BRANDECHO AB jobb - lediga jobb

BRANDECHO AB jobb BRANDECHO AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BRANDECHO AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BRANDECHO AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Erfaren ekonomiassistent sökes till byrå- Stockholm

  2. STRÅLANDE EVENTPERSONAL SÖKES TILL TV-SPELSMÄSSA- Stockholm

  3. DRIVEN MERCHANDISER FÖR LEDANDE TV-TILLVERKARE;- Göteborg

  4. EVENTPERSONAL TILL JULAKTIVITETER I KÖPCENTRUM- Stockholm

  5. Redovisningsekonom sökes till kommunikationsbyrå- Stockholm

  6. STRÅLANDE EVENTPERSONAL SÖKES- Stockholm

  7. BrandEcho söker Produktionsledare- Stockholm

  8. Grafisk Formgivare- Stockholm


Mer beskrivning

Erfaren ekonomiassistent sökes till byrå
Vi söker en ekonomiassistent på heltid till en kommunikationsbyrå belägen i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter: Leverantörsreskontra: Hela processen från ankomstregistrering, matchning an fakturor mot beställning, sända fakturor till attestering fram till slutkontering. Kundreskontra: Skapa fakturor, filöverföring, registrera inbetalningar och skicka ut påminnelser. Du kommer dessutom ha ansvar för vår löpande bokföring. Du kommer även att vara delaktig i att löpande arbeta fram förbättringsrutiner, samt andra för tjänsten vanligt förekommande arbetsuppgifter. För att passa för tjänsten som ekonom hos oss ser vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Flera års erfarenhet av leverantörsreskontra och bokföring. Stor vana av att arbeta självständigt. Som person är du driven i ditt arbete och trivs med ett arbete i högt tempo och i en snabbföränderlig miljö. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent sökes till byrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent sökes till byrå

STRÅLANDE EVENTPERSONAL SÖKES TILL TV-SPELSMÄSSA
Är du en person med glimten i ögat som älskar TV-spel? Då tycker vi att du skickar in en ansökan till oss! BrandEcho söker för kunds räkning åtta stycken personer till att arbeta under TV-spelmässan Gamex i Stockholm. Vår kund är en av de ledande konsoltillverkarna i världen. Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av BrandEcho och jobbar som eventpersonal för vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som eventpersonal för vår kund under Gamex kommer du att arbeta med att ta hand om våra besökare i montern. Du ska kunna instruera, inspirera och bidra till att besökaren får den bästa tänkbara upplevelsen tillsammans med oss. Du kommer att jobba i ett team bestående av eventpersonal och projektledare från BrandEcho, samt representanter från vår kund. Mässan har under fyra dagar ca 26 000 besökare. KVALIFIKATIONER Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor och event. Du ser det som en självklarhet att alltid ge 100% under arbetstid. För att passa för detta jobb krävs det även att du är orädd och social med en naturlig pondus. Du är ödmjuk och pedagogisk samt har ett genuint intresse för teknik och framförallt TV-spel. Du behöver på förhand inte ha någon expertkunskap vad gäller vår kunds produkter, då du innan mässan kommer att få genomgå en gedigen utbildning. Övriga krav: - Minimiålder - 20 år - Du ska kunna arbeta alla fyra dagar under utsatt arbetstid (Se nedan) - Du måste kunna närvara vid utbildningstillfället som genomförs den 25 oktober mellan 14.00 ? 20.00 (Utbildningsmaterial måste läsas igenom innan utbildningstillfälle). Start/slut 2013-10-31 - 2013-11-03 Uppdragets omfattning: Allmän visstidsanställning Arbetstid: 08.00 - 20.00 Plats: Kistamässan, Stockholm Sista ansöknings datum: 2013-10-16 Urval Sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan utsatt sista ansökningsdatum. Den här tjänsten söker du genom att skicka ett e-mail till ansvarig rekryterare på nedan angiven e-mailadress. Bifoga CV samt personligt brev. Linnea Hempel linnea.hempel@brandecho.se Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ovan rekryteringsansvarig. BrandEcho är en kommunikationsbyrå specialiserad på event marketing, action marketing och sponsring. Vi skapar och genomför helhetskampanjer och fristående aktiviteter för kunder på nationell och nordisk basis. Vår expertis innefattar strategiska och konceptuella plattformar, taktiska lösningar samt design och produktion av event- och kampanjmaterial. Vi är en pålitlig helhetspartner med fokus på våra kunders fördjupade relationer och hållbara affärsresultat. Läs mer på www.brandecho.se.
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga STRÅLANDE EVENTPERSONAL SÖKES TILL TV-SPELSMÄSSA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STRÅLANDE EVENTPERSONAL SÖKES TILL TV-SPELSMÄSSA

DRIVEN MERCHANDISER FÖR LEDANDE TV-TILLVERKARE;
BrandEcho söker för kunds räkning en Merchandiser. Vår kund är en av de ledande tillverkarna av TV-apparater i världen och vänder sig mot detaljhandeln inom elektronikbranschen. Företaget befinner sig i en spännande expansiv fas och söker därför nya merchandisers som vill vara delaktiga i expansionen. ARBETSUPPGIFTER Som Merchandiser kommer du att besöka återförsäljare runt om i södra Sverige och vara vår kunds ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att förse återförsäljare och dess personal med material och information för att främja deras försäljning. Med andra ord skall du på ett professionellt och strukturerat sätt utbilda och informera vår kunds många återförsäljare för att öka deras förmåga till försäljning av kundens produkter. Vi söker en person som kommer att ha helhetsansvar för Göteborg och Skåne. Arbetet innebär resor runt om i Sverige och en del övernattningar på annan ort. KVALIFIKATIONER För att passa för detta jobb behöver du vara självgående och ta eget ansvar för att mål uppfylls på bästa sätt. Det krävs även att du är orädd, självständig, social och har en naturlig pondus. Du är strukturerad, jordnära, ödmjuk och pedagogisk samt har ett intresse för teknik. Du behöver inte någon expertkunskap vad gäller vår kunds produkter, då du kommer att få genomgå en gedigen utbildning hos vår kund. Det är meriterande om du har erfarenhet från denna bransch sedan tidigare. Vidare krävs att du är flexibel och gillar att lösa problem. Vi ser gärna att du är mellan 20-33 år. Den vi söker är även: - Positiv och orädd - Strukturerad - Lojal och pålitlig - Hög arbetsmoral - Service minded - Självständig och Självgående - Jordnära - Ansvarsfull B körkort är ett krav! Start Omgående Uppdragets omfattning: 3 månaders provanställning med möjlighet till förlängning. Arbetstid 37.5 h /veckan Sista ansöknings datum 2012-10-31, Urval sker löpande och vi återkommer till de ansökande av aktualitet innan den 1:a november. Den här tjänsten söker du genom att du skickar ditt Personliga brev och CV till; linnea.hempel@brandecho.se Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig via mail eller telefon nummer; 0761953986 Linnea Hempel - Rekryteringsansvarig
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN MERCHANDISER FÖR LEDANDE TV-TILLVERKARE; jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN MERCHANDISER FÖR LEDANDE TV-TILLVERKARE;

EVENTPERSONAL TILL JULAKTIVITETER I KÖPCENTRUM
BrandEcho är en kommunikationsbyrå specialiserad på event marketing, action marketing och sponsring. Vi skapar och genomför helhetskampanjer och fristående aktiviteter för kunder på nationell och nordisk basis. Vår expertis innefattar strategiska och konceptuella plattformar, taktiska lösningar samt design och produktion av event- och kampanjmaterial. Vi är en pålitlig helhetspartner med fokus på våra kunders fördjupade relationer och hållbara affärsresultat. Läs mer på www.brandecho.se. Vi söker nu ett antal personer, killar och tjejer, som under december månad kan och vill arbeta för oss med diverse julaktiviteter ute på ett köpcentrum i Stockholm, med start den 13 december. Vi söker personal till följande arbetsstationer: - Paketinslagning - Erfarenhet av paketinslagning premieras - Barnpassning - Erfarenhet av barnpassning i någon form är ett krav - Julpyssel - Erfarenhet av att jobba med barn premieras - Jultomte - Presentkortsförsäljning - Centrummaskot - Garderob Arbetstiderna kommer att variera då vi söker både heltid och deltid. Vi ser att du är en person som trivs med att kombinera rollerna som informatör/värdinna/säljare. Som person är du även framåt, serviceinriktad och har en positiv inställning. Aktuell genomförande period: 13 - 24 december Dina kvalifikationer: - Kan jobba under ovanstående period - Har lätt för att ta kontakt och skapa dialog med andra människor - Är skicklig på att informera och uttrycka dig på ett säljande och enkelt sätt - Är utåtriktad, entusiastisk och ansvarstagande - Minimiålder 20 år Är du intresserad? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till linnea.hempel@BrandEcho.se. Märk din ansökan med den arbetsstation som du framförallt söker till. Då vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten tillsätts snarast möjligt så ser vi gärna att du skickar din ansökan till oss redan idag! Sista ansökningsdag: fredag den 30 november.
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga EVENTPERSONAL TILL JULAKTIVITETER I KÖPCENTRUM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EVENTPERSONAL TILL JULAKTIVITETER I KÖPCENTRUM

Redovisningsekonom sökes till kommunikationsbyrå
BrandEcho fortsätter växa och söker nu en erfaren redovisningsekonom till ekonomiavdelningen. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av redovisningsarbete och ekonomiadministration Om tjänsten BrandEcho fortsätter växa och söker nu en erfaren redovisningsekonom till ekonomiavdelningen. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av redovisningsarbete och ekonomiadministration. Som person är du positiv, noggrann och strukturerad. Du är engagerad och tar uppgifterna du får ända in i mål. Du är prestigelös och hugger i där det behövs. Vi tror att du har arbetat som kvalificerad ekonomiassistent alternativt redovisningsekonom tidigare och att du därför snabbt kan sätta dig in i ditt nya arbete. Arbetsuppgifter Som redovisningsekonom ansvarar du för det löpande ekonomiarbetet. Du ger stöd internt men agerar också bollplank mot exempelvis revisorer. Vanliga arbetsuppgifter är skatt- och momsdeklarationer, arbete med månadsbokslut, Kunds och leverantörs kontra, kontoavstämningar, ta fram nyckeltal och ekonomiska rapporter. Kvalifikationer Ett krav är därför att du har arbetat operativt i minst ett par år och har en helhetsförståelse för redovisning och det ekonomiska flödet. Du behöver också ha arbetat i ett större ekonomisystem. Stor vikt läggs vid din personlighet och inställning. Du har ett naturligt och avslappnat sätt samtidigt som du är professionell, driven och utåtriktad. Självklart är du flexibel och trivs med en omväxlande vardag samtidigt som du är trygg i de rutinuppgifter som många av våra ekonomiuppdrag innebär. Viktigt är att du har arbetat med momsredovisning samt månadsbokslut tidigare Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Administration 100 och Visma Lön 600, men det är inget krav. Anställningsvilkor Vi erbjuder dig en viktig roll på en kommunikationsbyrå på stark frammarsch. Därför är det viktigt att du har den specifika erfarenhet vi söker. Tycker du dessutom att det är viktigt med ett härligt arbetsklimat med många dagliga skratt kommer du att befinna dig bland likasinnade i din framtida roll som redovisningsekonom hos oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 till 75 % med tillträde snarast. Urval och intervjuer sker fortlöpande så om du tycker att rollen skulle passa dig tveka inte att skicka in din ansökan i form av cv och personligt brev redan idag. BrandEcho är en kommunikationsbyrå specialiserad på event marketing, action marketing och sponsring. Vi skapar och genomför helhetskampanjer och fristående aktiviteter för kunder på nationell och nordisk basis. Vår expertis innefattar strategiska och konceptuella plattformar, taktiska lösningar samt design och produktion av event- och kampanjmaterial För mer info välkommen in på brandecho.se
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom sökes till kommunikationsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom sökes till kommunikationsbyrå

STRÅLANDE EVENTPERSONAL SÖKES
Är du en person med glimten i ögat som får energi och drivs av mötet med andra människor? Då tycker vi att du skickar in en ansökan till oss! BrandEcho söker för kunds räkning fyra stycken personer till att arbeta under perioden 14-25 maj på en levande plats som centralstationen i Stockholm. Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av BrandEcho och jobbar som eventpersonal för vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som eventpersonal för vår kund kommer du att arbeta med att ta hand om och interagera med alla olika resenärer som befinner sig på centralstationen i Stockholm. Du ska kunna instruera, inspirera och bidra till att besökaren får den bästa tänkbara upplevelsen tillsammans med oss. Du kommer att jobba i ett team bestående av eventpersonal och teamleader från BrandEcho, samt representanter från vår kund. Centralstationen har varje dag ca 120 000 besökare så det gäller att våga fånga in så många stressade resenärer som möjligt och erbjuda dem en upplevelse utöver det vanliga. KVALIFIKATIONER Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor och event. Du ser det som en självklarhet att alltid ge 100% under arbetstid. För att passa för detta jobb krävs det även att du är orädd och social med en naturlig pondus. Du är ödmjuk och pedagogisk samt har ett genuint intresse för teknik. Du behöver på förhand inte ha någon expertkunskap vad gäller vår kunds produkter, då du innan första arbetsdagen kommer att få genomgå en gedigen utbildning. Övriga krav: Minimumålder - 20 år Du ska kunna arbeta alla dagar under utsatt arbetstid, något av alternativen (Se nedan) Du måste kunna närvara vid utbildningstillfället som genomförs under en heldag den 6 maj (Utbildningsmaterial måste läsas igenom innan utbildningstillfälle). Start/slut 2014-05-14 - 2014-05-25 Uppdragets omfattning Allmän visstidsanställning Arbetstider Vardag 7:00 - 13:15, alt 12:45 - 19:00 Helgdag 9:00 - 14:15, alt 13:45 - 19:00 Plats Centralstationen, Stockholm Sista ansöknings datum 2014-04-28 Urval Sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan utsatt sista ansökningsdatum. Den här tjänsten söker du genom att skicka ett e-mail till ansvarig rekryterare på nedan angiven e-mailadress. Bifoga CV samt personligt brev. Britta Andréason britta.andreason@brandecho.se Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ovan rekryteringsansvarig. BrandEcho är en kommunikationsbyrå specialiserad på brand experience. Byrån skapar och genomför helhetskampanjer och fristående aktiviteter för kunder på nationell och nordisk basis. www.brandecho.se.
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga STRÅLANDE EVENTPERSONAL SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STRÅLANDE EVENTPERSONAL SÖKES

BrandEcho söker Produktionsledare
För att trivas i rollen hos oss är det viktigt att du har mins 2 års erfarenhet som produktionsledare och är van att jobba i flertalet olika format och kanaler. Du kommer att arbeta nära kundansvarig projektledare och få en viktig roll som spindeln i nätet när det kommer till planering, framdrift och uppföljning av större och mindre projekt. Du är självklart en nitiskt strukturerad doer som med bibehållen positiv attityd håller många parallella bollar i luften och underlättar för alla delar av projektgruppen att arbeta mot gemensamt mål. Din uppgift är alltid att tillsammans med kundansvarig projektledare planera, konkretisera och verkställa olika lösningar vidare från konceptfasen till kanalspecifika aktiviteter och mekaniker. Du är van vid direktkontakt med kund och känner dig fullt bekväm med att bistå kundansvarig projektledare med budgetering, kostnadsuppföljning, upprättande av strukturdokument och kontaktrapporter samt koordinering av samarbetspartners i de olika projekten. Du har vidare god kännedom om hela tryckprocessen och älskar att ta ansvar för, korrektur, logistikplanering och kvalitetssäkring i minsta detalj. Vi ser gärna att du har en grundläggande utbildning inom kommunikation samt erfarenhet från deltagande i kreativa processer. För oss är det viktigare med rätt personlighet än att du har exakt rätt bakgrund. Tillsammans utvecklar och hjälper vi varandra. Några personliga egenskaper som vi värdesätter lite extra är att du är positiv, lösningsorienterad och prestigelös. För att trivas i rollen hos oss är det viktigt att du har mins 2 års erfarenhet som produktionsledare och är van att jobba i flertalet olika format och kanaler. För oss är det viktigare med rätt personlighet än att du har exakt rätt bakgrund. Tillsammans utvecklar och hjälper vi varandra. Några personliga egenskaper som vi värdesätter lite extra är att du är positiv, lösningsorienterad och prestigelös. BrandEcho är en kommunikationsbyrå specialiserad på brand experiences, d.v.s. marknadskommunikation som sätter varumärkesupplevelsen i fokus. Vi skapar och genomför helhetskampanjer och fristående aktiviteter för kunder på nationell och nordisk basis. Vi är 12 anställda på kontoret vid Observatorielunden i centrala Stockholm. Vi har stundtals ett högt och intensivt arbetstempo, men värnar om vår arbetsglädje samt möjligheten att kunna kombinera jobb med givande fritid och familjeliv. Vi är ett företag med familjär känsla och väldigt högt i tak. För oss är det viktigt att hitta någon som har rätt bakgrund och utbildning men alla viktigast att vi trivs tillsammans, då kommer vi kunna utvecklas och lära av varandra.
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga BrandEcho söker Produktionsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BrandEcho söker Produktionsledare

Grafisk Formgivare
I din roll kommer du att jobba med den löpande produktionen, ofta i nära samarbete med AD men viktigt är att du är självgående. Du har givetvis ett utpräglat sinne för färg och form och en stark känsla för noggrannhet och kvalitet. Arbetet är kanaloberoende och innefattar bland annat produktion av print, butiksmaterial, digitalt och eventmaterial Vi vill att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning och minst två års arbetslivserfarenhet av grafiskt arbete. För att trivas i rollen tror vi att du: - Brinner för produktionsprocessen och dess detaljer - Stark formkänsla samtidigt med en stor noggrannhet och administrativ förmåga - Kommunicerar med tryckerier avseende trycktekniker och material - Besitter kunskaper i Indesign, Photoshop Illustrator, och Powerpoint - Har vana av retuscharbete - Har ett intresse för att skapa varumärkesbyggande och säljdrivande aktiveringar i flertalet kanaler - Är kreativ, flexibel och öppen för att utvecklas vidare i din roll på byrån För oss är det viktigare med rätt personlighet än att du har exakt rätt bakgrund. Vi behöver nu förstärka vårt team med en positiv och formsäker grafisk formgivare. Utöver rätt erfarenhet och utbildning, är det lika viktigt att du ska trivas med oss och vi med dig. För oss är det viktigt att ha roligt tillsammans på jobbet. Egenskaper så som flexibilitet, ödmjukhet, ambition, positiv energi är något vi värderar högt. BrandEcho är en kommunikationsbyrå i centrala Stockholm som är specialiserad på brand experiences, d.v.s. marknadskommunikation som sätter varumärkesupplevelsen i fokus. Vi skapar och genomför helhetskampanjer och fristående aktiviteter för kunder på nationell och nordisk basis Vi är ett företag med familjär känsla, högt i tak och nära till skratt.
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Grafisk Formgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grafisk Formgivare


Sök lediga jobb BRANDECHO AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se