BYGGKONSTRUKTÖR jobb - lediga jobb

BYGGKONSTRUKTÖR jobb BYGGKONSTRUKTÖR jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BYGGKONSTRUKTÖR. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BYGGKONSTRUKTÖR. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Handläggande Byggkonstruktör- Helsingborg

 2. BYGGKONSTRUKTÖR- Göteborg

 3. Junior Byggkonstruktör- Göteborg

 4. Handläggande Byggkonstruktör- Helsingborg

 5. Byggkonstruktör till Structor Värmland- Karlstad

 6. Byggkonstruktör WSP Norrköping- Norrköping

 7. Byggkonstruktör till Structor Värmland- Karlstad

 8. Byggkonstruktör- Falköping

 9. Nyutexaminerad byggkonstruktör- Gävle

 10. Byggkonstruktör WSP Norrköping- Norrköping

 11. Byggkonstruktör- Ludvika

 12. Erfaren handläggande byggkonstruktör- Eskilstuna

 13. Väl erfaren byggkonstruktör- Göteborg

 14. Handläggande Byggkonstruktör- Helsingborg

 15. Erfaren byggkonstruktör- Göteborg

 16. Byggkonstruktörer- Luleå

 17. Byggkonstruktör/Byggingenjör- Upplands Väsby

 18. Byggkonstruktör med intresse för kalkyler och upphandlingsfrågor- Stockholm

 19. Byggkonstruktör- Malmö

 20. Byggkonstruktörer- Stockholm

 21. Byggkonstruktör inom husbyggnad som vill utvecklas med WSP- Linköping

 22. Byggkonstruktörer- Stockholm

 23. Erfarna byggkonstruktörer- Göteborg

 24. Byggkonstruktörer- Göteborg

 25. Byggkonstruktörer- Luleå

 26. Erfaren Handläggande Byggkonstruktör- Malmö

 27. Erfaren Handläggande Byggkonstruktör- Helsingborg

 28. ÅF söker kreativa byggkonstruktörer- Solna

 29. Byggkonstruktör- Munkedal

 30. Byggkonstruktörer- Luleå

 31. Byggkonstruktör- Munkedal

 32. Erfaren Handläggande Byggkonstruktör- Malmö

 33. Erfaren Handläggande Byggkonstruktör- Helsingborg

 34. ENGAGERAD BYGGKONSTRUKTÖR- Göteborg

 35. Byggkonstruktör- Örebro

 36. Byggkonstruktör- Gislaved

 37. Erfaren Handläggande Byggkonstruktör- Malmö

 38. Erfaren Handläggande Byggkonstruktör- Helsingborg

 39. Byggkonstruktörer- Stockholm

 40. Erfarna byggkonstruktörer- Stockholm


Mer beskrivning

Handläggande Byggkonstruktör
Standby Workteam söker handläggande byggkonstruktör till Åkermans Ingenjörsbyrå i Helsingborg. Åkermans Ingenjörsbyrå startades 1962. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. I dagsläget består företaget av 10 personer och sitter i trevliga lokaler i centrala Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör och är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 040-23 24 90. Skicka din ansökan via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: Standby workteam
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggande Byggkonstruktör

BYGGKONSTRUKTÖR
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi kan erbjuda ett utmanande uppdrag för dig med minst ett  par års erfarenhet inom konstruktion. Du är civil- eller  högskoleingenjör och har tidigare arbetat med svetsade  stålkonstruktioner.  Du har goda kunskaper i Pro/E, Autocad, Tekla eller Inventor  och ett stort intresse att ta till dig an även andra  konstruktionsverktyg.  Vi tror att du är en person som brinner för teknik och vill  jobba med produktutveckling. Ett stort plus till dig som är  välstrukturerad, driven och kan kommunicera på engelska i  tal och skrift.  Du kommer att vara anställd på kontoret i Göteborg och ha  uppdrag i Göteborg alt. på västkusten. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN GÖTEBORG  I Göteborgsregionen är vi drygt 600 medarbetare och har  uppdrag inom tjänsteområdena produktutveckling,  elektronik- och mjukvaruutveckling, test och kvalitetssäkring,  process- och anläggningskonstruktion, system- och  applikationsutveckling, design & visualisering, PLM samt  beräkning och simulering. Vi arbetar främst med kunder  inom telekom, energi, verkstad- samt fordonsindustrin. Xdin  Göteborg har uppdrag i Göteborgsregionen men även i  Norge. ANSÖKAN Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 18 augusti 2013. KONTAKT Anders Aadland Manager, Produktutveckling Göteborg +46317576145
Företag: Xdin
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGKONSTRUKTÖR jobb, BYGGKONSTRUKTÖR Göteborg, BYGGKONSTRUKTÖR Xdin
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGKONSTRUKTÖR

Junior Byggkonstruktör
COWI tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom industri, infrastruktur, miljö samt byggnad och fastighet. Vi verkar både inom och utanför landets gränser. COWI AB hanterar såväl stora som mindre projekt i alla skeden från idé till drift- och underhållsplanering. Vi arbetar gärna med totalåtaganden. COWI AB ingår i en internationell teknikkoncern med ca 6500 medarbetare varav 950 i Sverige. Inom industriområdet är COWI AB ledande när det gäller att driva och genomföra industriprojekt inom process- och energiområdet och våra insatser har gjort avtryck inom stora delar av den svenska process- och kärnkraftsindustrin. Resultatet av vårt arbete syns inom såväl massa- och pappersindustrin, som olje- och gasindustrin samt i högaktuella sektorer som bioenergi och alternativa bränslen där vi har projekterat och färdigställt anläggningar för produktion av drivmedel från rapsolja, spannmål, svartlut och hushållsavfall. Likaså inom projektering av kraftvärmeverk och anläggningar för resursåtervinning med stort fokus på energieffektivisering, rökgasrening och utsläppsreduktion. Vi söker en byggkonstruktör till avdelningen Byggteknik Industri. Vi arbetar med byggprojektering samt bygg- och projektledning av olika former av industri- och energianläggningar. Ofta är vi med i alla skeden från förstudie, förprojektering, detaljprojektering, upphandling, m.m. Till byggledning, kontroll, slutbesiktning, etc. Vi består idag av ca 40 personer som arbetar i trevliga lokaler vid Fiskhamnen i Göteborg. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Göteborg men ditt arbete är till största del förlagt hos en av våra största kunder, Ringhals. Arbetsuppgifter Du kommer i första hand att arbeta med redovisning där vi använder autocad samt databasbaserade 3D-program som Tekla Structures, PDMS och Revit. Beroende på erfarenhet och intresse kan du också komma att handlägga uppdrag, nu eller på sikt. Din profil - Vi söker dig som är högskoleingenjör, nyutexaminerad eller med något års erfarenhet av projekteringsarbete. - Du är en person med intresse för att arbeta med autocad och databaserade 3D-program. - Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta, kan uttrycka dig väl i både tal och skrift och att du behärskar engelska i tal och skrift. I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt och utmanande arbete i ett framgångsrikt bolag. COWI AB är ett stabilt företag med gott renommé, känt för att satsa på sina medarbetare. Då COWI AB ingår i en internationell koncern, finns det möjligheter till framtida utmaningar i Sverige och utomlands. Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 2013-09-20. Sök tjänsten på vår hemsida - www.cowi.se och klicka dig vidare till "karriär" och sedan "lediga jobb". Välkommen med din ansökan!
Företag: COWI AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Byggkonstruktör

Handläggande Byggkonstruktör
Standby Workteam söker handläggande byggkonstruktör till Åkermans Ingenjörsbyrå i Helsingborg. Åkermans Ingenjörsbyrå startades 1962. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. I dagsläget består företaget av 10 personer och sitter i trevliga lokaler i centrala Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör och är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 040-23 24 90. Skicka din ansökan via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: Standby workteam
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggande Byggkonstruktör

Byggkonstruktör till Structor Värmland
Structor Värmland AB är ett fristående personalägt bolag i "Structorgruppen" med kontor i Karlstad och Hagfors. Vi är för närvarande 12 byggkonsulter som arbetar framförallt inom byggnadskonstruktion, men tar även uppdrag som projektering och byggledning. "Vi är det lilla personliga konsultföretaget, men med det stora bolagets resurser". Structor Värmland söker Konstruktör Som konstruktör hos oss, kommer du att jobba med konstruktion inom byggnation, trä, betong och stål. Våra kunder finns i hela Sverige såväl inom industri som i bostadsbolag. Du som söker är självgående, positiv och har lätt för att samarbeta. Som person är du en praktisk problemlösare som alltid lägger stort engagemang i dina kunder och uppdrag samt trivs i en organisation där man arbetar självständigt under stor frihet och som tar ansvar för sin egen utveckling. Vi ser att du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har goda kunskaper i CAD samt Officepaketet. Körkort krävs eftersom vårt distrikt spänner över hela Sverige samt delar av Norge. Du erbjuds en plats i ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs och som verkar i en platt företagsstruktur. Du har goda möjligheter till utveckling och du arbetar med stor frihet under ansvar. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck tel 054- 21 91 10. Din ansökan vill vi ha snarast men dock senast den 13 september.
Företag: TESTHUSET VÄRMLAND
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör till Structor Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör till Structor Värmland

Byggkonstruktör WSP Norrköping
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu en Byggnadskonstruktör. Ansvarsområden Som byggnadskonstruktör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader inom industri, allmän husbyggnad, energiberäkningar mm. Du arbetar med både konstruktionsberäkningar och CAD-projektering. Hos WSP Byggprojektering i Linköping finns även goda möjligheter att arbeta i stora nationella och internationella uppdrag. Kvalifikationer Vi söker både kvalificerade kollegor med relevant erfarenhet och nyutexaminerade förmågor som kan växa in i sina roller. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt, du är nyfiken på ny teknik och känner ett personligt ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, initiativförmåga och affärsmässighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 10 december 2013 via www.intendab.com Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND AB, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör WSP Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör WSP Norrköping

Byggkonstruktör till Structor Värmland
Structor Värmland AB är ett fristående personalägt bolag i "Structorgruppen" med kontor i Karlstad och Hagfors. Vi är för närvarande 12 byggkonsulter som arbetar framförallt inom byggnadskonstruktion, men tar även uppdrag som projektering och byggledning. "Vi är det lilla personliga konsultföretaget, men med det stora bolagets resurser". Structor Värmland söker Konstruktör Som konstruktör hos oss, kommer du att jobba med konstruktion inom byggnation, trä, betong och stål. Våra kunder finns i hela Sverige såväl inom industri som i bostadsbolag. Du som söker är självgående, positiv och har lätt för att samarbeta. Som person är du en praktisk problemlösare som alltid lägger stort engagemang i dina kunder och uppdrag samt trivs i en organisation där man arbetar självständigt under stor frihet och som tar ansvar för sin egen utveckling. Vi ser att du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har goda kunskaper i CAD samt Officepaketet. Körkort krävs eftersom vårt distrikt spänner över hela Sverige samt delar av Norge. Du erbjuds en plats i ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs och som verkar i en platt företagsstruktur. Du har goda möjligheter till utveckling och du arbetar med stor frihet under ansvar. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck tel 054- 21 91 10. Vi vill ha din ansökan på www.testhuset.com, dock senast den 10 januari.
Företag: TESTHUSET VÄRMLAND
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör till Structor Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör till Structor Värmland

Byggkonstruktör
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. WSP Byggprojektering i Falköping erbjuder tjänster inom byggprojektering, byggnadsteknik och byggadministration. Våra kunder är bland annat industrin, fastighetsbolag, stat, kommun och landsting. WSP Byggprojektering är ca 350 medarbetare i hela landet. Samtliga kontor har tillgång till specialistfunktioner och avancerad rit- och beräkningsprogram. Vi söker Dig som har några års erfarenhet av byggprojektering/byggkonstruktioner och är väl förtrogen med IT-verktyg. Vi satsar på BIM-projektering där Du får vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi söker Dig som har civil- eller högskoleingenjörsutbildning. Du kommer att få jobba med de bästa vektygen i branschen som tex Tekla Structure och ADT. För beräkningar använder Du de senaste och bästa beräkningsprogrammen.   Våra uppdrag växlar mellan stora och små projekt. Du får arbeta med alla skeden i ett projekt, från idé till genomförande. Du utför Dina uppgifter i nära samarbete med andra konstruktörer och vid behov även specialister inom närliggande områden som geoteknik eller akustik. Inom WSP arbetar vi aktivt med processer för karriärutveckling. Genom våra globala närvaro finns möjlighet till utlandsjobb. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i konsult-, leverantörs- eller entreprenadverksamhet. Du är intresserad av ny teknik och vi erbjuder utveckling i ett brett kursprogram. Du värdesätter att ha kontakt med andra, att bygga relationer och känner personligt ansvar för Dina uppgifter. För ytterligare frågor kontakta Cecilia Björkegren,0705-382585 alt Ida Brage, 0730-322086. Ansök via www.intendab.com senast den 12 december 2013.
Företag: INTEND AB
Ort: Falköping
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör jobb, Byggkonstruktör Falköping, Byggkonstruktör INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör

Nyutexaminerad byggkonstruktör
Ramböll är ett ledande ingenjörs- design- och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar. Ramböll Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Vi kan nu erbjuda dig som är högskole- eller civilingenjörer en utvecklande karriär inom byggteknik hos oss. Vi erbjuder På kontoret i Gävle arbetar idag 15 medarbetare inom byggteknik, installation och infrastruktur. Byggteknikenheten omfattar personal i både Falun och i Gävle och består av 17 medarbetare med varierande ålder och bakgrund, varav 1 person i Gävle. Vi arbetar med allt ifrån det lilla daghemsprojektet, via tunga industriprojekt, till sjukhusprojekt i miljardklassen. Våra byggteknikuppdrag har sin bas i Gävle/Falun-området har också stor erfarenhet av att arbeta med internationella projekt eller i samverkan med kollegor i andra delar av Sverige. Hos oss kommer du att arbeta med tekniskt avancerade och intressanta uppdrag antingen i utrednings-, projekterings- och/eller produktionsskedet. Du blir en viktig del i ett väl sammansvetsat team. Du får en handledare och mentor och utbildning som gör att du snabbt kan ta stort eget ansvar. Vi arbetar med program som AutoCad, Autodesk Revit, Tekla Structure, FEM-Design, Winstatik och ROBOT. Dina kvalifikationer Du är nyutexaminerad högskole-/civilingenjör med inriktning byggkonstruktion. Det är meriterande om du jobbat extra/praktiserat inom relevanta områden. Då vi i merparten av våra uppdrag projekterar i 3D, Autodesk Revit eller Tekla Structure, är det ett plus om du har erfarenhet av detta. Vi ser gärna att du är strukturerad i ditt arbetssätt, du har god planeringsförmåga och som person arbetar du målinriktat med stort engagemang för ditt arbete och dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att verka i grupp. Vi värdesätter en jämn könsfördelning på vår enhet och ser därför gärna att kvinnor söker tjänsten. Varför Ramböll? Ramböll är ett framgångsrikt och lönsamt teknikkonsultföretag med många spännande projekt både i Sverige och utomlands. Vi har fokus på innovation och hållbar utveckling i allt vi gör. Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Rambölls verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell. På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen. Så här söker du Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Lena Hellberg på 010-615 40 12. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan! Vi avböjer vänligt men bestämt all form av reklam- eller annonsförsäljning!
Företag: Ramböll Sverige
Ort: Gävle
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nyutexaminerad byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyutexaminerad byggkonstruktör

Byggkonstruktör WSP Norrköping
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu en Byggnadskonstruktör. Ansvarsområden Som byggnadskonstruktör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader inom industri, allmän husbyggnad, energiberäkningar mm. Du arbetar med både konstruktionsberäkningar och CAD-projektering. Hos WSP Byggprojektering  finns även goda möjligheter att arbeta i stora nationella och internationella uppdrag. Kvalifikationer Vi söker både kvalificerade kollegor med relevant erfarenhet och nyutexaminerade förmågor som kan växa in i sina roller. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt, du är nyfiken på ny teknik och känner ett personligt ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, initiativförmåga och affärsmässighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 10 december 2013 via www.intendab.com Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND AB, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör WSP Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör WSP Norrköping

Byggkonstruktör
Norconsult söker nu en byggkonstruktör då vi vill utöka vårt team Anläggning och vattenbyggnad med nya medarbetare till våra vattenkraft- och anläggningsprojekt. Vi kan erbjuda spännande och varierande arbetsuppgifter i en framtidsbransch, då Sveriges koldioxidfria el-produktion inom vatten- och vindkraft är i ett utvecklingsskede. Våra uppdrag finns inom energi-, gruv- samt anläggningssektorn. Om tjänsten Arbetsuppgifter består av konstruktion, projektering i 3D-CAD-miljö, projektledning, besiktning och fältstudier etc. Du kommer företrädelsevis arbeta med: · Projektering av vattenkraftstationer och betongdammar. · Byggtekniska utredningar rörande framförallt dammsäkerhet vid vattenkraft- och gruvanläggningar. · Inspektioner och tillståndskontroller för betongdammar. Tjänsten kan beroende på din ambition erbjuda spännande och varierande arbetsuppgifter, då vi ofta är med från idéstadie fram till genomförd entreprenad. Vem är du? Du är utbildad civilingenjör alternativt högskoleingenjör eller motsvarande med flera års yrkeserfarenhet av byggprojektering, där erfarenhet av vattenkraft är meriterande. B-körkort är önskvärt då resor ut till anläggningar och projektplatser förekommer. Arbetet på Norconsult Arbetet innebär att du kommer att få vara med att forma både företagets och din egen framtid då det är ett medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder. Norconsults team Anläggning & Vattenbyggnad tillhör vårt affärsområde Energi. Våra uppdrag finns inom energi-, gruv- samt anläggningssektorn. Placeringen Vi ser gärna att du är stationerad i Ludvika där vi är c:a 30 medarbetare som huserar i ett nyrenoverat och trivsamt kontor. Stationering på annan ort än i Ludvika kan också komma i fråga om rätt förutsättningar finns. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast möjligt. För mer information om tjänsten kontakta teamchef Kjell Meiton 0240-66 07 03, för mer information om ansökningsförfarandet kontakta Malin Roos, HR 031-507090 Utdrag från: www.ludvika.se ?Ludvika ligger i ett naturskönt område invid sjön Väsmans strand. Kommunen har idag drygt 25000 invånare varav ca 14000 st i tätorten. Kommunen är en tillväxtkommun och är en vagga för hög modern teknologi, forskning och utveckling inom framför allt elkraft och kraftöverföring med ABB och STRI AB som ledande företag. Här finns även Spendrups bryggeri och i grannkommuner återfinns t e x Trafikverkets huvudkontor (Borlänge), Ovako (Smedjebacken). I kommunen väntas även nyöppningar av järnmalmsgruvor. I Ludvika finns många möjligheter till en innehållsrik fritid genom närheten till naturen och aktiva fritidsföreningar. Skidåkning, långfärdsskridskor och isjakter är exempel på vinteraktiviteter som erbjuds. På sommaren övergår aktiviteterna till fotboll, vandring på naturleder, fiske, ridning mm. Här arrangeras även en årlig stadsfestival, Ludvikafesten på sommaren, Finnmarksturen ? en maratontävling för mountainbikeåkare, Dan Andersson veckan mm.?
Företag: Norconsult AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör jobb, Byggkonstruktör Ludvika, Byggkonstruktör Norconsult AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör

Erfaren handläggande byggkonstruktör
För kunds räkning söker vi nu efter en erfaren handläggande Byggkonstruktör Du erbjuds inte bara marknadens skönaste personligheter till kollegor och bäst ersättning för dina ansträngningar, du får chansen att växa med verksamheten och att bygga morgondagens samhälle. Kvalifikationer: Din formella bakgrund är byggingenjör med flerårig erfarenhet som byggkonstruktör. Du är väl förtrogen med gällande bygglagsstiftning och bestämmelser såsom BBR, BKR, Eurokoder m fl. Du har B körkort och tillgång till egen bil. Förutom goda kunskaper har du ett öppet och ärligt sätt att arbeta och har lätt för att samarbeta och arbeta självständigt. Placeringsort: Eskilstuna Ansökan Skicka in ditt CV till info@5tar.se snarast möjligt. Besök: www.5tarrecruitment.se för mer information!
Företag: 5TAR RECRUITMENT AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren handläggande byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren handläggande byggkonstruktör

Väl erfaren byggkonstruktör
För vår kund Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå söker vi nu en Senior Byggnadskonstruktör till Göteborg Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB är ett expansivt arkitekt- och konstruktionskontor med placering av huvudkontor i centrala Linköping samt filial i Stockholm och Göteborg. Företaget arbetar med konsultuppdrag inom byggbranschen. Våra kunder är allt från stat och kommun till den privata byggherren. För närvarade så är vi ca 15 anställda och är i behov av förstärkning på vårt kontor i Göteborg. Vi erbjuder ett kreativt och intressant jobb i en positiv miljö. Kvalifikationer: Du har relevant civil/ingenjörs utbildning och minst sju års relevant yrkeserfarenhet av betong-, stål- och träkonstruktioner, handläggning och av att leda personal. Placeringsort: Göteborg Ansökan Skicka in dina ansökningshandlingar till info@5tar.se snarast möjligt. Besök: www.5tarrecruitment.se för mer information!
Företag: 5TAR RECRUITMENT AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Väl erfaren byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väl erfaren byggkonstruktör

Handläggande Byggkonstruktör
Standby Workteam söker handläggande byggkonstruktör till Åkermans Ingenjörsbyrå i Helsingborg. Åkermans Ingenjörsbyrå startades 1962. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. I dagsläget består företaget av 10 personer och sitter i trevliga lokaler i centrala Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör och är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988. Skicka din ansökan via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: STANDBY WORKTEAM
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggande Byggkonstruktör

Erfaren byggkonstruktör
För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren byggkonstruktör. Vår kund är ett oberoende, familjeägt konsultföretag som allt sedan starten bedrivit verksamhet inom byggkonstruktion, geoteknik och mätteknik. Erfaren byggkonstruktör Kvalifikationer: Vi vill att du har civilingenjörsexamen med minst 5 års arbetslivserfarenhet som handläggare. Förutom en stark drivkraft att lära nytt vill vi att du har förmåga till helhetssyn och intresse för att utveckla vår verksamhet. Du måste kunna ta ansvar men också vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera. Du som söker är noggrann och har ett kreativt och innovativt tänkande. Arbetet: Vi arbetar med alla typer av projekt från nybyggnad, ombyggnad och grundförstärkning Arbetet innebär att du självständigt planerar, förbereder och bearbetar dina jobb. Vårt arbetsområde innebär bl.a statiska analyser, dimensionering, samarbete med arkitekter, beställare och problemlösning! Våra kunder är främst privata, kommersiella och offentliga fastighetsägare samt entreprenörer. De söker medarbetare som har en övertygelse i vad de vill, som vill utvecklas, har en positiv människosyn och har en god balans mellan arbete och privatliv. Skicka in din ansökan till jobb@byggfastighetsjobb.se. Vi går igenom ansökningarna löpande.
Företag: 117 Media AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren byggkonstruktör

Byggkonstruktörer
REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag 2 800 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning i Sverige. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har över 400 medarbetare i Göteborg, Stenungsund, Malmö, Stockholm och Luleå. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger nära centralstationen på Kilsgatan i Göteborg. REINERTSEN kännetecknas av orden solid, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Dr.ingenjör Torkild R Reinertsen och Dr.ingenjör Erik R Reinertsen. Vi söker nu erfarna byggkonstruktörer med minst två års erfarenhet som har en stark vilja att fortsätta utvecklas i sin roll och vara med vid uppbyggnaden av verksamheten vid kontoret i Luleå. Vårt kontor i Luleå är en viktig bas för vår satsning i norra Sverige och Norge med inriktning mot infrastruktur – och industri/byggprojekt. Vi sitter nu i nya lokaler vid Köpmantorget i centrala Luleå där vi genomför våra projekt till kunder i bland annat Luleå, Gällivare och Kiruna med ett starkt stöd från våra övriga kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra kunder är bland annat Trafikverket och olika industri – och byggföretag. Vi har nu en vilja att utveckla vår verksamhet och arbetar för att bygga upp en ny sektion mot konstruktion, där vi nu även söker en sektionsledare, se separat annons. Vi tror att du har följande kvalifikationer: * Civil– eller högskoleingenjör * Erfarenhet att självständigt kunna handlägga konstruktionsprojekt * Erfarenhet av statiska beräkningar * Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures/AutoCad. * Har du goda marknadskontakter i Norra Sverige är det ett plus. Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Framöver kan det även finnas möjligheter till internationella uppdrag om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta gärna: Daniel Lundström - Sektionschef byggkonstruktion Stockholm, tel 010-211 53 34 Magnus Sundling – Regionchef Nord, tel 010-211 55 59 Vi tar löpande emot ansökningar så välkommen in med just din!
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktörer jobb, Byggkonstruktörer Luleå, Byggkonstruktörer Reinertsen Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktörer

Byggkonstruktör/Byggingenjör
Arbetsuppgifter Som byggkonstruktör/byggingenjör kommer du att arbeta med projektering i projekt av varierande storlek. Företaget arbetar med både ombyggnad och nybyggnation, i ungefär lika stor utsträckning. I vissa mindre projekt arbetar du på egen med hela projekteringen, men vanligast är att du blir del av en grupp som arbetar tillsammans mot större projekt. Dessa leds av en projektansvarig som fördelar arbetet i projektgruppen. Du blir delaktig i alla delar i projektet inklusive kundkontakt, men tyngdpunkten ligger på att framställa ritningar i Revit, AutoCAD och Tekla. Även beräkning ingår i arbetsuppgifterna. Det här är en möjlighet för dig som vill utvecklas och bli en duktig byggingenjör. Att bli del av företaget innebär att arbeta med spännande och roliga uppdrag tillsammans med kunniga ingenjörer inom byggnadskonstruktion. Formella krav ? Högskoleingenjör eller Civilingenjör med inriktning byggkonstruktion ? Kunskaper i AutoCAD ? Kunskaper i Revit och/eller Tekla ? Erfarenhet av byggbranschen (meriterande) ? Du är engagerad och självständig ? Du har en bakgrund som byggkonstruktör och har hunnit skaffa dig erfarenhet som uppdragsansvarig och el. uppdragsledare Personliga egenskaper Förutom att du är noggrann så är nyfikenhet något som utmärker dig, du tvekar inte att fråga när du undrar över något. Du är konsultmässig, trivs med att träffa nya människor och uppskattar att arbeta i team. Vidare är du ödmjuk och ser att feed-back möjliggör för dig och för företaget att göra ett bättre arbete. Utöver CV/personligt brev, ladda upp betygsutdrag/examensbevis med din ansökan för att vara med i urvalsprocessen.
Företag: Nc Konstruktion AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör/Byggingenjör jobb, Byggkonstruktör/Byggingenjör Upplands Väsby, Byggkonstruktör/Byggingenjör Nc Konstruktion AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör/Byggingenjör

Byggkonstruktör med intresse för kalkyler och upphandlingsfrågor
Till vår kund söker vi nu efter dig som är utbildad byggkonstruktör och vill specialisera dig inom byggadministration. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter För tjänsten kommer du att ingå i en grupp som består av specialister inom byggnadsekonomi och upphandlingsfrågor. Gruppen arbetar mycket med helhetslösningar och tar fram tidiga kalkyler, upprättar tekniska föreskrifter, byggtekniska beskrivningar samt kostnadsregleringar. Ditt arbete kommer bland annat att innefatta att arbeta med kostnadskalkyler, upprättningar av byggbeskrivningar och mängdförteckningar. Om företaget Vår kund är ett internationellt teknikkonsultföretag och erbjuder kvalificerade konsulttjänster. Hos vår kund kan uppdragen handla om allt från förstudier, utredning, strategisk planer till design, konstruktion, projektering och projektledning. Mer information om kunden ges vid intervju. Din profil Skallkrav: Relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning Intresse för beräkning och kalkylering Meriterande: Relevant arbetslivserfarenhet på exempelvis entrepenad Personliga egenskaper: För denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För vår kund är det viktigt att du som söker har ett intresse att växa in i rollen och ser till möjligheten att får arbeta i ett kunnigt och erfaret team som till stor del består av experter inom området. Du trivs med att arbeta i projektform, är flexibel och har god förmåga att hantera stressiga situationer. Du är noggrann i ditt arbetssätt och ställer alltid frågor för att förstå helheten. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Urval: Sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum Start: Omgående
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör med intresse för kalkyler och upphandlingsfrågor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör med intresse för kalkyler och upphandlingsfrågor

Byggkonstruktör
REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag 2 800 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning i Sverige. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har över 400 medarbetare i Göteborg, Stenungsund, Malmö, Stockholm och Luleå. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger nära centralstationen på Kilsgatan i Göteborg. REINERTSEN kännetecknas av orden solid, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Dr.ingenjör Torkild R Reinertsen och Dr.ingenjör Erik R Reinertsen. REINERTSEN i Malmö fortsätter sin expansion och vi söker nu en erfaren byggnadskonstruktör med minst 5 års erfarenhet till vår bygg och industriavdelning. I rollen som byggnadskonstruktör arbetar du självständigt i uppdrag, tar eget ansvar och bidrar med kompetens, engagemang och nytänkande till vår fortsatta utveckling. Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer: * Civil – eller högskoleingenjör * Erfarenhet att självständigt kunna handlägga egna eller delar av konstruktionsuppdrag * Erfarenhet av statiska beräkningar * Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri * Har goda marknadskontakter Bygg & industri i region Syd består av 4 kompetenta medarbetare som arbetar med byggprojektering, byggkonstruktion och beräkning/analys. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga regioner i Sverige och Norge är en viktig del i vårt arbete. Vi har en stor bredd på våra uppdrag och vi jobbar med projekt mot bland annat industri, infrastruktur, kommersiella och offentliga byggnader samt bostäder. Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta: Mehdi Saidely – Avdelningsledare Bygg & Industri Malmö, Tel 010-211 53 31 Välkommen med din ansökan!
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör jobb, Byggkonstruktör Malmö, Byggkonstruktör Reinertsen Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör

Byggkonstruktörer
REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag 2 800 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning i Sverige. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har över 400 medarbetare i Göteborg, Stenungsund, Malmö, Stockholm och Luleå. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger nära centralstationen på Kilsgatan i Göteborg. REINERTSEN kännetecknas av orden solid, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Dr.ingenjör Torkild R Reinertsen och Dr.ingenjör Erik R Reinertsen. Vår verksamhet i Stockholm växer starkt och vi söker erfarna byggkonstruktörer med minst 5 års erfarenhet som kan ta eget ansvar och bidrar med kompetens, engagemang och nytänkande till vår fortsatta utveckling. Sektionen Bygg&Industri i region Öst består av 25 kompetenta medarbetare som arbetar med konstruktion, projektstyrning och beräkning/analys. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga regioner i Sverige och Norge är en viktig del i vårt arbete. Vi har en stor bredd på våra uppdrag och vi jobbar med projekt mot bland annat industri, infrastruktur, kommersiella och offentliga byggnader samt bostäder. Våra kunder återfinns såväl på den lokala marknaden som nationellt och i övriga Norden. Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer: * Civil – eller högskoleingenjör * Erfarenhet att självständigt kunna handlägga egna eller delar av konstruktionsuppdrag * Erfarenhet av statiska beräkningar * Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures / Revit / AutoCad/. * Har goda marknadskontakter. Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Möjlighet att jobba i internationella uppdrag finns om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta; Daniel Lundström – Sektionschef Bygg&Industri Stockholm, tel 010-211 53 34 Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktörer jobb, Byggkonstruktörer Stockholm, Byggkonstruktörer Reinertsen Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktörer

Byggkonstruktör inom husbyggnad som vill utvecklas med WSP
WSP expanderar och förändrar hela synsättet i samhällsbyggnadsbranschen! Detta genom att med sin nya VD Magnus Meyer i täten börja tänka i nya banor och göra saker annorlunda! För att komma i mål krävs fler initiativtagande lagspelare med ett genuint intresse för bygg och som vill utvecklas med WSP. WSP erbjuder en gedigen utbildningsplan, WSP University, och söker därför både dig som är nyexaminerad och dig som har flerårig erfarenhet. Har du akademisk examen, kanske en högskoleingenjörs- eller KY-utbildning inom bygg? Är du en lagspelare som inte är rädd för att ta för dig? Tveka inte att söka någon av tjänsterna redan idag och hoppa på WSPs framgångståg! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för WSPs räkning en Byggkonstruktör inom husbyggnad mot affärsområdet byggprojektering med placering i Linköping. Förhoppningen är att finna en Byggkonstruktör som trivs i en platt organisation som strävar efter ett öppet klimat med korta kontaktvägar. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSPs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos WSP. WSPs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Som Byggkonstruktör är du delaktig i WSPs husbyggnadsprojekt och bidrar med din kompetens inom byggkonstruktion. Du har en central roll i projektens inledande skede och kommer från start att få ta del av den kompetens som finns inom WSPs väggar. Är du junior i din roll kommer du inledningsvis att få assistera en senior konstruktör för att på sikt driva projekten självständigt. Ditt arbete sker i nära samarbete med uppdragsansvarig, specialister och andra konstruktörer och på sikt även beställare. Uppdragen som avdelningen arbetar med är av både mindre och större karaktär. Hos WSP finns det flera karriärvägar och olika inriktningar att specialisera sig inom. WSP erbjuder WSP University som ger dig som anställd möjlighet att gå olika typer av utbildningar, bli specialiserad och även certifierad inom vissa områden. Utbildningar erbjuds i affärstänkande, personlig utveckling, professionell utveckling och i WSPs arbetsmetoder. Det betyder att du kan lära dig allt ifrån det senaste inom ledarskap och presentationsteknik till IT, hälsa och säkerhet. VI SÖKER DIG SOM * Har en utbildning högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg. * Meriterande med erfarenhet inom Revit, AutoCad samt Tekla. * Du är intresserad av ny teknik och jobbar obehindrat i PC-miljö. * Du har sinne för matematik och logiskt tänkande. * Vill arbeta i en nytänkande organisation och lägger vikt vid att ständigt utvecklas. * Har goda svenskkunskaper i både tal och skrift. Att du är rätt person är vad som väger tyngst och du kan därför vara antingen nyexaminerad eller ha flera års erfarenhet med dig. Det är meriterande om du jobbat ”ute på fältet” inom byggbranschen tidigare som någon typ av byggarbetare, hantverkare eller kanske lärling. Om du har erfarenhet från en liknande tjänst är det starkt meriterande. Så vem söker vi? Jo, dig som är initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. I din roll som Byggkonstruktör är det viktigt att du trivs med att arbeta med andra människor och att du inte är rädd för att ta för dig. Du gillar att utforska nya arbetssätt och att tänja dina egna gränser. Känner du igen dig? Då ser vi fram emot din ansökan! Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Notera gärna att vi har andra tjänster för WSPs räkning i både Linköping och Norrköping. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Kristina Hammarlund på mail kristina.hammarlund@academicwork.se eller telefon 0736-40 92 30 under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. OMFATTNING: Heltid, 6 -12 månader med stora möjligheter till överrekrytering till WSP Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET WSP har under många år följt och utvecklat arbetet med BIM. De utvecklar ständigt sin uppdragsprocess i verksamhetssystemet men ser att BIM inom en snar framtid kommer vara en naturlig del av deras uppdragsprocesser. Det kommer öppna upp för nya och kraftfulla möjligheter att styra och kontrollera projektens olika skeden. Inom WSP finns olika inriktningar och just nu söker de medarbetare till byggprojektering, installation, mark och infrastruktur. I Linköping finns det cirka 80 anställda och i Norrköping finns cirka 70 anställda. Nu hoppas WSP på att just du ska förstärka deras team inom affärsområdet Byggprojektering, avdelningen har idag ca 10 medarbetare och ambitionen är att på sikt bli flera.
Företag: Academic Work
Ort: Linköping
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör inom husbyggnad som vill utvecklas med WSP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör inom husbyggnad som vill utvecklas med WSP

Byggkonstruktörer
REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag 2 500 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning i Sverige. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har crika 400 medarbetare i Göteborg, Stenungsund, Malmö, Stockholm och Luleå. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger nära centralstationen på Kilsgatan i Göteborg. REINERTSEN kännetecknas av orden solid, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Dr.ingenjör Torkild R Reinertsen och Dr.ingenjör Erik R Reinertsen. Vår verksamhet i Stockholm växer starkt och vi söker erfarna byggkonstruktörer med minst 5 års erfarenhet som kan ta eget ansvar och bidrar med kompetens, engagemang och nytänkande till vår fortsatta utveckling. Sektionen Bygg&Industri i region Öst består av 25 kompetenta medarbetare som arbetar med konstruktion, projektstyrning och beräkning/analys. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga regioner i Sverige och Norge är en viktig del i vårt arbete. Vi har en stor bredd på våra uppdrag och vi jobbar med projekt mot bland annat industri, infrastruktur, kommersiella och offentliga byggnader samt bostäder. Våra kunder återfinns såväl på den lokala marknaden som nationellt och i övriga Norden. Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer: * Civil – eller högskoleingenjör * Erfarenhet att självständigt kunna handlägga egna eller delar av konstruktionsuppdrag * Erfarenhet av statiska beräkningar * Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures / Revit / AutoCad/. * Har goda marknadskontakter. Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Möjlighet att jobba i internationella uppdrag finns om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta; Daniel Lundström – Sektionschef Bygg&Industri Stockholm, tel 010-211 53 34 Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktörer jobb, Byggkonstruktörer Stockholm, Byggkonstruktörer Reinertsen Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktörer

Erfarna byggkonstruktörer
Vår verksamhet i Stockholm växer starkt och vi söker erfarna byggkonstruktörer med minst 5 års erfarenhet som kan ta eget ansvar och bidrar med kompetens, engagemang och nytänkande till vår fortsatta utveckling. Sektionen Bygg&Industri i region Öst består av 25 kompetenta medarbetare som arbetar med konstruktion, projektstyrning och beräkning/analys. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga regioner i Sverige och Norge är en viktig del i vårt arbete. Vi har en stor bredd på våra uppdrag och vi jobbar med projekt mot bland annat industri, infrastruktur, kommersiella och offentliga byggnader samt bostäder. Våra kunder återfinns såväl på den lokala marknaden som nationellt och i övriga Norden. Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer: • Civil – eller högskoleingenjör • Erfarenhet att självständigt kunna handlägga egna eller delar av konstruktionsuppdrag • Erfarenhet av statiska beräkningar • Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures / Revit / AutoCad/. • Har goda marknadskontakter. Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Möjlighet att jobba i internationella uppdrag finns om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta: Daniel Lundström – Sektionschef Bygg&Industri Stockholm, tel 010-211 53 34 Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 mars. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, ansök därför redan idag. REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag 2 500 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning i Sverige. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har cirka 400 medarbetare i Göteborg, Stenungsund, Malmö, Stockholm och Luleå. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger nära centralstationen på Kilsgatan i Göteborg. REINERTSEN kännetecknas av orden ambitiös, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Dr.ingenjör Torkild R Reinertsen och Dr.ingenjör Erik R Reinertsen.
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna byggkonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna byggkonstruktörer

Byggkonstruktörer
Vår verksamhet i Stockholm växer och vi söker byggkonstruktörer med 2-5 års erfarenhet. Sektionen Bygg&Industri i region Öst består av 25 kompetenta medarbetare som arbetar med konstruktion, projektstyrning och beräkning/analys. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga regioner i Sverige och Norge är en viktig del i vårt arbete. Vi har en stor bredd på våra uppdrag och vi jobbar med projekt mot bland annat industri, infrastruktur, kommersiella och offentliga byggnader samt bostäder. Våra kunder återfinns såväl på den lokala marknaden som nationellt och i övriga Norden. Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer: • Civil – eller högskoleingenjör • Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures / Revit / AutoCad • Erfarenhet av statiska beräkningar är meriterande Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Möjlighet att jobba i internationella uppdrag finns om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta; Daniel Lundström – Sektionschef Bygg&Industri Stockholm, tel 010-211 53 34 Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 26 mars. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att höra från dig!  Urval sker löpande, ansök därför redan idag. REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag 2 500 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning i Sverige. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har cirka 400 medarbetare i Göteborg, Stenungsund, Malmö, Stockholm och Luleå. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger nära centralstationen på Kilsgatan i Göteborg. REINERTSEN kännetecknas av orden ambitiös, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Dr.ingenjör Torkild R Reinertsen och Dr.ingenjör Erik R Reinertsen.
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktörer jobb, Byggkonstruktörer Göteborg, Byggkonstruktörer Reinertsen Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktörer

Byggkonstruktörer
Vi söker nu erfarna byggkonstruktörer med minst fem till tio års erfarenhet som har en stark vilja att fortsätta utvecklas i sin roll och vara med och driva utvecklingen av verksamheten vid kontoret i Luleå vidare. Vårt kontor i Luleå är en viktig bas för vår satsning i norra Sverige och Norge med inriktning mot infrastruktur och byggprojekt inom hus och industri. Vi är ett starkt team med erfarna medarbetare lokalt och som via vårt unika sätt att samarbeta mellan kontoren har ett starkt stöd från våra svenska och norska kollegor i våra pågående projekt som vi genomför bland annat i Luleå, Gällivare, Kiruna men även i Norge. Våra kunder är bland annat Trafikverket och olika industri – och byggföretag. Vi tror att du har följande kvalifikationer; • Mycket goda marknadskontakter • Erfarenhet som uppdragsledare • Civil – eller högskoleingenjör • Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures / AutoCad. Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Framöver kan det även finnas möjligheter till internationella uppdrag om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta gärna; Mathias Blom – Teamledare Byggkonstruktion Luleå tel 072 – 249 88 08 Magnus Sundling – Regionchef Nord, tel 070 – 299 51 42 Välkommen med din ansökan! REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag 2 500 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning i Sverige. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har cirka 400 medarbetare i Göteborg, Stenungsund, Malmö, Stockholm och Luleå. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger nära centralstationen på Kilsgatan i Göteborg. REINERTSEN kännetecknas av orden ambitiös, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Dr.ingenjör Torkild R Reinertsen och Dr.ingenjör Erik R Reinertsen.
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktörer jobb, Byggkonstruktörer Luleå, Byggkonstruktörer Reinertsen Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktörer

Erfaren Handläggande Byggkonstruktör
Åkermans Ingenjörsbyrå AB startades 1962 och har mer än 50 års erfarenhet som byggkonsulter. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. Åkermans är ett familjärt företag och finns med kontor i Malmö och Helsingborg. I dagsläget består företaget av 14 anställda. Vi söker nu erfarna handläggande konstruktörer både till Malmö och Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra granskning och dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Med din erfarenhet fungerar du även som bollplank till övriga konstruktörer. Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör. Du är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser såsom BBR och Eurokoder m fl. Du har körkort och tillgång till egen bil. Som person är du välstrukturerad, utåtriktad och flexibel och har lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar Åkermans Ingenjörsbyrå AB med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: STANDBY WORKTEAM
Ort: Malmö
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Handläggande Byggkonstruktör

Erfaren Handläggande Byggkonstruktör
Åkermans Ingenjörsbyrå AB startades 1962 och har mer än 50 års erfarenhet som byggkonsulter. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. Åkermans är ett familjärt företag och finns med kontor i Malmö och Helsingborg. I dagsläget består företaget av 14 anställda. Vi söker nu erfarna handläggande konstruktörer både till Malmö och Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra granskning och dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Med din erfarenhet fungerar du även som bollplank till övriga konstruktörer. Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör. Du är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser såsom BBR och Eurokoder m fl. Du har körkort och tillgång till egen bil. Som person är du välstrukturerad, utåtriktad och flexibel och har lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar Åkermans Ingenjörsbyrå AB med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: STANDBY WORKTEAM
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Handläggande Byggkonstruktör

ÅF söker kreativa byggkonstruktörer
Om jobbet Som byggkonstruktör hos ÅF arbetar du självständigt med intressanta kunder och projekt inom byggsektorn, med inriktning mot industrisidan. Du kommer att vara inblandad i samtliga skeden i projekten och vara med både vid utredningar, förstudier, uppdragsledning och projektering/konstruktion. Du kommer främst att fokusera på förstudier och projekteringsfasen av projekt och då även ansvara för kostnadskalkyler, hållfasthetsberäkningar samt upprätta förfrågningshandlingar. Du har mycket kontakter både med beställare och internt med olika discipliner inom ÅF då en hel del projekt är helhetsåtaganden. Vi arbetar med kunder som t.ex. Fortum, Ericsson och Nynäs. Vi arbetar med både lokala och internationella kunder. Dina kollegor är ett ungt gäng med driv och fokus som aldrig tackar nej till en utmaning. Nya idéer och förslag välkomnas och du kommer att ha stor möjlighet att påverka både din egen och gruppens vidareutveckling. Vem är du? - Du har en relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna med inriktning mot byggkonstruktion. - Du har flera års erfarenhet av projektering/projektledning inom bygg och anläggning eller närliggande områden. Du kan också vara nyexaminerad med ett stort eget driv och ansvarskänsla. - Det är en fördel om du varit ute på byggen och sett hur verkligheten fungerar. - Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är målmedveten, analytisk och intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt. Du är också ansvarstagande och hjälpsam. Vi erbjuder ÅF bygger på våra passionerade medarbetare med hjärtat i tekniken. Du kommer få möjligheter att utveckla din kompetens och karriär. Hos ÅF kommer du få jobba både på bredden och på djupet. Vi försöker se till individen och vi tror att man utvecklas när man gör det man är bäst på. ÅF har år 2014 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning KarriärBarometern, vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen. Om företaget ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med c:a 7500 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen.
Företag: ÅF-Industry AB, Solna
Ort: Solna
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga ÅF söker kreativa byggkonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅF söker kreativa byggkonstruktörer

Byggkonstruktör
Företagsinformation Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden: Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin. Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 250 anställda Tjänstebeskrivning Vi söker för vår kund Bohus Betong AB en junior Byggkonstruktör. Bohus Betong AB är ett privatägt bolag med ca 25 anställda beläget vid E6 i Dingle. Vår idé är att projektera, tillverka, leverera och montera betongelement till husbyggnation. Vi erbjuder kompletta stomlösningar och entrepenad. Som junior Byggkonstruktör arbetar du i projekt av varierande storlek. I vissa projekt arbetar du på egen hand med hela projekteringen, och i andra är att du blir del av en grupp som arbetar tillsammans i projektet.Du blir delaktig i alla delar i projektet inklusive kundkontakt, men tyngdpunkten ligger på att framställa ritningsunderlag i AutoCAD för produktion. Det här är en möjlighet för dig som vill utvecklas och bli en duktig byggkonstruktör. Att bli en del av Bohus Betong AB innebär att arbeta med spännande och roliga uppdrag tillsammans med kunniga personer inom byggnadskonstruktion. Krav Högskoleingenjör eller Civilingenjör med inriktning byggkonstruktion Kunskaper i AutoCAD Beräkningserfarenhet Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Erfarenhet av byggbranschen meriterande
Företag: Premier Service Sverige AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör jobb, Byggkonstruktör Munkedal, Byggkonstruktör Premier Service Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör

Byggkonstruktörer
REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag över 2 000 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har cirka 400 medarbetare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå och Stenungsund. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger i Göteborg, på Kilsgatan nära Centralstationen. REINERTSEN kännetecknas av orden ambitiös, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Tekn. Dr. Torkild R Reinertsen och Tekn. Dr. Erik R Reinertsen. Vi söker nu erfarna byggkonstruktörer med minst fem till tio års erfarenhet som har en stark vilja att fortsätta utvecklas i sin roll och vara med och driva utvecklingen av verksamheten vid kontoret i Luleå vidare. Vårt kontor i Luleå är en viktig bas för vår satsning i norra Sverige och Norge med inriktning mot infrastruktur och byggprojekt inom hus och industri. Vi är ett starkt team med erfarna medarbetare lokalt och som via vårt unika sätt att samarbeta mellan kontoren har ett starkt stöd från våra svenska och norska kollegor i våra pågående projekt som vi genomför bland annat i Luleå, Gällivare, Kiruna men även i Norge. Våra kunder är bland annat Trafikverket och olika industri - och byggföretag. Vi tror att du har följande kvalifikationer; .Mycket goda marknadskontakter .Erfarenhet som uppdragsledare .Civil - eller högskoleingenjör .Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures / AutoCad. Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Framöver kan det även finnas möjligheter till internationella uppdrag om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta gärna; Mathias Blom - Teamledare Byggkonstruktion Luleå tel 072 - 249 88 08 Magnus Sundling - Regionchef Nord, tel 070 - 299 51 42 Välkommen med din ansökan!
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktörer jobb, Byggkonstruktörer Luleå, Byggkonstruktörer Reinertsen Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktörer

Byggkonstruktör
Företagsinformation Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden: Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin. Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 250 anställda Tjänstebeskrivning Vi söker för vår kund Bohus Betong AB en junior Byggkonstruktör. Bohus Betong AB är ett privatägt bolag med ca 25 anställda beläget vid E6 i Dingle. Vår idé är att projektera, tillverka, leverera och montera betongelement till husbyggnation. Vi erbjuder kompletta stomlösningar och entrepenad. Som junior Byggkonstruktör arbetar du i projekt av varierande storlek. I vissa projekt arbetar du på egen hand med hela projekteringen, och i andra är att du blir del av en grupp som arbetar tillsammans i projektet.Du blir delaktig i alla delar i projektet inklusive kundkontakt, men tyngdpunkten ligger på att framställa ritningsunderlag i AutoCAD för produktion. Det här är en möjlighet för dig som vill utvecklas och bli en duktig byggkonstruktör. Att bli en del av Bohus Betong AB innebär att arbeta med spännande och roliga uppdrag tillsammans med kunniga personer inom byggnadskonstruktion. Krav Högskoleingenjör eller Civilingenjör med inriktning byggkonstruktion Kunskaper i AutoCAD Beräkningserfarenhet Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Erfarenhet av byggbranschen meriterande
Företag: Premier Service Sverige AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör jobb, Byggkonstruktör Munkedal, Byggkonstruktör Premier Service Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör

Erfaren Handläggande Byggkonstruktör
Åkermans Ingenjörsbyrå AB startades 1962 och har mer än 50 års erfarenhet som byggkonsulter. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. Åkermans är ett familjärt företag och finns med kontor i Malmö och Helsingborg. I dagsläget består företaget av 14 anställda. Vi söker nu erfarna handläggande konstruktörer både till Malmö och Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra granskning och dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Med din erfarenhet fungerar du även som bollplank till övriga konstruktörer. Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör. Du är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser såsom BBR och Eurokoder m fl. Du har körkort och tillgång till egen bil. Som person är du välstrukturerad, utåtriktad och flexibel och har lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar Åkermans Ingenjörsbyrå AB med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: STANDBY WORKTEAM
Ort: Malmö
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Handläggande Byggkonstruktör

Erfaren Handläggande Byggkonstruktör
Åkermans Ingenjörsbyrå AB startades 1962 och har mer än 50 års erfarenhet som byggkonsulter. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. Åkermans är ett familjärt företag och finns med kontor i Malmö och Helsingborg. I dagsläget består företaget av 14 anställda. Vi söker nu erfarna handläggande konstruktörer både till Malmö och Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra granskning och dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Med din erfarenhet fungerar du även som bollplank till övriga konstruktörer. Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör. Du är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser såsom BBR och Eurokoder m fl. Du har körkort och tillgång till egen bil. Som person är du välstrukturerad, utåtriktad och flexibel och har lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar Åkermans Ingenjörsbyrå AB med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: STANDBY WORKTEAM
Ort: Helsingborg
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Handläggande Byggkonstruktör

ENGAGERAD BYGGKONSTRUKTÖR
Vill du arbeta med spännande produktutvecklingsprojekt tillsammans med de mest engagerade IT-och teknikkonsulterna i Sverige? Vi söker dig med erfarenhet inom byggkonstruktion som är redo för nästa steg i karriären! ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi kan nu erbjuda ett utmanande uppdrag för dig med minst ett par års erfarenhet inom konstruktion. Du är civil- eller högskoleingenjör, gärna med inriktning mot byggkonstruktion, och har tidigare arbetat med svetsade stålkonstruktioner och betongkonstruktioner. Har du dessutom erfarenhet av kärnkraft eller offshore ses detta som extra meriterande. Vi tror att du är en person som brinner för teknik och vill jobba med produktutveckling. Du är positiv och utåtriktad med ett stort engagemang som växer med ett stort eget ansvar.  Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Pro/E, AutoCAD, Tekla eller Inventor och en vilja att lära dig andra konstruktionsverktyg. Ett stort plus till dig som är välstrukturerad, driven och har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom De mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 18.400 medarbetare och verksamhet i 20 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga ENGAGERAD BYGGKONSTRUKTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ENGAGERAD BYGGKONSTRUKTÖR

Byggkonstruktör
Presentation Norconsult ägs av oss anställda och är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom energiförsörjning och samhällsplanering. Team Vattenbyggnad i Örebro söker därför byggkonstruktörer med inriktning mot betong till våra vattenkraft-, VA- och anläggningsprojekt. Vi kan erbjuda spännande och varierande arbetsuppgifter i en framtidsbransch, då Sveriges koldioxidfria elproduktion inom vatten- och vindkraft är i ett utvecklingsskede. Våra uppdrag finns främst inom energi-, vattenförsörjning- samt anläggningssektorn. Kontoret i Örebro har cirka 10 st medarbetare, och har tillsammans med vårt kontor i Ludvika, en av Sveriges största kompetenser för projektering av vattenkraftanläggningar inkl. dammsäkerhet och anläggningskonstruktion. På Örebrokontoret finns också en grupp som arbetar med VA-projekt inklusive vattenverk och vattentorn. Kontoret är också bland de ledande i Sverige på miljöfrågor rörande vattenkraft och dammar såsom fiskvägar och konsekvensutredningar. Under många år har vi haft väldigt mycket att göra och med många intressanta uppdrag på gång, behöver vi därför förstärka med fler medarbetare. Placeringen är i Örebro där vi har ett nyrenoverat, trivsamt kontor som ligger mitt i centrum, med närhet till kommunikationer som buss och tåg. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av förstudier, kostnadskalkyler, konstruktion, projektledning, besiktning och fältstudier etc. Du kommer företrädesvis att arbeta med: • Utredning och projektering av vattenkraftstationer och betongdammar. • Utredningar rörande framförallt dammsäkerhet vid vattenkraftanläggningar. • Inspektioner och tillståndskontroller för betongdammar. • Utredning och projektering för fiskvägar och miljöanpassning kring vattenanläggningar. • Utredning och projektering för VA-anläggningar såsom vattenverk och vattentorn. Tjänsten kan beroende på din ambition erbjuda spännande och varierande arbetsuppgifter, då vi ofta är med från idéstadie fram till genomförd entreprenad. Utbildning/erfarenhet • Civil- eller högskoleingenjör med minst 5 års erfarenhet av byggprojektering inom betong. Det är meriterande med erfarenhet av tung anläggningskonstruktion. • God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt. • Goda kunskaper i AutoCad och/eller REVIT. • Goda analytiska kunskaper och intresse för aktuellt kompetensområde. • Trivs med att samarbeta. • Kreativ och lösningsfokuserad. • Bekväm med att agera affärsmässigt. • B-körkort. Förmåner • Bra anställningsvillkor samt köp av aktier i företaget. • Goda karriärmöjligheter. • Intressanta och spännande projekt inom tung anläggning i och kring vatten. • Utvecklingsmöjligheter i spännande projekt tillsammans med duktiga kollegor. • Uppdragsledarutbildning. • Miljöcertifierad arbetsprocess. • God arbetsmiljö och social gemenskap. • Fritidsklubb som arrangerar olika sociala aktiviteter. • Studieresor. Arbetet innebär att du kommer att få vara med att forma både företagets och din egen framtid då det är ett medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder. Företagsbeskrivning Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdrags-givare att lyckas på resan från vision till verklighet. Genom flera års erfarenhet har vi byggt upp en solid plattform som en av de främsta aktörerna i branschen. Vi är organiserade inom nio marknadsområden med alltifrån arkitektur och bygg till infrastruktur och energi. Idag är vi 2750 medarbetare runtom i världen, varav 400 finns i Sverige. Vår kunds hemsida www.norconsult.se
Företag: Poolia Örebro AB
Ort: Örebro
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör jobb, Byggkonstruktör Örebro, Byggkonstruktör Poolia Örebro AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör

Byggkonstruktör
Welandkoncernen är ett familjeägt företagskonglomerat med de flesta företagen lokaliserade i södra Sverige. Merparten av företagen tillverkar produkter i stål och aluminium. Förutom företagen i Sverige ingår 5 utländska dotterbolag i koncernen. Totalt är det cirka 900 anställda inom Welandkoncernen. Vi är inne i en expansiv fas och söker därför förstärkning till vår konstruktionsavdelning som för närvarande består av 11 personer. Vi skapar en ny tjänst till dig som ansvarig för hållfasthetsdimensionering på våra nuvarande och kommande produkter. Din profil: Du är civilingenjör eller har några års erfarenhet som byggkonstruktör. Du behärskar Multiframe eller likvärdigt beräkningsprogram. Du behärskar Solidworks eller Autocad. Du har god datorvana. Du talar och skriver svenska samt engelska, det är en extra merit om du behärskar tyska. Du bor i vårt närområde eller är på väg att flytta hit. För mer information om tjänsten kontakta Daniel Vågenäs, daniel.vagenas@weland.se alt. 0371-344 00. Sista ansökningsdag 2015-06-26 Din ansökan med CV mejlar du till daniel.vagenas@weland.se
Företag: WELAND AKTIEBOLAG
Ort: Gislaved
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör jobb, Byggkonstruktör Gislaved, Byggkonstruktör WELAND AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör

Erfaren Handläggande Byggkonstruktör
Åkermans Ingenjörsbyrå AB startades 1962 och har mer än 50 års erfarenhet som byggkonsulter. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. Åkermans är ett familjärt företag och finns med kontor i Malmö och Helsingborg. I dagsläget består företaget av 14 anställda. Vi söker nu erfarna handläggande konstruktörer både till Malmö och Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra granskning och dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Med din erfarenhet fungerar du även som bollplank till övriga konstruktörer. Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör. Du är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser såsom BBR och Eurokoder m fl. Du har körkort och tillgång till egen bil. Som person är du välstrukturerad, utåtriktad och flexibel och har lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar Åkermans Ingenjörsbyrå AB med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: STANDBY WORKTEAM
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Handläggande Byggkonstruktör

Erfaren Handläggande Byggkonstruktör
Åkermans Ingenjörsbyrå AB startades 1962 och har mer än 50 års erfarenhet som byggkonsulter. Det är ett väletablerat företag med gedigen kunskap och erfarenhet inom byggnads- konstruktion, besiktning och byggledning. Åkermans är ett familjärt företag och finns med kontor i Malmö och Helsingborg. I dagsläget består företaget av 14 anställda. Vi söker nu erfarna handläggande konstruktörer både till Malmö och Helsingborg. Som handläggande konstruktör ansvarar du för: - att självständigt utföra konstruktionsberäkningar och ritningar - att bestämma den tekniska utformningen i uppdragen i samråd med övriga på konstruktionsavdelningen - att hålla deadlines, tid och ekonomi i egna uppdrag - att utföra granskning och dimensioneringskontroll på handlingar som distribueras - att vara behjälplig med att ta fram offerter och anbud - att Åkermans Ingenjörsbyrås kvalitets- och miljölednings- system följs Med din erfarenhet fungerar du även som bollplank till övriga konstruktörer. Har du ledarerfarenhet/utbildning eller tidigare erfarenhet som teamledare är det meriterande. Du är byggingenjör med mångårig erfarenhet som bygg- konstruktör. Du är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser såsom BBR och Eurokoder m fl. Du har körkort och tillgång till egen bil. Som person är du välstrukturerad, utåtriktad och flexibel och har lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du erbjuds förmånliga villkor i en trevlig, prestigelös miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar Åkermans Ingenjörsbyrå AB med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via vår hemsida http://www.standbyworkteam.se/ansokan.php. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988. Standby Workteam rekryterar och hyr ut personal i Skåne sedan 1992.
Företag: STANDBY WORKTEAM
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Handläggande Byggkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Handläggande Byggkonstruktör

Byggkonstruktörer
Vår verksamhet i Stockholm växer och vi söker byggkonstruktörer med 2-5 års erfarenhet. Sektionen Bygg&Industri i region Öst består av 25 kompetenta medarbetare som arbetar med konstruktion, projektstyrning och beräkning/analys. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga regioner i Sverige och Norge är en viktig del i vårt arbete. Vi har en stor bredd på våra uppdrag och vi jobbar med projekt mot bland annat industri, infrastruktur, kommersiella och offentliga byggnader samt bostäder. Våra kunder återfinns såväl på den lokala marknaden som nationellt och i övriga Norden. Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer: • Civil – eller högskoleingenjör • Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures / Revit / AutoCad • Erfarenhet av statiska beräkningar är meriterande Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Möjlighet att jobba i internationella uppdrag finns om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta; Daniel Lundström – Sektionschef Bygg&Industri Stockholm, tel 010-211 53 34 Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 26 mars. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att höra från dig!  Urval sker löpande, ansök därför redan idag. REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag över 2 000 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har cirka 400 medarbetare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå och Stenungsund. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger i Göteborg, på Kilsgatan nära Centralstationen. REINERTSEN kännetecknas av orden ambitiös, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Tekn. Dr. Torkild R Reinertsen och Tekn. Dr. Erik R Reinertsen.
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktörer jobb, Byggkonstruktörer Stockholm, Byggkonstruktörer Reinertsen Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktörer

Erfarna byggkonstruktörer
Erfarna byggkonstruktörer   Vår verksamhet i Stockholm växer och vi söker erfarna byggkonstruktörer med minst 5 års erfarenhet som kan ta eget ansvar och bidrar med kompetens, engagemang och nytänkande till vår fortsatta utveckling. Sektionen Bygg&Industri i region Öst består av 25 kompetenta medarbetare som arbetar med konstruktion, projektstyrning och beräkning/analys. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga regioner i Sverige och Norge är en viktig del i vårt arbete. Vi har en stor bredd på våra uppdrag och vi jobbar med projekt mot bland annat industri, infrastruktur, kommersiella och offentliga byggnader samt bostäder. Våra kunder återfinns såväl på den lokala marknaden som nationellt och i övriga Norden. Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer: • Civil - eller högskoleingenjör • Erfarenhet att självständigt kunna handlägga konstruktionsuppdrag • Erfarenhet av statiska beräkningar • Erfarenhet av byggprojektering inom hus eller industri med Tekla Structures / Revit / AutoCad/. • Har goda marknadskontakter. Vi kan erbjuda dig ett utmanande jobb med stora möjligheter till utveckling. Möjlighet att jobba i internationella uppdrag finns om du lockas av detta. Vi värdesätter personer som är drivande, engagerade och nytänkande. För frågor och mer information om tjänsten kontakta: Daniel Lundström - Sektionschef Bygg&Industri Stockholm, tel 010-211 53 34 Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, ansök därför redan idag. REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag över 2 000 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har cirka 400 medarbetare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå och Stenungsund. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger i Göteborg, på Kilsgatan nära Centralstationen. REINERTSEN kännetecknas av orden ambitiös, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Tekn. Dr. Torkild R Reinertsen och Tekn. Dr. Erik R Reinertsen. REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag över 2 000 anställda med en omsättning på ca 4 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom marknadsområdena Olja & Gas, infrastruktur, samhällsplanering, energi, miljö, bygg och industri. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning. REINERTSEN är multidisciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har cirka 400 medarbetare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå och Stenungsund. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger i Göteborg, på Kilsgatan nära Centralstationen. REINERTSEN kännetecknas av orden ambitiös, kompetent och handlingskraftig. Dessa tre ord har varit utmärkande för organisationen ända sedan starten och präglar i dag hela verksamheten. Företaget startades av ingenjör Arne R Reinertsen 1946 och drivs i dag av sönerna Tekn. Dr. Torkild R Reinertsen och Tekn. Dr. Erik R Reinertsen.
Företag: Reinertsen Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna byggkonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna byggkonstruktörer


Sök lediga jobb BYGGKONSTRUKTÖR

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se