Biträdande Verksamhetschef jobb - lediga jobb

Biträdande Verksamhetschef jobb Biträdande Verksamhetschef jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Biträdande Verksamhetschef. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Biträdande Verksamhetschef. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Leg.sjuksköterska/biträdande verksamhetschef- Stockholm

 2. Biträdande verksamhetschef Ösmo- Nynäshamn

 3. Trainee biträdande verksamhetschef, Lindögården i Västervik- Västervik

 4. Biträdande Verksamhetschef- Jönköping

 5. Biträdande Verksamhetschef, omsorg- Solna

 6. Biträdande Verksamhetschef till Kundval Linköping- Linköping

 7. Biträdande Verksamhetschef / Trainee- Stockholm

 8. Biträdande verksamhetschef - sommarläger- Göteborg

 9. Biträdande verksamhetschef/Sektionschef- Stockholm

 10. Biträdande Verksamhetschef / Trainee- Stockholm

 11. HSB Omsorg söker biträdande Verksamhetschef- Täby

 12. Biträdande verksamhetschef och samordnare till ny ungdomsenhet i Markaryd- Markaryd

 13. Biträdande verksamhetschef för kompetenscentrum internmedicin och geri ...- Luleå

 14. Biträdande verksamhetschef Östersund- Östersund

 15. HSB Omsorg söker biträdande Verksamhetschef- Täby

 16. Biträdande Verksamhetschef kombinerad SSK/DSK- Ronneby

 17. Sjuksköterska/biträdande verksamhetschef- Vallentuna

 18. Biträdande Verksamhetschef/Sektionschef- Stockholm

 19. Biträdande Verksamhetschef Attendo Vasen- Stockholm

 20. Biträdande verksamhetschef Attendo St. Jörgen Göteborg- Göteborg

 21. Biträdande verksamhetschef och samordnare till ny ungdomsenhet i Markaryd- Markaryd

 22. Biträdande verksamhetschef- Jönköping

 23. Biträdande Verksamhetschef- Falkenberg

 24. Biträdande verksamhetschef till Stadsbiblioteket- Nyköping

 25. Biträdande verksamhetschef- Stockholm

 26. Biträdande verksamhetschef till Ekbacken i Sundbyberg- Stockholm

 27. Biträdande verksamhetschef- Varberg

 28. Biträdande verksamhetschef- Eksjö

 29. Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt HVB-hem Åbygården- Malmö

 30. Biträdande verksamhetschef till Attendo Lindögården i Västervik- Västervik

 31. Biträdande verksamhetschef/sjuksköterska på Attendo Kungshamn- Nacka

 32. Biträdande verksamhetschef / Sjuksköterska- Täby

 33. Biträdande verksamhetschef till Attendo Lindgården.- Kristianstad

 34. Biträdande verksamhetschef- Sollentuna

 35. Biträdande verksamhetschef sökes till Attendo Solbacken- Stockholm

 36. Biträdande verksamhetschef till vårt Asyl-boende i Upplands Väsby- Stockholm

 37. Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt PUT-boende i Uppsal- Uppsala

 38. Röntgensjuksköterska/Biträdande verksamhetschef- Göteborg

 39. Psykiatrisjuksköterska /Biträdande verksamhetschef- Kristianstad

 40. Biträdande Verksamhetschef till Äldreförvaltningen- Karlskrona


Mer beskrivning

Leg.sjuksköterska/biträdande verksamhetschef
Verksamhetsbeskrivning Nyöppnade Hälsans Vårdcentral Tensta erbjuder nu en utmanande och spännande position. Vi ska kännetecknas av god trivsel och hög funktionalitet. Vår målsättning är att vara en attraktiv vårdcentral med god tillgänglighet och vänligt bemötande. Vi prioriterar kvalitet och service och vill att våra medarbetare skall vara engagerade i att ständigt förbättra verksamheten. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är leg.sjuksköterska gärna med vidareutbildning och har några års erfarenhet. Du har haft ansvar för personal och budget. Vidare har du förståelse för ekonomi, drift och kundservice. Som person är du en flexibel och strukturerad problemlösare. Du är självständig samtidigt som du är kommunikativ och drivande. Nyckelorden för att lyckas är :passionerad, entusiastisk, initiativtagande, utvecklande och coachande. Arbetsuppgifter Vanligt förkommande arbetsuppgifter på vårdcentral. Du ska ha vana att arbeta med bland annat telefonrådgivning, mottagningsarbete och dokumentation. Tillsammans med verksamhetschef säkerställa att målen för resultat och kunder uppnås. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Hälsans Vårdcentral Tensta (Carolus AB)
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.sjuksköterska/biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.sjuksköterska/biträdande verksamhetschef

Biträdande verksamhetschef Ösmo
Arbetsplatsen Arbetsplatsen är belägen i Ösmo utanför Nynäshamn. Här driver Attendo fyra barn och ungdomsboenden och en korttidsverksamhet för barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Verksamheterna ligger i natursköna omgivningar. Alla verksamheter ligger inom gångavstånd från allmäna kommunikationer och åker du bil tar resan från Stockholm ca 30 min. Vi sätter barnens behov i fokus och arbetar målinriktat med komunnikation och ökad delaktighet i samhället. Alla verksamheter jobbar utifrån Tydliggörande pedagogik. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Du kommer tillsammans med verksamhetscheferna att leda arbetet och utvecklingen av verksamheterna. Du kommer att vara delaktig i planering, personaladministration, verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete men även delta i det dagliga arbetet runt brukarna. Kvalifikationer Krav på socionom- beetendevetar- eller social omsorgsutbildning. Du som person har ett tydligt kund-, kvalitets- och resultat fokus. Du har ambitionen att i framtiden arbeta som verksamhetschef men du saknar kanske erfarenhet av ledarskap.
Företag: Attendo AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef Ösmo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef Ösmo

Trainee biträdande verksamhetschef, Lindögården i Västervik
Arbetsplatsen Attendo driver Lindögården (SÄBO) och kundval hemtjänst på uppdrag av Västerviks kommun. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Som trainee erbjuds du ett individuellt utvecklingsprogram! Du får arbeta tillsammans med en verksamhetschef i dennes dagliga arbete och vår förhoppning är att du efter genomgående traineeutbildning ska kunna gå vidare inom Attendos organisation som biträdande verksamhetschef. Att arbeta som biträdande verksamhetschef innebär att bistå verksamhetschefen i dennes dagliga arbete samt vara dennes ersättarplanering vid frånvaro. Kvalifikationer Attendo region Sydost söker dig som vill utvecklas till biträdande verksamhetschef och kanske i framtiden även som verksamhetschef. Du ska ha ett brinnande intresse och engagemang för äldre personer med olika behov. Du gillar utmaningar, har en social kompetens och är nytänkande. Vi förutsätter att du trivs i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du har relevant högskoleutbildning t ex socionomutbildning. Du behärskar MS Officepaketet, svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har körkort.
Företag: Attendo AB
Ort: Västervik
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Trainee biträdande verksamhetschef, Lindögården i Västervik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainee biträdande verksamhetschef, Lindögården i Västervik

Biträdande Verksamhetschef
Vill du bidra till ett gott liv - hela livet? Vi söker Biträdande Verksamhetschef till LSS-verksamheter för vuxna i Taberg. Solhagagruppen arbetar med att erbjuda skräddarsydda lösningar inom LSS, SoL och skola med fokus på mänskliga rättigheter för individer med funktionsnedsättning inom neuropsykiatri mm. I företaget verkar cirka 1200 anställda för att bidra till att realisera företagets vision: Ett gott liv - hela livet. Bergshyddan AB, en del av Solhagagruppen, har bedrivit verksamhet sedan 1922 i Tabergsdalen. Vi erbjuder verksamhet för både vuxna och barn/ungdomar. Verksamheten drivs med TEACCH och andra evidensbaserade metoder som utgångspunkt. Huluängs servicebostad är beläget i Hovslätt. Boendet har åtta platser och vänder sig till personer med funktionsnedsättning inom personkrets 1, 2 och 3. I boendet skapar vi individuella boendelösningar utifrån respektive individs styrkor, intressen och drömmar. I Daglig verksamhet planeras anpassad daglig sysselsättning för personer med olika funktionsnedsättningar. Verksamheten har idag plats för 20 arbetstagare. Arbetet har sin utgångspunkt i varje arbetstagares specifika behov och möjligheter. Lokalerna är belägna i Taberg Huvudsakligt ansvar: Du kommer utifrån individens behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje brukare ett meningsfullt, roligt, intressant, utvecklande och självständigt liv. Detta i linje med Solhagagruppens syfte, mål och värderingar: - Vi visar respekt för människans värde - Vi delar med oss, arbetar tillsammans och tar eget ansvar - Vi hushållar med resurser och tar ansvar för framtiden Som Biträdande verksamhetschef arbetar du nära verksamhetschefen och är delaktig i planering, drift, utveckling och uppföljning av verksamheten. Du deltar i ansvaret för områdena Kvalitet, Medarbetare/Organisation, Ekonomi, Marknadsföring, Försäljning och Integration. Krav och Förväntningar: För oss är det viktigt med verksamhetsnära ledarskap vilket innebär att du viss del av din arbetstid arbetar i omsorgsarbetet. Vi har tydligt brukarfokus där insatserna planeras, dokumenteras och utvärderas utifrån den enskildes behov, intressen och önskemål. Vi lägger stor vikt på nära samarbete med nätverket runt den enskilde. Som ledare förväntas du tydliggöra krav och förväntningar i arbetet, vår vision och våra värderingar, lagkrav samt ge medarbetarna förutsättningar att leva efter dessa genom handledning, utbildning och metodstöd. Du motiverar, engagerar och bidrar till arbetsglädje. Kompetens: Vi söker dig som är sjuksköterska, socionom, socialpedagog eller som har annan högskole- eller universitetsutbildning inom området. Du har ett brinnande intresse och erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar. Kunskap om de lagar (LSS, SOL, HSL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är meriterande. Kunskap om förvärvade hjärnskador, utvecklingsstörning och/eller autism samt olika pedagogiska metoder inom området bedömer vi som mycket värdefullt. Färdigheter: Du har en personlig mognad, en grundtrygghet och en balanserad och varm framtoning. Du har en självinsikt och är öppen för egen utveckling. Du bygger goda relationer och är kommunikativ, öppen och tydlig. Du har ett starkt engagemang, en egen motor och ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har en organisatorisk, administrativ förmåga, samt tänker ständiga förbättringar i allt du gör. Du är en förebild i organisationen.
Företag: BERGSHYDDAN AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef

Biträdande Verksamhetschef, omsorg
Proffssystern AB Kort om oss: Företaget Proffssystern AB i Stockholm har lång erfarenhet inom vård och omsorg av äldre och funktionshindrade. Vi fokuserar ständigt på att tillfredställa den enskildes behov på bästa möjliga sätt och med bästa kvalitet. Vårt mål är att kunna ge varje individ ett gott och tryggt liv för att kunna bo kvar hemma. Vi lägger stor vikt på kundens rutiner och vanor då vi anser att det är en viktig aspekt för ett väl fungerande sammarbete. Vi vill tillsammans med våra hemtjänstinsatser att individen ska ha möjlighet att kunna bevara sin nuvarande funktion och stimulera de mindre fungerade funktionerna. Vi på ProffsSystern erbjuder även en mångkulturell insatts där du med etnisk bakgrund kan känna dig trygg och kan bevara din tradition samt religion med omsorg och respekt. Vi anspassar och knyter en detaljerad genomförandeplan med dig för att säkerhetsställa att just dina behov uppfylls i bästa möjliga mån. Vi erbjuder: Hemtjänst, bemanning samt uthyrning av vårdpersonal, hushållsnära tjänster, personlig assistans, avslösarservice och ledsagning. BITRÄDANDE VERKSAMHETSCHEF SÖKES! Arbetsuppgifter: Tillsammans med verksamhetschefen samordna, leda, fördela och utveckla arbetet inom den kommunala hälso- och sjukvården samt äldreomsorgen Driva programområdet så att god kvalitet, god ekonomi och god arbetsmiljö genomsyrar arbetsprocesserna . Övrigt biträda verksamhetschefen i den dagliga verksamheten. Kvalifikationer: Socionomutbildad 5-10 års erfarenhet av arbete inom vård/omsorg Datavana (move pad) Kunskap i budget och ekonomisk uppföljning. Högskoleexamen, gärna socionom samt erfarenhet av att leda enhetschefer och legitimerad personal. God svenska i tal och skrift på grund av arbetsuppgifterna, såsom kontakt med våra kunder, läsa och förstå instruktioner. Vi har kontor på följande platser: - Huvudkontor Bagartorpsringen 26 Solna - Kvarnplan 4-6 Järfälla - Skolvägen 1 Upplands Väsby - Östervägen 71 Upplands-Bro
Företag: Proffssystern i Stockholm AB
Ort: Solna
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef, omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef, omsorg

Biträdande Verksamhetschef till Kundval Linköping
Arbetsplatsen Du kommer att arbeta inom någon av våra kundvalsenheter i Linköping och du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen vid en av de berörda enheterna. Attendos verksamheter är indelade i olika regioner och Du kommer att tillhöra Region Väst med regionkontor i Göteborg. Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Arbetsuppgifter Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefen behjälplig och ingår i enhetens ledningsgrupp. Du är delaktig i arbetet med utveckling av verksamheten och arbetar med personal, ekonomi och kvalitetsfrågor. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleexamen inom beteendevetenskapligt område. Vi ser gärna att du även besitter kunskaper inom ekonomi och personal. Detta är dock inget krav. Körkort och datavana är ett krav. Vi söker dig som vill och har förmågan att leda våra medarbetare inom kundval/hemtjänst. Vi vill att du är en person som gillar att leda medarbetare i en verksamhet med högt tempo och ständig förändring. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Attendo AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef till Kundval Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef till Kundval Linköping

Biträdande Verksamhetschef / Trainee
Arbetsplatsen Attendo Ekehöjden är ett äldreboende med inriktning mot demens, totalt finns 64 lägenheter. Boendet är beläget i Bredäng söder om Stockholm med närhet till tunnelbana och buss. Attendo Ekehöjden jobbar mycket aktivt för att både brukare och medarbetare ska trivas, ett kvitto på det är mycket fina resultat i såväl brukar- som medarbetarenkäter! Läs med om Attendo Ekehöjden på www.attendo.se Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Arbetsuppgifter Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefen behjälplig och ingår i enhetens ledningsgrupp. Du sköter enhetens personalplanering på kort och lång sikt, vi använder systemet Medvind. Du är delaktig i arbetet med utveckling av verksamheten och arbetar med personal, ekonomi och kvalitetsfrågor. Du ersätter verksamhetschefen vid dennes frånvaro. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt och har stort intresse för att aktivt delta i verksamhetens utveckling.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef / Trainee jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef / Trainee

Biträdande verksamhetschef - sommarläger
Majblommans Riksförbund söker personal till sommarens lägerverksamhet på Galtarö i Stenungsund Biträdande verksamhetschef Anställningstid fr.o.m. 1 mars - 30 september 2014 Rapporterar direkt till Galtarö verksamhetschef Arbetsplatsen ligger i Göteborg, under lägertiden är arbetsplatsen Galtarö Heltid Arbetsuppgifter Arbeta med rekrytering av personal, planera verksamheten, informera om verksamheten till dem som finansierar barns deltagande på Galtarö Genomföra planerings- och utbildningsdagar för sommarpersonalen Leda och kvalitetssäkra sommarverksamheten Återkoppling efter sommarverksamheten Dina kvalifikationer Dokumenterat goda ledaregenskaper från verksamhet med barn Kunskaper om barns olika behov och livssituationer Goda kunskaper i ekonomi Högskolestudier eller motsvarande arbetslivserfarenhet Polisregisterutdrag utan anmärkningar Till tjänsten finns tydlig dokumentation och väl upparbetade rutiner för hela sommarverksamheten. För mer information Ring Majblomman 031-60 68 90 eller Astrid Stenermark Nygren 0705-44 63 17 Ansökan skickas till Postadress: Majblommans Riksförbund Att: Astrid Stenermark Nygren Kungsgatan 28 411 19 Göteborg E-postadress: astrid@majblomman.se Se även www.majblomman.se Sista ansökningsdatum: 15 januari 2014
Företag: Majblommans Riksförbund
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef - sommarläger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef - sommarläger

Biträdande verksamhetschef/Sektionschef
AnOpIVA-klliniken Huddinge AnOpIVA-kliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge har 550 medarbetare och är indelad i fem avdelningar; Anestesi/Operation, Intensivvård, Uppvakningsvård, Smärtdiagnostik och behandling samt en FOUU-enhet. Varje avdelning leds av en vårdchef och en biträdande verksamhetschef/ledningsansvarig läkare samt en FoUU-chef. Kliniken bedriver högspecialiserad sjukvård samt forskning, utbildning och utvecklingsarbete. Intensivvårdsavdelningen är en av Sveriges modernaste med en patientfokuserad miljö som svarar för all intensivvård på sjukhuset i Huddinge. Avdelningen har 16 fysiska platser varav fyra isoleringsrum och 150 medarbetare som vårdar cirka 800 patienter /år. Till intensivvården hör förstås MIG-verksamhet och en post-IVA mottagning. Den högspecialiserade intensivvården innefattar bland annat transplantationskirurgi, övre gastrokirurgi, gastro- och njurmedicin, hematologi och infektionssjukvård samt barn med transplantationsrelaterade sjukdomstillstånd. Den akademiska aktivitetsnivån är mycket hög med spetskompetens inom metabolisk forskning samt bred undervisningsverksamhet inom interprofessionellt lärande. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som har fokus på ledarskapet och kan utveckla verksamheten strategiskt med utgångspunkt "Patienten alltid först". Du är medicinskt ledningsansvarig och har tillsammans med vårdchefen och avdelningens ledningsgrupp ett delat ledningsansvar för verksamheten. Du är chef för sektionens specialistkompetenta läkare och arbetar för att dessa utvecklas inom kompetensområdet. Som biträdande verksamhetschef deltar du också på ett naturligt sätt i många av sjukhusets flödesprocesser. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Tillsammans med övriga chefer deltar du i utvecklingsarbetet och ledningen av kliniken. Kvalifikationer: Specialistkompetens i anestesiologi och intensivvård. Du har dokumenterad chefs- och ledarerfarenhet samt har kunskap i att leda förändrings- och utvecklingsarbete. Flerårig erfarenhet av intensivvård är ett krav, gärna på universitetssjukhusnivå. Du har även en väl dokumenterad akademisk kompetens, är disputerad samt har erfarenhet av att leda utveckling och utbildning inom intensivvård. Personliga egenskaper: Till dina personliga egenskaper hör ett tydligt ledarskap, lyhördhet och beslutsförmåga. Du är resultatinriktad och har förmåga att kommunicera, engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat med delaktighet från medarbetarna och de fackliga organisationerna men också främja interprofessionellt samarbete. Vi ställer stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef/Sektionschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef/Sektionschef

Biträdande Verksamhetschef / Trainee
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Vill du ingå i vår ledningsgrupp? Attendo Ekehöjden är ett äldreboende med inriktning mot demens, totalt finns 64 lägenheter. Boendet är beläget i Bredäng söder om Stockholm med närhet till tunnelbana och buss. Attendo Ekehöjden jobbar mycket aktivt för att både brukare och medarbetare ska trivas, ett kvitto på det är mycket fina resultat i såväl brukar- som medarbetarenkäter! Arbetsuppgifter Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefen behjälplig och ingår i enhetens ledningsgrupp. Du sköter enhetens personalplanering på kort och lång sikt, vi använder systemet Medvind. Du är delaktig i arbetet med utveckling av verksamheten och arbetar med personal, ekonomi och kvalitetsfrågor. Du ersätter verksamhetschefen vid dennes frånvaro. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt och har stort intresse för att aktivt delta i verksamhetens utveckling.  
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef / Trainee jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef / Trainee

HSB Omsorg söker biträdande Verksamhetschef
HSB Omsorg erbjuder hemtjänst, hushållsnära tjänster och driver äldreboenden i Stockholmsregionen. Vi är en del av den kooperativa HSB-rörelsen och har arbetat med verksamheter inom äldreomsorg sedan 1993. Grundtanken i vår verksamhet är att kunden själv utformar sin omsorg och blir bemött med respekt. Våra tjänster anpassas efter våra kunders behov, önskemål och förväntningar. Vi är ett företag under stark tillväxt med 1 300 medarbetare och en årlig omsättning på över 360 Mkr. Vår värdegrund ETHOS: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, präglar vår verksamhet. Mer information om HSB Omsorg finner du på vår hemsida, www.hsbomsorg.se Vi söker en biträdande verksamhetschef till vår hemtjänstverksamhet i Täby Uppdraget blir att, tillsammans med verksamhetschefen, driva och utveckla det operativa arbetet inom vår etablerade hemtjänstverksamhet. Tillsammans är det ni som har helhetsperspektivet och bidrar med inspirerande och tydlig ledning av personal och uppföljning av verksamheten. I din roll ingår att hålla kontakten med kommunen och andra intressenter för att säkerställa att hemtjänstverksamheten synliggörs och kvalitetssäkras samt att HSB Omsorg blir det självklara valet för våra kunder. Du deltar i företagets chefsmöten och kommer att rapportera direkt till verksamhetschef. Krav för tjänsten är att du har en högskoleexamen inom vård- och omsorgsområdet och erfarenhet av ledarskap. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande befattning och god kännedom om hemtjänst. Du är van att arbeta tydligt med kvalitet parallellt med vetskapen om att det är våra kunders uppfattning som avgör vår framgång. Du trivs i ett relationsbyggande arbete nära kunden och har god erfarenhet av kvalitetsarbete och kundval. Du har vidare god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Som person ska du ha god organisationsförmåga, vara administrativt kunnig, ha ett gott omdöme och kunna arbeta metodiskt för att uppnå resultat samt kunna handskas med många varierande arbetsuppgifter samtidigt. Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa delaktighet. Vidare förväntas du besitta ogd social förmåga samt vara kommunikativ i tal och skrift. Tjänsten är ett vikariat tom 31 augusti 2014 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde sker efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Täby. Vill du anta denna utmaning? HSB Omsorg erbjuder dig en kvalificerad och aktiv chefsroll i en engagerad verksamhet. Vi erbjuder dig en chefsroll i nära samarbete med ledning och kollegor i ett företag med gedigen värdegrund. Du erhåller individuell lön och ett nära chefsstöd. Vi kan komma att påbörja rekryteringen innan annonstiden har gått ut så tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Att du delar vår värdegrund ETHOS ser vi som en självklarhet och dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för tjänsten. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail utan hänvisar din ansökan till vår externa länk. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta, Verksamhetschef Anna Larsson. Telefon 08-638 89 40. Vi sköter hanteringen av denna rekrytering internt och avböjer därför extern hjälp med annonsering, urval etc.
Företag: HSB Omsorg
Ort: Täby
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga HSB Omsorg söker biträdande Verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HSB Omsorg söker biträdande Verksamhetschef

Biträdande verksamhetschef och samordnare till ny ungdomsenhet i Markaryd
VoB Syd är ett kommunalt vårdbolag som ägs av kommunerna i Kronobergs län och Skåne. Verksamheterna tar emot akuta och planerade uppdrag från socialtjänsten (SOL och LVU) gällande skydd och stöd, utredning, behandling med placering i HVB eller familjehem. VoB driver även boenden för ensamkommande flyktingungdomar och erbjuder konsultationer och insatser i öppenvård. VoB är känt för kundfokus, kvalitetstänkande och förståelse för socialtjänstens situation. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001. VoB kommer under 2014 att starta ett utrednings- och behandlingshem i Strömsnäsbruk, Markaryds kommun. Verksamheten riktar sig till ungdomar i åldern 15-21 år med psykosocial problematik. Exempelvis olika former av normbrytande beteenden, relationsproblem, självdestruktivitet samt andra riskbeteenden. Då kommunerna även efterfrågar placeringsalternativ för ungdomar med flyktingbakgrund med särskilda vårdbehov kommer verksamheten att utveckla kompetens och metodik inom detta område Enheten planerar för 8 utrednings- och behandlingsplatser samt upp till 6 utslussningsplatser. Verksamhetens bemanning kommer att motsvara drygt 12 tjänster varav nattjänsterna är deltidstjänster. ARBETSUPPGIFTER Som biträdande verksamhetschef har du tillsammans med verksamhetschefen det övergripande ansvaret för verksamhetens kvalitet, ekonomi, kundrelationer, utveckling och personal. Du har vidare,i samarbete med verksamhetens samordnare, ansvar för skriftliga sammanställningar vid utredningsuppdrag. Ersätter verksamhetschefen vid dennes frånvaro. Som samordnare har du det yttersta ansvaret utifrån varje uppdrag, du är den som planerar och strukturerar upp arbetet kring ungdomen. Samordnaren ansvarar för den skriftliga dokumentationen så som genomförandeplaner, sammanställningar och utlåtanden. Du har ett nära och aktivt samarbete med socialtjänstens handläggare samt övriga så som migrationsverk, polis, Bup, skola m f l. En stor del av arbetsuppgifterna innebär samtalskontakter med ungdomar och deras föräldrar/vårdnadshavare, gode män och andra personer i ungdomens nätverk. Du ska självständigt kunna genomföra en BBIC utredning. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten som biträdande verksamhetschef är socionom eller har annan adekvat högskoleutbildning.Du har erfarenhet av socialt arbete samt arbetsledning inom HVB eller kommunal socialtjänst. Du är en tydlig, kreativ, och lyhörd ledare med god administrativ förmåga. Erfarenhet av arbete med flyktingfrågor är meriterande. Du har hög integritet och god förmåga att samverka både internt med personal och kollegor samt externt med socialtjänst, skola och andra samarbetsparter. Vi förväntar oss att du är kommunikativ, flexibel, tillgänglig, strukturerad, positiv och prestigelös. Du som söker en samordnartjänst har utbildningsbakgrund som ovan och gärna med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i riskzonen. Erfarenhet av arbete på HVB är meriterande. VoB eftersträvar en jämn könsfördelning och vi ser därför gärna manliga sökande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: VoB Syd AB, Högelid
Ort: Markaryd
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef och samordnare till ny ungdomsenhet i Markaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef och samordnare till ny ungdomsenhet i Markaryd

Biträdande verksamhetschef för kompetenscentrum internmedicin och geri ...
Efter årsskiftet bildas Luleå/Bodens närsjukvårdsområde som en del i att landstinget inför närsjukvård. Här kommer ca 1300 medarbetare att arbeta inom primärvård, vuxenpsykiatri och somatisk specialistsjukvård. Inom  närsjukvårdsområdets somatiska specialistsjukvård bildas sex basenheter och till en av dem söker vi nu biträdande verksamhetschef.    Kompetenscentrum för internmedicin/Geriatrik är en av de sex basenheterna och har två uppdrag: • Att bedriva närsjukvård för patienter boende i Luleå och Bodens kommuner i nära samarbete med övriga hälso- och sjukvårdsaktörer som primärvård och vuxenpsykiatri och i samverkan med hälso- och sjukvården i Luleå och Bodens kommuner. Särskild uppmärksamhet ska ägnas åt grupper som har behov av ett holistiskt perspektiv i sitt omhändertagande. • Att bedriva högspecialiserad vård för hela länets behov inom de medicinska specialiteter där vårdprocessen är nära integrerad med den övriga närsjukvården. Vården sker framförallt i samverkan med länets medicin- och rehabiliteringskliniker, samt med regionsjukhuset i Umeå och övriga inrättningar för riks- och regionvård.      Om Arbetsplatsen                Kompetenscentrum för Internmedicin/Geriatrik innefattar närsjukvård/högspecialiserad vård inom områdena endokrinologi,gastroenterologi, geriatrik, hematologi, nefrologi och neurologi. Verksamheten innefattar mottagningar, dagbehandlingscenter och vårdavdelningar för ovanstående specialiteter som även inkluderar palliativ vård och strokevård. Arbetsuppgifter Som biträdande verksamhetschef är du behjälplig verksamhetschefen med arbetsledning och administratíva arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med planering och uppföljning av verksamheten, personal- och arbetsmiljöfrågor samt med rekrytering. Du ersätter verksamhetschefen vid dennes frånvaro och ingår i ledningsgruppen.  Din bakgrund             Vi söker dig som har högskoleutbildning inom vårdområdet, gärna legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från sluten vård. Du bör därutöver ha chefserfarenhet från hälso- och sjukvård. Som person har du god samarbetsförmåga, är kreativ, flexibel och självständig. Du kan engagera och motivera dina medarbetare och har en helhetsyn på verksamheten. Anställningsfakta Du anställs på ett chefsförordnande som är tidsbegränsat och i grunden har du en tillsvidareanställning på verksamhetsområdet i ditt yrke. Du är placerad på Sunderby sjukhus, tillträde enligt överenskommelse.             Vill du veta mer? För mer information om jobbet kontakta verksamhetschef Kristina Myhr Eriksson 0920-28 33 89 el 070-34 34 161                      Fackliga företrädare: Vårdförbundet, Camilla Engström-Degerlund, 070-515 08 99, Camilla.Engström-Degerlund@nll.se NLF, Peter Johansson, 0920-28 34 36, Peter.S.Johanssson@nll.se Kommunal, Marianne Engberg, 0920-28 41 44, Marianne.Engberg@nll.se Vision, Anders Grahn, 0911-750 93, Anders.Grahn@nll.se SACO, Anna Ek, 0920-670 71, Anna.Ek@nll.se
Företag: Norrbottens läns landsting
Ort: Luleå
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef för kompetenscentrum internmedicin och geri ... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef för kompetenscentrum internmedicin och geri ...

Biträdande verksamhetschef Östersund
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Vi erbjuder en utvecklande anställning med en omväxlande vardag! I Östersund bedriver vi hemtjänst vid fyra enheter och behöver nu förstära vår chefsgrupp med en biträdadne verksamhetschef då Östersunds kommun inför valfrihetssystem inom hemtjänst/hemsjukvård. Som biträdande verksamhetschef arbetar du nära verksamhetschefen. Du kommer att få lära dig verksamheten från grunden. Tillsammans med verksamhetschefen kommer du att ansvara för personal och bemanningsfrågor, ekonomi, kvalité samt kontakt med brukare, närstående och kund. Du kommer att vara en viktig person i arbetet med att starta upp, driva och utveckla verksamheten. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom social omsorg, socionom eller motsvarande. Du behöver vara kreativ, initiativtagande samt ha en förmåga att entusiasmera och stimulera människor i din närhet. Du börjar ditt arbete som biträdande verksamhetschef för att på sikt axla verksamhetschefs ansvaret. Det är viktigt att du har körkort. För att söka tjänsten skickar du din ansökan och CV till kontaktpersonens e-mailadress senast den 31/1-2014. Ange annonsens rubrik i ämnesraden i e-mailet med dina ansökningshandlingar. Intervjuer kommer att ske löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att skicka in din ansökan!
Företag: Attendo AB
Ort: Östersund
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef Östersund

HSB Omsorg söker biträdande Verksamhetschef
HSB Omsorg erbjuder hemtjänst, hushållsnära tjänster och driver äldreboenden i Stockholmsregionen. Vi är en del av den kooperativa HSB-rörelsen och har arbetat med verksamheter inom äldreomsorg sedan 1993. Grundtanken i vår verksamhet är att kunden själv utformar sin omsorg och blir bemött med respekt. Våra tjänster anpassas efter våra kunders behov, önskemål och förväntningar. Vi är ett företag under stark tillväxt med 1 300 medarbetare och en årlig omsättning på över 360 Mkr. Vår värdegrund ETHOS: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, präglar vår verksamhet. Mer information om HSB Omsorg finner du på vår hemsida, www.hsbomsorg.se Vi söker en biträdande verksamhetschef till vår hemtjänstverksamhet i Täby Uppdraget blir att, tillsammans med verksamhetschefen, driva och utveckla det operativa arbetet inom vår etablerade hemtjänstverksamhet. Tillsammans är det ni som har helhetsperspektivet och bidrar med inspirerande och tydlig ledning av personal och uppföljning av verksamheten. I din roll ingår att hålla kontakten med kommunen och andra intressenter för att säkerställa att hemtjänstverksamheten synliggörs och kvalitetssäkras samt att HSB Omsorg blir det självklara valet för våra kunder. Du deltar i företagets chefsmöten och kommer att rapportera direkt till verksamhetschef. Krav för tjänsten är att du har en högskoleexamen inom vård- och omsorgsområdet och erfarenhet av ledarskap. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande befattning och god kännedom om hemtjänst. Du är van att arbeta tydligt med kvalitet parallellt med vetskapen om att det är våra kunders uppfattning som avgör vår framgång. Du trivs i ett relationsbyggande arbete nära kunden och har god erfarenhet av kvalitetsarbete och kundval. Du har vidare god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Som person ska du ha god organisationsförmåga, vara administrativt kunnig, ha ett gott omdöme och kunna arbeta metodiskt för att uppnå resultat samt kunna handskas med många varierande arbetsuppgifter samtidigt. Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa delaktighet. Vidare förväntas du besitta ogd social förmåga samt vara kommunikativ i tal och skrift. Tjänsten är ett vikariat tom 31 augusti 2014 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde sker efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Täby. Vill du anta denna utmaning? HSB Omsorg erbjuder dig en kvalificerad och aktiv chefsroll i en engagerad verksamhet. Vi erbjuder dig en chefsroll i nära samarbete med ledning och kollegor i ett företag med gedigen värdegrund. Du erhåller individuell lön och ett nära chefsstöd. Vi kan komma att påbörja rekryteringen innan annonstiden har gått ut så tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Att du delar vår värdegrund ETHOS ser vi som en självklarhet och dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för tjänsten. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail utan hänvisar din ansökan till vår externa länk. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta, Verksamhetschef Anna Larsson. Telefon 08-638 89 40. Vi sköter hanteringen av denna rekrytering internt och avböjer därför extern hjälp med annonsering, urval etc.
Företag: HSB Omsorg
Ort: Täby
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga HSB Omsorg söker biträdande Verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HSB Omsorg söker biträdande Verksamhetschef

Biträdande Verksamhetschef kombinerad SSK/DSK
Capio Citykliniken är en Vårdcentral belägen i Ronneby. Vi har ansvar för ca. 7000 listade patienter och är totalt 16 anställda med för närvarande 3 specialister i allmänmedicin. BESKRIVNING AV TJÄNST: Tjänsten som biträdande verksamhetschef innebär att biträda verksamhetschefen i att leda och planera den dagliga verksamheten på vårdcentralen men även att utveckla verksamheten framåt. Tjänsten innebär kliniskt arbete ca 50% och administrativt arbete 50%. Tjänsten är kombinerad med ssk/dsk. KVALIFIKATIONER: Sjuksköterska/Distriktssköterska ANSTÄLLNINGSFORM/TJÄNSTGÖRINGSGRAD Fast anställning 100%, dagtid OM CAPIO: Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. KONTAKT: Torbjörn Svensson, Verksamhetschef Tel: 0457-34082, 0708179251
Företag: CAPIO CITYKLINIKEN RONNEBY
Ort: Ronneby
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef kombinerad SSK/DSK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef kombinerad SSK/DSK

Sjuksköterska/biträdande verksamhetschef
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Är du sjuksköterska som är redo för nya utmaningar? Attendo Vårdbo Vallentuna är ett äldreboende med 33 lägenheter fördelade på fyra avdelningar varav tre är med demensinriktning. Boendet ligger i ett trevligt grönområde intill 4H-gården i Vallentuna. Vi söker en sjuksköterska som även ska arbeta del av sin tid som biträdande verksamhetschef. Arbetet som sjuksköterska innebär omvårdnadsansvar för ett visst antal brukare och de uppgifter som följer därtill. Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetschefen med viss administation, att driva kvalitetsutvecklingsarbetet framåt, vissa arbetsledande uppgifter och du erätter verksamheteschefen då denne inte är på plats. Arbetet som biträdande verksamhetschef ger dig goda möjligheter att utvecklas vidare inom arbetsledar- och personalområdet. Arbetstiden är dagtid med helgtjänstgöring var tredje vecka. Vi ser helst att du ahr erfarenhet från äldreomsorgen, meriterande är om du har erfarenhet av arbetsledande befattning sedan tidigare. Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som känner att du vill komma vidare i din karriär. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Attendo AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/biträdande verksamhetschef

Biträdande Verksamhetschef/Sektionschef
AnOpIVA-kliniken Huddinge AnOpIVA-kliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge har 550 medarbetare och är indelad i fem avdelningar; Anestesi/Operation, Intensivvård, Uppvakningsvård, Smärtdiagnostik och behandling samt en FOUU-enhet. Varje avdelning leds av en vårdchef och en biträdande verksamhetschef/ledningsansvarig läkare samt en FoUU-chef. Kliniken bedriver högspecialiserad sjukvård samt forskning, utbildning och utvecklingsarbete. Intensivvårdsavdelningen är en av Sveriges modernaste med en patientfokuserad miljö som svarar för all intensivvård på sjukhuset i Huddinge. Avdelningen har 16 fysiska platser varav fyra isoleringsrum och 150 medarbetare som vårdar cirka 800 patienter /år. Till intensivvården hör förstås MIG-verksamhet och en post-IVA mottagning. Den högspecialiserade intensivvården innefattar bland annat transplantationskirurgi, övre gastrokirurgi, gastro- och njurmedicin, hematologi och infektionssjukvård samt barn med transplantationsrelaterade sjukdomstillstånd. Den akademiska aktivitetsnivån är mycket hög med spetskompetens inom metabolisk forskning samt bred undervisningsverksamhet inom interprofessionellt lärande. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som har fokus på ledarskapet och kan utveckla verksamheten strategiskt med utgångspunkt "Patienten alltid först". Du är medicinskt ledningsansvarig och har tillsammans med vårdchefen och avdelningens ledningsgrupp ett delat ledningsansvar för verksamheten. Du är chef för sektionens specialistkompetenta läkare och arbetar för att dessa utvecklas inom kompetensområdet. Som biträdande verksamhetschef deltar du också på ett naturligt sätt i många av sjukhusets flödesprocesser. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Tillsammans med övriga chefer deltar du i utvecklingsarbetet och ledningen av kliniken. Kvalifikationer: Specialistkompetens i anestesiologi och intensivvård. Du har dokumenterad chefs- och ledarerfarenhet samt har kunskap i att leda förändrings- och utvecklingsarbete. Flerårig erfarenhet av intensivvård är ett krav, gärna på universitetssjukhusnivå. Du har även en väl dokumenterad akademisk kompetens, är disputerad samt har erfarenhet av att leda utveckling och utbildning inom intensivvård. Personliga egenskaper: Till dina personliga egenskaper hör ett tydligt ledarskap, lyhördhet och beslutsförmåga. Du är resultatinriktad och har förmåga att kommunicera, engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat med delaktighet från medarbetarna och de fackliga organisationerna men också främja interprofessionellt samarbete. Vi ställer stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: För ansökan, se nedan under LUS-information och www.karolinska.se/jobb.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef/Sektionschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef/Sektionschef

Biträdande Verksamhetschef Attendo Vasen
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Vill du vara en del av vårt team och utveckla Attendo Vasen Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Arbetsuppgifterna innebär såväl administrativt som mer operativt arbete. Du kommer tillsammans med verksamhetschefen bland annat att arbeta med: - kontakter med kund, brukare och närstående - kvalitetsarbete - rekrytera, handleda/utveckla, motivera samt behålla de bästa medarbetarna - personalplanering/bemanning - lönerapportering, fakturering - ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro Du kommer även parallellt med dina arbetsuppgifter förberedas i rollen som verksamhetschef genom att delta i våra ledarutbildningar och med anknytning till dessa arbeta med olika projekt i verksamheten Kvalifikationer: Vi söker Dig som är sjuksköterska, med flerårig erfarenhet av äldreomsorg. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Du har intresse av arbetsledning och ser detta som en positiv möjlighet att utvecklas inom företaget. God samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang samt förmåga att fatta egna beslut är egenskaper som krävs för tjänsten. Även datavana är ett krav Våra biträdande verksamhetschefer är våra framtida verksamhetschefer. Därför ser vi gärna att Du som söker tjänsten har viljan och ambitionen att bli en av våra framtida verksamhetschefer Ansökan sker via mail till Gabriella.Rodling@attendo.se, ange ansökan biträdande verksamhetschef i rubriken på mailet. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef Attendo Vasen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef Attendo Vasen

Biträdande verksamhetschef Attendo St. Jörgen Göteborg
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Vill Du vara med och utveckla vår verksamhet? Vi söker en biträdande verksamhetschef till Attendo St. Jörgens Grupp- och Äldreboende. S:t Jörgen är ett äldreboende samt ett gruppboende för demenssjuka som drivs i egen regi av Attendo sedan flera år tillbaka på uppdrag av Göteborgs Stad. Våra boenden ligger på Hisingen i härlig parkmiljö med härliga promenadstråk inpå husknuten. Det finns goda busskommunikationer till S:t Jörgen med bussnummer 47, 52 eller 53. S:t Jörgen består av två delar, ett äldreboende med 40 lägenheter och ett demensboende med 32 lägenheter. Arbetsuppgifter Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Arbetsuppgifterna innebär operativt såväl som administrativt arbete. Du kommer tillsammans med verksamhetschefen bland annat att arbeta med: - kontakter med kund, brukare och närstående - kvalitetsarbete - rekrytera, handleda/utveckla, motivera samt behålla de bästa medarbetarna - personalplanering/bemanning - lönerapportering, fakturering - ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro Du kommer även parallellt med dina arbetsuppgifter förberedas i rollen som verksamhetschef genom att delta i våra ledarutbildningar och med anknytning till dessa arbeta med olika projekt i verksamheten. Kvalifikationer Vi söker Dig som har lämplig högskoleutbildning, (ex sjuksköterska, socionom, sjukgymnast), med flerårig erfarenhet av äldreomsorg. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Du har intresse av arbetsledning och ser detta som en positiv möjlighet att utvecklas inom företaget. God samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang samt förmåga att fatta egna beslut är egenskaper som krävs för tjänsten. Även god datavana är ett krav. Övrigt Tjänstgöring måndag-fredag 40 timmars vecka. Våra biträdande verksamhetschefer är våra framtida verksamhetschefer. Därför ser vi gärna att Du som söker tjänsten har viljan och ambitionen att bli en av våra framtida verksamhetschefer. Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning. Förfrågningar: Linda Berntsson, 0702-16 80 01 och Mirjana Alisic, 0703-98 31 80 Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2014-02-24 Ange annonsens titel i rubrikfältet på din ansökan via e-post. Välkommen att skicka in din ansökan.
Företag: Attendo AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef Attendo St. Jörgen Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef Attendo St. Jörgen Göteborg

Biträdande verksamhetschef och samordnare till ny ungdomsenhet i Markaryd
VoB Syd ägs av kommunerna i Kronobergs län och Skåne. VoB (Vård och behandling) drivs på samhällsnyttig grund utan vinstsyfte. Verksamheterna tar emot akuta och planerade uppdrag från socialtjänsten (SOL och LVU) gällande skydd och stöd, utredning, behandling med placering i HVB eller familjehem. VoB driver även boenden för ensamkommande flyktingungdomar och erbjuder konsultationer och insatser i öppenvård. VoB är känt för kundfokus, kvalitetstänkande och förståelse för socialtjänstens situation. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001. Arbetsklimatet i VoB präglas av engagemang, öppenhet och prestigelöshet. Som medarbetare ges du stort utrymme att ta eget ansvar och du har stor frihet att lösa ditt uppdrag på det sätt som du tycker är bäst. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och subventionerad friskvård. Vill Du vara med och starta en ny verksamhet? VoB kommer under 2014 att starta ett utrednings- och behandlingshem i Strömsnäsbruk, Markaryds kommun. Verksamheten riktar sig till ungdomar i åldern 15-21 år med psykosocial problematik. Exempelvis olika former av normbrytande beteenden, relationsproblem, självdestruktivitet samt andra riskbeteenden. Då kommunerna även efterfrågar placeringsalternativ för ungdomar med flyktingbakgrund med särskilda vårdbehov kommer verksamheten att utveckla kompetens och metodik inom detta område. Enheten planerar för 8 utrednings- och behandlingsplatser samt upp till 6 utslussningsplatser. Verksamhetens bemanning kommer att motsvara drygt 12 tjänster varav nattjänsterna är deltidstjänster. ARBETSUPPGIFTER Som biträdande verksamhetschef har du tillsammans med verksamhetschefen det övergripande ansvaret för verksamhetens kvalitet, ekonomi, kundrelationer, utveckling och personal. Samordnaren har det dagliga operativa ansvaret för att uppdraget utförs i enlighet med avtal och genomförandeplan och är huvudansvarig för klientarbetet i vardagen KVALIFIKATIONER Du som söker har adekvat beteendevetenskaplig högskoleutbildning. Som biträdande verksamhetschef har du erfarenhet av socialt arbete samt arbetsledning inom HVB eller kommunal socialtjänst. Som samordnare har du erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i riskzonen. Erfarenhet av arbete på HVB är meriterande. För båda tjänsterna ser vi att Du är självständig, utåtriktad, flexibel och har en utpräglad förmåga att skapa goda samarbetsrelationer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av arbete med flyktingfrågor är meriterande. VoB eftersträvar en jämn könsfördelning och vi ser därför gärna manliga sökande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: VoB Syd AB, Solhäll -Markaryd
Ort: Markaryd
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef och samordnare till ny ungdomsenhet i Markaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef och samordnare till ny ungdomsenhet i Markaryd

Biträdande verksamhetschef
Biträdande Verksamhetschef sökes till LSS-verksamheter i Taberg. Solhagagruppen arbetar med att erbjuda skräddarsydda lösningar inom LSS, SoL och skola med fokus på mänskliga rättigheter för individer med funktionsnedsättning inom neuropsykiatri mm. I företaget verkar cirka 1200 anställda för att bidra till att realisera företagets vision: Ett gott liv - hela livet. Solhagagruppens Region Sydost bedriver sin verksamhet i Tabergsdalen. Gruppbostäder och servicelägenheter, daglig verksamhet samt grundskola, grundsärskola/träningsskola och gymnasiesärskola. Verksamheten drivs med TEACCH och andra evidensbaserade metoder som utgångspunkt. Vi erbjuder stöd och service till våra boende och skapar förutsättningar för ett liv som bygger på personernas styrkor, drömmar och intressen. Huluängs servicebostad där vi skapar individuella boendelösningar finns i Hovslätt. Boendet har åtta platser och vänder sig till personer med funktionsnedsättning inom personkrets 1, 2 och 3. I Taberg ligger vår Dagliga verksamhet, där har vi anpassad daglig sysselsättning för personer med olika funktionsnedsättningar. Verksamheten har idag plats för 20 arbetstagare. Arbetet har sin utgångspunkt i varje arbetstagares specifika behov och möjligheter. Huvudsakligt ansvar: Du kommer utifrån individens behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje brukare ett meningsfullt, roligt, intressant, utvecklande och självständigt liv. Detta i linje med Solhagagruppens syfte, mål och värderingar: - Vi visar respekt för människans värde - Vi delar med oss, arbetar tillsammans och tar eget ansvar - Vi hushållar med resurser och tar ansvar för framtiden Som Biträdande verksamhetschef arbetar du nära verksamhetschefen och är delaktig i planering, drift, utveckling och uppföljning av verksamheten. Du deltar i ansvaret för områdena Kvalitet, Medarbetare/Organisation, Ekonomi, Marknadsföring, Försäljning och Integration. Krav och Förväntningar: För oss är det viktigt med verksamhetsnära ledarskap vilket innebär att du viss del av din arbetstid arbetar i omsorgsarbetet. Vi har tydligt brukarfokus där insatserna planeras, dokumenteras och utvärderas utifrån den enskildes behov, intressen och önskemål. Vi lägger stor vikt på nära samarbete med nätverket runt den enskilde. Som ledare förväntas du tydliggöra krav och förväntningar i arbetet, vår vision och våra värderingar, lagkrav samt ge medarbetarna förutsättningar att leva efter dessa genom handledning, utbildning och metodstöd. Du motiverar, engagerar och bidrar till arbetsglädje. Kompetens: Vi söker dig som är socionom, socialpedagog eller har annan högskole- eller universitetsutbildning inom området. Du har gedigen erfarenhet och ett brinnande intresse av att arbeta med vår målgrupp. För att lyckas i tjänsten måste du ha ledarerfarenhet från liknande verksamheter. Kunskap om de lagar (LSS, SOL, HSL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är meriterande. Kunskap om förvärvade hjärnskador, utvecklingsstörning och/eller autism samt olika pedagogiska metoder inom området bedömer vi som mycket värdefullt. Färdigheter: Du har en personlig mognad, en grundtrygghet och en balanserad och varm framtoning. Du har en självinsikt och är öppen för egen utveckling. Du bygger goda relationer och är kommunikativ öppen och tydlig. Du har ett starkt engagemang, en egen motor och ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är en förebild som visar på goda exempel.
Företag: BERGSHYDDAN AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef

Biträdande Verksamhetschef
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Vill du bli en av oss Attendo LSS bedriver ett flertal LSS verksamheter för personer med funktionsnedsättningar på uppdrag av Falkenbergs kommun. Vi behöver nu en engagerad biträdande Verksamhetschef som kan vara med och utveckla våra verksamheter. Arbetsuppgifterna är varierande vi ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga, vi vill också att du ska kunna arbeta i verksamheten. Vår vision är att stärka individen till ett självständigt och aktivt liv. Du är ansvarstagande, har ett professionellt förhållningssätt och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och du arbetar med god struktur och uttrycker dig klart och tydligt i både tal och skrift.Vi söker dig som är socionom eller har likvärdig högskoleutbildning. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävsFörmåner: Personalförmåner utefter Attendos policy så som sko- och friskvårdsbidrag, gratis kaffe och frukt.Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.Ansökan sker via e-mail.
Företag: Attendo AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef

Biträdande verksamhetschef till Stadsbiblioteket
Nyköping ligger vid kusten en timme söder om Stockholm. I kommunen arbetar cirka 4 000 personer för att uppfylla målen om service, professionellt bemötande och tillgänglighet samt möta de utmaningar som ställs på en region i stark tillväxt. Stadsbiblioteket ingår i division Barn Utbildning Kultur och dess enhet Kultur & Fritid. Vi bedriver verksamhet på huvudbiblioteket i stadens kulturhus, Culturum, på bokbussen och på en skolintegrerad filial och har årligen 230 000 besökare. Hos oss är metodutveckling och samverkan med användare och andra verksamheter centralt. I vår enhet finns också Barnkulturcentrum med Gripes modellteatermuseum, konsumentvägledning, konstansvarig tjänsteman och arkiv. Vi är totalt 33 medararbetare, varav 23 är knutna till biblioteket. I samband med en omorganisation kommer den nuvarande bibliotekschefen att få utökat ansvar som verksamhetschef för hela enheten. En ny tjänst som biträdande verksamhetschef inrättas samtidigt, och vi söker nu en erfaren bibliotekarie som vill ha denna drivande och kreativa roll hos oss. ARBETSUPPGIFTER Du har eget personalansvar och visst budgetansvar. I personalansvaret ingår att leda, fördela och följa upp arbetet för cirka 16 personer på biblioteket. Fokus i ditt arbete kommer att vara vår vuxenverksamhet samt centrala funktioner som medieförsörjning och IT. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och bidrar på så sätt till hela vår drift och utveckling. Du arbetar operativt i den dagliga verksamheten och ska dessutom initiera och driva projekt internt och i samverkan med andra. Aktuella utmaningar hos oss är anslutning till Libris, metodutveckling i läsfrämjande, e-medieförsörjning och lokalförbättringar. Du kommer tillsammans med verksamhetschefen och medarbetarna att vara drivande i dessa frågor och samtidigt sätta din prägel på vår fortsatta utveckling. I division Barn Utbildning Kultur arbetar ca 1 850 medarbetare mot målet ”Barn, utbildning och kulturs verksamheter är attraktiva, har god kvalitet och visar goda resultat”. I divisionen ingår förskolor, grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning samt kultur. Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar därför en jämnare köns- och åldersfördelning samt varierad etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Kommunen arbetar kontinuerligt med att ge alla arbetsplatser förutsättningar för ett medskapande och strukturerat arbetssätt. Vi lägger därför stor vikt vid att du delar kommunens värdegrund och medarbetarpolicy. I Nyköpings kommun satsar vi på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. Läs mer: http://www.nykoping.se KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en tydlig bild av vad folkbiblioteket kan vara idag och som har förmåga att kommunicera detta som ledare och som representant för verksamheten. Du har en akademisk examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller bibliotekarieexamen. Din arbetslivserfarenhet från folkbibliotek bör vara flerårig, gärna i en ledande roll. Du har ett genuint intresse för människor vilket ger dig förutsättningar att lyckas i arbetet mot allmänheten och i arbetsledarskapet. Som person har du förmågan att visa mod, vara entusiasmerande och skapa struktur. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet och hur vi bedömer din möjlighet att kunna axla arbetsledaransvaret och de utmaningar biblioteket står inför. Alla nytillträdda chefer i Nyköpings kommun bjuds in att delta i kommunens ledarutvecklingsprogram.
Företag: Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
Ort: Nyköping
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef till Stadsbiblioteket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef till Stadsbiblioteket

Biträdande verksamhetschef
Har du arbetat som verksamhetschef inom hemtjänst innan? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Anställning: För en heltidsanställning söker vi en biträdande verksamhetschef som främst kommer att fokusera på det administrativa men med visst övergripande ansvar för kunder och personal. Information om företaget: Söders Demens och Specialteam är ett privat företag inom hemtjänst som är specialiserade inom demens, psyk/missbruk och funktionsnedsättning. Vi är belägna på Södermalm. Läs mer om vårt företag och hur vi arbetar innan du söker tjänsten på www.sodersdemensteam.se Arbetsuppgifter: Du kommer dagligen att planera och placera ut kunder utifrån ett schemaprogram, detta sker även manuellt för att få ut bästa möjliga. Krävs att du är bra på att planera och räkna för att se helheten. Detta innefattar att du är datavan och kan tolka och planera utifrån biståndsbeslut och framförallt ska du kunna se lösningar och tycka att det är roligt. Du ringer in vikarier och planerar tillsammans med andra i ledningsgruppen det dagliga arbetet. Du har nära kontakt med biståndshandläggarna och går alltid ut till kunderna när problem uppstår samt återkopplar till anhöriga och personal. Du lägger in nya genomförandeplaner till kunder samt uppdatera redan exisisterande kunders genomförandeplaner. Stockholms stad använder sig av ett paragå program som fungerar som en stämpelklocka för medarbetarna genom arbetspasset. Din uppgift är att varje dag granska och godkänna insatser och pass. Du har även hand om viss fakturering samt genomgång av tjänsterapporter. Utbildning/erfarenhet Du ska ha arbetat som biträdande verksamhetschef inom hemtjänst innan. Varmt välkommen med din ansökan
Företag: SÖDERS DEMENS OCH SPECIALTEAM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef

Biträdande verksamhetschef till Ekbacken i Sundbyberg
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg har förmånen att driva Ekbacken hus H i Sundbyberg. Här finns 89 lägenheter, 65 platser för personer med demenssjukdom, 11 korttidsplatser och 13 sjukhemsplatser. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef som vill vara med och utveckla verksamheten. Som biträdande verksamhetschef på Ekbacken hus H arbetar du tillsammans med verksamhetschefen i det dagliga arbetet med verksamheten. Du ansvarar bland annat för verksamhetens egenkontroller och kvalitetsuppföljningar, samt handleda personalen. Handledningen innebär bland annat att motivera, engagera och få medarbetarna att reflektera och analysera arbetssätt, bemötandefrågor med mera. Du kommer att arbeta tillsammans med verksamhetschefen för att utveckla och förbättra verksamheten. Det kommer finnas en tydlig uppdelningen mellan dina och verksamhetschefens ansvarsområden. Vi erbjuder ett spännande och utmanade uppdrag med möjlighet att påverka och skapa en bra arbetsmiljö för medarbetare och boende. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och delar vår vision och humanistiska värdegrund. Du ska ha relevant högskoleutbildning (till exempel sjuksköterska, arbetsterapeut, äldrepedagog eller beteendevetare med mera) Du ska ha erfarenhet och kunskap av chefsarbete och/eller handledning, gärna handledning av vård- och omsorgspersonal. Lång erfarenhet av ledarskap är meriterande. Som person är du flexibel och har förmåga att se saker och ting ur olika synvinklar. Du har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. För att lyckas i din roll som chef är du tydlig och prestigelös. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet och referenser. Humana tillämpar en rökfri arbetsplats. Är du vår nya medarbetare? Tveka inte att söka redan nu, urval och intervjuer sker löpande. Vänligen avsätt tid för eventuell intervju 13 juni och 18 juni. I samband vid anställning kommer uppvisande av utdrag från belastningsregistret begäras in. Inom Humana arbetar vi enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". Vi har valt ut tre värdeord som vi tycker bäst beskriver hur vi vill ge vård och omsorg: Glädje, Engagemang och Ansvar. Dessa ord är viktiga för oss i bemötandet av kunder, närstående och medarbetare. Du ska dela vår humanistiska värdegrund och genuint trivas med att arbeta med människor. All annonsförsäljning undanbedes.
Företag: Humana Omsorg Ekbacken hus H Sundbyberg
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef till Ekbacken i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef till Ekbacken i Sundbyberg

Biträdande verksamhetschef
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt HVB-hem i Väröbacka. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef inför en kommande uppstart av ett PUT-boende för ensamkommande flyktingungdomar i Väröbacka med 18 boendeplatser. Du ska jobba nära verksamheten genom att tillsammans med verksamhetschefen leda och stödja medarbetarna i arbetet med ungdomarna. Du kommer ha en central roll i skapandet av en verksamhet som ska ge ungdomarna en god introduktion till vårt samhälle. Vidare att ge dem inflytande och delaktighet i verksamhetens utformning samt skapa förutsättningar att utveckla sina resurser. Frösunda vill vara en förebild för hur omsorg drivs ansvarsfullt och med hög kvalitet där vi alltid har kunden i fokus i det vi gör. Det innebär att vi alltid tänker på hur våra beslut och handlingar påverkar kunden och där kommer du att kunna bidra till Frösundas utveckling och resultat. Utvecklande ledarroll med stor kundfokus Som biträdande verksamhetschef ska du i samarbete med verksamhetschefen säkerställa att verksamheten håller en god kvalitet och utvecklas. Vi arbetar utifrån ett salutogent ledarskap. Med det menar vi att förhållningssättet och bemötandet tar ansats från det som fungerar och vidareutvecklar det mot de mål som sätts för den enskilde. Att vara biträdande verksamhetschef inom Frösunda Individ & Familj förutsätter att du som person har ett stort intresse för andra människor och en vilja att inspirera, uppmuntra och bekräfta positivt beteende. Dina övergripande arbetsuppgifter blir att planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet på enheten. I tjänsten ingår visst ansvar för både personal och ekonomi. Är du rätt person kan vi erbjuda dig en stimulerande och utmanande ledarroll i ett dynamiskt företag med fokus på utveckling och tillväxt. Din bakgrund Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med IVO:s (Inspektionen för Vård och Omsorg) bedömning av dig som tillståndsbärare som föreståndare för HVB-verksamhet. Vi vill därför att du som söker till denna befattning har: * Examen från socionomprogrammet med inriktning mot psykosocialt behandlingsarbete eller betyg från utbildning med motsvarande inriktning och innehåll * Väl förtrogen med lagar, förordning och föreskrifter inom verksamhetsområdet (SoL, LVU samt asyllagstiftning). * Väl vitsordad personlig lämplighet som chef/ledare * Omfattande kompetens inom BBIC/socialt arbete med barn/unga/ HVB-verksamhet. Även behandlingserfarenhet. Som ledare är du trygg, beslutsmässig och van att leda i förändring. Med ett genuint intresse för människor skapar du i ditt ledarskap förutsättningar för organisationen att nå sina mål och du är en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du har förmåga att med lyhördhet för kundens behov, hög empati och professionalism bygga och underhålla affärsrelationer. Du kommunicerar framgångsrikt, är kvalitetsmedveten och har en stark drivkraft. Vi söker dig som har viljan och engagemanget att framgångsrikt fortsätta utveckla Frösunda och som vill skapa framtidens omsorg. Det finns det goda karriärsmöjligheter att inom en snar framtid kunna ta över rollen som verksamhetschef, därav vill vi att biträdande verksamhetschef ska uppfylla de formella kraven som ställs från IVO. Körkort B körkort är ett krav. Arbetstider och omfattning 100 % tjänst, schemalagd arbetstid förlagd dagtid måndag till fredag. Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde Efter överenskommelse, Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning av vi sluter ett avtal med Kungsbacka kommun. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning.   Vi ser fram emot din ansökan och har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Håkan Nyman. E-post: hakan.nyman@frosunda.se Tel. 070-278 59 79
Företag: Frösunda
Ort: Varberg
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef

Biträdande verksamhetschef
Kirurgkliniken i Eksjö söker biträdande verksamhetschef Omfattning Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Dina arbetsuppgifter Tjänsten innebär att du svarar för och utvecklar Kirurgkliniken i länet tillsammans med verksamhetschef, vårdenhetschefer och övriga medarbetare på kliniken. Som biträdande verksamhetschef är du underställd verksamhetschefen för Kirurgkliniken. Din kompetens Du har advekat högskoleutbildning med god erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsarbete. Vi ser det som meriterande att du har ledarskapserfarenhet samt någon form av ledarskapsutbildning. Det är av stor vikt att du har god samarbets- och initiativförmåga. Vi vill att du har ett intresse av att utveckla samarbetet mellan kirurgklinikerna i Eksjö och Jönköping. Frågor och ansökan Verskamhetschef Erik Wellander, tfn:036-321309 eller 0733-401417. Biträdande verksamhetschef i Jönköping, Sophia Lundström, tfn: 036-321281. Facklig representant läkarföreningen Sarmad Hanna, tfn:0381-33 50 00 (vxl) Facklig representant vårdförbundet Josefina Lind, tfn:0381-33 50 00 (vxl) Facklig representant vision Helen Lööw, tfn:0381-33 50 00 (vxl) Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 140526. Höglandets sjukvårdsområde omfattar Höglandssjukhuset Eksjö-Nässjö samt kvinnohälsovården och barnhälsovården. Vårt sjukhus är ett av landets största länsdelssjukhus med cirka 300 vårdplatser och vi erbjuder de flesta medicinska specialiteter. Kirurgklinikens vårdenhet består av 53 vårdplatser uppdelade på 4 sektioner. Den operativa verksamheten är förlagd till Eksjö med cirka 3.400 ingrepp per år. I Eksjö finns mottagningar för allmänkirurgi, bröstmottagning, urologmottagning, stomimottagning samt endoskopienhet.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef

Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt HVB-hem Åbygården
Vi är 8 000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge.Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef inför en kommande uppstart av ett Asyl/PUT-boende för ensamkommande flyktingungdomar med speciella behov till vårt boende utanför Anderslöv. Du ska jobba nära verksamheten genom att tillsammans med verksamhetschefen leda och stödja medarbetarna i arbetet med ungdomarna. Du kommer ha en central roll i skapandet av en verksamhet som ska ge ungdomarna en god introduktion till vårt samhälle. Vidare att ge dem inflytande och delaktighet i verksamhetens utformning samt skapa förutsättningar att utveckla sina resurser. Frösunda vill vara en förebild för hur omsorg drivs ansvarsfullt och med hög kvalitet där vi alltid har kunden i fokus i det vi gör. Det innebär att vi alltid tänker på hur våra beslut och handlingar påverkar kunden och där kommer du att kunna bidra till Frösundas utveckling och resultat. Utvecklande ledarroll med stor kundfokus Som biträdande verksamhetschef ska du i samarbete med verksamhetschefen säkerställa att verksamheten håller en god kvalitet och utvecklas. Vi arbetar utifrån ett salutogent ledarskap. Med det menar vi att förhållningssättet och bemötandet tar ansats från det som fungerar och vidareutvecklar det mot de mål som sätts för den enskilde. Att vara biträdande verksamhetschef inom Frösunda Individ & Familj förutsätter att du som person har ett stort intresse för andra människor och en vilja att inspirera, uppmuntra och bekräfta positivt beteende. Dina övergripande arbetsuppgifter blir att planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet på enheten. I tjänsten ingår visst ansvar för både personal och ekonomi. Är du rätt person kan vi erbjuda dig en stimulerande och utmanande ledarroll i ett dynamiskt företag med fokus på utveckling och tillväxt. Din bakgrund Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med IVO:s (Inspektionen för Vård och Omsorg) bedömning av dig som tillståndsbärare som föreståndare för HVB-verksamhet. Vi vill därför att du som söker till denna befattning har: * Examen från socionomprogrammet med inriktning mot psykosocialt behandlingsarbete eller betyg från utbildning med motsvarande inriktning och innehåll * Väl förtrogen med lagar, förordning och föreskrifter inom verksamhetsområdet (SoL, LVU samt asyllagstiftning). * Väl vitsordad personlig lämplighet som chef/ledare * Omfattande kompetens inom BBIC/socialt arbete med barn/unga/ HVB-verksamhet. Även behandlingserfarenhet. Som ledare är du trygg, beslutsmässig och van att leda i förändring. Med ett genuint intresse för människor skapar du i ditt ledarskap förutsättningar för organisationen att nå sina mål och du är en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du har förmåga att med lyhördhet för kundens behov, hög empati och professionalism bygga och underhålla affärsrelationer. Du kommunicerar framgångsrikt, är kvalitetsmedveten och har en stark drivkraft. Vi söker dig som har viljan och engagemanget att framgångsrikt fortsätta utveckla Frösunda och som vill skapa framtidens omsorg. Det finns det goda karriärsmöjligheter att inom en snar framtid kunna ta över rollen som verksamhetschef, därav vill vi att biträdande verksamhetschef ska uppfylla de formella kraven som ställs från IVO. Körkort B körkort är ett krav. Arbetstider och omfattning 100 % tjänst, schemalagd arbetstid förlagd dagtid måndag till fredag. Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde Efter överenskommelse, Tjänsten kommer att tillsättas när vi fått tillståndet för denna målgrupp av IVO. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning.   Vi ser fram emot din ansökan och har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Håkan Nyman. E-post: hakan.nyman@frosunda.se Tel. 070-278 59 79
Företag: Frösunda
Ort: Malmö
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt HVB-hem Åbygården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt HVB-hem Åbygården

Biträdande verksamhetschef till Attendo Lindögården i Västervik
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Vi söker en biträdande verksamhetschef som vill vara med och utveckla verksamheten Lindögården (SÄBO) och kundval hemtjänst som Attendo driver på uppdrag av Västerviks kommun. Arbetsuppgifter Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand och arbetsuppgifterna innebär såväl administrativt som mer operativt arbete. Du kommer bland annat att arbeta med lönerapportering, fakturering, personalplanering och bemanning. Du kommer även parallellt med dina arbetsuppgifter att förberedas i rollen som verksamhetschef genom att delta i våra ledarutbildningar och med anknytning till dessa arbeta med olika projekt i verksamheten. Du kommer att ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro. Vi arbetar i team, integrerat och nära brukarna. Tillsammans med verksamhetschefen arbetar du för att säkra kvalitet och tillväxt. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett omväxlande tempo och du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen. Vi erbjuder ett spännande och utmanade uppdrag med möjlighet att påverka och skapa en bra arbetsmiljö för medarbetare och boende. Kvalifikationer Du har relevant högskoleutbildning och gärna erfarenhet av ledarskap, gärna från vård & omsorg. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du är målmedveten, kommunikativ och entusiasmerande. Körkort och datavana är ett krav. Attendo tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Inom Attendo erbjuds du kontinuerlig intern och extern kompetensutveckling. Välkommen med din ansökan via mail senast 2014-06-01. Ange "biträdande verksamhetschef Lindögården" i ämnesraden.
Företag: Attendo
Ort: Västervik
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef till Attendo Lindögården i Västervik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef till Attendo Lindögården i Västervik

Biträdande verksamhetschef/sjuksköterska på Attendo Kungshamn
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Kom och arbeta i en fantastisk miljö vid vattnet i Nacka på en demensboende! Vi söker Dig som vill arbeta som biträdande verksamhetschef och som sjuksköterska. Jobbet kommer att vara omväxlande och innehålla rekrytering, implementering av rutiner, vara med på planmöten på avdelningarna, närståendekontakter, beställningar, arbeta som sjuksköterska tillsammans med övriga sjuksköterskor mm. Attendo Kungshamn är ett Demensboende med 59 lägenheter. Vi har en verksamhetschef, samordnare, sjukgymnast, arbetsterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor mm. Då vi är ett livsstilsboende med inriktningen trädgård och utevistelse lägger vi mycket av våra aktiviteter utomhus. Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetschefen och samordnaren. Du som vill utvecklas vidare, har en god samarbetsförmåga, social kompetens, är positiv och ser det som en utmaning att jobba på detta fina boende är välkommen att söka denna tjänst. Du behörskar även svenska språket väl i så väl tal som skrift. Dokumentationssystemet som vi använder oss av är Safe Doc. Intervjuer kommer att ske löpande vilket betyder att tjänskten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen skickas in din ansökan så snart som möjligt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Tjänsten innebär att arbeta som sjuksöterska en helg var fjärde vecka kl.7.00-17.00 lördag och söndag.
Företag: Attendo
Ort: Nacka
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef/sjuksköterska på Attendo Kungshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef/sjuksköterska på Attendo Kungshamn

Biträdande verksamhetschef / Sjuksköterska
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Vill du vara med och skapa nybyggda livsstilsboendet AttendoEnhagsslingan i Täby? Vi söker Dig som tillsammans med oss vill vara med och bygga upp vårat nya livsstilsboende AttendoEnhagsslingan i Täby. Biträdande verksamhetschef/sjuksköterska kommer att vara ett omväxlande och utvecklande arbete, i arbetsupgifterna ingår bl a rekrytering, implementering av rutiner, vara med på planmöten på avdelningarna, närståendekontakter, beställningar, arbeta som sjuksköterska tillsammans med övriga sjuksköterskor. Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetschefen och samordnaren. AttendoEnhagsslingan är ett äldreboende med 54 lägenheter och möjlighet till parboende i sex lägenheter. Vi kommer att ha ett profilboende på det övre planet med inriktning finskspråkiga brukare både demens och soma. Vi ser därför gärna sökande som behärskar finska språket. Vi kommer att ha en verksamhetschef ,en samordnare, en sjukgymnast, en arbetsterapeut, sjuksköterskor och undersköterskor. Då vi är ett livsstilsboende med inriktningen utevistelse och trädgård lägger vi mycket av våra aktiviteter utomhus. Du som vill utvecklas vidare, har en god samarbetsförmåga, social kompetens, goda ledaregenskaper, är positiv och ser det som en utmaning att tillsammans med oss bygga detta fina boende är välkommen att söka denna tjänst. Du behörskar även svenska språket väl i så väl tal som skrift. Dokumentationssystemet som vi använder oss av är Safe Doc. Intervjuer kommer att påbörjas omgående. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning och tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Tjänsten är förlagd dagtid 40 tim/v. Delvis tjänstgöring på sjuksköterskeschema.
Företag: Attendo
Ort: Täby
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef / Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef / Sjuksköterska

Biträdande verksamhetschef till Attendo Lindgården.
Om tjänsten Har du ett genuint intresse för mänskliga relationer? Är du dessutom lyhörd och målmedveten? Med fortsatt tillväxt, förstärker nu Attendo region Skåne/Blekinge med en biträdande verksamhetschef till Attendo Lindgården i Broby. Om företaget Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag och erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Företaget med sina drygt 12 000 medarbetare omsätter årligen 5 miljarder kronor och finns idag representerat på ett 70-tal orter från Malmö i söder till Kalix i norr samt i Norge och Danmark. Attendo befinner sig nu i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen. Arbetsuppgifter Som biträdande verksamhetschef bistår du Lindgårdens verksamhetschef i den dagliga driften av boendet. Rollen är varierande och lärorik och du får möjlighet att arbeta med frågor rörande personal, arbetsmiljö, budget och kvalitet. Som btr. verksamhetschef är du en nyckelperson i verksamheten och tillsammans med ansvarig driver den mot uppsatta visioner och mål. Du både vårdar och utvecklar relationerna med din personal, myndigheter, organisationer, kunder och deras anhöriga. Kvalifikationer Du som söker har en relevant akademisk utbildning. Då tjänsten kräver en kännedom om branschen, förväntar vi oss också att du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Har du dessutom ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är detta meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi söker dig som är trygg i din person, kommunikativ och förtroendeingivande. Du har ett stort engagemang, är flexibel och arbetar strukturerat och effektivt gentemot uppsatta mål. På sikt har du ambitionen att axla ansvaret som verksamhetschef inom Attendo men ser fördelen i att succesivt få utvecklas och växa in i rollen med stöd av en erfaren och duktig chef. Attendo erbjuder dig förmånliga villkor, ett nära och coachande ledarstöd, samt goda möjligheter till personlig utveckling både inom rollen och på företaget. Övrigt Tillträde: Augusti 2014 med hänsyn till ev. uppsägningstid. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Kontorsfixarna Ida Tegner, tfn 040-12 02 00. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Kontorsfixarna Syd AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef till Attendo Lindgården. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef till Attendo Lindgården.

Biträdande verksamhetschef
Prime Professional söker för kunds räkning en biträdande verksamhetschef till ett vård och omsorgsboende. Verksamheten har 48 lägenheter med två boendegrupper för boende med omvårdnadsbehov och fyra boendegrupper för boende med demenssjukdom. Arbetsplatsen är belägen i norrort och tjänsten är ett vikariat på 1 år med start så snart som möjligt enligt ö.k. Arbetsuppgifter Tillsammans med Verksamhetschefen leder du verksamheten och du kommer ingå i ledningsgruppen tillsammans med Verksamhetschef, Teamledare och HSL-personal. Du har en coachande och stödjande chefsroll för teamledare och omvårdnadspersonal. Ansvar för delar av verksamhetens administration och viss bemanningsplanering i samarbete med teamledare ingår också i tjänsten. Tillsammans med verksamhetschef säkerställer du att ledningssystem för kvalitet efterlevs och tillser att lagstiftning inom HSL och SoL efterlevs. Du ansvarar för rekrytering och anställningsadministration av omvårdnadspersonal och följer verksamhetens mål samt ser till att hålla fastställd budget. Regelbundet ansvarar du för, och genomför och medverkar vid verksamhetens forum, träffar samt möten. Sist men inte minst verka för en god psykisk och fysisk arbetsmiljö. Vem är du? Du har högskoleexamen med inriktning hälso- och sjukvård, socionom eller annan social inriktning. Vi ser att du har erfarenhet som ledare inom äldreomsorgen. Om du har erfarenhet av att driva projekt och utvecklingsarbete är det meriterande. Du trivs med ett uppdrag där du får stort eget ansvar och där det förväntas att du tar initiativ och driver förbättringar. Ditt ledarskap är coachande och du förstår vikten av att tydliggöra målen och följa upp resultatet. Du ser möjligheter istället för hinder och drivs av att i samarbete med andra hitta lösningar. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Företagsbeskrivning Prime Professional är ett framgångsrikt bemanning- och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige. Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning. Är du en engagerad och driven person? Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se
Företag: Prime
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef

Biträdande verksamhetschef sökes till Attendo Solbacken
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Vill du utveckla dina ledaregenskaper och bli en del av vårt team på Attendo Solbacken på Kungsholmen? Attendo Solbacken är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom, beläget på Kungsholmen i Stockholm. Boendet drivs på entreprenad av Attendo sedan flera år tillbaka. Solbacken består av 64 lägenheter fördelat på 8 avdelningar med 8 lägenheter vardera, samt en dagverksamhet. En av avdelningarna är en korttids-/växelvårdsenhet. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef som tillsammans med verksamhetschefen kandriva och utveckla Solbacken framåt utifrån de lagar och krav som ställs. Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Arbetsuppgifterna innebär såväl adminsitrativt arbetesom ett mer operativt arbete. Du kommer tillsammans med verksamhetschefen bland annat att arbeta med: - kontakter med kund, brukare och närstående - kvalitetsarbete - rekrytera, handleda/utveckla, motivera samt behålla de bästa medarbetarna - personalplanering/bemanning - lönerapportering, fakturering - ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro Du kommer även parallellt med dina arbetsuppgifter förberedas i rollen som verksamhetschef genom att delta i våra ledarutbildningar och med anknytning till dessa arbeta med olika projekt i verksamheten. Kvalifikationer: Vi söker Dig som har lämplig högskoleutbildning, (ex sjuksköterska, socionom, sjukgymnast), med flerårig erfarenhet av äldreomsorg. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Du har intresse av arbetsledning och ser detta som en positiv möjlighet att utvecklas inom företaget. God samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang samt förmåga att fatta egna beslut är egenskaper som krävs för tjänsten. Även datavana är ett krav. Våra biträdande verksamhetschefer är våra framtida verksamhetschefer. Därför ser vi gärna att Du som söker tjänsten har viljan och ambitionen att bli en av våra framtida verksamhetschefer. Vi tar emot ansökningar via e-post, skicka till anna.bossen@attendo.se. Intervjuer kommer att ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Attendo
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef sökes till Attendo Solbacken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef sökes till Attendo Solbacken

Biträdande verksamhetschef till vårt Asyl-boende i Upplands Väsby
Vi är 8 000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge.Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef inför en kommande uppstart av ett Asyl-boende för ensamkommande flyktingungdomar i Upplands Väsby. Du ska jobba nära verksamheten genom att tillsammans med verksamhetschefen leda och stödja medarbetarna i arbetet med ungdomarna. Du kommer ha en central roll i skapandet av en verksamhet som ska ge ungdomarna en god introduktion till vårt samhälle. Vidare att ge dem inflytande och delaktighet i verksamhetens utformning samt skapa förutsättningar att utveckla sina resurser. Frösunda vill vara en förebild för hur omsorg drivs ansvarsfullt och med hög kvalitet där vi alltid har kunden i fokus i det vi gör. Det innebär att vi alltid tänker på hur våra beslut och handlingar påverkar kunden och där kommer du att kunna bidra till Frösundas utveckling och resultat. Utvecklande ledarroll med stor kundfokus Som biträdande verksamhetschef ska du i samarbete med verksamhetschefen säkerställa att verksamheten håller en god kvalitet och utvecklas. Vi arbetar utifrån ett salutogent ledarskap. Med det menar vi att förhållningssättet och bemötandet tar ansats från det som fungerar och vidareutvecklar det mot de mål som sätts för den enskilde. Att vara biträdande verksamhetschef inom Frösunda Individ & Familj förutsätter att du som person har ett stort intresse för andra människor och en vilja att inspirera, uppmuntra och bekräfta positivt beteende. Dina övergripande arbetsuppgifter blir att planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet på enheten. I tjänsten ingår visst ansvar för både personal och ekonomi. Är du rätt person kan vi erbjuda dig en stimulerande och utmanande ledarroll i ett dynamiskt företag med fokus på utveckling och tillväxt. Din bakgrund Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med IVO:s (Inspektionen för Vård och Omsorg) bedömning av dig som tillståndsbärare som föreståndare för HVB-verksamhet. Vi vill därför att du som söker till denna befattning har: * Examen från socionomprogrammet med inriktning mot psykosocialt behandlingsarbete eller betyg från utbildning med motsvarande inriktning och innehåll * Väl förtrogen med lagar, förordning och föreskrifter inom verksamhetsområdet (SoL, LVU samt asyllagstiftning). * Väl vitsordad personlig lämplighet som chef/ledare * Omfattande kompetens inom BBIC/socialt arbete med barn/unga/ HVB-verksamhet. Även behandlingserfarenhet. Som ledare är du trygg, beslutsmässig och van att leda i förändring. Med ett genuint intresse för människor skapar du i ditt ledarskap förutsättningar för organisationen att nå sina mål och du är en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du har förmåga att med lyhördhet för kundens behov, hög empati och professionalism bygga och underhålla affärsrelationer. Du kommunicerar framgångsrikt, är kvalitetsmedveten och har en stark drivkraft. Vi söker dig som har viljan och engagemanget att framgångsrikt fortsätta utveckla Frösunda och som vill skapa framtidens omsorg. Det finns det goda karriärsmöjligheter att inom en snar framtid kunna ta över rollen som verksamhetschef, därav vill vi att biträdande verksamhetschef ska uppfylla de formella kraven som ställs från IVO. Körkort B körkort är ett krav. För anställning på boendet krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret samt enligt 26§ personuppgiftslagen (1998:204). Arbetstider och omfattning 100 % tjänst Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde Efter överenskommelse, Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning av vi sluter ett avtal med Sigtuna kommun. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: Frösunda
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande verksamhetschef till vårt Asyl-boende i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande verksamhetschef till vårt Asyl-boende i Upplands Väsby

Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt PUT-boende i Uppsal
Vi är 8 000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge.Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker nu en biträdande verksamhetschef inför en kommande uppstart av ett PUT-boende för ensamkommande flyktingungdomar i Uppsala. Du ska jobba nära verksamheten genom att tillsammans med verksamhetschefen leda och stödja medarbetarna i arbetet med ungdomarna. Du kommer ha en central roll i skapandet av en verksamhet som ska ge ungdomarna en god introduktion till vårt samhälle. Vidare att ge dem inflytande och delaktighet i verksamhetens utformning samt skapa förutsättningar att utveckla sina resurser. Frösunda vill vara en förebild för hur omsorg drivs ansvarsfullt och med hög kvalitet där vi alltid har kunden i fokus i det vi gör. Det innebär att vi alltid tänker på hur våra beslut och handlingar påverkar kunden och där kommer du att kunna bidra till Frösundas utveckling och resultat. Utvecklande ledarroll med stor kundfokus Som biträdande verksamhetschef ska du i samarbete med verksamhetschefen säkerställa att verksamheten håller en god kvalitet och utvecklas. Vi arbetar utifrån ett salutogent ledarskap. Med det menar vi att förhållningssättet och bemötandet tar ansats från det som fungerar och vidareutvecklar det mot de mål som sätts för den enskilde. Att vara biträdande verksamhetschef inom Frösunda Individ & Familj förutsätter att du som person har ett stort intresse för andra människor och en vilja att inspirera, uppmuntra och bekräfta positivt beteende. Dina övergripande arbetsuppgifter blir att planera, leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet på enheten. I tjänsten ingår visst ansvar för både personal och ekonomi. Är du rätt person kan vi erbjuda dig en stimulerande och utmanande ledarroll i ett dynamiskt företag med fokus på utveckling och tillväxt. Din bakgrund Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med IVO:s (Inspektionen för Vård och Omsorg) bedömning av dig som tillståndsbärare som föreståndare för HVB-verksamhet. Vi vill därför att du som söker till denna befattning har: * Examen från socionomprogrammet med inriktning mot psykosocialt behandlingsarbete eller betyg från utbildning med motsvarande inriktning och innehåll * Väl förtrogen med lagar, förordning och föreskrifter inom verksamhetsområdet (SoL, LVU samt asyllagstiftning). * Väl vitsordad personlig lämplighet som chef/ledare * Omfattande kompetens inom BBIC/socialt arbete med barn/unga/ HVB-verksamhet. Även behandlingserfarenhet. Som ledare är du trygg, beslutsmässig och van att leda i förändring. Med ett genuint intresse för människor skapar du i ditt ledarskap förutsättningar för organisationen att nå sina mål och du är en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du har förmåga att med lyhördhet för kundens behov, hög empati och professionalism bygga och underhålla affärsrelationer. Du kommunicerar framgångsrikt, är kvalitetsmedveten och har en stark drivkraft. Vi söker dig som har viljan och engagemanget att framgångsrikt fortsätta utveckla Frösunda och som vill skapa framtidens omsorg. Det finns det goda karriärsmöjligheter att inom en snar framtid kunna ta över rollen som verksamhetschef, därav vill vi att biträdande verksamhetschef ska uppfylla de formella kraven som ställs från IVO. Körkort B körkort är ett krav. För anställning på boendet krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret samt enligt 26§ personuppgiftslagen (1998:204). Arbetstider och omfattning 100 % tjänst Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde Efter överenskommelse, Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning av vi sluter ett avtal med Sigtuna kommun. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: Frösunda
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt PUT-boende i Uppsal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frösunda söker biträdande verksamhetschef till vårt PUT-boende i Uppsal

Röntgensjuksköterska/Biträdande verksamhetschef
Carlanderska sjukhuset är en del av sjukvårdsutbudet i Västra Götaland. Därför har vi en nära samverkan med den offentliga vården såväl som med försäkringsbolag, enskilda företag och privatpersoner. Verksamheten vid Carlanderska utförs av ett flertal vårdgivare i samspel. Stiftelsen består av följande enheter: Operation-Vårdavdelning, Röntgen och Vårdcentral Carlanderska-Carlandergruppen. Samarbetspartner inom huset uppgår till ett femtontal olika mottagningar. Vi har ett stort antal specialistläkare knutna till oss; alla med gedigen erfarenhet och med en bredd som ger oss möjlighet att upprätthålla vår ambition om det kompletta sjukhuset med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak. Antal anställda är ca 160 personer. Beskrivning Röntgen Carlanderska är en mångsidig röntgenenhet som är helt digitaliserad. Här finns en MR-kamera, en datortomograf, två skelettlab och ett ultraljud. Enheten håller öppet måndag till lördag och kvällsöppet måndag till torsdag. Arbetet bedrivs med såväl patienter från den offentliga sjukvården som med privat sjukvårdsförsäkring. Röntgen samarbetar med alla specialiteter inom Carlanderska för att kunna erbjuda hela vårdkedjan. På enheten finns idag 20 medarbetare. Arbetsuppgifter Efter en omorganisation söker vi nu en röntgensjuksköterska, som även kommer att arbeta som biträdande verksamhetschef på Röntgen. Arbetet innebär att ansvara för den löpande driften och den dagliga arbetsledningen inom enheten. Du kommer också att vara ett stöd för verksamhetschefen och ersätta henne vid frånvaro. Utöver detta kommer du även att arbeta som röntgensjuksköterska med sedvanliga arbetsuppgifter. På enheten tillämpas arbetsrotation mellan de olika arbetsstationerna, vilket gör arbetet omväxlande och utmanande. Du ska verka för att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med Carlanderskas mål. Då Carlanderska är certifierad enligt ISO 9001:2008 ingår kontinuerligt kvalitetsarbete i tjänsten. Kvalifikationer Du är legitimerad röntgensjuksköterska med några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har arbetat med arbetsledning, MR och/eller CT. Vi värdesätter hög arbetskapacitet, samarbetsförmåga och att du kan arbeta strategiskt framåt och på eget initiativ. Som person är du säker och trygg i din roll, positiv i ditt förhållningssätt och tycker om utmaningar. Information Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Carina Arvidsson på telefon 0761 – 48 80 23 alt. carina.arvidsson@carlanderska.se. Ansökan till tjänsten görs senast 14 juli via vår hemsida www.carlanderska.se.  Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Röntgen
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgensjuksköterska/Biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgensjuksköterska/Biträdande verksamhetschef

Psykiatrisjuksköterska /Biträdande verksamhetschef
Verksamhetsbeskrivning Österlenporten är ett behandlingshem som arbetar med personlighetsstörningar hos ungdomar i åldern 16-25 år. Det finns 10 vårdplatser och vårdtagarna är ofta långvarigt inskrivna. Arbetsuppgifter Ordinarie arbete som sjuksköterska med läkemedelshantering och delegering. Som biträdande verksamhetschef tillkommer även dokumentation, skapande av genomförandeplaner, kvalitet- och ledningsarbete. Utbildning/Erfarenhet Utbildad psykiatrisjuksköterska. Önskemål om kompetens: Terapeut steg 1.
Företag: Österlenportens Behandlingshem
Ort: Kristianstad
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska /Biträdande verksamhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska /Biträdande verksamhetschef

Biträdande Verksamhetschef till Äldreförvaltningen
Karlskrona kommun är Blekinges största arbetsgivare, med drygt 5000 anställda. Äldreförvaltningen är en del av Karlskrona kommuns verksamheter och vi ansvarar för vård och omsorg till personer som är 65 år och äldre. Vårt arbete präglas av att äldre personer skall kunna leva ett aktivt liv, kunna åldras i trygghet och med bibehållet oberoende, mötas med respekt, samt ha tillgång till god omsorg och vård. Äldreförvaltningen söker nu biträdande verksamhetschef. Arbetsuppgifter Som biträdande verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen. Du ska gå in som ställföreträdande verksamhetschef vid dennes frånvaro. Tillsammans arbetar ni med strategisk utveckling, kvalitétsutveckling och ekonomi. I uppdraget ingår även utvecklingsarbete av verksamheten. Genom ett coachande förhållningsätt stödjer du första linjens chefer i deras arbete med mål, policys och riktlinjer som präglar uppdraget. Du kommer att samverka med så väl interna som externa aktörer, fackliga organisationer och ledningen för förvaltningens äldreomsorg. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleexamen från socionomprogrammet eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av ledningsarbete är meriterande. Det är även en merit om du har erfarenhet från arbete inom en politisk styrd organisation eller äldreomsorg. Som person är du är van att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att kombinera det operativa arbetet med strategiskt tänkande. Du är van att leda och implementera aktiviteter och projekt. Rollen som biträdande verksamhetschef ställer höga krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett genuint intresse av människor. Du har ett helhetsperspektiv och ser sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. Rollen kräver även förmågan att både kunna leda och låta sig ledas. Som person är du utvecklingsinriktad och ser möjligheter i förändringar. Du har god kommunikativ förmåga och värnar om ett gott arbetsklimat genom att tillvarata och uppmuntra medarbetarnas förmåga, engagemang och kreativitet. Du leder ditt arbete utifrån dialog, tydlighet och delaktighet. Som person är du ansvarsfull, inger förtroende, är lyhörd och får under ditt ledarskap andra att växa. Stor vikt läggs vid personlig mognad och lämplighet Anställningen Heltid, tillsvidareanställning Tillträde enligt överenskommelse Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Vänligen ange löneanspråk i din ansökan. Övrigt Körkort B fordras. God datakunskap. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Kontaktpersoner Förvaltningschef, Martin Olsson, 0455-30 44 01 Tillförordnad förvaltningschef, Eva Herbertson 0455-30 44 12    Fackliga företrädare Ledarna, Ywonne Eriksson 0455-30 45 78 Akademikerförbundet SSR, Mikael Wickström 0455-30 43 29 Vision, Liselott Mellqvist 0455-30 48 66 Karlskronasektionen Kommunal, Maria Wanner 0455-30 48 80 Ansökan Sista ansökningsdag 31 juli. Urval och intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering. Du är välkommen att söka tjänsten via länken nedan.
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Verksamhetschef till Äldreförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Verksamhetschef till Äldreförvaltningen


Sök lediga jobb Biträdande Verksamhetschef

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se