BLÅ PORTEN AB jobb - lediga jobb

BLÅ PORTEN AB jobb BLÅ PORTEN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BLÅ PORTEN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BLÅ PORTEN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Souschef till Blå Porten- Stockholm

 2. Kock till Blå porten- Stockholm

 3. Köksmästare till Blå porten- Stockholm

 4. Cafebiträde med baristakunskaper- Stockholm

 5. Kock till Blå porten- Stockholm

 6. Kock till Blå porten- Stockholm

 7. Jultomte- Stockholm

 8. Servispersonal till julbord- Stockholm

 9. Cafebiträde med baristakunskaper- Stockholm

 10. Souschef till Blå Porten- Stockholm

 11. Kock till Blå porten; BLÅ PORTEN AB; Stockholm- Stockholm

 12. Cafébiträde Blå Porten, Stockholm- Stockholm

 13. Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm- Stockholm

 14. Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 15. Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB- Stockholm

 16. Jultomte; BLÅ PORTEN AB; Stockholm; 141121- Stockholm

 17. Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 18. Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm- Stockholm

 19. Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 20. Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm- Stockholm

 21. Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 22. Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 23. Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm- Stockholm

 24. Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 25. Barista Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 26. Jultomte; BLÅ PORTEN AB; Stockholm; 141121- Stockholm

 27. Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB- Stockholm

 28. Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 29. Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm- Stockholm

 30. Cafebiträde med baristakunskaper- Stockholm

 31. Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm- Stockholm

 32. Cafebiträde med baristakunskaper- Stockholm

 33. Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 34. Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm- Stockholm

 35. Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm- Stockholm

 36. Cafebiträde med baristakunskaper- Stockholm

 37. Jultomte- Stockholm

 38. Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB- Stockholm

 39. FOOD RUNNER BLÅ PORTEN- Stockholm

 40. Cafebiträde Blå Porten AB- Stockholm


Mer beskrivning

Souschef till Blå Porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som Souschef ska du kunna leda ett köksteam bestående av 5 kockar, bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp, egenkontroll och för den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 år i ledande befattning. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv, och har ledar egenskaper. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef till Blå Porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef till Blå Porten

Kock till Blå porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Blå porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Blå porten

Köksmästare till Blå porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som Köksmästare ska du kunna leda ett köksteam bestående av 5 kockar, bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp, egenkontroll och för den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 år i ledande befattning. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv, och har ledar egenskaper. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare till Blå porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare till Blå porten

Cafebiträde med baristakunskaper
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person.
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde med baristakunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde med baristakunskaper

Kock till Blå porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Blå porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Blå porten

Kock till Blå porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Blå porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Blå porten

Jultomte
Med julen i antågande söker vi nu en go och glad jultomte till Blå portens julbord. Du som söker bör passa i rollen som en riktigt klassisk jultomte vad gäller kroppsbyggnad och personlighet. Du ska vara väldigt utåtriktad, trivas med kundkontakt samt känna dig bekväm i restaurangmiljö. Det vi erbjuder är ett trevligt jobb från 27 november fram till 22 december. Till skillnad från den riktiga tomten, får den som får jobbet vara ledig under julafton. Tomten ska välkomna gästerna samt bjuda på glögg innan julbordet. Skicka din ansökan med CV, personligt brev och digitalt foto via mail till: blaporten@telia.com Märk din ansökan med jultomte. Vi behandlar enbart ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Jultomte jobb, Jultomte Stockholm, Jultomte BLÅ PORTEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jultomte

Servispersonal till julbord
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Nu söker vi dig som vill arbeta som servitör/servitris under vårat julbord som står uppdukat från 27 november fram till 22 december. Vi tror att du är en mat- och vinintresserad som har jobbat ett par år i servicebranschen. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Märk din ansökan med service. Vi behandlar enbart ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Servispersonal till julbord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servispersonal till julbord

Cafebiträde med baristakunskaper
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har MINST 5 ÅRS erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person.
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde med baristakunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde med baristakunskaper

Souschef till Blå Porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som Souschef ska du kunna leda ett köksteam bestående av 5 kockar, bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp, egenkontroll och för den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 år i ledande befattning. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv, och har ledar egenskaper. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef till Blå Porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef till Blå Porten

Kock till Blå porten; BLÅ PORTEN AB; Stockholm
1 plats. Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Blå porten; BLÅ PORTEN AB; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Blå porten; BLÅ PORTEN AB; Stockholm

Cafébiträde Blå Porten, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare Blå Porten Besöksadress VÄSTERLÅNGGATAN 72 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde Blå Porten, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde Blå Porten, Stockholm

Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm
1 plats. Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3 år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm

Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm
1 plats. Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare Blå Porten Besöksadress VÄSTERLÅNGGATAN 72 STOCKHOLM Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm

Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Nu söker vi dig som vill arbeta som servitör/servitris under vårat julbord som står uppdukat från 27 november fram till 22 december. Vi tror att du är en mat- och vinintresserad som har jobbat ett par år i servicebranschen. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Märk din ansökan med service. Vi behandlar enbart ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB

Jultomte; BLÅ PORTEN AB; Stockholm; 141121
1 plats. Med julen i antågande söker vi nu en go och glad jultomte till Blå portens julbord. Du som söker bör passa i rollen som en riktigt klassisk jultomte vad gäller kroppsbyggnad och personlighet. Du ska vara väldigt utåtriktad, trivas med kundkontakt samt känna dig bekväm i restaurangmiljö. Det vi erbjuder är ett trevligt jobb från 27 november fram till 22 december. Till skillnad från den riktiga tomten, får den som får jobbet vara ledig under julafton. Tomten ska välkomna gästerna samt bjuda på glögg innan julbordet. Skicka din ansökan med CV, personligt brev och digitalt foto via mail till: blaporten@telia.com Märk din ansökan med jultomte. Vi behandlar enbart ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Jultomte; BLÅ PORTEN AB; Stockholm; 141121 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jultomte; BLÅ PORTEN AB; Stockholm; 141121

Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm

Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär restaurang samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3 år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm

Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm

Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär restaurang samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3 år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm

Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm

Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm

Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär restaurang samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3 år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Märk din ansökan med kock Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm

Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Märk din ansökan med cafébiträde Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde på Blå Porten AB, Stockholm

Barista Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Barista Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista Blå Porten AB, Stockholm

Jultomte; BLÅ PORTEN AB; Stockholm; 141121
Med julen i antågande söker vi nu en go och glad jultomte till Blå portens julbord. Du som söker bör passa i rollen som en riktigt klassisk jultomte vad gäller kroppsbyggnad och personlighet. Du ska vara väldigt utåtriktad, trivas med kundkontakt samt känna dig bekväm i restaurangmiljö. Det vi erbjuder är ett trevligt jobb från 27 november fram till 22 december. Till skillnad från den riktiga tomten, får den som får jobbet vara ledig under julafton. Tomten ska välkomna gästerna samt bjuda på glögg innan julbordet. Skicka din ansökan med CV, personligt brev och digitalt foto via mail till: blaporten@telia.com Märk din ansökan med jultomte. Vi behandlar enbart ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Jultomte; BLÅ PORTEN AB; Stockholm; 141121 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jultomte; BLÅ PORTEN AB; Stockholm; 141121

Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Nu söker vi dig som vill arbeta som servitör/servitris under vårat julbord som står uppdukat från 27 november fram till 22 december. Vi tror att du är en mat- och vinintresserad som har jobbat ett par år i servicebranschen. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Märk din ansökan med service. Vi behandlar enbart ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB

Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-12
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm

Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär restaurang samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3 år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Anställningen påbörjas först i april. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Märk din ansökan med kock Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm

Cafebiträde med baristakunskaper
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Anställningen påbörjas först i april. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Märk din ansökan med Cafebiträde. Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde med baristakunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde med baristakunskaper

Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär restaurang samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3 år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Anställningen påbörjas först i april. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Märk din ansökan med kock Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm

Cafebiträde med baristakunskaper
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Anställningen påbörjas omgående Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Märk din ansökan med Cafebiträde. Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde med baristakunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde med baristakunskaper

Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm

Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Vi kommer att anställa omgående om vi hittar rätt person. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com
Företag: Blå porten AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde Blå Porten AB, Stockholm

Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär restaurang samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3 år) samt minst 3 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Märk din ansökan med kock Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till BLÅ PORTEN AB; Stockholm

Cafebiträde med baristakunskaper
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher. Vi önskar att du har erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs. Vi kommer utbilda Dig i allt vad arbetet innebär hos oss. Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av café branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Anställningen påbörjas omgående Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Märk din ansökan med Cafebiträde. Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde med baristakunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde med baristakunskaper

Jultomte
Med julen i antågande söker vi nu en go och glad jultomte till Blå portens julbord. Det vi erbjuder är ett trevligt jobb från 28 november fram till 22 december. Till skillnad från den riktiga tomten, får den som får jobbet vara ledig under julafton. Tomten ska välkomna gästerna samt bjuda på glögg innan julbordet. Skicka din ansökan med CV, personligt brev och digitalt foto via mail till: blaporten@telia.com Märk din ansökan med jultomte. Vi behandlar enbart ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan! Du som söker bör passa i rollen som en riktigt klassisk jultomte vad gäller kroppsbyggnad och personlighet. Du ska vara väldigt utåtriktad, trivas med kundkontakt samt känna dig bekväm i restaurangmiljö. Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916.
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Jultomte jobb, Jultomte Stockholm, Jultomte BLÅ PORTEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jultomte

Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafe med anor från 1916. Nu söker vi dig som vill arbeta som servitör/servitris under vårat julbord som står uppdukat från 28 november fram till 22 december. Vi tror att du är en mat- och vinintresserad som har jobbat ett par år i servicebranschen. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Bifoga gärna bild. Märk din ansökan med service. Vi behandlar enbart ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan! Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: blaporten@telia.com Arbetsgivare BLÅ PORTEN AB DJURGÅRDSVÄGEN 64 11521 STOCKHOLM E-post: blaporten@telia.com Vi tror att du är en mat- och vinintresserad som har jobbat ett par år i servicebranschen. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafe med anor från 1916.
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servispersonal till julbord; BLÅ PORTEN AB

FOOD RUNNER BLÅ PORTEN
Dina arbetsuppgifter är att servera maten från köket till gästen, du ska inte bara vara snabb och ha bekväma skor, du skall även vara den som gästen ställer en fråga till, och du har svaret. Du är personen vi inte kan vara utan! Vi arbetar mycket med fin service till gäster vilket kräver att Du är rätt person. Detta är en STOR chans för Dig som är intresserad av cafe branschen då vi vill att man ständigt utvecklas. Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafe med anor från 1916.
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga FOOD RUNNER BLÅ PORTEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FOOD RUNNER BLÅ PORTEN

Cafebiträde Blå Porten AB
Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av café eller restaurangverksamhet. Barista utbildning eller erfarenhet av Barista krävs Vi vill att Du är: glad, har ett kreativt sinne, har lätt för samarbete och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs, har lätt för att bära ansvar och att sköta dina arbetsuppgifter med noggrannhet, för oss är det också väldigt viktigt att du passar tider, och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi är ett högservice och kvalitetscafé med anor från 1916. Vi säljer bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar , och luncher.
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafebiträde Blå Porten AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafebiträde Blå Porten AB


Sök lediga jobb BLÅ PORTEN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se