Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter

Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter jobb Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter- Säter


Mer beskrivning

Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter
Rättspsykiatriska kliniken (RPK) är en regionklinik som vårdar främst patienter som är dömda till vård. Kliniken har totalt 70 vårdplatser fördelat på 6 avdelningar. De flesta patienterna är män men det finns även kvinnor. Totalt finns ca 200 medarbetare. Vid kliniken pågår ett omfattande utvecklingsarbete, avseende bl.a. vårdprocesser, vård-/behandlingsmetoder, ledningsstruktur samt lokalmässiga ny-/ombyggnationer. Avd 32 har totalt 12 vårdplatser. Omvårdnadspersonalen består i huvudsak av skötare och sjuksköterskor. Kring varje patient samarbetar ett multidisciplinärt team. ARBETSUPPGIFTER Som biträdande enhetschef är Du direkt underställd enhetschefen. Uppdraget innebär att Du har ett operativt ansvar för personal, omvårdnad och verksamhet på en avdelning. Du förväntas delta i arbetet med enhetsövergripande-, kvalitets-, utvecklingsfrågor. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har viljan och modet att vara chef, ledare och arbetsgivare. Du är leg. sjuksköterska och får gärna ha vub i psykiatri. Du har chef-/ledarutbildning och Du har även arbetat som chef/ledare. Mycket stor vikt kommer att läggas vid Din personliga lämplighet. Du är patientsäkerhetsorienterad och värnar om en god arbetsmiljö där medarbetarna har möjlighet att utvecklas. Du har god samarbetsförmåga, engagemang, resultatförmåga och god potential som chef/ledare. Det är en klar fördel om du har yrkeserfarenhet inom rättspsykiatri eller vuxenpsykiatri.
Företag: Landstinget Dalarna, Rättspsykiatriska kliniken Säter
Ort: Säter
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter


Sök lediga jobb Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se