Bantekniker jobb - lediga jobb

Bantekniker jobb Bantekniker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bantekniker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bantekniker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Bantekniker- Stockholm

 2. Bantekniker till Kil- Kil

 3. Bantekniker till Mellerud- Mellerud

 4. Strukton Rail söker bantekniker till Södra Stambanan- Norrköping

 5. Strukton Rail söker bantekniker till Södra Stambanan- Norrköping

 6. Bantekniker/spårmaskinoperatör- Malmö

 7. Bantekniker- Stockholm

 8. Bantekniker- Ospecificerad arbetsort

 9. Bantekniker- Stockholm

 10. Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm- Stockholm

 11. Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm- Stockholm

 12. Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm- Stockholm

 13. Bantekniker till Strukton Rail- Stockholm

 14. Bantekniker till Strukton Rail- Stockholm

 15. Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm- Stockholm

 16. Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm- Stockholm

 17. Bantekniker/Växelbyggare- Ospecificerad arbetsort

 18. Bantekniker- Ludvika

 19. Bantekniker- Borlänge

 20. Bantekniker- Fagersta

 21. Strukton Rail söker bantekniker- Göteborg

 22. Strukton Rail söker bantekniker- Göteborg

 23. Strukton Rail söker bantekniker- Göteborg

 24. Bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne- Malmö

 25. Erfarna bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne- Malmö

 26. Erfarna bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne- Malmö

 27. Bantekniker med kompetens på spiralbromsanläggning- Malmö

 28. Strukton Rail söker bantekniker- Göteborg

 29. Bantekniker- Ospecificerad arbetsort

 30. Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail- Stockholm

 31. Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail- Stockholm

 32. Strukton Rail söker bantekniker- Göteborg

 33. Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail- Stockholm

 34. Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail- Södertälje

 35. Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail- Stockholm

 36. Bantekniker- Ospecificerad arbetsort

 37. Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail- Stockholm

 38. Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail- Stockholm

 39. Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail- Stockholm

 40. Strukton Rail söker bantekniker- Göteborg


Mer beskrivning

Bantekniker
VR track söker erfarna bantekniker! VR Track är järnvägsbyggare i ett expansivt företag med korta beslutsvägar. Vår framgång bygger på kunnig personal som trivs med sitt arbete. Därför vidareutvecklar, utbildar, uppmuntrar och stödjer vi medarbetarna i deras uppgifter. Vi erbjuder också generösa semesterförmåner. Dessutom är det viktigt för oss att medarbetarna mår bra. Därför har vi olika förmåner, som friskvårdsundersökningar, företagshälsovård och synkorrigeringar. Som bantekniker är du en viktig resurs för VR Track. Vi söker till kategorier förare, spårsvetsare och besiktningsmän. Dina arbetsuppgifter innebär säkerhets- och underhållsbesiktning av järnvägsanläggningar inom alla teknikområden, och därutöver sedvanliga uppgifter inom framför allt det bantekniska området. Om dig: Som person trivs du med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och drivs av att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Då arbetet ibland kan vara ganska tungt kräver det därför en god fysik. Arbetsuppgifterna kräver att du är både stresstålig och säkerhetsmedveten och kan ta egna initiativ. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och att du lätt kan anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har: . Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst . B-körkort . Järnvägsskolans grundläggande utbildning i banteknik . Minst tre års yrkeserfarenhet från banteknik på järnväg Arbetet innehåller resor och övernattningar. Även om grundplaceringen är i Norr eller Mitt kan det under anställningen innebära arbete på annan plats i företaget. Vi arbetar normalt dagskift och vanlig arbetsvecka. Andra arbetstidsformer och förläggning av arbetstid sker av företaget då uppdraget/ projektet behöver det. Tjänstens omfattning: Tillsvidareanställning, heltid. Ort: Stockholm Uppdragsgivare: VR track Ansökan: Detta är en rekrytering i samarbete med Proffice, men du blir direkt anställd hos VR track. Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] märk ansökan med "Bantekniker VR track". Du kan också söka eller ställa frågor via bo-bertil.larson@mediakompetens.se. Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer och urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Stockholm, Bantekniker Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Bantekniker till Kil
Infranord ärSveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenörer. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och byggaspåret mot framtiden. Våra 2800 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor.www.infranord.se   Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete såsom byggnation, underhåll och felavhjälpning i spårmiljö. Du kommer också att arbeta med vegetations- och snöröjning på industri- eller snabbspår. Kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex att vara behjälplig vid spårsvetsning, termitsvetsning och som fordonsförare.  Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Det är meriterande om du har utbildning i banteknik. Erfarenhet av arbete vid järnväg är ett krav. Du ska även ha B-körkort. Körkort C samt behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven och vara godkänd i säkerhetstjänst. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att du är uppmärksam och noggrann och du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Arbetstiden varierar och är även förlagd till nätter och helger. Dessutom kan beredskap/jour förekomma. Arbetet kan vara lokaliserat till andra orter, varför resor och övernattningar kan förekomma. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. På grund av semestertider kommer intervjuer att påbörjas i slutet av augusti. För frågor om tjänsten, kontakta de lokala resurscheferna. Någon av dem finns tillgänglig på telefon hela sommaren.
Företag: Infranord AB
Ort: Kil
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker till Kil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker till Kil

Bantekniker till Mellerud
    Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor.  www.infranord.se   Arbetsuppgifter Består i att utföra säkerhets- och underhållsbesiktning av spåranläggningar inom samtliga teknikområden. Det kan därutöver förekomma arbetsuppgifter som bantekniker och/eller fordonsförare.  Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven och vara godkänd i säkerhetstjänst. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Arbetstiden varierar och är även förlagd till nätter och helger. Dessutom kan beredskap/jour förekomma. Arbetet kan vara lokaliserat till andra orter, varför resor och övernattningar kan förekomma.  Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. På grund av semestertider kommer intervjuer att påbörjas i augusti. För frågor om tjänsten, kontakta de lokala resurscheferna. Någon av dem finns tillgänglig på telefon hela sommaren.
Företag: Infranord
Ort: Mellerud
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker till Mellerud jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker till Mellerud

Strukton Rail söker bantekniker till Södra Stambanan
StudentWork Sharper AB Om företaget Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Railinfra som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Danmark, Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 530 medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Dina arbetsuppgifter Sträckan består av Nässjö - Katrineholm, samt Åby – Nyköping - Gnesta och Oxelösund – Nyköping - Flen, totalt ca 70 mil järnväg. Du kommer att ha din placeringsort i någon av följande städer; Mjölby, Linköping, Norrköping eller Nyköping. Det är ett fritt och omväxlande arbete i ett härligt gäng med bra sammanhållning. Kontraktet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser och innebär att arbete förekommer både dag, natt och under helger. Tjänsten avser heltidsanställning. Start: Våren 2014, senast i april. Din profil Vi söker dig som har: • Banverkets grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet från banteknik på SL:s anläggningar • B-körkort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på SL:s anläggningar Du är inte rädd för att ta i där det behövs och har en prestigelös och ödmjuk inställning. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du driver ditt eget arbete framåt och jobbar självständigt. Du ger ett förtroendeingivande intryck och har lätt för att anpassa dig till förändringar. Påbyggnadsutbildningar inom det tekniska området ser vi som meriterande. För allt arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Om oss I denna rekrytering samarbetar Strukton Rail med Sharper AB. Vi kommer att gå igenom urvalet löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något så kan du höra av dig till rekryteringskonsulterna Lina Falkenstad lina.falkenstad@sharper.se Mobil: 0735 800872 eller Therese Bergström therese.bergstrom@sharper.se Mobil: 0760194900. Facklig kontakt: Trond Blomberg, SEKO, tel. 010-4805144
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker till Södra Stambanan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker till Södra Stambanan

Strukton Rail söker bantekniker till Södra Stambanan
StudentWork Sharper AB Om företaget Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Railinfra som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Danmark, Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 530 medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Dina arbetsuppgifter Sträckan består av Nässjö - Katrineholm, samt Åby – Nyköping - Gnesta och Oxelösund – Nyköping - Flen, totalt ca 70 mil järnväg. Du kommer att ha din placeringsort i någon av följande städer; Mjölby, Linköping, Norrköping eller Nyköping. Det är ett fritt och omväxlande arbete i ett härligt gäng med bra sammanhållning. Kontraktet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser och innebär att arbete förekommer både dag, natt och under helger. Tjänsten avser heltidsanställning. Start: Våren 2014, senast i april. Din profil Vi söker dig som har: • Banverkets grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet från banteknik på SL:s anläggningar • B-körkort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på SL:s anläggningar Du är inte rädd för att ta i där det behövs och har en prestigelös och ödmjuk inställning. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du driver ditt eget arbete framåt och jobbar självständigt. Du ger ett förtroendeingivande intryck och har lätt för att anpassa dig till förändringar. Påbyggnadsutbildningar inom det tekniska området ser vi som meriterande. För allt arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Om oss I denna rekrytering samarbetar Strukton Rail med Sharper AB. Vi kommer att gå igenom urvalet löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något så kan du höra av dig till rekryteringskonsulterna Lina Falkenstad lina.falkenstad@sharper.se Mobil: 0735 800872 eller Therese Bergström therese.bergstrom@sharper.se Mobil: 0760194900. Facklig kontakt: Trond Blomberg, SEKO, tel. 010-4805144
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker till Södra Stambanan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker till Södra Stambanan

Bantekniker/spårmaskinoperatör
Ravn Banesikkerhed AB arbetar med Järnvägen i Sverige och Danmark. Vi söker nu spårriktare och spårmaskinoperatörer. Du som söker ska ha järnvägsteknisk utbildning samt någon erfarenhet inom järnvägen . Arbetet är till början förlagt i Danmark men kommer framöver att vara även i Sverige. Vid ev frågor är du välkommen att kontakta Jesper Ravn via mail eller telefon.
Företag: Ravn Banesikkerhed AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker/spårmaskinoperatör jobb, Bantekniker/spårmaskinoperatör Malmö, Bantekniker/spårmaskinoperatör Ravn Banesikkerhed AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker/spårmaskinoperatör

Bantekniker
Varför arbeta hos oss! Rallarn grundades 2005 och är ett av snabb växande företag inom järnvägsbranschen. Vi står för hög kvalité och bästa service. Vi har verksamhets kontor i Kiruna,Stockholm,Skellefteå,Hässleholm. Vi är i dagsläget ca 17 fastanställda och ca 8 per på projektbasis. Rallarn utför uppdrag inom Ban, El, Mark och Signal med egen banpersonal och tekniker inom de olika teknikgrenarna. För mer information www.rallarn.se Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete såsom byggnation, underhåll och felavhjälpning i spårmiljö. Du kommer också att arbeta med vegetations- och snöröjning på industri- eller snabbspår. Kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex att vara behjälplig vid spårsvetsning, termitsvetsning och som fordonsförare arbeten neutralisering och även rena bevakningsarbeten . Vi ser att ni som söker har minst följande utbildningar, doc är det meriterande om man har mera utbildningar då det finns goda möjligheter att få åka på andra projekt inom företaget då vi är verksamma över hela Norden. Skydds & Säkerhetsledare Tillsyningsman-A-E-L Skydd Banteknik kap & slip B-körkort Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen. Tjänsterna tillsätts löpande. För trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information kring dessa, se: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Rekryterings bolag undanbedes då vi har eget team !
Företag: RALLARN I NORR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Stockholm, Bantekniker RALLARN I NORR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Bantekniker
Varför arbeta hos oss! Rallarn grundades 2005 och är ett av snabb växande företag inom järnvägsbranschen. Vi står för hög kvalité och bästa service. Vi har verksamhets kontor i Kiruna,Stockholm,Skellefteå,Hässleholm. Vi är i dagsläget ca 17 fastanställda och ca 8 per på projektbasis. Rallarn utför uppdrag inom Ban, El, Mark och Signal med egen banpersonal och tekniker inom de olika teknikgrenarna. För mer information www.rallarn.se Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete såsom byggnation, underhåll och felavhjälpning i spårmiljö. Du kommer också att arbeta med vegetations- och snöröjning på industri- eller snabbspår. Kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex att vara behjälplig vid spårsvetsning, termitsvetsning och som fordonsförare arbeten neutralisering och även rena bevakningsarbeten . Meriterande är utbildning på motortrallor typ mtr2 eller liknande . Vi ser att ni som söker har minst följande utbildningar, doc är det meriterande om man har mera utbildningar då det finns goda möjligheter att få åka på andra projekt inom företaget då vi är verksamma över hela Norden. Skydds & Säkerhetsledare Tillsyningsman-A-E-L Skydd Banteknik kap & slip B-körkort Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen. Tjänsterna tillsätts löpande. För trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information kring dessa, se: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Rekryterings bolag undanbedes då vi har eget team !
Företag: RALLARN I NORR AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Ospecificerad arbetsort, Bantekniker RALLARN I NORR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Bantekniker
Varför arbeta hos oss! Rallarn grundades 2005 och är ett av snabb växande företag inom järnvägsbranschen. Vi står för hög kvalité och bästa service.Vi har egna lärare som kan utbilda inom el & trafiksäkerhet . Vi har verksamhets kontor i Stockholm,Skellefteå,Hässleholm. Vi är i dagsläget ca 17 fastanställda och ca 8 per på projektbasis. För tillfället har vi olika projekt i : Skellefteå,Stockholm,Skåne . Rallarn utför uppdrag inom Ban, El, Mark och Signal med egen banpersonal och tekniker inom de olika teknikgrenarna. För mer information www.rallarn.se Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete såsom byggnation, underhåll och felavhjälpning i spårmiljö. Du kommer också att arbeta med vegetations- och snöröjning på industri- eller snabbspår. Kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex att vara behjälplig vid spårsvetsning, termitsvetsning och som fordonsförare arbeten neutralisering och även rena bevakningsarbeten . Meriterande är utbildning på motortrallor typ mtr2 eller liknande . Vi ser att ni som söker har minst följande utbildningar, doc är det meriterande om man har mera utbildningar då det finns goda möjligheter att få åka på andra projekt inom företaget då vi är verksamma över hela Norden. Skydds & Säkerhetsledare Tillsyningsman-A-E-L Skydd Banteknik kap & slip B-körkort Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen. Tjänsterna tillsätts löpande. För trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information kring dessa, se: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Rekryterings bolag undanbedes då vi har eget team !
Företag: RALLARN I NORR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Stockholm, Bantekniker RALLARN I NORR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Strukton Rail befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi ett antal ansvarsfulla och självgående banarbetare till arbete inim Trafikverkets anläggningar, Region Stockholm. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsterna är stationerade i Södertälje eller Älvsjö, men det kan även innebära att du periodvis arbetar på annan ort. En mycket stor del av arbetstiden sker nattetid, beredskap i hemmet och arbete på helger förekommer. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna medarbetare. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter Vi söker dig som har: • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp. • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt under stressade omständigheter. • Goda kunskaper i svenska samt fullgott färgseende, (av säkerhetsmässiga skäl för arbete på SL:s anläggningar) • Körkort Behörighet: B. (BE-körkort är meriterande.) Andra meriter: • Trafikverkets grundläggande utbildning i banteknik. • Yrkeserfarenhet från banteknikarbete på Traikverkets anläggningar. • Av Trafikverket framtagna påbyggnadsutbildningar inom banteknikområdet. • Mycket starkt meriterande är om du har genomgått kurserna för montering och byggnad av spårväxlar. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter: Mer information kring dessa: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid/Tillsvidare Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Nicole Berger på Uniflex. Intresserad? Ansök om tjänsten redan idag då ansökningarna behandlas löpande. För att ansöka går du in på länken nedan. Där hittar du också kontaktuppgifter till Uniflex:
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm

Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Strukton Rail befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi ett antal ansvarsfulla och självgående banarbetare till arbete inim Trafikverkets anläggningar, Region Stockholm. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsterna är stationerade i Södertälje eller Älvsjö, men det kan även innebära att du periodvis arbetar på annan ort. En mycket stor del av arbetstiden sker nattetid, beredskap i hemmet och arbete på helger förekommer. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna medarbetare. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter Vi söker dig som har: • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp. • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt under stressade omständigheter. • Goda kunskaper i svenska samt fullgott färgseende, (av säkerhetsmässiga skäl för arbete på SL:s anläggningar) • Körkort Behörighet: B. (BE-körkort är meriterande.) Andra meriter: • Trafikverkets grundläggande utbildning i banteknik. • Yrkeserfarenhet från banteknikarbete på Traikverkets anläggningar. • Av Trafikverket framtagna påbyggnadsutbildningar inom banteknikområdet. • Mycket starkt meriterande är om du har genomgått kurserna för montering och byggnad av spårväxlar. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter: Mer information kring dessa: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid/Tillsvidare Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Nicole Berger på Uniflex. Intresserad? Ansök om tjänsten redan idag då ansökningarna behandlas löpande. För att ansöka går du in på länken nedan. Där hittar du också kontaktuppgifter till Uniflex:
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm

Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Strukton Rail befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi ett antal ansvarsfulla och självgående banarbetare till arbete inim Trafikverkets anläggningar, Region Stockholm. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsterna är stationerade i Södertälje eller Älvsjö, men det kan även innebära att du periodvis arbetar på annan ort. En mycket stor del av arbetstiden sker nattetid, beredskap i hemmet och arbete på helger förekommer. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna medarbetare. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter Vi söker dig som har: • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp. • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt under stressade omständigheter. • Goda kunskaper i svenska samt fullgott färgseende, (av säkerhetsmässiga skäl för arbete på SL:s anläggningar) • Körkort Behörighet: B. (BE-körkort är meriterande.) Andra meriter: • Trafikverkets grundläggande utbildning i banteknik. • Yrkeserfarenhet från banteknikarbete på Traikverkets anläggningar. • Av Trafikverket framtagna påbyggnadsutbildningar inom banteknikområdet. • Mycket starkt meriterande är om du har genomgått kurserna för montering och byggnad av spårväxlar. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter: Mer information kring dessa: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid/Tillsvidare Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Nicole Berger på Uniflex. Intresserad? Ansök om tjänsten redan idag då ansökningarna behandlas löpande. För att ansöka går du in på länken nedan. Där hittar du också kontaktuppgifter till Uniflex. SE HIT! Onsdag den 2 juli kl. 13.00 kommer en rekryteringsträff genomföras på Arbetsförmedlingen, Tunnelgatan 3 i Stockholm. Om du åker kollektivt ligger den närmst tunnelbanestation Hötorget. Kom gärna dit med till CV och träffa våra rekryterare!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm

Bantekniker till Strukton Rail
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige över 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Strukton Rail befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi nu fem ansvarsfulla och självgående banarbetare till SL-affären, Region Stockholm. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsterna är stationerade i Sickla, men det kan även innebära att du periodvis arbetar på annan ort. En mycket stor del av arbetstiden sker nattetid, beredskap i hemmet och arbete på helger förekommer. Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna medarbetare. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp. • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt under stressade omständigheter. • Goda kunskaper i svenska samt fullgott färgseende, (av säkerhetsmässiga skäl för arbete på SL:s anläggningar) • Körkort Behörighet: B. (BE-körkort är meriterande.) Andra meriter: • Trafikverkets grundläggande utbildning i banteknik. • Yrkeserfarenhet från banteknikarbete på SL:s anläggningar. • Av Trafikverket framtagna påbyggnadsutbildningar inom banteknikområdet. • Mycket starkt meriterande är om du har genomgått kurserna för montering och byggnad av spårväxlar. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter: Mer information kring dessa: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid/Tillsvidare Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryterare Nicole Berger. Intresserad? Ansök om tjänsten redan idag då ansökningarna behandlas löpande. SE HIT! Onsdag 2 juli kl. 11.00 kommer en rekryteringsträff genomföras på Arbetsförmedlingen, Tunnelgatan 3 i Stockholm. Om du åker kollektivt ligger den närmst tunnelbanestation Hötorget. Kom gärna dit med till CV och träffa våra rekryterare!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker till Strukton Rail

Bantekniker till Strukton Rail
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige över 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Strukton Rail befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi nu fem ansvarsfulla och självgående banarbetare till SL-affären, Region Stockholm. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsterna är stationerade i Sickla, men det kan även innebära att du periodvis arbetar på annan ort. En mycket stor del av arbetstiden sker nattetid, beredskap i hemmet och arbete på helger förekommer. Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna medarbetare. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp. • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt under stressade omständigheter. • Goda kunskaper i svenska samt fullgott färgseende, (av säkerhetsmässiga skäl för arbete på SL:s anläggningar) • Körkort Behörighet: B. (BE-körkort är meriterande.) Andra meriter: • Trafikverkets grundläggande utbildning i banteknik. • Yrkeserfarenhet från banteknikarbete på SL:s anläggningar. • Av Trafikverket framtagna påbyggnadsutbildningar inom banteknikområdet. • Mycket starkt meriterande är om du har genomgått kurserna för montering och byggnad av spårväxlar. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter: Mer information kring dessa: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid/Tillsvidare Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryterare Nicole Berger. Intresserad? Ansök om tjänsten redan idag då ansökningarna behandlas löpande. SE HIT! Torsdag 10 juli kl. 11.00 kommer en rekryteringsträff genomföras på Arbetsförmedlingen, Tunnelgatan 3 i Stockholm. Om du åker kollektivt ligger den närmst tunnelbanestation Hötorget. Kom gärna dit med till CV och träffa våra rekryterare!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker till Strukton Rail

Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Strukton Rail befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi ett antal ansvarsfulla och självgående banarbetare till arbete inim Trafikverkets anläggningar, Region Stockholm. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsterna är stationerade i Södertälje eller Älvsjö, men det kan även innebära att du periodvis arbetar på annan ort. En mycket stor del av arbetstiden sker nattetid, beredskap i hemmet och arbete på helger förekommer. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna medarbetare. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter Vi söker dig som har: • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp. • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt under stressade omständigheter. • Goda kunskaper i svenska samt fullgott färgseende, (av säkerhetsmässiga skäl för arbete på SL:s anläggningar) • Körkort Behörighet: B. (BE-körkort är meriterande.) Andra meriter: • Trafikverkets grundläggande utbildning i banteknik. • Yrkeserfarenhet från banteknikarbete på Traikverkets anläggningar. • Av Trafikverket framtagna påbyggnadsutbildningar inom banteknikområdet. • Mycket starkt meriterande är om du har genomgått kurserna för montering och byggnad av spårväxlar. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter: Mer information kring dessa: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid/Tillsvidare Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Nicole Berger på Uniflex. Intresserad? Ansök om tjänsten redan idag då ansökningarna behandlas löpande. För att ansöka går du in på länken nedan. Där hittar du också kontaktuppgifter till Uniflex. SE HIT! Torsdag den 10 juli kl. 13.00 kommer en rekryteringsträff genomföras på Arbetsförmedlingen, Tunnelgatan 3 i Stockholm. Om du åker kollektivt ligger den närmst tunnelbanestation Hötorget. Kom gärna dit med till CV och träffa våra rekryterare!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm

Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen och anställningen är direkt hos Strukton. Strukton Rail befinner sig nu i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi nu ett antal ansvarsfulla och självgående banarbetare till arbete inom Trafikverkets anläggningar, Region Stockholm. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsterna är stationerade i Södertälje eller Älvsjö, men det kan även innebära att du periodvis arbetar på annan ort. En mycket stor del av arbetstiden sker nattetid, beredskap i hemmet och arbete på helger förekommer. Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna medarbetare. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp. • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt under stressade omständigheter. • Goda kunskaper i svenska samt fullgott färgseende, (av säkerhetsmässiga skäl för arbete på SL:s anläggningar) • Körkort Behörighet: B. (BE-körkort är meriterande.) Andra meriter: • Trafikverkets grundläggande utbildning i banteknik. • Yrkeserfarenhet från banteknikarbete på Traikverkets anläggningar. • Av Trafikverket framtagna påbyggnadsutbildningar inom banteknikområdet. • Mycket starkt meriterande är om du har genomgått kurserna för montering och byggnad av spårväxlar. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter: Mer information kring dessa: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid/Tillsvidare Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Emanuel Davén på Uniflex. Intresserad? Ansök om tjänsten redan idag då ansökningarna behandlas löpande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker till Region Stockholm

Bantekniker/Växelbyggare
INFRATJÄNST SÖKER VÄXELBYGGARE I HELA SVERIGE! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som uthyrd i om - och nybyggnationsprojekt inom Sverige, även arbete i övriga Norden kan förekomma. Arbetet innebär mycket resor och ställer stora krav på flexibilitet, nattarbete samt helgarbete förekommer. Kvalifikationer Du har spårteknisk grundutbildning, utbildning i trafiksäkerhet samt att du självständigt och ansvarsfullt kan montera en växel. Som person är du positiv, självgående och van att arbeta under tidspress. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du bli godkänd för de medicinska krav som ställs. För tjänsten krävs B-körkort. Språkkunskaper. Svenska i tal och skrift.
Företag: Infratjänst Syd HB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker/Växelbyggare jobb, Bantekniker/Växelbyggare Ospecificerad arbetsort, Bantekniker/Växelbyggare Infratjänst Syd HB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker/Växelbyggare

Bantekniker
Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex fordonsförare. Drifts- och underhållsarbeten samt viss nybyggnation ingår i dina arbetsuppgifter.   Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven för- och vara godkänd i säkerhetstjänst. Urvalstest med godkänt resultat krävs för att komma i fråga för anställning som fordonsförare. Vi förutsätter att Du har en affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att Du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Tjänstgöring utanför placeringsorten kan bli aktuellt vilket kan komma att innebära övernattning utanför densamma. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Ludvika, Bantekniker Infranord Region Norra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Bantekniker
Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex fordonsförare. Drifts- och underhållsarbeten samt viss nybyggnation ingår i dina arbetsuppgifter.   Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven för- och vara godkänd i säkerhetstjänst. Urvalstest med godkänt resultat krävs för att komma i fråga för anställning som fordonsförare. Vi förutsätter att Du har en affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att Du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Tjänstgöring utanför placeringsorten kan bli aktuellt vilket kan komma att innebära övernattning utanför densamma. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Borlänge
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Borlänge, Bantekniker Infranord Region Norra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Bantekniker
Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex fordonsförare. Drifts- och underhållsarbeten samt viss nybyggnation ingår i dina arbetsuppgifter.   Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven för- och vara godkänd i säkerhetstjänst. Urvalstest med godkänt resultat krävs för att komma i fråga för anställning som fordonsförare. Vi förutsätter att Du har en affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att Du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Tjänstgöring utanför placeringsorten kan bli aktuellt vilket kan komma att innebära övernattning utanför densamma. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Fagersta
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Fagersta, Bantekniker Infranord Region Norra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Strukton Rail söker bantekniker
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Arbetsbeskrivning Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Vi söker nu ansvarsfulla och självgående bantekniker till främst vårt underhållskontrakt Västra Götaland Göteborg (VGG) men även till andra BEST-jobb i regionen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • Banverkets grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Göteborg Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Magnus Sundblad på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökning sker via annons på Uniflex hemsida, använd följande länk:
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker

Strukton Rail söker bantekniker
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Arbetsbeskrivning Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Vi söker nu ansvarsfulla och självgående bantekniker till främst vårt underhållskontrakt Västra Götaland Göteborg (VGG) men även till andra BEST-jobb i regionen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • Banverkets grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Göteborg Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Magnus Sundblad på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökning sker via annons på Uniflex hemsida, använd följande länk:
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker

Strukton Rail söker bantekniker
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Arbetsbeskrivning Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Vi söker nu ansvarsfulla och självgående bantekniker till främst vårt underhållskontrakt Västra Götaland Göteborg (VGG) men även till andra BEST-jobb i regionen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • Banverkets grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Göteborg Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Magnus Sundblad på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökning sker via annons på Uniflex hemsida, använd följande länk:
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker

Bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rails söker vi nu en ansvarsfull och självgående bantekniker till främst deras underhållskontrakt Malmö C. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Trafikverkets (Banverkets) grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Erfarenhet av spiralbromsanläggning, pneumatik • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Start: augusti Omfattning: Heltid Plats: Malmö eller Ystad Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Michelle Danielsson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne

Erfarna bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rails söker vi nu en ansvarsfull och självgående bantekniker till främst deras underhållskontrakt Malmö C. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Trafikverkets (Banverkets) grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Start: augusti Omfattning: Heltid Plats: Malmö eller Ystad Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Michelle Danielsson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne

Erfarna bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rails söker vi nu en ansvarsfull och självgående bantekniker till främst deras underhållskontrakt Malmö C. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Trafikverkets (Banverkets) grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Start: augusti Omfattning: Heltid Plats: Malmö eller Ystad Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Michelle Danielsson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna bantekniker till Malmö C, Sydöstra Skåne

Bantekniker med kompetens på spiralbromsanläggning
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rails söker vi nu en ansvarsfull och självgående bantekniker till främst deras underhållskontrakt Malmö C. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Trafikverkets (Banverkets) grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Erfarenhet av spiralbromsanläggning, pneumatik • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Start: augusti Omfattning: Heltid Plats: Malmö eller Ystad Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Michelle Danielsson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker med kompetens på spiralbromsanläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker med kompetens på spiralbromsanläggning

Strukton Rail söker bantekniker
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Arbetsbeskrivning Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Vi söker nu ansvarsfulla och självgående bantekniker till främst vårt underhållskontrakt Västra Götaland Göteborg (VGG) men även till andra BEST-jobb i regionen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • Banverkets grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Göteborg Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Magnus Sundblad på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökning sker via annons på Uniflex hemsida, använd följande länk:
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker

Bantekniker
Varför arbeta hos oss! Rallarn grundades 2005 och är ett av snabb växande företag inom järnvägsbranschen. Vi står för hög kvalité och bästa service.Vi har egna lärare som kan utbilda inom el & trafiksäkerhet . Vi har verksamhets kontor i Stockholm,Skellefteå,Hässleholm,Malå Rallarn utför uppdrag inom Ban, El, Mark och Signal med egen banpersonal och tekniker inom de olika teknikgrenarna. För mer information www.rallarn.se Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete såsom byggnation, underhåll och felavhjälpning i spårmiljö. Du kommer också att arbeta med vegetations- och snöröjning på industri- eller snabbspår. Kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex att vara behjälplig vid spårsvetsning, termitsvetsning och som fordonsförare arbeten neutralisering och även rena bevakningsarbeten . Meriterande är utbildning på motortrallor typ mtr2 eller liknande . Vi ser att ni som söker har minst följande utbildningar, doc är det meriterande om man har mera utbildningar då det finns goda möjligheter att få åka på andra projekt inom företaget då vi är verksamma över hela Norden. Skydds & Säkerhetsledare Tillsyningsman-A-E-L Skydd Banteknik kap & slip B-körkort Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen. Tjänsterna planeras att tillsättas under vecka 13. För trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information kring dessa, se: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Rekryterings bolag undanbedes då vi har eget team !
Företag: RALLARN I NORR AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Ospecificerad arbetsort, Bantekniker RALLARN I NORR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 550 medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu en senior bantekniker för deras underhållskontrakt för region Stockholm Mitt, med utgångspunkt i Västberga. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningen kommer att vara direkt hos Strukton Rail. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsten avser en tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Strukton Rail har underhållskontrakt på lång sikt och ser ljust på företagets framtid. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Grundläggande utbildning i banteknik • Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet • Flerårig yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Certifikat och erfarenhet av termitsvetsning är mycket meriterande • B-körkort och gärna även C-kort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har en problemlösande förmåga och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Som person är du självgående, lugn och stabil. Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Amelie Sörensson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du den kompetens vi söker och vill veta mer om arbetet? Sms:a ”SENIORBANTEK0309” och ditt namn (ej samtal) till 073-600 68 25 så berättar vi mer och svarar på frågor.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail

Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 550 medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu fem ansvarsfulla och självgående bantekniker för deras underhållskontrakt för region Stockholm Mitt, med utgångspunkt i Västberga. Tjänsterna är direktrekryteringar vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningarna kommer att vara direkt hos Strukton Rail. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Strukton Rail har underhållskontrakt på lång sikt och ser ljust på företagets framtid. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Certifikat och erfarenhet av termitsvetsning är mycket meriterande • B-körkort och gärna även C-kort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har en problemlösande förmåga och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Som person är du självgående, lugn och stabil. Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Amelie Sörensson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du den kompetens vi söker och vill veta mer om arbetet? Sms:a ”BANTEKNIKER0309” och ditt namn (ej samtal) till 073-600 68 25 så berättar vi mer och svarar på frågor.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail

Strukton Rail söker bantekniker
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Arbetsbeskrivning Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Vi söker nu ansvarsfulla och självgående bantekniker till främst vårt underhållskontrakt Västra Götaland Göteborg (VGG) men även till andra BEST-jobb i regionen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • Banverkets grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Göteborg Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Magnus Sundblad på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökning sker via annons på Uniflex hemsida, använd följande länk:
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker

Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 880 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu en senior bantekniker för deras underhållskontrakt för region Stockholm Mitt, med utgångspunkt i Västberga. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningen kommer att vara direkt hos Strukton Rail. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsten avser en tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Strukton Rail har underhållskontrakt på lång sikt och ser ljust på företagets framtid. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Grundläggande utbildning i banteknik • Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet • Flerårig yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Certifikat och erfarenhet av termitsvetsning är mycket meriterande • B-körkort och gärna även C-kort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har en problemlösande förmåga och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Som person är du självgående, lugn och stabil. Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Amelie Sörensson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du den kompetens vi söker och vill veta mer om arbetet? Sms:a ”SENIORBANTEK0410” och ditt namn (ej samtal) till 073-600 68 25 så berättar vi mer och svarar på frågor.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail

Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 880 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu fem ansvarsfulla och självgående bantekniker för deras underhållskontrakt för region Stockholm Syd, med utgångspunkt i Södertälje. Tjänsterna är direktrekryteringar vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningarna kommer att vara direkt hos Strukton Rail. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Strukton Rail har underhållskontrakt på lång sikt och ser ljust på företagets framtid. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Certifikat och erfarenhet av termitsvetsning är mycket meriterande • B-körkort och gärna även C-kort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har en problemlösande förmåga och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Som person är du självgående, lugn och stabil. Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Södertälje Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Amelie Sörensson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du den kompetens vi söker och vill veta mer om arbetet? Sms:a ”BANTEKNIKER0410” och ditt namn (ej samtal) till 073-600 68 25 så berättar vi mer och svarar på frågor.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail

Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 880 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu fem ansvarsfulla och självgående bantekniker för deras underhållskontrakt för region Stockholm Mitt, med utgångspunkt i Västberga. Tjänsterna är direktrekryteringar vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningarna kommer att vara direkt hos Strukton Rail. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Strukton Rail har underhållskontrakt på lång sikt och ser ljust på företagets framtid. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Certifikat och erfarenhet av termitsvetsning är mycket meriterande • B-körkort och gärna även C-kort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har en problemlösande förmåga och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Som person är du självgående, lugn och stabil. Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Amelie Sörensson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du den kompetens vi söker och vill veta mer om arbetet? Sms:a ”BANTEKNIKER0410” och ditt namn (ej samtal) till 073-600 68 25 så berättar vi mer och svarar på frågor.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail

Bantekniker
Varför arbeta hos oss! Rallarn grundades 2005 och är ett av snabb växande företag inom järnvägsbranschen. Vi står för hög kvalité och bästa service.Vi har egna lärare som kan utbilda inom el & trafiksäkerhet . Vi har verksamhets kontor i Stockholm,Skellefteå,Hässleholm,Malå Rallarn utför uppdrag inom Ban, El, Mark och Signal med egen banpersonal och tekniker inom de olika teknikgrenarna. För mer information www.rallarn.se Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete såsom byggnation, underhåll och felavhjälpning i spårmiljö. Du kommer också att arbeta med vegetations- och snöröjning på industri- eller snabbspår. Kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex att vara behjälplig vid spårsvetsning, termitsvetsning och som fordonsförare arbeten neutralisering och även rena bevakningsarbeten . Meriterande är utbildning på motortrallor typ mtr2 eller liknande . Vi ser att ni som söker har minst följande utbildningar, doc är det meriterande om man har mera utbildningar då det finns goda möjligheter att få åka på andra projekt inom företaget då vi är verksamma över hela Norden , jobben kommer till en början vara belägna på malmbanan . Skydds & Säkerhetsledare Tillsyningsman-A-E-L Skydd Banteknik kap & slip B-körkort Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen. Tjänsterna planeras att tillsättas omgående . För trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information kring dessa, se: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ Rekryterings bolag undanbedes då vi har eget team !
Företag: RALLARN I NORR AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Ospecificerad arbetsort, Bantekniker RALLARN I NORR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 880 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu fem ansvarsfulla och självgående bantekniker för deras underhållskontrakt för region Stockholm Syd, med utgångspunkt i Södertälje. Tjänsterna är direktrekryteringar vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningarna kommer att vara direkt hos Strukton Rail. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Strukton Rail har underhållskontrakt på lång sikt och ser ljust på företagets framtid. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Certifikat och erfarenhet av termitsvetsning är mycket meriterande • B-körkort och gärna även C-kort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har en problemlösande förmåga och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Som person är du självgående, lugn och stabil. Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Södertälje Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Sandra Johansson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du den kompetens vi söker och vill veta mer om arbetet? Sms:a ”BANTEKNIKER0410” och ditt namn (ej samtal) till 073-600 68 25 så berättar vi mer och svarar på frågor.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail

Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 880 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu en senior bantekniker för deras underhållskontrakt för region Stockholm Mitt, med utgångspunkt i Västberga. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningen kommer att vara direkt hos Strukton Rail. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsten avser en tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Strukton Rail har underhållskontrakt på lång sikt och ser ljust på företagets framtid. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Grundläggande utbildning i banteknik • Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet • Flerårig yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Certifikat och erfarenhet av termitsvetsning är mycket meriterande • B-körkort och gärna även C-kort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har en problemlösande förmåga och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Som person är du självgående, lugn och stabil. Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Sandra Johansson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du den kompetens vi söker och vill veta mer om arbetet? Sms:a ”SENIORBANTEK0410” och ditt namn (ej samtal) till 073-600 68 25 så berättar vi mer och svarar på frågor.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail

Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 880 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning På uppdrag av Strukton Rail söker vi nu fem ansvarsfulla och självgående bantekniker för deras underhållskontrakt för region Stockholm Mitt, med utgångspunkt i Västberga. Tjänsterna är direktrekryteringar vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningarna kommer att vara direkt hos Strukton Rail. Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Strukton Rail har underhållskontrakt på lång sikt och ser ljust på företagets framtid. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Beredskap i hemmet kan förekomma. Vi söker dig som har: • Grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • Certifikat och erfarenhet av termitsvetsning är mycket meriterande • B-körkort och gärna även C-kort • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Personliga egenskaper Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi ser att du har en problemlösande förmåga och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Som person är du självgående, lugn och stabil. Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Stockholm Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Sandra Johansson på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du den kompetens vi söker och vill veta mer om arbetet? Sms:a ”BANTEKNIKER0410” och ditt namn (ej samtal) till 073-600 68 25 så berättar vi mer och svarar på frågor.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna bantekniker för direktrekrytering till Strukton Rail

Strukton Rail söker bantekniker
Detta är en direktrekrytering till Strukton Rail. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Sammantaget; Uniflex rekryterar och Strukton anställer. Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. Jobbeskrivning Arbetsbeskrivning Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Vi söker nu ansvarsfulla och självgående bantekniker till främst vårt underhållskontrakt Västra Götaland Göteborg (VGG) men även till andra BEST-jobb i regionen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Det förekommer schemalagd arbetstid som täcker årets alla dagar och dygnets alla timmar. Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • Banverkets grundläggande utbildning i banteknik • Yrkeserfarenhet av banteknik på järnväg • B-Körkort. Har du C-kort är det meriterande • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl Det är meriterande om du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet. Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Plats: Göteborg Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Magnus Sundblad på Uniflex Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökning sker via annons på Uniflex hemsida, använd följande länk:
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Strukton Rail söker bantekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukton Rail söker bantekniker


Sök lediga jobb Bantekniker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se