Biomedicinsk analytiker jobb - lediga jobb

Biomedicinsk analytiker jobb Biomedicinsk analytiker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Biomedicinsk analytiker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Biomedicinsk analytiker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Biomedicinsk analytiker- Huddinge

 2. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 3. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 4. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 5. Legitimerad Biomedicinsk analytiker; Sektionschef- Täby

 6. Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent- Stockholm

 7. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 8. Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska- Solna

 9. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 10. Biomedicinsk analytiker, Avd för transfusionsmedicin Falun- Falun

 11. Biomedicinsk analytiker, 2 st- Gotland

 12. Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle- Gävle

 13. Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder- Bollnäs

 14. Biomedicinsk analytiker, klinisk fysiologi- Karlstad

 15. Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby- Torsby

 16. Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Sundsvall- Sundsvall

 17. Biomedicinsk analytiker klin.fys/Röntgensjuksköterska- Skövde

 18. Biomedicinsk analytiker- Göteborg

 19. Biomedicinsk analytiker, Lindesbergs vårdcentral- Lindesberg

 20. Biomedicinsk analytiker, Olaus Petri vårdcentral- Örebro

 21. Biomedicinsk analytiker sökes till Närsjukvården i Finspång- Finspång

 22. Biomedicinsk analytiker Klinisk Fysiologi, Norrtälje- Norrtälje

 23. Biomedicinsk analytiker- Danderyd

 24. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 25. Biomedicinsk analytiker inom klinisk mikrobiologi Stockholm- Stockholm

 26. Ullvi Tuna Vårdcentral söker Biomedicinsk analytiker- Köping

 27. Biomedicinsk analytiker- Malmö

 28. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 29. Biomedicinsk analytiker. Transfusionsmedicin Gävle- Gävle

 30. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 31. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 32. Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör- Solna

 33. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 34. Biomedicinsk analytiker- Solna

 35. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 36. Biomedicinsk analytiker, klinisk kemi och transfusionsmedicin Hudiksvall- Hudiksvall

 37. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 38. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 39. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 40. Biomedicinsk analytiker- Stockholm


Mer beskrivning

Biomedicinsk analytiker
Klinisk patologi/cytologi Laboratoriet är ackrediterat, ingår i divisionen Karolinska universitetslaboratoriet med verksamhet vid Karolinska Huddinge och Solna samt vid Södersjukhuset och Danderyds sjukhus. Till vår verksamhet vid det histopatologiska laboratoriet i Huddinge behöver vi anställa två legitimerade biomedicinska analytiker. Arbetsuppgifter: På det histopatologiska laboratoriet preparerar vi vävnader för mikroskopisk analys. I arbetet ingår bland annat utskärning, paraffininbäddning och snittning av olika vävnader. Histokemisk färgning av paraffinsnittade preparat samt hantering av vävnader från operation för bland annat fryssnittning. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Tidigare vana från histopatologiskt laboratoriearbete är meriterande. Personliga egenskaper: Noggrann, intresserad och ansvarsfull. Du är flexibel och tycker om att samarbeta med kollegor inom olika yrkeskategorier. Du ska tycka om att arbeta i en större arbetsgrupp där vi aktivt arbetar med att utveckla våra arbetssätt och arbetsmetoder. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
Närlab Boo, Karolinska Universitetslaboratoriet 20 minuter från Slussen i Nacka kommun finner du vårt närvårdslab Boo som ligger centralt på Boo vårdcentral, där det arbetar ett 20-tal läkare. Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) är en klinik vars verksamhet kännetecknas av utveckling och en stor mängd patient och kundkontakter. Vårt uppdrag är att leverera laboratoriemedicinsk diagnostik och service inom primärvård samt ansvara för den preanalytiska hanteringen av prover vid provinlämningarna i Solna och Huddinge. Boo Närvårdslab är organiserat i enheten LNP1 som geografiskt sträcker sig över området Södermalm, Nacka, Värmdölandet samt Saltsjöbaden. Vi söker nu två medarbetare till vårt starka och kvalitetsmedvetna team med fyra biomedicinska analytiker på närvårdslab Boo. Inom LNP arbetar vi dagtid alla vardagar. Arbetsuppgifter: Provtagning och analysarbete. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Personliga egenskaper: Alla våra medarbetare är Karolinskas ansikte utåt! Vi söker dig som tycker om att kommunicera och ge service i möte med patient och kund. Du är också noggrann och har datorvana. Du ska också vara positiv till förändringar och gilla förbättringsarbete som är en viktig framgångsfaktor för vår verksamhet. Övrig information: Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av hos oss. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
Maria Närlab, Karolinska Universitetslaboratoriet Vårt närlab Maria ligger centralt på Södermalm nära T-bana Mariatorget. Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) erbjuder laboratoriemedicinska tjänster av hög kvalitet i syfte att bidra till en kvalitetssäkrad, kostnadseffektiv och snabb vårdkedja. Verksamheten kännetecknas av en stor mängd patient och kundkontakter. Närvårdslaboratoriet Maria ingår i enheten LNP1 som består av elva stycken laboratorier och geografiskt sträcker sig övet Södermalm, Nacka, Värmdölandet samt Saltsjöbaden. Vi söker nu en biomedicinska analytiker till vårt team bestående av fyra biomedicinska analytiker och undersköterskor. Inom LNP arbetar vi dagtid alla vardagar. Arbetsuppgifter: Provtagning och analysarbete. Alla inom enheten har ett gemensamt bemanningsansvar som innebär att en viss cirkulation förekommer mellan enhetens arbetsplatser. Kvalifikationer: Det är ett krav att du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Personliga egenskaper: Alla våra medarbetare är Karolinskas ansikte utåt! Vi söker dig som tycker om att kommunicera och ge service i möte med patient och kund. Du är också noggrann och har datorvana. Du ska också vara positiv till förändringar och gilla förbättringsarbete som är en viktig framgångsfaktor för vår verksamhet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
laboratorier för närvård och preanalys Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Forskning och utbildning är integrerad i vår verksamhet och lägger grunden till vår kompetens. Vi erbjuder allt från kliniska analyser och tester i form av ett heltäckande sortiment från snabba rutinanalyser och undersökningar som riktar sig till allt från primärvård till högspecialiserad sjukvård. Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) är en verksamhet inom Karolinska Universitetslaboratoriet. LNP kännetecknas av utveckling och en stor mängd patient- och kundkontakter. Vi erbjuder laboratoriemedicinska tjänster av hög kvalitet i syfte att bidra till en kvalitetssäkrad och effektiv vårdkedja. Vi bedriver verksamheter på cirka 55 lokala närvårdslaboratorier vid vårdcentraler samt ansvarar för provtagningsenheterna och provmottagningarna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. Nu utökar vi vår verksamhet med ytterligare sex närvårdslaboratorier med placering i Bro, Hagsätra, Lidingö, Narvavägen, Solna och Årsta. Vi hoppas att du vill vara en viktig del i vår fortsatta utveckling samt få möjlighet till att ta del av vad ett universitetslaboratorium har att erbjuda dig som medarbetare. Arbetsuppgifter: Arbetet omfattar venös och kapillärprovtagning på både barn och vuxna samt patientnära diagnostik. En viktig del är vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi jobbar med förbättringsgrupper enligt LEAN principer och där alla medarbetare är delaktiga. Du kommer att ha en basplacering vid ett närlaboratorium men du ingår i ett labteam vilket innebär arbete även vid andra närlab. Som anställd på LNP har du god möjlighet till utveckling genom att prova på olika placeringar och roller, exempelvis genom vår kund- och utvecklingssektion. Vi erbjuder även löpande gemensamma utbildningar samt den årliga LNP-dagen med aktuella föreläsningar och aktiviteter inom ditt yrkesområde. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinskanalytiker. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Arbetet kräver mycket god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer. Du ser det som en positiv utmaning att förbättra och utveckla det professionella bemötandet med våra patienter och kunder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Periodvis under dagen har vi en hög belastning vilket kräver stresstålighet och en förmåga att kunna prioritera. Övrig information: Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Legitimerad Biomedicinsk analytiker; Sektionschef
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris ägs av Investor och är ett av nordens största vårdföretag. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har ca 7000 medarbetare. Aleris erbjuder tjänster inom hälso- och sjukvård, medicinsk diagnostik, äldreomsorg, psykiatri och psykosocial behandling. ALERIS MEDILAB Aleris Medilab är ett laboratoriemedicinskt centrum för hälso- och sjukvården och är verksamt inom följande områden: - klinisk kemi - mikrobiologi - patologi och cytologi Verksamheten bedrivs vid centrallaboratoriet i Täby samt vid ett 30-tal närlaboratorier i Stockholmsområdet. Aleris Medilab ingår i Aleris Diagnostik AB. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på www.alerismedilab.se Legitimerad Biomedicinsk analytiker, Sektionschef på sektionen för Klinisk kemi  Laboratoriet för Klinisk Mikrobiologi och Kemi söker en sektionschef till centrallaboratoriet i Täby, med placering på sektionen för Klinisk kemi och serologi. Arbetet innebär att ansvara för personaladministration inom sektionen, så som personalplanering och medarbetarsamtal/lönesamtal med sektionens personal. Men även att organisera och deltaga i den dagliga analysverksamheten. Du skall vara ansvarstagande, lyhörd, kunna organisera, ha lätt för att kommunicera samt kunna delegera. Flera års erfarenhet av klinisk kemi på medicinskt diagnostiskt laboratorium är ett krav.   Varaktighet Tillsvidare, provtjänstgöring 6 månader tillämpas.    Kvalifikationer: Biomedicinsk analytikerutbildning med mångårig erfarenhet av klinisk kemi. Om du tidigare jobbat som områdesansvarig, sektionsledare/chef är detta meriterande.   Personliga egenskaper: Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet och flexibilitet, du ska vara noggrann, stresstålig och positiv. Lön : Individuell lönesättning   Kontaktperson Marié Carlsson, Avdelningschef Centrallaboratoriet avdelningen för Klinisk Mikrobiologi och Kemi, 08-123 191 79 OBS! Vi kan ej ta emot ansökningar i pappersform, använd istället länken ovan för att registrera din ansökan.
Företag: Aleris Medilab
Ort: Täby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Biomedicinsk analytiker; Sektionschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Biomedicinsk analytiker; Sektionschef

Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent
Karolinska Institutet Avdelning Helleday laboratoriet vid Avdelningen för translationell medicin och kemisk biologi, är lokaliserat på SciLifeLab och består av 35 forskare, doktorander och postdocs. Det övergripande målet med verksamheten är att förbättra nuvarande cancerbehandling genom att utnyttja defekter i cancerceller för att skräddarsy specifika läkemedel mot alla typer av cancer, med minimala biverkningar. Vårt arbete omfattar både grundforskning och translationell forskning och vi har ett antal samarbeten mellan olika discipliner. Forskargruppen är multidisciplinär med kompetens inom cellbiologi, biokemi, läkemedelskemi och farmakologi både från akademi och industri. Besök gärna vår hemsida för en mer utförlig beskrivning av forskargruppen: http://www.helleday.org Arbetsuppgifter Vi söker en biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent till forskargruppen för att avlasta rutinarbeten och hålla god ordning och reda i laboratoriet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande uppgifter och kan komma att utökas med mer ansvarsfulla arbetsuppgifter efter bevisad förmåga: - Inventera labbförråden och fylla på förbrukningsmaterial från VWR stock room och beställa övrigt förbrukningsmaterial som inte finns där. - Göra övriga beställningar som inte sköts genom gemensamma inköpsfunktionen på SciLifeLab och bevaka att gällande avtal används. Vid inköp av större kvantiteter – sköta prisförhandlingar. - Säkerställa att gällande avtal och rabatter erhålls på samtliga beställningar. - Utföra allmänna laboratoriesysslor såsom beredning av buffertar, allikvotering av reagens, gjutning av agarplattor och uppodling av celler. - Uppdatera databaser avseende substanser, antikroppar, restriktionsenzymer osv. - Ansvara för förvaring av celllinjer och – 140 frysar. - Godkänna fakturor i Contempus, dvs stämma av att fakturan är korrekt, att produkten levererats och att eventuella rabatter erhållits. Kvalifikationer Vi söker dig som har en BMA utbildning eller liknande grundläggande laborativa kunskaper. Du som söker är ansvarsfull, service-minded, ordningssam, noggrann och flexibel. Du ska ha mycket goda organisatoriska färdigheter. Du ska tycka om att ha fullt upp och snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är social och hjälpsam och uppskattar en internationell arbetsplats där vi pratar både svenska och engelska. Övriga kvalifikationer: - Goda kunskaper i engelska - Grundläggande kunskaper i office - Tidigare arbetserfarenhet inget krav Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.
Företag: Karolinska Institutet, MBB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent

Biomedicinsk analytiker
Klinisk patologi och cytologi på Södersjukhuset Laboratoriet är ackrediterat och ingår i divisionen Karolinska Universitetslaboratoriet och kliniken har verksamhet på Södersjukhuset, Danderyds Sjukhus, Karolinska Huddinge och Karolinska Solna. Verksamheten som bedrivs på kliniken är framförallt histopatologiska undersökningar, exfoliativ cytologi, punktionscytologi och kliniska obduktioner. Vi behöver anställa två biomedicinsk analytiker till vårt laboratorium. Dessa två tjänster kommer att vara placerade på Södersjukhuset och Huddinge. Du kommer att arbeta med histopatologi. Arbetsuppgifter: På laboratoriet preparerar vi vävnader och cellprover för mikroskopisk analys. I arbetet ingår hantering av både fixerad och färsk vävnad från sjukhusets operationsavdelningar, snittning av paraffininbäddad vävnad, fryssnittning av färsk vävnad samt histokemiska färgningar. Laboratoriet har en väl fungerande bröstprocess där fryssnittning är en viktig del. Arbetet för ett nytt laboratorium pågår och planeringen och utvecklingen av det nya laboratoriet kommer att ske enligt LEAN. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker, tidigare vana från patologi/cytologi-laboratorium är meriterande. Personliga egenskaper: Du är noggrann, ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du är flexibel, och tycker om att arbeta i högt tempo samt har kvalitetstänkande och serviceanda. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska
Karolinska Institutet Avdelning På enheten för kardiologi vid Institutionen för Medicin, Solna, startas nu ett samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset för kardiovaskulär MR-forskning och diagnostik med anledning av att en MR-kamera har donerats till enheten för placering i Thoraxhuset, Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Enheten för kardiologi har sin organisatoriska hemvist på KI, men kommer att ha nära samarbete med sjukvårdens kliniker för kardiologi, klinisk fysiologi, radiologi, thoraxkirurgi och kärlkirurgi. Vi kommer att bedriva både kliniska undersökningar, inom ramen för sluten och elektiv högspecialiserad sjukvård, samt forskningsinriktade undersökningar av hjärta och kärl. Verksamheten har i nuläget knutit till sig personal bestående av en biomedicinsk analytiker, två läkare och en MR-fysiker, och vi avser i detta stadium expandera gruppen med ytterligare en legitimerad röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker på deltid. Driftstart för enheten är planerad till september 2013. Arbetsuppgifter Hos oss kommer du att utföra kardiovaskulär MR-diagnostik av hjärta och kärl i klinik och forskning. Arbetet innebär även att delta i metodutveckling vid enheten, samt delta i upplärning av annan vid enheten tjänstgörande personal.  Den tänkta tjänstgöringsgraden är 50 % på Hjärt-MR verksamheten. Resterande arbetstid, upp till 50% kommer att förläggas vid annan verksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset,  beroende på din profil och dina önskemål. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Anställningsform för sökande som redan innehar eller avser söka anställning vid Karolinska Universitetssjukhuset kan diskuteras. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, eller legitimerad röntgenssjuksköterska. Tidigare erfarenhet av MR är meriterande, men inte obligatorisk. Tidigare erfarenhet av andra modaliteter för diagnostisk hjärtavbildning är meriterande. Som person är du kreativ, noggrann, ansvarskännande och vill utvecklas till att arbeta självständigt i en effektiv organisation. Du ser fram emot att vara med i ett team som bygger upp en nystartad verksamhet. Du är intresserad av att bedriva kliniskt arbete och forskning samt delta i undervisning. Enheten fäster stor vikt avseende god samarbetsförmåga med medarbetarna på och utanför enheten. Du vill lära dig nya saker, särskilt kardiovaskulär MR-diagnostik Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för medicin, Solna
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska

Biomedicinsk analytiker
Laboratorier för närvård och preanalys på Lidingö Välkommen till Lidingö - Hälsans Ö Närlab Vården i Centrum är ett ensamställe och tillhör Karolinska Universitets-laboratoriet. Du arbetar som en i teamet på vårdcentralen och har bra och nära kontakt med läkare och sköterskor. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta med provtagning på barn och vuxna och ser en utmaning med att förbättra och utveckla det professionella bemötandet med våra patienter. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Personliga egenskaper: Du ska vara ansvarsfull, medmänsklig, ha helhetssyn och arbeta för "patienten alltid först". Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker, Avd för transfusionsmedicin Falun
Laboratoriemedicin Dalarna har de närmaste åren många pensionsavgångar. Denna tjänst är en generationsväxling inom transfusionsmedicin vilket gör det möjligt för en bra kunskapsöverföring till nya medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna omfattar tappning av blodgivare, komponentframställning och blodgruppsserologiskt arbete. Schemabunden tjänstgöring med kvällar och helger ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad biomedicinsk analytiker. Tidigare erfarenhet inom blodcentralsverksamhet är meriterande. Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad och har lätt att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Dalarna, LABORATORIEMEDICIN DALARNA
Ort: Falun
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Avd för transfusionsmedicin Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Avd för transfusionsmedicin Falun

Biomedicinsk analytiker, 2 st
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar för hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Här verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar. Vi erbjuder ändå det stora sjukhusets resurser i flera avseenden och en hög kompetens inom en rad områden. Vi har ett multidisciplinärt sjukhuslaboratorium där vi lägger stor vikt vid vårt kvalitetsarbete och arbetar med ständiga förbättringar. Laboratoriemedicinskt Centrum Gotland har cirka 40 medarbetare och är indelat i klinisk kemi, transfusionsmedicin, waranmottagning, klinisk mikrobiologi, klinisk fysiologi och ett vattenlaboratorium där vi utför kemiska och mikrobiologiska analyser. ARBETSUPPGIFTER Arbete består huvudsakligen av sedvanliga arbetsuppgifter för biomedicinsk analytiker vid ett klinisk kemiskt sjukhuslaboratorium inklusive transfusionsmedicin. Att arbeta på klinisk kemi/transfusionsmedicin innebär att vara en del i vår jourkedja och du kommer därför att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss är självständigt och du kommer ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag. Eftersom vi finns inom flera discipliner finns det möjlighet till kompetens och erfarenhets utbyte inom vårt område. För oss är det viktigt med ständig utveckling, och vi satsar på kompetensutveckling och ständigt lärande. Tjänsten är på 100 % tillsvidare anställning och är schemalagd dagtid, kvällar, helg och natt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Det är viktigt att du gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vill lära dig nya uppgifter. Du har stor förståelse för kundens behov, har ett positivt bemötande och kan förklara och hjälpa till med frågeställningar. Du arbetar strukturerat och gillar när arbetstempot är högt. Det är också en förutsättning att du kan arbeta självständigt med en god samarbetsförmåga. Du ska behärska svenska i tal och skrift, för att förstå och bli förstådd vid patient och kundkontakt.
Företag: Region Gotland, Laboratoriemedicinskt centrum Gotland
Ort: Gotland
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, 2 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, 2 st

Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på ett mikrobiologiskt lab. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av arbete med klinisk mikrobiologi är meriterande. Arbetet ställer krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt samt intresse av att medverka till utveckling av verksamheten.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle

Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder
Laboratoriemedicin i Södra Hälsingland (Bollnäs/Söderhamn) söker en ny medarbetare! Vi erbjuder dig goda utsikter till en spännande karriär och en bra miljö att leva och bo i. Landstinget Gävleborg har omkring 6 500 medarbetare vars främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Närhet är Gävleborgs läns styrka, där goda förbindelser enkelt tar dig till olika platser. Bollnäs ligger i natursköna Hälsingland med tre timmars bilresa till fjällen och tre timmar till Stockholm. Området har ett rikt kultur- och friluftsliv som erbjuder Sveriges bästa kulturskola och många möjligheter till bad, fiske och skidåkning. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet med personalförmåner som exempelvis goda utsikter till kompetensutveckling samt friskvårdspeng eller tillgång till träningsanläggning. Vi jobbar länsövergripande i Landstinget gävleborg efter styrkort, mätbara mål, produktionsstyrning, lean och förbättringsloggar. Det arbetas aktivt för att medarbetarna ska ha en god arbetsmiljö, bl a genom att sätta perspektiv på ledarskap och jämställdhet. Vi på laboratoriemedicin i Södra Hälsingland välkomnar dig med din ansökan. ARBETSUPPGIFTER Alla förekommande arbetsuppgifter på ett kliniskt kemiskt laboratorium och blodcentral. Laboratoriet innefattar områdena koagulation, hematologi, serologi, kemi, provtagning och blodtappning. Viss tjänstgörning på andra orter i länet, ffa Söderhamn kan förekomma. Dag-, kväll-, helg- och nattjänstgörning ingår. Vår mycket rutinerad personal kommer att hjälpa dig i din upplärning och du har möjlighet till kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar och kurser. KVALIFIKATIONER Leg Biomedicinsk Analytiker eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Vi värdesätter personliga egenskaper så som flexibilitet, social kompetens, engagemang och samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder

Biomedicinsk analytiker, klinisk fysiologi
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! Mottagningen för Klinisk fysiologi på Centralsjukhuset är Värmlands enda mottagning inom fysiologi, neurofysiologi och nuklearmedicin. Vi är idag 36 medarbetare som utför cirka 21 000 undersökningar per år. Vi söker nu en biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna är sedvanliga undersökningar inom specialiteten beroende på din erfarenhet och kompetens. Vi utför ultraljudsundersökningar på kärl och hjärta, neurofysiologiska undersökningar, olika typer av EKG-undersökningar, lungfunktionsundersökningar samt nuklearmedicinska undersökningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi, men även annan BMA är av intresse. Erfarenhet av arbete inom klinisk fysiologi och främst ekokardiografi är meriterande. Vi arbetar med att ständigt förbättra verksamheten och vi ser dig som en viktig del i det arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget i Värmland, Klinisk Fysiologi
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, klinisk fysiologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, klinisk fysiologi

Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby. Ett varierande arbete inom Klinisk kemi, Transfusionsmedicin och Primärvård. Vi har olika placeringar inom dessa dicipliner. Placering Torsby kem labb sjukhuset Torsby och primärvården Torsbyområdet. Vi tillämpar Timecareschema och har även dag/kväll/helg och jourtjänstgöring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet för jobbet.
Företag: Landstinget i Värmland, Laboratoriemedicin Värmland
Ort: Torsby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Värmland, Torsby

Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Sundsvall
Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare. Klinisk fysiologi har 14 biomedicinska analytiker. Dessutom har vi 1 undersköterska 7 läkare och 3 sekreterare/administratör. Inom kliniken finns hjärt-/kärlsektion, nuklearmedicinsk sektion, neurofysiologisk sektion, sömnsektion samt allmänfysiologisk sektion. De flesta BMA är verksamma inom flera sektion vilket skapar variation och gör arbetet utmanande och intressant. Landstinget Västernorrland verkar för en drogfri arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för Biomedicinska analytiker inom klinisk fysiologi, klinisk neurofysiologi och nuklearmedicin. KVALIFIKATIONER Legitimerad biomedicinsk analytiker i klinisk fysiologi eller motsvarande formell kompetens.
Företag: Landstinget Västernorrland, Kliniska fysiologiverksamhet Sundsvall
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker till klinisk fysiologi i Sundsvall

Biomedicinsk analytiker klin.fys/Röntgensjuksköterska
Västra Götalandsregionen Skaraborgs Sjukhus består av Skaraborgs Sjukhus Falköping, Skaraborgs Sjukhus Lidköping, Skaraborgs Sjukhus Mariestad samt Skaraborgs Sjukhus Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett 30-tal specialiteter. Vår vision är God vård i utveckling och här arbetar cirka 4 000 medarbetare för att ge Västra Götalandsregionens invånare i närområdet en god och säker vård. Beskrivning På Nuklearmedicin på Skaraborgs Sjukhus utförs årligen ca 6000 funktionsundersökningar. Sedan 2009 har Nuklearmedicin förfinat diagnostiken med SPECT-CT-teknik och vi planerar för vidare utveckling av både metoder och utrustning då Nuklearmedicin är en viktig och prioriterad verksamhet inom Skaraborgs Sjukhus. Samarbete och dialog mellan de olika nuklearmedicinska enheterna har inletts för att förbättra verksamheten över hela Västra Götalandsregionen.  Vi är ett 10-tal medarbetare som består av biomedicinska analytiker, fysiker, läkare, sjuksköterskor och sekreterare som i nära samarbete utför patientundersökningar samt kvalitets- och utvecklingsarbete för att nå vårt gemensamma mål: snabb och säker diagnostik kombinerat med god vård.  På Nuklearmedicn erbjuder vi Dig ett spännande och utvecklande arbete på en arbetsplats med god gruppdynamik, glada, engagerade medarbetare där klinisk verksamhet och utvecklingsarbete bedrivs sida vid sida. Arbetsuppgifter Du kommer att självständigt utföra en rad olika nuklearmedicinska funktionsundersökningar med gammakamerans olika tekniker såsom statisk och dynamisk insamling liksom scanningar och SPECT i kombination med både lågdos- och diagnostisk datortomografi. I arbetet ingår också läkemedelsberedning av radiofarmaka och mycket intravenösa injektioner samt även en del provtagningar. Bildbearbetning och rekonstruktioner är också en del i vårt rutinarbete. Kvalitets- och metodutveckling samt dokumentation är en ständigt pågående process där vi gärna ser att alla deltar liksom att effektivisera och optimera enligt Leanmodellen. Kvalifikationer Vi söker i första hand Dig som är biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi inkluderat nuklearmedicin eller dig som är röntgensjuksköterska och har spetskompetens i datortomografi. Erfarenhet från nuklearmedicin är meriterande och din ambition till kompletterande fortbildning är önskvärd. Du bör ha god samarbetsförmåga och ett positivt och flexibelt synsätt då vi är en arbetsgrupp som arbetar tätt tillsammans och är beroende av varandra i vår arbetsprocess. Vi uppskattar initiativkraft och nytänkande samt förmåga att arbeta strukturerat, både självständigt och med anpassning till teamet. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Skaraborgs Sjukhus, Radiologi, Nuklearmedicin
Ort: Skövde
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker klin.fys/Röntgensjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker klin.fys/Röntgensjuksköterska

Biomedicinsk analytiker
Västra Götalandsregionen Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning. Beskrivning Enheten för Blodgruppsserologi och Komponentlaboratorium ligger placerad under verksamhetsområdet Klinisk immunologi och transfusionsmedicin (KITM). Enheten är uppdelad i olika sektioner; Blodgrupperingslab, Akutlab på Sahlgrenska och Östra sjukhuset, Utredningslab samt Komponentlab. Vi arbetar med förbättringsarbeten löpande. Arbetsuppgifter Arbetstiden är i huvudsak nattjänstgöring. Arbetsuppgifterna består av både manuella och automatiserade metoder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat blodgruppering, MG-tester, antikropps-utredningar, komponentframställning med mera. Du kommer att ingå i ett schema som innebär tjänstgöring på våra olika sektioner. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Gärna med arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av blodgruppsserologi. På grund av vårt arbetssätt är det av stor vikt för oss att du känner dig trygg med att arbeta i team men också att du kan arbeta självständigt, då det ingår visst ensamarbete jourtid. Det är viktigt för oss att du har ett gott kundbemötande både i telefonen och i mötet med kunden/beställaren och kollegor. Övrigt Vänligen bifoga legitimation. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, KITM, Blodgruppsserologi & komponentlab
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker, Lindesbergs vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Lindesbergs vårdcentral består av två enheter, Bägaren och Sköndal. Vi har ca 12 000 personer listade på vårdcentralen, huvudsakligen från centrala Lindesberg. Vi erbjuder en komplett primärvård med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, barnmorskemottagning, BVC, laboratorium, kurator, sekretariat samt sjukgymnastik. Vi är ca 35 medarbetare som med patienten i centrum, arbetar tillsammans för att utveckla och ge en god vård. Vårt journalsystem är SYSteam Cross. Lindesbergs vårdcentrals laboratorium är förlagt till enheten Bägaren där läkar- och sköterskemottagningen samt sjukgymnastiken finns. Mer om vårdcentral finns att läsa på www.orebroll.se/prim. Trafikförbindelserna med Örebro är goda. Arbetsuppgifter: Som biomedicinsk analytiker arbetar Du med provtagning, analyser och kallelser av speciella patientgrupper. Kvalitets- och utvecklingsarbete ingår som en naturlig del i arbetet. Inom vårdcentralen pågår kontinuerligt förbättringsarbete i större eller mindre omfattning och vi ser gärna att Du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling. Vidare kommer Du att aktivt delta i handledning av studenter inom olika utbildningsområden. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med behörighet/erfarenhet att arbeta på ackrediterat laboratorium. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har en positiv attityd och på ett konstruktivt sätt bidrar med nya idéer och deltar i vårt förändringsarbete. Erfarenhet av att arbeta inom primärvård är meriterande. Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Fackliga företrädare: Vårdförbundet, 020-353500 Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Lindesberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Lindesbergs vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Lindesbergs vårdcentral

Biomedicinsk analytiker, Olaus Petri vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Örebro stad har vackra omgivningar och ligger nära Hjälmaren. Kommunen utsågs 2005 till Sveriges cykelstad och du finner många cykel- och promenadstråk i både stads- och naturmiljö. Staden har också ett stort utbud av kulturella evenemang som musik, teater, bio, utställningar med mera. Studentantalet ökar i staden bland annat eftersom Örebro universitet expanderar och våren 2011 startade läkarutbildningen. Läs mer om Örebro på www.orebroll.se/lanet. Olaus Petri vårdcentral har cirka 16500 kommuninnevånare som valt att söka vård hos oss. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, laboratorium och sekretariat. Vi söker Dig som vill fortsätta att utveckla vårdcentralens goda rykte och medicinska kompetens. Som biomedicinsk analytiker hos oss arbetar Du med provtagning, analyser och kallelser av speciella patientgrupper. Kvalitets- och utvecklingsarbete ingår som en naturlig del i arbetet. Inom vårdcentralen pågår kontinuerligt förbättringsarbete i större eller mindre omfattning. Vi ser gärna att Du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling. Vi strävar efter att uppnå mångkulturell bredd inom samtliga av våra yrkesgrupper för att också spegla dagens samhälle. Blev du nyfiken, intresserad och vill veta mer om Olaus Petri vårdcentrals verksamhet och om vårt arbete så kontakta verksamhetschefen eller någon av våra biomedicinska analytiker. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a olika former av provtagning och analyser. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Gärna med erfarenhet från primärvårdsarbete Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: 2013-09-02 eller enligt överenskommelse. Upplysningar: Stellan Johansson, verksamhetschef 019-602 34 03 Åsa Holm, Vårdförbundet 019-602 34 70 För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Olaus Petri vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Olaus Petri vårdcentral

Biomedicinsk analytiker sökes till Närsjukvården i Finspång
Närsjukvården i Finspång (NiF) är en egen produktionsenhet. I vår verksamhet ingår både primärvård och slutenvård. Ökad samverkan mellan slutenvård och primärvård har varit kännetecknande för vår utveckling de senaste åren och kommer de närmaste åren att öka ytterligare. NiF har ansvar för knappt 21 000 Finspångsbors basala sjukvård. För att kunna hantera detta har vi också ett intensivt samarbete med Finspångs kommun rörande hälsa, ohälsa och sjukvård för våra gemensamma innevånare. Arbetsbeskrivning Vi söker en legitimerad biomedicinsk analytiker som kommer att arbeta i våra ackrediterade laboratorier i Finspång och Skärblacka. I arbetsuppgifterna ingår provtagning, provhantering, utförande av patientnära snabbanalyser och rutinanalyser. Arbetet är uppdelat i stationer och är mycket omväxlande. Utbildning och erfarenhet Legitimerad biomedicinsk analytiker. Erfarenhet av liknande verksamhet är värdefull. Personliga egenskaper Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändringar. Du har ett analytiskt och problemlösande förhållningsstätt och förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du tar ansvar för din uppgift och samarbetar bra med andra. Stor vikt läggs på lämplighet och personlig mognad. Anställning och information Det här är ett vikariat under perioden 2013-09-16 - 2013-11-17 med sysselsättningsgrad 75%. Eventuell möjlighet till förlängning. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef Helen Styrbjörn, 010-104 26 98.  Facklig företrädare för Vårdförbundet är Jenny Sundberg, 010-104 24 12.  Ansökan Sista ansökningsdag är den 30 juli 2013. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Finspång
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker sökes till Närsjukvården i Finspång jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker sökes till Närsjukvården i Finspång

Biomedicinsk analytiker Klinisk Fysiologi, Norrtälje
På enheten för klinisk fysiologi arbetar 11 medarbetare. Vi jobbar med kontinuerligt förbättringsarbete och är en Swedac ackrediterad verksamhet sedan 2011. Verksamheten bedrivs i ljusa, rymliga lokaler i markplan. Enheten har organisatorisk tillhörighet till verksamhetsområdet Akut- och diagnostikenheterna. Klinisk fysiologi delar lokaler och personal med sömnapnémottagningen. Hos oss bedrivs sedvanlig klinisk fysiologisk diagnostisk verksamhet med ultraljudsdiagnostik av hjärta- och kärl, arbets-EKG, Holterundersökningar EKG/blodtryck och perifer cirkulationsutredning. Under hösten planerar vi att utöka med spirometriundersökningar. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Nu längtar vi efter en till kollega till vårt trevliga gäng! Du kommer tillsammans med oss att delta i uppbyggnaden och driften av vår verksamhet inom klinisk fysiologi vid Norrtälje sjukhus. Under 2012 utförde vi ca 7000 besök/behandlingar. Verksamheten har avtal med Stockholms läns landsting och våra patienter kommer från såväl öppenvårdsenheter i regionen som från sjukhusets egna kliniker och mottagningar. Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du att arbeta med ultraljudsundersökningar, arbets-EKG, Holterundersökningar, perifera cirkulationsutredningar och så småningom spirometri. KVALIFIKATIONER Vi söker dig biomedicinska analytiker i klinisk fysiologi med minst 3 års klinisk erfarenhet av klinisk fysiologi. Det är en fördel om du har vana av att köra ultraljudav hjärta/kärl. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig i kontakter med kunder, anhöriga och medarbetare. Du har lätt för att kommunicera och är öppen för förbättringsarbete och ser möjligheterna hos såväl individen som organisationen. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker Klinisk Fysiologi, Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker Klinisk Fysiologi, Norrtälje

Biomedicinsk analytiker
Klinisk kemi, Danderyd Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Sjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn vägleder oss i arbetet att bedriva god sjukvård, forskning och utveckling. Klinisk kemi är uppdelat på åtta enheter på sex sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalité och flödesarbetet är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. Enheten Danderyd är lokaliserad på Danderyds sjukhus och bedriver verksamhet dygnet runt och är indelad i fem områden: - Allmänkemi - Immunkemi - Hematologi - Kund/Preanalys - Koagulation/övrig kemi/PNA Arbetsuppgifter: Placering på provmottagning samt på en till två av enhetens övriga områden. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav. Personliga egenskaper: Du tycker om att arbeta i högt tempo, har intresse och känsla för teknik. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet vilket ställer höga krav på noggrannhet. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
LNP 9 LNP är förkortning för Laboratorier för närvård och preanalys och är en klinik på Karolinska Universitetssjukhuset. Den här tjänsten tillhör enheten LNP 9 som har ett trettiotal medarbetare som arbetar på Serafen och St Erik på Kungsholmen samt provtagningscentralen, Radiumhemmet och Astrid Lindgrens barnprovtagning på Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Provtagning, funktionsundersökningar och preanalytiskt arbete är våra huvudsakliga arbetsuppgifter och just nu är vi inne i ett förbättringsarbete där vi dels vill förbättra patientflöden och tillgänglighet och dels utveckla nya arbetssätt och vår arbetsmiljö. Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater, arbete med flödesförbättringar enligt Lean. Du har möjlighet till friskvård och tillgång till gym i Huddinge och Solna. Arbetsuppgifter: Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn. Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Arbete med flödesförbättringar enligt LEAN. Funktionsundersökningar. Kvalifikationer: Du som söker tjänsten skall vara legitimerad biomedicinsk analytiker med erfarenhet och intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin samt ha kunskap inom flödesförbättringsarbete. Baskunskaper i Word och Excel samt gärna erfarenhet av handledning. Personliga egenskaper: Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och har förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov och kunna ge en bra service. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker inom klinisk mikrobiologi Stockholm
Stockholm Mikro Ett bra jobb Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag. Arbetet inom laboratoriet består huvudsakligen av klassisk odlingsbaserad bakteriologi men även molekylärbiologisk diagnostik. Vi satsar på individuell kompetensutveckling och att våra medarbetare har en bred kompetensbas och kan klara flera olika arbetsuppgifter för att på så vis skapa starka lag. Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss. Tjänsten är ett vikariat med varaktighet tom augusti 2014 och innebär schemalagd tjänstgöring vissa kvällar. I ett utvecklande team Unilabs laboratoriemedicinska verksamhet i Stockholm står inför spännande förändringar under 2013 - 2014. Vi går från ett laboratorium på S:t Görans sjukhus till att bestå av ett akutlaboratorium med 24 timmars öppettid på sjukhuset och ett satellitlaboratorium i närheten av sjukhuset. Som förut har vi också 15 primärvårdslaboratorier. Tillsammans är vi 130 medarbetare. Klinisk mikrobiologi med 24 medarbetare kommer finnas på satellitlaboratoriet. Vi ser fram emot att få bygga ett helt nytt fräscht laboratorium tillsammans där vi får möjlighet att se över våra processer och ta tillvara allas kompetens på bästa sätt. Vi strävar efter att ständigt bli bättre på det vi gör och jobbar målmedvetet med att förbättra kvaliteten på det vi levererar och överträffa kundernas förväntningar I en koncern med ambitioner Unilabs är Sveriges ledande diagnostiska företag inom laboratoriemedicin och radiologi. Vi är drygt 800 medarbetare och driver laboratorier och röntgenavdelningar på sjukhus, närakuter, som fristående mottagningar och på primärvårdscentraler. Unilabs i Sverige ingår i Unilabs-gruppen med ca 4000 medarbetare i elva länder i Europa. Samverkan är viktigt för oss, goda idéer får snabb spridning, våra medarbetare får en spännande utveckling och våra kunder får tjänster i absolut framkant. Laboratoriedivisionen erbjuder analyser och tjänster inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och cytologi, transfusionsmedicin och kliniska prövningar. Läs gärna mer om oss på www.unilabs.se Profil på dig vi söker Vi söker dig som är leg. biomedicinsk analytiker Du en stor förståelse för kunders behov och ett intresse att hela tiden förbättra kvaliteten på det vi gör. Du jobbar strukturerat och gillar när det är högt tempo. Du har lätt att förstå och ta till dig medicintekniska nyheter och nya arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i laget. Meriterande är erfarenhet från kliniskt bakteriologisk laboratorium. Placering Laboratoriemedicin Stockholm. Tillträde efter överenskommelse Är du intresserad? För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Kicki Kvist Driftchef, tel 08- 5870 38 40 alt 073-0767606 åter efter semester vecka 33 kicki.kvist@unilabs.com Vi behöver din ansökan senast 14 augusti 2013. För att ansöka om tjänsten - via vår hemsida: Fyll i formuläret nedan för att ansöka om tjänsten. - Platsjournalen: Gå till extern länk enligt anvisningar nedan  Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Företag: Unilabs AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker inom klinisk mikrobiologi Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker inom klinisk mikrobiologi Stockholm

Ullvi Tuna Vårdcentral söker Biomedicinsk analytiker
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär att tillsammans med biomedicinsk analytiker från landstingets laboratorieverksamhet utveckla vårdcentralens laboratorie avseende kvalité och säkerhet vid provtagning och analys. Tillsammans med läkare och distriktssköterskor fortsätter du utveckla verksamheten. Arbetet innebär även att upprätthålla och utveckla de rutiner vi har utifrån den ackreditering vår labverksamhet har. Kvalifikationer Legitimerad biomedicinsk analytiker med klin. kem. inriktning 180p. Alternativt äldre utbildning som givit examen till biomedicinsk analytiker. Du ska ha kunskap inom området klinisk kemi. Det är meriterande med erfarenhet från arbete på vårdcentral. Sökanden med äldre utbildning bör ha arbetat som biomedicinsk analytiker under de senaste tre åren. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och ser möjligheter i förändringar. Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Planering, organisering och prioritering gör du på ett effektivt sätt och du håller dina tidsramar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 25 augusti 2013. Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Köping
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ullvi Tuna Vårdcentral söker Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ullvi Tuna Vårdcentral söker Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
Brainfeedback Center i Malmö AB bedriver en öppen hälsovård utan läkare för konkret behandling av barn, ungdomar samt vuxna med mentalbegåvningshandikapp (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning) såsom Autism, ADHD, ADD och andra relaterade störningar. Beskrivning av arbetsuppgifter: Genomförande av EEG neurofeedback (utbildning görs på plats under första veckan), blodprovstagning. Beskrivning av kvalifikationer: Utbildning inom BMA med klinisk fysiologisk inriktning. God kommuikationsförmåga.
Företag: Brainfeedback center i Malmö AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
Klinisk kemi, enhet Huddinge 2 Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Sjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn vägleder oss i arbetet att bedriva god sjukvård, forskning och utbildning. Klinisk kemi är uppdelat på åtta enheter på sex sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalité och flödesarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. Enheten är indelad i fyra områden; Kromatografi, DNA, Protein samt HbA1c/Hb-fraktioner. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bl a att handha instrument och bedöma rimligheten i analyssvar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och nya medarbetare. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande, men inte ett krav. Personliga egenskaper: Du ska ha ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i högt tempo och har intresse och känsla för teknik. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker. Transfusionsmedicin Gävle
Välkommen till Landstinget Gävleborg! Vi erbjuder dig goda utsikter till en spännande karriär och en bra miljö att leva och bo i. Landstinget Gävleborg har omkring 6 500 medarbetare vars främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Närhet är Gävleborgs läns styrka, där goda förbindelser enkelt tar dig till olika platser. Transfusionsmedicin utgör en del av verksamhetsområdet Laboratoriemedicin inom Division Diagnostik i Landstinget Gävleborg. Laboratoriemedicin har verksamhet på sex orter i länet. Vår verksamhet bedrivs i moderna och ändamålsenliga lokaler. De sista åren har har stora investeringar gjorts i nya analysinstrument och uppdateringar i datasystem och vi arbetar sedan något år efter principen om daglig styrning vilket sker vid våra VMS-tavlor. Vi arbetar länsövergripande efter styrkort, mätbara måltal, problem/utvecklingsloggar och produktionsstyrning. ARBETSUPPGIFTER Arbetet på Transfusionsmedicin innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Du har möjlighet till kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar och kurser. På Transfusionsmedicin arbetar vi med blodgruppsserologiska analyser, både med analysintrument och manuellt, framställning av blodkomponenter och tappning av blodgivare. Kontakten med blodgivarna ses som en positiv del av arbetsuppfgifterna på Transfusionsmedicin.Vi tappar omkring 8500 blodgivare per år i Gävle/Sandviken. Arbetet är förlagt på schema och innebär arbete på kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi värdesätter personliga egenskaper så som engagemang, flexibiltet, social kompetens och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på att du är kvalitetsmedveten och kan bidra till verksamhetens utveckling.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker. Transfusionsmedicin Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker. Transfusionsmedicin Gävle

Biomedicinsk analytiker
Klinisk kemi Solna 1 Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Sjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn vägleder oss i arbetet att bedriva god sjukvård, forskning och utbildning. Klinisk kemi är uppdelat på åtta enheter på sex sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalité och flödesarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. Enhet Solna 1 är indelad i sex olika områden, Hematoligi, Kemi/koagulation, Immunokemi, Automation, Automation/prelis och Kund/preanalys. Rotation sker mellan flera av dessa områden. Vi bedriver verksamhet dygnet runt. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav. Personliga egenskaper: Du skall ha ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i högt tempo och har intresse och känsla för teknik. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet. Övrig information: Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar. Du har möjlighet att träna på vårt förstklassiska personalgym alternativt erhålla friskvårdssubvention. Vi erbjuder ekonomisk ersättning för läkarvård. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
Klinisk kemi Solna 1 Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Sjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn vägleder oss i arbetet att bedriva god sjukvård, forskning och utbildning. Klinisk kemi är uppdelat på åtta enheter på sex sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalité och flödesarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. Enhet Solna 1 är indelad i sex olika områden, Hematoligi, Kemi/koagulation, Immunokemi, Automation, Automation/prelis och Kund/preanalys. Rotation sker mellan flera av dessa områden. Vi bedriver verksamhet dygnet runt. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav. Personliga egenskaper: Du skall ha ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i högt tempo och har intresse och känsla för teknik. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet. Övrig information: Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar. Du har möjlighet att träna på vårt förstklassiska personalgym alternativt erhålla friskvårdssubvention. Vi erbjuder ekonomisk ersättning för läkarvård. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör
Karolinska Universitetslaboratoriet Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör till Klinisk mikrobiologi/virologi. Klinisk mikrobiologi har verksamhet både i Huddinge och i Solna (tjänsten är placerad i Solna). Kliniken bedriver mikrobiologisk diagnostik, undervisning, forskning och utveckling med stor bredd. I laboratoriets uppdrag ingår även substrattillverkning. Laboratoriet prioriterar långsiktigt arbete kring kvalitet, tydlig organisation, delaktighet och miljö. Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår klinisk mikrobiologisk diagnostik baserad på molekylärbiologiska metoder. Vi utför flertalet analyser på både virus och bakterier och majoriteten av metoderna är automatiserade och datoriserade. Vi är ackrediterade av SWEDAC och allt arbete bedrivs enligt ackrediteringsstandard SS-EN 15189. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande naturvetenskaplig utbildning. Erfarenhet av arbete på kliniskt mikrobiologiskt laboratorium och/eller molekylärbiologiskt arbete är meriterande men inte ett krav. Personliga egenskaper: Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta inom sjukvården och har god metodkunskap och teknisk förståelse. Du är en viktig person i analysprocessen och vi ser därför att du är kunnig, noggrann, flexibel och positiv. Du bör trivas med att arbeta i högt tempo samt vara kund- och serviceinriktad. Du ska ha lätt för att samarbeta, ha hög serviceambition och kvalitetstänkande och lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. Eftersom vi kontinuerligt arbetar med att förbättra vår verksamhet bör du vara öppen för förändringsarbete och ha viljan att utvecklas. Övrig information: Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Solna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker/laboratorieingenjör

Biomedicinsk analytiker
Klinisk kemi Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Sjukhusets värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn vägleder oss i arbetet att bedriva god sjukvård, forskning och utbildning. Klinisk Kemi är uppdelat på åtta enheter på sex sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och flödesarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnosticera sjukdomar samt följa upp behandlingseffekter. Enheten Huddinge 1 har 24-timmarsservice och vi är totalt 45 biomedicinska analytiker som arbetar här. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och nya medarbetare. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium så är det meriterande men inte ett krav. Personliga egenskaper: Du ska ha ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i högt tempo och har intresse och känsla för teknik. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att dina värderingar stämmer överens med sjukhusets. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än vid arbetslivserfarenhet. Övrig information: Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar. Vi tar ditt intresse att utvecklas och lära nya arbetsuppgifter på stort allvar. Du har möjlighet att träna en timme per vecka på arbetstid på vårt personalgym. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
Centrum för medfödda metabola sjukdomar Centrum för medfödda metabola sjukdomar är ett specialistlaboratorium för utredning av patienter med en misstänkt ärftlig rubbning i någon av de kemiska reaktionerna i kroppens metabolism. Vi har en stor del av landet som upptagningsområde och vi använder biokemiska analysmetoder (spektrofotometriska, HPLC, LC-MS-MS, GC-MS) samt ett brett sortiment av molekylärbiologiska metoder och laboratoriet är i en fas av snabb utveckling. CMMS har även mottagning för bl.a. provtagning av patienter. Vi är ca 55 personer som arbetar vid CMMS och laboratoriet är lokaliserat till Karolinska Solna. Vid CMMS genomförs den rikstäckande screeningen av nyfödda för medfödda ämnesomsättningssjukdomar med det sk PKU-provet. Sedan starten på 1960-talet har det successivt tillkommit nya sjukdomar och fn screenar vi för 24 olika behandlingsbara sjukdomar. Under hösten 2013 kommer vi att starta screening för ytterligare två sjukdomar. Arbetsuppgifter: För nyföddhetsscreeningen utförs bestämningar med immunologiska metoder, enzymaktivitetsmätningar och LC-MS-MS på flera prover samtidigt i mikrotiterplattor. I samband med att två nya sjukdomar kommer att införas i screeningen kommer både ny apparatur för immunologisk analys och ny DNA-baserad metodik att införas. För laboratoriets övriga analyser bearbetas proverna individuellt och vissa av analyserna kräver många moment innan resultatet kan avläsas. Arbetet kommer därför huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete men också av utvärdering av resultat. Diagnostik av patientprover är huvuddelen av arbetet men vi bedriver även en hel del utvecklingsarbete och forskning. Du kommer att vara placerad på sektionen Screening 2 men utifrån egna intressen samt verksamhetens behov kan arbete på andra sektioner inom CMMS komma i fråga. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller person med likvärdig utbildning. Erfarenhet av laborativt analysarbete är en merit. Personliga egenskaper: Det är viktigt att den som kommer till oss tycker om att utföra laborativt analysarbete och trivs med att samarbeta med andra. Noggrannhet är viktigt och det är också viktigt att du är intresserad av att lära nytt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Solna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
Klinisk Fysiologi Gillar du klinisk fysiologi, samarbete och utveckling? Då kanske du är vår nya medarbetare! Vi behöver anställa nya Biomedicinska analytiker eftersom vi har medarbetare som lämnar oss för studier och föräldraledighet. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Sjukhuset drivs i bolagsform där ca 3 300 medarbetare tillsammans bedriver en sjukvård som präglas av kvalitet och omtanke. Klinisk fysiologi och Nuklearmedicin är en dynamisk arbetsplats och har 50 medarbetare, varav 28 stycken Biomedicinska analytiker. Enheten är ackrediterad av SWEDAC och ingår tillsammans med röntgen och sjukhusfysik i verksamhetsområdet Bild- och funktion. Vi arbetar utifrån Lean perspektiv med nära samarbete mellan olika yrkesgrupper och remittenter. Vår kärnverksamhet är hjärta och kärl och vi har ett djupgående samarbete med Hjärtmedicin inom ramen för Hjärtekocentrum på Danderyds sjukhus. Arbetsuppgifter: Vi söker en Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi till vår enhet klinisk fysiologi. Vi arbetar i ett välfungerande team med ett brett utbud av undersökningar. Arbetsuppgifterna är självständiga och varierande och omfattar både rutin- och utvecklingsarbete. Vi tillämpar ett flexibelt arbetsschema med rotation av arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i en miljö präglad av kvalitet, omtanke och ansvar. Vi kan erbjuda mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. På Klinisk fysiologi har vi funktionsutbildade BMA, syftet med funktionsutbildade BMA är att erbjuda tydliga karriärvägar inom organisationen, skapa bättre flöden i verksamheten och en ökad samverkan mellan yrkesgrupper. Kvalifikationer: Legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, goda kunskaper i svenska språket. Tidigare erfarenhet av klinisk fysiologi är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av ultraljudsundersökningar av hjärta. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du gillar ett högt tempo och är flexibel och vill vara delaktig i det framtida utvecklingsarbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Som anställd på Danderyds sjukhus erbjuds du en individuell introduktion och kompetensutveckling, samt goda möjligheter till friskvård. Sjukhuset är lätt att nå med T-bana, bussar och Roslagsbanan. Intervjuer sker löpande. Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker, klinisk kemi och transfusionsmedicin Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Klinisk kemi i Hudiksvall är en del av verksamhetsområdet laboratoriemedicin inom division diagnostik Som första laboratorie i Sverige har Laboratoriemedicin Gävleborg inlett ett avtal om partnerskap där vi har en enda totalleverantör som har ingått ett samarbete där även forskning och utveckling ingår. ARBETSUPPGIFTER Arbetet inom klinisk kemi i Hudiksvall innebär alla förekommande arbetsuppgifter på ett kliniskt kemiskt laboratorium och blodcentral. Laboratoriet servar ett av länets akutsjukhus och har en inriktning som kräver bred kunskap och kompetens. Laboratoriet innefattar områdena koagulation, hematologi, serologi, kemi, provtagning och blodtappning. Dag-, kväll-, helg- och nattjänstgörning ingår. Vår rutinerad personal kommer att hjälpa dig i din upplärning och du har möjlighet till kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar och kurser. Vi arbetar länsövergripande efter styrkort, mätbara mål, produktionsstyrning, lean och förbättringsloggar. KVALIFIKATIONER Leg Biomedicinsk Analytiker eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Vi värdesätter personliga egenskaper så som flexibilitet, social kompetens, engagemang och samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget Gävleborg, Transfusionsmedicin
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, klinisk kemi och transfusionsmedicin Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, klinisk kemi och transfusionsmedicin Hudiksvall

Biomedicinsk analytiker
Speciallaboratoriet vid Klinisk patologi/cytologi Kliniken för patologi/cytologi ingår i Karolinska Universitetslaboratoriet och verksamheten bedrivs på Danderyd, Huddinge, Södersjukhuset och Solna. Denna tjänst som legitimerad biomedicinsk analytiker finns vid vårt speciallaboratorium för patologi/cytologi i Solna. Vi är 30 medarbetare där arbetet på speciallaboratoriet består utav 8 mindre lab med tillhörande arbetsgrupper där de flesta biomedicinska analytikerna alternerar mellan olika arbetsuppgifter. Hos oss kommer du få erforderlig introduktion för att kunna arbeta självständigt. Arbetsuppgifter: Förutom grundläggande arbetsuppgifter på ett histologilaboratorium såsom omhändertagande av histopatologiskt vävnadsmaterial, inbäddning, snittning och färgning utför vi immunhistokemi analyser på vävnadssnitt, flödescytometri, DNAmätning, hematologidiagnostik, njurdiagnostik och elektronmikroskopi samt molekylärpatologiska analyser. Arbetet kommer huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete men också av utvärdering av resultat. Diagnostik av patientprover är huvuddelen av arbetet men vi bedriver även utvecklingsarbete och forskning. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Erfarenhet inom histopatologi och/eller någon av ovanstående tekniker är meriterande men inget krav. Erfarenhet av flödesförbättring och LEAN arbete är meriterande. Behärska svenska språket i tal och skrift. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är positiv, empatisk, serviceinriktad och har initiativförmåga. Daglig kontakt med många personer inom laboratoriet kräver en mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet samt stresstålighet. Då hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet ställer det höga krav på noggrannhet och ansvartagande. Du ska ha förmåga att arbeta i grupp såväl som självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
Jobbladet är en del av European Internet Recruitment AB som är ett snabbväxande och dynamiskt rekryteringsföretag. Sedan starten 2010 har vi hjälpt många företag med rekrytering och annonseringslösningar i sin jakt på kompetent personal. Vi söker för kunds räkning en Biomedicinsk analytiker Arbetsuppgifter: Förutom grundläggande arbetsuppgifter på ett histologilaboratorium såsom omhändertagande av histopatologiskt vävnadsmaterial, inbäddning, snittning och färgning utför vi immunhistokemi analyser på vävnadssnitt, flödescytometri, DNAmätning, hematologidiagnostik, njurdiagnostik och elektronmikroskopi samt molekylärpatologiska analyser. Arbetet kommer huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete men också av utvärdering av resultat. Diagnostik av patientprover är huvuddelen av arbetet men vi bedriver även utvecklingsarbete och forskning. Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Heltid, dagtid måndag - fredag. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer: - Legitimerad biomedicinsk analytiker. Erfarenhet inom histopatologi och/eller någon av ovanstående tekniker är meriterande men inget krav. - Erfarenhet av flödesförbättring och LEAN arbete är meriterande. - Behärska svenska språket i tal och skrift. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är positiv, empatisk, serviceinriktad och har initiativförmåga. Daglig kontakt med många personer inom laboratoriet kräver en mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet samt stresstålighet. Då hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet ställer det höga krav på noggrannhet och ansvartagande. Ansökan Skicka ansökan till: rekryteing@jobbladet.se Ange referens: SSA01 Intresserad av flera jobb? http://www.jobbladet.se Twitter: https://twitter.com/eirjob
Företag: EUROPEAN INTERNET RECRUITMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
preanalytiska enheten Preanalytiska enheten på Huddinge, LNP 8, Karolinska Universitetslaboratoriet söker en biomedicinsk analytiker. Vår enhet arbetar med preanalytisk hantering såsom registrering, sortering och allikvotering utav inlämnade prover med hjälp av automationer och olika IT-system. Vi befinner oss nu i en utmanande utvecklingsfas där vi arbetar fram en standardiserad och kvalitetssäkrad insamlingsprocess av vårdens blodprover för forskning. LNP 8 är en del av kliniken Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) och vår enhet har arbetsplatser på både Solna och Huddinge där vi är viktiga delar i Karolinska Universitetslaboratoriets kvalitetssäkrade process från provtagning till analys. Arbetsuppgifter: Vår enhet får prover från kunder inom sjukhuset samt mottagningar och avdelningar inom såväl sluten- som öppenvård inom Stockholms läns landsting. Vi får även prover från övriga landet och andra delar av världen. Alla prover ska sorteras, registreras, hanteras och levereras till våra kunder. Du kommer även att bli delaktig i vårt arbete med ständiga förbättringar där vi arbetar med förbättringsgrupper enligt LEAN. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är positiv, empatisk och har initiativförmåga samt ett intresse för teknik. Tidvis högt tempo och daglig kontakt med många personer inom och utanför vår enhet kräver en mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet samt stresstålighet. Då hela vår verksamhet genomsyras av säkerhet och kvalitetsmedvetenhet ställer det höga krav på ansvarstagande och noggrannhet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Biomedicinsk analytiker
preanalytiska enheten Preanalytiska enheten på Solna, LNP 8, Karolinska Universitetslaboratoriet söker en biomedicinsk analytiker. Vår enhet arbetar med preanalytisk hantering såsom registrering, sortering och allikvotering utav inlämnade prover med hjälp av automationer och olika IT-system. Vi befinner oss nu i en utmanande utvecklingsfas där vi arbetar fram en standardiserad och kvalitetssäkrad insamlingsprocess av vårdens blodprover för forskning. LNP 8 är en del av kliniken Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) och vår enhet har arbetsplatser på både Solna och Huddinge där vi är viktiga delar i Karolinska Universitetslaboratoriets kvalitetssäkrade process från provtagning till analys. Arbetsuppgifter: Vår enhet får prover från kunder inom sjukhuset samt mottagningar och avdelningar inom såväl sluten- som öppenvård inom Stockholms läns landsting. Vi får även prover från övriga landet och andra delar av världen. Alla prover ska sorteras, registreras, hanteras och levereras till våra kunder. Du kommer även att bli delaktig i vårt arbete med ständiga förbättringar där vi arbetar med förbättringsgrupper enligt LEAN. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är positiv, empatisk och har initiativförmåga samt ett intresse för teknik. Tidvis högt tempo och daglig kontakt med många personer inom och utanför vår enhet kräver en mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet samt stresstålighet. Då hela vår verksamhet genomsyras av säkerhet och kvalitetsmedvetenhet ställer det höga krav på ansvarstagande och noggrannhet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker


Sök lediga jobb Biomedicinsk analytiker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se