BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent lediga jobb

BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent- Solna

  2. Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent- Solna

  3. Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent- Solna

  4. Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent- Solna


Mer beskrivning

BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent
BYGGmax är en offensiv lågprisaktör med stark marknadsposition inom byggvaruhandeln i Sverige och med påbörjad expansion i Norge och Finland. Totalt ökade koncernen sin nettoomsättning med fyra procent till 3,1 miljarder SEK under 2012. BYGGmax har för avsikt att fortsätta växa med lönsamhet genom att expandera butiksnätverket på befintliga marknader, förbättra den operativa driften och driva ständig affärsutveckling. Läs mer på www.byggmax.se BYGGmax erbjuder Dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling. BYGGmax har en ung och prestigelös organisation med engagerade medarbetare och möjlighet att påverka och göra skillnad. Du kommer att arbeta på ekonomiavdelningen som är placerad på huvudkontoret i Solna. Ekonomiavdelningen består av 20 personer. ROLLEN Till BYGGmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent. I tjänsten ingår avstämning av inköpsbonusar samt att arbeta med att effektivisera denna hantering, hantering av dagskassor, omkostnads- leverantörsfakturor för ett antal av BYGGmax butiker samt kontoavstämningar och andra allmänt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer att ha daglig kontakt med både interna och externa kunder. Samtidigt kommer Du i din roll delta kontinuerligt i arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner internt. Du kommer att ingå i en grupp om fem butiksekonomer. DU Vi söker Dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning, med goda kunskaper i Excel. Du har en positiv inställning och kan arbeta i ett högt tempo för att leverera resultat efter uppsatta mål. Som person är Du lättlärd, ansvarsfull, drivande och vill utvecklas inom ekonomiområdet. Du ska ha lätt för att samarbeta. Det är en fördel om du har erfarenhet av detaljhandeln. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du kan ta egna initiativ, vill utveckla och effektivisera i en föränderlig miljö, där tempot är högt. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 25 juli 2013 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 119 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Till Byggmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent. I tjänsten ingår löpande redovisning, så som hantering av kassarapporter, leverantörsfakturor, reserveringar samt kontoavstämningar. Som redovisningsassistent kommer du att ha kontakt med både interna och externa kunder, samt vara ett stöd för butikerna i redovisningsfrågor. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fem redovisningsassistenter. Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 20 jan 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 119 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Till Byggmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent. I tjänsten ingår löpande redovisning, så som hantering av kassarapporter, leverantörsfakturor, reserveringar samt kontoavstämningar. Som redovisningsassistent kommer du att ha kontakt med både interna och externa kunder, samt vara ett stöd för butikerna i redovisningsfrågor. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fem redovisningsassistenter. Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer att jobba på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en lite större ekonomiavdelning, gärna med volymhantering. Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 21 februari 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent
Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 120 butiker och hade 2015 en omsättning på 4 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och nyligen förvärvat Buildor AB och Skånska Byggvaror AB. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Vi behöver förstärka ekonomiavdelningen med en redovisningsassistent. I tjänsten ingår bland annat ansvar för ett antal butiker gällande: - Hantering av kassarapporter - Leverantörsfakturor (scanning, verifiering, attestflöde) - Reserveringar i bokslut - Uttag ur kassa - Matchning mot bank - Bokslutsarbete med kontoavstämningar - Förbättringsprojekt för att underlätta det dagliga arbetet - Delta i det löpande förbättringsarbetet (LEAN) Byggmax erbjuder Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. Du kommer även få en praktisk insyn i företagets arbete med Lean. Tjänsten är på ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du som person Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en större ekonomiavdelning, gärna med volymhantering. Som person är du positiv, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete. ANSÖKAN Välkommen med en skriftlig ansökan via email till jobb@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 25 april 2016 (urvalet görs löpande).
Företag: BYGGmax HK
Ort: Solna
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent


Sök lediga jobb BYGGmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se