Bibliotekspedagog Sigtuna kommun Ekillaskolan jobb - lediga jobb

Bibliotekspedagog Sigtuna kommun Ekillaskolan jobb Bibliotekspedagog Sigtuna kommun Ekillaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bibliotekspedagog Sigtuna kommun Ekillaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bibliotekspedagog Sigtuna kommun Ekillaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kvinnliga assistenter sökes!- Stockholm

  2. FRISÖR- Stockholm

  3. Fältsäljare mot företag inom media- Södertälje

  4. Lärare i textilslödlärare- Ekerö

  5. Personlig assistent- Stockholm

  6. Key Account Manager inom SEO- Stockholm

  7. Junior Säljare för prenumerationsförsäljning- Stockholm

  8. vik Arkivarie- Stockholm

  9. Souschef- Stockholm

  10. Distributionsförare- Stockholm


Mer beskrivning

Kvinnliga assistenter sökes!
Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden, som behöver fler personliga assistenter! (Hel- el. deltid). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 25-40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mån om mitt utseende), påklädning och matlagning.   Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Detta är av stor vikt, då jag eventuellt skall bedriva studier till hösten, där tempot kommer att vara högt och därför är god anteckningshjälp ett absolut krav! Dessutom har jag ett arbete som kräver detta. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet av och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framförallt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du skall kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och social, men har likväl alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa (till London, Berlin och New York!), gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs / musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framförallt i skrift.    Tillträde omgående. Kollektivavtal KFS-PASS. Timlön. OBS! Ange referensnummer "13605" i titel/ämnesrutan i mailet. Ansökningar som skickas per mail erhåller bekräftelse på att vi emottagit mailet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på några frågor om tjänsten per telefon. Arbetstid/Varaktighet Heltid/deltid Lön Timlön Ansökan Ange referens: 13605 Vi tar emot ansökan via e-post: anna.esplund@sarnmark.se       Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes!

FRISÖR
Stockholm Stylisterna bedriver verksamhet inom skönhet, makeovers och fotostudio, här kan man få en helhetsupplevelse inom skönhet. Vi erbjuder bland annat en paketlösning för våra kunder med makeup, styling och fotografering. Vårt jobb är att få kunden att se ut och känna sig vackrare. Vi söker en frisör som gärna jobbar med färgförändringar, är bra på frisyrklippningar samt bröllopsuppsättningar. Du ska ha god svenska i tal och skrift och du söker en ansvarstagande roll med viss flexibilitet. Tjänsten är för heltid/deltid. Tycker du att det låter intressant? Skicka in en personlig ansökan.
Företag: Stockholm Stylisterna
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga FRISÖR jobb, FRISÖR Stockholm, FRISÖR Stockholm Stylisterna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRISÖR

Fältsäljare mot företag inom media
FÖRETAGET & DIN ROLL Det blir allt viktigare att ägna sig åt att bygga upp det varumärke som marknadsförs. Där hjälper detta företag andra företag att synas mot sin målgrupp, att nå ut med ett budskap och synas i rätt sammanhang i olika medier. Online, Print, radio, tv och lokaltidningar mm mm. Det betyder att på många olika sätt skapa ett så positivt helhetsintryck som möjligt av produkten, tjänsten och eller företaget. Stärks varumärket så höjs förtroendet och produkten blir därmed lättare att sälja och efterfrågas ofta i större omfattning. DIN UPPGIFT Förmågan att få kontakt och lyssna in kundens behov och få ett förtroende är avgörande för att lyckas som säljare i denna roll. Självständig planering och en stor drivkraft att nå uppsatt säljmål är också viktigt för att passa hos oss. Huvudfokus i tjänsten är att vara ute hos kunder. En dag i veckan avsätts för planering och uppföljning. Målgruppen är främst lokala företag. Du kommer att ingå i ett team med Skandinaviska kollegor och rapporterar till försäljningschefen. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar högre än din utbildningsbakgrund. DEN VI SÖKER Eftersom arbetet ofta är självständigt måste säljaren vara beredd att ta ett brett ansvar för alla led i försäljningen. Säljaren förväntas även ha god kunskap om företagets och konkurrenternas varor och tjänster. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING Du kommer få en grundlön mellan 18-20 000 kr samt en rörlig provision efter dina reultat. Mållön omkring 35 000 kr. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Detta ÄR ETT SÄLJDRIVET FÖRETAG, så därför är det viktigt att du: * Älskar kontakt med mäniskor och älskar affärer * Har uthållighet och säljdriv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare mot företag inom media jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare mot företag inom media

Lärare i textilslödlärare
EKERÖ är en växande kommun med 25 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 14 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. BIRKASKOLAN är en montessorifriskola med barn från år F-9. Skolans mål är att med montessoripedagogik som hjälpmedel utveckla kreativitet, självtillit och lust att lära. Vi erbjuder en stimulerande miljö med positiva barn, föräldrar och kollegor. Vi tycker att det är viktigt att den enskilda eleven ges möjlighet att ta ansvar för sin egen inlärning och få goda förutsättningar att utvecklas i egen takt. NÄRLUNDASKOLAN är en F-5 skola som är centralt belägen i ett villaområde i ett naturskönt Ekerö. Vi har ca 300 trevliga elever i år F-5. Vårt kännetecken är ÄPPLET: symbolen för kunskap, kultur och hälsa och vårt valspråk är "Alla våra barn är våra gemensamma barn". Vi erbjuder en en trevlig skola med kompetenta kollegor och positiva elever. Arbetsbeskrivning Du ska ansvara för textilslöjdsundervisningen för eleverna i Närlundaskolan och Birkaskolan. Undervisningen för båda skolorna är förlagt till Närlundaskolans slöjdsal, som du ska ansvara för. Du ska även ansvara för den pedagogiska verksamheten samt elevdokumentation i ditt ämne. Kvalifikationer Du ska vara behörig i textilslöjd, ha ett stort engagemang både för ämnet och för våra elever. Du ska ha god kännedom om skolans uppdrag och slöjdämnets kursplaner och kunskapskrav. Eftersom tjänsten innebär att du kommer att ha elever från två skolor behöver du ha god samarbetsförmåga, flexibilitet och positivt förhållningssätt. Du behöver klara av att arbeta både med skolans övriga personal och att arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift och datorvana krävs.
Företag: Birkaskolan - Mälaröarnas Montessoriskolor
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslödlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslödlärare

Personlig assistent
Kvinna vid Zinkensdamm söker kvinnlig assistent Vi söker en personlig assistent till yngre kvinna med multihandikapp och epilepsi med svåra kramper. Hon är rullstolsburen och använder ståskal och gåstol i sin dagliga träning. I hemmet finns takliftar för alla förflyttningar. Hon har en aktiv vardag och det är viktigt att du hjälper henne att hålla igång och orka kommunicera, då hon inte kan tala själv. I arbetsuppgifterna ingår städning, matlagning, planering av inköp och habiliteringsledsagning. Dubbelassistans dag-och kvällstid. Du bör ha erfarenhet av personlig assistans och/eller sjukvårdsbakgrund. Tydlighet, stresstålighet, humor och punktlighet behövs på den här arbetsplatsen. Sökande ska tala flytande svenska, då vi är mycket noggranna med dokumentationen. Under veckorna ligger arbetspassen mellan 7-15 samt 15-22. Helgerna arbetar vi 7.30-20.30.
Företag: Ferla AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Key Account Manager inom SEO
FÖRETAGET Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och webbutveckling. Sedan starten 2007 har vi hjälpt hundratals kunder att öka sin synlighet i sökmotorerna och på webben. Vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov. LEVERANS & STOLTHET ÖVER VÅR PRODUKT Viktiga ledord för oss är långsiktighet, utbildande och transparens. För att lyckas med sitt SEO-arbete krävs långsiktighet. De strategier vi tar fram åt våra kunder bygger på att våra kunder ska kunna skörda frukterna av sin investering i SEO under väldigt lång tid. Vi arbetar också väldigt nära våra kunder i SEO-arbetet. Vårt mål är att kunderna ska lära sig mer om SEO under resans gång. Lika viktigt som långsiktighet och utbildande är för oss transparens. I motsats till många andra SEO-företag berättar vi alltid för våra kunder vad vi gör. För oss är det en självklarhet att våra kunder ska ha full insyn i det SEO-arbete vi utför åt dem. DIN ROLL Pineberry expanderar och söker nu en säljande kundansvarig (KAM) för helhetslösningar inom SEO, med fokus att förhöja relationen med befintliga samt även besöka potentiella nya kunder i liten omfattning. I rollen ingår mycket frihet under ansvar och möjlighet att forma sin egen tjänst. Vi söker en entreprenöriell personlighet som är självdriven. Här finns även stor möjlighet till utveckling inom bolaget. Detta är ett mycket sammansvetsat team med en driven och duktig ledning som behöver hjälp att driva omsättning och hantera kontakt med befintliga kunder och även ta hand om hela leveransen och hela kundcaset, du blir en sökmotorkonsult på samma gång som du sköter införsäljning. ERFARENHET Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav samt erfarenhet av sökmotoroptimering och/eller några år från mediabranschen är starkt meriterande. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager inom SEO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager inom SEO

Junior Säljare för prenumerationsförsäljning
Blendow Group är i dag Sveriges största leverantör av juridisk kompetensförsörjning. Vi har över 20 års erfarenhet och erbjuder våra kunder en bred portfölj av kompetenshöjande produkter så som utbildning och nyhetsbevakning. Legally Yours är ett branschmagasin för jurister, både yrkesarbetande och studerande. Den innehåller bland annat nyheter, djupgående reportage, porträtt och livsstilsämnen. Vi söker förstärkning till vår säljavdelning på Legally Yours. Du kommer via telefon ta kontakt med de jurister och advokater som idag får tidningen och få dem att fortsätta sin prenumeration. Bra ingredienser för att lyckas hos oss är: Tidigare erfarenhet av B2B försäljning Viljan att utvecklas inom säljyrket Tävlingsinriktad Uthållig Nyfikenhet på säljpsykologin Van att arbeta mot budget Vi erbjuder dig: En väl etablerad produkt till en intressant målgrupp Säljutbildning och tätt arbete med vår säljcoach Bra lönevillkor Stora ljusa lokaler på Humlegårdsgatan Uppstart under augusti. Maila din ansökan till jenny.walthersson@blendow.se
Företag: BLENDOW GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Säljare för prenumerationsförsäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Säljare för prenumerationsförsäljning

vik Arkivarie
Nationalmuseum står inför stora förändringar i samband med evakuering och renovering av byggnaden samt öppnande av det nya Nationalmuseum 2017. Parallellt pågår arbetet med att på regeringens uppdrag sammanställa en plan för myndighetens digitalisering, vidare förberedelser inför e-förvaltning. I de sistnämnda ingår bland annat införande av en ny klassificeringsstruktur för dokument samt, på sikt, e-diarium och e-arkiv. Arkivariebefattningen är placerad vid avdelningen Forskning, Arkiv och Bibliotek. Du kommer att arbeta nära avdelningens chef, referensgruppen DigPlan samt andra strategiska nyckelpersoner vid museet. Dina konkreta och prioriterade arbetsuppgifter avgränsas och förtydligas kontinuerligt i dialog med avdelningschefen. Din roll Vi söker en erfaren arkivarie med god samarbetsförmåga samt kunskap om såväl den övergripande digitala utvecklingen inom arkivvärlden som traditionellt arkivarbete, både när det gäller myndighetsarkiv och enskilda arkiv. Du ska ha förmåga såväl till analytiskt fågelperspektiv som operativa insatser med praktiskt inriktade resultat. Din profil Du ska ha utbildning i arkivvetenskap 40p/60hp, insikter i registratorsfunktionen, erfarenhet av statlig förvaltning och central kulturarvssektor, vana vid arkivförteckningssystemet Visual Arkiv samt konstvetenskaplig kompetens. Vidare information Information om befattningen lämnas av chefen för avdelningen Forskning, Arkiv och Bibliotek, Magdalena Gram, tel. 08-519 543 01 eller 0767-24 69 82. Fackliga företrädare är Sara Bernesjö för SACO, 08-519 543 00, Ingrid Nilsson för ST, 08-519 543 67 och Bo Gustafsson för SEKO, 0703-78 44 42.
Företag: Nationalmuseum med Prins Eugens Waldemarsudde
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga vik Arkivarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Arkivarie

Souschef
Cirkus Arena & Restaurang på Djurgården söker souschef med tillträde den 1:a september. Cirkus Arena står öppet för en mängd olika typer av evenemang såsom musikaler, shower, konserter, event och konferenser. Restaurangens verksamhet styrs av det som händer på Cirkus scen. Restaurangköket har stor kapacitet och levererar utifrån evenemangkundens önskemål, allt från enklare luncher till lyxiga middagar för 500-1000 gäster, à la carte och bankett. Cirkus ligger på Djurgården, intill Skansen, med spårvagnen från Sergels Torg tar det c:a 10 min. Du som souschef ska ha minst 8 års erfarenhet av kockyrket, du ska vara noggrann och flexibel och vara van att arbeta i högt tempo inom à la carte och bankett. Du ska kunna ta det övergripande ansvaret när köksmästaren är borta, se till att stationerna fungerar och backa upp där det behövs. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start den 1:a september. Ansökan och frågor angående tjänsten skickas till: jurgen.roder@cirkus.se Sista ansökningsdag: 2013-07-31
Företag: Cirkus Arena och Restaurang AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef jobb, Souschef Stockholm, Souschef Cirkus Arena och Restaurang AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef

Distributionsförare
Sinli Trading är ett växande grossistföretag inom livsmedel med asiatiska restauranger och affärer som huvudsakliga kunder. Vi söker nu en lastbilschaufför som ska hjälpa oss leverera varor till kund. Du måste vara ansvarsfull, stresstålig och förstå vikten av god livsmedelshygien. Alla som har lastbilskörkort C-behörighet giltigt inom EU är välkomna kontakta oss, kontakta Tommy på mobiltelefon:0761880087 eller email:sinli.trading@telia.com
Företag: SINLI TRADING AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Distributionsförare jobb, Distributionsförare Stockholm, Distributionsförare SINLI TRADING AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distributionsförare


Sök lediga jobb Bibliotekspedagog Sigtuna kommun Ekillaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se