Biståndsbedömare_Biståndshandläggare (vik) jobb - lediga jobb

Biståndsbedömare_Biståndshandläggare (vik) jobb Biståndsbedömare_Biståndshandläggare (vik) jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Biståndsbedömare_Biståndshandläggare (vik). På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Biståndsbedömare_Biståndshandläggare (vik). Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare (vik)- Motala

  2. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare (vik)- Motala


Mer beskrivning

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare (vik)
Vid Vätterns vackra strand hittar du Motala. En plats där människor mötts i 8 000 år. Idag en stad full av liv och med en stark prägel av sitt vattenläge. Närheten mellan levande stadsliv och sjö ger livskvalité till våra 42 000 invånare. Just nu pågår stora framtidssatsningar i staden som varje år är stolt värdkommun för världens största motionslopp på cykel, Vätternrundan. Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. På Socialkontoret handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Vi är en arbetsplats med ca 85 anställda, både män och kvinnor i varierande ålder och antal år i yrket. Vi eftersträvar en arbetsplats med rättssäker handläggning för våra klienter/brukare och en god arbetsmiljö för våra anställda. Vår vision är att alla ska känna sig nöjda i kontakten med oss. För att skapa arbetsglädje, god kvalité i arbetet och en bra arbetsmiljö erbjuder vi tydligt ledarskap, en tydlig och känd lönepolitik, trevliga och ändamålsenliga lokaler, en säker arbetsplats, rotationsmöjlighet, årsarbetstid och en atmosfär av erkännande och uppriktighet. Av dig som medarbetare förväntas bland annat att du deltar i kompetensutveckling, bidrar till en god sammanhållning på arbetsplatsen, är entusiastisk i ditt arbete, är delaktig i utvecklingsarbetet och visar ärlighet och uppriktighet. ARBETSUPPGIFTER Utredning och handläggning enligt socialtjänstlagen. Biståndsbedömning och uppföljning enligt hemtjänstmodell på vårdboenden. KVALIFIKATIONER Du ska ha social omsorgsexamen, Socionomexamen eller annan högskoleexamen som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. B-körkort erfodras. Erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande.
Företag: Motala kommun, Socialkontoret
Ort: Motala
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare (vik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare (vik)

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare (vik)
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. På Socialkontoret handläggs myndighetsärenden inom alla delar av socialtjänsten. Vi är en arbetsplats med ca 80 anställda, både män och kvinnor i varierande ålder och antal år i yrket. Vi eftersträvar en arbetsplats med rättssäker handläggning för våra klienter/brukare och en god arbetsmiljö för våra anställda. Vår vision är att alla ska känna sig nöjda i kontakten med oss. För att skapa arbetsglädje, god kvalité i arbetet och en bra arbetsmiljö erbjuder vi tydligt ledarskap, en tydlig och känd lönepolitik, trevliga och ändamålsenliga lokaler, en säker arbetsplats, rotationsmöjlighet, årsarbetstid och en atmosfär av erkännande och uppriktighet. Av dig som medarbetare förväntas bland annat att du deltar i kompetensutveckling, bidrar till en god sammanhållning på arbetsplatsen, är entusiastisk i ditt arbete, är delaktig i utvecklingsarbetet och visar ärlighet och uppriktighet. ARBETSUPPGIFTER Biståndsbedömning enligt Socialtjänstlagen, ev. Färdtjänstlagen och Riksfärdtjänstlagen. Uppföljnings och informationsansvar. KVALIFIKATIONER Sociala omsorgslinjen eller Socionomexamen. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med biståndsbedömning enligt ovan nämnda lagar.
Företag: Motala kommun, Socialkontoret
Ort: Motala
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare (vik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare (vik)


Sök lediga jobb Biståndsbedömare_Biståndshandläggare (vik)

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se