BYGGKONSTRUKTÖR Göteborg jobb - lediga jobb

BYGGKONSTRUKTÖR Göteborg jobb BYGGKONSTRUKTÖR Göteborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BYGGKONSTRUKTÖR Göteborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BYGGKONSTRUKTÖR Göteborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Matinspiratör Sabis Fältöversten- Stockholm

  2. Yrkeslärare golvläggning- Södertälje

  3. Personlig assistent till en 21-årig kille- Huddinge

  4. Internationell koordinator- Stockholm

  5. Receptarie/Apotekare- Stockholm

  6. TAXIFÖRARE melbes transport ab.BOTKYRKA- Botkyrka

  7. Huvudledare Knatteskutt idrott Stockholm HT-13- Stockholm

  8. Utvecklingsprojektledare SW 062711- Stockholm

  9. .NET Back end Guru- Stockholm

  10. Accountant Invoicing- Stockholm


Mer beskrivning

Matinspiratör Sabis Fältöversten
Gillar du mat och människor? Vill du arbeta med att sprida matglädje i butik? Då har vi arbetet för dig. Vi söker en medarbetare som kommer att få en nyckelroll i en av Sveriges bästa matvarubutiker, Sabis Fältöversten. För tredje gången vann butiken våren 2013 den prestigefylla tävling Arlas Guldko i kategorin Årets Matglädjebutik. Butiken genomsyras av passion för mat där man på ett modernt sätt med kvalitet i fokus blandar närproducerat med hemlagat. Den höga kvaliteten speglar även av sig på de kompetenta medarbetare som alltid har kunden i centrum. Den medarbetare vi nu söker kommer att bli en viktig person för både butikens kunder och för övrig personal i arbetet att skapa matglädje. Din uppgift blir att sprida kunskap om råvaror och produkter. Till dig kommer kunderna för att få smaka nyheter eller för att få inspiration och goda mattips som passar både till vardag och till fest. Du kommer att göra det lätt för kunden att välja rätt! När kunden lämnar butiken ska de minnas dig och de goda råd du försett dem med. Det är din främsta arbetsuppgift. Arbetsuppgifterna kommer att variera under arbetsveckan. Ena dagen arbetar du med skyltning och exponering för att dagen därpå ägna den mesta tiden åt att laga mat och bjuda på smakprover. Gedigen kunskap och ett stort intresse för mat ser vi som en självklarhet för denna tjänst. Naturligtvis vet du även vad god service innebär. Positiv, ansvarsfull och kreativ är egensaker som vi värderar högt. Om du har en förmåga att ta initiativ och hitta egna lösningar kommer du att passa bra in i butiken. Då denna tjänst kommer att tillsättas redan vecka 33 kommer rekryteringsprocessen med urval att ske löpande. Vi vill gärna ha din CV och ditt personliga brev tillsammans med ditt bästa mattips senast den 22 juli till matinspirator@retailhouse.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Retail House
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Matinspiratör Sabis Fältöversten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matinspiratör Sabis Fältöversten

Yrkeslärare golvläggning
Till vuxenutbildning sökes trygg och stabil yrkeslärare med gedigna kunskaper inom golvläggning, kunskaper inom andra närliggande områden är meriterande. Nödvändiga certifikat och behörigheter av stor vikt. Lärarbehörighet ger företräde. Som person behöver du vara flexibel, tycka om utmaningar och gilla att lösa problem. Vara en god ledare. Du bör också vara prestigelös med en genuin vilja till att samverka och samarbeta. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Företag: Inför2Halvlek
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare golvläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare golvläggning

Personlig assistent till en 21-årig kille
New Life Assistans AB är ett assistansföretag som ger stöd, råd och service till personer med rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi Söker nu en Personlig assistent till en rullstolsburen 21-årig kille, för heltid jobb från och med första oktober 2013. Du som söker skall kunna prata arabiska och engelska språk, Du ska vara lugn, skötsam och rökfri, och ska vara en kille mellan 20-25 år. Brukaren har stort behov av hjälp i sitt dagliga liv, han lider av uttalad spasticitet som försvårar förflyttningar och hygien och toalettbesök Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl.
Företag: NEW LIFE ASSISTANS AKTIEBOLAG
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till en 21-årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till en 21-årig kille

Internationell koordinator
Stockholms universitet söker Internationell koordinator (vik) till Institutionen för Språkdidaktik Ref.nr SU FV 2015-13 . Sista ansökningsdag: 2013-08-05. Institutionen för språkdidaktik tillhör den Humanistiska fakulteten. Verksamheten består dels av forskning och forskarutbildning, dels av undervisning inom lärarprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning med anknytning till våra kompetensområden: moderna språk och engelska svenska och svenska som andraspråk utbildning i svenska för invandare modersmålsutbildning Arbetsuppgifter Underhåll och utveckling av internationella avtal och kontakter. Handläggning av student-och lärarutbyten för inkommande och utresande studenter, vilket bl a innefattar information, rådgivning och utbildningsadministrativt arbete. Arbetet utförs i nära samarbete med utbildningssamordnarna för institutionens olika kompetensområden samt institutionens studierektorer. Arbetet fordrar även samarbete med institutionens övriga personal samt kontaktpersoner på andra institutioner och studentavdelningen. Kvalifikationer Högskoleutbildning. Erfarenhet av internationaliseringsarbete är meriterande, liksom erfarenhet av student- och utbildningsadministrativt arbete inom högskola/universitet. Arbetet kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Ytterligare språkkunskaper, särskilt i spanska, är meriterande. Arbetet innebär många internationella kontakter och kräver hög grad av samarbetsförmåga och mycket god förmåga att kommunicera och bemöta människor i olika situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningsvillkor Anställningen är ett vikariat om ett år med möjlighet till förlängning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast. Närmare information om anställningen lämnas av studierektor Anna Chryssafis anna.chryssafis@isd.su.se eller av administrativ chef Margareta Wik margareta.wik@isd.su.se. Fackliga företrädare är Anqi Lindblom-Ahlm (Saco-S) och Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST), tfn 08-16 2000 (vx), samt Gunnar Stenberg (SEKO), tfn 070-316 43 41. Välkommen med din ansökan märkt med ref.nr SU FV 2015-13 senast den 5 augusti 2013 till: Stockholms universitet Registrator/PÄ 106 91 STOCKHOLM eller via e-post till: registrator@su.se. Handlingar (personligt brev och CV) som skickas elektroniskt bör vara i Word- eller pdf-format. Kopior på intyg och betyg lämnas vide en eventuell intervju. OBS! Ange referensnumret SU FV 2015-13 i ärenderaden.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Internationell koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Internationell koordinator

Receptarie/Apotekare
Farmaceut till Akalla Apotek och Hälsokost AB Akalla Centrum Sista ansökningsdatum: 2013-09-29 Akalla Apotek är ett helt fristående Apotek med en rätt blandning av Apotek och Hälsokost produkter som ger en beredare område för dig som farmaceut att lära känna nya produkter och en bra kombination av både vanliga och natur läkemedel. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och , kassa, administration, sortiment och kampanj. Vi söker en positiv och engagerad Farmaceut som vill vara med från början av vår nyetablering på nästa apotek. Arbetsuppgifter Rollen som Farmaceut kretsar kring kundmöten och rådgivning. Det innebär snabba växlingar mellan receptservice och att ge råd inom egenvård, men även att du ägnar dig åt ansvarsfull försäljning. Och du kan vara med från början i en spännande uppstartsprocess något som ger dig möjlighet att exempelvis delta i utformningen av nya arbetssätt. Personliga egenskaper Som medarbetare strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål. Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö. Kompetenskrav Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Anställningsform: heltid 40 h/v Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Typ av anställning: Tillsvidareanställning Tjänst: Apotekare/Receptarie Stad: Stockholm Sista ansökningsdatum: 2013-09-29 Är du intresserad och/eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef :Parisay Tadayon ,0708482437
Företag: AKALLA APOTEK OCH HÄLSOKOST AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Receptarie/Apotekare jobb, Receptarie/Apotekare Stockholm, Receptarie/Apotekare AKALLA APOTEK OCH HÄLSOKOST AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptarie/Apotekare

TAXIFÖRARE melbes transport ab.BOTKYRKA
Vi söker 2 taxiförare till (Tumba,tullinge, Alby,Fittja,norsborg ,hallunda.) området eller närheten. Taxilegitimation krävs för arbetet. Vi är ansluta till växeln för taxikurir.
Företag: MELBES TRANSPORT AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga TAXIFÖRARE melbes transport ab.BOTKYRKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TAXIFÖRARE melbes transport ab.BOTKYRKA

Huvudledare Knatteskutt idrott Stockholm HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Stockholm inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.stockholm@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Stockholm HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Stockholm HT-13

Utvecklingsprojektledare SW 062711
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av projektledning i IT projekt Erfarenhet av SW utveckling Erfarenhet av agilt arbetssätt Erfarenhet av gängse projektverktyg/metoder Arbetsspråk: svenska Meriterande: Erfarenhet av mobila lösningar Erfarenhet av bankapplikationer Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsprojektledare SW 062711 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsprojektledare SW 062711

.NET Back end Guru
Betsson Group is a successful and fast growing company. Why is that? The equation is easy; we are building great products with the best coders out there. We truly believe that we are creating the best technical solution that enables millions of players around the world to get world class entertainment. Are you up for a challenge? We are looking for the best back end hackers out there that want to dig deep in to the code and create a great architecture for our platform. We are looking for coders who get triggered by working with complex technical systems, handling loads of transactions every day, in an environment that breaths Microsoft all the way. Visit www.betssontechnologies.com and check out what you could be part of right now! Who are you? - You preferably have a M.Sc degree or you?ve got your programming skills from somewhere else, it doesn?t matter to us. - You feel at home with .NET, C#, databases, MS SQL server - Experience from development of distributed systems such as Web Services - The most important thing: coding is a great passion in your life and you are really good at it. What we offer Are you tired of your dull job where decisions take forever to get through? Betsson Group is fast, and to enjoy working for us you need to get triggered by a fast pace and a very flexible and agile way of working. We want to create an environment where we challenge each other and the way we work. That means that decisions are close at hand and that you always have the opportunity to influence. That?s how we have become the successful company we are today. Interested? If you are up for a new challenge apply as soon as possible on http://www.betssondreamteam.com/?aguid=D4EF6E6D83B74AD1BDB86E1513701CC4.
Företag: Betsson Technologies
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga .NET Back end Guru jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET Back end Guru

Accountant Invoicing
Ansvar och befogenheter: * Att ansvara för skötseln av företagets fakturering * Att deltaga i arbete med utredning och utveckling * Att identifiera behovet av åtgärder inom det egna ansvarsområdet, som medverkar till att ständigt förbättra företagets verksamhet, samt att presentera förslag för närmaste chef. I övrigt definieras ansvar och befogenhet i tillämpliga fall i våra rutinbeskrivningar eller i företagets attestinstruktion. Huvudsakliga arbetsuppgifter - sammanfattning: * Att utföra fakturering av beställda produkter och tjänster * Att med hjälp av våra olika system och tillsammans med de affärsdrivande enheterna utreda differenser mellan inköp och försäljning. * Att deltaga i utveckling av rutiner för att minska differenser mellan inköp och försäljning * Att deltaga i av företaget arrangerade utbildnings- och utvecklingsprogram. * Att känna till och förstå innebörden av företagets affärsidé, vision, kvalitetspolicy och mål, samt egna mål. * Att förstå och tillämpa relevanta rutiner som finns upptagna i företagets verksamhetshandbok. Att i övrigt utföra alla de arbetsuppgifter inom det egna ansvarsområdet som Team Leader Invoicing delegerar.
Företag: VIA Egencia Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Accountant Invoicing jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Accountant Invoicing


Sök lediga jobb BYGGKONSTRUKTÖR Göteborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se