BROWN, JENNIFER jobb - lediga jobb

BROWN, JENNIFER jobb BROWN, JENNIFER jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BROWN, JENNIFER. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BROWN, JENNIFER. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Engelsktalande barnvakt sökes- Stockholm

 2. Plugg1 söker barnvakt i Nyköping- Nyköping

 3. Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27- Gotland

 4. Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27- Gotland

 5. Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27- Stockholm

 6. Plugg1 söker omgående barnvakt i Avesta- Avesta

 7. Plugg1 söker omgående barnvakt i Uppsala- Uppsala

 8. Plugg1 söker omgående barnvakt i Göteborg- Göteborg

 9. Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm- Stockholm

 10. Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm- Stockholm

 11. Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm- Stockholm

 12. Plugg1 söker omgående läxläsare i Stockholm- Stockholm

 13. Plugg1 söker omgående barnvakt i Mölnlycke- Göteborg

 14. Plugg1 söker omgående barnvakt i Vasastan- Stockholm

 15. Plugg1 söker omgående barnvakt i Vasastan- Stockholm


Mer beskrivning

Engelsktalande barnvakt sökes
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Just nu har vi vår verksamhet i Sverige men till våren kommer vi även finnas i Norge. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. ____________________________________________ Om uppdraget: Right now the below dates are a general idea of what we are looking for to start. July 8-12 July 15 and 16 July 22-26 Aug 5-9 Aug 12-16 Hours are probably 10am to 17:00 but we can discuss further. We are looking for young female who is active and enjoys taking the kids out on adventures. If she plays sports like basketball and others that would be a big bonus. We live in Ostermalm near the Teknista Hogskolan and right next to T14 red line. Du som söker bör vara över 18 år gammal, prata engelska och ha ett genuint intresse för barn. Tveka inte att söka! Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se och märk ansökan med 13010.
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsktalande barnvakt sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsktalande barnvakt sökes

Plugg1 söker barnvakt i Nyköping
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Just nu har vi vår verksamhet i Sverige men till våren kommer vi även finnas i Norge. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt för engångsuppdrag i Nyköping den 16-17 september. Kunden behöver hjälp med hämtning på skola, läggning och lämning morgonen efter. Övernattning ingår. Bil finns att tillgå så körkort är meriterande. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Nyköping
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker barnvakt i Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker barnvakt i Nyköping

Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27
Plugg1 grundades hösten 2012 och har sedan dess vuxit och finns idag i hela Sverige. Barn ska få vara barn. Vi tror att vardagsstressen smittar av sig på våra barn. På Plugg1 erbjuder vi därför hjälp med att hämta och ta hand om barnen när din tid inte räcker till. Det ger dig mer tid i vardagen och väl hemma kan du koppla av tillsammans med din familj. Under vecka 27 är det dags för Almedalsveckan i Visby och då söker vi en barnkär person över 18 år som har erfarenhet av barn i 2-3 årsåldern. Det handlar om ca 12 h/dag i 6 dagar. Boende kan vi tyvärr inte stå för så det är en fördel om du bor eller redan har boende på Gotland. Skicka din ansökan till rekrytering@plugg1.se idag! *Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Gotland
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27

Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27
Plugg1 grundades hösten 2012 och har sedan dess vuxit och finns idag i hela Sverige. Barn ska få vara barn. Vi tror att vardagsstressen smittar av sig på våra barn. På Plugg1 erbjuder vi därför hjälp med att hämta och ta hand om barnen när din tid inte räcker till. Det ger dig mer tid i vardagen och väl hemma kan du koppla av tillsammans med din familj. Under vecka 27 är det dags för Almedalsveckan i Visby och då söker vi en barnkär person över 18 år som har erfarenhet av barn i 1-2årsåldern. Det handlar om ca 6 timh/dag i 4 dagar (30/6-3/7). Boende kan vi tyvärr inte stå för så det är en fördel om du bor eller redan har boende på Gotland. Skicka din ansökan till rekrytering@plugg1.se idag! *Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Gotland
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27

Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27
Plugg1 grundades hösten 2012 och har sedan dess vuxit och finns idag i hela Sverige. Barn ska få vara barn. Vi tror att vardagsstressen smittar av sig på våra barn. På Plugg1 erbjuder vi därför hjälp med att hämta och ta hand om barnen när din tid inte räcker till. Det ger dig mer tid i vardagen och väl hemma kan du koppla av tillsammans med din familj. Just nu söker vi en barnflicka som tycker om att leka både ute och inne. Det viktigaste är de personliga egenskaperna, att du är lugn, trygg i din roll och har barnasinnet kvar. Uppdraget är 1-2 ggr/vecka 15-18 och även vid behov. Tidigare erfarenhet av barn är ett krav och om du har någon slags förstahjälpen-utbildning är det en merit (annars står vi för den). Skicka din ansökan till rekrytering@plugg1.se idag! *Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker barnvakt i Visby vecka 27

Plugg1 söker omgående barnvakt i Avesta
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Avesta. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Avesta
Publicerad : 04-06
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Avesta

Plugg1 söker omgående barnvakt i Uppsala
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Uppsala. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Uppsala
Publicerad : 04-06
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Uppsala

Plugg1 söker omgående barnvakt i Göteborg
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Göteborg. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Meriterande om du är över 20 år, har erfarenhet av småbarn (yngsta är 15 månader) och har någon utbildning inom området. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Göteborg

Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Stockholm. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Meriterande om du är över 18 år och har erfarenhet av småbarn. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm

Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Stockholm. Familjen bor i Stocksund och behöver hjälp två dagar i veckan från 15.30 till 18.00. Barnen är 1,5 och 3 år gamla. Uppehåll under juli månad. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Meriterande om du är över 18 år och har erfarenhet av småbarn. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm

Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Stockholm. Familjen bor i Mariehäll och behöver hjälp två dagar i veckan från 16.30 till 18.00/19.00. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Meriterande om du är över 18 år och har erfarenhet av småbarn. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Stockholm

Plugg1 söker omgående läxläsare i Stockholm
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en läxläsare till en familj i Stockholm. Familjen bor i Saltsjöbaden och behöver hjälp en dag i veckan att börja med, mellan 18.00-20.00. Barnen är 7, 13 och 15 år gamla. En till två gången i månaden behöver familjen också hjälp med enklare barnpassning vilket förhoppningsvis kan ske med samma person. Studerar du på högskola och tycker det låter intressant? Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående läxläsare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående läxläsare i Stockholm

Plugg1 söker omgående barnvakt i Mölnlycke
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Mölnlycke. Familjen bor i Mölnlycke och behöver hjälp sporadiskt med deras barn på 9 månader. När barnet börjar förskolan blir det mer regelbundet. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Meriterande om du är över 18 år och har erfarenhet av småbarn. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Mölnlycke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Mölnlycke

Plugg1 söker omgående barnvakt i Vasastan
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Stockholm. Familjen bor i Vasastan och behöver hjälp tre dagar i veckan kl 16-19. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Meriterande om du är över 18 år och har erfarenhet av småbarn. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Vasastan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Vasastan

Plugg1 söker omgående barnvakt i Vasastan
Plugg1 grundades hösten 2012 av Jennifer Brown. Vi har uppdragsgivare i hela Sverige och vårt huvudkontor ligger i Västerås. Vår vision handlar om mer tid i vardagen och bättre resultat i skolan. Våra barn förtjänar de bästa förutsättningarna och vuxenlivets stress ska inte kompromissa med barnens rätt att få vara just barn. Just nu söker vi en barnvakt till en familj i Stockholm. Familjen bor i Vasastan och behöver hjälp en kväll varannan vecka och vissa helger. Tidigare erfarenhet av barn, hög säkerhetsmedvetenhet och integritet är viktiga egenskaper hos den vi söker. Meriterande om du är över 20 år och har erfarenhet av barn runt 3 månader. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@plugg1.se idag!
Företag: BROWN, JENNIFER
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Plugg1 söker omgående barnvakt i Vasastan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plugg1 söker omgående barnvakt i Vasastan


Sök lediga jobb BROWN, JENNIFER

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se