Barnflicka_Barnvakt jobb - lediga jobb

Barnflicka_Barnvakt jobb Barnflicka_Barnvakt jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Barnflicka_Barnvakt. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Barnflicka_Barnvakt. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Barnflicka/Barnvakt- Danderyd

 2. Barnflicka/Barnvakt- Stockholm

 3. Barnflicka/Barnvakt Ekerö, Stockholm- Stockholm

 4. Barnflicka/Barnvakt Lundhagen Ekerö, Stockholm- Stockholm

 5. Barnflicka/Barnvakt 2 em/v Vaxholm, Stockholm- Stockholm

 6. Barnflicka/Barnvakt- Örebro

 7. Barnflicka/Barnvakt- Stockholm

 8. SverigeKids, Barnflicka/Barnvakt till SIGTUNA!- Sigtuna

 9. Barnflicka/Barnvakt- Täby

 10. Barnflicka/Barnvakt- Danderyd

 11. Barnflicka/Barnvakt- Lidingö

 12. Barnflicka/Barnvakt- Stockholm

 13. Barnflicka/barnvakt sökes i NYKÖPING!- Nyköping

 14. SverigeKids, Barnflicka/Barnvakt till SIGTUNA!- Uppsala

 15. Barnflicka/Barnvakt- Stockholm

 16. Barnflicka/Barnvakt- Nacka

 17. Barnflicka/Barnvakt- Stockholm

 18. Barnflicka/Barnvakt- Stockholm

 19. Barnflicka/Barnvakt- Jönköping

 20. Barnflicka/Barnvakt- Jönköping

 21. Barnflicka/Barnvakt- Sundbyberg

 22. Barnflicka/Barnvakt- Nacka

 23. Barnflicka/Barnvakt Östermalm- Stockholm

 24. SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!- Stockholm

 25. Barnflicka/barnvakt- Stockholm

 26. Barnflicka/Barnvakt- Kungsbacka

 27. Barnflicka/Barnvakt, Babysitter- Stockholm

 28. Barnflicka/Barnvakt- Österåker

 29. SverigeKids, Aktiv barnflicka/barnvakt sökes till ÖSTERMALM!- Stockholm

 30. Barnflicka/Barnvakt- Nacka

 31. SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!- Solna

 32. Barnflicka/Barnvakt- Nacka

 33. SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!- Solna

 34. SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till MULLHYTTAN!- Lekeberg

 35. SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till DANDERYD!- Danderyd

 36. SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!- Solna

 37. Barnflicka/Barnvakt- Nacka

 38. SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till MULLHYTTAN!- Lekeberg

 39. Barnflicka/Barnvakt- Stockholm

 40. SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till TYRESÖ!- Tyresö


Mer beskrivning

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Danderyd med fyra underbara barn, 11, 9, 6 och 4 1/2 år gamla. De två äldsta är flickor och de yngsta pojkar. Vi bor nära barnomsorg/skola samt kommunikationer. Det tar ca 30 minuter till city och 20 minuter till Stockholms Universitet. Arbetet innebär att hjälpa till vid lämning/hämtning av det yngsta barnet från förskola, ta emot de äldre (oftast går de hem själva), laga middag samt ansvara för tvätt, strykning och plocka/hålla ordning i hemmet. Vid behov av barnpassning på dagtid när barnen är sjuka samt barnpassning vissa kvällar/helgdagar. Beräknad arbetstid är ca 25 timmar per vecka som främst är förlagd till morgon och eftermiddag. Viktiga egenskaper för att passa för rollen är att Du är ordningsam, positiv och flexibel. Du måste känna ansvar och kunna hålla många bollar i luften. Du måste vara intresserad av att lära känna barnen, vara en kompis och samtidigt kunna vara en trygg vuxen. Krav: Vi vill att du har erfarenhet från att vara tillsammans med barn, gärna som barnflicka eller au pair. Goda referenser. Körkort. Arbetet går att kombinera med studier. Anpassning av arbetstiden kan diskuteras. Övriga villkor: Vi erbjuder boende med eget pentry, dusch och toalett samt TV/internet. Tillgäng till bil efter överenskommelse. Marknadsmässig lön.
Företag: Familj i Danderyd, Anna
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Danderyd, Barnflicka/Barnvakt Familj i Danderyd, Anna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Kort beskrivning av företaget: Vi är ett ständigt växande fullserviceföretag som älskar att lösa våra kunders behov. Vi har en vision om att alltid säga ja. Oavsett om det är vardag eller helg, morgon eller kväll. Ett arbete hos oss är omväxlande i både tid och arbetsuppgifter. Vi kan t.ex. erbjuda våra kunder: . Fyttstädning och hjälp i samband med en flytt . Barnpassning . Trädgårdstjänster och snöskottning . Eventhjälp i form av planering, genomförande och personal för ett event eller en fest. . Och mycket annat. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Arbetsplats: Stockholm Titel: lokalvårdare, snöskottare, barnvakt Beskrivning av arbetsuppgifter: Just nu söker vi dig som vaknar med ett leende på läpparna varje dag och vill ha ett omväxlande jobb, träffa mycket folk och älskar att vara "serviceminded". Därför söker vi just nu allt ifrån barnvakter och snöskottare till städpersonal. Frågor besvaras enklast via mail, info@andelis.se. Välkommen med din ansökan! Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenheter från liknande jobb är meriterande men inget krav. Körkort och tillgång till egen bil är meriterande.
Företag: LINDBERG, ANDERS
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Stockholm, Barnflicka/Barnvakt LINDBERG, ANDERS
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt Ekerö, Stockholm
Barnflickan Stockholm erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som barnvakt. Som anställd hos oss är du försäkrad på arbetstid, du får utbildning i Första hjälpen och förebyggande olycksfall, samt löpande handledning under uppdraget. Uppdraget Vi söker nu omgående en barnvakt till en familj med två barn som är 3 år och 6 år. Familjen behöver hjälp med hämtning av barnen på förskola, 2 gånger/veckan kl.16.00-19.00, enklare matlagning och lek. Familjen bor centralt på Ekerö och därför är det en fördel att du som söker också bor i närheten eller med bra kommunikationer. Detta är ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Kvalifikationer/erfarenhet Du är minst 18 år fyllda Du har prickfritt belastningsregister Du är rök och drogfri Du har erfarenhet av barn Du är väldigt flexibel med tider Du söker extrajobb Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Företag: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt Ekerö, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt Ekerö, Stockholm

Barnflicka/Barnvakt Lundhagen Ekerö, Stockholm
Barnflickan Stockholm erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som barnvakt. Som anställd hos oss är du försäkrad på arbetstid, du får utbildning i Första hjälpen och förebyggande olycksfall, samt löpande handledning under uppdraget. Uppdraget Vi söker nu omgående en barnvakt till en familj med två barn som är 4 år och 8 år. Familjen behöver hjälp med hämtning av barnen på skola och förskola, 2 gånger/veckan kl.15.30-19.30, I arbetsuppgifterna ingår enklare matlagning, läxläsning och lek. Familjen bor centralt på Ekerö och därför är det en fördel att du som söker också bor i närheten eller med bra kommunikationer. Detta är ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Kvalifikationer/erfarenhet Du är minst 18 år fyllda Du har prickfritt belastningsregister Du är rök och drogfri Du har erfarenhet av barn Du är väldigt flexibel med tider Du söker extrajobb Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Företag: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt Lundhagen Ekerö, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt Lundhagen Ekerö, Stockholm

Barnflicka/Barnvakt 2 em/v Vaxholm, Stockholm
Barnflickan Stockholm erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som barnvakt. Som anställd hos oss är du försäkrad på arbetstid, du får utbildning i Första hjälpen och förebyggande olycksfall, samt löpande handledning under uppdraget. Uppdraget Vi söker nu en barnvakt till en familj med ett barn som är 3 år. Familjen behöver hjälp med hämtning av barnet på förskola, 2 gånger/veckan kl.15.30-18.30, I arbetsuppgifterna ingår enklare matlagning, promenader, sagoläsning och lek. De söker en mogen, lugn och trygg person, som har en ambition att stanna länge i familjen. Familjen bor centralt i Vaxholm och därför är det en fördel att du som söker också bor i närheten eller med bra kommunikationer. Detta är ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Kvalifikationer/erfarenhet Du är minst 18 år fyllda Du har prickfritt belastningsregister Du är rök och drogfri Du har erfarenhet av barn Du är väldigt flexibel med tider Du söker extrajobb Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Företag: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt 2 em/v Vaxholm, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt 2 em/v Vaxholm, Stockholm

Barnflicka/Barnvakt
Verksamhetsbeskrivning Veterana bemanning är det personliga bemanningsföretaget inom uthyrning för tillfälliga och långsiktiga uppdrag. Våra medarbetare har alla långa yrkesliv bakom sig varav de flesta är pensionärer. Vi strävar efter att vara en marknadsledande aktör för uthyrning och bemanning av veteraner till företag och privatpersoner. Vi önskar nå vår strävan genom att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och säkerställa att våra kunder erbjuds den bästa personen för uppdraget. Arbetsuppgifter Veterana bemanning söker en person omgående för ett uppdrag som barnpassare i Kumla. Utbildning/Erfarenhet Tidigare arbetslivserfarenhet, gärna äldre person.
Företag: Veterana bemanning
Ort: Örebro
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Örebro, Barnflicka/Barnvakt Veterana bemanning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Verksamhetsbeskrivning Familj bosatt på Östermalm i Stockholm nära bra kommunikationer, buss och tunnelbana. Arbetsuppgifter Vi behöver hjälp med att hämta våra två döttrar, snart 2 respektive 5 år, på ett närliggande dagis 2-3 eftermiddagar per vecka, samt barnpassning efter det (cirka kl 15-18). Ytterligare timmar kan tillkomma, exempelvis vid lättare sjukdom och vissa kvällar, så flexibilitet är ett plus. Enklare hushållsuppgifter som att hänga tvätt, diska och laga mat kommer att vara en del av uppdraget. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av barnpassning, gott omdöme, pålitlighet och ett glatt humör är egenskaper som vi söker hos dig. God förmåga att ta initiativ med barnen är ett plus, likaså erfarenhet från arbete vid en förskola och deltagande i förstahjälpenkurs. Du ska vara över 20 år och vara rökfri.
Företag: Joakim Bergman
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Stockholm, Barnflicka/Barnvakt Joakim Bergman
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

SverigeKids, Barnflicka/Barnvakt till SIGTUNA!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonseras är för en trevlig trebarnsfamilj i Sigtuna. De behöver hjälp en dag i veckan (kan bli två) med att hämta sina pojkar på skola/förskola, göra mellanmål eller enklare mat och sedan umgås med dem och gärna hjälpa till med läxor. Du som söker får gärna vara student. Tidigare erfarenhet av att passa flera barn samtidigt är ett krav. Tjänsten börjar omgående för rätt person. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/Barnvakt till SIGTUNA! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/Barnvakt till SIGTUNA!

Barnflicka/Barnvakt
Vi söker omgående en barnkär, pålitlig och ansvarsfull barnflicka till vår dotter som är 2 år, ca 20-25 timmar i veckan. Vissa enklare hushållsuppgifter ingår också. Arbetet kan kombineras med studier, men du behöver vara flexibel i planeringen. Bostad kan ordnas åt rätt person vid behov.
Företag: Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Ort: Täby
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Täby, Barnflicka/Barnvakt Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Vi söker omgående en barnkär, pålitlig och ansvarsfull barnflicka till vår dotter som är 2 år, ca 20-25 timmar i veckan. Vissa enklare hushållsuppgifter ingår också. Arbetet kan kombineras med studier, men du behöver vara flexibel i planeringen. Bostad kan ordnas åt rätt person vid behov.
Företag: Anna Wedar
Ort: Danderyd
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Danderyd, Barnflicka/Barnvakt Anna Wedar
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj med tre barn boende i Killinge på Lidingö precis utanför Stockholm. Vi söker nu en barnkär barnflicka(eller pojke) som vill vara en del av våra pojkars uppväxt. Våra söner är 2, 3 & 9 år. Arbetstiden varierar mellan ca 15-35 timmar i veckan, normalt max 120 timmar per månad. Arbetet innefattar: Hämtning på förskola på vardagar ca klockan 15, leka med barnen, ibland laga middag och äta med barnen. Normalt ej senare än 18. Vissa kväller och helger inklusive läggning. Vissa enklare hushållsuppgifter ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet kan kombineras med studier, men det är viktigt att du är flexibel i arbetstid. Det är meriterande om du har erfarenhet av barnpassning och gärna har haft ansvar för två eller fler barn åt gången eller har utbildning inom området barn. Som person bör du vara: - Självständig - Ansvarsfull - Noggrann - Flexibel - Lekfull och älska barn! Innan anställning kräver vi goda referenser och utdrag ur belastningsregistret.
Företag: Erik Söderlund
Ort: Lidingö
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Lidingö, Barnflicka/Barnvakt Erik Söderlund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Kort beskrivning av företaget: Familjen Åhr / Näsvik. Två vuxna plus två barn (18 månader och 4 år). Vi bor i Stockholms norra förorter. Vi har krävande jobb som gör att vi oftast behöver hjälp med hämtning och lämning av barnen. Som personer är vi hårt arbetande och krävande, men samtidigt prestigelösa och unga i sinnelaget. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST ------------------------------------- Titel: Barnflicka Beskrivning av arbetsuppgifter: Hämtning och lämning så därmed huvudsakligen arbete mellan 0700-0900 samt 1530-1830 på vardagar. Delta i familjens morgonbestyr och matning av barnen. Därefter lämning på dagis som ligger ca 2 km från hemmet. Hämtning på dagis samt därefter allmänna aktiviteter tillsammans med barnen och beredning av middag. Vi föräldrar i familjen har givet karaktären på våra jobb inte möjlighet att ta VAB-dagar. Därför behöver vi även kunna räkna med hjälp från dig de dagar som barnen är sjuka. Vi reser en del i tjänsten, men försöker att aldrig göra det samtidigt. I undantagsfall så sker det dock att vi reser i tjänsten och då räknar vi med att en anställd ska kunna ställa upp och passa kvällstid (nattetid har vi hjälp av mormor) Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av barn. Körkort samt god erfarenhet av att köra i stadstrafik. Flytande engelska (helst modersmål). Internationell erfarenhet. Tillräckligt fysiskt aktiv för att orka hantera två väldigt rörliga pojkar med spring i benen: gärna också sportig. ANSTÄLLNINGSVILLKOR -------------------------- Tillträde: Maj 2014 Typ av anställning: Vanlig anställning Erfarenhet: Erfarenhet krävs Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Heltid Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Löneform: Fast lön Övrig information beträffande löneform: 15 000kr per månad. Övriga villkor: ANSÖKAN -------------- Löneform: Fast lön AG referens: Näsvik Andra uppgifter: KONTAKTPERSONER ----------------------- Funktion: Pappa i familjen Namn: Andreas Näsvik E-post: andreas@nasvik.se Telefon: 0734489805
Företag: NÄSVIK, ANDREAS
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Stockholm, Barnflicka/Barnvakt NÄSVIK, ANDREAS
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/barnvakt sökes i NYKÖPING!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i Nykvarn som har behov av barnpassning. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av barnpassning av yngre barn. Flexibilitet med dagar och tider är önskvärt. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/barnvakt sökes i NYKÖPING! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/barnvakt sökes i NYKÖPING!

SverigeKids, Barnflicka/Barnvakt till SIGTUNA!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonseras är för en trevlig trebarnsfamilj i Sigtuna. De behöver hjälp en dag i veckan (kan bli två) med att hämta sina pojkar på skola/förskola, göra mellanmål eller enklare mat och sedan umgås med dem och gärna hjälpa till med läxor. Ca kl 15:30-18:00. Du som söker får gärna vara student. Tidigare erfarenhet av att passa flera barn samtidigt är ett krav. Tjänsten börjar omgående för rätt person. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/Barnvakt till SIGTUNA! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/Barnvakt till SIGTUNA!

Barnflicka/Barnvakt
företag är ett vårdföretag som anställer assistenter, arbetsledare massörer, healers organisatorer, projektledare samt barnflickor. Maria Eggers är sjuk i AlS och behöver all hjälp hon kan få. Utbildning på hög nivå ges på plats. NVC är ledande i företaget, samt kommunikation och bra bemötande Du kommer att hämta en 6 -åring till o från dagis till olika aktiviteter OBS DELTID endast 9 timmar per vecka Du får all kunskap du behöver på plats. Vi tillämpar Non Violence Kommunikation. ( finns på nätet, läs på) Kreativ, ansvarstagande, orädd, kommunikativ. Kan svenska. Resultat och lösningsinriktad. Lätt att samarbeta med. Kan sätta ner foten. Lekfull barnslig positiv. Kunnig i NVC Endast seriösa sökanden. Sök bara om du har för avsikt att arbeta 9 timmar per vecka
Företag: Maria Eggers
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Stockholm, Barnflicka/Barnvakt Maria Eggers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Saltsjö-Boo med två barn på 5 år och 2 år. Vi söker en barnflicka och "allt i allo" som kan underlätta vår vardag genom att hjälpa till med barnen och med lättare hushållsarbete. Vi behöver hjälp att hämta våra barn på dagis och vara med dem mellan ca 15-18 varje dag. Övriga uppgifter består främst av enklare saker i hemmet som att handla mat, laga mat, plocka undan, vika tvätt, göra lite ärenden etc. Vi har en städerska som kommer varannan vecka. Vi söker dig som tycker om barn, är lekfull, påhittig, ansvarsfull, självgående, pålitlig och gärna lite "huslig". Vi bor i en villa i nacka och det tar 20 min med buss till centrala Stockholm. Det är nära ner till stranden (5 min) och gångavstånd till våra barns dagis (10-15 min). Om du önskar kan vi erbjuda boende i ett stort gästrum i en egen del av huset med TV, bredband samt eget badrum. Arbetstiden blir ca 15-25 timmar i veckan och flexibilitet är väldigt viktigt för oss. Vi letar efter någon som kan jobba minst ett år med början i augusti. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av barn. Körkort är ett stort plus (du får tillgång till bil). Du måste tala flytande svenska. Skriv ett mail till oss e-mail: barnflicka.saltsjoboo@gmail.com där du berättar om dig själv och din bakgrund! Skicka gärna med ett foto samt 2 referenser. Vi ser fram emot din ansökan! Ansökan Sista ansökningsdag 2014-07-14 Skicka ansökan till barnflicka.saltsjoboo@gmail.com Adress Saltsjö-Boo, Nacka
Företag: Elisabeth Hansson
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Nacka, Barnflicka/Barnvakt Elisabeth Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Verksamhetsbeskrivning Vårdföretag. Med anställda Sjuk brukare med ALS Med 6-årig son Sedvanligt kollektivavtal. Arbetsuppgifter Ta hand om 6-åring hämta dagis några dagar samt ut och hitta på olika aktiviteter. Lörd-sönd. Varierat. Mycket kommunikativt barn ,med mycket humor o glädje, älskar bygga lego. Utbildning/Erfarenhet Du är i första hand bra på att ta ansvar, mycket viktigt. Du är över 25 år, verbal samt kreativ. Du har en positiv grundkänsla,van att lösa problem, är lugn o tillmötesgående. Du kan sätta tydliga gränser i form av jagbudskap, är för övrigt tillåtande och öppen för barnets idéer .Du älskar att leka kull kuddkrig och kurragömma etc, bygga ,läsa sagor , berätta o har en bra fantasi .du är bra på att lyssna in o bekräfta barnet.
Företag: Maria Eggers
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Stockholm, Barnflicka/Barnvakt Maria Eggers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj på Södermalm i Stockholm med två härliga barn, en flicka på 3,5 år och en pojke på 1,5 år. Vi söker en barnflicka/barnvakt som kan hjälpa till med barnen samt enklare hushållssysslor och ärenden. Vi behöver hjälp med att lämna barnen på förskolan vid 8:30-tiden på morgonen och sedan hämta dem vid 15:30 för att vara med dem fram till ca 18:30 de flesta vardagar. Vi kan även behöva hjälp enstaka kvällar och helgdagar. Nattpassning kan förekomma någon enstaka gång samt passning de dagar de eventuellt är sjuka (vilket inte händer ofta). Övriga sysslor består i att laga middag till barnen, plocka undan barnens saker och hålla ordning i hemmet, uträtta enklare ärenden etc. Vi har städhjälp som kommer varannan vecka. Du kommer att ha god tid över till annat under dagtid, då barnen är i förskolan. Vi söker dig som tycker om barn, är glad och lekfull, påhittig, ansvarsfull, självständig och tar egna initiativ samt pålitlig och gillar att fixa i hemmet. Vi bor i lägenhet på Södermalm i närheten av t-bana. Om du önskar kan vi erbjuda boende i ett gästrum i en del av lägenheten med bredband samt eget badrum med dusch och toalett. Arbetstiden blir ca 20-25 timmar i veckan och flexibilitet är viktigt för oss för att få vardagen att fungera bra. Vi letar efter någon som kan jobba fram till jul, antagligen längre, med början tidigt i augusti. Skicka ansökan med foto och två referenser till barnflicka.sodermalm@yahoo.co.uk senast 2014-07-18 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Karin Samuelsson
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Stockholm, Barnflicka/Barnvakt Karin Samuelsson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Nannybyrån startade 2014 utifrån vårt eget behov. Som föräldrar mitt i livet, där familj, karriär och hemmet är i centrum föddes tanken på en trygg och professionell barnvaktsförmedling. Att få hjälp en stund när man behöver uträtta ärenden eller tid för relationen, är inte alltid lätt. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Barnvakt/Barnflicka Beskrivning av arbetsuppgifter: Beskrivning av arbetsuppgifter: Just nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nannybyrån. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som -Är student/har annat deltidsarbete eller är pensionär -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer -Vill leverera riktigt bra barnpassning -Har körkort Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannybyråns egen barnutbildning -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring Vid anställning hos Nannybyrån begär vi utdrag ur brottsregistret. Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiderna kommer att vara mestadels vardagar mellan 13.00-19.00 3-4 dagar i veckan. Övriga villkor: Du ska vara simkunnig familjen har pool. Familjen har en hund. Familjen ser gärna att det finns erfarenhet från ex förskolejobb eller liknande. Du ska vara över 20 år Familjen har 2 barn mellan 5 och 7 år. Kontaktperson: VD Jennie Joelsson E-post: info@nannybyran.se Telefon: 0706-527468
Företag: Nannybyrån
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Jönköping, Barnflicka/Barnvakt Nannybyrån
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Nannybyrån startade 2014 utifrån vårt eget behov. Som föräldrar mitt i livet, där familj, karriär och hemmet är i centrum föddes tanken på en trygg och professionell barnvaktsförmedling. Att få hjälp en stund när man behöver uträtta ärenden eller tid för relationen, är inte alltid lätt. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Barnvakt/Barnflicka Beskrivning av arbetsuppgifter: Beskrivning av arbetsuppgifter: Just nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nannybyrån. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som -Är student/har annat deltidsarbete eller är pensionär. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn. -Är ordningsam och lekfull. -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer. -Vill leverera riktigt bra barnpassning. -Har körkort. Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete. -Nannybyråns egen barnutbildning. -Hjärt-och lungräddningskurs. -Försäkring. Vid anställning hos Nannybyrån begär vi utdrag ur brottsregistret. Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: 1-2 ggr i månaden. Övriga villkor: Uppdraget gäller en familj med en go liten kille på 2 år som i nuläget behöver hjälp 1-2 ggr i månaden. Familjen ser gärna att du är förskoleutbildad, har jobbat som au pair eller har en gedigen erfarenhet av barnpassning. Andra uppgifter: Begär utdrag ur belastningsregistret när du söker. Kontaktperson: VD Jennie Joelsson E-post: info@nannybyran.se Telefon: 0706-527468
Företag: Nannybyrån
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Jönköping, Barnflicka/Barnvakt Nannybyrån
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Kort beskrivning av företaget: En familj med fyra barn. Jag är mammaledig just nu och min man jobbar. barnen är från 5 månder och äldsta är 11 år. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST ------------------------------------- Arbetsplats: Sundbyberg Titel: Barnvakt Beskrivning av arbetsuppgifter: Hjälpa till med att ta hand om mina barn. Jag har 4 barn i olika åldrar och det är då olika saker jag behöver hjälp med. Mest för min son som är 2 år gammal. Han är ganska lätt men busig av sig. Men ibland också till de alla. Det du ska då göra är ganska enkelt och det är att du ska bara vara här på kvällen när alla sover några timmar. Beskrivning av kvalifikationer: Du ska vara 45-50 år, kvinna och kunna handskas med barn. Du ska självklart tycka om barn och ha mkt tålamod. Du ska tycka om att läsa barnböcker för barn, gilla att pyssla och leka olik lekar ute som inne. Du ska kunna prata svenska flytande.
Företag: Ella
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Sundbyberg, Barnflicka/Barnvakt Ella
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Saltsjö-Boo med två barn på 5 år och 2 år. Vi söker en barnflicka och "allt i allo" som kan underlätta vår vardag genom att hjälpa till med barnen och med lättare hushållsarbete. Vi behöver hjälp att hämta våra barn på dagis och vara med dem mellan ca 15-18 varje dag. Övriga uppgifter består främst av enklare saker i hemmet som att handla mat, laga mat, plocka undan, vika tvätt, göra lite ärenden etc. Vi har en städerska som kommer varannan vecka. Vi söker dig som tycker om barn, är lekfull, påhittig, ansvarsfull, självgående, pålitlig och gärna lite "huslig". Vi bor i en villa i nacka och det tar 20 min med buss till centrala Stockholm. Det är nära ner till stranden (5 min) och gångavstånd till våra barns dagis (10-15 min). Om du önskar kan vi erbjuda boende i ett stort gästrum i en egen del av huset med TV, bredband samt eget badrum. Arbetstiden blir ca 15-25 timmar i veckan och flexibilitet är väldigt viktigt för oss. Vi letar efter någon som kan jobba minst ett år med början i augusti. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av barn. Körkort är ett stort plus (du får tillgång till bil). Du måste tala flytande svenska. Skriv ett mail till oss e-mail: barnflicka.saltsjoboo@gmail.com där du berättar om dig själv och din bakgrund! Skicka gärna med ett foto samt 2 referenser. Vi ser fram emot din ansökan! Ansökan Sista ansökningsdag 2014-07-14 Skicka ansökan till barnflicka.saltsjoboo@gmail.com Adress Saltsjö-Boo, Nacka
Företag: Elisabeth Hansson
Ort: Nacka
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Nacka, Barnflicka/Barnvakt Elisabeth Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt Östermalm
Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi behöver hjälp med att hämta våra två döttrar, snart 2 respektive 5 år, på ett närliggande dagis 2-3 eftermiddagar per vecka, samt barnpassning efter det (cirka kl 15-18). Ytterligare timmar kan tillkomma, exempelvis vid lättare sjukdom och vissa kvällar, så flexibilitet är ett plus. Normalt uppgår tiden till kring 10 timmar per vecka. Enklare hushållsuppgifter som att hänga tvätt, diska och laga mat kommer att vara en del av uppdraget. Vi bor på Löjtnantsgatan, nära Stadions tunnelbana och bussar (bl.a. buss 1 och 4). Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av barnpassning, gott omdöme, pålitlighet och ett glatt humör är egenskaper som vi söker hos dig. God förmåga att ta initiativ med barnen är ett plus, likaså erfarenhet från arbete vid en förskola och deltagande i förstahjälpenkurs. Du ska vara över 20 år, rökfri och tala flytande svenska.
Företag: Joakim Bergman
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt Östermalm

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonseras är för att hjälpa en trevlig barnfamilj i Bromma. Det gäller 2-3 gånger i vecka, ca 4 timmar per tillfälle, eventuellet fler tillfällen längre fram. Du som söker är mogen, barnkär, ansvarsfull har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!

Barnflicka/barnvakt
Barnflicka/barnvakt Arbetsuppgifter Vi behöver hjälp med att hämta våra två underbara döttrar, snart 2 respektive 5 år, på ett närliggande dagis 2-3 eftermiddagar per vecka, samt barnpassning efter det (cirka kl 15-18). Vi önskar hjälp ca 6-10 timmar per vecka. Ytterligare timmar kan tillkomma, exempelvis vid lättare sjukdom och vissa kvällar, så flexibilitet är ett plus. Vi bor på Löjtnantsgatan, nära Stadions tunnelbana och bussar (bl.a. buss 1 och 4). Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av barnpassning, gott omdöme, pålitlighet och ett glatt humör är egenskaper som vi söker hos dig. God förmåga att ta initiativ med barnen är ett plus, likaså erfarenhet från arbete vid en förskola och deltagande i förstahjälpenkurs. Du ska vara över 20 år, rökfri och tala flytande svenska. Uppdraget är löpande med start snarast.
Företag: Joakim Bergman
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/barnvakt jobb, Barnflicka/barnvakt Stockholm, Barnflicka/barnvakt Joakim Bergman
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/barnvakt

Barnflicka/Barnvakt
Verksamhetsbeskrivning Barnvakterna Halland är en professionell, personlig och flexibel barnvaktsförmedling som verkar i hela Halland, från Laholm upp till Göteborg. Läs mer om oss och företaget på vår hemsida, www.barnvakternahalland.se Arbetsuppgifter Vi söker nu barnvakter till familjer i Kungsbacka med omnejd! Arbetsuppgifterna varierar beroende på familjens behov men kan till exempel bestå i att hämta från dagis/skola, läsa läxor, laga enklare mat och förbereda kvällsrutiner. Ibland kan även lättare städning ingå. Beskrivning av kvalifikationer Du som söker ska naturligtvis ha erfarenhet av barn och ett brinnande intresse för att umgås och vara med barn! Vi ser gärna att du kanske studerar till någonting inom barn eller har gjort det tidigare. Vi vill att du har B-körkort, då de flesta av våra familjer kräver detta och även tillgång till egen bil är ett stort plus. Ange detta tydligt i din ansökan. Då detta främst är ett extrajobb, med timmar då och då, är det bra om du har en annan sysselsättning upptill, så som exempelvis studier. Så är du intresserad av ett långvarigt och givande extrajobb, tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt!
Företag: Barnvakterna Halland
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Kungsbacka, Barnflicka/Barnvakt Barnvakterna Halland
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

Barnflicka/Barnvakt, Babysitter
Verksamhetsbeskrivning Riddarpoolen, ett företag som bedriver hushållsnära tjänster, omsorg om äldre och barn, städning, renovering, fastighetsskötsel, Arbetsuppgifter Riddarpolen erbjuder flexibla barnvakter, och till med hjälpa visa barn med mådersmål (arabiska, syrianska). För oss är det en självklarhet att erbjuda våra familjer en trygg, pålitlig och barnkär barnvakt som hela familjen trivs med. Utbildning/Erfarenhet Du har tidigare arbetat med barnpassning - Du ska vara ordningsam och lekfull - Du har goda kunskaper i syrianska och arabiska, engelska är en merit. Vänligen ansök via post eller e-post.
Företag: Riddarpoolen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt, Babysitter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt, Babysitter

Barnflicka/Barnvakt
Beskrivning av arbetsuppgifter: Barnflicka; Naglima AB; Österåker; 141022 1 plats. Vi söker nu efter en barnflicka till en familj med två barn på 4 och 1 år. Familjen behöver hjälp att lämna 4-åringen till förskolan och ta hand om 1-åringen till föräldrarna kommer hem 4 dagar i veckan, måndag-torsdag. Arbetstiderna är 06,15-10,15 från 7 januari 2015 till 26 juni 2015. Barnen är fulla av energi och älskar att leka. Barnflickan ska ha fokus på barnen och se till att skapa passande aktiviteter. Familjen bor i Österskär nära Roslagsbannan och förskolan ligger i nära anslutning till hemmet. Familjen önskar gärna att barnflickan någon gång ibland har möjlighet att arbeta en kväll men det är inget krav. Familjen söker en barnflicka med mycket erfarenhet av små barn som kan hantera de situationer som uppstår och se till att barnen mår bra. Krav för tjänsten: Kunna uttrycka sig i svenska i tal och skrift. Polisregister utdrag utan anmärkningar. Beskrivning av kvalifikationer: Kunna uttrycka sig i svenska i tal och skrift. Polisregister utdrag utan anmärkningar
Företag: Naglima AB
Ort: Österåker
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Österåker, Barnflicka/Barnvakt Naglima AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

SverigeKids, Aktiv barnflicka/barnvakt sökes till ÖSTERMALM!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Aktiv barnflicka sökes för att hämta två pojkar 1,5år och 6år från skola och förskola för att sedan hitta på aktiviteter samt att laga mat. Det gäller måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar ca kl. 15:30-18:30 och halvdag varje helg samt extra vid behov. Du som söker är en barnkär, ansvarsfull och flexibel person som som tycker om att vara aktiv och att laga mat. Familjen vill att du stannar i minst ett år.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Aktiv barnflicka/barnvakt sökes till ÖSTERMALM! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Aktiv barnflicka/barnvakt sökes till ÖSTERMALM!

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Saltsjö-Boo med två barn på 5 år och 2 år. Vi söker en barnflicka och "allt i allo" som kan underlätta vår vardag genom att hjälpa till med barnen och med lättare hushållsarbete. Vi behöver hjälp att hämta våra barn på dagis och vara med dem mellan ca 15-18 varje dag. Övriga uppgifter består främst av enklare saker i hemmet som att handla mat, laga mat, plocka undan, vika tvätt, göra lite ärenden etc. Vi har en städerska som kommer varannan vecka. Vi söker dig som tycker om barn, är lekfull, påhittig, ansvarsfull, självgående, pålitlig och gärna lite "huslig". Vi bor i en villa i nacka och det tar 20 min med buss till centrala Stockholm. Det är nära ner till stranden (5 min) och gångavstånd till våra barns dagis (10-15 min). Om du önskar kan vi erbjuda boende i ett stort gästrum i en egen del av huset med TV, bredband samt eget badrum. Arbetstiden blir ca 15-25 timmar i veckan och flexibilitet är väldigt viktigt för oss. Vi letar efter någon som kan jobba minst ett år med början i augusti. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av barn. Körkort är ett stort plus (du får tillgång till bil). Du måste tala flytande svenska. Skriv ett mail till oss e-mail: barnflicka.saltsjoboo@gmail.com där du berättar om dig själv och din bakgrund! Skicka gärna med ett foto samt 2 referenser. Vi ser fram emot din ansökan! Ansökan Sista ansökningsdag 2014-11-21 Skicka ansökan till barnflicka.saltsjoboo@gmail.com Adress Saltsjö-Boo, Nacka
Företag: Elisabeth Hansson
Ort: Nacka
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Nacka, Barnflicka/Barnvakt Elisabeth Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi har nu flera familjer i Bromma som söker en duktig barnflicka. Du som söker är barnkär, ansvarsfull, påhittig och har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn samt av att passa flera barn samtidigt.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Solna
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Saltsjö-Boo med två barn på 5 år och 2 år. Vi söker en barnflicka och "allt i allo" som kan underlätta vår vardag genom att hjälpa till med barnen och med lättare hushållsarbete. Vi behöver hjälp att hämta våra barn på dagis och vara med dem mellan ca 15-18 varje dag. Övriga uppgifter består främst av enklare saker i hemmet som att handla mat, laga mat, plocka undan, vika tvätt, göra lite ärenden etc. Vi har en städerska som kommer varannan vecka. Vi söker dig som tycker om barn, är lekfull, påhittig, ansvarsfull, självgående, pålitlig och gärna lite "huslig". Vi bor i en villa i nacka och det tar 20 min med buss till centrala Stockholm. Det är nära ner till stranden (5 min) och gångavstånd till våra barns dagis (10-15 min). Om du önskar kan vi erbjuda boende i ett stort gästrum i en egen del av huset med TV, bredband samt eget badrum. Arbetstiden blir ca 15-25 timmar i veckan och flexibilitet är väldigt viktigt för oss. Vi letar efter någon som kan jobba minst ett år med början i augusti. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av barn. Körkort är ett stort plus (du får tillgång till bil). Du måste tala flytande svenska. Skriv ett mail till oss e-mail: barnflicka.saltsjoboo@gmail.com där du berättar om dig själv och din bakgrund! Skicka gärna med ett foto samt 2 referenser. Vi ser fram emot din ansökan! Ansökan Sista ansökningsdag 2014-11-21 Skicka ansökan till barnflicka.saltsjoboo@gmail.com Adress Saltsjö-Boo, Nacka
Företag: Elisabeth Hansson
Ort: Nacka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Nacka, Barnflicka/Barnvakt Elisabeth Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi har nu flera familjer i Bromma som söker en duktig barnflicka. Du som söker är barnkär, ansvarsfull, påhittig och har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn samt av att passa flera barn samtidigt.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Solna
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till MULLHYTTAN!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi har en familj i Mullhyttan som söker en duktig barnvakt. Du som söker är barnkär, ansvarsfull, påhittig och har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn samt av att passa flera barn samtidigt.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Lekeberg
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till MULLHYTTAN! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till MULLHYTTAN!

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till DANDERYD!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonseras är för att hjälpa en trevlig barnfamilj i Danderyd. Start omgående för rätt person, 2-3 dagar i veckan, ca kl 15:00-18:00.  Du som söker är barnkär, ansvarsfull och har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn samt av att passa fler barn samtidigt. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till DANDERYD! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till DANDERYD!

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi har nu flera familjer i Bromma som söker en duktig barnflicka. Du som söker är barnkär, ansvarsfull, påhittig och har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn samt av att passa flera barn samtidigt.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Solna
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till BROMMA!

Barnflicka/Barnvakt
Vi är en familj i Saltsjö-Boo med två barn på 5 år och 2 år. Vi söker en barnflicka och "allt i allo" som kan underlätta vår vardag genom att hjälpa till med barnen och med lättare hushållsarbete. Vi behöver hjälp att hämta våra barn på dagis och vara med dem mellan ca 15-18 varje dag. Övriga uppgifter består främst av enklare saker i hemmet som att handla mat, laga mat, plocka undan, vika tvätt, göra lite ärenden etc. Vi har en städerska som kommer varannan vecka. Vi söker dig som tycker om barn, är lekfull, påhittig, ansvarsfull, självgående, pålitlig och gärna lite "huslig". Vi bor i en villa i nacka och det tar 20 min med buss till centrala Stockholm. Det är nära ner till stranden (5 min) och gångavstånd till våra barns dagis (10-15 min). Om du önskar kan vi erbjuda boende i ett stort gästrum i en egen del av huset med TV, bredband samt eget badrum. Arbetstiden blir ca 15-25 timmar i veckan och flexibilitet är väldigt viktigt för oss. Vi letar efter någon som kan jobba minst ett år med början i augusti. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av barn. Körkort är ett stort plus (du får tillgång till bil). Du måste tala flytande svenska. Skriv ett mail till oss e-mail: barnflicka.saltsjoboo@gmail.com där du berättar om dig själv och din bakgrund! Skicka gärna med ett foto samt 2 referenser. Vi ser fram emot din ansökan! Ansökan Sista ansökningsdag 2014-11-21 Skicka ansökan till barnflicka.saltsjoboo@gmail.com Adress Saltsjö-Boo, Nacka
Företag: Elisabeth Hansson
Ort: Nacka
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Nacka, Barnflicka/Barnvakt Elisabeth Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till MULLHYTTAN!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi har en familj i Mullhyttan som söker en duktig barnvakt. Du som söker är barnkär, ansvarsfull, påhittig och har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn samt av att passa flera barn samtidigt.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Lekeberg
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till MULLHYTTAN! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till MULLHYTTAN!

Barnflicka/Barnvakt
Maria Eggers Kort beskrivning av företaget: Ensamföretag moder sjuk i Als många assistenter kring mamman som har en 6-årig son Moder har varit skådespelerska. Barnflicka Arbetsuppgifter: 2013-06-28 BARNFLICKA SÖKES Ensamstående funktionshindrad mamma Maria Eggers(skådespelerska) söker positiv barnflicka till sin 7-åriga son. Du ska kunna hämta sonen från modern och ta honom till skolan , som ligger några meter från hemmet. skolan börjar 0815, du behöver vara på Björnsonsgatan kl 0700 , Simon behöver tid på sig, att klä på sig, dvs. morgonrutin. Då modern är förlamad. Arbetstid blir från 0700-0830 varje morgon. och ev hämta från skolan på eftermiddag. Beskrivning av kvalifikationer: Du behöver vara empatisk, inlyssnande, förstå Simons situation, Du behöver verkligen kunna lyssna på Simon, och gå i "hans takt" då det är svårt för honom att lämna sin mamma. Du behöver ta ansvar och lyssna in mamman, hon kommer ge dig stöd o råd hur göra i de olika momenten. Ett måste är att du är över 25 år.Skicka med foto. Vi ser gärna att du är lekfull, påhittig, kreativ samt POSITIV och självklart gilla barn.
Företag: Maria Eggers
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka/Barnvakt jobb, Barnflicka/Barnvakt Stockholm, Barnflicka/Barnvakt Maria Eggers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka/Barnvakt

SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till TYRESÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi har trebarnsfamilj som söker efter en ny barnflicka 4ggr/v på eftermiddagarna.  Du som söker är barnkär, ansvarsfull, påhittig och har tidigare erfarenhet barn av att passa yngre barn samt av att passa flera barn samtidigt.  Start omgående för rätt person! SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet.  Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till TYRESÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnflicka/barnvakt sökes till TYRESÖ!


Sök lediga jobb Barnflicka_Barnvakt

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se