Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Stockholms stad; Avd Äldreomsorg

Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Stockholms stad; Avd Äldreomsorg jobb Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Stockholms stad; Avd Äldreomsorg

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Stockholms stad; Avd Äldreomsorg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Stockholms stad; Avd Äldreomsorg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Stödperson/fritidspersonal till Karbyskolan- Vallentuna

  2. Butiksansvarig tillsvidare- Järfälla

  3. Adolf Fredrik söker lärare eng/sv 100% tillsvidare- Stockholm

  4. Kundtjänstmedarbetare sökes till fastighetsbolag- Stockholm

  5. Enhetschef- Stockholm

  6. Är du en av Boxers nya fältsäljare?- Stockholm

  7. Hela Sverige som kontor?- Stockholm

  8. Nytt säljjobb efter semestern?- Stockholm

  9. Nannynu! Barnvakt Stockholm Ekerö 1 eftermiddag/vecka- Ekerö

  10. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Vasastan, 2-4 ggr/månad- Stockholm


Mer beskrivning

Stödperson/fritidspersonal till Karbyskolan
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. Karbyskolan är en F-9 skola i Vallentuna som arbetar offensivt med att utveckla en attraktiv skola för framtiden. Vårt arbete vilar på Vallentunas värdegrund med utgångspunkt i värdeorden engagemang, allas lika värde och utveckling. Vi är en välorganiserad verksamhet som står för hög kvalitet, trygghet och bra resultat. Karbyskolan är certifierad inom ISO 9001. Tjänsten Vi söker en stödperson till arbetslag 4-6. I tjänsten ingår att vara ett stöd för elever i det dagliga arbetet samt att ta ansvar för enskilda barn och grupper i vissa situationer. På eftermiddagen förläggs arbetet till skolans fritidshem. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn i och ungdomar. Utbildning inom den pedagogiska sektorn är meriterande, men inget krav. Du måste vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med både barn och vuxna. Du ska vara lyhörd för barn med speciella behov.  Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträdesdag är 5 augusti 2013 och tjänsten sträcker sig fram till läsårets slut, eventuellt längre. Tjänsten  har omfattningen 100%. Vi tillämpar individuell lönesättning. Karbyskolan ger stimulans och stöd i personalens utveckling. Vill du veta mer om tjänsten Kontakta arbetslagsledare Ulrika Tagesson, telefon 08-587 861 06 eller rektor Mikael Odin, 08-587 853 21. Mer information och fackliga representanter hittar du på http://www.vallentuna.se under Sök lediga jobb. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ner på sidan, senast den 2013-07-28. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Hela verksamheten är IiP-certifierad. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Stödperson/fritidspersonal till Karbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödperson/fritidspersonal till Karbyskolan

Butiksansvarig tillsvidare
Life är Nordens ledande handelsplats för produkter och tjänster inom hälsa. Life hjälper sina kunder att hålla sig friska genom att finna en bättre balans mellan kost, motion och vila. Butikskedjan Life har 460 butiker fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 364 000 aktiva medlemmar. Koncernen har 380 anställda och omsatte över 900 miljoner SEK 2010.Vi söker en Butiksansvarig till Life i Jacobsberg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 37 h/veckan. Vi tillämpar provtjänstgöring 6 månader. Du som söker ska ha dokumenterad ledarerfarenhet, gärna med personalansvar och insikt i kedjedrift. Du ska även ha säljvana från en bransch där säljegenskaper är i fokus. Givetvis har du ett stort intresse för hälsa, kost och motion samt goda kunskaper inom området. Det är viktigt att du arbetar för bästa tänkbara service och har ett kundbemötande utöver det vanliga där du älskar att sälja med omtanke.  Du är även entusiasmerande och resultatinriktad. Vi erbjuder dig ett självständigt och ansvarsfullt arbete i en dynamisk organisation med starkt kundfokus. Då vår bransch är kvinnodominerande ser vi gärna manliga sökande. Vi vill ha din ansökan senast den 30/7 2013.
Företag: Life
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksansvarig tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksansvarig tillsvidare

Adolf Fredrik söker lärare eng/sv 100% tillsvidare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Adolf Fredriks Musikklasser Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er).Du ska undervisa åk 7-9 samt vara mentor i åk 8. Du ingår i ett arbetslag och är med i skolans utvecklingsarbete. Du ska vara behörig lärare i svenska och engelska. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha dokumenterad erfarenhet med goda vitsord. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig personal inom Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Sara Sjöblom,08-508 44 866 Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Adolf Fredriks Musikklasser
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Adolf Fredrik söker lärare eng/sv 100% tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Adolf Fredrik söker lärare eng/sv 100% tillsvidare

Kundtjänstmedarbetare sökes till fastighetsbolag
Är Du en serviceinriktad person som söker efter nya utmaningar? Just nu söker vi kundtjänstmedarbetare för ett längre heltidsuppdrag med start i början av augusti. Som konsult hos Bemannia får Du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden. En kreativ arbetsplats för Dig med stora möjligheter. Om kunden: Kunden är ett fastighetsbolag i Stockholmsområdet som totalt äger och förvaltar 130 fastigheter. Målgruppen är till största del senior-, trygghets- och studentboenden. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i företagets kundtjänst där du kommer att ta emot felanmälningar samt besvara allmänhetens frågor om boende, boendeköer etc. Du kommer vidare att ta emot beställningar av tilläggstjänster såsom städning, enklare inrednings och byggnationer. Du kommer dagligen ha kontakt med entreprenad, förvaltare och övriga anställda på företaget. Dina kvalifikationer - Du har tidigare har arbetat med kundtjänst och service - Gymnasium eller likvärdig utbildning - Goda kunskaper i svenska - Goda datakunskaper då du kommer arbeta i ett flertal system - B-körkort är mediterande - Det är även mediterade om du har tidigare erfarenhet av yrket, då gärna inom fastighetsbranschen - Det är mycket meriterande om du talar och skriver Finska Personliga egenskaper: Som person är Du trevlig, pigg och glad och framförallt serviceinriktad. Du är också noggrann, flexibel och självgående. Du bör vara en initiativrik och en engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta och att skapa goda relationer. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Svensk- och finsktalande kundtjänstmedarbetare" Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare sökes till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare sökes till fastighetsbolag

Enhetschef
Lantmäteriet söker enhetschef till enheten för myndighetsuppdrag Lantmäteriet erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och en arbetsorganisation som gör det spännande, roligt och utmanande att arbeta hos oss. För att leva upp till vår värdegrund service, öppenhet och handlingskraft förväntas våra medarbetare att uppnå resultat, utveckla och vara delaktiga. Lantmäteriets enhet för myndighetsuppdrag, EMA, utgör inom ramen för myndighetssamverkan kompetensstöd inom geografisk information till Försvarsmakten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap samt Försvarets materielverk. Enhetens primära uppgift är dels att förvalta geografisk information från olika nationella och internationella samarbetspartners, dels att ur denna leverera anpassade geografiska informationspaket och tryckta kartor. Enheten har knappt 40 medarbetare och är indelad i tre funktioner med varsin funktionschef samt en ledningsgrupp. Funktionerna är Produkter, Tjänster samt IT-stöd och Administration. Enhetschefen är direkt underställd Lantmäteriets Generaldirektör. Arbetsuppgifter Som enhetschef har du ansvar för verksamhetsledning innefattande bland annat inriktning, planering och beslut av strategisk karaktär samt styrning och kontroll med syftet att på ett framgångsrikt sätt leda verksamheten mot långsiktiga mål. Här i ligger även att skapa förutsättningar för verksamheten på kortare sikt samt att leda förändringsprocesser i organisationen. I rollen ingår också nära samverkan med samverkansmyndigheter såsom Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Du ansvarar för enhetens medarbetare med hjälp av tre funktionschefer och en ställföreträdande chef. Det innebär att du planerar och följer enhetens medarbetare vid t ex rekrytering, utveckling, bemanning samt avveckling av personal. Till detta hör även att ansvara för dess kostnader med syfte att skapa förutsättningar för verksamhetens långsiktiga utveckling. Här i ligger även ansvar för utveckling och uppföljning av arbetsgivarrollen, lönearbete, kompetensförsörjning och arbetsmiljön. Enhetschefen är tillika enhetens säkerhetschef och ansvarar för bland annat riktlinjer och instruktioner samt tillträdes-, ordnings-, brandskydds- och personsäkerhetsbestämmelser. Kvalifikationer Kunskap För arbetet behövs: -Erfarenhet av arbete med myndighetsstyrning  -Högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet Erfarenhet Det är meriterande med: - Erfarenhet av arbete vid myndigheter inom Totalförsvaret - Erfarenhet av arbete vid Försvarsmaktens högkvarter - Erfarenhet av arbete på Försvarsdepartementet Kompetens Vi söker dig som: - Är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer - Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och är bra på att skapa kontakter och underhålla relationer - Tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. - Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.   Anställningen innebär 6 månaders provanställning. Du blir anställd i Lantmäteriet med placering i Stockholm. Svenskt medborgarskap är ett krav och vi kommer att genomföra registerkontroll vid anställning. Kontaktuppgifter Om du vill veta mer så kontakta gärna HR-direktör Marie Lyxell-Stålnacke telefon 026 - 63 31 03. Fackliga företrädare för Lantmäteriakademikerna/SACO, Torsten Svärd, telefon 026 - 63 34 47 och för ST inom Lantmäteriet, Muriel Bjureberg, telefon 026 - 63 34 54. Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@lm.se. Eftersom vi använder det statliga ramavtalet när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt. Övrig information Då Lantmäteriet har en omfattande utlandsverksamhet kan det finnas möjligheter att arbeta i olika internationella projekt. Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Om du väljer att skicka annonsen per brev, märk då kuvertet och ansökan med referensnummer 302-2013/2504, senast 2013-08-16. Postadressen till oss är Lantmäteriet 801 82 Gävle. Handlingar per brev skannas. För att skärmbilden av handlingarna inte ska bli svårlästa ber vi dig så långt som möjligt undvika kraftiga färger som bakgrund eller mörkt skuggad bakgrund.
Företag: LANTMÄTERIET
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Stockholm, Enhetschef LANTMÄTERIET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Är du en av Boxers nya fältsäljare?
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Vi söker för Boxers räkning just nu flera fältsäljare som vill utveckals i en fartfylld miljö med hela Sverige som arbetsplats. Boxer TV Access AB erbjuder konsumenter attraktiva programpaket och mervärdestjänster till ett konkurrenskraftigt pris och med teknik som är enkel att använda. Boxer startades i oktober 1999 och tillsammans med Terracom Sverige, Terracom Danmark, Boxer Danmark och finländska PlusTV en del av Terracom Group.se Vill Du jobba hos en av Sveriges största Digital TV-distributör?  Som säljkonsult hos Boxer TV-Access arbetar du i en tempofylld miljö och är en del av nytt och ungt säljteam. Du kommer att arbeta med att skaffa nya kunder, vårda befintliga och se till att Boxer digital TV fortsätter att förknippas med hög kvalité och service. Du kommer ingå i ett härligt team på 7-10 personer som reser över hela landet för att bearbeta konsumenter som vistas och besöker städer, köpcentrum, mässor mm. För att passa in vårt team tror vi att du: * Är en ”doer” som drivs att påverka din egen lön och förutsättningar * Är en prestigelös team-player som kan kombinera ödmjukhet med ett personligt driv * Har förmågan att stötta kollegor och bidra med mycket energi * Ansvarsfull och anpassningsbar till nya miljöer och kunder * Älskar kundkontakt och möjligheten att generera nya affärer * Har glimten i ögat och en talang för att argumentera för din sak * Talar Svenska obehindrat i tal och skrift samt har datorvana * Har dokumenterad erfarenhet av nykundsförsäljning (fältförsäljning av abonnemang är meriterande) * Innehar B-körkort (inget krav, dock meriterande) * Tycker det är kul och vara på resande fot och ser inga hinder i att 70-80% av arbetet kräver övernattning utanför Stockholm. Arbetsuppgifter/ansvarsområden Som säljkonsult hos Boxer arbetar du främst med nykundsbearbetning via mässor, marknader, event och dörrknackning Tillsammans med kund göra behovsanalys och presentera produkter/tjänster efter kundens behov Säkerställa att kund är införstådd med produkt/tjänst som du erbjuder kunden Arbeta för att uppnå och leverera månadsbudget samt uppsatta mål Delta vid kund och säljaktiviteter Hjälpa till vid montering av säljmaterial på mässor, event etc Vara ett föredöme och representera Boxer på och utanför arbetet Vi erbjuder Dig: * Marknadens i särklass bästa villkor i form av lön, provision + traktamente * Säljtävlingar med fina priser och resor! * Nära samarbete och kontinuerlig coachning av Din säljansvarig * Möjlighet att representera Boxer på några av Sveriges största event * Teamkänsla utöver det vanliga i ett sammansvetsat och framgångsrikt säljteam * Säljutbildning i olika steg som får Dig att utvecklas både som säljare och som person * Möjlighet och resa och uppleva Sverige   Är detta något för dig? Skicka i så fall din ansökan där du bifogar CV, foto samt ett personligt brev där du skriver varför DU är rätt person för oss!
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en av Boxers nya fältsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en av Boxers nya fältsäljare?

Hela Sverige som kontor?
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Vi söker för Boxers räkning just nu flera fältsäljare som vill utveckals i en fartfylld miljö med hela Sverige som arbetsplats. Boxer TV Access AB erbjuder konsumenter attraktiva programpaket och mervärdestjänster till ett konkurrenskraftigt pris och med teknik som är enkel att använda. Boxer startades i oktober 1999 och tillsammans med Terracom Sverige, Terracom Danmark, Boxer Danmark och finländska PlusTV en del av Terracom Group.se Vill Du jobba hos en av Sveriges största Digital TV-distributör?  Som säljkonsult hos Boxer TV-Access arbetar du i en tempofylld miljö och är en del av nytt och ungt säljteam. Du kommer att arbeta med att skaffa nya kunder, vårda befintliga och se till att Boxer digital TV fortsätter att förknippas med hög kvalité och service. Du kommer ingå i ett härligt team på 7-10 personer som reser över hela landet för att bearbeta konsumenter som vistas och besöker städer, köpcentrum, mässor mm. För att passa in vårt team tror vi att du: * Är en ”doer” som drivs att påverka din egen lön och förutsättningar * Är en prestigelös team-player som kan kombinera ödmjukhet med ett personligt driv * Har förmågan att stötta kollegor och bidra med mycket energi * Ansvarsfull och anpassningsbar till nya miljöer och kunder * Älskar kundkontakt och möjligheten att generera nya affärer * Har glimten i ögat och en talang för att argumentera för din sak * Talar Svenska obehindrat i tal och skrift samt har datorvana * Har dokumenterad erfarenhet av nykundsförsäljning (fältförsäljning av abonnemang är meriterande) * Innehar B-körkort (inget krav, dock meriterande) * Tycker det är kul och vara på resande fot och ser inga hinder i att 70-80% av arbetet kräver övernattning utanför Stockholm. Arbetsuppgifter/ansvarsområden Som säljkonsult hos Boxer arbetar du främst med nykundsbearbetning via mässor, marknader, event och dörrknackning Tillsammans med kund göra behovsanalys och presentera produkter/tjänster efter kundens behov Säkerställa att kund är införstådd med produkt/tjänst som du erbjuder kunden Arbeta för att uppnå och leverera månadsbudget samt uppsatta mål Delta vid kund och säljaktiviteter Hjälpa till vid montering av säljmaterial på mässor, event etc Vara ett föredöme och representera Boxer på och utanför arbetet Vi erbjuder Dig: * Marknadens i särklass bästa villkor i form av lön, provision + traktamente * Säljtävlingar med fina priser och resor! * Nära samarbete och kontinuerlig coachning av Din säljansvarig * Möjlighet att representera Boxer på några av Sveriges största event * Teamkänsla utöver det vanliga i ett sammansvetsat och framgångsrikt säljteam * Säljutbildning i olika steg som får Dig att utvecklas både som säljare och som person * Möjlighet och resa och uppleva Sverige   Är detta något för dig? Skicka i så fall din ansökan där du bifogar CV, foto samt ett personligt brev där du skriver varför DU är rätt person för oss!
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Hela Sverige som kontor? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hela Sverige som kontor?

Nytt säljjobb efter semestern?
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Boxers främsta uppgift är att sälja digital-TV-abonnemang och inom detta ryms ett flertal uppgifter som alla utgör stommen i vår verksamhet.  Boxer ingår tillsammans med Teracom och PlusTV i Teracom Group, en av Nordens ledande nät- och betal-tv-koncerner. Koncernen omsätter runt fyra miljarder kronor, har 700 anställda och ägs av svenska staten. Koncernen äger och driver digitala marknät med betal-tv-tjänster på tre marknader. Till kärnaffären hör också utsändning av nationell och lokal radio. De viktigaste produktområdena är betal-tv, radio- och tv-utsändningar, förbindelsetjänster samt inplaceringar och service. Excelsior Group är en av Boxers återförsäljare och ligger i Kista, 17 minuter norr om centrala Stockholm. Sedan 2008 har Excelsior Group med stor framgång förmedlat Boxers utbud till befintliga och potentiella kunder. Tack vare bolagets framfart och tillväxt söker vi nu nästa generations toppsäljare som vill ansluta sig till ett framgångsrikt bolag där ingen dag är en annan lik. Vi söker nu dig som vill arbeta och växa inom följande områden: * Försäljning mot befintliga kunder * Försäljning mot potentiella kunder * Winback/Anti churn * Kundtjänst Vi erbjuder dig: * Ett stimulerande och varierande arbete i en dynamisk miljö * En stark produktportfölj med lättsålda produkter * Fast lön + mycket god provision * Tävlingar med fina priser såsom Ipads, resor, presentkort etc. * Goda utvecklingsmöjligheter inom Excelsior Group och AddMan Bemanning * Team känlsa utöver det vanliga med stöttande och motiverade kollegor Du som söker: * Är en driven person som trivs i en fartfylld miljö * Trivs med att arbeta med telefonen som redskap * Älskar utmaningen i att utveckla dig själv och jobba mot uppsatta mål * Har troligen erfarenhet ifrån liknande arbete * Är en glad och social person bidrar till en bra stämning * Har möjlighet och arbeta mellan 11:30-19:30 mån-tors och 10:00-18:00 på fredagar Stämmer DU in på ovanstående? Skicka oss då din ansökan och du kan vara på god väg och förändra din framtid! Bifoga oss ditt CV, foto samt en presentation.
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt säljjobb efter semestern? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt säljjobb efter semestern?

Nannynu! Barnvakt Stockholm Ekerö 1 eftermiddag/vecka
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen på Ekerö vill ha barnpassning ca 1 eftermiddag/vecka mellan kl 14.30/15 - 17.30, vilken dag är flexibel. De har ett barn på 4 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Ekerö 1 eftermiddag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Ekerö 1 eftermiddag/vecka

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Vasastan, 2-4 ggr/månad
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj i Vasastan med ett barn (10 månader) önskar hjälp med barnpassning två till fyra gånger i månaden ca 2,5-3 timmar per tillfälle, det kan vara såväl förmiddag som eftermiddag. Start i slutet av augusti månad. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Vasastan, 2-4 ggr/månad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Vasastan, 2-4 ggr/månad


Sök lediga jobb Biståndsbedömare_Biståndshandläggare Stockholms stad; Avd Äldreomsorg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se