BYGGmax HK jobb - lediga jobb

BYGGmax HK jobb BYGGmax HK jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BYGGmax HK. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BYGGmax HK. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent- Solna

 2. BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsansvarig- Solna

 3. BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent- Solna

 4. BYGGmax ekonomiavdelning söker butiksekonom- Solna

 5. BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent- Solna

 6. BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent- Solna

 7. BYGGmax söker platschef till vår nya butik i Munkedal- Munkedal

 8. Vi söker en Ekonomiassistent- Solna

 9. BYGGmax Katrineholm söker platschef- Katrineholm

 10. BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal- Solna

 11. Löneadministratör- Solna

 12. Controller med inriktning detaljhandel- Solna

 13. Ekonomiassistent- Solna

 14. Controller med inriktning detaljhandel- Solna

 15. Ekonomiassistent- Solna

 16. Ekonomiassistent- Solna

 17. BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal- Solna

 18. Controller med inriktning system och internkontroll- Solna

 19. Gruppchef/ teamledare till Byggmax ekonomiavdelning- Solna

 20. Ekonomiassistent- Solna

 21. Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsekonom / butiksekonom- Solna

 22. Redovisningsassistent- Solna

 23. HR- administratör- Solna

 24. Administratör- Solna

 25. Ekonomiassistent- Solna

 26. Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent- Solna

 27. Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent- Solna

 28. BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal med driv!- Solna

 29. Redovisningsassistent - föräldravikariat- Solna

 30. Vi söker en ekonomiassistent- Solna

 31. Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent- Solna

 32. Vi söker en ekonomiassistent- Solna

 33. Byggmax söker finsktalande Websortimentsutvecklare- Solna

 34. Vi söker en ekonomiassistent- Solna

 35. Byggmax söker webbutvecklare till nystartat team- Solna

 36. Byggmax söker webbutvecklare till nystartat team- Solna

 37. Redovisningsansvarig till Byggmax- Solna

 38. Löneadministratör till Byggmax- Solna

 39. Ekonomiassistent till Byggmax- Solna

 40. Ekonomiassistent till Byggmax- Solna


Mer beskrivning

BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med fyra procent till 3,1 miljarder SEK under 2012. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se BYGGmax erbjuder Dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med engagerade medarbetare och möjlighet att påverka och göra skillnad. Du kommer att arbeta på ekonomiavdelningen som är placerad på huvudkontoret i Solna. Ekonomiavdelningen består av 20 personer. ROLLEN Till BYGGmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent. I tjänsten ingår avstämning av inköpsbonusar samt att arbeta med att effektivisera denna hantering, hantering av dagskassor, omkostnads- leverantörsfakturor för ett antal av BYGGmax butiker samt kontoavstämningar och andra allmänt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha daglig kontakt med både interna och externa kunder. Samtidigt kommer Du i din roll delta kontinuerligt i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Du kommer att ingå i en grupp om fem butiksekonomer. DU Vi söker Dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, med goda kunskaper i Excel. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Som person är Du lättlärd, ansvarsfull, drivande och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Du ska ha lätt för att samarbeta. Det är en fördel om du har erfarenhet av detaljhandeln. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du kan ta egna initiativ, vill utveckla och effektivisera i en föränderlig miljö, där tempot är högt. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 25 juli 2013 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsansvarig
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med fyra procent till 3,1 miljarder SEK under 2012. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se BYGGmax erbjuder dig utmaningen att aktivt bidra till företagets expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt och informell organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. Du rapporterar till redovisningschefen och tjänsten är placerad på BYGGmax huvudkontor i Solna. ROLLEN Till Byggmax söker vi nu en redovisningsansvarig. I din roll som redovisningsansvarig kommer du att arbeta operativt med både Byggmax detaljhandels- och fastighetsverksamhet. Du kommer bland annat vara delaktig i års- kvartals- och månadsbokslut, arbeta med moms- och skatter, sköta den löpande redovisningen för några mindre bolag, framtagande av årsredovisningar, samt ansvara för avstämning av inköpsbonus. Du kommer att arbeta nära vår redovisningschef, samt stötta dina arbetskamrater i det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen. Du kommer också att delta och driva effektiviseringar, utredningar och projekt inom redovisningsområdet DU Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom, som har arbetat brett med både löpande redovisning, moms och skatt, månads- och årsbokslut. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är prestigelös, drivande, samt håller god kvalitet på det arbete som du utför. Det är en fördel om du har erfarenhet av detaljhandel eller en entreprenörsmiljö. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du kan ta egna initiativ, vill utveckla och effektivisera i en föränderlig miljö, där tempot är högt. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till ansokan@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsansvarig”. Sista ansökningsdagen är den 30 juli 2013 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsansvarig

BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med nästan fyra procent till 3,1 miljarder SEK under 2012. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Vi söker en målinriktad ekonomiassistent som har mycket goda kunskaper i det finska språket i så väl tal som skrift. Detta då du primärt kommer att arbeta mot våra butiker i Finland. BYGGmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Tillsammans med ca 20 kollegor kommer du att arbeta på ekonomiavdelningen som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av BYGGmax butiker. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta kontinuerligt i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär daglig kontakt med både interna kollegor, externa kunder och leverantörer. Din bakgrund Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du lättlärd, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du har en stark känsla för service. Det är meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare av att ha arbetat med finska som dagligt språk. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 30 November 2013 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent

BYGGmax ekonomiavdelning söker butiksekonom
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med nästan fyra procent till 3,1 miljarder SEK under 2012. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se BYGGmax utökar butiksekonomgruppen med en person och söker nu en butiksekonom. BYGGmax erbjuder Dig att bidra till företagets utveckling. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med engagerade medarbetare som drivs av att bli världens bästa byggvaruhandel. Vill du vara med och bidra? ROLLEN Till BYGGmax ekonomiavdelning söker vi en butiksekonom till huvudkontoret i Solna. I arbetet ingår redovisningsansvaret för ett antal butiker/ kostnadsställen, vilket bl. a innebär ansvar för hantering av kassarapporter och omkostnadsfakturor för butikerna samt avstämning av konton inom ansvarsområdet. I rollen ingår också andra allmänt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Som butiksekonom kommer Du ha daglig kontakt med både interna och externa kunder, samt vara ett stöd för butikerna i redovisningsfrågor. I arbetet ingår även att kontinuerligt effektivisera och utveckla arbetssätt. DU Vi söker Dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Det är fördel om du har erfarenhet från detaljhandeln. Du har en positiv inställning, gillar att genomföra förbättringar av dina arbetsuppgifter och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Som person är Du lättlärd, ansvarsfull, drivande och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha en känsla för service. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Butiksekonom”. Sista ansökningsdagen är den 15 dec 2013 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax ekonomiavdelning söker butiksekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax ekonomiavdelning söker butiksekonom

BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med nästan fyra procent till 3,1 miljarder SEK under 2012. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Vi söker en målinriktad ekonomiassistent som har mycket goda kunskaper i det finska språket i så väl tal som skrift. Detta då du primärt kommer att arbeta mot våra butiker i Finland. BYGGmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Tillsammans med ca 20 kollegor kommer du att arbeta på ekonomiavdelningen som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av BYGGmax butiker. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta kontinuerligt i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär daglig kontakt med både interna kollegor, externa kunder och leverantörer. Din bakgrund Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du lättlärd, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du har en stark känsla för service. Det är meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare av att ha arbetat med finska som dagligt språk. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 30 November 2013 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent

BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med nästan fyra procent till 3,1 miljarder SEK under 2012. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Vi söker en målinriktad ekonomiassistent som har mycket goda kunskaper i det finska språket i så väl tal som skrift. Detta då du primärt kommer att arbeta mot våra butiker i Finland. BYGGmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Tillsammans med ca 20 kollegor kommer du att arbeta på ekonomiavdelningen som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av BYGGmax butiker. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta kontinuerligt i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär daglig kontakt med både interna kollegor, externa kunder och leverantörer. Din bakgrund Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du lättlärd, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du har en stark känsla för service. Det är meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare av att ha arbetat med finska som dagligt språk. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 20 Januari 2014 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax söker en Finsktalade Ekonomiassistent

BYGGmax söker platschef till vår nya butik i Munkedal
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 68 butiker i Sverige. 25 i Norge och 12 i Finland. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Ännu en karriärmöjlighet inom ett kraftigt expanderande BYGGmax. Nu söker vi en platschef till vår nya butik i Munkedal. Vi har en plan som går ut på att bli världens bästa bygghandel. Är din spontana tanke: ”Inga problem, det fixar jag” vill vi gärna att du läser vidare, Det är precis en sådan jävlar-anamma-attityd vi letar efter hos vår nya Platschef. Ditt jobb går främst ut på att bygga ett dreamteam på anläggningen som tillsammans levererar ett kundbemötande i världsklass. Vi söker en person som är service- och säljinriktad med goda ledaregenskaper och med förmåga att skapa ett gott klimat i teamet. Du bör ha erfarenhet från byggmaterialförsäljning eller detaljhandelserfarenhet. Vi vill att du idag har chefsansvar eller vill gå vidare till att få ett chefsansvar. Du bör vara analytisk, ha datavana och en positiv grundsyn. Gymnasieutbildning eller motsvarande. Det viktigaste är att du är utåtriktad och att du tycker det är kul att arbeta med människor. Att du kan ställa krav och att få andra att arbeta effektivt. Dina arbetsuppgifter Att driva en anläggning förutsätter även ett pragmatiskt synsätt och god analytisk förmåga. Kanske har du chefsansvar redan i dag eller känner dig redo för det. Det viktigaste är dock att du är utåtriktad och brinner för att skapa stamkunder och engagera din personal. Som platschef ansvarar du för budget och driften av anläggningen. Du blir också ansvarig för arbetsscheman, att det finns personal och att anläggningen ser ren och fräsch ut. Truckkort är ett plus. B- körkort är ett krav. Sista ansökningsdag är fredag den 21 Feb. Dröj inte med ansökan då intervjuer sker fortlöpande! Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: BYGGmax HK
Ort: Munkedal
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax söker platschef till vår nya butik i Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax söker platschef till vår nya butik i Munkedal

Vi söker en Ekonomiassistent
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med nästan 8 procent till 3,2 miljarder SEK under 2013. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se BYGGmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Tillsammans med ca 20 kollegor kommer du att arbeta på ekonomiavdelningen som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av BYGGmax butiker. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta kontinuerligt i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik och på inköpsavdelningen och leverantörer. Din bakgrund Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Det är fördel om du har erfarenhet från detaljhandeln. Som person är du lättlärd, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du har en stark känsla för service. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 30 mars 2014 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Ekonomiassistent

BYGGmax Katrineholm söker platschef
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 69 butiker i Sverige. 25 i Norge och 13 i Finland. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. BYGGmax Katrineholm söker platschef med lätt storhetsvansinne! Vi har en plan som går ut på att bli världens bästa bygghandel. Är din spontanta tanke: "Inga problem, det fixar jag" vill vi gärna att du läser vidare. Det är precis en sådan jävlar-anamma-attityd vi letar efter hos vår nya platschef. Ditt jobb går främst ut på att bygga ett dreamteam på anläggningen som tillsammans levererar ett kundbemötande i världsklass. Därför ser vi gärna att du har svårslagna ledaregenskaper samtidigt som du är säljinriktad med erfarenhet från bygg- eller detaljhandeln. Arbetsuppgifter - Du ansvarar för budget och driften av anläggningen. - Du sätter arbetsscheman, ser till att personal finns tillgänglig och att anläggningen är ren och fräsch. - Har du truckkort är det ett plus. Kliar det i fingrarna? Är det här ett jobb för dig föreslår vi att du söker jobbet med detsamma! Sista ansökningsdag är 23/3-2014.
Företag: BYGGmax HK
Ort: Katrineholm
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax Katrineholm söker platschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax Katrineholm söker platschef

BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med fyra procent till 3,2 miljarder SEK under 2013. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se BYGGmax erbjuder Dig som student möjlighet att få insikt i företagets expansiva utveckling. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att uppnå resultat. Här får Du möjlighet att arbeta i en platt och informell organisation, där Du får värdefull erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning. Tjänsten innebär att Du kommer att arbeta med några av våra löpande arbetsuppgifter såsom; självständigt hantera varufakturor, lagertransaktioner, omkostnadsfakturor samt bokföring av dagskassor. Arbetet innebär mycket kontakt mellan avdelningarna, med våra butiker samt leverantörer. En fördel är om Du har möjlighet att arbeta extra under skolterminen. Din bakgrund Vi söker Dig som är i början eller i mitten av Din eftergymnasiala utbildning inom ekonomi och vill få praktisk erfarenhet från en ekonomiavdelning. En fördel är om Du har erfarenhet från detaljhandeln. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor och dagskassor, därför är det viktigt att Du kan arbeta effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är Du lättlärd, ansvarsfull, drivande och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha en stark känsla för service då tjänsten innebär mycket kontakt både internt och externt. Är Du den BYGGmax söker? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till ansokan@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, 171 06 Solna. Märk din ansökan ”sommarpersonal”. Sista ansökningsdagen är den 20 April 2014. (urvalet sker löpande)
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal

Löneadministratör
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 107 butiker och hade 2013 en omsättning på 3,2 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. DETTA SÖKER VI Vi söker dig som har några års erfarenhet som löneadministratör och gärna i medelstort/större företag. Att förändra och förbättra ska vara något du brinner för. Det är en fördel om du har erfarenhet av löneadministration i detaljhandelsföretag och har arbetat med lönesystemet Hogia, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med norska löner. BYGGMAX ERBJUDER Du får utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa såväl nationellt som internationellt. Här får du arbeta i en platt och informell organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. DINA ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillsammans, med vår befintliga löneadministratör ansvara för hela löneprocessen för Byggmax arbetare och tjänstemän i Sverige och Norge. I arbetat ingår även, statistik inom personalområdet, hantering av reseräkningar, bokföring och avstämning av personalrelaterade konton. Du kommer att arbeta med att utveckla och förbättra våra rutiner och arbetssätt samt vara ”bollplank” inom ditt ansvarsområde till butikerna och övriga inom organisationen. DU SOM PERSON Du är positiv, ansvarstagande, har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta självständigt. Vi tror att du är en serviceinriktad person som gillar att samarbeta med andra. Att se möjligheter och lösningar istället för problem är naturligt för dig och du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. BYGGmax erbjuder dig en tillsvidareanställning med ett varierande arbete i en informell och prestigelös organisation. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till BYGGmax AB, Box 6 063, 171 06 Solna. Märk ansökan med ”Löneadministratör”. Sista ansökningsdagen är 8 juni 2014 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör jobb, Löneadministratör Solna, Löneadministratör BYGGmax HK
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör

Controller med inriktning detaljhandel
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 107 butiker och hade 2013 en omsättning på 3,2 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. DETTA SÖKER VI Till BYGGmax ekonomiavdelning söker vi en controller med stort intresse för detaljhandelsflöden och en känsla för siffror. Du får gärna ha arbetat i butik och sedan utvecklats vidare inom ekonomiområdet. BYGGMAX ERBJUDER Du får utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa såväl nationellt som internationellt. Här får du arbeta i en platt och informell organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. DINA ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår framtagande och analys av rapporter och uppföljning såsom försäljnings-, lager-, kostnadsuppföljningar, deltagande i budget- och prognosprocess, delta i månadsbokslut. Delta och driva projekt på ekonomiavdelningen, samt delta i projekt som rör hela organisationen. DU SOM PERSON Du är engagerad, positiv och drivs av att nå resultat. Att se möjligheter och lösningar istället för problem är naturligt för dig och du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Vi tror även att du är en serviceinriktad person som gillar att samarbeta med andra. BYGGmax erbjuder dig en tillsvidareanställning med ett varierande arbete i en informell och prestigelös organisation. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till ansokan@byggmax.se eller till BYGGmax AB, Box 6 063, 171 06 Solna. Märk ansökan med ”Controller”. Sista ansökningsdagen är 5 juni 2014 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med inriktning detaljhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med inriktning detaljhandel

Ekonomiassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 107 butiker och hade 2013 en omsättning på 3,2 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. DETTA SÖKER VI Till BYGGmax ekonomiavdelning söker vi en ekonomiassistent. Har du erfarenhet från butik är det meriterande. BYGGMAX ERBJUDER Du får utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa såväl nationellt som internationellt. Här får du arbeta i en platt och informell organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. DINA ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av BYGGmax butiker. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik, inköpsavdelningen och leverantörer. DU SOM PERSON Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du har en stark känsla för service. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till BYGGmax AB, Box 6 063, 171 06 Solna. Märk ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är 8 juni 2014 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Solna, Ekonomiassistent BYGGmax HK
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Controller med inriktning detaljhandel
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 107 butiker och hade 2013 en omsättning på 3,2 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. DETTA SÖKER VI Till BYGGmax ekonomiavdelning söker vi en controller med stort intresse för detaljhandelsflöden och en känsla för siffror. Du får gärna ha arbetat i butik och sedan utvecklats vidare inom ekonomiområdet. BYGGMAX ERBJUDER Du får utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa såväl nationellt som internationellt. Här får du arbeta i en platt och informell organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. DINA ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår framtagande och analys av rapporter och uppföljning såsom försäljnings-, lager-, kostnadsuppföljningar, deltagande i budget- och prognosprocess, delta i månadsbokslut. Delta och driva projekt på ekonomiavdelningen, samt delta i projekt som rör hela organisationen. DU SOM PERSON Du är engagerad, positiv och drivs av att nå resultat. Att se möjligheter och lösningar istället för problem är naturligt för dig och du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Vi tror även att du är en serviceinriktad person som gillar att samarbeta med andra. BYGGmax erbjuder dig en tillsvidareanställning med ett varierande arbete i en informell och prestigelös organisation. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till ansokan@byggmax.se eller till BYGGmax AB, Box 6 063, 171 06 Solna. Märk ansökan med ”Controller”. Sista ansökningsdagen är 5 juni 2014 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med inriktning detaljhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med inriktning detaljhandel

Ekonomiassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 107 butiker och hade 2013 en omsättning på 3,2 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. BYGGmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba tillsammans med 18 kollegor på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av BYGGmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta kontinuerligt i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik och på inköpsavdelningen och leverantörer. Din bakgrund Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Det är fördel om du har erfarenhet från detaljhandeln. Som person är du lättlärd, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du har en stark känsla för service. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 13 februari (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Solna, Ekonomiassistent BYGGmax HK
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 107 butiker och hade 2013 en omsättning på 3,2 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. BYGGmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba tillsammans med 18 kollegor på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av BYGGmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta kontinuerligt i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik och på inköpsavdelningen och leverantörer. Din bakgrund Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Det är fördel om du har erfarenhet från detaljhandeln. Som person är du lättlärd, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du har en stark känsla för service. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 31 mars (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Solna, Ekonomiassistent BYGGmax HK
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med tio procent till 3,5 miljarder SEK under 2014. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se BYGGmax erbjuder Dig som student möjlighet att få insikt i företagets expansiva utveckling. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att uppnå resultat. Här får Du möjlighet att arbeta i en platt och informell organisation, där Du får värdefull erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning. Tjänsten innebär att Du kommer att arbeta med några av våra löpande arbetsuppgifter såsom; varufakturor, lagertransaktioner, omkostnadsfakturor samt bokföring av dagskassor. Arbetet innebär mycket kontakt mellan avdelningarna, med våra butiker samt leverantörer. En fördel är om Du har möjlighet att arbeta extra under skolterminen. Din bakgrund Vi söker Dig som är i början eller i mitten av Din eftergymnasiala utbildning inom ekonomi och vill få praktisk erfarenhet från en ekonomiavdelning. En fördel är om Du har erfarenhet från detaljhandeln. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor och dagskassor, därför är det viktigt att Du kan arbeta effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är Du lättlärd, ansvarsfull, drivande och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha en stark känsla för service. Är Du den BYGGmax söker? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till ansokan@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, 171 06 Solna. Märk din ansökan ”sommarpersonal”. Sista ansökningsdagen är den 31 Mars 2015. (urvalet sker löpande)
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal

Controller med inriktning system och internkontroll
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 112 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax erbjuder BYGGmax erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa såväl nationellt som internationellt. Här får du arbeta i en platt och informell organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. Dina arbetsuppgifter Till BYGGmax ekonomiavdelning söker vi nu en controller med intresse för affärssystem och internkontroll. I arbetet ingår: • Löpande underhåll och vidareutveckling av redovisningsdelarna av vårt affärssystem IFS, samt vårt omkostnadsfakturasystem Basware. • Delta vid uppgraderingar och implementeringar av system. • Löpande arbete med internkontroll • Delta i månadsbokslut, avstämning av konton, uppföljning och analyser. Detta söker vi Du har erfarenhet från administrativt arbete i butik och eller lager/logistik, i kombination med några års erfarenhet av redovisning. Du har även erfarenhet från löpande underhåll av ekonomisystem med integrationer mot andra system. Du är ansvarsfull, drivande, har förmåga att arbeta självständigt och har ett intresse för affärssystem med fokus på redovisning. Att se möjligheter och lösningar istället för problem är naturligt för dig och du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till BYGGmax AB, Box 6063, 171 06 Solna. Märk ansökan med ”Controller”. Sista ansökningsdagen är 19 april 2015 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med inriktning system och internkontroll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med inriktning system och internkontroll

Gruppchef/ teamledare till Byggmax ekonomiavdelning
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 112 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax erbjuder Dig en ny roll på ekonomiavdelningen. Du kommer vara ansvarig för ett av teamen på ekonomiavdelningen, teamet består av fyra personer och ansvarar för löpande redovisning. Du har stor möjlighet att påverka och göra skillnad. BYGGmax har en prestigelös organisation med engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Dina arbetsuppgifter I tjänsten ingår att du arbetar praktiskt med löpande redovisning parallellt med att du är chef för gruppen. I tjänsten ingår bland annat hantering av dagskassor, leverantörsfakturor med fokus på huvudkontorets omkostnadsfakturor, kontoavstämningar och andra allmänt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta med att förbättra och utveckla gruppens arbetssätt och de system som gruppen jobbar med. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Detta söker vi Till BYGGmax ekonomiavdelning söker vi en gruppchef som har: * Minst 2 års arbetslivserfarenhet av att leda en grupp * Goda kunskaper i redovisning * Minst 5 års arbetslivserfarenhet av arbete på ekonomiavdelning * God systemvana och intresse att utveckla befintliga system Du som person Du drivs av att utveckla arbetssätten och personerna i din grupp. Du är engagerad, positiv, prestigelös och ansvarstagande. Det är viktigt för dig att nå resultat och du ser möjligheter och lösningar istället för problem. Erfarenhet från detaljhandel är meriterande, men inget krav. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till ansokan@byggmax.se eller till BYGGmax AB, Box 6063, 171 06 Solna. Märk ansökan med ”Gruppledare”. Sista ansökningsdagen är 30 april 2015 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppchef/ teamledare till Byggmax ekonomiavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppchef/ teamledare till Byggmax ekonomiavdelning

Ekonomiassistent
Byggmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med tio procent till 3,5 miljarder SEK under 2014. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Byggmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba tillsammans med 20 kollegor på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av Byggmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik, på inköpsavdelningen och leverantörer. Din bakgrund Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, alternativt erfarenhet från detaljhandel eller logistik. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du positiv, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 15 maj 2015 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Solna, Ekonomiassistent BYGGmax HK
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsekonom / butiksekonom
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 113 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Till Byggmax ekonomiavdelning söker vi en butiksekonom. I tjänsten ingår löpande redovisning, så som hantering av kassarapporter, leverantörsfakturor, reserveringar samt kontoavstämningar. Som butiksekonom kommer du att ha kontakt med både interna och externa kunder, samt vara ett stöd för butikerna i redovisningsfrågor. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fem butiksekonomer. Byggmax erbjuder Byggmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba tillsammans med 20 kollegor på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Det är fördel om du har erfarenhet från detaljhandeln. Som person är du positiv, engagerad och att du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor och kassarapporter varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att det påverkar kvalitén på arbetet. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Butiksekonom”. Sista ansökningsdagen är den 31 maj 2015 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsekonom / butiksekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsekonom / butiksekonom

Redovisningsassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 113 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Till Byggmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent. I tjänsten ingår löpande redovisning, så som hantering av kassarapporter, leverantörsfakturor, reserveringar samt kontoavstämningar. Som redovisningsassistent kommer du att ha kontakt med både interna och externa kunder, samt vara ett stöd för butikerna i redovisningsfrågor. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fem redovisningsassistenter. Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 30 juni 2015 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent jobb, Redovisningsassistent Solna, Redovisningsassistent BYGGmax HK
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent

HR- administratör
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 113 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Till Byggmax löneavdelning söker vi en HR- administratör med inriktning mot lönehantering. I tjänsten ingår uppdateringar av personalhandboken, hantering av anställningsbevis, arbetsmiljöarbete, arbetsrättsliga frågor, lönehantering vid bokslut och övrig löpande personaladministration. Som HR- administratör kommer du att vara ett stöd för butikerna i arbetsrättsliga frågor. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fyra medarbetare. Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba på löneavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som är utbildad inom personalområdet alternativt har några års erfarenhet av HR-arbete. Meriterande är erfarenhet från lönehantering men inget krav. Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 30 juni 2015 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga HR- administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR- administratör

Administratör
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 113 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Till Byggmax tjänsteavdelning ”Proffsbyggt” söker vi en administratör med inriktning mot ekonomisk administration. Som administratör kommer du att vara den som ser till att driva utvecklingen och förbättringen av de administrativa rutinera. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att rapportera till tjänstechefen. I tjänsten ingår utveckling av standarder och rutiner, granskning av leverantörsfakturor, upprättande av kundfakturor, orderavslut, löpande administration, etc. Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att vara med och utveckla ett nytt affärsområde i en platt organisation där du kan påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med höga ambitioner och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba på tjänsteavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en visstidsanställning Du som person Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete inom tjänstesektorn. Meriterande är om du har erfarenhet från att jobbat med tjänster mot konsumentmarknaden och byggkunskaper. Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt samtidigt som du är flexibel och gillar ordning och reda. Du tycker om att arbeta i en prestigelös miljö med hög förändringstakt och högt i tak där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Administratör Proffsbyggt”. Sista ansökningsdagen är den 3 augusti (urvalet görs löpande). Proffsbyggt från Byggmax innebär att du kan e-handla hem professionella hantverkare – direkt från byggmax.se till dörren. Man slipper slösa dyrbar tid, och jaga offerter. Man beställer smidigt och enkelt de byggtjänster man behöver – till fast pris!
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Solna, Administratör BYGGmax HK
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Ekonomiassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 113 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Vi söker en ekonomiassistent Byggmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba tillsammans med 20 kollegor på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av Byggmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik, på inköpsavdelningen och leverantörer. Din bakgrund Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, alternativt erfarenhet från detaljhandel eller logistik. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du positiv, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 11 september 2015 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Solna, Ekonomiassistent BYGGmax HK
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 119 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Till Byggmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent. I tjänsten ingår löpande redovisning, så som hantering av kassarapporter, leverantörsfakturor, reserveringar samt kontoavstämningar. Som redovisningsassistent kommer du att ha kontakt med både interna och externa kunder, samt vara ett stöd för butikerna i redovisningsfrågor. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fem redovisningsassistenter. Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 20 jan 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 119 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Till Byggmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent. I tjänsten ingår löpande redovisning, så som hantering av kassarapporter, leverantörsfakturor, reserveringar samt kontoavstämningar. Som redovisningsassistent kommer du att ha kontakt med både interna och externa kunder, samt vara ett stöd för butikerna i redovisningsfrågor. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fem redovisningsassistenter. Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en lite större ekonomiavdelning, gärna med volymhantering. Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 21 februari 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal med driv!
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 122 butiker och hade 2015 en omsättning på 4,1 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. BYGGmax erbjuder Dig som student möjlighet att få insikt i företagets expansiva utveckling. BYGGmax är en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att uppnå resultat. Här får Du möjlighet att arbeta i en platt och informell organisation, där Du får värdefull erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning. Tjänsten innebär att Du kommer att arbeta med några av våra löpande arbetsuppgifter såsom; självständigt hantera butikernas varufakturor, lagertransaktioner, omkostnadsfakturor samt bokföring av dagskassor. Arbetet innebär mycket kontakt mellan avdelningarna, med platschefer samt leverantörer. En fördel är om Du har möjlighet att arbeta extra under skolterminen. Din bakgrund Vi söker Dig som är i början eller i mitten av Din eftergymnasiala utbildning inom ekonomi och vill få praktisk erfarenhet från en ekonomiavdelning. En fördel är om Du har haft arbete inom en detaljhandelsorganisation tidigare. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor och dagskassor, därför är det viktigt att Du kan arbeta effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är Du lättlärd, ansvarsfull, framåt, drivande och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Du skall ha lätt för att samarbeta, vara öppen och ha en känsla för service då tjänsten innebär mycket kontakt både internt och externt. Är Du den BYGGmax söker? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, 171 06 Solna. Märk din ansökan ”sommarpersonal”. Sista ansökningsdagen är den 15 Mars 2016. (urvalet sker löpande)
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal med driv! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax ekonomiavdelning söker sommarpersonal med driv!

Redovisningsassistent - föräldravikariat
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 119 butiker och hade 2015 en omsättning på 4 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och nyligen förvärvat Buildor AB och Skånska Byggvaror AB. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda Till Byggmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent för ett föräldravikariat på cirka ett år. I tjänsten ingår bland annat: • Löpande redovisning för Byggmax fastighetsbolag och moderbolag • Delaktig vid månads- och årsbokslut • Utläggsredovisning • Avstämning inköpsbonusar • Kundfakturering, kreditupplysning, fakturering och påminnelsehantering Byggmax erbjuder dig utmaningen att delta i koncernens expansiva utveckling. Hos oss får du arbeta i en platt och informell organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer även få en praktisk insyn i företagets arbete med Lean. Du kommer att jobba på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är ett föräldravikariat. Du som person Vi söker Dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, med goda kunskaper i Excel. Du har en positiv inställning, är engagerad, tar egna initiativ och vill utveckla och effektivisera i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till ansokan@byggmax.se märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdag är den 30 mars 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent - föräldravikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent - föräldravikariat

Vi söker en ekonomiassistent
Byggmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med tio procent till 4,1 miljarder SEK under 2015. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Byggmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba tillsammans med 20 kollegor på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Vi söker en medarbetare till säsongsanställning då Byggmax växer kraftigt. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av Byggmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik, på inköpsavdelningen och leverantörer. Din bakgrund Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, alternativt erfarenhet från detaljhandel eller logistik. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du positiv, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdagen är den 30 april 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en ekonomiassistent

Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 120 butiker och hade 2015 en omsättning på 4 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och nyligen förvärvat Buildor AB och Skånska Byggvaror AB. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Vi behöver förstärka ekonomiavdelningen med en redovisningsassistent. I tjänsten ingår bland annat ansvar för ett antal butiker gällande: - Hantering av kassarapporter - Leverantörsfakturor (scanning, verifiering, attestflöde) - Reserveringar i bokslut - Uttag ur kassa - Matchning mot bank - Bokslutsarbete med kontoavstämningar - Förbättringsprojekt för att underlätta det dagliga arbetet - Delta i det löpande förbättringsarbetet (LEAN) Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer även få en praktisk insyn i företagets arbete med Lean. Tjänsten är på ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en större ekonomiavdelning, gärna med volymhantering. Som person är du positiv, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 25 april 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

Vi söker en ekonomiassistent
Byggmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med tio procent till 4,1 miljarder SEK under 2015. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Byggmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba tillsammans med 20 kollegor på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Vi söker en medarbetare till då Byggmax växer kraftigt. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av Byggmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik, på inköpsavdelningen och leverantörer. Din bakgrund Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, alternativt erfarenhet från detaljhandel eller logistik. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du positiv, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se. Sista ansökningsdagen är den 30 maj 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en ekonomiassistent

Byggmax söker finsktalande Websortimentsutvecklare
Byggmax är en offensiv lågprisaktör inom byggvaruhandeln i Norden. Byggmax har länge haft en stark marknadsposition på den svenska DIY-marknaden och har i och med lanseringen i Norge 2007 och i Finland 2008 visat att konceptet kan etableras framgångsrikt även på andra marknader. Byggmax har sedan starten 1993 öppnat över 120 butiker och ska fortsätta att växa med lönsamhet bland annat genom ytterligare satsningar på e-handel, inköp och logistik. Alla som jobbar på Byggmax står bakom en gemensamt framtagen värdegrund, som bygger på följande värdeord: ansvar, positiv attityd, roligt, respekt, engagemang och 100 %. Värdegrunden är en mycket viktig del i Byggmax framgångar. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. På Byggmax tror vi att e-handel är framtiden och satsar därför stenhårt på denna del av organisationen. Byggmax var först i Sverige med responsiv hemsida och 2013 kammade företaget hem Internetworlds pris ”Bästa e-handelssajt”. 2015 lanserades Byggplaneraren som vi tror kommer att revolutionera hur konsumenter handlar byggvaror på nätet. Genom verktyget kan kunder designa sina byggprojekt som de vill och sedan beställa hela projektet med ett enda knapptryck. Allt detta har tagit oss närmare vårt mål - Byggmax ska bli världens bästa byggvaruhandel på nätet! På Byggmax går det snabbt, får vi en idé som vi tror på så kör vi igång direkt. Hastighet tror vi är kritiskt för att lyckas idag (och sen blir det mycket roligare också!). För att det ska kunna gå snabbt och bli så bra lösningar som möjligt låter vi alla medarbetare ta mycket ansvar från dag ett. Ansvar tror vi även medför att den enskilde individen utvecklas snabbare. Ditt ansvar Du kommer att, tillsammans med andra websortimentsutvecklare utveckla e-handels sortiment i de nordiska länderna. Bland websortimentsutvecklarnas huvudsakliga arbetsuppgifter ingår: - Realisera ett utökat e-handelssortiment från nya och befintliga leverantörer efter att inköpsavdelningen har förhandlat avtal och priser - Samla in information från leverantörer kring produkter - Ta ett större ansvar i att driva den finska e-handelsutvecklingen, samt hjälpa till med översättningar - Driva projekt med fokus på att öka försäljningen och förbättra kundupplevelsen - Ha ett nära samarbete med inköpsavdelningen och skapa en god förståelse för affären - Bidra till att utveckla goda leverantörskontakter Kvalifikationer: Du talar och skriver finska obehindrat och är med fördel nyutexaminerad civilekonom eller civilingenjör eller har annan relevant akademisk utbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt och/eller med byggvaror. Vi förutsätter att du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig på svenska, finska och engelska. Goda kunskaper vad gäller databearbetning i Excel är en fördel. Personliga egenskaper: Vi söker dig som har en ”Can do” attityd, gillar när det går snabbt samt är strukturerad. Du har ett affärstänk och drivs av att nå resultat. Det är även viktigt att du är en flexibel lagspelare som lyssnar in och anpassar sig till olika personer samtidigt som du inte är rädd för att prioritera, ta initiativ och leda arbetet framåt. Vi erbjuder dig Detta är en central nyckelroll på vår snabbast växande avdelning, en avdelning där resultatet av ditt arbete tydligt bidrar i målet mot att bli världens bästa byggvaruhandel på nätet! Hur du lyckas i rollen är starkt kopplat till bolagets framgång och det finns goda möjligheter till utveckling för rätt person. Du kommer att ingå i ett team som präglas av en kultur där man känner starkt ansvar, har roligt och gillar att vinna! Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tillträde: omgående Anställningsform: Tillsvidare anställning Omfattning: Heltid måndag-fredag Arbetstid: Kontorstider Plats: Solna Kontakt: Vid frågor maila Vesam Ashouri på; vesam@byggmax.se, eller ring 076-119 09 63. Sista ansökningsdagen är den 30 juni 2016
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax söker finsktalande Websortimentsutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax söker finsktalande Websortimentsutvecklare

Vi söker en ekonomiassistent
Byggmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med tio procent till 4,1 miljarder SEK under 2015. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Byggmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba tillsammans med 20 kollegor på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Vi söker en medarbetare till då Byggmax växer kraftigt. Tjänsten är en säsongsanställning. Ett plus är om man är tillgänglig omgående för att börja jobba. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av Byggmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik, på inköpsavdelningen och leverantörer. Din bakgrund Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, alternativt erfarenhet från detaljhandel eller logistik. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du positiv, engagerad och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Något som stämmer in väl på dig är att du har lätt för att samarbeta och att du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se. Sista ansökningsdagen är den 23 juni 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en ekonomiassistent

Byggmax söker webbutvecklare till nystartat team
Byggmax är en offensiv lågprisaktör inom byggvaruhandeln i Norden. Byggmax har länge haft en stark marknadsposition på den svenska DIY-marknaden och har i och med lanseringen i Norge 2007 och i Finland 2008 visat att konceptet kan etableras framgångsrikt även på andra marknader. Byggmax har sedan starten 1993 öppnat över 100 butiker. Huvudkontoret ligger i Solna. Alla som jobbar på Byggmax står bakom en gemensamt framtagen värdegrund, som bygger på följande värdeord: ansvar, positiv attityd, roligt, respekt, engagemang och 100 %. Värdegrunden är en mycket viktig del i Byggmax framgångar. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax e-handelsavdelning ska starta upp ett eget webbutvecklingsteam då vi ska flytta stora delar av webbutveckligen inhouse. Därför söker vi två webbutvecklare som tillsammans med en team leader ska bygga vår site till världens bästa! Vi tror att e-handel är framtiden och satsar därför stenhårt på denna del av organisationen, som är företagets snabbast växande avdelning. Byggmax var först i Sverige med responsiv hemsida och 2013 kammade företaget hem Internetworlds pris ”Bästa e-handelssajt”. 2015 lanserades Byggplaneraren som vi tror kommer att revolutionera hur konsumenter handlar byggvaror på nätet. Genom verktyget kan kunder designa sina byggprojekt som de vill och sedan beställa hela projektet med ett enda knapptryck. Allt detta har tagit oss närmare vårt mål - Byggmax ska bli världens bästa byggvaruhandel på nätet! På Byggmax går det snabbt, får vi en idé som vi tror på så kör vi igång direkt. Hastighet tror vi är kritiskt för att lyckas idag (och sen blir det mycket roligare också!). För att det ska kunna gå snabbt och bli så bra lösningar som möjligt låter vi alla medarbetare ta mycket ansvar från dag ett. Ansvar tror vi även medför att den enskilde individen utvecklas snabbare. Ditt ansvar Du kommer att, tillsammans med en till webbutvecklare samt en team leader ta över de mest kritiska delarna av vår webbutveckling som idag sköts av en extern part. Arbetet kommer att bestå av ett flertal projekt som du blir ansvarig för att lösa. Vi erbjuder dig Du sitter på huvudkontoret i Solna och rapporterar till e-handelschefen för Byggmax. Detta är en central nyckelroll för vår snabbast växande avdelning, där du kommer att ha stora möjligheter att påverka vilka projekt vår avdelning genomför för att nå målet - vi ska bli världens bästa e-handel! Hur du lyckas i rollen är starkt kopplat till bolagets framgång och det finns goda möjligheter till utveckling för rätt person. Du kommer att ingå i ett team som präglas av en kultur där man känner starkt ansvar, har roligt och gillar att vinna! Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Din profil Dina personliga egenskaper: • ”Can do” attityd – allt är möjligt! • Gillar när det går snabbt • Tävlingsinriktad lagspelare som älskar att vinna • Gillar att få helhetsansvar för projekt • Strukturerad i arbetssätt och i pedagogik Din professionella profil: • Mjukvaruutvecklare • Vi söker två profiler, 1-3 års erfarenhet samt 3-5 års erfarenhet • Vi arbetar i en .net miljö med c# men som sökande behöver du inte ha din tekniska bakgrund i just dessa miljöer. • Vi arbetar även med: SQL, HTML, CSS, Javascript, Git • Samt följande javascript ramverk inom Frontend: Ember, Knockout samt React • Ha stor kännedom om hur man skriver tydlig och strukturerad kod och använder olika former av test för att minimera fel Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax söker webbutvecklare till nystartat team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax söker webbutvecklare till nystartat team

Byggmax söker webbutvecklare till nystartat team
Byggmax är en offensiv lågprisaktör inom byggvaruhandeln i Norden. Byggmax har länge haft en stark marknadsposition på den svenska DIY-marknaden och har i och med lanseringen i Norge 2007 och i Finland 2008 visat att konceptet kan etableras framgångsrikt även på andra marknader. Byggmax har sedan starten 1993 öppnat över 100 butiker. Huvudkontoret ligger i Solna. Alla som jobbar på Byggmax står bakom en gemensamt framtagen värdegrund, som bygger på följande värdeord: ansvar, positiv attityd, roligt, respekt, engagemang och 100 %. Värdegrunden är en mycket viktig del i Byggmax framgångar. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax e-handelsavdelning ska starta upp ett eget webbutvecklingsteam då vi ska flytta stora delar av webbutveckligen inhouse. Därför söker vi två webbutvecklare som tillsammans med en team leader ska bygga vår site till världens bästa! Vi tror att e-handel är framtiden och satsar därför stenhårt på denna del av organisationen, som är företagets snabbast växande avdelning. Byggmax var först i Sverige med responsiv hemsida och 2013 kammade företaget hem Internetworlds pris ”Bästa e-handelssajt”. 2015 lanserades Byggplaneraren som vi tror kommer att revolutionera hur konsumenter handlar byggvaror på nätet. Genom verktyget kan kunder designa sina byggprojekt som de vill och sedan beställa hela projektet med ett enda knapptryck. Allt detta har tagit oss närmare vårt mål - Byggmax ska bli världens bästa byggvaruhandel på nätet! På Byggmax går det snabbt, får vi en idé som vi tror på så kör vi igång direkt. Hastighet tror vi är kritiskt för att lyckas idag (och sen blir det mycket roligare också!). För att det ska kunna gå snabbt och bli så bra lösningar som möjligt låter vi alla medarbetare ta mycket ansvar från dag ett. Ansvar tror vi även medför att den enskilde individen utvecklas snabbare. Ditt ansvar Du kommer att, tillsammans med en till webbutvecklare samt en team leader ta över de mest kritiska delarna av vår webbutveckling som idag sköts av en extern part. Arbetet kommer att bestå av ett flertal projekt som du blir ansvarig för att lösa. Vi erbjuder dig Du sitter på huvudkontoret i Solna och rapporterar till e-handelschefen för Byggmax. Detta är en central nyckelroll för vår snabbast växande avdelning, där du kommer att ha stora möjligheter att påverka vilka projekt vår avdelning genomför för att nå målet - vi ska bli världens bästa e-handel! Hur du lyckas i rollen är starkt kopplat till bolagets framgång och det finns goda möjligheter till utveckling för rätt person. Du kommer att ingå i ett team som präglas av en kultur där man känner starkt ansvar, har roligt och gillar att vinna! Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Din profil Dina personliga egenskaper: • ”Can do” attityd – allt är möjligt! • Gillar när det går snabbt • Tävlingsinriktad lagspelare som älskar att vinna • Gillar att få helhetsansvar för projekt • Strukturerad i arbetssätt och i pedagogik Din professionella profil: • Mjukvaruutvecklare • Vi söker två profiler, 1-3 års erfarenhet samt 3-5 års erfarenhet • Vi arbetar i en .net miljö med c# men som sökande behöver du inte ha din tekniska bakgrund i just dessa miljöer. • Vi arbetar även med: SQL, HTML, CSS, Javascript, Git • Samt följande javascript ramverk inom Frontend: Ember, Knockout samt React • Ha stor kännedom om hur man skriver tydlig och strukturerad kod och använder olika former av test för att minimera fel Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax söker webbutvecklare till nystartat team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax söker webbutvecklare till nystartat team

Redovisningsansvarig till Byggmax
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 137 butiker och hade 2015 en omsättning på 4 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax har förvärvat Buildor AB samt Skånska Byggvaror i slutet av 2015 respektive början av 2016. Vi söker dig som vill ta ett nästa steg i din karriär inom ekonomi och redovisning. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta operativt med Byggmax koncernens detaljhandels- och fastighetsverksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: • Månads-, kvartals- och årsbokslut • Avstämning och prognos av inköpsbonus • Löpande redovisning • Moms- och skattedeklarationer • Säkra att redovisnings-, moms- och skatteregler följs • Delaktig vid arbete med årsredovisningar • Delaktig och driva utbildning och utredningsprojekt på ekonomiavdelningen Du kommer att arbeta nära vår redovisningschef, samt stötta dina arbetskamrater i det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen. Du som person Du har en kvalificerad erfarenhet inom redovisning, har arbetet brett både med löpande redovisning, moms och skatt samt månads- och årsbokslut. Vidare har du goda kunskaper i Excel. För att trivas på Byggmax är det viktigt att du är prestigelös, strukturerad, samt känner ett ansvar för verksamheten som helhet. Du är en engagerad och flexibel person som trivs i en föränderlig miljö. Vi erbjuder dig Byggmax erbjuder dig utmaningen att aktivt bidra till företagets expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt och informell organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Byggmax har en ung och prestigelös organisation med engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. Du rapporterar till redovisningschefen och tjänsten är placerad på Byggmax huvudkontor i Solna. Ansökan Välkommen med en skriftlig ansökan via email till ansokan@byggmax.se Sista ansökningsdagen är den 11 september 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig till Byggmax jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig till Byggmax

Löneadministratör till Byggmax
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 137 butiker och hade 2015 en omsättning på 4 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax har förvärvat Buildor AB samt Skånska Byggvaror i slutet av 2015 respektive början av 2016. Du kommer att tillsammans, med våra befintliga löneadministratörer arbeta med löneprocessen för Byggmax arbetare och tjänstemän i Sverige och Finland. I arbetat ingår även, statistik inom personalområdet, hantering av reseräkningar, bokföring och avstämning av personalrelaterade konton. Du kommer att vara ett stöd inom ditt område till butikerna och övriga inom organisationen. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fem medarbetare. Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba på löneavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har utbildning och/eller några års erfarenhet som löneadministratör och gärna i större företag. Det är en fördel om du har erfarenhet av löneadministration i detaljhandelsföretag och har arbetat med lönesystemet Hogia, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Finska löner. Behärskar du även det finska språket är även det en merit. Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. Ansökan Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se Sista ansökningsdagen är den 11 september 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör till Byggmax jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör till Byggmax

Ekonomiassistent till Byggmax
Byggmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med tio procent till 4,1 miljarder SEK under 2015. Byggmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Vi söker en medarbetare till då Byggmax växer kraftigt. Tjänsten är en säsongsanställning på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av Byggmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner, samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik, på inköpsavdelningen och leverantörer. Byggmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Din bakgrund Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, alternativt erfarenhet från detaljhandel eller logistik. Ett plus är om du är tillgänglig omgående. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du positiv, engagerad och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se. Sista ansökningsdagen är den 31 augusti 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Byggmax jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Byggmax

Ekonomiassistent till Byggmax
Byggmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med tio procent till 4,1 miljarder SEK under 2015. Byggmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se Vi söker en medarbetare till då Byggmax växer kraftigt. Tjänsten är en säsongsanställning på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande hantering av varufakturor för ett antal av Byggmax leverantörer. Utöver detta kommer du att vara ett viktigt stöd för butikerna då det gäller administration kopplat till lagertransaktioner, samt att delta vid månadsbokslut. I din roll kommer du även att delta i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Tjänsten innebär dagligt samarbete med kollegor på butik, på inköpsavdelningen och leverantörer. Byggmax erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Din bakgrund Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, alternativt erfarenhet från detaljhandel eller logistik. Ett plus är om du är tillgänglig omgående. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Arbetet innebär hantering av stora volymer fakturor varav det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt utan att detta påverkar kvalitén på arbetet. Som person är du positiv, engagerad och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Är du intresserad? Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se. Sista ansökningsdagen är den 30 september 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Byggmax jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Byggmax


Sök lediga jobb BYGGmax HK

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se