Besöksintervjuare i Lidköping jobb - lediga jobb

Besöksintervjuare i Lidköping jobb Besöksintervjuare i Lidköping jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Besöksintervjuare i Lidköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Besöksintervjuare i Lidköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Besöksintervjuare i Lidköping- Lidköping

  2. Besöksintervjuare i Lidköping- Lidköping

  3. Besöksintervjuare i Lidköping- Lidköping

  4. Besöksintervjuare i Lidköping- Lidköping

  5. Besöksintervjuare i Lidköping- Lidköping


Mer beskrivning

Besöksintervjuare i Lidköping
Ipsos Observer Sweden AB arbetar med datainsamling på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut. Vi söker nu en person med vana av personliga intervjuer eller liknande och goda datorkunskaper. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet sker med utgångspunkt i Lidköping men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter, du bör därför ha körkort och tillgång till bil. Arbetet sker med start i januari. Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en utbildning innan du börjar ditt arbete. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos Observer. Anställningen som intervjuare är att betrakta som bisyssla. Arbetstiden varierar beroende på projektupplägg men uppgår till max 19 timmar per vecka i genomsnitt. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att kontakta och möta nya människor. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Du bör även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål.
Företag: Ipsos Observer Sweden AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksintervjuare i Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksintervjuare i Lidköping

Besöksintervjuare i Lidköping
Ipsos Observer arbetar med datainsamling på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut. Vi söker nu en person med vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Lidköping men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter. Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna endagarsutbildning ske i augusti och det är sedan viktigt att du kan börjar arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande. Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobb.ipsos.se
Företag: Ipsos AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksintervjuare i Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksintervjuare i Lidköping

Besöksintervjuare i Lidköping
Vi söker nu en person med vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Lidköping men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter. Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna tvådagarsutbildning ske i mars och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande. Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.se Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor och är bekväm att träffa nya personer. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer eller när du rekryterar respondenter på stan. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska vara lugn och kunna läsa svenska obehindrat. Du ska också kunna ansluta din dator till en stabil (fast eller mobilt internet, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål. Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt skatteverkets regler. Ipsos Observer arbetar med datainsamling på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut. Våra uppdragsgivare och kunder är privata företag, universitet, statliga myndigheter, kommuner och landsting. Som besöksintervjuare arbetar du ute på fältet och gör antingen intervjuer på stan, i butiker, vid evenemang eller hemma hos respondenter. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Ipsos AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksintervjuare i Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksintervjuare i Lidköping

Besöksintervjuare i Lidköping
Vi söker nu en person med vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Lidköping men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter. Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna utbildning ske i slutet av augusti och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande. Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.se Vi undanber oss alla kontakter ifrån rekryteringsföretag eller annonssäljare. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor och är bekväm att träffa nya personer. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer eller när du rekryterar respondenter på stan. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska vara lugn och kunna läsa svenska obehindrat. Du ska också kunna ansluta din dator till en stabil (fast eller mobilt internet, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål. Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt skatteverkets regler. Ipsos Observer arbetar med datainsamling på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut. Våra uppdragsgivare och kunder är privata företag, universitet, statliga myndigheter, kommuner och landsting. Som besöksintervjuare arbetar du ute på fältet och gör antingen intervjuer på stan, i butiker, vid evenemang eller hemma hos respondenter. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Ipsos AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksintervjuare i Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksintervjuare i Lidköping

Besöksintervjuare i Lidköping
Vi söker nu en person med vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Lidköping men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter. Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta. Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna utbildning ske i slutet av augusti och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande. Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.se Vi undanber oss alla kontakter ifrån rekryteringsföretag eller annonssäljare. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor och är bekväm att träffa nya personer. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer eller när du rekryterar respondenter på stan. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska vara lugn och kunna läsa svenska obehindrat. Du ska också kunna ansluta din dator till en stabil (fast eller mobilt internet, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma. Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål. Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt skatteverkets regler. Ipsos Observer arbetar med datainsamling på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut. Våra uppdragsgivare och kunder är privata företag, universitet, statliga myndigheter, kommuner och landsting. Som besöksintervjuare arbetar du ute på fältet och gör antingen intervjuer på stan, i butiker, vid evenemang eller hemma hos respondenter. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Ipsos AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksintervjuare i Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksintervjuare i Lidköping


Sök lediga jobb Besöksintervjuare i Lidköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se