Bemanningsföretag jobb - lediga jobb

Bemanningsföretag jobb Bemanningsföretag jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bemanningsföretag. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bemanningsföretag. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Key Account Manager till byggbemanningsföretag- Stockholm

 2. Säljare till Bemanningsföretag- Stockholm

 3. Account manager till bemanningsföretag- Stockholm

 4. Senior säljare till rekryterings- och bemanningsföretag- Stockholm

 5. Hotellreceptionist till Bemanningsföretag- Stockholm

 6. Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 7. Säljare till bemanningsföretag inom byggbranchen- Solna

 8. Hotellreceptionist till Bemanningsföretag- Stockholm

 9. Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?- Stockholm

 10. Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?- Göteborg

 11. Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?- Karlstad

 12. Säljare till bemanningsföretag.- Ospecificerad arbetsort

 13. Rekryteringskonsult på bemanningsföretag- Malmö

 14. Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag- Göteborg

 15. Drivande säljare till bemanningsföretag- Helsingborg

 16. Säljansvarig inom bemanningsföretag- Botkyrka

 17. Rekryteringsansvarig till ledande bemanningsföretag- Göteborg

 18. Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o- Malmö

 19. Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o- Malmö

 20. Praktikant sökes till bemanningsföretag i Stockholm- Järfälla

 21. Löneadministratör till sjukvårdsbemanningsföretag- Stockholm

 22. Löneadministratör till sjukvårdsbemanningsföretag- Stockholm

 23. Säljande bemanningskonsult till vårdbemanningsföretag- Stockholm

 24. Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!- Umeå

 25. Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!- Gävle

 26. Säljare till vårdbemanningsföretag- Stockholm

 27. Konsultchef till vårdbemanningsföretag!- Stockholm

 28. Arbetsledare för bemanningsföretag- Stockholm

 29. Säljare till bemanningsföretag inom bygg- Stockholm

 30. New Business Solution Manager till ett av Nordens största bemanningsföretag- Stockholm

 31. Slipad AM till rekryterings- & bemanningsföretag- Malmö

 32. Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera söker PA-student- Stockholm

 33. Account Manager till väletablerat bemanningsföretag i Stockholm- Stockholm

 34. Bemanningskoordinator med resultatfokus till vårdbemanningsföretag- Stockholm

 35. Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!- Umeå

 36. Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!- Örnsköldsvik

 37. Account Manager / Säljare till bemanningsföretag- Stockholm

 38. Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 39. HR-administratör/konsultchef till växande bemanningsföretag- Stockholm

 40. Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm


Mer beskrivning

Key Account Manager till byggbemanningsföretag
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker nu efter Key Account Manager till Stockholm. Vi värdesätter ditt driv och din höga ambition. Vi ställer höga krav på oss själva och varandra och arbetar på ett strukturerat sätt i högt tempo. Vi har korta beslutsvägar och en utvecklingsinriktad miljö! I ditt arbete som Key Account Manager kommer du att ha kontakt med befintliga storkunder samt göra nykundsbearbetning. Du arbetar relationsorienterat och är närvarande under hela inhyrningen. Dina kunder är bygg- och anläggningsföretag som hyr in på ramavtal och entreprenader. Under uppdragen kommer du som Key Account Manager vara med i startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du kommer att samarbeta med konsultchef och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. För att bli framgångsrik som Key Account Manager hos oss är det viktigt att du har en hög aktivitet - både över telefon och i möten. Vi ställer höga krav på genomförande och bokning av möten varje vecka. Vi vet att hög aktivitet leder till framgång! Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / Account Manager - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Skicka din ansökan till tjänsten som Key Account Manager till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager till byggbemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager till byggbemanningsföretag

Säljare till Bemanningsföretag
Personalcenter är ett bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i Storstockholm med omnejd. Vi har funnits sedan 1993 och vi jobbar nära våra kunder och konsulter. I samband med ägarbyte kommer verksamheten att utökas och vidareutvecklas och vi söker därför en erfaren säljare. Om jobbet - Att sälja in våra tjänster till gamla, nuvarande och nya kunder - Att vara lyhörd för affärsmöjligheter även i nya branscher och kompetensområden - Att verka både kortsiktigt och långsiktigt - Att aktivt medverka i marknadsaktiviteter - Att vara beredd att ta ett bredare säljansvar i takt med att verksamheten utvecklas - Att ingå i företagets ledningsgrupp Om dig - Du är en erfaren tjänstesäljare, gärna från branschen - Du vill mer än du har möjlighet att få utlopp för där du är idag - Du jobbar strukturerat - Du kan dokumentera att du kan få till avslut - Du vill ha en del av lönen resultatrelaterad - Du gillar bemanningsbranschen Din ansökan vil vi ha senast 30 juni och tillträdet hade vi tänkt cirka 15 augusti Frågor besvaras av Henrik Alsterberg 08 566 166 60 alt henrik@personalcenter.se Personalcenter AB, Holländargatan 23, 11160 Stockholm . www.personalcenter.se
Företag: Personalcenter Gruppen Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Bemanningsföretag

Account manager till bemanningsföretag
Du kommer vara Student resources ansikte utåt när du säljer våra personaluthyrnings- och rekryteringstjänster till små och stora företag inom en rad olika branscher. Att sälja bemanning förutsätter att du har en känsla för affärer, din förmåga att fånga kundens behov och fatta snabba beslut samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer. Med ditt engagemang att hitta rätt lösning är du med och ger kunden förutsättningar att lyckas. Du arbetar självständigt med att bygga upp och ansvara för din egen kundstock samt budget. Genom resultatet av din försäljning, och tillsammans med våra rekryterare, skapar du arbeten till unga samtidigt som du påverkar dina möjligheter att tjäna mycket pengar. Vi söker dig som: Som har jobbat med försäljning i minst ett år. Har jobbat med bemanning eller närliggande branscher. Vill nå långt och som alltid vill lite mer. Det kommer krävas mycket jobb och hårt arbete. Vi erbjuder vi dig förutsättningar för att lyckas och utveckla din talang som säljare. Du blir en del av en miljö där laganda och energi värdesätts högt. En plats där ambition är allt. Till dig som vill lite mer. Start: Snarast Omfattning: Heltid Placering: På vårt Stockholmskontor Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel Vi tillsätter omgående, så sök snarast!
Företag: Kayse, Abdi Hussen/Student resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager till bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager till bemanningsföretag

Senior säljare till rekryterings- och bemanningsföretag
Senior säljare till rekryterings- och bemanningsföretag: Vi uppskattar att du valt att klicka på vår annons och vi börjar med att beskriva vad vi vill ge dig som stämmer överens med vår profil. En konkurrenskraftig grundlön Ett mycket attraktivt provisionssystem Frihet under ansvar Men den största anledningen till att du vill jobba hos oss är möjligheten att fakturera hela lönekostnaden via ett eget bolag med bibehållen anställningstrygghet, som du säkert redan vet är det svårt att bli rik som anställd. Vem är du: Du är idag Key Account Manager/Senior Account Manager/Account Manager i rekryterings- och bemanningsbranschen med minst 2 års erfarenhet från vår bransch. Du har redan byggt upp din kundstock som du idag förvaltar och bygger vidare på. Eftersom du fortfarande läser så vill du säkert veta var du ska jobba i höst. Bemannings- och rekryteringsföretaget Help at Work grundades 2008. Målsättningen var enkel. Help at Work skulle på kort tid bli ett av branschens snabbast växande och mest framgångsrika företag. Nu har det gått snart fem år och Help at Work har idag vuxit med över 2500 %, från 1 MSEK till drygt 25 MSEK. Vi rekryterar dagligen till de starkast lysande stjärnorna. Allt ifrån globala företag med egna Formula 1-stall till mindre företag som behöver duktiga medarbetare. Det här är vi stolta över då vi vet att det ligger hårt arbete bakom. Rekrytering och bemanning ska vara enkelt, tryggt och ta din verksamhet framåt. Vi hjälper våra idag kunder främst inom IT, ekonomi, administration och marknad. Företaget kommer att expandera och utvecklas inom andra affärsområden under hösten. En resa vi gärna får med oss fler på. Tillträde: Enligt överenskommelse, vi går igenom ansökningar löpande och vill gärna träffa dig så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av Patrik Fellman 073 - 5 123 227
Företag: Help at Work Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Senior säljare till rekryterings- och bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior säljare till rekryterings- och bemanningsföretag

Hotellreceptionist till Bemanningsföretag
Låt oss få berätta kort vilka vi är! Vi är ett bemanningsföretag som heter Frontdesk Assistans, vi har funnits på marknaden sedan 2009 med inriktning på bemanning i hotellreceptioner. Vi sammarbetar med ett flertal hotellkedjor i Stockholm City. Vår strävan är att alltid kunna erbjuda den bästa lösningen för de företag som är i behov av vår hjälp, både korta och längre uppdrag. Det innebär att leverera absoluta bästa service, glädje och nyfikenhet från våra konsulter. Vi söker nu ytterligare en till medarbetare till vårt härliga team! I och med att Du blir vårt ansikte utåt så har vi höga förväntningar på Dig, ditt engagemang och kompetens. Vi förväntar oss att du är och har följande: - Minst 2 års erfarenhet i hotelreception - Kunskap i något av följande system: Opera, Fidelio, Picasso, Hotsoft, Scorpio - Kunna tala och skriva svenska & engelska flytande, ytterligare språk är meriterande. - Kunna arbeta både Dag & Natt - Flexibel - Hög servicekänsla - Nyfiken - Stresstålig - Glad & positiv - God datorvana Vi tar emot ansökningar på cv@fdassistans.se
Företag: FD ASSISTANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist till Bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist till Bemanningsföretag

Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Till våren 2014 behöver ExpanderaMera förstärkning internt av en skicklig konsultchef. Den vi söker brinner för rekrytering, kundkontakter och affärsmässigt personalarbete samt sporras av möjligheten att vara verksam i en spännande och expansiv bransch som byggbranschen. Vi söker dig med höga ambitioner, stor social kompetens och en drivkraft utöver det vanliga. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och högt i tak. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och avancera inom företaget då företaget verkar på en marknad under kraftig tillväxt. Om tjänsten som konsultchef Som konsultchef hos oss ansvarar du för bemanningsprocessen och kontakt med kunder och konsulter. Arbetsuppgifterna består bland annat av tillsättning av inkomna bemanningsuppdrag, uppföljning och avstämning hos befintliga kunder, avtalsskrivning med konsulter samt uppsägningar och enklare förhandlingar. Du ansvarar för att våra anställda konsulter är ute i arbete och att hålla kontinuerlig kontakt med befintliga och potentiella kunder. En stor del av ditt arbete kommer handla om kundkontakt och försäljning. Det är viktigt att du är målinriktad och trivs i en säljorienterad miljö. Vem är du? Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi eller personal/beteendevetenskap samt att du har ett stort intresse för arbete med personalfrågor på ett affärsmässigt sätt. Du trivs i en fartfylld miljö där du får ta stort eget ansvar för att nå dina och våra mål. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har lätt för att knyta nya kontakter. Du har tidigare erfarenhet från bemannings- eller rekryteringsbranschen och tidigare säljvana är mycket meriterande. Ett krav är att du innehar B-körkort då många kundmöten sker ute hos kund. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Tjänsten planerar att tillsättas till våren 2014 med start runt mars 2014. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Säljare till bemanningsföretag inom byggbranchen
Spetskompetens Europa AB är ett bemanningsföretag inom bygg, VVS och plåt som inte har mer än ett knappt år bakom sig men som redan tagit stora steg inom vårt verksamhetsområde. Vi hyr ut personal inom dessa arbetsområden och kommer att växa ännu mer och behöver därför anställa 4 st säljare som kommer arbeta via telefon och bearbeta företag inom bygg och anläggningsbranchen. Vi vill att du har erfarenhet av byggbranchen, du behöver inte vara expert på något sätt, men du skall veta hur företag inom branchen fungerar och gärna ha arbetat inom branchen tidigare. Då du kommer arbeta via telefon är du helt flexibel och kan arbeta vart du vill. Telefonen är din arbetsplats. För rätt person finns väldigt goda förtjänstmöjligheter då lönen är helt provisionsbaserad men med väldigt bra villkor. Här finns en möjlighet att komma in i ett läge då företaget är inne i en expansionsfas. Välkommen att höra av dig till oss för mer infomation.
Företag: SPETSKOMPETENS EUROPA AB
Ort: Solna
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till bemanningsföretag inom byggbranchen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till bemanningsföretag inom byggbranchen

Hotellreceptionist till Bemanningsföretag
Låt oss få berätta kort vilka vi är! Vi är ett bemanningsföretag som heter Frontdesk Assistans, vi har funnits på marknaden sedan 2009 med inriktning på bemanning i hotellreceptioner. Vi sammarbetar med ett flertal hotellkedjor i Stockholm City. Vår strävan är att alltid kunna erbjuda den bästa lösningen för de företag som är i behov av vår hjälp, både korta och längre uppdrag. Det innebär att leverera absoluta bästa service, glädje och nyfikenhet från våra konsulter. Vi söker nu ytterligare en till medarbetare till vårt härliga team! I och med att Du blir vårt ansikte utåt så har vi höga förväntningar på Dig, ditt engagemang och kompetens. Vi förväntar oss att du är och har följande: - Minst 2 års erfarenhet i hotelreception - Kunskap i något av följande system: Hotsoft, Opera, Fidelio, Picasso - Kunna tala och skriva svenska & engelska flytande, ytterligare språk är meriterande. - Kunna arbeta både Dag & Natt - Flexibel - Hög servicekänsla - Nyfiken - Stresstålig - Glad & positiv - God datorvana Vi tar emot ansökningar på cv@fdassistans.se
Företag: FD ASSISTANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist till Bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist till Bemanningsföretag

Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?
Framtiden AB Se Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=BzZN5RhOgiE Dina arbetsuppgifter Nu är det dags att hitta nya kollegor för att lägga grunden för fortsatt tillväxt. Med titeln Kundansvarig är du Framtidens ansikte utåt när du säljer våra personaluthyrnings- och rekryteringstjänster till små och stora företag inom olika branschområden. • Att sälja rekrytering kräver en affärsmässig känsla, förmåga att fånga kundens behov och att fatta snabba beslut samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer. • Som kundansvarig hos oss ansvarar du för din egen kundstock och budget. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt. • Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och försäljningsresultat. Genom resultatet av din försäljning, och tillsammans med våra personalansvariga, skapar du arbeten till Unga Talanger samtidigt som du påverkar dina möjligheter att tjäna mycket pengar. Läs gärna mer om hur en dag som kundansvarig ser ut hos oss http://www.framtiden.com/om-framtiden/jobba-hos-oss/en-kundansvarigs-vardag. Om företaget Framtiden AB är ett framgångsrikt företag som strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering Idag finns vi på sju orter i Sverige. Vi hyr ut och rekryterar Unga Talanger. Vår konkurrenskraft bottnar i att vi är bäst på att hitta Unga Talanger till våra kunder. Framtiden kan i år titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. År 2012 blev vi utnämnda till Sveriges 5:e snabbast växande företag. Vår tillväxt de senaste åren vittnar om att vi gör många saker rätt. Tillsammans når vi nya mål varje dag, vecka, månad och år. Branschen backade medan vi gick framåt. Omsättningen har de senaste fem åren gått från 10 till 100 miljoner, 10 gånger så mycket. Glädje, Enkelhet, Kör! Med de orden i bakhuvudet går våra medarbetare till jobbet varje dag. Orden genomsyrar hela vår verksamhet och är grunden i allt vi gör. Läs gärna mer på www.framtiden.com Din profil Vi satsar på dig! För oss är glädje, gemenskap och resultat viktigt. Vi börjar varje dag med en frukost där vi bygger på den redan härliga gemenskapen som finns inom företaget. Vi vill trivas med varandra och ha kul. Vi förväntar oss stort engagemang och ett stort driv, om du är den personen kommer vi göra dig till en fantastisk säljare. Vill du bli en av Sveriges bästa säljare så har vi verktygen för att göra dig till det! Krav: • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift. • Körkort B Start: januari Omfattning: heltid Placering: Göteborg Lön: månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel Som Framtidare får man ta del av ett flertal förmåner varav några är bonussystem, flextid, förmånligt friskvårdsbidrag och flera konvent per år där hela företaget samlas. Vi kan även erbjuda dig vidareutveckling av din kompetens genom exempelvis externa utbildningar.
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?

Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?
Framtiden AB Se Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=BzZN5RhOgiE Dina arbetsuppgifter Nu är det dags att hitta nya kollegor för att lägga grunden för fortsatt tillväxt. Med titeln Kundansvarig är du Framtidens ansikte utåt när du säljer våra personaluthyrnings- och rekryteringstjänster till små och stora företag inom olika branschområden. • Att sälja rekrytering kräver en affärsmässig känsla, förmåga att fånga kundens behov och att fatta snabba beslut samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer. • Som kundansvarig hos oss ansvarar du för din egen kundstock och budget. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt. • Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och försäljningsresultat. Genom resultatet av din försäljning, och tillsammans med våra personalansvariga, skapar du arbeten till Unga Talanger samtidigt som du påverkar dina möjligheter att tjäna mycket pengar. Läs gärna mer om hur en dag som kundansvarig ser ut hos oss http://www.framtiden.com/om-framtiden/jobba-hos-oss/en-kundansvarigs-vardag. Om företaget Framtiden AB är ett framgångsrikt företag som strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Idag finns vi på sju orter i Sverige. Vi hyr ut och rekryterar Unga Talanger till både. Vår konkurrenskraft bottnar i att vi är bäst på att hitta Unga Talanger till våra kunder. Framtiden kan i år titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. År 2012 blev vi utnämnda till Sveriges 5:e snabbast växande företag. Vår tillväxt de senaste åren vittnar om att vi gör många saker rätt. Tillsammans når vi nya mål varje dag, vecka, månad och år. Branschen backade medan vi gick framåt. Omsättningen har de senaste fem åren gått från 10 till 100 miljoner, 10 gånger så mycket. Glädje, Enkelhet, Kör! Med de orden i bakhuvudet går våra medarbetare till jobbet varje dag. Orden genomsyrar hela vår verksamhet och är grunden i allt vi gör. Läs gärna mer på www.framtiden.com Din profil Vi satsar på dig! För oss är glädje, gemenskap och mål viktigt. Vi börjar varje dag med en frukost där vi bygger på den redan härliga gemenskapen som finns inom företaget. Vi vill trivas med varandra och ha kul. Vi förväntar oss stort engagemang och ett stort driv, om du är den personen kommer vi göra dig till en fantastisk säljare. Vill du bli en av Sveriges bästa säljare så har vi verktygen för att göra dig till det! Krav: • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift. • Körkort B Start: januari Omfattning: heltid Placering: Göteborg Lön: månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel Som Framtidare får man ta del av ett flertal förmåner varav några är bonussystem, flextid, förmånligt friskvårdsbidrag och flera konvent per år där hela företaget samlas. Vi kan även erbjuda dig vidareutveckling av din kompetens genom exempelvis externa utbildningar.
Företag: Framtiden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?

Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?
Framtiden AB Se Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=BzZN5RhOgiE Dina arbetsuppgifter Nu är det dags att hitta nya kollegor för att lägga grunden för fortsatt tillväxt. Med titeln Kundansvarig är du Framtidens ansikte utåt när du säljer våra personaluthyrnings- och rekryteringstjänster till små och stora företag inom olika branschområden. • Att sälja rekrytering kräver en affärsmässig känsla, förmåga att fånga kundens behov och att fatta snabba beslut samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer. • Som kundansvarig hos oss ansvarar du för din egen kundstock och budget. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt. • Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och försäljningsresultat. Genom resultatet av din försäljning, och tillsammans med våra personalansvariga, skapar du arbeten till Unga Talanger samtidigt som du påverkar dina möjligheter att tjäna mycket pengar. Läs gärna mer om hur en dag som kundansvarig ser ut hos oss http://www.framtiden.com/om-framtiden/jobba-hos-oss/en-kundansvarigs-vardag. Om företaget Framtiden AB är ett framgångsrikt företag som strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Idag finns vi på sju orter i Sverige. Vi hyr ut och rekryterar Unga Talanger till både. Vår konkurrenskraft bottnar i att vi är bäst på att hitta Unga Talanger till våra kunder. Framtiden kan i år titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. År 2012 blev vi utnämnda till Sveriges 5:e snabbast växande företag. Vår tillväxt de senaste åren vittnar om att vi gör många saker rätt. Tillsammans når vi nya mål varje dag, vecka, månad och år. Branschen backade medan vi gick framåt. Omsättningen har de senaste fem åren gått från 10 till 100 miljoner, 10 gånger så mycket. Glädje, Enkelhet, Kör! Med de orden i bakhuvudet går våra medarbetare till jobbet varje dag. Orden genomsyrar hela vår verksamhet och är grunden i allt vi gör. Läs gärna mer på www.framtiden.com Din profil Vi satsar på dig! För oss är glädje, gemenskap och mål viktigt. Vi börjar varje dag med en frukost där vi bygger på den redan härliga gemenskapen som finns inom företaget. Vi vill trivas med varandra och ha kul. Vi förväntar oss stort engagemang och ett stort driv, om du är den personen kommer vi göra dig till en fantastisk säljare. Vill du bli en av Sveriges bästa säljare så har vi verktygen för att göra dig till det! Krav: • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift. • Körkort B Start: januari Omfattning: heltid Placering: Karlstad Lön: månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel Som Framtidare får man ta del av ett flertal förmåner varav några är bonussystem, flextid, förmånligt friskvårdsbidrag och flera konvent per år där hela företaget samlas. Vi kan även erbjuda dig vidareutveckling av din kompetens genom exempelvis externa utbildningar.
Företag: Framtiden AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?

Säljare till bemanningsföretag.
MR.Elektro är ett elektrikerföretag som nyligen har startat en bemanningsavdelning. Vi har byggt upp en organisation och nu söker vi efter en säljare som kan ta över på heltid. Säljområde i huvudsak i Oslo men även större delen av Norge. Vi ser att du ha säljerfarenhet men viktigast är ändå personlighet. Vi ser att du har bra självförtroende, skinn på näsan och hungrig på resultat! För att få en jämnare fördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.
Företag: MR.Elektro
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till bemanningsföretag. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till bemanningsföretag.

Rekryteringskonsult på bemanningsföretag
Är Du intresserad av människor, sociala kontakter och att göra karriär inom rekryteringsbranschen? Har Du tidigare arbetat med försäljning och uppnått utmärkta resultat? Då har vi jobbet för Dig! Sälj & Marknadspersonal AB rekryterar och hyr ut säljare och marknadspersonal till företag i Skåneregionen. Vi har lång erfarenhet av försäljning, marknadsföring och personalledning och för att vara bäst på det vi gör har vi specialiserat oss på rekrytera kompetent personal inom dessa områden. Vi söker nu en rekryteringskonsult som kan bidra till vår tillväxt genom att skapa och utveckla nya affärer och bygga upp vårt kontaktnät. Du kommer att erbjuda de bästa och dokumenterat mest effektiva rekryteringstjänsterna inom sälj och marknadsföring. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas finns det stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och att utveckla en expertis och arbetssätt inom en bransch eller tjänsteområde. Tjänsten ger också möjligheter till naturliga karriärvägar inom både rekrytering, personalledning och försäljning. Vi tycker inte bara att det är viktigt att du kan påverka din arbetssituation, utan även att du ska kunna påverka din lön. Vi erbjuder därför både en fast månadslön och en väl tilltagen bonus när du uppnår dina mål. För att Du ska lyckas hos oss har Du: -en avslutad högskoleexamen -minst 1 års erfarenhet av försäljning (butiksförsäljning ej inräknat) -minst en referens från ett tidigare säljarbete Om du uppfyller ovanstående GARANTERAR vi dig en intervju på vårt kontor om: -du skickar in ett personligt brev anpassat specifikt för denna tjänst -du bifogar CV och personligt brev i samma fil med CV överst -du bifogar din referens längst ner i ditt CV med aktuellt telefonnummer -du ansöker via mejl senast den 12:e mars och märker ämnesraden endast med: "PB05" Du kommer att få ett mejl med en intervjutid inbokad senast två dagar efter det att du har skickat in din ansökan. Om du uppfyller kriterierna enligt ovan, men saknar tillräckligt lång säljerfarenhet för att kvalificera dig till en intervju, garanterar vi dig istället en telefonintervju där du får chansen att sälja in dig själv under några minuter. Vill du få en telefonintervju med oss, anger du detta direkt i mejlet med din bifogade ansökan. Lycka till!
Företag: Sälj & Marknadspersonal AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringskonsult på bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringskonsult på bemanningsföretag

Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Dina arbetsuppgifter  Som medarbetare i Randstad Sveriges jour är du ansvarig för att ta in frånvaroanmälningar, meddela kunder och boka ut ersättare. Jouren är även ansvarig för bokningar av konsulter. Det förekommer även att man bistår konsultcheferna med referenstagningar, kandidatsökningar eller liknande uppgifter inom rekrytering/bemanning. Vi ser gärna att du vill växa in i rollen som säljande konsultchef. Du ingår i ett rullande schema. Arbetstiderna är måndag - söndag 06.00-09.00 och 17.00-21.00 och du förväntas kunna arbeta ca 20 h per månad. Helgarbete sker ca 1 gång per månad.   Din Bakgrund  Du är högskolestudent inom ekonomi, teknik eller personal med minst ett år kvar av studier. Du får gärna ha erfarenhet från service och administration. Du ska ha ett intresse för rekryterings- och bemanningsbranschen. Dina egenskaper För att lyckas hos oss bör du vara en duktig administratör med en förmåga att prioritera. Du ska vara serviceinriktad och trivas med att jobba i ett högt tempo. Vi förväntar oss att du ska vara engagerad och driven med en väl utvecklad initiativförmåga och ett kreativt tänkande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner. Vi hoppas att du kan se en framtid inom bemanningsbranschen!   Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Ahmed Hersi på tel 073- 988 94 03. Tjänsten skall tillsättas omgående. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för denna tjänst. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter som vill jobba extra internt på bemanningsföretag

Drivande säljare till bemanningsföretag
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi hyr ut och rekryterar professionell personal inom hotell och restaurangbranschens alla yrkeskategorier och erbjuder våra tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Nu söker vi drivande och erfarna säljare, du kommer skapa nya kundkontakter och även följa upp dina uppdrag. Du kommer jobba självständigt under eget ansvar och sälja våra tjänster genom telefon- och direktkontakt med kunderna. I dina arbetsuppgifter ingår analys av kundens behov, specifikation av kravprofil, tester och utvärdering av kandidater. Vi ser gärna att du har ett förflutet inom restaurangbranschen och har ett brinnande intresse för försäljning, du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt. Du är väldigt social och har ett brett kontaktnät, gärna inom restaurang- och handelsbranschen. Har du tidigare erfarenhet som säljare eller tror att detta kan vara något för dig, skicka då in din ansökan och berätta hur du kan hjälpa oss. Har du bil och körkort så nämn detta i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: Food Works
Ort: Helsingborg
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Drivande säljare till bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivande säljare till bemanningsföretag

Säljansvarig inom bemanningsföretag
Jour Bemanning i Sverige AB söker säljansvarig till ett företag inom bemanning med säte i Storstockholm. Jour Bemanning i Sverige AB är snabbt växande bemanningsföretag som startades 2003 och aldrig stått stilla. Jourbemanning är företag som lever upp till namnet, att snabbt ställa upp med kompetent personal. Personal med den rätta viljan och styrkan att vara bäst när det gäller, rätt man på rätt plats i rätt tid. Företaget växer och har en infrastruktur som skulle klara av att leverera mer än man gör idag. Man har dessutom fått in ett stort ramavtal med största kunden, vilket kräver extra resurser. Ansvar/arbetsuppgifter Du kommer att lyfta fram företagets styrkor till nya mål och arbeta med att utöka kundstocken samt att ansvara för befintlig kundvård med hjälp av ett bättre och nyare uppföljningssystem. I arbetsuppgifterna ingår också att hitta nya prospekt från konkurrenter samt helt nya kunder och du kommer själv att medverka på kundbesöken. Du kommer att arbeta nära med ägarna att skapa effektiva kampanjer samt expandera företaget i öster Europa. Kvalifikationer Du ska ha lång erfarenhet som säljare gärna inom logistik och transport försäljningen samt att ha juridisk bakgrund för att kunna teckna avtal. Vi ser också social kompetens som en viktig del då du ska ha lätt att samarbeta och använda denna kompetens med att anskaffa nya kunder och vårda dem väl. Vi ser gärna att ni talar ryska och engelska mycket bra. Som person är du positiv prestigelös och självgående med stort driv. Självklart är du resultatinriktade och ett brinnande intresse för att lyckas med denna utmaning. Urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag via e-post till henrik@jourbemanning.se
Företag: JOURBEMANNING I Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljansvarig inom bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljansvarig inom bemanningsföretag

Rekryteringsansvarig till ledande bemanningsföretag
Om oss Vi på Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och övrig vårdpersonal i Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000, tidigare under namnet Xtra Care och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta innebär en trygghet för dig som medarbetare. Centric Care har lång erfarenhet av bemanning i sjukvården och behöver just din yrkeskompetens. Våra kunder är landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. Dina arbetsuppgifter Många svenskar som arbetar inom hälso-och sjukvård, söker arbete i Norge. Vi behöver nu utöka vårt team i Göteborg med ytterligare en rekryterare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att rekrytera konsulter till vår bemanningsverksamhet i Norge. Du kommer självständigt att ansvara för rekryteringsprocessen och alla dess delar. Tjänsten är ett mammavikariat på ca 9 månader med ev möjlighet till förlängning. Du arbetar från vårt kontor på Lindholmspiren i Göteborg. Tillträde augusti 2014 eller enligt överenskommelse. Din profil Vi tror att du är positiv, engagerad, initiativrik, kommunikativ och en bra människokännare. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och gillar när det är högt i tak. För arbetet krävs en god datavana. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med bra kollegor där vi hela tiden strävar mot toppen. Vi ser helst att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet från vården, vana från rekrytering är en fördel. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan. Då intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar ditt CV snarast. Sök tjänsten genom att följa länken nedan.
Företag: Centric Care
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsansvarig till ledande bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsansvarig till ledande bemanningsföretag

Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Resursteamet är SUS interna bemanningsföretag. Vi erbjuder verksamheterna vid SUS kompetenta vikarier för kortare uppdrag. Det innebär att du kommer att arbeta inom flera olika specialiteter. Som medarbetare har du stora möjligheter att utöka din kompetens. Du erbjuds möjlighet att påverka dina arbetstider men det ställs samtidigt höga krav på flexibilitet då verksamheternas behov styr våra uppdrag. Våra kunder är samtliga verksamheter inom SUS, både akutintag, vårdavdelningar samt mottagningar. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att prova på att arbeta i Resursteamet - SUS interna bemanningsföretag! Inför sommaren behöver vi utöka vårt team med nya medarbetare. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska i Resursteamet hyrs du ut till samtliga avdelningar på SUS. Vid akutintagen tar du emot den akut sjuka patienten och arbetar i team med den ordinarie personalen. När du är placerad på vårdavdelningar förväntas det av dig att du ska kunna det som krävs för att sköta patienten inom just den specialitet du arbetar på för dagen. Du är en generalist men inte en specialist inom SUS verksamheter. Utvecklingsmöjligheterna är goda då det finns stora möjligheter att utöka sin kompetens inom olika områden. Du kommer att arbeta både i Malmö och Lund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med erfarenhet som sjuksköterska, gärna från olika specialiteter. Språkkunskaper i svenska nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Som person är du trygg i din yrkesroll och motiveras av utmaningen att arbeta inom olika specialiteter. Vi förväntar oss att du har ett stort intresse för utveckling och lärande. För att trivas hos oss måste du vara pigg på förändringar och beredd att på ett kreativt och nyfiket sätt skifta arbetsplats. Du är en lagspelare som har lätt för att skapa kontakter och ditt arbetssätt präglas av att ha patienten i fokus. Hos oss finns en fördel i att ha varierande arbetstider där du ges möjlighet att arbeta heltid, deltid, dag och natt. ÖVRIGT Region Skåne värdesätter alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Region Skåne. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Region Skåne samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Nu kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig, www.skane.se/jobb. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o

Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Resursteamet är SUS interna bemanningsföretag. Vi erbjuder verksamheterna vid SUS kompetenta vikarier för kortare uppdrag. Det innebär att du kommer att arbeta inom flera olika specialiteter. Som medarbetare har du stora möjligheter att utöka din kompetens. Du erbjuds möjlighet att påverka dina arbetstider men det ställs samtidigt höga krav på flexibilitet då verksamheternas behov styr våra uppdrag. Våra kunder är samtliga verksamheter inom SUS, både akutintag, vårdavdelningar samt mottagningar. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att prova på att arbeta i Resursteamet - SUS interna bemanningsföretag! Inför sommaren behöver vi utöka vårt team med nya medarbetare. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska i Resursteamet hyrs du ut till samtliga avdelningar på SUS. Vid akutintagen tar du emot den akut sjuka patienten och arbetar i team med den ordinarie personalen. När du är placerad på vårdavdelningar förväntas det av dig att du ska kunna det som krävs för att sköta patienten inom just den specialitet du arbetar på för dagen. Du är en generalist men inte en specialist inom SUS verksamheter. Utvecklingsmöjligheterna är goda då det finns stora möjligheter att utöka sin kompetens inom olika områden. Du kommer att arbeta både i Malmö och Lund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med erfarenhet som sjuksköterska, gärna från olika specialiteter. Språkkunskaper i svenska nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Som person är du trygg i din yrkesroll och motiveras av utmaningen att arbeta inom olika specialiteter. Vi förväntar oss att du har ett stort intresse för utveckling och lärande. För att trivas hos oss måste du vara pigg på förändringar och beredd att på ett kreativt och nyfiket sätt skifta arbetsplats. Du är en lagspelare som har lätt för att skapa kontakter och ditt arbetssätt präglas av att ha patienten i fokus. Hos oss finns en fördel i att ha varierande arbetstider där du ges möjlighet att arbeta heltid, deltid, dag och natt. ÖVRIGT Region Skåne värdesätter alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Region Skåne. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Region Skåne samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Nu kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig, www.skane.se/jobb. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o

Praktikant sökes till bemanningsföretag i Stockholm
Lejonet & Partners AB är en koncern med flera helägda varumärken. Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom våra kompetensområden; rekrytering, bemanning, karriärändring och verksamhetsledning Våra verksamheter ökar vecka för vecka, vi vill på det här sättet hitta en av våra framtida medarbetare, arbetsuppgifterna kommer att vara skiftande, allt i från koka kaffe, svara i telefon, ringa upp kunder, boka resor och övernattningar men även ibland kunna hjälpa till vid kundbesök. Din bakgrund, din erfarenhet och vilja kommer att avgöra var du hamnar i vår organisation till slut.  Personliga egenskaper som skulle vara en fördel:  Någon datorvana, kunna arbeta något i Word/Excel Administrativt duktig Bil är inget krav men en fördel eftersom verksamheterna är utskridda Arbetsmarknadsstöd som praktikant de första 6 månaderna   Kontaktpersoner: Administrativ chef Ann Myhrman, 070-6054066 Martin Svensson, 072-362 63
Företag: LEJONET & PARTNERS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Praktikant sökes till bemanningsföretag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktikant sökes till bemanningsföretag i Stockholm

Löneadministratör till sjukvårdsbemanningsföretag
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är verksamt inom sjukvårdsbemanning och bemannar samtliga landsting i Sverige med vårdpersonal. Sedan starten 2011 har företaget vuxit kraftigt. Idag är verksamheten indelad i sju olika vårdområden, senast startades ett område med bemanning av sjuksköterskesektorn. Företaget har som mål att bli marknadsledande inom vårdbemanning i Sverige. Då företaget ständigt växer behöver företaget utöka sin ekonomiavdelning med en löneadministratör. I rollen som löneadministratör tillhör du företagets ekonomiavdelning och du är en viktig del i ett mindre team. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att göra löner till uthyrda konsulter, kontrolluppgifter, tidsrapportering, provisonsuträkning, beräkna skatt och vara behjälplig att skriva anställningsavtal. Totalt handlar det om cirka 40-100 löner i veckan och du sköter löneadministrationen från ax till limpa. Vi ser att du har god kunskap inom semesterlagen och vet hur du beräknar semester för uthyrda konsulter. Du kommer även få möjlighet att stötta upp ekonomiska projekt i organisationen, sätta struktur för lönesystem och vara behjälplig gentemot bemanningsavdelningen. I denna roll blir du spindeln i nätet på ekonomiavdelningen med fokus på löner, vi ser därför att du är bred i din erfarenhet och snabbt kan komma in i din roll. Arbetsuppgifter: I rollen som löneadministratör tillhör du företagets ekonomiavdelning och du är en viktig del i ett mindre team. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att göra löner till uthyrda konsulter, kontrolluppgifter, tidsrapportering, provisonsuträkning, beräkna skatt och vara behjälplig att skriva anställningsavtal. Totalt handlar det om cirka 40-100 löner i veckan och du sköter löneadministrationen från ax till limpa. Vi ser att du har god kunskap inom semesterlagen och vet hur du beräknar semester för uthyrda konsulter. Du kommer även få möjlighet att stötta upp ekonomiska projekt i organisationen, sätta struktur för lönesystem och vara behjälplig gentemot bemanningsavdelningen. I denna roll blir du spindeln i nätet på ekonomiavdelningen med fokus på löner, vi ser därför att du är bred i din erfarenhet och snabbt kan komma in i din roll. Profil: -3-5 år arbetslivserfarenhet av löneadministration -Relevant utbildning inom lön -Väl insatt i reglerna kring förmånsbeskattning samt praktisk hantering av dessa -Erfarenhet av konsultlöner för uthyrda läkare och sjuksköterskor -Erfarenhet av arbete inom sjukvårdsbemanning- eller bemanningsbranschen -Erfarenhet av internationella löner är meriterande -Erfarenhet av arbete i Fortnox -Erfarenhet av andra lönesystem är meriterande -Kunskaper gällande kontrolluppgifter K10,K13 och K14 -Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper: I denna tjänst söker vi dig som är noggrann och brinner för att arbeta med siffror och löner. Du bidrar med struktur och energi samt besitter kunskap och erfarenhet inom ditt område. Vi ser att du är flexibel, lösningsorienterad och lojal. Du är inte rädd för att ifrågasätta nuvarande arbetssätt och är innovativ i din roll. Övrig information: Start: Omgående (med hänsyn till uppsägningstid) Plats: Stockholm (City) Lön: enligt ök. Kontakt: Bravura, tel. 08-400 240 50 Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: löneadministratör, lön, ekonomi, sjukvårdsbemanning, konsultlöner, administration, ekonomi
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör till sjukvårdsbemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör till sjukvårdsbemanningsföretag

Löneadministratör till sjukvårdsbemanningsföretag
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är verksamt inom sjukvårdsbemanning och bemannar samtliga landsting i Sverige med vårdpersonal. Sedan starten 2011 har företaget vuxit kraftigt. Idag är verksamheten indelad i sju olika vårdområden, senast startades ett område med bemanning av sjuksköterskesektorn. Företaget har som mål att bli marknadsledande inom vårdbemanning i Sverige. Då företaget ständigt växer behöver företaget utöka sin ekonomiavdelning med en löneadministratör. I rollen som löneadministratör tillhör du företagets ekonomiavdelning och du är en viktig del i ett mindre team. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att göra löner till uthyrda konsulter, kontrolluppgifter, tidsrapportering, provisonsuträkning, beräkna skatt och vara behjälplig att skriva anställningsavtal. Totalt handlar det om cirka 40-100 löner i veckan och du sköter löneadministrationen från ax till limpa. I denna roll blir du spindeln i nätet på ekonomiavdelningen med fokus på löner, vi ser därför att du är bred i din erfarenhet och snabbt kan komma in i din roll. Arbetsuppgifter: I rollen som löneadministratör tillhör du företagets ekonomiavdelning och du är en viktig del i ett mindre team. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att göra löner till uthyrda konsulter, kontrolluppgifter, tidsrapportering, provisonsuträkning, beräkna skatt och vara behjälplig att skriva anställningsavtal. Totalt handlar det om cirka 40-100 löner i veckan och du sköter löneadministrationen från ax till limpa. I denna roll blir du spindeln i nätet på ekonomiavdelningen med fokus på löner, vi ser därför att du är bred i din erfarenhet och snabbt kan komma in i din roll. Profil: -3-5 år arbetslivserfarenhet av löneadministration -Relevant utbildning inom lön -Väl insatt i reglerna kring förmånsbeskattning samt praktisk hantering av dessa -Erfarenhet av arbete inom sjukvårdsbemanning- eller bemanningsbranschen (meriterande) -Erfarenhet av arbete i Fortnox (meriterande) -Kunskaper gällande kontrolluppgifter K10,K13 och K14 (meriterande) -Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper: I denna tjänst söker vi dig som är noggrann och brinner för att arbeta med siffror och löner. Du bidrar med struktur och energi samt besitter kunskap och erfarenhet inom ditt område. Vi ser att du är flexibel, lösningsorienterad och lojal. Du är inte rädd för att ifrågasätta nuvarande arbetssätt och är innovativ i din roll. Övrig information: Start: Omgående (med hänsyn till uppsägningstid) Plats: Stockholm (City) Lön: enligt ök. Kontakt: Bravura, tel. 08-400 240 50 Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: löneadministratör, lön, ekonomi, sjukvårdsbemanning, konsultlöner, administration, ekonomi
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör till sjukvårdsbemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör till sjukvårdsbemanningsföretag

Säljande bemanningskonsult till vårdbemanningsföretag
Om PerformIQ PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Tjänstebeskrivning Är du en affärsdriven och kvalitetsmedveten säljare som vill göra skillnad inom vården? Är du entreprenöriell och har en inre tävlingsinstinkt som särskiljer dig från andra? Då är du den vi letar efter för rollen som Säljande bemanningskonsult! Beskrivning av arbetsuppgifter För kunds räkning söker PerformIQ en Säljande bemanningskonsult. Vår kund etablerades 2011 och har expanderar kraftigt det senaste åren. De har vi över 600 konsulter knutna till sig och de har tillsammans bemannat samtliga landsting i Sverige. De har nyligen även startat upp verksamhet inom sjuksköterskebemanning. Vår kund har idag cirka 20 medarbetare på bolaget och de ska nu utöka sitt team med ytterligare säljande bemanningskonsulter. Du kommer att vara specialiserad inom ett specifikt verksamhetsområde där ditt ansvar ligger i att etablera samarbete med såväl nya vårdföretag som med vårdpersonal. Det är också ditt ansvar att matcha rätt personal till rätt företag. Sammanfattningsvis innebär rollen följande: • Försäljning samt kundansvar gentemot nya och befintliga kunder inom ditt verksamhetsområde. • Kvalitetssäkring samt personalansvar av vårdpersonal inom ditt verksamhetsområde. • Koordinering och matchning mellan uppdrag och personal. Rollen är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad. Du får stort ansvar från dag ett och i takt med att verksamheten utvecklas kommer även nya utvecklingsmöjligheter skapas för dig. Vår kunds mål är att kontinuerligt ta fler marknadsandelar. De erbjuder dig en lönemodell där du själv har stor inverkan på vad som landar i lönekuvertet, med en fast grundlön samt en fördelaktig provisionsmodell. För att lyckas måste du se långsiktigt på din anställning och du låter dig inte stoppas av hinder på vägen. Krav på person För att vara rätt person för vår kund tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller personalvetenskap, men detta är inte ett krav. Du har tidigare arbetslivserfarenhet där du lärt dig innebörden av att ta stort ansvar och där du insett att kvalitet lönar sig i längden. Du har med fördel arbetat med försäljning tidigare, eller så har du på något annat sätt haft en vardag som präglas av tävling. Stark service rinner i dina ådror och det är tack vare den du gör skillnad för såväl dina kunder som konsulter. Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt dessa har format dig som person, och hur du tror att det påverkar dit i rollen som säljande bemanningskonsult hos oss. Start: Så snart som möjligt. Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Arbetstid: Kontorstider (frihet under ansvar). Plats: Stockholm. I denna rekrytering samarbetar vår kund med oss på PerformIQ – bemanning och rekrytering av personal med bakgrund inom idrott/föreningsliv. Eventuella frågor besvaras av Rekryteringskonsult Åsa Almgren, på nummer 073-353 75 14. Skicka in din ansökan via denna annons redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan! Sökord: bemanning, rekrytering, försäljning, kundansvarig, sälj, koordinator, bemanningskoordinator, säljkoordinator, researcher, headhunting, headhunter
Företag: PerformIQ AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande bemanningskonsult till vårdbemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande bemanningskonsult till vårdbemanningsföretag

Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Gävle. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vi fortsätter att växa och söker nu en Säljare som ska ansvara för marknaden i södra Norrland, med Gävle som bas. Dina arbetsuppgifter Som Säljare hos oss ansvarar du för försäljning till utvalda industrikunder i ditt distrikt. Du kommer främst att bearbeta nya kunder samt vårda och utveckla långsiktiga relationer hos de kunder du träffar. Du driver försäljningsarbetet från start till mål vilket innefattar att lägga upp säljstrategier, boka besök, göra kundbesök, skriva avtalsförslag, prisförhandla och följa upp. Du kommer arbeta självständigt ute på fältet med stort eget ansvar men i nära samarbete med kollegor i både sälj- och leveransorganisationen. Vi är en snabbväxande organisation och du trivs i ett högt arbetstempo. Du är en viktig medspelare i arbetet att nå vår vision – att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Engagemang, Ansvar, Kundfokus och Kul på jobbet – det är vår värdegrund och vägleder oss i vårt arbete varje dag. Din profil Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Du är en trygg och ansvarstagande person som har en stark drivkraft för att göra affärer. Du är handlingskraftig och resultatinriktad, har en god känsla för service och vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda resultat. Då vi endast arbetar med industri- och logistikföretag är det meriterande med erfarenhet från industri- eller logistikverksamhet. Erfarenhet från bemannings- och/eller rekryteringsbranschen eller närliggande tjänster är också meriterande liksom erfarenhet från arbete i tillväxtföretag. Vi lägger störst vikt vid din sociala kompetens, din inställning och samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har en stark drivkraft att utveckla och förbättra ditt arbete. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav samt god datorvana. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en framgångsrik nytänkande organisation med korta beslutsvägar. Du kommer att vara omgiven av positiva, målmedvetna och engagerade kollegor. Låter det intressant? Sök då tjänsten via vår hemsida och ring till Martin Ene och berätta varför vi skulle anställa just dig. Övrig information Välkommen med din ansökan via vår hemsida senast 15 juni. För mer information är du välkommen att kontakta Försäljningschef Martin Ene på telefonnummer 072-517 26 13 eller martin@konsultia.se
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!

Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Gävle. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vi fortsätter att växa och söker nu en Säljare som ska ansvara för marknaden i södra Norrland, med Gävle som bas. Dina arbetsuppgifter Som Säljare hos oss ansvarar du för försäljning till utvalda industrikunder i ditt distrikt. Du kommer främst att bearbeta nya kunder samt vårda och utveckla långsiktiga relationer hos de kunder du träffar. Du driver försäljningsarbetet från start till mål vilket innefattar att lägga upp säljstrategier, boka besök, göra kundbesök, skriva avtalsförslag, prisförhandla och följa upp. Du kommer arbeta självständigt ute på fältet med stort eget ansvar men i nära samarbete med kollegor i både sälj- och leveransorganisationen. Vi är en snabbväxande organisation och du trivs i ett högt arbetstempo. Du är en viktig medspelare i arbetet att nå vår vision – att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Engagemang, Ansvar, Kundfokus och Kul på jobbet – det är vår värdegrund och vägleder oss i vårt arbete varje dag. Din profil Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Du är en trygg och ansvarstagande person som har en stark drivkraft för att göra affärer. Du är handlingskraftig och resultatinriktad, har en god känsla för service och vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda resultat. Då vi endast arbetar med industri- och logistikföretag är det meriterande med erfarenhet från industri- eller logistikverksamhet. Erfarenhet från bemannings- och/eller rekryteringsbranschen eller närliggande tjänster är också meriterande liksom erfarenhet från arbete i tillväxtföretag. Vi lägger störst vikt vid din sociala kompetens, din inställning och samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har en stark drivkraft att utveckla och förbättra ditt arbete. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav samt god datorvana. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en framgångsrik nytänkande organisation med korta beslutsvägar. Du kommer att vara omgiven av positiva, målmedvetna och engagerade kollegor. Låter det intressant? Sök då tjänsten via vår hemsida och ring till Martin Ene och berätta varför vi skulle anställa just dig. Övrig information Välkommen med din ansökan via vår hemsida senast 15 juni. För mer information är du välkommen att kontakta Försäljningschef Martin Ene på telefonnummer 072-517 26 13 eller martin@konsultia.se
Företag: Konsultia AB
Ort: Gävle
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!

Säljare till vårdbemanningsföretag
Är du säljare med erfarenhet från bemanningsbranschen som söker nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig. Vi är ett mindre, familjärt vårdbemannings företag i expansionsfas och som nu är redo för nästa steg, och då hoppas vi att du är med! Som säljare/koordinator hos Novum Care AB arbetar du med hela kedjan, från införsäljning av nya uppdrag mot kund, att matcha uppdrag med rätt läkare eller annan sjukvårdspersonal, skriva avtal och annan administration och logistik som rör uppdragen. Kvalitetssäkring genom bland annat uppföljning och utvärdering är andra viktiga delar av arbetet. Din profil Du tycker om att arbeta självständigt, ditt arbetssätt präglas av ett strategisk tänk, kvalitet och flexibilitet. Dessutom är du duktig på att bygga nätverk och relationer, har lätt för att ta människor per telefon och en bred förståelse för HR processer. Du ser snabbt vad som är nyckeln till ett lyckat uppdrag. Sist men inte minst är du lyhörd inför vad som behövs för att utveckla en kundrelation ytterligare, och kan ta in kunders synpunkter för att införa nödvändiga förbättringar för att nå bästa resultat. Kvalifikationer Krav: God svenska Datavana Säljerfarenhet, gärna som Account Manager Meriter: Arbete med kvalitetssäkringssystem såsom Almega eller ISO Erfarenhet om avrop och upphandlingar Erfarenhet från vård- eller läkemedelsbranschen Erfarenhet från bemanningsbranschen, gärna som koordinator HR kunskaper För tjänsten relevant utbildning inom ekonomi, marknadsföring, sälj och/eller vård eller motsvarande kompentens. Start: Mitten av augusti (enligt överenskommelse) Omfattning: Tjänsten är tillsvidare på 75-100 % enligt överenskommelse. Lön: Fast samt provision Plats: Stockholm Om oss Novum Care AB bildades 2012 och är ett vårdbemanningsföretag med kunder inom såväl den privata sektorn som landsting över hela Sverige. Vi har en liten och flexibel organisation och kan därför erbjuda en trivsam arbetsplats med högt i tak. Just nu är vi inne i ett expansivt skede och det finns stora möjligheter att vara med och påverka och utforma ditt framtida arbete. Ansökan Vi tar emot ansökan via e-post. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker fortlöpande, men senast 31 maj 2015 behöver du mejla oss ditt personliga brev och CV. nyttjobb@novumcare.se Kontaktpersoner Åsa Henriksson 0728-439226
Företag: Novum Care AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till vårdbemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till vårdbemanningsföretag

Konsultchef till vårdbemanningsföretag!
Konsultchef till spännande och expansivt bemanningsföretag! Är du en lösningsorienterad och driven person som gillar att ta egna initiativ? Är du en samarbetsvillig teamplayer som är mån om att skapa goda, långsiktiga relationer? Då tror vi att rollen som konsultchef hos oss passar just dig! Vårdbemanning Sverige är ett snabbt växande bemannings- och rekryteringsföretag inom vårdsektorn. Vi har sedan 2014 framgångsrikt bemannat privata och landstingsdrivna vårdenheter med kompetenta läkare. Vi är ett ungt och glatt gäng som värdesätter att ha roligt på jobbet. Som ett led i företagets expansion söker vi nu nya medarbetare. Som konsultchef på Vårdbemanning Sverige tar du kontakt med nya konsulter och kunder samtidigt som du förvaltar de befintliga. Du är ansvarig för hela bemannings- och rekryteringsprocessen från inledande kontakt till leverans och uppföljning. Däremellan ingår bland annat granskning av CV, referenstagning samt förhandling med konsult och kund. Du är ansvarig för att alla inblandade parter är nöjda och du har stor möjlighet att påverka ditt arbete. Vi söker dig med en akademisk bakgrund inom HR, ekonomi eller liknande. Tidigare erfarenhet av service eller försäljning är meriterande. Som person är du självgående, ansvarstagande och prestigelös. Du motiveras av att arbeta målinriktat och trivs med att skapa nya och långsiktiga affärsrelationer. Tidvis är tempot högt och du har en god förmåga att prioritera. Du kommunicerar väl i tal och skrift eftersom arbetet huvudsakligen sker via dator och telefon. Tjänsten är på heltid med önskemål om start från mitten av september. Ordinarie arbetstid 08.00-17.00. Fast lön samt ett rörligt bonussystem tillämpas. Från och med augusti kommer vi att sitta i nya lokaler i centrala Stockholm.
Företag: Vårdbemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till vårdbemanningsföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till vårdbemanningsföretag!

Arbetsledare för bemanningsföretag
Arbetsledare för bemanningsföretag med språk kunskaper i ryska, svenska och engelska. Viktigt är att du har kundvana och är duktig på att organisera.
Företag: Vera att tjänst
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare för bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare för bemanningsföretag

Säljare till bemanningsföretag inom bygg
Brorab AB är ett bemanningsföretag inom VVS och Ventilation som inte har mer än ett knappt år bakom sig men som redan tagit stora steg inom vårt verksamhetsområde. Vi hyr ut personal inom dessa arbetsområden och kommer att växa ännu mer och behöver därför anställa säljare som kommer arbeta via telefon och bearbeta företag inom anläggningsbranschen. Vi vill att du har erfarenhet av byggbranschen, du behöver inte vara expert på något sätt, men du skall veta hur företag inom branschen fungerar och gärna ha arbetat inom branschen tidigare. Då du kommer arbeta via telefon är du helt flexibel och kan arbeta vart du vill. Telefonen är din arbetsplats. Flytande svenska i tal och skrift, och bra engelska är ett krav. För rätt person finns väldigt goda förtjänstmöjligheter då lönen är helt provisions baserad men med väldigt bra villkor. Här finns en möjlighet att komma in i ett läge då företaget är inne i en expansionsfas. Välkommen att höra av dig till oss för mer information.
Företag: Brorab AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till bemanningsföretag inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till bemanningsföretag inom bygg

New Business Solution Manager till ett av Nordens största bemanningsföretag
Ett av Nordens största bemanningsföretag söker affärsdriven kollega med ansvar för att skapa nya koncernövergripande affärer i Sverige För kunds räkning söker vi en New Business Solution Manager till en av Nordens största koncerner inom bemanning. Koncerngruppen levererar tjänster och lösningar till samtliga branscher och verksamheter och är specialister inom personaluthyrning, rekrytering och omställning. Med engagemang och lyhördhet hjälper de människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Om tjänsten - Arbetsuppgifter och ansvarsområden Vi söker en resultatdriven affärskvinna / affärsman, med uppgift att stärka strategiskt viktiga affärskontakter genom proaktiv bearbetning, i syfte att teckna koncernövergripande avtal. Ditt ansvar är även att identifiera och utveckla nya affärslösningar internt inom koncernenssamtliga specialistbolag, samt att leda anbudsarbete för din kundportfölj. Som Business Solution Manager för nya affärer, har du tillsammans med ditt team om 4 personer ett övergripande ansvar för att uppnå tillväxtmål på nationell nivå. Samtliga inom gruppen ansvarar för att utveckla nya affärer och avtal, samt att internt inom koncernen implementera affärsstrategier för proaktiv kundbearbetning. Teamet är en koncernövergripande försäljningsavdelning, där vi arbetar med våra största kunder. Du utgår från bolagets huvudkontor i Stockholm och rapporterar till Head of New Business, chef för teamet. Du kommer att ansvara för en egen portfölj av New Business konton som vi ser har potential i att bli framtida KAM-kunder. Rollen innebär aktiv bearbetning, försäljning och affärsutveckling, för att säkra oss som en strategisk samarbetspartner hos respektive företag. I din roll ingår att leda försäljningsarbetet för aktuella bolag inom koncernen. Du jobbar med interna kundteam och drar nytta av koncernens best practise för att stärka affärerna på strategisk nivå hos kunderna. Du ska uppnå lönsam tillväxt genom att utveckla, kommunicera och implementera affärsplan per New Business-konto. Du ska uppnå eller överträffa budget genom egen försäljning samt koordinera och driva all new business verksamhet inom dina konton. Ditt resultat mäts på intäktsbudget och kundnöjdhet. Även om tjänsten kräver en del resor och ett nationellt ansvar, ser vi att du är bosatt i Stockholmsregionen, då tjänstens placeringsort är på Proffice huvudkontor i Stockholm. Om företaget - Vi erbjuder Ett spännande och utmanande arbete, i ett miljardbolag som har höga ambitioner och genomför stora satsningar En arbetsplats där framåtandan är tydlig och värderingarna genomsyrar allt vi gör, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som är engagerade, lyhörda och lösningsfokuserade Ett företaget som tar hand om våramedarbetare och sätter högt värde i att ha roligt på arbetet En tjänst som New Business Solutions Manager, där du blir en nyckelperson i vår koncern. Din insats blir avgörande för både ditt eget, gruppens och koncernen resultat En konkurrenskraftig lön och ett bra förmånspaket När du inte besöker våra kunder; ett fantastiskt kontor mitt i centrala Stockholm   Om dig – Personliga egenskaper och förmågor För att lyckas ser vi att du är genuint intresserad av att vara med på en utmanande tillväxtresa i en expansiv bransch, genom att utveckla relationer både internt och med kunder. Vidare ser vi att du har en stark framtidstro, lätt för att sprida positiv energi och engagerar dig i de uppdrag du åtar dig. Genom ditt sätt att vara är du en förebild för koncernen. Du gläds med dina medarbetare i framgång och vidtar åtgärder vid behov.  God kommunikativ förmåga God organisatör Affärs- och Resultatinriktad Engagerad Lösningsorienterad Lyhörd Om dig – Professionell erfarenhet och Kompetens Minst 5 års säljerfarenhet mot stora komplexa kunder. Vidare ser vi att du har dokumenterad framgång i rollen som säljare med självständigt resultat- och budgetansvar, samt med fördel även som ledare- och försäljningschef. Du vet värdet av goda relationer med facket och har gärna erfarenhet och kunskap om lokala förhandlingar. Akademisk examen eller annan relevant eftergymnasial utbildning, t.ex. inom personal, ekonomi, logistik, försäljning eller teknik Meriterande erfarenheter                      Försäljning av Bemanningstjänster, företrädelsevis inom området Industri, Lager och Logistik Chefs- och ledarskap; Försäljningschef, Projektledare med resultat- och personalansvar, etc Vana av att arbeta i en miljö präglad av högsta servicenivå och högt tempo, gärna från tjänstesektorn personaluthyrning, rekrytering och/eller omställning Vill du ha resultatansvar och arbeta med försäljning på hög nivå?  Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten eller om bolaget, är du välkommen att kontakta Kajsa på mejl kajsa.sanden@salesonly.se och på mobil 0735-21 65 31.  Välkommen med din ansökan via www.salesonly.se
Företag: SalesOnly Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga New Business Solution Manager till ett av Nordens största bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: New Business Solution Manager till ett av Nordens största bemanningsföretag

Slipad AM till rekryterings- & bemanningsföretag
Är du en hungrig säljare med bakgrund från rekrytering- och bemanningsbranschen? Är du redo att ta ytterligare ett kliv upp på karriärstegen? Då har vi jobbet för dig! Om företaget: Företaget är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat på tjänster inom ekonomi och finans. Man tillhandahåller kunden allt inom den gebiten, från chefsekonomer, ekonomiassistenter, backofficemedarbetare till löneassistenter och redovisningsekonomer mm. Man har full koll på vad kunderna ställer för krav på sin personal och kan snabbt få ut sina konsulter på plats när det dyker upp ett behov, oavsett om det är på lång eller kort sikt. Det som gör företaget unikt är att alla deras konsulter dessutom är tillsvidareanställda, vilket ökar tryggheten och trivseln bland företagets anställda. Arbetsbeskrivning & kvalifikationer: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen. Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer bearbeta nya och befintliga kunder för att sälja in företagets tjänster. Du kommer utgå från företagets kontor i centrala Malmö och bearbeta Skåne med omnejd. När du börjar kommer en grym säljassistent att hjälpa dig med mötesbokning och admin, så du kan lägga full fokus på det du gör bäst - sälja mellan fyra ögon på plats och ro affären i hamn! Man erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med väldigt goda lönevillkor (fast lön + provision) och helt nytt kontor med trevliga arbetskamrater mm. Känner du igen dig i ovanstående? Maila då din ansökan med CV, Personligt brev och gärna en bild till: ecosale@worq.se Märk din ansökan med: "EcoSale"
Företag: WORQ I SVERIGE AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Slipad AM till rekryterings- & bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slipad AM till rekryterings- & bemanningsföretag

Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera söker PA-student
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Inför höstterminen 2015 söker vi en student med intresse för rekrytering och HR till extraarbete som researcher. Vi tror att du läser personalvetarprogrammet och har minst två terminer kvar på din utbildning. Du kommer att få möjlighet att vara delaktig i hela rekryteringsprocessen och förekommande arbetsuppgifter är exempelvis genomgång av ansökningar, intervjuer, referenstagning och rekryteringsevent. Mycket av arbetet, exempelvis samtal med arbetssökande och referenstagningar, görs via telefon så det är viktigt att du känner dig bekväm med detta. En viktig del i arbetet är att matcha rätt person mot de uppdrag som vi får in. Du kommer även få arbeta med administrativa uppgifter i vårt rekryterings- och bemanningssystem. Hos oss är det snabba förändringar och det gäller att vara på hugget. Som researcher kommer du att få möjlighet att bli en del i vårt energiska rekryteringsteam och få inblick i den ”kollektivavtalstunga” byggbranschen. Vi tror att du för att trivas hos oss ska vara snabb, strukturerad och målinriktad. Du är full av energi och gillar att ha kontakt med människor. Du förstår också att en god struktur och administration förenklar ditt arbete. Du gillar att arbeta mot deadlines och har förmåga att vara kreativ i relation till svåra uppdrag. Din profil - Studerar personalvetenskap eller motsvarande - Meriterande om du talar ytterligare språk utöver svenska och engelska - God datorvana och administrativ förmåga - Trivs med att arbeta med telefonen som redskap - B-körkort Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För rätt person finns väldigt goda möjligheter att utvecklas och det finns goda möjligheter till anställning efter avslutad utbildning. Arbetstider: vi ser helst att du kan arbeta 2-3 halvdagar per vecka Placering vid vårt kontor på Tegeluddsvägen 100(vid Gärdet) Skicka ansökan innehållande kort motivation till varför du vill ha tjänsten samt CV till mix.selder@expanderamera.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera söker PA-student jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera söker PA-student

Account Manager till väletablerat bemanningsföretag i Stockholm
Dina arbetsuppgifter I rollen som Account Manager kommer du sälja kvalificerade rekryterings- och bemanningstjänster på Stockholmsmarknaden. Du jobbar mot företag och organisationer i många branscher och du kommer i din roll få ta över befintliga kunder, arbeta mot tidigare köpande kunder samt bearbeta nya kunder. Du kommer i din roll att arbeta mot lokala, nationella och internationella aktörer. Hos oss arbetar vi väldigt nära varandra och kundkontakter är ett naturligt inslag i vår vardag. Som Account Manager är du vårt ansikte utåt mot våra kunder, är oftast den som tar in nya uppdrag till våra konsultchefer och rekryterare och kommer jobba ihop i små team med dessa. Hos oss vet vi att man som Account Manager ofta inte kommer lyckas ta in superaffärer första veckan men vi vet också att den som har en hög frekvens och gör kundbearbetningsjobbet alltid kommer att lyckas. Det är detta vi tror att du också kommer att göra. För att lyckas att nå dina budgetmål kommer du varje vecka genomföra: - 500 samtal till kund - 10 bokade kundmöten - 10 genomförda kundmöten - 5 obokade kundmöten (canvas) - 5 skickade offerter - 3 påskrivna offerter Även om din plats är på kontoret är det ute hos våra kunder som affärerna görs, varför vi ser att du är mer hos dem än inne på din kontorsplats. Din profil Vi söker dig som har en ödmjuk inställning till din omgivning, har ett naturligt förhållningssätt till försäljning och som förstår att resultat kommer om man håller uppe en hög frekvens av kundbearbetning. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen eller av tjänsteförsäljning, men det är inget krav. Vi tror mycket på att duktiga personer som får rätt förutsättningar kommer att lyckas. Därför är din personlighet, professionella mognadsnivå och uthållighet viktiga i denna rekrytering. Vi vill också gärna ha en ny kollega som bidrar med sig själv på kontoret, får oss andra att bli bättre och som tillsammans med oss tar vårt kontor till ännu bättre resultat.Du erbjuds friskvårdsbidrag, generöst antal semesterdagar, dator, telefon, tillgång till poolbil, kontorsplats på Maxkompetens huvudkontor i Stockholm city, individuell karriärsplan och uppföljning samt stor frihet under ansvar. Du kommer tillhöra en koncern som funnits sedan 2003 och som gjorde sitt bästa år någonsin förra året och som dessutom köpte två nya bolag. Maxkompetens är inne på en mycket spännande och framgångsrik resa och vi bygger vår gemensamma framgång tillsammans med alla oss som jobbar här. Om du känner att du vill bidra till vår framgång så skicka gärna in din ansökan redan idag! Start: Omgående. Lön: Fast lön + provision Anställningsform: Tillsvidare med provanställning 6 mån. Välkommen med din ansökan till www.maxkompetens.se Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sju orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning och rekrytering inom teknik, IT och industri. Vi tillsätter årligen över 1 200 jobb och har ca 350-400 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till väletablerat bemanningsföretag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till väletablerat bemanningsföretag i Stockholm

Bemanningskoordinator med resultatfokus till vårdbemanningsföretag
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är verksamt inom sjukvårdsbemanning och bemannar samtliga landsting i Sverige med vårdpersonal. Sedan starten 2011 har företaget vuxit kraftigt. Idag är verksamheten indelad i sju olika vårdområden, senast startades ett område med bemanning av sjuksköterskesektorn. Företaget har som mål att bli marknadsledande inom vårdbemanning i Sverige. Då efterfrågan på konsulter inom sjukvården ökar behöver företaget utöka med nya medarbetare i organisationen. Arbetsuppgifter: I rollen som bemanningskoordinator arbetar du med utbokning av läkare och sjuksköterskor till aktuella bemanningsuppdrag hos de olika landstingen. Du är länken mellan konsult och uppdrag. I rollen arbetar du med att bredda företagets nätverk bland läkare och sjuksköterskor och ser till att aktuella konsulter får nya bemanningsuppdrag. Du för kontinuerlig kundkontakt och använder telefonen som ett viktigt redskap i ditt arbete. I tjänsten arbetar du med leadshantering, införsäljning och enklare personalsysslor, som till exempel referenstagningar. Som bemanningskoordinator får du möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag, med god tillväxt och höga mål. Profil: Utbildning: avslutad gymnasial utbildning Erfarenhet: god telefon- och datorvana, Meriterande: eftergymnasial utbildning, erfarenhet från försäljning eller personalbranschen Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Vi söker dig som attraheras av att arbeta mot uppsatta mål i en expansiv miljö. Du är effektiv i ditt sätt att arbeta och drivs av försäljning. Som person är du lyhörd och ödmjuk med mycket karisma. Du tycker det är viktigt att etablera långvariga kund- och konsultrelationer för att bygga vidare den framgång som finns i företaget. Övrig information: Start: omgående Plats: Stockholm, Vasastan Lön: fast lön plus provision Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050 Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Bemanning, koordinator, sälj, sjukvård, läkare, sjuksköterskor, personal, HR, rekrytering, heltid, Stockholm
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Bemanningskoordinator med resultatfokus till vårdbemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemanningskoordinator med resultatfokus till vårdbemanningsföretag

Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Gävle. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vi fortsätter att växa och söker nu en Säljare som ska ansvara för marknaden i vårt distrikt från Sundsvall och norrut, med placering i Örnsköldsvik eller Umeå. Dina arbetsuppgifter Som Säljare hos oss ansvarar du för försäljning till utvalda industrikunder i ditt distrikt. Du kommer främst att bearbeta nya kunder samt vårda och utveckla långsiktiga relationer hos de kunder du träffar. Du driver försäljningsarbetet från start till mål vilket innefattar att lägga upp säljstrategier, boka besök, göra kundbesök, skriva avtalsförslag, prisförhandla och följa upp. Du kommer arbeta självständigt ute på fältet med stort eget ansvar men i nära samarbete med kollegor i både sälj- och leveransorganisationen. Vi är en snabbväxande organisation och du trivs i ett högt arbetstempo. Du är en viktig medspelare i arbetet att nå vår vision – att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Engagemang, Ansvar, Kundfokus och Kul på jobbet – det är vår värdegrund och vägleder oss i vårt arbete varje dag. Din profil Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Du är en trygg och ansvarstagande person som har en stark drivkraft för att göra affärer. Du är handlingskraftig och resultatinriktad, har en god känsla för service och vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda resultat. Då vi endast arbetar med industri- och logistikföretag är det meriterande med erfarenhet från industri- eller logistikverksamhet och eller en teknisk utbildning. Erfarenhet från bemannings- och/eller rekryteringsbranschen eller närliggande tjänster är också meriterande liksom erfarenhet från arbete i tillväxtföretag. Vi lägger störst vikt vid din sociala kompetens, din inställning och samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har en stark drivkraft att utveckla och förbättra ditt arbete. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav samt god datorvana. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en framgångsrik nytänkande organisation med korta beslutsvägar. Du kommer att vara omgiven av positiva, målmedvetna och engagerade kollegor. Låter det intressant? Sök då tjänsten via vår hemsida och ring till Martin Ene och berätta varför vi skulle anställa just dig. Övrig information Välkommen med din ansökan via vår hemsida senast den 25 oktober. För mer information är du välkommen att kontakta försäljningschef Martin Ene på telefonnummer 072-517 26 13 eller martin@konsultia.se
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!

Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Gävle. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vi fortsätter att växa och söker nu en Säljare som ska ansvara för marknaden i vårt distrikt från Sundsvall och norrut, med placering i Örnsköldsvik eller Umeå. Dina arbetsuppgifter Som Säljare hos oss ansvarar du för försäljning till utvalda industrikunder i ditt distrikt. Du kommer främst att bearbeta nya kunder samt vårda och utveckla långsiktiga relationer hos de kunder du träffar. Du driver försäljningsarbetet från start till mål vilket innefattar att lägga upp säljstrategier, boka besök, göra kundbesök, skriva avtalsförslag, prisförhandla och följa upp. Du kommer arbeta självständigt ute på fältet med stort eget ansvar men i nära samarbete med kollegor i både sälj- och leveransorganisationen. Vi är en snabbväxande organisation och du trivs i ett högt arbetstempo. Du är en viktig medspelare i arbetet att nå vår vision – att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Engagemang, Ansvar, Kundfokus och Kul på jobbet – det är vår värdegrund och vägleder oss i vårt arbete varje dag. Din profil Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Du är en trygg och ansvarstagande person som har en stark drivkraft för att göra affärer. Du är handlingskraftig och resultatinriktad, har en god känsla för service och vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda resultat. Då vi endast arbetar med industri- och logistikföretag är det meriterande med erfarenhet från industri- eller logistikverksamhet och eller en teknisk utbildning. Erfarenhet från bemannings- och/eller rekryteringsbranschen eller närliggande tjänster är också meriterande liksom erfarenhet från arbete i tillväxtföretag. Vi lägger störst vikt vid din sociala kompetens, din inställning och samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har en stark drivkraft att utveckla och förbättra ditt arbete. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav samt god datorvana. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en framgångsrik nytänkande organisation med korta beslutsvägar. Du kommer att vara omgiven av positiva, målmedvetna och engagerade kollegor. Låter det intressant? Sök då tjänsten via vår hemsida och ring till Martin Ene och berätta varför vi skulle anställa just dig. Övrig information Välkommen med din ansökan via vår hemsida senast den 25 oktober. För mer information är du välkommen att kontakta försäljningschef Martin Ene på telefonnummer 072-517 26 13 eller martin@konsultia.se
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Norrlands bästa bemanningsföretag!

Account Manager / Säljare till bemanningsföretag
Academic Resource söker för kunds räkning Account Manager till företag inom bemanningsbranschen. Vår kund är belägen söder om Stockholm och ditt ansvarsområde kommer att vara region Sverige. Arbetsuppgifter: Din huvudsakliga uppgift som Account Manager är att planera, boka, genomföra och följa upp personliga kundbesök men även andra säljaktiviteter. Du är duktig på uppsökande försäljning hos potentiella kunder och förädla befintliga kundrelationer. Vi söker dig som: -tidigare erfarenhet av försäljning B2B -körkort -god förmåga att skapa goda relationer med våra kunder -brinner för service och har lätt för att prata och träffa nya människor -har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp Som person är du: -resultatinriktad -strukturerad och proaktiv förmåga -kommunikativförmåga -god förmåga att påverka, övertyga, argumentera och förhandla. Är du den vi söker? Följ länken nedan för att skicka in din ansökan. http://www.academicresource.se/Soek-jobb.htm?refnr=Uam1015 Ansvarig rekryterare Julia Engström julia.engstrom@academicresource.se Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! We take you further!
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager / Säljare till bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager / Säljare till bemanningsföretag

Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter en säljare till region Öst (Stockholm med omnejd). Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare! I arbetet som säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Din profil - Erfarenhet av uppsökande försäljning - Hög social kompetens - Innehar B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat. Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

HR-administratör/konsultchef till växande bemanningsföretag
Har du utbildning inom HR och ett intresse för lönefrågor? Vill du få erfarenhet inom personalyrket och vara med och forma en ny avdelning? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund är ett bemanningsföretag inom byggbranschen som bemanningar byggarbetare främst med fokus på ett specifikt byggföretag. Idag har de ca 100 konsulter anställda men planerar att bemanna många fler! Vi söker till detta bemanningsföretags räkning en HR-administratör/Konsultchef. Rollen innefattar till en början främst hantering och administration av interna löner. Med tiden kommer löneadministreringen skötas allt mer systematiskt och din roll kommer utvecklas till en mer renodlad konsultchefsroll. Du kommer då att ha daglig kontakt med de ca 30 konsulter som jobbar för dig samt arbeta med uppföljning, personalplanering frånvarohantering m.m. Till ca 20% kommer du fortsatt arbeta med löneadministration. Du kommer att tillhöra en relativt nyskapad avdelning och tillsammans med nuvarande personal bidra till at utveckla system och processer för att utveckla ert arbete. Tjänsten innebär en direktrektyrering till det aktuella företaget vars kontor är placerat i Tyresö. Företaget tillämpar kontorstider, 7-16. Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person! Din profil Vi söker dig som är utbildad inom personalvetenskap alternativt ekonomi med inriktning mot HR. Du bör ha läst minst en kurs i arbetsrätt och har ett intresse för personal- och lönefrågor. För att vara aktuell bör du tidigare ha arbetat med löneadministration alternativt har läst en kurs i lön/personalekonomi. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med HR-relaterade arbetsuppgifter. Som person är det viktigt att du är lyhörd, strukturerad och initiativtagande. Då arbetets karaktär kan komma att ändras mer mot HR-administrativt arbete vartefter är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera rätt. Låter denna tjänst passande för dig? Sök idag! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga HR-administratör/konsultchef till växande bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-administratör/konsultchef till växande bemanningsföretag

Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare en säljare till region Öst (Stockholm med omnejd). Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare! I arbetet som säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Din profil För att bli framgångsrik som säljare hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat. Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera


Sök lediga jobb Bemanningsföretag

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se