Bagare_konditor_kock TAMMSVIK KONFERENS OCH HERRGÅRD AB lediga jobb

Bagare_konditor_kock TAMMSVIK KONFERENS OCH HERRGÅRD AB jobb Bagare_konditor_kock TAMMSVIK KONFERENS OCH HERRGÅRD AB jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bagare_konditor_kock TAMMSVIK KONFERENS OCH HERRGÅRD AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bagare_konditor_kock TAMMSVIK KONFERENS OCH HERRGÅRD AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %- Järfälla

  2. Lärare yngre åldrarna 100 %- Järfälla

  3. FÖRSÄLJNINGSCHEF- Stockholm

  4. INNE ELLER UTESÄLJARE- Stockholm

  5. Extrapersonal Butterick's- Stockholm

  6. servispersonal- Stockholm

  7. Pressare, kläder- Stockholm

  8. key account manager- Stockholm

  9. Nattpersonal Timvikarie- Stockholm

  10. MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 66 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning i matematik, idrott och hälsa år 4-6 - Mentorskap i klass På Söderhöjdens för- och grundskolor skriver vi pedagogiska planeringar som visar hur vi i varje arbetsområde arbetar efter kursplanernas syften, centrala innehåll samt vilka förmågor och kunskapskrav som ligger till grund för bedömning. Inför utvecklingssamtal ger vi summativa och formativa skriftliga omdömen, där vi konkretiserar hur eleven kan gå vidare för att nå högre kunskapskrav. En stor andel av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Ett viktigt uppdrag för alla lärare på skolan är att hjälpa eleverna utveckla sitt skolspråk, bl.a. genom att konsekvent använda och förklara ämnesbegrepp i undervisningen. Som lärare på Söderhöjdens för- och grundskolor kommer du att få utbildning i språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare med mycket goda ledaregenskaper i klassrummet och med förmåga att skapa en utmanande lärandemiljö för eleverna. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga av att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är insatt i gällande styrdokument. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete i dina ämnen.
Företag: Järfälla kommun, Tallbohovskolan inkl fritidshem, fritidsklubb
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %

Lärare yngre åldrarna 100 %
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning år 1 - Mentorskap i klass På Söderhöjdens för- och grundskolor skriver vi pedagogiska planeringar som visar hur vi i varje arbetsområde arbetar efter kursplanernas syften, centrala innehåll samt vilka förmågor och kunskapskrav som ligger till grund för bedömning. Inför utvecklingssamtal ger vi summativa och formativa skriftliga omdömen, där vi konkretiserar hur eleven kan gå vidare för att nå högre kunskapskrav. En stor andel av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Ett viktigt uppdrag för alla lärare på skolan är att hjälpa eleverna utveckla sitt skolspråk, bl.a. genom att konsekvent använda och förklara ämnesbegrepp i undervisningen. Som lärare på Söderhöjdens för- och grundskolor kommer du att få utbildning i språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare med mycket goda ledaregenskaper i klassrummet och med förmåga att skapa en utmanande lärandemiljö för eleverna. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga av att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är insatt i gällande styrdokument. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete i dina ämnen.
Företag: Järfälla kommun, Nybergskolans förskola och skola inkl fritidshem
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare yngre åldrarna 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare yngre åldrarna 100 %

FÖRSÄLJNINGSCHEF
Kort beskrivning av företaget: CADE bedriver försäljning av plastkort till företag, myndigheter, idrottsföreningar och andra som har nytta av dessa. Parallelt med att vi säljer dessa kort med en mängd tilläggstjänster, skräddarsyr vi även lösningar till kunden. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Arbetsplats: Hemifrån eller fält Beskrivning av arbetsuppgifter: Vara med och bygga upp en säljorganisation från grunden, efter av bolagets struktur, rekrytering, personalansvar, budgetering samt uppföljning samt annat förekommande arbete som ingår i rollen som försäljningschef, egen försäljning efter budget, Beskrivning av kvalifikationer: Tidigare säljväna inte krav men önskvärt, förstå vad det innebär att arbeta för nystartat företag, verbal, kommunikativ, viljestark och utåtriktad samt representativ. Om du har F-Skatt i egen verksamhet eller är Konsult går det givetvis mycket bra att höra av dig Övriga villkor: Rörlig lön som övergår till fast lön och rörlig efter 6 månader om bolagets mål uppnås, kickback på säljarnas försäljning per kvartal och år.
Företag: Cade Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSÄLJNINGSCHEF jobb, FÖRSÄLJNINGSCHEF Stockholm, FÖRSÄLJNINGSCHEF Cade Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSÄLJNINGSCHEF

INNE ELLER UTESÄLJARE
Kort beskrivning av företaget: CADE bedriver försäljning av plastkort till företag, myndigheter, idrottsföreningar och andra som har nytta av dessa. Parallelt med att vi säljer dessa kort med en mängd tilläggstjänster, skräddarsyr vi även lösningar till kunden. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Arbetsplats: Hemifrån eller fält Beskrivning av arbetsuppgifter: Sälja bolagets produkter via telefon (hemifrån) eller besök (du bokar dina egna besök) Varje månad mäts du mot individuella mål som gör att din ersättning påverkas i högsta grad. Du kommer också att få aktivitetsmål för att säkerställa att du följer bolagets mål. Beskrivning av kvalifikationer: Tidigare säljväna inte krav men önskvärt, förstå vad det innebär att arbeta för nystartat företag, verbal, kommunikativ, viljestark och utåtriktad samt representativ. Om du har F-Skatt i egen verksamhet eller är Konsult går det givetvis mycket bra att höra av dig
Företag: Cade Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga INNE ELLER UTESÄLJARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INNE ELLER UTESÄLJARE

Extrapersonal Butterick's
I det vackra jugendhuset på Drottninggatan i Stockholm slog Buttericks upp sina dörrar för över 100 år sedan. Idag är företaget specialiserat på "allt som gör festen roligare". Beskrivning av arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår kassatjänst, kundrådgivning, varuupplockning och att hålla butiken fin och fräsch. Beskrivning av kvalifikationer: Vill du också jobba i Sveriges roligaste butik? Vi är ett härligt gäng som nu behöver förstärkning. Du är positiv, engagerad, effektiv och brinner för att ge god service. Vi ser att du har minst två års dokumenterad kassavana och behärskar svenska i tal och skrift. Du kan även utrycka dig på engelska och har vana av merförsäljning. Kollektivavtalet gäller. Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Företagets absoluta högsäsong är under Halloween i oktober/november. Även en del studentskivor april - maj, och kring nyår. Julrush i butikerna.
Företag: Festspecialisten Buttericks Leco AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal Butterick's jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal Butterick's

servispersonal
Restauramg bistro och grill ruby. Två restauranger i samma fasertighet. Bistro ruby 40 platser. Grill ruby 60 platser+ uteservering.Öppet 17-01 + brunch lördag söndag Restuarang bistro och grill ruby. två restauranger i samma fasertighet. Bistro ruby 40 platser. Grill ruby 60 platser+ uteservering.Öppet 17-01 + brunch lördag söndag Beskrivning av arbetsuppgifter: servering kvällstid. Heltid och extra. Beskrivning av kvalifikationer: dokumenterad erfarenhet.
Företag: Restaurang Bistro och Grill Ruby
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga servispersonal jobb, servispersonal Stockholm, servispersonal Restaurang Bistro och Grill Ruby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: servispersonal

Pressare, kläder
Nya Ringens Kemiska Tvätt AB har varit verksam sedan 1965, Vi har lång tids erfarenhet med kemtvätt och tvätta kläder, också lagning av kläder på ett professionellt sätt! men tvättar även åt andra butiker runt om i Sthlm. Nya Ringens Kemiska Tvätt AB har egen butik i midsommarkransen. Du kommer främst arbeta med press maskinen och tvätt behandling. Som person är du en glad, positiv och flexibel. Du är ansvarstagande är van att ta egna initiativ. Välkommen med din ansökan!
Företag: Nya Ringens Kemiska Tvätt AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Pressare, kläder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pressare, kläder

key account manager
Farmen Köttservice är ett företag som levererar kött, fisk och fågel till restauranger. Vi har idag ungefär 150 restauranger som regelbundet handlar från oss Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en key account manager till vår verksamhet i Globen. Beskrivning av kvalifikationer: Personen som vi söker ska ha erfarenhet av försäljning samt kunna flyttande turkiska, kurdiska och engelska. Anställningen är på heltid. Lön utgår enligt överenskommelse. Önskat tillträde 1 augisti2013. Frågor samt ansökningar tas endast emot genom e-post.
Företag: Farmen Köttservice AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga key account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: key account manager

Nattpersonal Timvikarie
Atlas Assistans är i en expanderande fas och vi söker nya medarbetare. Vi söker personliga assistenter som vill arbeta nätter hos våra uppdragsgivare i Stockholm län. Det rör sig om både jour och vaken natt. Vi söker dig som med kort varsel kan åta sig ett arbetspass hos någon av våra uppdragsgivare. Arbetet går utmärkt att kombinera med studier eller annat arbete eftersom du själv styr vilka arbetspass du vill åta dig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt erfarenhet av att arbeta nätter. Erfarenhet av PEG och Track är meriterade. Under jourtiden utgår jourersättning enligt kollektivavtal. Att behärska flytande svenska är ett krav! Därtill bör du vara flexibel, lyhörd, samarbetsvillig och empatisk. Du bör vara en ansvarskännande och engagerad person. För att få en anställning hos oss kräver vi att du lämnar in ett utdrag från belastningsregistret. Se länk: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Företag: Atlas Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Nattpersonal Timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattpersonal Timvikarie

MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST
BIGBANK är en bank specialiserad på konsumtionskrediter och inlåning för privatpersoner, med verksamhet i nio Europeiska länder. Inom koncernen arbetar ca 620 personer. BIGBANKs målsättning är att göra finansieringslösningar enkla och därmed göra det möjligt för människor att förbättra sin livsituation För mer information besök: www.bigbank.eu MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST sökes till BIGBANK AS svenska verksamhet baserad i Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: Marknadsinsikt med fokus på den svenska marknaden vad gäller affilate nätverk, låneförmedlare och ev andra marknads-och försäljningkanaler. Marknadsanalys av den marknaden Förbereda marknadsföringsbudgeten och övervaka dess genomförande Koordinera och planera marknadsföringsstrategier och marknadsföringsmaterial samt ansvara för genomförandet och uppföljningen av dessa Vara kontaktperson gentemot våra samarbetspartners Hantera bankens kundrelationer (kundlistor, kundevent m.m.), organisera bankens sponsorverksamhet med samarbetspartner. Förbereda, samordna och utge nyhetsbrev. Föreberda presentationer och pressinformation m.m. Förbereda och organisera produktion av vårt marknadsmaterial i form av t.e x digitala kampanjer och trycksaker, beställa dem och kvalitetssäkra dem Administrera och uppdatera hemsidan samt förbereda information om våra tjänster och produkter Samarbete med det egna teamet och mellan avdelningar i både Estland och i Sverige, huvudsakligen med marknadsföringsavdelningen Rapportering till gruppens marknadsföringschef Kvalifikationer: Vi önskar att du har högre utbildning inom ekonomi eller marknadsföring och minst 2 års branscherfarenhet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift krävs, kunskaper i norska är meriterande. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i Sverige gärna med erfarenhet från den norska marknaden. Vi förutsätter att du har god datavana och stresstålighet. Stark ansvarskänsla, kommunikationsvana och förhandlingsförmåga krävs. Vi ser gärna att du även har internationell arbetserfarenhet och/eller internationell utbildning. Analysförmåga, självständighet, flexibilitet är meriterande. Vi förväntar oss att du är villig att resa och trivs med att arbeta i grupp. BIGBANK erbjuder dig en unik möjlighet att förverkliga din potential i ett arbete med intressanta utvecklingsmöjligheter och ett ambitiöst internationellt team. Anställningsform: tillsvidareanställning.
Företag: BIGBANK AS SVERIGE Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST jobb, MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST Stockholm, MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST BIGBANK AS SVERIGE Filial
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MARKNADSFÖRINGSSPECIALIST


Sök lediga jobb Bagare_konditor_kock TAMMSVIK KONFERENS OCH HERRGÅRD AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se