Bartender Nära Vänner AB jobb - lediga jobb

Bartender Nära Vänner AB jobb Bartender Nära Vänner AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bartender Nära Vänner AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bartender Nära Vänner AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Frisörer- Södertälje

  2. Administratör - Digisign AB- Stockholm

  3. Geotekniker- Solna

  4. Presskommunikatör- Solna

  5. Salong Janet söker frisör omgående.- Södertälje

  6. Projektledare underhåll (Citybanan)- Solna

  7. Plåtslagare- Stockholm

  8. FARMACEUT TILL BOOTS APOTEK HUDDINGE CENTRUM- Huddinge

  9. Boendestödjare- Huddinge

  10. Utesäljare B2B lokaltidningen STOCKHOLM- Stockholm


Mer beskrivning

Frisörer
Vi söker två frisörer med flera års erfarenhet i yrket. Du får gärna ha gesällbrev. Välkommen att söka Kontaktperson: Christian 0762789426
Företag: Armado, George Christian
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Frisörer jobb, Frisörer Södertälje, Frisörer Armado, George Christian
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisörer

Administratör - Digisign AB
Digisign AB är ett elektronikföretag som utvecklar och marknadsför styrsystem för hissar. Företaget tillverkar sina produkter själva. Kunderna finns idag huvudsakligen i Sverige. Företaget omsätter MSEK 17 och har 10 fast anställda. Företaget driver sin verksamhet i trevliga lokaler i Västberga, i södra Stockholm. Digisign AB söker en erfaren administratör. I arbetsuppgifterna ingår bland annat löpande redovisning, löner, hantera personalfrågor, fakturering och svara i telefon. Positionsinnehavaren kommer även att arbeta med inleveranser och efterkalkyler. På sikt kan det bli aktuellt med inköpsfrågor. Som på alla mindre företag måste man vid behov vara beredd att rycka in på andra områden. För att lyckas i rollen måste den sökande efter en introduktion vara självgående och ta egna initiativ . Den sökande måste ha dokumenterad erfarenhet från löpande redovisning. Företaget arbetar med ett administrativt IT stödsystem så erfarenhet från sådana system ett krav, t ex Wisma och SPCS eller motsvarande. Kunskap i Open Office eller liknande är nödvändigt. Företagen har kunder både inom och utom Sverige så den sökande måste vara flytande, både verbalt och skriftligt, på svenska och bra på engelska.
Företag: Synvergenta AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör - Digisign AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör - Digisign AB

Geotekniker
Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten Hallandsås, Förbifart Stockholm, E4 Sundsvall och Västlänken. Till verksamhetsområde Stora projekt, avdelning Teknik och miljö i Stockholm, söker vi nu två geotekniska specialister. Du kommer att arbeta som geotekniskt specialiststöd till projekten i dess olika skeden, allt från tidiga utredningar till genomförande/byggande. Du stöder projektledaren med förutsättningar och krav i kontakten med konsulter och entreprenörer, samt är en viktig länk i projektet gentemot förvaltaren. Framför allt inriktas arbetet mot Stora projekt i Stockholmsregionen, men du kommer även att arbeta nationellt med att bevaka utvecklingen inom området för att initiera och driva utveckling inom geotekniken, inte minst i form av utveckling av Trafikverkets regelverk. Du ska ha civilingenjörsutbildning, med inriktning bygg/väg och vatten, eller motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Du ska ha minst 3 års kvalificerad yrkeserfarenhet av geoteknik och andra markrelaterade uppgifter inom infrastrukturbyggande, helst både från myndighets- och konsult-/entreprenadsidan inom väg-/järnvvägsbyggnadsområdet. Du ska ha bred, generell kompetens och erfarenhet av att delta i projekt. Vi ser det även som positivt om du har erfarenhet av dimensionering och utförande av geokonstruktioner. Då arbetet innebär mycket interna och externa kontakter är det viktigt att du är utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är initiativrik och har hög integritet. Eftersom vi arbetar med kontraktshandlingar och andra juridiska handlingar, är det mycket viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket, såväl i tal som i skrift. Vidare är du analytisk och strukturerad samt kan driva projekt och frågor av långsiktig karaktär. Du ska vara noggrann, ha ett gott omdöme i både ekonomiska och tekniska frågor samt förmåga till helhetssyn. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Geotekniker jobb, Geotekniker Solna, Geotekniker Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Geotekniker

Presskommunikatör
Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Vi är samhällsutvecklare som ska utveckla och förvalta smart infrastruktur. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation och informationshantering ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor. Vi ansvarar också för ärende- och dokumenthantering och samordning av e-förvaltningsutvecklingen. Som presskommunikatör hjälper du journalister att finna relevant information och rätt befattningshavare inom Trafikverket. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att identifiera ämnen och frågor som är av relevans för massmedia samt arbete kring medieanalys. I samverkan med andra kommunikatörer planerar och genomför du pressaktiviteter. Du kommer även att arbeta med det interna behovet av utbildning och träning på medieområdet samt vara delaktig i utbildningar. Som Presskommunikatör företräder du vid behov myndigheten i mediefrågor. Du måste vara beredd att ta många egna initiativ och driva dina idéer framåt mot fastställda resultatmål. Resor och schemalagd beredskap ingår i arbetet. Vi söker dig med högskoleutbildning inom journalistik eller kommunikation. Du har kunskap om massmedias uppdrag och värderingar samt erfarenhet av eget arbete som journalist eller av mediekontakter. Du behöver vara bekväm med att företräda pressavdelningen internt och vid behov representera myndigheten utåt. Du kommer att ge intervjuer efter väldigt kort förberedelsetid och behöver känna dig bekväm med det. Som presskommunikatör i Stockholm behöver du vara beredd att medverka i direktsända intervjuer i radio och tv. God kännedom om Trafikverkets organisation och uppdrag samt erfarenhet av att arbeta inom offentlig myndighet är meriterande. Som person är du självständig, lyhörd och positiv till att söka nya vägar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Presskommunikatör jobb, Presskommunikatör Solna, Presskommunikatör Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Presskommunikatör

Salong Janet söker frisör omgående.
Salong Janet söker omgående en frisör med erfarenhet. Vi ser helst att du som söker skall vara utbildad frisör och ha erfarenhet och kunskap av de olika momenten inom frisöryrket. Vi kommer tillämpar provanställning som senare kan bli en tills vidare anställning.
Företag: Salong Janet
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Salong Janet söker frisör omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Salong Janet söker frisör omgående.

Projektledare underhåll (Citybanan)
Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 800 medarbetare och en omsättning på cirka 17 miljarder kronor. Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens utveckling. Som projektledare med förvaltande ansvar svarar du för att planera, budgetera, upphandla och genomföra förvaltning (DoU, reinvestering) av projekt Citybanan. Genom en skriftlig delegering får du ansvar för att upprätthålla funktionerna samt för de arbetsuppgifter som är kopplade till verksamheten. I rollen ingår förvaltning (DoU, reinvestering) av projektet övertagande av Citybanan. Vidare ingår upprättande av reinvesterings- och verksamhetsplaner grundat på analyser från bland annat underhållssystem och tillsammans med såväl interna och externa specialister. I rollen ingår även administrativt arbete såsom upprättande av skriftliga rapporter (tertial- och års uppföljningsrapporter, konsekvensbeskrivningar, uppdatering av administrativt kopplade dokument etc.) Högskoleutbildning, med teknisk inriktning minst 180 hp (120 p) eller kompetens förvärvad genom erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi söker dig med flerårig av att arbeta med och leda stora/komplexa projekt med många intressenter och beroenden Du har god kännedom om järnvägsverksamhet och de säkerhetskrav som är kopplade till denna. Goda kunskaper i ekonomi och entreprenadjuridik är meriterande. Det är också meriterande om du dessutom känner till Trafikverkets organisation och arbetssätt. Du har flerårig erfarenhet som ledare och har förmåga att engagera och få med dig medarbetare. Då en stor del av arbetet handlar om att föra konstruktiva dialoger med specialister samt konsulter och entreprenörer i branschen är det viktigt att du har erfarenhet och kompetens som beställare/entreprenör från installations- alternativt anläggningsbranschen. Eftersom arbetet innebär mycket externa och interna kontakter måste du ha god förmåga att samarbeta. Du ska vara positiv, utåtriktad, kunna jobba både självständigt och i grupp, vara strukturerad med gott ordningssinne. Att redogöra för samt upprätta skriftliga rapporter och beskrivningar tillhör vardagen varför du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Rollen som beställare kräver även att du har förmåga till hög integritet. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare då vi har många tillämpningar och system som du kommer att arbeta i. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträva
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare underhåll (Citybanan) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare underhåll (Citybanan)

Plåtslagare
Tre medarbetare sökes till vårt team. Vi vill att du/ni har minst fem års erfarenhet inom plåt -och/ eller tegelläggning.
Företag: DSP Tjänster AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Plåtslagare jobb, Plåtslagare Stockholm, Plåtslagare DSP Tjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plåtslagare

FARMACEUT TILL BOOTS APOTEK HUDDINGE CENTRUM
FARMACEUT TILL BOOTS APOTEK HUDDINGE CENTRUM Boots, som ingår i den internationella apotekskoncernen Alliance Boots, har en långvarig erfarenhet av apoteksdrift och bedriver egen forskning och utveckling av produkter. No7, Soltan och Botanics är några exempel på Boots välkända varumärken som ingår i sortimentet på Boots apotek. Vårt apotek bedrivs enligt Boots koncept. Boots har ett för Norden unikt apotekskoncept med ett stort utbud av egna produkter, tjänster och traditionell apoteksverksamhet. Nu söker vi en engagerad farmacevt till Boots apotek i Huddinge centrum. Kommer kunderna att prata om dig? Vi vill bli omtalade för vår kundservice och kända för att vara trovärdiga, personliga, tillgängliga och hjälpsamma. Expertkunnandet är viktigt men skall alltid kombineras med ett varmt leende och vänlighet. Därför söker vi dig som på ett öppet och naturligt sätt visar ditt intresse för kunderna, utforskar kundens behov och hittar bra lösningar som överträffar kundens förväntningar. Professionellt, diskret ? och spännande Som farmacevt hos oss har du möjlighet att ge kunderna råd i ostörd miljö vilket ökar chansen att din kunskap och kompetens kommer till sin rätta. Vårt fantastiska sortiment inom hudvård och kosmetik ger dig också chansen att inspirera kunderna på fler områden än de kanske är vana vid, och lämna Boots apotek trygga och glada. Boots apotek Huddinge Vi finns i Huddinge Centrum och har sedan starten i april 2011 snabbt vuxit till ett populärt apotek för Huddingeborna. Teamet består av 3 farmaceuter och 2 apotekstekniker och 1 apoteksassistent flera med specialkunskap inom hudvård och makeup. En engagerad arbetsplats med många möjligheter Vi erbjuder dig en plats i ett riktigt engagerat team, som alltid vill kundens bästa och kan vara personliga. I vår familjära miljö kommer du att känna dig trygg och säker. Hos oss har du möjlighet till rätt stöd att utvecklas samt ha användning av din kompetens på ett tillfredställande sätt. Sista ansökningsdag: 2013-06-30 Anställningsform: Heltid ( deltid kan diskuteras) Tillträde: Enligt överenskommelse Är du intresserad? Skicka din ansökan till: nevin.boots@live.se eller posta till Nevin Esmer Tekin, Forelltorget 2, 141 47 Huddinge Har du frågor om tjänsten kan du kontakta: Apotekschef Nevin Esmer Tekin, 073-614 74 62 eller 08-689 88 20 Välkommen med din ansökan!
Företag: NOVACURE APOTEK AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga FARMACEUT TILL BOOTS APOTEK HUDDINGE CENTRUM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FARMACEUT TILL BOOTS APOTEK HUDDINGE CENTRUM

Boendestödjare
Lotsen söker boendestödjare för personer med psykiatriska funktionshinder Vi söker nya medarbetare till stödboendet Lotsen., i Visättra ängar Huddinge. Verksamheten består av 16 platser med egna lägenheter. Lotsen utför stödjande insatser med socialpedagogisk inriktning i eget boende med personal dygnet runt. Arbetet baseras på ESL och ADL inriktade insatser i kombination med trygga ramar och kompetent personal med ett gemensamt förhållningssätt. Kontaktmannaskapet är motorn i verksamheten, där kravställningen på kompetens, kontinuitet och kvalitet är mycket hög. Du arbetar som kontaktperson i ett team där du aktivt deltar i planering och utveckling för att skapa god livskvalitet för våra kunder. Som person är du flexibel, trygg, ansvarskännande och har en personlig mognad. Du är utbildad skötare och har erfarenhet av att arbeta med människor med psykiatriska funktionshinder. För dokumentation och planering använder vi dator därför bör du ha data vana samt behärska svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi söker medarbetare Tillsvidare tjänst . 87,84%, Tillträde 2013-09-16 eller efter överenskommelse. Märk ansökan: Eken Care AB Lotsen,tjänst Ett års vikariat för studieledig 100%. Tillträde 2013-11-25. Märk ansökan Eken Care AB Lotsen vikariat. Vi har behovsbaserat önskeschema. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Facklig kontaktperson är Roger Holmbom och Johanna Berger 08-607 23 40 Välkommen med din ansökan senast 2013-07-21 till veronica.karlen@carema.se Lotsen ingår i företaget Eken Care Ab som i sin tur ägs av Carema Care. Läs gärna mer på www.ekencare.se
Företag: Eken Care AB - Lotsen
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare jobb, Boendestödjare Huddinge, Boendestödjare Eken Care AB - Lotsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare

Utesäljare B2B lokaltidningen STOCKHOLM
FÖRETAGET DirektPress historia börjar redan 1968 med Östermalmsnytt, en av Sveriges första gratistidningar. 2004 påbörjades expansionen och idag ger kedjan ut 20 tidningar. TEAMET Totalt 9 anställda varav idag 2,5 på säljavdelningen och en stöttande chef och trevliga kollegor i ett sammansvetsat team som älskar sitt arbete och brinner för sin tidning. DIN UPPGIFT Tidningen står inför en expansion. Din uppgift blir framförallt att besöka potentiella nya kunder som vill synas i och annonsera i tidningen, men även att utveckla relationen till befintliga annonsörer. Vi söker en entreprenöriell och självdriven personlighet som kan jobba under eget initiativ med driv att besöka 10 företag/dag genom uppsökande försäljning, fältförsäljning, bokade möten ibland samt doorsales. Du bör vara duktig att bygga och odla kontakter. Du har lätt att vara din egen motor. PRODUKTEN Du säljer synlighet för företag genom lokala annonser i lokaltidningen. Kunderna är lokala företag som vill nå ut till sin målgrupp, lokala hushåll och sina lokala konsumenter, potentiella kunder. Kunder allt ifrån tjänsteföretag till företag inom detaljhandeln. DEN VI SÖKER Kanske har du själv drivit företag på orten? Vi behöver hjälp av en glad, positiv och driven person som brinner för sin ort och kommun och som gärna vill hjälpa företagen i sin omgivning att nå ut till sin målgrupp och sina lokala konsumenter, potentiella kunder. Som person är du förtroendeingivande och övertygande i dina kontakter med kunder och har engagemanget och affärsmässigheten som krävs för att bygga långsiktiga relationer men drivet och självdisciplinen att våga göra direktavslut och hålla aktiviteten uppe. Du är innovativ, ihärdig samt har ett stort eget driv och starkt kund- och relationsfokus. Du älskar människor och är inte rädd att ta kontakter och erbjuda lösningar, och sälja till stora och små bolag. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING Stabil, fast lön + rörlig lön. Individuell lönesättning Mållön 32 000 kr Tjänstemobil Tjänstedator KUNDERNA Lokala företag som vill nå ut till lokala läsare i sin ort genom att synas i lokaltidningen, lokala nyheter och lokala annonser. DIN FRAMTID På sikt efter prestation är utvecklingsmöjligheterna många i och med att koncernen är stor och stabil. Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. ANSÖKAN Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare B2B lokaltidningen STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare B2B lokaltidningen STOCKHOLM


Sök lediga jobb Bartender Nära Vänner AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se