Barnskötare_Förskollärare jobb - lediga jobb

Barnskötare_Förskollärare jobb Barnskötare_Förskollärare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Barnskötare_Förskollärare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Barnskötare_Förskollärare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Mobilreparatör sökes- Stockholm

  2. Kock för husmanskost- Haninge

  3. Kock/restaurangbiträde- Nacka

  4. Account manager- Stockholm

  5. Restaurangbiträde- Stockholm

  6. Personlig assistent- Stockholm

  7. Grillkock- Botkyrka

  8. Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm- Haninge

  9. Köksbiträde- Botkyrka

  10. SERVITRIS- Stockholm


Mer beskrivning

Mobilreparatör sökes
Mumien.se, ett av Sveriges mest välrenommerade serviceföretag med 10 års erfarenhet av mobilreparationer söker nu en tjej/kille till vår Stockholmsbutik. Butiken ligger i centrala Stockholm och vi söker en riktigt teknikintresserad ung person. Du skall vara stresstålig, noggrann, väldigt trevlig Du skall kunna datorer bra, du ska prata och förstå svenska bra då du har kundkontakt och kunna skriva och prata engelska eftersom våra leverantörer ibland befinner sig utomlands. Du skall ha B körkort. Det är meriterande om du arbetat med reparationer av mobiltelefoner eller datorer tidigare.
Företag: Mumien AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mobilreparatör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mobilreparatör sökes

Kock för husmanskost
Beskrivning av arbetsuppgifter: lunchkock som ska få jobba mellan kl08:00-15:00 ska kunna laga de klassiska husmanslunch Beskrivning av kvalifikationer: Minst 6 månaders erfarenhet som kock till husmanskost
Företag: Kinarestaurangen i VH AB (China Thai Garden)
Ort: Haninge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock för husmanskost jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock för husmanskost

Kock/restaurangbiträde
Kort beskrivning av företaget: Thai restaurang. Beskrivning av arbetsuppgifter: Ska kunna förbereda och hacka grönsaker samt ska kunna laga thaimat. Beskrivning av kvalifikationer: Ska kunna lite svenska för att man ska kunna kommunicera samt kunna laga thaimat
Företag: Eknäs Bankock Wok & Grill
Ort: Nacka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/restaurangbiträde jobb, Kock/restaurangbiträde Nacka, Kock/restaurangbiträde Eknäs Bankock Wok & Grill
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/restaurangbiträde

Account manager
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare tre stycken Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. Du erhåller den utbildning som behövs för att lyckas! ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager är du sMedia Group ´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av att sälja, helst både via telefon och möten. Har du erfarenhet från försäljning inom webb eller mobila tjänster är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du vill utvecklas som säljare. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden.
Företag: sMedia Group
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager

Restaurangbiträde
Restaurangen ligger vid Stockholm Universitet och där kan du äta pizza, kebab, hamburgare m.m. Sedvanliga arbetsuppgifter som restaurangbiträde: - Plocka disk - Servera gäster - Diska m.m. Tidigare erfarenhet är inget absolut krav.
Företag: Restaurang Universitetet HB Pic Nic
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde jobb, Restaurangbiträde Stockholm, Restaurangbiträde Restaurang Universitetet HB Pic Nic
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde

Personlig assistent
Jag är en 61-årig pensionerad filmfotograf som har en neurologisk sjukdom som gör mig beroende av assistenter dygnet runt. Jag måste utöka min stab med en heltid samt två vikarier för arbete dagtid och vakten natt. Eftersom jag har fått respirator för ett år sedan som mina assistenter sköter själva krävs det en 5-timmars-utbildning på Danderyds sjukhus som du kan gå under din inlärningstid hos mig. Jag är gift särbo och har en dotter och ett barnbarn och bor i en stor fyra i Solberga. Körkort krävs samt svenska modersmål.
Företag: Hans Nordén
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Grillkock
För omgående anställning sökes en grillmästare. Erfarenhet från restaurangarbete krävs.
Företag: Grekiska kolgrillsbaren
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Grillkock jobb, Grillkock Botkyrka, Grillkock Grekiska kolgrillsbaren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grillkock

Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm
"JYSK för mig innebär teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Jag gillar den känslan " Malgorzata, Säljare i den polska staden Biala Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 20 juli. Ansökan endast via Jysk hemsida. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm

Köksbiträde
För omgående anställning sökes ett köksbiträde. Erfarenhet från restaurangarbete krävs.
Företag: Grekiska kolgrillsbaren
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Botkyrka, Köksbiträde Grekiska kolgrillsbaren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde

SERVITRIS
Lion Bar är i behov av en servitris. Du ska gärna ha erfarenhet av restaurangbranschen eller liknande serviceyrken.
Företag: Restautrang Lionbar
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga SERVITRIS jobb, SERVITRIS Stockholm, SERVITRIS Restautrang Lionbar
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVITRIS


Sök lediga jobb Barnskötare_Förskollärare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se