Bergh & Co Advokatbyrå jobb - lediga jobb

Bergh & Co Advokatbyrå jobb Bergh & Co Advokatbyrå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bergh & Co Advokatbyrå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bergh & Co Advokatbyrå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kontorsansvarig- Stockholm

  2. Chefsassistent/sekreterare- Stockholm

  3. Bergh & Co söker biträdande jurist- Stockholm


Mer beskrivning

Kontorsansvarig
Bergh & Co är en affärsjuridisk advokatbyrå. Vår affärsidé är att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunders verksamhet. Ambitionen är att hela tiden tänka i nya banor för att ge förstklassig service som också ska vara kostnadseffektiv. Vi arbetar med M&A, aktiemarknadsfrågor, allmän affärsjuridik och tvister. Vi söker nu en kontorsansvarig på vår advokatbyrå i centrala Stockholm. Arbetet omfattar administrativa och enklare ekonomiska uppgifter samt service till våra kunder. Vi ser gärna att sökanden vill arbeta i en ung miljö och leverera juridik genom moderna IT-lösningar. Sökanden får gärna vara intresserad av juridik, ekonomi och IT-system som Officepaketets alla program och Sharepoint. På grund av arbetets innehåll behöver sökanden kunna tala och skriva svenska obehindrat och ha goda kunskaper i engelska. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bergh & Co Advokatbyrå
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsansvarig jobb, Kontorsansvarig Stockholm, Kontorsansvarig Bergh & Co Advokatbyrå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsansvarig

Chefsassistent/sekreterare
Verksamhetsbeskrivning: Vi är en medelstor advokatbyrå som arbetar med affärsjuridik. Vi hjälper våra kunder med fastighetsfrågor, M&A, tvister och allmän affärsjuridik. Kunderna spänner från stora börsnoterade företag till mindre familjeföretag. Vi samarbetar nära och i långa relationer med människorna i våra kundföretag. Se gärna vår hemsida www.berghco.se Arbetsuppgifter: I denna assistentroll avlastar du framförallt företagets chef, men i viss mån även övrig personal, genom att bistå med administrativ support. Vi söker nu en person enligt följande beskrivning: * Gärna utbildning som paralegal, ekonomistudier eller annan kvalificerad utbildning * Duktig på engelska och gärna tyska och/eller franska * Mycket serviceinriktad * Lätt för att samarbeta med kolleger och kunder * Initiativrik och tycker om att ta fram information * Intresserad av att vara insatt i kundärenden, projekt och verksamhet * Tycker om att hålla ordning och systematisera * Duktig på Word, Excel, PowerPoint och gärna SharePoint och WordPress.
Företag: Bergh & Co Advokatbyrå
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsassistent/sekreterare jobb, Chefsassistent/sekreterare Stockholm, Chefsassistent/sekreterare Bergh & Co Advokatbyrå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsassistent/sekreterare

Bergh & Co söker biträdande jurist
Vi expanderar och söker nu en biträdande jurist, gärna med 1-3 års erfarenhet. Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med varierande uppdrag i en miljö som präglas av kreativitet, kvalitet och god arbetsgemenskap. Vi sitter i trevliga lokaler nära Östermalmstorg. Vi är specialiserade inom M&A, fastigheter och tvister och ger även löpande affärsjuridisk support. Vi sätter stort värde på att du är en trevlig person som är ambitiös, har gott omdöme och delar vår ambition att prestera ett arbete som inte ska kunna göras bättre av någon annan. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas till en självständig duktig jurist, med eget ansvar för stora ärenden. Välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev, CV, betyg och referenser senast den 15 november 2015 till emelie.fardigs@berghco.se eller till Bergh & Co Advokatbyrå AB, Jungfrugatan 6, 114 44 Stockholm.
Företag: Bergh & Co Advokatbyrå AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Bergh & Co söker biträdande jurist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bergh & Co söker biträdande jurist


Sök lediga jobb Bergh & Co Advokatbyrå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se