BRIGHTBY AB jobb - lediga jobb

BRIGHTBY AB jobb BRIGHTBY AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BRIGHTBY AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BRIGHTBY AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Brightby söker ekonomiassistent/kontorsassistent- Stockholm

 2. Office Management söker en Teamledare- Stockholm

 3. Ekonomiassistent till mediebolag i city- Stockholm

 4. Brightby söker ekonomiassistent till Jetpak- Stockholm

 5. Teamleader/ekonomiassistent - Office Management- Stockholm

 6. Junior Accountant till stort globalt bolag- Lidingö

 7. Redovisningsassistent till NASDAQ OMX- Stockholm

 8. Falck söker ekonomiassistent inom kundreskontra- Lidingö

 9. Brightby söker norsktalande ekonomiadministratör- Sollentuna

 10. Ekonomiassistent till fakturaavdelning- Solna

 11. Brightby söker ekonomiassistent/administratör- Stockholm

 12. Brightby söker junior ekonomiassistent- Solna

 13. Brightby söker redovisningsekonom- Sundbyberg

 14. EKONOMIASSISTENT TILL NASDAQ OMX- Stockholm

 15. EKONOMIASSISTENT TILL KUNDRESKONTRA- Stockholm

 16. EKONOMIASSISTENT TILL LEVERANTÖRSRESKONTRA- Stockholm

 17. Business Controller till Meritmind, Rekrytering- Stockholm

 18. Dansktalande ekonomiadministratörer sökes- Sollentuna

 19. Brightby söker ekonomiassistent, deltid- Stockholm

 20. Brightby söker redovisningsekonom- Stockholm

 21. Brightby söker en fondadministratör- Stockholm

 22. Brightby söker kvalificerad ekonomiassistent- Stockholm

 23. Controller till McKinsey & Company- Stockholm

 24. Brightby söker redovisningsekonom- Stockholm

 25. Teamleader till Johnson & Johnson- Sollentuna

 26. Brightby söker Junior Financial Controller- Stockholm

 27. Brightby söker redovisningsekonomer- Stockholm

 28. Brightby söker ekonomiassistent- Stockholm

 29. Brightby söker dansktalande ekonomiadministratör- Stockholm

 30. Rekrytering av redovisningsekonom till UroClinic- Stockholm

 31. Brightby söker Redovisningsekonom- Solna

 32. Konsultchef till Brightby, Malmö- Malmö

 33. Ekonomiassistent till kundreskontraavdelning- Solna

 34. Konsultchefer till Brightby- Stockholm

 35. Ekonomiassistent internationellt företag- Stockholm

 36. Brightby söker ekonomiassistent- Stockholm

 37. Brightby söker ekonomiassistenter- Malmö

 38. Brightby söker redovisningsekonomer- Malmö

 39. Brightby söker kundreskontraansvarig- Malmö

 40. Rekrytering av redovisningsekonom till Kronfågel- Stockholm


Mer beskrivning

Brightby söker ekonomiassistent/kontorsassistent
Brightby söker nu en ekonomiassistent/kontorsassistent till vår kund med placering i Kista. I din roll som ekonomiassistent/kontorsassistent kommer du dels ansvara för leverantörsreskontran samt ha det övergripande ansvaret över kontoret. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader övergå i en fast anställning hos vår kund. Tjänsten ska tillsättas i början av september. Kandidater presenteras löpande. Som ekonomiassistent/kontorsassistent kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Bokföra leverantörsfakturor - Ta fram betalningsunderlag - Registrera och godkänna manuella utbetalningar - Bokföra utbetalningar och inbetalningar - Fakturering - Svara i företagets växel och ta emot besökare - Ansvara för kontorsmaterial och posthantering - Administrera listor, låsbrickor, parkeringskort etc. - Vara delaktig i konsultaktiviteter och sköta olika event - Vara kontaktperson för diverse leverantörer - Ansvara för att allmänna ytor är representabla Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi. Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Att vara glad och positiv faller naturligt för dig och du har inga problem att samarbeta med olika typer av människor. Du arbetar noggrant och strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-ekonomiassistentkontorsassistent/ Klicka på ansök nu, Ange referenskod BBSYL. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073 - 917 79 88. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker ekonomiassistent/kontorsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker ekonomiassistent/kontorsassistent

Office Management söker en Teamledare
Brightby söker nu en Teamleder / Ekonomiassistent till Office Management, med placering i Kista. I din roll som Teamleader/ Ekonomiassistent kommer du dels fungera som stöd till dina kollegor på avdelningen samt självständigt vara operativ i det löpande arbetet på leverantörsreskontran. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader eventuellt övergå i en fast anställning på Office Management. Du kommer att vara en del av Office Managements ekonomiavdelning och ingå i ett team om fyra personer där du rapporterar till redovisningschef. Som Teamleader/ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Vara operativ i det dagliga arbetet - Stöda och leda dina kollegor på avdelningen - Arbeta med att förbättra arbetsmetoder och rutiner - Ankomstregistrering och kontering - Scanning - Kontinuerlig service till interna och externa kunder gällande fakturafrågor Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet från en leverantörsreskontra samt tidigare ledarerfarenhet. Du är trygg i din ledarroll och ser ledarskapet som en viktig ingrediens för att du och dina medarbetare ska prestera på bästa sätt. Vi ser det som mycket meriterade om du har erfarenhet av redovisning samt erfarenhet av Visma Business. Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du arbetar noggrant och strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är nyfiken, driven och har mycket ?skinn på näsan?. Din prestigelöshet gör att du har enkelt för att samarbeta med olika typer av människor. Vi erbjuder dig en möjlighet till en bred roll i ett dynamiskt bolag. OFFICE Management är en heltäckande leverantör inom dokumenthantering, telefoni, visuell kommunikation, IT, konferensrumsutrustning, diktering, dryckesmaskiner, kontorsservice och förbrukningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar och samarbetar med marknadens bästa leverantörer. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Oslo med ca 300 anställda. Med en omsättning 2012 på närmare 700 miljoner är vi en organisation som kännetecknas av engagemang, kvalitet och affärsfokus. Mer information finner du på www.officemanagement.se Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/office-management-soker-en-teamleder-ekonomiassistent-inom-leverantorsreskontan/ Ange referenskod OMBL. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073 ? 917 79 88. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Office Management söker en Teamledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Office Management söker en Teamledare

Ekonomiassistent till mediebolag i city
Vi söker nu en driven ekonomiassistent till leverantörsreskontran hos en av våra kunder, ett mediebolag beläget mitt i city. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta mot 11 bolag och hantera stora mängder fakturor. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer löpa på heltid tillsvidare. Du kommer bland annat att arbeta med: -Hantering av mediefakturor och leverantörsfakturor -Granskning -Föra in fakturor i flödet -Hantera icke-godkända fakturor -Matchning av fakturor -Avstämningar -Arkivering etc. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med leverantörsfakturor, meriterande är också tidigare erfarenhet av ekonomiarbete inom mediebranschen. Du är även van att hantera stora mängder fakturor och trivs med ett arbete i högt tempo och i en snabbföränderlig miljö. Som person är du driven och vågar ta för dig. Vidare är du kommunikativ och flexibel. Meriterande är tidigare arbete mot nordiska länder, goda kunskaper i engelska i tal såväl som skrift är ett krav. Vår kund arbetar i Marathon. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/ekonomiassistent-till-mediebolag-i-city/ Ange referenskod EKCITY. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Smedeby på telefon 073 ? 917 79 89. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till mediebolag i city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till mediebolag i city

Brightby söker ekonomiassistent till Jetpak
Brightby söker nu till Jetpak en ekonomiassistent som vill arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du arbeta tillsammans med dina sex kollegor. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat och kommer löpa på heltid till mars 2014. Under hösten 2013 kommer Jetpak flytta från Kungsholmen till nya lokaler i Solna. Du kommer arbeta med: - Scanning av leverantörsfakturor, ca 35 fakturor/dag - Ankomstregistrering - Fakturering - Kundinbetalningar - Bankavstämningar vid månadsboksluten - Påminnelsehantering Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande med minst ett års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är noggrann och serviceinriktad. Har du erfarenhet av att arbeta i Agresso är det meriterande men ej ett krav. Du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och bli erbjuden en tillsvidareanställning. Jetpak skapar mervärde för sina kunder genom att erbjuda hållbara lösningar inom tidskritisk expresslogistik. Med unik geografisk täckning och miljöhänsyn erbjuder Jetpak expresslogistiktjänster med överlägsen kvalitet, innovationsgrad och flexibilitet, oavsett transporterns längd, till kunder med höga krav. Läs gärna mer på www.jetpak.se. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-ekonomiassistent-till-jetpak/ Ange referenskod JE123. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzén på telefon 073-917 79 88. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker ekonomiassistent till Jetpak jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker ekonomiassistent till Jetpak

Teamleader/ekonomiassistent - Office Management
Brightby söker nu en teamleader/ekonomiassistent till Office Management, med placering i Kista. I din roll som teamleader/ekonomiassistent kommer du dels fungera som stöd till dina kollegor på avdelningen samt självständigt vara operativ i det löpande arbetet på kundreskontran. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader eventuellt övergå i en fast anställning på Office Management. Du kommer att vara en del av Office Managements ekonomiavdelning och ingå i ett team om fyra personer där du rapporterar till redovisningschef. Som teamleader/ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Vara operativ i det dagliga arbetet - Stötta och leda dina kollegor på avdelningen - Arbeta med att förbättra arbetsmetoder och rutiner - Ha kontakt med säljorganisationen rörande fakturafrågor - Ta emot kundsamtal och mail gällande fakturafrågor - Arbeta med fakturering och avstämningar - Kreditera och utreda - Kontinuerlig service till interna och externa kunder gällande fakturafrågor Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet från en kundreskontra samt tidigare ledarerfarenhet. Du är trygg i din ledarroll och ser ledarskapet som en viktig ingrediens för att du och dina medarbetare ska prestera på bästa sätt. Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du arbetar noggrant och strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är nyfiken, driven och har mycket ?skinn på näsan?. Din prestigelöshet gör att du har enkelt för att samarbeta med olika typer av människor. Vi erbjuder dig en möjlighet till en bred roll i ett dynamiskt bolag. OFFICE Management är en heltäckande leverantör inom dokumenthantering, telefoni, visuell kommunikation, IT, konferensrumsutrustning, diktering, dryckesmaskiner, kontorsservice och förbrukningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar och samarbetar med marknadens bästa leverantörer. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Oslo med ca 300 anställda. Med en omsättning 2012 på närmare 700 miljoner är vi en organisation som kännetecknas av engagemang, kvalitet och affärsfokus. Mer information finner du på www.officemanagement.se Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/office-management-soker-teamleaderekonomiassistent/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod OMB. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073 ? 917 79 88. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader/ekonomiassistent - Office Management jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader/ekonomiassistent - Office Management

Junior Accountant till stort globalt bolag
Brightby söker nu en Junior Accountant till vår kunds Finance and Accounting-team i Stockholm. Vår kund är ett globalt bolag med över 60 000 anställda i över 100 länder och världsledande i sin bransch. I din roll som Junior Accountant kommer du primärt att arbeta med den löpande bokföringen men också ges möjligheten att delta i olika utvecklingsprojekt, du rapporterar till Chief Accountant. Tjänsten omfattar heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter ca 3 månader övergå i anställning hos vår kund. Tjänsten är ett föräldravikariat som beräknas pågå tom januari 2015. Arbetstider: Kontorstider Placering: Lidingö Du kommer bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter: - Periodiseringar - Avstämningar - Bokslutsarbete - Ansvar för anläggningsregister - Framtagning av statistik - Rapportering och dokumentation - Tät kontakt med bland annat Chief Accountants, Controllers och Shared Service Centers samt med den operativa verksamheten. - Ingå i utvecklingsprojekt - Enklare administration etc. Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad från högskola eller universitet med viljan att fördjupa och utveckla dina redovisningskunskaper samtidigt som du får möjligheten att arbeta på ett stort företag i en internationell miljö. Som person är du självgående, analytisk, administrativ och med god kommunikativ förmåga. Du trivs med att hantera såväl rutin- som ad hoc-uppgifter och är van att leverera mot fasta deadlines. Då vår kund är ett internationellt bolag krävs det att du obehindrat kan kommunicera på engelska i tal såväl som i skrift. Vidare har du en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du har ett strukturerat arbetssätt, är inte rädd för att ta egna initiativ och driva frågor självständigt. Har du praktisk redovisningserfarenhet ser vi det som mycket meriterande. God kunskap i MS Excel och Officepaketet är fördelaktigt. Vår kund arbetar i SAP. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/junior-accountant-till-stort-globalt-bolag/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod BBGA. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten skall tillsättas i augusti 2013. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073 - 917 79 89. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Accountant till stort globalt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Accountant till stort globalt bolag

Redovisningsassistent till NASDAQ OMX
Redovisningsassistent - Leverantörsreskontra till NASDAQ OMX Som ett led i vår utveckling och fortsatta tillväxt förstärker vi ekonomiavdelningen med en ekonomi-/redovisningsassistent. Tillsammans med dina 3 kollegor på leverantörsreskontran ansvarar ni för uppläggning av leverantörer, processa interna och externa leverantörsfakturor i det elektroniska workflow systemet samt hantering av betalningspåminnelser. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som består av 18 personer. Arbetstiden är heltid. I denna roll ingår även arbetsuppgifter som: - Vara behjälplig med reseräkningar - Hantera olika avdragsrätter för moms - Periodisering av kostnader - Boka upplupna kostnader - Reskontra- och bankkontoavstämningar månadsvis - Boka utbetalningar och hantera valutakursdifferenser Som Ekonomi/Redovisningsassistent så är det viktigt att följa uppsatta tidsplaner och i enlighet med interna kvalitetsprocesser (SOX). För att kontinuerligt kunna förbättra våra rutiner och processer uppmuntrar vi eget ansvar och initiativtagande. Vi tror att du som söker tjänsten är en positiv och prestigelös person som samtidigt är driven och sporras av att hitta lösningar och hjälpa andra. Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med våra leverantörer, avdelningar inom vår organisation, kundreskontran, bokslutsansvariga samt i kontakt med interna och externa revisorer. Kvalifikationer Du är minst gymnasieekonom och du har några års erfarenhet som Ekonomi-/Redovisningsassistent. Du trivs bra i din roll och du har en god redovisningskompetens samt prioriteringsförmåga. Vi ser gärna att du har vana från att arbeta med större flöden alternativt från en bredare roll i ett mindre företag. Du har erfarenhet från att arbeta i olika ekonomisystem och Excel. Din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. Personliga egenskaper För att lyckas i tjänsten så bör du vara ansvarfull, driven och noggrann. I vår organisation är det också viktigt att du är kommunikativ samt har ett utvecklat "servicetänk" och trivs med mycket kontakter både internt och externt. Du är självgående men tycker även om att arbeta i grupp och samarbetar väl med andra. Placering: Frihamnen, Stockholm. Mer information om NASDAQ OMX finns på www.nasdaqomx.com I den här rekryteringen samarbetar Nasdaq OMX med Brightby. Tjänsten söker du genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referensnummer NAMX. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Iren Sayar, telefon 08-12 00 14 00 eller 0704-13 99 97. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent till NASDAQ OMX jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent till NASDAQ OMX

Falck söker ekonomiassistent inom kundreskontra
Brightby söker nu en ekonomiassistent till Falck, med placering på Lidingö. I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta på ekonomiavdelningen och tillhöra reskontragruppen på Falcks shared service center. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där Du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader övergå i en fast anställning på Falck. Som ekonomiassistent kommer Du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Fakturering - Inbetalning - Påminnelsehantering - Bevakningar av kundfordringar - Avstämningar av kundreskontra och koncernmellanhavanden - Påminnelse och kravhantering Vi söker dig som är gymnasieekonom med minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundreskontra. Som person ser vi gärna att du är driven, har stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du är flexibel, har skinn på näsan och är inte rädd för nya utmaningar. Du bör ha arbetat med stora volymer tidigare och har en god vana att hantera stress. Det är viktigt att du har god förståelse kring den löpande bokföringen samt kunskaper i Excel. Har du arbetat med försystem tidigare samt affärssystemet SoftOne är det meriterande, men ej ett krav. Bolagets koncernspråk är engelska. Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950 och är ett av nordens största räddnings och säkerhetsföretag. Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Falck har visionen att utveckla en betydande internationell verksamhet som arbetar på bred front med assistans, security, vård och hälsa, beredskap, räddning och rehabilitering. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa folk som en röd tråd. Falck Sverige har ca 2000 anställda och omsätter omkring 1 miljard SEK. För mer information om Falck: www.falck.com Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-ekonomiassistent-inom-kundreskontra/ Ange referenskod BFABB Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073 917 79 88. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Falck söker ekonomiassistent inom kundreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Falck söker ekonomiassistent inom kundreskontra

Brightby söker norsktalande ekonomiadministratör
Brightby söker nu en norsktalande ekonomiadministratör till ett attraktivt bolag, marknadsledande i sin bransch, beläget i Sollentuna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader eventuellt övergå i en fast anställning hos vår kund. Arbetstider: Måndag-fredag 8.00-16.30 Start: Omgående Som ekonomiadministratör kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Hantera inkassoärenden - Kundkontakt samt interna kontakter - Visst utredningsarbete - Avtalsadministration - Administrera leasingavtal - Rapportering och uppföljning Vi söker dig som talar och förstår norska, alternativt har arbetat mot den norska marknaden tidigare och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du tycker om att ha kontakt med externa så väl som interna funktioner samtidigt som du är en god administratör. Ett krav är att du tidigare har arbetat med någon form av ekonomirelaterat arbete. Som person är du noggrann och ansvarstagande, du har en hög servicekänsla, god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och är inte rädd för att ta egna initiativ. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP är det meriterande men inte ett krav. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-norsktalande-ekonomiadministrator/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod BBPB. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073-917 79 89.
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker norsktalande ekonomiadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker norsktalande ekonomiadministratör

Ekonomiassistent till fakturaavdelning
Brightby söker en ekonomiassistent till ett attraktivt konsultbolag, marknadsledande i sin nisch, beläget i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta hos vår kund. Du kommer att arbeta tillsammans med dina fem kollegor där ni tillsammans sköter faktureringen. I rollen ingår även kreditbedömning, utredningsarbete, kreditering och kuvertering. Vi söker dig som är en erfaren fakturerar. Du är van att arbeta i hela kundreskontraflödet och tycker det är kul med utredningsarbete. Vidare tror vi att du tycker om att ha kontakt med externa så väl som interna funktioner samtidigt som du är en god administratör. Du har en hög servicekänsla och arbetar noggrant och strukturerat. Har du tidigare arbetat med fakturering av konsulttimmar är det en merit. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referenskod BFBN. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Iren Sayar på telefon 070-413 99 97. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till fakturaavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till fakturaavdelning

Brightby söker ekonomiassistent/administratör
Brightby söker nu en ekonomiassistent/administratör till vår kund med placering i Kista. I din roll som ekonomiassistent/administratör kommer du dels ansvara för leverantörsreskontran samt ha det övergripande ansvaret över kontoret. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader övergå i en fast anställning hos vår kund. Tjänsten ska tillsättas i början av september. Kandidater presenteras löpande. Som ekonomiassistent/administratör kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Bokföra leverantörsfakturor - Ta fram betalningsunderlag - Registrera och godkänna manuella utbetalningar - Bokföra utbetalningar och inbetalningar - Fakturering - Svara i företagets växel och ta emot besökare - Ansvara för kontorsmaterial och posthantering - Administrera listor, låsbrickor, parkeringskort etc. - Vara delaktig i konsultaktiviteter och sköta olika event - Vara kontaktperson för diverse leverantörer - Ansvara för att allmänna ytor är representabla Vi söker en junior ekonomiassistent med ca 1-2 års erfarenhet inom ekonomi. Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Att vara glad och positiv faller naturligt för dig och du har inga problem att samarbeta med olika typer av människor. Du arbetar noggrant och strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du som söker har gymnasiekompetens. Inget krav på vidareutbildning. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-ekonomiassistentkontorsassistent/ Klicka på ansök nu, Ange referenskod BBSYL. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073 - 917 79 88. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker ekonomiassistent/administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker ekonomiassistent/administratör

Brightby söker junior ekonomiassistent
Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till ett internationellt bolag i Bergshamra, du kommer bland annat att arbeta med utländska tjänstefakturor, kontoavstämningar och ha löpande kontakt med leverantörer. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer att löpa på heltid tillsvidare. Ansvarsområden: - Posthantering/skanning - Ankomstregistrering - Kontering - Kontroll av attest mot attestinstruktion - Slutbokning - Betalningspåminnelser - Arkivering - Avstämningar - Utrednings-och analysarbete Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av någon form av ekonomiarbete, kanske har du sommarjobbat eller arbetat extra på en ekonomiavdelning under dina studier. Som person tror vi att du är gymnasieekonom och eventuellt har läst någon eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet antingen i form av en kvalificerad yrkesutbildning eller på högskola/universitet. Som person är du ambitiös, positiv, stresstålig, noggrann och samarbetsvillig. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-junior-ekonomiassistent/ Klicka därefter på ?ansök nu?, ange referenskod BMEDB. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073-917 79 89 eller sara.smedeby@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker junior ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker junior ekonomiassistent

Brightby söker redovisningsekonom
Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund, ett företag inom bygg- och bostadsbranschen beläget i Sundbyberg. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer löpa på heltid tillsvidare. Ansvarsområden: - Avstämningar - Fakturering - Hyresdebitering/bokföring - Räntefakturering/bokföring - Inläsning av leverantörsfiler - Leverantörsbetalningar - Löpande redovisning för ett antal mindre dotterbolag - Deklarationer - Årsredovisning Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom med liknande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Har du erfarenhet av att arbeta i Agresso är det meriterande men ej ett krav. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-redovisningsekonom/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod BBVED. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Iren Sayar på telefon 070-413 99 97 eller iren.sayar@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker redovisningsekonom

EKONOMIASSISTENT TILL NASDAQ OMX
Ekonomiassistent - Leverantörsreskontra till NASDAQ OMX Som ett led i vår utveckling och fortsatta tillväxt förstärker vi ekonomiavdelningen med en ekonomiassistent. Tillsammans med dina 3 kollegor på leverantörsreskontran ansvarar ni för uppläggning av leverantörer, processa interna och externa leverantörsfakturor i det elektroniska workflow systemet samt hantering av betalningspåminnelser. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som består av 18 personer. Arbetstiden är heltid. Tjänsten ska tillsättas enligt överenskommelse. I denna roll ingår även arbetsuppgifter som: - Vara behjälplig med reseräkningar - Hantera olika avdragsrätter för moms - Periodisering av kostnader - Boka upplupna kostnader - Reskontra- och bankkontoavstämningar månadsvis - Boka utbetalningar och hantera valutakursdifferenser Som ekonomiassistent så är det viktigt att följa uppsatta tidsplaner och i enlighet med interna kvalitetsprocesser (SOX). För att kontinuerligt kunna förbättra våra rutiner och processer uppmuntrar vi eget ansvar och initiativtagande. Vi tror att du som söker tjänsten är en positiv och prestigelös person som samtidigt är driven och sporras av att hitta lösningar och hjälpa andra. Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med våra leverantörer, avdelningar inom vår organisation, kundreskontran, bokslutsansvariga samt i kontakt med interna och externa revisorer. Du är minst gymnasieekonom och du har några års erfarenhet som ekonomi-/redovisningsassistent. Du trivs bra i din roll och du har en god redovisningskompetens samt prioriteringsförmåga. Vi ser gärna att du har vana från att arbeta med större flöden alternativt från en bredare roll i ett mindre företag. Du har erfarenhet från att arbeta i olika ekonomisystem och Excel. Din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. För att lyckas i tjänsten så bör du vara ansvarfull, driven och noggrann. I vår organisation är det också viktigt att du är kommunikativ samt har ett utvecklat "servicetänk" och trivs med mycket kontakter både internt och externt. Du är självgående men tycker även om att arbeta i grupp och samarbetar väl med andra. Placering: Frihamnen, Stockholm. Mer information om NASDAQ OMX finns på www.nasdaqomx.com Ansökan I den här rekryteringen samarbetar Nasdaq OMX med Brightby. Tjänsten söker du genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referensnummer AXMN. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Iren Sayar, telefon 08-12 00 14 00 eller 0704-13 99 97. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga EKONOMIASSISTENT TILL NASDAQ OMX jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EKONOMIASSISTENT TILL NASDAQ OMX

EKONOMIASSISTENT TILL KUNDRESKONTRA
Brightby söker kundreskontramedarbetare Vi söker nu en ekonomiassistent till en av våra kunders ekonomiavdelning. Vår kund är ett internationellt börsföretag med placering på Gärdet. Ekonomiavdelningen består av 16 personer och du kommer arbeta tillsammans med 6 andra kollegor på deras kundreskontraavdelning. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer löpa på heltid tillsvidare. I denna roll ingår arbetsuppgifter som: - Fakturering - Inbetalning - Påminnelsehantering - Bevakningar av kundfordringar - Avstämningar av kundreskontra - Påminnelse och kravhantering Kvalifikationer Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi med 1-2 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Som person är du driven, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har stort tålamod, är prestigelös och noggrann. Vi ser gärna att du har vana från att arbeta med större flöden alternativt från en bredare roll i ett mindre företag. Du har erfarenhet från att arbeta i olika ekonomisystem samt Excel. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/ekonomiassistent-till-kundreskontra/ Klicka på ansök nu, ange referenskod BBNSK. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073-917 79 88 eller anna.kalzen@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga EKONOMIASSISTENT TILL KUNDRESKONTRA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EKONOMIASSISTENT TILL KUNDRESKONTRA

EKONOMIASSISTENT TILL LEVERANTÖRSRESKONTRA
Vi söker en ekonomiassistent till en av våra kunders ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund som är ett internationellt börsföretag med placering på Gärdet. Ekonomiavdelningen består av 16 personer. Tillsammans med dina 3 kollegor ansvarar du för leverantörsreskontran. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och löper tillsvidare, arbetstiden är heltid. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av hantering av leverantörsfakturor i det elektroniska flödet. Du kontrollerar och godkänner fakturor, sköter betalningsprocessen och arbetar med reseräkningar. Du arbetar även med avstämningar och övervakar och påminner att leverantörsfakturor och reseräkningar godkänns i tid. Du är även backup för dina kollegor på kundreskontran. Kvalifikationer Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi med 1-2 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Som person är du driven, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har stort tålamod, är prestigelös och noggrann. Vi ser gärna att du har vana från att arbeta med större flöden alternativt från en bredare roll i ett mindre företag. Du har erfarenhet från att arbeta i olika ekonomisystem samt Excel. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-leverantorsreskontramedarbetare/ Klicka på ansök nu, ange referenskod BBNSL. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073-917 79 88 eller anna.kalzen@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga EKONOMIASSISTENT TILL LEVERANTÖRSRESKONTRA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EKONOMIASSISTENT TILL LEVERANTÖRSRESKONTRA

Business Controller till Meritmind, Rekrytering
Meritmind söker en driven Business Controller till sitt huvudkontor på Södermalm, Stockholm. Tjänsten är nyinrättad och är en bred roll där du ges möjligheten att vara del i verksamhetens fortsatta utveckling. Som Business Controller kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter i nära samarbete med CFO och bland annat ansvara för koncernens anbud i upphandlingar. Tjänsten skall tillsättas under hösten 2013. Dina ansvarsområden som Business Controller: - Månadsvis rapportering till ledning och styrelse i samarbete med CFO - Bistå verksamhetens chefer med uppföljning och analys gällande prissättning, resultat etc. - Delta i vidareutveckling av systemstöd samt andra utvecklingsprojekt - Arbeta med nyckeltal - Ta fram och vidareutveckla veckovis verksamhetsrapport - Driva arbetet med regelbundna prognoser - Löpande ta fram bonusuppföljningar - Ansvara för och utveckla koncernens anbudsförfarande vid upphandlingar - Databashantering - Rapportering till koncernens CFO Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och som arbetat minst 2 år med liknande arbetsuppgifter, gärna i en organisation med snabb tillväxt, och du känner dig nu redo för att ta nästa steg i karriären. Du besitter mycket god Excelkunskap och har förståelse för databaser. Kunskaper i SQL är mycket meriterande men inte ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av avtalsrätt, praktisk eller teoretisk. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Som person arbetar du på ett noggrant och strukturerat sätt och har en stark analytisk förmåga. Vidare är du kommunikativ med stort driv och affärssinne. Om Meritmind Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med projekt, interimstjänster samt rekrytering inom ekonomiområdet. Från våra kontor i Stockholm, Västerås, Malmö och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och består idag av ca 200 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds vd och grundare, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets Företagerska i den nationella tävlingen Beautiful Business Award 2011. Ansökan I den här rekryteringen samarbetar Meritmind med Brightby. Tjänsten söker du genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/rekrytering-av-business-controller-till-meritmind/ Klicka därefter på ansök nu. Ange referensnummer MERIT. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Hellborg Smedeby, via telefon 073-917 79 89 eller mail sara.smedeby@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Business Controller till Meritmind, Rekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Controller till Meritmind, Rekrytering

Dansktalande ekonomiadministratörer sökes
Brightby söker nu två dansktalande ekonomiadministratörer till ett attraktivt bolag, marknadsledande i sin bransch, beläget i Sollentuna. Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader eventuellt övergå i en fast anställning hos vår kund. Arbetstider: Måndag-fredag 8.00-16.30 med en timmes lunch Start: Omgående Som ekonomiadministratör kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Hantera inkassoärenden - Kundkontakt samt interna kontakter - Visst utredningsarbete - Avtalsadministration - Administrera leasingavtal - Rapportering och uppföljning Vi söker dig som talar och förstår danska, alternativt har arbetat mot den danska marknaden tidigare och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du tycker om att ha kontakt med externa så väl som interna funktioner samtidigt som du är en god administratör. Ett krav är att du tidigare har arbetat med någon form av ekonomirelaterat arbete. Som person är du noggrann och ansvarstagande, du har en hög servicekänsla, god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och är inte rädd för att ta egna initiativ. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP är det meriterande men inte ett krav. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-dansktalande-ekonomiadministratorer/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod BBPBD. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073-917 79 89.
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande ekonomiadministratörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande ekonomiadministratörer sökes

Brightby söker ekonomiassistent, deltid
Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund, ett trevligt bolag inom läkemedelsbranschen beläget i Kista. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten förväntas starta i mitten av november och kommer löpa på deltid (50-75%) tillsvidare. Ansvarsområden: - Avlasta och arbeta nära Ekonomichefen - Granskning av reseräkningar, VISA-kort och körjournaler - Bokföring av löner - Ankomstregistrering samt betalning av leverantörsfakturor - Kontering - Avstämningar - Ordermottagning och fakturering Vi söker dig som har lång erfarenhet av liknande ekonomirelaterade arbetsuppgifter och känner dig trygg i rollen som ekonomiassistent. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har viljan att lära dig nya arbetsuppgifter. Som person är du social, kommunikativ och samarbetsvillig. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Vår kund arbetar i Visma Business samt Hyperion. Du kommer att rapportera till företagets Ekonomichef. På kontoret har du runt 10 kollegor med olika ansvarsområden och det medför en dynamisk och kunskapsintensiv miljö. Vi söker därför dig som är prestigelös och gärna hjälper till där det behövs. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant för dig? Du söker genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referenskod BBVIF. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Iren Sayar på telefon 070-413 99 97. Sista ansökningsdag är den 30 september men då vi träffar kandidater löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker ekonomiassistent, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker ekonomiassistent, deltid

Brightby söker redovisningsekonom
Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund i Stockholms City. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer löpa på heltid tillsvidare. Ansvarsområden: ? Inläsning av lönefiler och hantering av semesterskuld ? Ansvara för anläggningsregistret ? Deklaration och betalning av moms och skatter ? Bokslutsarbete ? Löpande bokföring ? Avstämning av samtliga balanskonton tillhörande finans ? Månatlig rapportering till ledningen ? Återrapportering från inventering i butik samt bokföring av utfall ? Finansiell controlling samt analysarbete Vi söker dig som är en kvalificerad redovisningsekonom med minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är självständig i din roll, har förmågan att kunna fatta egna beslut samt är van att prioritera. Som person är du social, kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Du arbetar noggrant och effektivt med en god attityd. Vår kund arbetar i Axapta. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på ansök nu, ange referenskod BSBM. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzén på telefon 073-917 79 88 eller anna.kalzen@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker redovisningsekonom

Brightby söker en fondadministratör
Vi söker dig som är intresserad av en roll som fondadministratör till en av våra kunder i fastighetsbranschen. Tjänsten ska tillsättas så fort vi hittar rätt person och löper tom september 2014. Du kommer att vara anställd på Brightby och arbeta som konsult hos vår kund. Arbetstiden är heltid. Arbetsuppgifter Som fondadministratör kommer du att arbeta i ett team om sex personer, där ni har gemensamt ansvar för all administration förknippad med bolagets fonder. I tjänsten kommer du ha huvudansvaret för en eller ett par fonder och bolag, vilket bland annat innebär att arbeta med den dagliga fondadministrationen och att vara involverad i kontrollen av fondernas och bolagens räkenskaper som sköts av den centrala administratören i Luxemburg samt rapportering till investerare. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med bolagets fondförvaltare, investerare, finansiella och legala rådgivare. Utöver den dagliga fondadministrationen finns även möjligheten att var involverad i olika projekt kring nya processer och rutiner. För rätt person finns stora möjligheter till arbetsmässig och personlig utveckling. Du erbjuds en variationsrik roll i en internationell miljö. Kvalifikationer Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad civilekonom med intresse för finansbranschen. Redovisningskunskaper är starkt meriterat och om du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll samt redovisning är detta ett plus. Har du jobbat med onoterade fonder eller inom private equity är även det mycket mertiterande. Som person är du driven, ansvarstagande och prestigelös. Tjänsten ställer även krav på att du är noggrann och strukturerad och att du har god samarbetsförmåga men samtidigt kan vara självgående. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö är det viktigt att du talar och skriver engelska flytande, samt har goda kunskaper i Excel. Placeringsort: Stockholm, city Ansökan Låter detta intressant för dig? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referenskod BAED. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Iren Sayar på Brightby, tfn 0704-13 99 97 eller iren.sayar@brightby.se Välkommen med din ansökan! Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Bright people. By your side.
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker en fondadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker en fondadministratör

Brightby söker kvalificerad ekonomiassistent
Vi söker nu en kvalificerad ekonomiassistent till vår kund 21 Grams med placering i Stockholm-Globen. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen om 4 personer där ni tillsammans har ett nära samarbete kring arbetsuppgifterna rörande moderbolagets samt dotterbolagens ekonomi. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund, med möjlighet till rekrytering. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer löpa på heltid tillsvidare. Ansvarsområden: Som ekonomiassistent hos 21 Grams kommer du arbeta i en bred och flexibel roll nära företagets CFO. Du kommer bland annat arbeta och ansvara för: Kundreskontra: - Fakturering utifrån fakturaunderlag och avtal - Registrering av inbetalningar - Avstämning - Påminnelser och räntefakturering - Inkassohantering Leverantörsreskontra: - Ankomstregistrering, attestering, kontering och arkivering av fakturor - Registrering av utbetalning i reskontra och huvudbok - Månadsvis avstämning mot huvudbok Redovisning: - Registrering i dagbok - Periodisering - Månadsavstämning av balanskonton och resultatkonton - Internfakturering - Behjälplig vid årsbokslut Kvalifikationer: Vi söker dig som har lång erfarenhet av liknande, ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Som person är du drivande, initiativrik, prestigelös och samarbetsvillig. Du arbetar självständigt, noggrant och föredrar strukturerat arbete. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och känner dig trygg i din roll som ekonomiassistent. Vår kund arbetar i Visma Administration. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-kvalificerad-ekonomiassistent/ Ange referenskod BB21G. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzén på telefon 073-917 79 88 eller anna.kalzen@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker kvalificerad ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker kvalificerad ekonomiassistent

Controller till McKinsey & Company
Brightby söker Controller till McKinsey & Company Då en av McKinsey & Companys Controllers ska gå på föräldraledighet söker vi dennes ersättare. Uppdraget startar i början av november och löper t.o.m. januari 2015. Du kommer att arbeta som konsult via Brightby och vara uthyrd till McKinsey & Company. Arbetstiden är heltid och du kommer att få en tillsvidareanställning via Brightby. Som Controller på McKinsey & Company kommer du bl.a. att arbeta med projektredovisning, uppföljning mot budget, förberedelser av rapporter och löpande avstämningar. Du har ett nära samarbete med företagets Shared Service Center i Polen och Indien kring kundfakturering och avstämning. Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har ca 2-3 års erfarenhet från redovisning och rapportering. För att trivas i rollen bör du vara en drivande och engagerad person med en god analytisk förmåga som arbetar strukturerat och noggrant. Det är viktigt att du är flexibel och stresstålig. Vidare arbetar du professionellt och kreativt med ekonomiavdelningens olika projekt och du har hög social förmåga. Du kommer att arbeta tillsammans med dina tre kollegor på ekonomiavdelningen. Eftersom McKinsey & Company är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk krävs det att du har god förståelse och förmåga att kunna kommunicera på engelska i tal så väl som skrift. Det ekonomisystem McKinsey & Company använder sig av är Oracle Finance. Du har mycket goda kunskaper i Excel. McKinsey & Company är ett ledande internationellt managementkonsultföretag med 90-talet kontor världen över. I Norden finns vi representerade i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Våra klienter är ledande företag och organisationer i de flesta branscher. Vi arbetar med strategisk rådgivning, organisationsförändringar och effektivitetsförbättringar. Läs gärna mer om oss på www.mckinsey.se Ansökan Låter denna tjänst intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referenskod MCKIN. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Iren Sayar på telefon 070-413 99 97. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Controller till McKinsey & Company jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller till McKinsey & Company

Brightby söker redovisningsekonom
Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund, ett stort och väletablerat telecombolag beläget i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer löpa på heltid tillsvidare. Ansvarsområden: - Leverantörsreskontra - Avstämningar - Anläggningsredovisning - Momshantering Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav är att du tidigare arbetat med anläggningsredovisning. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har en välutvecklad problemlösningsförmåga. Som person är du social, kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Vår kund arbetar i Agresso. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-redovisningsekonom-4/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod BBCH. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073-917 79 89 eller sara.smedeby@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker redovisningsekonom

Teamleader till Johnson & Johnson
Vi söker en Teamleader till Johnson & Johnsons Finance avdelning. Du kommer att vara anställd på Brightby och arbeta som konsult hos Johnson & Johnson. Dina huvuduppgifter är att koordinera företagets inköpsprocess och upphandlingsarbete. I rollen ingår även redovisning och projektarbete. Uppdraget startar så snart som möjligt och är ett föräldravikariat tom augusti 2014. Arbetstiden är heltid. Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning på Brightby. Arbetsuppgifter Du kommer att arbetsleda tre personer på redovisningsavdelningen och rapportera till din närmsta chef i Storbritannien. Du ansvarar för inköpsordersystemet, ser till att processen fungerar med bl.a. PO nummer, underhåll och registeruppdatering och betalningar i ett nära samarbete med reskontraavdelningen i Prag samt redovisningsavdelningen i Stockholm. Du leder projekt som initeras från Europa relaterade till leverantörs- och inköpsprocesserna, samt arbetar med avtal och förhandlingar gentemot leverantörerna. Din bakgrund Vi söker dig som är en ambitiös person med viljan att vidareutvecklas. Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet och har arbetat med redovisning, gärna på ett större företag. Vi ser gärna att du är akademiker med erfarenhet av att leda en grupp. Du har ett intresse för systemfrågor och tycker om att arbeta i projektform med att förbättra ruiner och processer. Du har ett mycket gott siffersinne och är kommunikativ, social och initiativtagande. Du har en positiv energi, gillar att arbeta mot högt uppsatta mål och leverera kvalitet. Johnson & Johnson erbjuder dig en utvecklande och spännande roll i en internationell miljö där tempot är högt. Goda kunskaper i engelska både skriftligt och muntligt är ett krav. Du är även goda kunskaper I Excel. Johnson & Johnson Nordic AB (J&J) is part of Johnson & Johnson, the worlds largest and most diverse medical devices and diagnostics company and the worlds fourth-largest biologics company. Johnson & Johnson embraces research and science - bringing innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people. The worldwide headquarters is in New Brunswick, New Jersey, USA, and the company has more than 250 operating companies in 57 countries employing 117,000 people. Ansökan Låter denna tjänst intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referenskod JBHN. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Brightby och Iren Sayar på telefon 08-12 00 14 00 eller 0704-13 99 97. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader till Johnson & Johnson jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader till Johnson & Johnson

Brightby söker Junior Financial Controller
Brightby söker nu en junior Financial Controller till vår kund som verkar inom fordonsindustrin och är belägna mitt i Stockholms City. Du kommer arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer löpa på heltid tom årsskiftet 2014/2015. Du erbjuds en tillsvidareanställning på Brightby och arbetar heltid 8-17.00. Ansvarsområden: - Legal konsolidering och legal rapportering - Upprätta månads- och årsbokslut - Koncerncontrolling - Budget och Forecastarbete - Finansiell redovisning - Rapporteringsarbete Bakgrund: Vi tror att du som söker har en akademisk utbildning inom ekonomi och har arbetat inom redovisning i ca 1-3 år. Som person är du strukturerad, prestigelös och självständig. Du är inte rädd för att fråga och har lätt för att lära. Vi söker dig som nu känner sig redo för att ta nästa steg i karriären och vill utvecklas inom redovisning och controlling. Du pratar och skriver flytande engelska och du har goda kunskaper inom Excel. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på ansök nu, ange referenskod BBFOR. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzén på telefon 073-917 79 88 eller anna.kalzen@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker Junior Financial Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker Junior Financial Controller

Brightby söker redovisningsekonomer
Brightby utökar nu sin konsultverksamhet och söker redovisningsekonomer för spännande uppdrag hos våra intressanta kunder i Stockholmsområdet. Vi söker både dig med lång erfarenhet inom redovisning såväl som mer juniora redovisningsekonomer. Tjänsterna kommer att löpa på heltid och du kommer att vara anställd tillsvidare på Brightby. Start enligt överenskommelse. Vi söker dig som antingen har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller dig som är nyfiken på vad konsultyrket har att erbjuda. Som person är du social, flexibel och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har viljan att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare är du kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Erfarenhet av stora ekonomisystem ses som meriterande. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-redovisningsekonomer/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod REDOV. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073-917 79 89 eller sara.smedeby@brightby.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker redovisningsekonomer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker redovisningsekonomer

Brightby söker ekonomiassistent
Vi söker en ekonomiassistent till vår kund, ett trevligt bolag mitt i city. Vår kund leverarar teknologi för avancerad handel på en internationell marknad med huvudkontor i Stockholm. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer att löpa på heltid tillsvidare. Tjänsten ska tillsättas i november 2013. Ansvarsområden: - Kundreskontra - Leverantörsreskontra - In-/utbetalningar - Löpande bokföring - Behjälplig vid bokslut Vi söker dig som har erfarenhet av liknande, ekonomirelaterade arbetsuppgifter och du trivs med att arbeta i en internationell miljö. Som person är du initiativtagande, kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Vår kund arbetar i Navision. Trivs du i en bred roll med internationella kontakter är detta tjänsten för dig. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan; http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-ekonomiasstent/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod BBNOTC. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073-917 79 89 eller sara.smedeby@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker ekonomiassistent

Brightby söker dansktalande ekonomiadministratör
Brightby söker nu en dansktalande ekonomiadministratör till ett attraktivt bolag, marknadsledande i sin bransch, beläget i Sollentuna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter 6 månader eventuellt övergå i en fast anställning hos vår kund. Arbetstider: Måndag-fredag 8.00-16.30 med en timmes lunch Start: Omgående Som ekonomiadministratör kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter: - Hantera inkassoärenden - Kundkontakt samt interna kontakter - Visst utredningsarbete - Avtalsadministration - Administrera leasingavtal - Rapportering och uppföljning Vi söker dig som talar och förstår danska samt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du tycker om att ha kontakt med externa så väl som interna funktioner samtidigt som du är en god administratör. Som person är du noggrann och ansvarstagande, du har en hög servicekänsla, god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och är inte rädd för att ta egna initiativ. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP är det meriterande men inte ett krav. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-dansktalande-ekonomiadministratorer/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod BBPBD. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073-917 79 89.
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker dansktalande ekonomiadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker dansktalande ekonomiadministratör

Rekrytering av redovisningsekonom till UroClinic
Brightby söker nu en Redovisningsekonom till UroClinic Sverige AB för rekrytering. Du kommer ansvara för all redovisning och rapportera till VD. UroClinic har sitt huvudkontor på Sophiahemmet, mitt i Stockholms City. Organisationen är relativt ny vilket ger dig möjlighet att självständigt bygga din roll. Du blir del av en organisation som befinner sig i en expansiv fas med flera utvecklingsmöjligheter. Arbetstider 8-17.00 med möjlighet till flextider. Dina arbetsuppgifter: - Löpande bokföring - Kund-och leverantörskontra - Avstämningar och periodiseringar - Moms och Skattedeklarationer - Löpande avstämningar av löner och förmåner - Avstämning av interna mellanhavanden - Månatlig ekonomirapportering till VD - Självständigt förbereda och upprätta månadsbokslut och på sikt även årsbokslut Vi ser att du som söker är gymnasieekonom med flerårig arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom. Som person är du social, kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en god attityd. Du bör vara trygg i din roll som redovisningsekonom med gedigen erfarenhet av redovisning. Du trivs att arbeta i ett mindre företag i en självständig och ansvarsfull roll där du har möjlighet att påverka. Du är orädd, förändringsbenägen och kan arbeta både på egen hand samt tillsammans med kollegor. Du pratar och skriver flytande engelska. Har du erfarenhet av arbete inom liknande bransch är det meriterande, men ej ett krav. Vår kund arbetar i ekonomisystemet Billbox. Om UroClinic: UroClinic erbjuder undersökningar och behandlingar vid prostatabesvär. Vid behov opererar vi patienter med prostatacancer med den senaste robotkirurgin. Vi är en av Nordens ledande aktörer inom robotkirurgi vid prostatacancer och har genom åren hjälpt många patienter med mycket goda resultat. Vår verksamhet bedrivs på två kliniker; UroClinic S:t Göran vid Capio S:t Görans Sjukhus i Stockholm och UroClinic vid Sophiahemmet Stockholm. Läs mer om Uroclinic: www.uroclinic.se Ansökan I den här rekryteringen samarbetar Uroclinic med Brightby. Tjänsten söker du genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/rekrytering-av-redovisningsekonom-till-uroclinic/ Ange referensnummer BBURO. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kalzén, telefon 073-917 79 88. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 november. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Rekrytering av redovisningsekonom till UroClinic jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekrytering av redovisningsekonom till UroClinic

Brightby söker Redovisningsekonom
Vi söker nu en redovisningsekonom till en av våra kunder norr om Stockholm. Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor på deras Shared Service Center och tillhöra ekonomiavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby. Tjänsten ska tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat och kommer löpa på heltid tillsvidare. I din roll som redovisningsekonom kommer du att ha det övergripande redovisningsansvaret för ett antal bolag inom koncernen. Du kommer tillhöra ett team på ca 4 personer och arbeta i nya fräscha lokaler. Vår kund finns belägen ca 10 minuters resväg från Stockholms city. Du kommer arbeta med: - Löpande bokföring - Periodiseringar - Avstämningar - Interimsposter - Utbetalningar - Momsrapportering - Månads-, kvartals- och årsbokslut - Nära samarbete med interna och externa kontakter För att passa in i denna roll tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande med minst ett par års arbetslivserfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom. Som person är du drivande, målmedveten och noggrann. Det är viktigt att du har förmågan att kunna fatta egna beslut samt är van att prioritera. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och framåt som person då du kommer ha mycket kontakt med externa personer. Krav är att kunna tala och skriva engelska obehindrat då koncernspråket är engelska. Talar du även ett annat språk är det meriterande, men ej ett krav. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-redovisningsekonom-2/ Ange referenskod BRED2. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Anna Kalzen på telefon 073- 917 79 88 eller anna.kalzen@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker Redovisningsekonom

Konsultchef till Brightby, Malmö
Brightby söker nu en konsultchef till Malmö och Skåneregionen. Brightby är en del av Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet. Brightby erbjuder rekryterings och konsultlösningar inom ekonomi och finans. 2010 startade Brightby sin verksamhet i Stockholm och har haft en expansiv tillväxt och arbetar idag med många av Sveriges största och mest kända varumärken. 2008 etablerade sig vårt systerföretag Meritmind i Malmö och har sedan dess framgångsrikt tagit en stor del av marknaden. Nu önskar vi göra samma sak. Vi söker nu dig med erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen som vill vara med på resan och starta upp vår verksamhet i Malmö. Som konsultchef på Brightby ansvarar du tillsammans med dina kollegor i konsultgruppen för att matcha konsultuppdrag, bygga goda kundrelationer tillsammans med kundansvariga och för att rekrytera och anställa fler konsulter inom ekonomi och finans till vår verksamhet. Du trivs med att bygga nya kontakter såväl med kandidater som kunder och att göra affärer. Du rapporterar till regionchefen. Kvalifikationer: Du har tidigare erfarenhet av personalledning och gärna försäljning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet. Du är högskoleutbildad eller har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning mot HR eller ekonomi. Vi ser helst att du har erfarenhet från rekryterings- eller konsultbranschen. Du har ett intresse för näringslivet och trivs med att lära känna både kandidater, konsulter och nya företag. Du har en god förståelse för ekonomi och förstår vad som krävs av dig för att skapa resultat och bygga en verksamhet större. Som person är du social och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du gillar att arbeta mot gemensamma mål och att skapa resultat. Du är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter och är en problemlösare. Vi som arbetar på Brightby har samtliga erfarenhet från branschen och har sedan starten 2010 byggt upp Brightby som ett kvalitetsföretag i en dynamisk bransch med arvet från vårt flera gånger prisade systerföretag Meritmind i ryggen. Tjänsten är lokaliserad på Brightbys Malmökontor i centrala Malmö. Lokalerna delar vi med vårt systerföretag Meritmind. Låter det intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/konsultchef-till-brightby-malmo-2/ Klicka på ansök nu. Ange referenskod KCMALM. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Johan Andersson per tel: 0700-66 90 95 alt johan.andersson@brightby.se.
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till Brightby, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till Brightby, Malmö

Ekonomiassistent till kundreskontraavdelning
Vi söker en ekonomiassistent inom kundreskontra till vår kunds huvudkontor som är placerat i Vreten, Solna. Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du tillsammans med dina fem kollegor arbeta med kundreskontran. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas så fort vi hittar rätt person och löper tillsvidare, heltid. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: - Fakturaunderlag - Läsa in betalningar - Lägga in bokföringsordrar i Agresso - Påminnelse- och kravhantering - Avstämningar av kundreskontran och övrigt relaterade konton - Samt förekommande arbetsuppgifter inom kundreskontran Vi söker dig som är gymnasieekonom med minst 6 månaders erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs att arbeta i grupp och är hjälpsam mot dina kollegor. Du vill vidareutvecklas i ekonomirollen och tar gärna på dig nya projekt som dyker upp på kundreskontran. Som person är du nyfiken, ambitiös och noggrann. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av Agresso. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referenskod SBVE. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Iren Sayar på telefon 0704-13 99 97. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till kundreskontraavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till kundreskontraavdelning

Konsultchefer till Brightby
Brightbys verksamhet i Stockholm har fortsatt stark tillväxt och vi söker nu ytterligare 2 konsultchefer. Vi är ett specialiserat konsult- och rekryteringsföretag med ambitionen att vara ekonomi- och redovisningschefens givna partner vid rekrytering eller inhyrning av ekonomer. Vi finns i Stockholm och Malmö. Hos oss på Brightby ges du möjlighet att arbeta med stora och kända företag. Är du en person som trivs i en rådgivande konsultchefsroll där du får ta mycket plats och vägleda såväl kandidater som kunder till rätt beslut, då är detta rätt tjänst för dig. Som konsultchef på Brightby ansvarar du tillsammans med dina kollegor i konsultgruppen för hela konsultprocessen, från att identifiera nya konsulter till tillsättning och utvärdering av konsultuppdrag. Våra uppdragsgivare ställer höga krav på oss och vi ställer höga krav på våra konsulter, varför det är mycket viktigt att matchningen blir med hög kvalitet. Du rapporterar till leverenschef. För att vara aktuell för tjänsten så har du minst 3 års arbetslivserfarenhet från vår bransch eller närliggande. Du har ett intresse för näringslivet och god förståelse för ekonomi. Som person är du strukturerad, utåtriktad och med ett utpräglat affärsinriktat fokus. Du gillar att bygga nätverk och relationer samt att löpande underhålla dessa. Du känner en naturlig glädje och ett starkt engagemang i att skapa resultat för dig själv och tillsammans med andra. Vi som arbetar på Brightby har samtliga erfarenhet från branschen och har sedan starten byggt upp Brightby som ett kvalitetsföretag i en dynamisk bransch. Brightby är en del av Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet. Låter det intressant? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan:http://www.brightby.se/jobb/konsultchef-till-brightby-stockholm-2/ ange referenskod KCSTHLM. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta leveranschef Malin Lindeen på tel: 0707-687765 alt malin.lindeen@brightby.se
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchefer till Brightby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchefer till Brightby

Ekonomiassistent internationellt företag
Vi söker en ekonomiassistent till ett internationellt spelbolag i innerstan. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt och kommer löpa på heltid tillsvidare. Du kommer att arbeta tillsammans med dina tre kollegor på ekonomiavdelningen. Ansvarsområden: Leverantörsreskontra Utläggsredovisning In- och utbetalningar Behjälplig vid boksluten Vi söker dig som har minst sex månaders erfarenhet av liknande, ekonomirelaterade arbetsuppgifter och du trivs med att arbeta i en internationell miljö. En merit är om du har en KY-utbilning inom ekonomi. Som person är du initiativtagande, kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Du arbetar noggrant och strukturerat med en vilja att vidareutvecklas inom redovisning. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Trivs du i en bred roll med internationella kontakter är detta tjänsten för dig. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Intresserad av denna tjänst? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ Ange referenskod BKNG. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Iren Sayar på telefon 0704-13 99 97. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent internationellt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent internationellt företag

Brightby söker ekonomiassistent
Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till vår kund, ett välkänt bolag i mediebranschen beläget mitt i city. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och kommer löpa på heltid tillsvidare. Ansvarsområden: Du kommer att arbeta med hela leverantörsreskontraprocessen samt kommer även att arbeta med avstämningar och periodiseringar. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande, ekonomirelaterade arbetsuppgifter och känner dig trygg i rollen som ekonomiassistent. Som person är du initiativtagande, kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken nedan: http://www.brightby.se/jobb/brightby-soker-ekonomiassistent/ Klicka därefter på "ansök nu", ange referenskod BBFEA. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Hellborg Smedeby på telefon 073-917 79 89 eller sara.smedeby@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker ekonomiassistent

Brightby söker ekonomiassistenter
Brightby har nu även etablerat sig i Malmöregionen och söker nu därför kvalificerade ekonomiassistenter för spännande uppdrag hos våra intressanta kunder i regionen. Tjänsterna kommer att löpa på heltid och du kommer att vara anställd tillsvidare på Brightby. Vi tror att du som söker är utbildad gymnasieekonom samt har ett par års arbetslivserfarenhet från löpande ekonomiarbete som exempelvis kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring. Du har även erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. Som person är du ambitiös, lyhörd och flexibel. Du tycker att det är roligt och stimulerande att möta nya människor samt lära dig nya saker inom ditt yrkesområde. Självklart är du noggrann och trivs med att arbeta med siffror. Du har en utpräglad servicepersonlighet och tycker om att bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss! Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länkenhttp://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ ange referenskod BBMEKASS. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Johan Andersson på telefon 070-066 90 95 eller johan.andersson@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker ekonomiassistenter

Brightby söker redovisningsekonomer
Brightby har nu även etablerat sig i Malmöregionen och söker nu därför redovisningsekonomer för spännande uppdrag hos våra intressanta kunder i regionen. Tjänsterna kommer att löpa på heltid och du kommer att vara anställd tillsvidare på Brightby. Vi söker både dig med lång erfarenhet inom redovisning såväl dig som är mer junior redovisningsekonom. Du som söker har antingen tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller är nyfiken på vad konsultyrket har att erbjuda. Som person är du social och flexibel och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har viljan att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare är du kommunikativ, prestigelös och samarbetsvillig. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Erfarenhet av stora ekonomisystem ses som meriterande. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom följa länken http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ , ange referenskod BBMREDEK. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Johan Andersson på telefon 070-066 90 95 eller johan.andersson@brightby.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker redovisningsekonomer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker redovisningsekonomer

Brightby söker kundreskontraansvarig
Vi söker en ekonomiassistent inom kundreskontra till privatägt tranasportföretag i Malmö. Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du ansvara för kundreskontran. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas så fort vi hittar rätt person och löper tillsvidare, heltid. Du kommer arbeta tillsammans med ekonomichef och redovisningsekonom och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat: -Fakturaunderlag -Läsa in betalningar -Likviditetsuppföljning -Påminnelse- och kravhantering -Avstämningar av kundreskontran och övrigt relaterade konton -Samt förekommande arbetsuppgifter inom kundreskontran Vi söker dig som är gymnasieekonom med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har stort tålamod, är drivande och noggrann. Vi ser gärna att du har vana från att arbeta med större flöden alternativt från en bredare roll i ett mindre företag. Du har erfarenhet från att arbeta i olika ekonomisystem samt Excel. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Axapta. Du skriver och talar engelska såväl som svenska flytande. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss. Ansökan Låter detta intressant? Då söker du tjänsten genom att följa länken http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/ , ange referenskod BBMEKASS. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Johan Andersson på telefon 070-066 90 95 eller johan.andersson@brightby.se Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Brightby söker kundreskontraansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brightby söker kundreskontraansvarig

Rekrytering av redovisningsekonom till Kronfågel
Kronfågel söker nu en redovisningsekonom som kommer arbeta i en bred roll med redovisning inom ekonomiavdelningen som består av 8 personer. Du erbjuds en roll med goda personliga utvecklingsmöjligheter där du har möjlighet att aktivt bidra till ständiga förbättringar i en organisation som befinner sig i en föränderlig fas. Du rapporterar till Redovisningschefen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas omgående. Tjänsten är placerad på Kronfågels huvudkontor som är beläget på Kungsholmen i Stockholm. Dina ansvarsområden kommer bland annat vara: - Hela flödet inom kund- och leverantörsreskontra - Kontoavstämningar - Myndighetsrapportering - Löpande bokföring i två holdingbolag - Avstämning av interna mellanhavanden - Aktivt delta i månadsbokslut och årsbokslut - Vara superuser i Dynamics Ax och Palette - Kontinuerligt arbeta med förbättring av rutiner och processer Vem är du? Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller har motsvarande 3-5 års erfarenhet av redovisningsarbete. Som person är du självgående, initiativrik och prestigelös. Du är stabil och strukturerad och har förmåga att behålla en bra attityd även under perioder med hög arbetsbelastning. Du är handlingskraftig och beslutsam och har stor vana att arbeta i högt tempo. Vi ser gärna att du är ambitiös som person med en stor vilja och initiativförmåga då du kommer uppmuntras till att driva och delta i olika förändringsprojekt för att förbättra och effektivisera ekonomifunktionens arbetsprocesser. Det är viktigt att du är kommunikativ då du kommer ha stor kontakt med övriga avdelningar inom organisationen. Kronfågel arbetar i ekonomisystemet Dynamics AX. Kronfågel är en del av Scandi Standard-koncernen som är Nordens största kycklingproducent med ledande positioner i Sverige, Danmark och Norge. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling under de starka varumärkena Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Ivars och Chicky World. Tillsammans är vi ca 1650 medarbetare och har en omsättning på över fem miljarder SEK. Kronfågel AB är drygt 500 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.scandistandard.com. Ansökan I den här rekryteringen samarbetar Kronfågel med Brightby. Tjänsten söker du genom att följa länken; http://www.brightby.se/ladda-upp-ditt-cv/. Ange referensnummer KRONF. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kalzén 073-917 79 88. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 december. Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Rekrytering av redovisningsekonom till Kronfågel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekrytering av redovisningsekonom till Kronfågel


Sök lediga jobb BRIGHTBY AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se