Biträdande förskolechef, Brynäs_Nynäs förskoleområde jobb

Biträdande förskolechef, Brynäs_Nynäs förskoleområde jobb Biträdande förskolechef, Brynäs_Nynäs förskoleområde jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Biträdande förskolechef, Brynäs_Nynäs förskoleområde. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Biträdande förskolechef, Brynäs_Nynäs förskoleområde. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Biträdande förskolechef, Brynäs/Nynäs förskoleområde- Gävle

  2. Biträdande förskolechef, Brynäs/Nynäs förskoleområde- Gävle


Mer beskrivning

Biträdande förskolechef, Brynäs/Nynäs förskoleområde
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Vi söker en biträdande förskolechef med placering inom Brynäs-Nynäs förskolenhet. ARBETSUPPGIFTER Som biträdande förskolechef är du pedagogisk ledare och arbetar på uppdrag av förskolechef med direkt ansvar för några av områdets förskolor. Det kan till exempel vara ett verksamhetsområde, funktion eller plats inom området. Du har ett direkt ansvar för flera personalgrupper. Du är direkt underställd förskolechef för förskoleområdet och ingår tillsammans med övriga biträdande förskolechefer i områdets ledningsgrupp. Du deltar i ledning och utveckling av områdets verksamhet, systematiska utvecklings- och kvalitets arbete samt i arbetet med ekonomi och budget. KVALIFIKATIONER Du har relevant pedagogisk högskoleutbildning. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta som förskolechef eller att du har erfarenhet av att leda och driva pedagogiskt utvecklingsarbete inom förskola. Du är en stark pedagogisk ledare med fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för barnens utveckling och lärande. Du är trygg och kommunikativ och har förmåga att entuiasmera, förankra och leda ett ständigt pågående utvecklingsarbete tillsammans med medarbetarna. För dig är kvalitetssäkring en självklarhet liksom att se verksamheten ur ett kundperspektiv.
Företag: Gävle kommun, Brynäs/Nynäs förskoleenhet
Ort: Gävle
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förskolechef, Brynäs/Nynäs förskoleområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förskolechef, Brynäs/Nynäs förskoleområde

Biträdande förskolechef, Brynäs/Nynäs förskoleområde
Gävles 96 500 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra Svensk Whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Vi söker en biträdande förskolechef med placering inom Brynäs-Nynäs förskoleenhet. ARBETSUPPGIFTER Som biträdande förskolechef är du pedagogisk ledare och arbetar på uppdrag av förskolechef med direkt ansvar för några av områdets förskolor. Det kan till exempel vara ett verksamhetsområde, funktion eller plats inom området. Du har ett direkt ansvar för flera personalgrupper. Du är direkt underställd förskolechef för förskoleområdet och ingår tillsammans med övriga biträdande förskolechefer i områdets ledningsgrupp. Du deltar i ledning och utveckling av områdets verksamhet, systematiska utvecklings- och kvalitets arbete samt i arbetet med ekonomi och budget. KVALIFIKATIONER Du har relevant pedagogisk högskoleutbildning. Du ska även ha montessoriutbildning samt kunskaper om interkulturellt arbete. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta som förskolechef. Du är en stark pedagogisk ledare med fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för barnens utveckling och lärande. Du är trygg och kommunikativ och har förmåga att entuiasmera, förankra och leda ett ständigt pågående utvecklingsarbete tillsammans med medarbetarna. För dig är kvalitetssäkring en självklarhet liksom att se verksamheten ur ett kundperspektiv.
Företag: Gävle kommun, Brynäs/Nynäs förskoleområde
Ort: Gävle
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förskolechef, Brynäs/Nynäs förskoleområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förskolechef, Brynäs/Nynäs förskoleområde


Sök lediga jobb Biträdande förskolechef, Brynäs_Nynäs förskoleområde

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se