Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Klippan jobb - lediga jobb

Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Klippan jobb Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Klippan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Klippan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Klippan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda- Stockholm

  2. Marknadsförare till exklusiv säljturné- Stockholm

  3. Trädgårdsanläggare- Stockholm

  4. Grovsnickare- Stockholm

  5. Lärare i ma, no och teknik till Nyboda skola- Tyresö

  6. C-Chaufför- Stockholm

  7. Lärare i spanska och engelska till Nyboda skola- Tyresö

  8. Ordningsvakt- Österåker

  9. Försäkringsförmedlare- Stockholm

  10. Kundansvarig/assistansrådgivare- Solna


Mer beskrivning

CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda
Academic Work söker för kunds räkning en CAD-samordnare till vår kund som sitter på Arlanda flygplats. Vår kund äger och driver 10 flygplatser runt om i Sverige med bas på Arlanda. Som CAD-samordnare kommer du att tillhöra en avdelning som har till uppgift att samordna och förvalta bolagets tekniska information. Den tekniska informationen omfattar till exempel ritningar och drift- och underhållshandlingar. Arbetsuppgifter: I rollen som CAD-samordnare kommer du att ta fram och skapa de underlag som behövs i olika projekt. Utöver detta håller du i CAD-samordningsmöten internt och med projektörer samt entreprenörer. Du kommer att fungera som en kommunikationskanal och arbeta mot beställningar enligt de krav som specificeras i enskilda servicenivåavtal med kund. Arbetet innebär bland annat förvaltning och utveckling av bolagets plattform för teknisk dokumentation för att se till att leveranser av digitala handlingar uppfyller den kvalitet som efterfrågas. Du är support för de olika programvarorna både internt och externt. Du kommer t.ex. att: - Ansvara för att teknisk anläggningsinformation utförs enligt företagets system för teknisk anläggningsinformation - Stötta linjeverksamhet och projekt rörande hantering av teknisk fastighetsdokumentation samt fungera som CAD-samordnare i projekt - Utföra strukturella granskningar av CAD-filer - Ansvara för att bekräfta mottagning av leveranser från projekt/uppdrag - Initiera utbildning om ritningshantering inom projekt/uppdrag vid behov Vi söker dig som - Har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning inom el - Har praktisk erfarenhet inom el sen tidigare - Har förståelse och erfarenhet inom teknisk anläggningsinformation, gärna i projektform - Har arbetat inom CAD-området mot el Vidare kan du uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska. Som person är du duktig på att kommunicera med andra och du har lätt för att arbeta med olika människor. Du tycker om att ta egna initiativ och att sätta kunden i centrum för lösningarna är naturlig för dig. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur polisregistret kommer att efterfrågas. Start: Augusti/September Omfattning: 6 månader heltid med möjlighet till förlängning Arbetstid: Kontorstider Plats: Arlanda flygplats Lön: Enligt avtal Kontakt: Lena Norberg, 08-562 448 06 Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda

Marknadsförare till exklusiv säljturné
Är du aktivt jobbsökande, vill du utvecklas vidare i din karriär eller har du precis tagit studenten och vill ut i arbetslivet? Skicka då in din ansökan till oss! XPO Field Marketing Services ger dig nu en möjlighet att ta steget in i en otroligt rolig och utvecklande arbetsplats, en social arbetsmiljö med mycket kamratskap och möjlighet till hög lön. Vår organisation jobbar exklusivt med försäljning och marknadsföring på uppdrag av företag i branscher som Finans, Energi, Riksförbund och Biståndsorganisationer mm. Vi söker just nu 3 st nya medarbetare till vår säljturné! Som en del av vårt resande team utgår du från vårt kontor i Stockholm och besöker olika städer i Sverige och är våra uppdragsgivares ansikte utåt när vi marknadsför och säljer produkter och tjänster som efterfrågas på marknaden. Vi kombinerar jobb med sociala aktiviteter och ser till att det är kul att samtidigt jobba målmedvetet och fokuserat. Hos XPO FMS erbjuds du internutbildning och goda karriärmöjligheter inom företaget. Vi expanderar både i och utanför Sverige och söker alltid efter morgondagens nyckelpersoner. Ifall du är en person som vill jobba i ett högpresterande team och gillar utmaningar passar du säkert in här hos oss! I vår urvalsprocess ser vi främst till din personliga lämplighet, din förmåga att ta eget ansvar och din vilja att lyckas inom försäljning. Körkort och säljerfarenhet är naturligtvis meriterande men inte ett krav. Vi erbjuder dig som anställd hos oss: *Utbildning i XPOs säljtekniker och säljkunskap *Individuell coachning för att du ska nå dina mål *Alla möjligheter till karriär för dig som väll längre. (Teamledare, Säljcoach, Säljchef mm.) *Inget lönetak *Flera sociala events och kick offs per år *Möjlighet till karriär utomlands Vi tar emot ansökan via e-mail och rekryterar fortlöpande tills tjänsten är tillsatt.
Företag: XPO FIELD MARKETING SERVICES SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsförare till exklusiv säljturné jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsförare till exklusiv säljturné

Trädgårdsanläggare
Immunit Bemanning är ett bemanningsföretag som inriktar sig huvudsakligen inom bygg, mark och anläggning. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Nu söker vi trädgårdsanläggare med gröna fingrar . Du måste ha jobbat som trädgårdsanläggare eller motsvarande tidigare. Krav: Tidigare meriter som trädgårdsanläggare eller motsvarande. REFERENS: I din ansökan ska det finnas minst 2 referenser med namn arbetstitel och telefonnummer.
Företag: IMMUNIT BYGG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Trädgårdsanläggare jobb, Trädgårdsanläggare Stockholm, Trädgårdsanläggare IMMUNIT BYGG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trädgårdsanläggare

Grovsnickare
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi skall nu anställa en snickarkunnig person för arbete i Stockholmsregionen. Du som söker tjänsten skall ha gått yrkesskolan men behöver inte ha något yrkesbevis. Vår kund arbetar i huvudsak med underhåll och reparation, till stor del mot privatpersoner. Vi kommer därför lägga extra stor vikt vid din sociala kompetens och servicevilja. Som anställd ambulerande arbetare hos oss kan du komma att få utföra arbetsuppgifter utanför dina ordinarie. Kort och gott - vi söker dig som är flexibel och arbetsvillig! Du blir visstidsanställd på 6 månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grovsnickare jobb, Grovsnickare Stockholm, Grovsnickare Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grovsnickare

Lärare i ma, no och teknik till Nyboda skola
Nyboda skola är en ny modern mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Genomtänkta lokaler, kompetent personal och teknisk utrustning stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart. Skolan är teknikdiplomerad inom Tekniklyftet och arbetar med digitala verktyg en till en. Tillsammans skapar vi framtiden! I höst får vi fler elever, och därför behöver vi två lärare med behörighet att undervisa i ämnena matematik/teknik respektive matematik/no/teknik. Totalt behöver vi 180 procent lärartjänst fördelat på två tillsvidaretjänster. Lärarutbildning och behörighet för tjänsterna är ett måste. Vi söker dig som: - har en vilja till förändring - vågar tänka och arbeta i nya banor - har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära - ser lagarbetet som den naturliga starten för ditt arbete - kan skapa engagerande lärmiljöer - har förmåga att möta elevernas behov för att kunna utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor. - har ett tydligt ledarskap - har bred kompetens Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Tyresö kommun har närmare 3 000 anställda och arbetar målmedvetet för att bli den bästa arbetsgivaren i länet. I
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma, no och teknik till Nyboda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma, no och teknik till Nyboda skola

C-Chaufför
Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi har ett par samarbetspartners som har öppnat lite luckor för oss vilket innebär att vi just nu har möjlighet att ta in dig som precis tagit behörighet för lastbil och kanske inte har en jättestor branschvana för att lära upp dig ute på plats hos kund. Hos oss har du en möjlighet att på kort tid få en stor arbetslivserfarenhet av transportyrket och knyta kontakter inför framtiden. Tjänsterna innefattar främst dagtid, men möjlighet till andra arbetstider finnes. Mestadels förekommer distribution av styckegods till företag och lastkajar. Bli en i vårt glada gäng! Skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga C-Chaufför jobb, C-Chaufför Stockholm, C-Chaufför Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-Chaufför

Lärare i spanska och engelska till Nyboda skola
Nyboda skola är en ny modern mötesplats för lärande i Tyresö kommun. Genomtänkta lokaler, kompetent personal och teknisk utrustning stödjer vår mission att i det lärande mötet skapa förutsättningar för varje individs potential och särart.Tillsammans skapar vi framtiden! I höst får vi fler elever, och därför behöver vi en lärare med behöörighet att undervisa i ämnena spanska och engelska, en tillsvidaretjänst på halvtid med undervisning i årskurs 7-9. Lärarutbildning och behörighet för tjänsten är ett måste. Vi söker dig som: - har en vilja till förändring - vågar tänka och arbeta i nya banor - har en positiv grundsyn och tror på varje individs vilja att utvecklas och lära - ser lagarbetet som den naturliga starten för ditt arbete - kan skapa engagerande lärmiljöer - har förmåga att möta elevernas behov för att kunna utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor. - har ett tydligt ledarskap - har bred kompetens Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Tyresö kommun har närmare 3 000 anställda och arbetar målmedvetet för att bli den bästa arbetsgivaren i länet. I
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska och engelska till Nyboda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska och engelska till Nyboda skola

Ordningsvakt
Vi söker extra personal som kan jobba varannan helg på schema i ett köpcentrum samt vid övriga vakanser. Vi ser gärna att du är minst 20 år och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du måste behärska svenska väl i tal och skrift. Du bör ha körkort (minst B)men inget krav. Det är en merit om du har genomfört VU1 och VU2. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. En viktig del i arbetet är att kunna vara flexibel samt ha förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt sätt. Ordningsvaktutbildning är ett krav!
Företag: BEVAKNINGS AB PREVENDO
Ort: Österåker
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ordningsvakt jobb, Ordningsvakt Österåker, Ordningsvakt BEVAKNINGS AB PREVENDO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordningsvakt

Försäkringsförmedlare
Företagsbeskrivning: Suredo är Sveriges nya försäkringsrådgivare på nätet www.suredo.se och ingår i Schibstedkoncernen. Schibsted är en av nordens största mediekoncerner med ca. 7 700 medarbetare och en omsättning per år på 13,6 miljarder kronor. På Suredo samarbetar vi med de ledande försäkringsbolagen för att våra kunder ska få bättre försäkringsvillkor. De försäkringsbolag som inte finns med har aktivt valt att tacka nej till att jämföras. Jobbeskrivning: I rollen som försäkringsförmedlare är du företagets länk mot dess kunder och hjälper dem med frågor om försäkringar. Man kommer att jobba med både varma och kalla kunder. Utvecklingsmöjligheterna är stora både på Suredo och inom Schibsted som det särklass största mediehuset i Sverige! Då vi vill att din förmåga till resultat ska komma dig direkt tillhanda, består lönen av både en fast och rörlig del. Erfarenhet: Vi letar efter en person som har en säljande bakgrund gärna med mycket kundkontakt. Tidigare erfarenhet från försäkringsbolag är mycket meriterande. Personlighet: Det vi söker är en person som tar ett stort ansvar och mogenhet i sitt sälj, men väldigt viktigt att inte saknar driv då företag andas entreprenörskap! Du har god förhandlingsförmåga, ett gott finansiellt omdöme samt trivs på ett företag som genomsyras av energi och framåtanda. Åldersmässigt söker vi någon som har lite mer livserfarenhet. Ansökan skickas görs på http://cv.awaccess.net/
Företag: ATHLETIC WORK SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkringsförmedlare jobb, Försäkringsförmedlare Stockholm, Försäkringsförmedlare ATHLETIC WORK SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkringsförmedlare

Kundansvarig/assistansrådgivare
Särnmark är ett av Sveriges äldsta och ledande företag inom personlig assistans och grundades av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm i början av 1990-talet. Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar vet vi vad som krävs för att ge våra kunder den trygghet och det stöd de har rätt till. Vi arbetar långsiktigt och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje enskild individs unika behov. Särnmark har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare finns i hela Sverige. Särnmarks dotterbolag Brukarassistans i Uppland (BAS) bedriver största delen av sin verksamhet i Uppsala men finns även i Stockholm (Solna). Tjänsten avser anställning som kundansvarig/assistansrådgivare för kunder i Särnmark på kontoret i Solna. Dina arbetsuppgifter: * Din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med kunden se till att den personliga assistansen håller så god kvalitet som möjligt * Tillse att assistansen utförs i enlighet med gällande assistanslagstiftning (LSS), arbetsrättsliga regler, arbetsmiljölagstiftning och andra föreskrifter * Att ge administrativ support; exempelvis för uppföljning av kundernas assistansekonomi, myndighetskontakter och rekrytering av assistenter * Ansvara för råd och stöd till kundernas assistenter om anställningsavtal, kollektivavtal, lönesättning, arbetsmiljö mm. * Medverka och även ansvara för handledning, information och utbildningar till kunder och assistenter Din profil: * Det är meriterande om du har någon form av utbildning i något beteendevetenskapligt ämne, juridik, ekonomi eller liknande * Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med människor och är en person som engageras av ett socialt arbete * Du är en god administratör och har hög IT-mognad * Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift. Det är meriterande om du utöver svenska talar även andra språk Övrigt: Du rapporterar till chefen för "Råd&Stöd" som är den avdelning den lediga tjänsten tillhör. Tjänsten kan innebära resor till och från våra kunder som bor utanför Stockholm. Särnmark erbjuder: Ett spännande och omväxlande jobb där du kommer att jobba i en utvecklande miljö med drivna och engagerade kolleger i en omgivning som kännetecknas av ständig förändring, tillväxt och värdefullt arbete.
Företag: SÄRNMARK ASSISTANS AKTIEBOLAG
Ort: Solna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig/assistansrådgivare jobb, Kundansvarig/assistansrådgivare Solna, Kundansvarig/assistansrådgivare SÄRNMARK ASSISTANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig/assistansrådgivare


Sök lediga jobb Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Klippan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se