Barnskötare_Förskollärare Nacka jobb - lediga jobb

Barnskötare_Förskollärare Nacka jobb Barnskötare_Förskollärare Nacka jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Barnskötare_Förskollärare Nacka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Barnskötare_Förskollärare Nacka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Restaurangchef- Stockholm

  2. Serveringspersonal Sommarjobb- Stockholm

  3. Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka- Stockholm

  4. Cafébiträde, gärna erfarenhet.- Stockholm

  5. Kock eller erfaren kallskänka .(Dagtid)- Lidingö

  6. Arbetsledare Solcellsinstallationer- Stockholm

  7. Förskollärare- Solna

  8. Försäkringsförmedlare söker ambitiösa rådgivare- Stockholm

  9. Lärare yngre åldrar- Sollentuna

  10. Lärare i engelska- Haninge


Mer beskrivning

Restaurangchef
Restaurang Stranden är en relativt nyöppnad restaurang med två barer och lounge på nya Hornsberg. Med utsikt över mälaren och en tidslös inredning vill vi skapa västra Kungsholmens härligaste kvartershäng. Nu söker vi en restaurangchef med flera års erfarenhet av liknande ställning inom restaurangbranchen. Du bör var resultatinriktad, serviceminded och ha starka ledaregenskaper. Dryckes och matkunskap är meriterande. Jobbet är flexibelt med stort ansvar.
Företag: STRANDEN BAR & MATSAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef jobb, Restaurangchef Stockholm, Restaurangchef STRANDEN BAR & MATSAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef

Serveringspersonal Sommarjobb
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för våra kunders räkning serveringspersonal till vårt restaurangteam. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet från a la carte servering, och ett plus är om du även har relevant utbildning i bagaget. Arbetstiderna är främst kvällar och helger. Du som söker måste kunna arbeta självständigt i högt tempo. Du bör ha gedigen erfarenhet från a la carte servering, samt kassavana.Grundläggande dryckeskunskaper är också en förutsättning för att kunna möta vår kunds krav på hög yrkeskompetens. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Sommarjobb

Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka
Vi söker en farmaceut till Apoteket Atlas i Nacka (Sickla köpkvarter) och Apoteket Alvikstorg. Medstop, apotekskedjan med den tydliga visionen om vara kundens självklara val på marknaden. Vi driver apoteken med kompetent personal där tillgänglighet, tryggt och trovärdigt samt handlingskraft är kärnvärden. Vi tror på en hög grad av delaktighet och ett decentraliserat arbetssätt, lösningarna finns där problemen uppstår. En viktig del av vår kultur är glädje och engagemang hos våra anställda. Vi värnar om våra medarbetares kompetensutveckling. Vi har vår verksamhet i regionerna Öst, Väst och Syd, där våra 67 apotek återfinns. Utöver förmåner som ticket rikskort och friskvårdsersättning kan vi också erbjuda medverkan i vårt talangprogram för dig som vi ser som en blivande ledare. From juni 2013 är vi en del av Oriola-KD koncernen. Huvudarbetsuppgifter Receptexpedition och egenvård. Du bidrar, tillsammans med oss andra, till att apoteken blir Stockholms bästa. Övriga ansvarsområden kan bli aktuellt efter tidigare erfarenhet, intresse, personliga egenskaper och kompetens. Kvalifikationer Du är legitimerad Apotekare eller Receptarie. Du skall ha farmaceutisk och egenvårdskompetens. Intresse för friskvård, hälsa och språk är meriterande, dock ej avgörande. Personliga egenskaper Vi ser att du är mycket intresserad av farmaci, egenvård och kommunikation. Att du har kundfokus, gillar försäljning, är flexibel och gillar ett högt tempo ser vi som en självklarhet. Du ska ha egenskapen "Jag vill och Jag kan". Du ska ha viljan att vidareutbilda dig inom apotekssortiment och butiksdrift. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och vågar fatta egna beslut. Varaktighet och omfattning Tjänsten är en tillsvidareanställning från och med 1 september eller enligt överenskommelse och arbetstiden är heltid (40 timmar/ vecka). Frågor besvaras av: Apotekschef Barbro Söderström tfn 08-120 51 751 alternativt 070-08 51 751 Apotekschef Amin Jeppsson Dadoun tfn 070-082 91 91 (semester t.o.m. 12 aug 2013). Fackliga företrädare för Sveriges Farmaceuter SFA: Jasmina Dervovic 018- 40 00 43 Farmaciförbundet (FF): Pär Sandberg 016-12 25 71 Ansökan Sänd din ansökan via e-post till barbro.soderstrom@medstop.se senast 2013-08-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: MEDSTOP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Medstop i Stockholm och Nacka

Cafébiträde, gärna erfarenhet.
Vivels består av ett leveransbageri och 5 st mysiga Caféer & brödbodar. Vi är ett högservice och kvalitetsbageri med anor från 1932. I våra caféer och brödbodar säljer vi bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från vårt egna bageri. Vi serverar också våra kunder goda och vackra sallader, smörgåsar och lättare luncher. Vi söker nu ett café biträde som älskar sitt arbete och tar väl hand om våra kunder. Butiken ligger på Liljeholmstorg plan 3. Ansökan skall ske skriftligt och per e-post.
Företag: Vivels i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde, gärna erfarenhet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde, gärna erfarenhet.

Kock eller erfaren kallskänka .(Dagtid)
Vivels är ett leverans och kvalitets bageri sedan 1932. I dag har vi 5 st butiker/ caféer där några utav dem serverar enklare varma maträtter. Vi söker nu en kock eller erfaren kallskänka som är kreativ, nytänkande och som har en stor passion för mat. Tjänsten är heltid och dagtid, Lidingö Larsbergs centrum.
Företag: Vivels i Stockholm AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock eller erfaren kallskänka .(Dagtid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock eller erfaren kallskänka .(Dagtid)

Arbetsledare Solcellsinstallationer
Direct Energy är drivet företag som jobbar med installation av solcellsanläggningar. Vi är ledande i vår bransch i Sverige och har några av Sveriges mest erfarna projektledare och installatörer. Vi söker nu en motiverad, driven och kompetent arbetsledare. Du kommer att jobba som arbetsledare för ett av våra installationsteam. Du behöver inte ha någon förkunskap om solceller men bör ha 5-10 års erfarenhet av bygg/takarbete. Du är trygg i din hantverkskompetens och har goda arbetsledaregenskaper. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett växande företag i en mycket intressant bransch som har framtiden för sig. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och pålitlig samt social och positiv. Våra projekt ligger runt om i landet så du måste också vara beredd att resa samt ha körkort. Vi är ett ungt och drivet företag och fäster stor vikt vid personkemi och driv. Vi jobbar med de bästa leverantörerna och de intressantaste kunderna. Nu söker vi en driven, positiv och kompetent arbetsledare. Hör av dig!
Företag: Direct Energy AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Solcellsinstallationer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Solcellsinstallationer

Förskollärare
Förskollärare sökes till I Ur och Skur Järvastaden 3 tjänster finns till augusti 2013 Vår förskola är nystartad i januari ligger i nyrenoverade lokaler i Järvastaden i Solna. Vi har egen kock och lagar vår mat från grunden. Till hösten utökar med en avdelning och kommer att ha totalt 84 barn på fem avdelningar. Är du intresserad av att arbeta med utomhuspedagogik och vill arbeta med barn med kvalitet både utomhus och inomhus. Har du ett eget friluftsintresse och gillar att upptäcka, uppleva, utforska med barnen i naturen, passar du bra här. Datorvana och erfarenhet av Friluftsfrämjandets friluftsskolor är meriterande.
Företag: NYFIKEN FRILUFTS AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Solna, Förskollärare NYFIKEN FRILUFTS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Försäkringsförmedlare söker ambitiösa rådgivare
Företaget är Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter och driver en av Sveriges största jämförelsetjänster. Bolagets affärsidé är att erbjuda privatpersoner jämförelser, rådgivning och köp av produkter och tjänster inom privatekonomi. För deras räkning söker vi nu 5 drivna personer som vill utvecklas till försäkringsrådgivare. Som anställd hos detta företag har du mycket goda möjligheter att utvecklas till en toppsäljare och göra karriär hos ett etablerat och framgångsrikt bolag som sedan 1999 försett det svenska folket med prisvärda försäkringslösningar! Idag sitter de i nya och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm på Östermalm. Vill du bli framgångsrik i försäkringsbranschen? Du får: En försäkringsutbildning i toppklass. Garantilön och mycket god provision. Stort kundflöde, vi kontaktar de som vill ha vår hjälp. Mix av fast och rörlig lön där goda resultat belönas. En säljstimulerande miljö med drivna, ambitiösa medarbetare. Ständigt återkommande roliga events med bolaget. Om du vill utvecklas och ta mer ansvar, nu har du chansen? Flera av våra nuvarande chefer har startat sin karriär som rådgivare! Arbetsuppgifter Uppsökande försäljning över telefon där kunderna har gjort en förfrågan via våra nätverk bl.a. företagets hemsida. Försäljning samt rådgivning av försäkringar. Tjänsten Vi söker dig som med starkt personligt engagemang vill utvecklas tillsammans med oss. Du kommer att ansvara för den dagliga kontakten med befintliga som nya kunder, och vi letar efter dig som ser en utmaning i att alltid leverera den mest optimala lösningen. För att passa in i tjänsten är du: Driven med hög energinivå Du vill utvecklas som affärsman/kvinna Har ett brinnande intresse för att skapa och göra affärer Nyutexaminerad eller i början av din karriär Starkt meriterande om du har jobbat med tidigare försäljning men det är inte ett krav. Passar du in i beskrivningen och tror att du har vad som krävs för att lyckas, skicka då din ansökan så snart som möjligt. Arbetstid / Varaktighet Heltid/Provanställning Lön Fast grundlön med provision. Ansökan Ansökan innehållande personligt brev och CV skickar du till jobb@studentresource.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt
Företag: Kayse, Abdi Hussen/Student resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkringsförmedlare söker ambitiösa rådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkringsförmedlare söker ambitiösa rådgivare

Lärare yngre åldrar
Norrvikens skola i Sollentuna söker lärare till åk 1-6. Norrvikens Skola ligger i ett gammalt villaområde i Norrviken. Skolan ligger nära pendeltåget och naturreservatet Järvafältet. Vi har ca 460 elever som vi äter KRAV-märkt pedagogisk lunch med. Dina arbetskamrater lägger stor vikt vid att skapa en bra arbetsmiljö för våra elever och vi förväntar oss naturligtvis samma sak av dig. Vi förväntar oss också att du utövar ett gott ledarskap för att säkerställa trygghet och studiero. Dessutom vill vi att du: Har god kunskap om skolans styrdokument Har god förmåga att väcka elevernas intresse för dina ämnen Tjänsten tillträdes 13 augusti och vi tillämpar provtjänstgöring. Vill du veta mer, kontakta rektor Carina Norberg på mobiltfn 070-4910339. Välkommen med din ansökan till carina.norberg@norrvikensskola.se senast 22 juli 2013. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Rektor Carina Norberg Besöksadress Norrvikens skola Norrvikens skola Box 6068 Lindvägen 16 192 06 Sollentuna 192 70 Sollentuna
Företag: NORRVIKEN UTBILDNING AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare yngre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare yngre åldrar

Lärare i engelska
Arbetsplatsen är belägen i Haninge kommun. Västra Ekoskolan som ligger i Tungelsta, Haninge kommun, är en F-klass t o m år 5 skola med fritidsverksamhet och har ca 60 elever. Den är en friskola och drivs av en föräldraförening. Skolan har en miljö och hälsoprofil. Vi söker en behörig lärare i engelska för undervisning i år 3 - 5. Är du den vi söker? Vill du vara med och utveckla en unik skola med ekoprofil där elevernas kunskap, trygghet och lärande är i fokus? Arbetsuppgifter: Tjänsten innehåller alla ordinarie uppgifter som ingår i lärarens uppdrag i grundskolan, som ansvar för planering, genomförande, uppföljning, utveckling och utvärdering av lektioner och den pedagogiska verksamheten. Utepedagogik ingår som en röd tråd i vår verksamhet. Kvalifikationer: Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i år 3-5. Du har förmåga att väcka elevernas nyfikenhet och engagemang och kan skapa en trygg lärandemiljö med god arbetsro där elevernas förmåga att prova på nya utmaningar ökar. God vana att hantera digitala läromedel är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ansvarskänsla och omtanke. Du har ett öppet sinne, förmåga att entusiasmera och inspirera elever och arbetskamrater samt lätt för att kommunicera med såväl barn som vuxna. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som lärare men det är inget krav.
Företag: FÖRENINGEN VÄSTRA EKOSKOLAN
Ort: Haninge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska


Sök lediga jobb Barnskötare_Förskollärare Nacka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se