Billackerare jobb - lediga jobb

Billackerare jobb Billackerare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Billackerare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Billackerare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vi söker duktig billackerare- Täby

 2. Billackerare sökes- Göteborg

 3. Billackerare- Norrtälje

 4. Billackerare sökes till anläggning i Göteborg- Göteborg

 5. Billackerare- Täby

 6. Billackerare Sala- Sala

 7. Billackerare- Strömsund

 8. Kindwalls söker billackerare till Bredäng- Stockholm

 9. billackerare med inriktning motivlack- Haninge

 10. Kindwalls söker billackerare till Barkarby- Järfälla

 11. Billackerare, spotrepair/punktlackering- Göteborg

 12. BILLACKERARE- Nyköping

 13. Billackerare Sala- Sala

 14. Billackerare- Järfälla

 15. Billackerare- Örebro

 16. Billackerare- Stockholm

 17. Billackerare- Örebro

 18. Bilmekaninker\Däckservice tekniker\Billackerare- Järfälla

 19. Billackerare - Göteborg- Göteborg

 20. Billackerare- Örebro

 21. Billackerare- Solna

 22. Erfaren Billackerare- Örkelljunga

 23. Erfaren billackerare/Plastreparatör- Malmö

 24. Billackerare- Örebro

 25. Billackerare- Sölvesborg

 26. Billackerare/rekond- Botkyrka

 27. Billackerare- Avesta

 28. Erfaren Billackerare, Örkelljunga- Örkelljunga

 29. Billackerare sökes- Göteborg

 30. Erfaren billackerare sökes till utlandsarbete

 31. Billackerare- Trollhättan

 32. Billackerare som vill vara med och utveckla?- Gävle

 33. Erfaren billackerare sökes till utlandsarbete

 34. Erfaren Billackerare, Örkelljunga- Örkelljunga

 35. Billackerare och Plåtslagare- Täby

 36. Billackerare , Plåtslagare- Sigtuna

 37. Erfaren billackerare- Kiruna

 38. billackerare- Huddinge

 39. Billackerare Sala Truckservice- Västerås

 40. Motorcykellackerare och billackerare sökes- Göteborg


Mer beskrivning

Vi söker duktig billackerare
Smartrepair arbetar med små och medelstora lackskador på bilar. Vi söker nu en person till vår anläggning i Täby. Du som söker till oss ska ha god erfarenhet av att arbeta på en billackering. Vi ser gärna att du även har kunskaper inom plåtrikt och plast reparationer.
Företag: MYCAR SMARTREPAIR HAMMARBY AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker duktig billackerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker duktig billackerare

Billackerare sökes
Spotrepair Center är ett företag som arbetar med spotrepair-tekniken vilket innebär att vi endast arbetar med mindre skador såsom mindre repor och även mindre plastreparationer. Kvalifikationer: Vi söker en erfaren billackerare som kan utföra alla moment i en lackreparation. Egenskaper: Du ska vara positiv, noggrann, ansvarstagande med god samarbetsförmåga. Välkommen med ansökan via mejl.
Företag: SPOTREPAIR CENTER GÖTEBORG AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare sökes

Billackerare
Roslagsbil AB är centralt beläget i Norrtälje. Vår verksamhet består av försäljning och service av personbilar och lätta lastbilar. Våra bilmärken som vi med stolthet representerar och har auktorisation för är Volvo, Ford och Renault. Vi säljer bildelar, däck och tillbehör via butik och grossistverksamhet. Vi driver lack- och skadeverkstad i egen regi. Vi säljer drivmedel och biltvättar. Hyrbilsverksamheten som är vår egen består av ett brett utbud av person-, skåp- och lätta lastbilar. Glasreparationer är något vi också erbjuder. Vi söker nu en erfaren billackerare som kan utföra alla moment i fordonslackering. Jobbet kan vara krävande så det behövs bra fysik. Du ska vara positiv, noggrann, ansvarstagande med god samarbetsförmåga. Önskvärt med körkort men inget krav.
Företag: Roslagsbil AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Norrtälje, Billackerare Roslagsbil AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare sökes till anläggning i Göteborg
Job4Sweden Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker för kunds räkning en billackerare till anläggning i Göteborg. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i att arbeta med lackskador på bilar. Du som söker arbetet ska ha erfarenhet av att arbeta på en billackering. Tjänsten kräver att du vill ha varierande arbete med klart omväxlande uppgifter. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Göteborg Omfattning: 100% Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare sökes till anläggning i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare sökes till anläggning i Göteborg

Billackerare
En duktig bil lackerare som är även duktig på att spackla.
Företag: AKKO AUTOLACK AKTIEBOLAGET
Ort: Täby
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Täby, Billackerare AKKO AUTOLACK AKTIEBOLAGET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare Sala
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter Clockwork söker för kunds räkning en billackerare till Sala. Vi ser att du har vana ifrån blästring och högtryckspruta för målning av tunga produkter. Har du även tidigare erfarenhet som industrimålare räknas det som meriterande. Du kommer att ingå i ett projekt med ansvar att leda och styra arbetsprocessen. Din profil Något som värdesätts är att du är kvalitetsmedveten och har höga krav på arbetet. Du behöver vara flexibel då arbetet både utförs enskilt och i grupp. Det är meriterande om du har datorvana då alla order hanteras i företaget ordersystem. Även truckkort önskas. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en våra kunder i Sala . En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Uppdragets start: Augusti 2013 Anställningsform: Visstid med stora möjligheter till anställning hos kund. Arbetstid: 06.30-15.30, måndag-fredag. Kan förekomma viss övertid. Sista ansökningsdag 2013-08-31. Urval sker löpande så skynda in med din ansökan.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Sala
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare Sala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare Sala

Billackerare
Verksamhetsbeskrivning Norqvists Billackering är ett litet företag i Strömsund i norra delen av Jämtland. En av våra medarbetare går snart i pension och vi behöver därför anställa en ny billackerare. Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren billackerare som kan utföra alla moment i en lackreparation. Du får gärna ha kunskaper i plastreparationer. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av billackering och gärna utbildning inom yrket.
Företag: Nordqvist Billackering
Ort: Strömsund
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Strömsund, Billackerare Nordqvist Billackering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Kindwalls söker billackerare till Bredäng
Vi har en ökande efterfrågan och behöver därför anställa en billackerare till vårt skadecenter i Bredäng (Bredängsvägen 205). Företaget är auktoriserat för Ford och Mazda men arbetar med alla bilmärken. Vi befinner oss i en expansionsfas där vi inom kort kommer att auktorisera oss för minst ett nytt bilmärke. Vi söker billackerare med höga ambitioner och med rätt inställning. Du som söker skall ha arbetat som billackerare på en skadeverkstad under ett antal år. Du skall dessutom ha goda vitsord och dokumenterade, bra resultat. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda. Självklart skall du ha ett körkort med B-behörighet. Du är välkommen med din ansökan till eija.andersson@kindwalls.se. Sista ansökningsdag är 2013-09-15. Kontakta gärna vår skadechef Bengt Olsson på tel 070-602 27 44, om du har frågor om tjänsten. För mera information om företaget, besök gärna vår hemsida på www.kindwalls.se.
Företag: KINDWALLS; MEK/SKADE/LACKVERKSTAD BREDÄNG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kindwalls söker billackerare till Bredäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kindwalls söker billackerare till Bredäng

billackerare med inriktning motivlack
Sökes billackerare med inriktning med motivlack du skal ha även kunskap inom bilreparationer krav på språk! engelska samt bosniska
Företag: HANDEN BILSERVICE HANDELSBOLAG
Ort: Haninge
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga billackerare med inriktning motivlack jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: billackerare med inriktning motivlack

Kindwalls söker billackerare till Barkarby
Vi har en ökande efterfrågan och behöver därför anställa en billackerare till vårt skadecenter i Barkarby (Saldovägen 12). Företaget är auktoriserat för Ford och Mazda och är ett SAAB Parts Center, men vi arbetar med alla bilmärken. Vi befinner oss i en expansionsfas där vi inom kort kommer att auktorisera oss för minst ett nytt bilmärke. Vi söker billackerare med höga ambitioner och med rätt inställning. Du som söker skall ha arbetat som billackerare på en skadeverkstad under ett antal år. Du skall dessutom ha goda vitsord och dokumenterade, bra resultat. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda. Självklart skall du ha ett körkort med B-behörighet. Du är välkommen med din ansökan till eija.andersson@kindwalls.se. Sista ansökningsdag är 2013-09-20. Kontakta gärna vår skadechef Öjje Hilmarsson på tel 070-7227285, om du har frågor om tjänsten. För mera information om företaget, besök gärna vår hemsida på www.kindwalls.se.
Företag: SKADEVERKSTAD
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kindwalls söker billackerare till Barkarby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kindwalls söker billackerare till Barkarby

Billackerare, spotrepair/punktlackering
Car Recond har i 30 år varit verksamma inom bilvård i Göteborg. Vi utför tvätt, polering, lackering, lackbehandling och rekonditionering av nya och begagnade person- och transportbilar. Våra kunder är bl.a. auktoriserade märkeshandlare för Audi, Mercedes Benz, Saab, Opel, Chevrolet, Chrysler, Hummer, Cadillac, Corvette, Dodge, Jeep, Porsche, Lexus, Nissan, Volvo, Renault, Kia, Citroën, Mitsubishi, Dacia och Smart. Vi utför även tjänster för privatkunder. Vi söker nu lackerare med erfarenhet av spotrepair/punktlackering Du har erfarenhet från branschen och ett genuint intresse för yrket. Viljan att göra ett bra ?jobb? kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är viktiga delar i yrkesrollen. Arbetet är lämpligt för både tjejer och killar. Arbetsuppgifter: Spotrepair/punktlackering. Allt inom billackering förekommande arbete. Krav: Erfarenhet av punktlackering Körkort för personbil Noggrannhet Stresstålighet Ansökan kan skickas via e-post eller vanlig post.
Företag: B.V.H. Car Recond
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare, spotrepair/punktlackering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare, spotrepair/punktlackering

BILLACKERARE
Go-Be:s Bilplåt AB i nyköping söker erfaren billackerare.
Företag: GoBes Bilplåt
Ort: Nyköping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga BILLACKERARE jobb, BILLACKERARE Nyköping, BILLACKERARE GoBes Bilplåt
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BILLACKERARE

Billackerare Sala
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. Dina arbetsuppgifter Clockwork söker för kunds räkning en billackerare till Sala. Vi ser att du har vana ifrån blästring och högtryckspruta för målning av tunga produkter. Har du även tidigare erfarenhet som industrimålare räknas det som meriterande. Du kommer att ingå i ett projekt med ansvar att leda och styra arbetsprocessen. Din profil Något som värdesätts är att du är kvalitetsmedveten och har höga krav på arbetet. Du behöver vara flexibel då arbetet både utförs enskilt och i grupp. Det är meriterande om du har datorvana då alla order hanteras i företaget ordersystem. Även truckkort önskas. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en våra kunder i Sala . En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Uppdragets start: Oktober 2013. Anställningsform: Visstid med stora möjligheter till anställning hos kund. Arbetstid: 06.30-15.30, måndag-fredag. Kan förekomma viss övertid. Urval sker löpande så skynda in med din ansökan.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Sala
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare Sala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare Sala

Billackerare
MTO Bilcenter AB söker nu en billackerare som ska bli del av vårt lackeringsteam. Du kommer att arbeta med förberedelser före lackering som spackling, grundning , slipning och lackering. Resultatet är beroende av din insats så nogrannhet är ett absolut krav. Vi söker dig som har utbildning och minst 3 års arbetserfarenhet med fordonslackering/slipning/grundning. Du är självgående och ansvarstagande och van att arbeta självständigt och i ett team. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. På grund av de mjukvaror som vi använder och daglig kontakt med flera av våra externa partnerföretag är goda svenska kunskaper ett krav. MTO Bilcenter finns i Veddesta,Järfälla och är en Volkswagen, Skoda och Seat märkesverkstad. Vi är en fullserviceanläggning för både mek och plåt och har även lackering.
Företag: MTO BILCENTER AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Järfälla, Billackerare MTO BILCENTER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare
Närkes Plåt & Lack AB söker nu en erfaren billackerare. Vi lackerar alla slags fordon. Det är viktigt att du behärskar slipning, maskering, spackling och grundning. B-körkort krävs.
Företag: Närkes Plåt & Lack AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Örebro, Billackerare Närkes Plåt & Lack AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare
Vi söker en billackerare med flera års erfarenhet som kan börja arbeta omgående.
Företag: Centrumbil AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Stockholm, Billackerare Centrumbil AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare
Örebro Billackering/Örebro Bilskador. Ett av Sveriges största och modernaste skadecenter med Plåt & Lack. Vi är just nu 27 anställda och omsätter ca. 28 milj. om året. Gasellföretag 2013. Vi söker nu en Billackerare. Du skall klara alla förekommande arbeten på en billackering. Mångårig vana vid att stå i sprutbox. Du skall vara social, ha hög stresstålighet och vara beredd på att jobba övertid då vi kör på mer än full kapacitet. Du skall liksom alla våra anställda leverera kvalitetsjobb.
Företag: Örebro Billackering/Örebro Bilskador
Ort: Örebro
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Örebro, Billackerare Örebro Billackering/Örebro Bilskador
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Bilmekaninker\Däckservice tekniker\Billackerare
Redo för ett nytt jobb? Vill du utvecklas och ta lite mer ansvar, är det dags för en ny utmaning? Vi söker en ny, modern bilmekaniker, som vill växa med oss, som är nyfiken, kreativ, flexibel och social, samt tror på sig själv. Mekaniker med erfarenhet Vi tror att du är en engagerad förälder, ålder har ingen betydelse, Men bör ha erfarenhet inom bilbranschen. Du tycker om kundkontakt, är positiv, förtroendeingivande och kan sälja, samt har en välutvecklad känsla för service: per mejl, telefon liksom på anläggningens kundmottagning. Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska (tal och skrift), men även övriga språk är meriterande. Att ta ansvar faller sig naturligt för dig, och du är inte rädd för att ?hugga i? när det behövs. Flexibelt, ansvarsfullt och självständigt Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt, varierat och självständigt arbete, med mycket kundkontakt och bilservice. Vi ser fram emot att höra om din bakgrund och dina erfarenheter (goda såväl som dåliga), liksom om dina idéer och förväntningar. Vet du att du har mer att ge och vill ta ett nytt steg i din karriär, är detta rätt väg för dig. Järfälla däck kan erbjuda dig en anställning på en av Stockholms modernaste anläggningar, på skraprättarvägen 1. Här finns redan 3 anställda , som upprätthåller ryktet för väletablerade varumärken som M3 Bilvård, Däckonline, BDS Car Service och CarCell konsulting. Lön: överenskommelse. För att jämna ut könsfördelningen, ser vi gärna att du är kvinna. Välkommen att skicka in din ansökan och CV till Järfälla däck. Vi ser fram emot att träffa dig. Tveka inte att kontakta oss, om du har några frågor. Personalchef: Andre Ekk Tel: 08-41021004 Epost: Info@carcell.se
Företag: CARCELL KONSULTING AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaninker\Däckservice tekniker\Billackerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaninker\Däckservice tekniker\Billackerare

Billackerare - Göteborg
Bemannus AB är ett företag som förmedlar arbetskraft i Sverige och Norge. Vi har 12 års erfarenhet av bemannings och rekryteringslösningar när det gäller industri- teknik och byggföretagens behov av arbetskraft. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv, Almega Bemanningsföretagen och följer etiska regler och allmänna bestämmelser. Vi ingår i en koncern med PAf Rekrytering AB, PAf Personal & Ledarutveckling AB och På Rätt Plats AB. Vi söker nu till vår kund en billackerare. Arbetsuppgifter:Sedvanliga uppgifter som lackering, slipning, eftervård samt dokumentation av utförda arbeten. Kompetenskrav:-Fordonsteknisk utbildning inriktning lackering. -Dokumenterad erfarenhet av fordonslackering. Personliga egenskaper: Du är självgående och känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Då du kommer att möta  kunder dagligen så är det viktigt att du är utåtriktad, är social kompetent och har god känsla för service. För mer information kontakta Kim Simonen 0760405568
Företag: Bemannus AB, Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare - Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare - Göteborg

Billackerare
Billackerare med erfarenhet. Du ska även kunna demontera delar på bil för lackering.
Företag: Förlunda Bilackering AB
Ort: Örebro
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Örebro, Billackerare Förlunda Bilackering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare
Lackerare med minst 5 års yrkeserfarenhet sökes till bilverkstad. Du bör kunna arbete självständigt och i arbetslag. Vi arbetar med försäkringsskador i en miljövänlig arbetsplats. Referenser erfordras.
Företag: D.J. LACKSKADECENTER HANDELSBOLAG
Ort: Solna
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Solna, Billackerare D.J. LACKSKADECENTER HANDELSBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Erfaren Billackerare
Vi är en strategisk personalpartner som utvecklar människor och företag! Våra erfarna medarbetare tillhandahåller tillsammans med ActivPersonals specialiserade underkonsulter effektiva och skräddarsydda personallösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Verksamheten startade i Helsingborg under 2008. Sedan sommaren 2013 finns vi i Landskrona, men vi arbetar nationellt inom Sverige med olika kunduppdrag. Vi arbetar där våra kunder finns! Sedan 2009 är vi ett via Bemanningsföretagen, Auktoriserat bemanningsföretag. Du kan följa och gilla oss på Facebook! Autocenter Lack & Karosseri AB är en auktoriserad skadeverkstad med lackering för märkena Toyota, Lexus, Ferrari och Maserati. För Ferrari och Maserati är vi den enda godkända verkstaden i Norden. Verksamheten bedriver vi i egna lokaler i Örkelljunga. Bolaget bildades 1992. 2007 blev vi auktoriserade för Ferrari och Maserati. 2009 blev vi auktoriserade för Toyota och Lexus. Bolaget har god ekonomi och vi har AAA i rating. Just nu söker vi en erfaren billackerare. Som yrkesman är du genuint intresserad av och stolt över ditt yrke. Du vill göra det där lilla extra. Att du dessutom brinner för bilar ser vi som en självklarhet. Är du rätt person för oss, erbjuder vi dig en tjänst som billackerare på ett välskött och lönsamt företag i natursköna Örkelljunga. Vi arbetar med spännande och krävande varumärken som Ferrari, Maserati, Lexus och Toyota. Vi kan alltså erbjuda dig rejäla utmaningar och utvecklingsmöjligheter! För att du ska passa in hos oss är du van att ta egna initiativ, är flexibel och självgående. Dessutom har du lätt för att samarbeta med kollegor. Du gillar att bidra med idéer för att utveckla verksamheten och företaget. Du är en god ambassadör för företaget utåt mot kunder etc. Vi söker dig som har några års vana och erfarenhet som billackerare. Du känner dig nu redo för att ta nästa steg i din karriär.  Meriterande är kunskaper och färdigheter inom blandning och brytning av kulörer samt dokumenterad utbildning inom bilplast reperation. Önskvärt är även dokumenterad vana av samt utbildningar på Lexus och Toyota.   Körkort klass B är ett krav. Goda språkkunskaper, engelska Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal
Företag: ActivPersonal AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Billackerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Billackerare

Erfaren billackerare/Plastreparatör
Verksamhetsbeskrivning Vi är en auktoriserad Plåt o Lackeringsverkstad som har samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag. Huvudsakliga fordonsmärke vi arbetar med är Ford, Hyundai, Jaguar o Mazda. Arbetsuppgifter Samtliga förekommande arbetsuppgifter inom billackering. Utbildning/Erfarenhet Färdigutbildad målare med erfarenhet samt önskemål om utbildning i plastreparationer.
Företag: HEDBERGS BIL AKTIEBOLAG FILIAL SEGEHOLM
Ort: Malmö
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren billackerare/Plastreparatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren billackerare/Plastreparatör

Billackerare
Vi söker i första hand en erfaren billackerare som kan utföra alla moment i en lackreparation . Erfarenhet eller utbildning i plastreparationer är önskvärt . Tillträde snarast
Företag: BILSKADECENTER I ÖREBRO AKTIEBOLAG
Ort: Örebro
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Örebro, Billackerare BILSKADECENTER I ÖREBRO AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare
Vi söker en erfaren billackerare till vårt företag i Sölvesborg.
Företag: Blekinge Lack AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Sölvesborg, Billackerare Blekinge Lack AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare/rekond
Vi köper, säljer och byter bilar. med egen verkstad utför vi jobb till kund samt egna jobb vi är en mångkulturell arbetsplats och ser gärna sökande från andra länder Vi söker nu en kunnig billackerare med erfarenhet för anställning. Du har erfarenhet av billackering och gärna rekond. Vi ser gärna ansökande som är berättigade till nystartsjobb eller annat lönebidrag. Arbete från 9-18 mån-fre. Dåligt svenska inget problem bara engelska eller arabiska talas. Ansökan via mail.
Företag: Bilhuset i Tumba
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare/rekond jobb, Billackerare/rekond Botkyrka, Billackerare/rekond Bilhuset i Tumba
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare/rekond

Billackerare
Vi söker dig med erfarenhet som billackerare och som är van att arbeta självständigt. Det är viktigt att du känner dig trygg i arbetet med slipning, maskering och sprutlackering. Även plastreparationer tillhör dina arbetsuppgifter. Kvalitet och precision är för oss viktigt därför ser vi att du är noggrann och lyhörd på våra kunders önskemål. Vi har en toppmodern lackeringsanläggning som kontinuerligt utvecklas och förbättras, allt för att kunna leverera lackeringsjobb med hög kvalitet. Tjänsten är en heltidstjänst med fast månadslön, B-körkort erfordras. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt när vi hittat rätt person. Intervjuer kommer att göras löpande. Välkommen med din ansökan
Företag: AK Billackering AB
Ort: Avesta
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Avesta, Billackerare AK Billackering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Erfaren Billackerare, Örkelljunga
Vi är en strategisk personalpartner som utvecklar människor och företag! Våra erfarna medarbetare tillhandahåller tillsammans med ActivPersonals specialiserade underkonsulter effektiva och skräddarsydda personallösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Verksamheten startade i Helsingborg under 2008. Sedan sommaren 2013 finns vi i Landskrona, men vi arbetar nationellt inom Sverige med olika kunduppdrag. Vi arbetar där våra kunder finns och nära med dem! Sedan 2009 är vi ett via Bemanningsföretagen, Auktoriserat bemanningsföretag. Du kan följa och gilla oss på Facebook! Autocenter Lack & Karosseri AB är en auktoriserad skadeverkstad med lackering för märkena Toyota, Lexus, Ferrari och Maserati. För Ferrari och Maserati är vi den enda godkända verkstaden i Norden. Verksamheten bedriver vi i egna lokaler i Örkelljunga. Bolaget bildades 1992. 2007 blev vi auktoriserade för Ferrari och Maserati. 2009 blev vi auktoriserade för Toyota och Lexus. Bolaget har god ekonomi och vi har AAA i rating. Just nu söker vi en erfaren billackerare. Som yrkesman är du genuint intresserad av och stolt över ditt yrke. Du vill göra det där lilla extra. Att du dessutom brinner för bilar ser vi som en självklarhet. Är du rätt person för oss, erbjuder vi dig en tjänst som billackerare på ett välskött och lönsamt företag i natursköna Örkelljunga. Vi arbetar med spännande och krävande varumärken som Ferrari, Maserati, Lexus och Toyota. Vi kan alltså erbjuda dig rejäla utmaningar och utvecklingsmöjligheter! För att du ska passa in hos oss är du van att ta egna initiativ, är flexibel och självgående. Dessutom har du lätt för att samarbeta med kollegor. Du gillar att bidra med idéer för att utveckla verksamheten och företaget. Du är en god ambassadör för företaget utåt mot kunder etc. Vi söker dig som har några års vana och erfarenhet som billackerare. Du känner dig nu redo för att ta nästa steg i din karriär.  Meriterande är kunskaper och färdigheter inom blandning och brytning av kulörer samt dokumenterad utbildning inom bilplast reperation. Önskvärt är även dokumenterad vana av samt utbildningar på Lexus och Toyota.   Körkort klass B är ett krav. Goda språkkunskaper, engelska Tillträde omgående Varaktighet tillsvidare Lön enligt överenskommelse Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal
Företag: ActivPersonal AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Billackerare, Örkelljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Billackerare, Örkelljunga

Billackerare sökes
Spotrepair Center är ett företag som endast arbetar med spotrepair-tekniken på bilar och motorcyklar, vilket innebär att vi endast arbetar med mindre skador såsom mindre repor och även mindre plastreparationer. Vi söker nu två billackerare en till spotrepairavdelningen och en till motorcykelavdelning Kvalifikationer: Vi söker dig som är en erfaren billackerare som kan utföra alla moment i en lackreparation, som har flera års erfarenhet av att måla i lackbox, kunna rikta mindre bucklor, utföra plastreparationer, ett plus om du kan hantera en airbrush. Egenskaper: Du ska vara positiv, mycket pedant när du utför arbetet, ansvarstagande med god samarbetsförmåga. Välkommen med ansökan via mejl.
Företag: SPOTREPAIR CENTER GÖTEBORG AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare sökes

Erfaren billackerare sökes till utlandsarbete
OBS!! LÄS ANNONSEN NOGGRANT INNAN DU ANSÖKER TILL DETTA JOBB. DETTA JOBB GÄLLER UTOMLANDS I SPANIEN/TENERIFA, DET GÄLLER INTE I SVERIGE. Tjänsten av arbete gäller utomlands, inte i Sverige. OBS!! Vi söker billackerare OBS OBS!! Du ska vara en erfaren billackerare med minst 5 års erfarenhet. Du ska vara glad och positiv ,samt glad att få komma till sol och värme. Du som vill börja på en helt ny bana. Lägenhet finns precis bredvid billackeringen med två rum och kök. Endast personer hon eller han som är villiga att ta anställningen är välkomna att ringa eller maila. OBS!! Arbetet gäller utomlands i Spanien på ön Teneriffa sur Lön: Fast lön + försäkring Skicka info på dina erfarenheter osv till philip@3point.se
Företag: 3POINT SWEDEN AB
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren billackerare sökes till utlandsarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren billackerare sökes till utlandsarbete

Billackerare
National Electric Vehicle Sweden AB National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS) är ett internationellt konsortium med intressen från Sverige och Kina. Med stöd av befintliga resurser och tillförsel av japansk spetsteknologi startar företaget en ny verksamhet i Trollhättan, där utveckling och produktion inriktas på elbilar. Målet är att bli en ledande tillverkare av elbilar. National Electric Vehicle Sweden AB bygger vidare på arvet från Saab Automobile AB med innovationskraft, hög kvalitet, progressiv design och ett starkt engagemang för miljö och säkerhet. Målet är att vara en aktör i framkant inom bilindustrin med fokus på elbilar. Utveckling och produktion utgår från en förening av svenskt kunnande inom produktion och design och avancerad japansk teknologi. Utvecklingsarbetet drivs i samverkan mellan svenska, japanska och kinesiska ingenjörer. Fabriken i Trollhättan är centrum för National Electric Vehicle Sweden med huvudkontor, utveckling och produktion.   Beskrivning Vår tekniska avdelning är i behov av en Billackerare som bl.a. kommer att arbeta med: -       Lackering av krockbilar samt visningsbilar / modeller. -       Utveckling av olika exteriörfärger och effektfärger. -       Tjänsten innehåller även mycket kundkontakter, både internt och externt.   Kvalifikationer Vi söker dig som har: -       5-8 års erfarenhet av arbete som billackerare -       Kunskap / Erfarenhet av exteriörfärger inklusive 3-coat, effektfärger av olika          slag, softlack, kromfärg, highgloss och olika kromeffekter. -       Erfarenhet av utveckling av färger samt känsla för design -       Fordonstekniskt gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet -       körkort B -       goda kunskaper i engelska både i tal och skrift   För att vara framgångsrik i din roll har du: -     Förmåga att hantera förändringar och oklarheter -     Social kompetens, eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt. -     Förmåga att vara kreativ -     Höga krav på noggrannhet. -     Kundfokus   Villkor National Electric Vehicle Sweden AB är medlem i Teknikföretagen och omfattas av aktuella kollektivavtal tecknade av IF Metall.   Vill du vara med i det team som ska fokusera på utveckling av attraktiva bilar för framtiden? Iså fall är Du varmt välkommen att söka anställning hos oss! Vill Du vara med i det team som ska fokusera på utveckling av attraktiva bilar för framtiden? I så fall är Du varmt välkommen att söka anställning hos oss!
Företag: Teknisk Utveckling
Ort: Trollhättan
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare jobb, Billackerare Trollhättan, Billackerare Teknisk Utveckling
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare

Billackerare som vill vara med och utveckla?
Är du billackerare och vill vara med och utveckla vårt Skadecenter? Vi söker dig som är positiv och engagerad. Är en förändringsbenägen lagspelare som har ordning och reda och arbetar strukturerat. Har dokumenterad erfarenhet från tidigare liknande arbete med billackering. Eller relevant utbildning eller motsvarande kompetens. Är du nyfiken, driven och vill utvecklas inom billackering är du också välkommen med din ansökan. Bilbolagets Skadecenter i Gävle/Sandviken ska bli en väl fungerande enhet där teamkänsla och yrkesstolthet är ledorden. Våra kunder ska få en positiv upplevelse och ett proffsigt bemötande i all kontakt med oss. Vi tar med hög kompetens och stort engagemang emot dem och deras bilar. Verksamheten genomgår en nystart där arbetsmiljö, arbetssätt och metoder kartläggs och optimeras för att nå bästa möjliga kvalitet och effektivitet. Det sker genom ett gemensamt arbete där varje medarbetare har möjlighet att vara med att utveckla sin arbetsplats och vardag. Till bemanningsföretag och säljare av rekryteringsannonser. I den här rekryteringen har vi redan gjort våra medieval och vill inte bli kontaktad gällande annonsering eller rekryteringsstöd.
Företag: Personbilar Gävle AB, Bilbolaget
Ort: Gävle
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare som vill vara med och utveckla? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare som vill vara med och utveckla?

Erfaren billackerare sökes till utlandsarbete
1 plats. OBS!! LÄS ANNONSEN NOGGRANT INNAN DU ANSÖKER TILL DETTA JOBB. DETTA JOBB GÄLLER UTOMLANDS I SPANIEN/TENERIFA, DET GÄLLER INTE I SVERIGE. Tjänsten av arbete gäller utomlands, inte i Sverige. OBS!! Vi söker billackerare OBS OBS!! Du ska vara en erfaren billackerare med minst 5 års erfarenhet. Du ska vara glad och positiv ,samt glad att få komma till sol och värme. Du som vill börja på en helt ny bana. Lägenhet finns precis bredvid billackeringen med två rum och kök. Endast personer hon eller han som är villiga att ta anställningen är välkomna att ringa eller maila. OBS!! Arbetet gäller utomlands i Spanien på ön Teneriffa sur Lön: Fast lön + försäkring Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: philip@swedeninvesta.se glöm inte att lämna telefonnr och email
Företag: Investa Sweden AB
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren billackerare sökes till utlandsarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren billackerare sökes till utlandsarbete

Erfaren Billackerare, Örkelljunga
Vi är en strategisk personalpartner som utvecklar människor och företag! Våra erfarna medarbetare tillhandahåller tillsammans med ActivPersonals specialiserade underkonsulter effektiva och skräddarsydda personallösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Verksamheten startade i Helsingborg under 2008. Sedan sommaren 2013 finns vi i Landskrona, men vi arbetar nationellt inom Sverige med olika kunduppdrag. Vi arbetar där våra kunder finns och nära med dem! Sedan 2009 är vi ett via Bemanningsföretagen, Auktoriserat bemanningsföretag. Du kan följa och gilla oss på Facebook! Autocenter Lack & Karosseri AB är en auktoriserad skadeverkstad med lackering för märkena Toyota, Lexus, Ferrari och Maserati. För Ferrari och Maserati är vi den enda godkända verkstaden i Norden. Verksamheten bedriver vi i egna lokaler i Örkelljunga. Bolaget bildades 1992. 2007 blev vi auktoriserade för Ferrari och Maserati. 2009 blev vi auktoriserade för Toyota och Lexus. Bolaget har god ekonomi och vi har AAA i rating. Just nu söker vi en erfaren billackerare. Som yrkesman är du genuint intresserad av och stolt över ditt yrke. Du vill göra det där lilla extra. Att du dessutom brinner för bilar ser vi som en självklarhet. Är du rätt person för oss, erbjuder vi dig en tjänst som billackerare på ett välskött och lönsamt företag i natursköna Örkelljunga. Vi arbetar med spännande och krävande varumärken som Ferrari, Maserati, Lexus och Toyota. Vi kan alltså erbjuda dig rejäla utmaningar och utvecklingsmöjligheter! För att du ska passa in hos oss är du van att ta egna initiativ, är flexibel och självgående. Dessutom har du lätt för att samarbeta med kollegor. Du gillar att bidra med idéer för att utveckla verksamheten och företaget. Du är en god ambassadör för företaget utåt mot kunder etc. Vi söker dig som har några års vana och erfarenhet som billackerare. Du känner dig nu redo för att ta nästa steg i din karriär.  Meriterande är kunskaper och färdigheter inom blandning och brytning av kulörer samt dokumenterad utbildning inom bilplast reperation. Önskvärt är även dokumenterad vana av samt utbildningar på Lexus och Toyota.   Körkort klass B är ett krav. Goda språkkunskaper, engelska Tillträde omgående Varaktighet tillsvidare Lön enligt överenskommelse Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal
Företag: ActivPersonal AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Billackerare, Örkelljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Billackerare, Örkelljunga

Billackerare och Plåtslagare
Billackerare och Plåtslagare Arbetsgivare Fleetcenter Täby Besöksadress Eldarevägen 5 , 187 75 TÄBY Arbetsplatsen belägen i kommun STOCKHOLM Platsbeskrivning ------ Vi fortsätter att växa och behöver fler erfarna yrkesmän/yrkeskvinnor!!------- Vi har under Sommaren 2013 flyttat in i nybyggda lokaler i Täby och har på grund av hög arbetsbelastning behov av dig som är billackerare , plåtslagare. Möjlighet finns att variera sina arbetssysslor. Vi söker nu erfarna lackerare och plåtslagare som enkelt och snabbt kan komma in och producera hos oss I Täby Kyrkby arbetar vi i ett helt nybyggt Bilcluster med gångavstånd till våra största kunder, vilket skapar en enkel och snabb kommunikation samt ett bra och gemytligt arbetsklimat, Du som tror att du kan komma in och producera från första dagen är välkommen att höra av dig till oss för en intervju. Våra kunder är större Bilhandlare, Leasingföretag och Hyrbilsföretag och du arbetar därför uteslutande med max 3 år gamla bilar Vi försöker kontinuerligt bygga på lagandan och ha en bra atmosfär i anläggningen, arbetar man bra ska man också premieras och det finns därför möjlighet till bonussystem utöver den överenskomna lönen. Är du som person driven och ansvarstagande samt tycker om en arbetsmiljö där prestationer premieras så hör av dig till oss.. ---- Just nu har vi ej möjlighet till upplärning/inskolning så du som ej tidigare satt din fot i en bil/lackverkstad får gärna avvakta med att ansöka till ett senare tillfälle------ Varaktighet Tillsvidare Arbetstid/Varaktighet Heltid Lön Fast lön+ BONUS Kontaktpersoner Andre Wikström 08-41010104 andre@fleetcenter.se www.fleetcenter.se Ansökan Sista ansökningsdag 2014-03-31
Företag: Fleetcenter/Meca Carservice
Ort: Täby
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare och Plåtslagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare och Plåtslagare

Billackerare , Plåtslagare
Vi På Arbetsbil Stockholm Söker en billackerare eller plåtslagare Fast har erfarenhet om lackering . svenska språket är inte ett måste ,
Företag: Arbetsbil Stockholm HB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare , Plåtslagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare , Plåtslagare

Erfaren billackerare
Erfaren billackerare sökes. B-körkort önskvärt, men inget krav. Arbetsgivaren har bostad.
Företag: Kiruna Billackering AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren billackerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren billackerare

billackerare
Jag söker dig som är erfaren bil lackerar
Företag: STOCKHOLM SÖDRA BIL AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga billackerare jobb, billackerare Huddinge, billackerare STOCKHOLM SÖDRA BIL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: billackerare

Billackerare Sala Truckservice
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 80 anställda och finns på orterna Falun, Avesta, Gävle och Västerås. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. Dina arbetsuppgifter Clockwork söker för kunds räkning en billackerare till Sala Truckservice. Vi ser att du har vana ifrån blästring och högtryckspruta för målning av tunga produkter. Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom industrimålning. Du kommer att ingå i ett projekt med ansvar att leda och styra arbetsprocessen. Din profil Något som värdesätts är att du är kvalitetsmedveten och har höga krav på arbetet. Du behöver vara flexibel då arbetet både utförs enskilt och i grupp. Det är meriterande om du har datorvana då alla order hanteras i företaget ordersystem. Även truckkort önskas. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund i Sala . En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Uppdragets start: Omgående . Anställningsform: Visstid med chans till anställning hos kund. Arbetstid: Dagtid. Kan förekomma viss övertid. Urval sker löpande så skynda in med din ansökan.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Västerås
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Billackerare Sala Truckservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Billackerare Sala Truckservice

Motorcykellackerare och billackerare sökes
Spotrepair Center är ett företag som endast arbetar med spotrepair-tekniken på bilar och motorcyklar, vilket innebär att vi endast arbetar med mindre skador såsom mindre repor och även mindre plastreparationer. Vi söker nu en motorcykel-lackerare till motorcykel-avdelningen och en billackerare till spotrepair-avdelningen Kvalifikationer: Vi söker dig som är en erfaren billackerare som kan utföra alla moment i en lackreparation, som har många års erfarenhet av att måla i lackbox, kunna rikta mindre bucklor, utföra plastreparationer, ett plus om du kan hantera en airbrush. Egenskaper: Du ska vara mycket pedant och noggrann när du utför arbetet och med målet att det skall bli ett perfekt resultat, vi ser även att du är ansvarstagande med god samarbetsförmåga. Välkommen med ansökan via mejl.
Företag: SPOTREPAIR CENTER GÖTEBORG AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Motorcykellackerare och billackerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorcykellackerare och billackerare sökes


Sök lediga jobb Billackerare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se