Bjurholms kommun jobb - lediga jobb

Bjurholms kommun jobb Bjurholms kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bjurholms kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bjurholms kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skolkurator 50%- Bjurholm

 2. Förskollärare- Bjurholm

 3. Sjuksköterska timvikariat, Bjurholms kommun.- Bjurholm

 4. Lärare i Somaliska- Bjurholm

 5. Förskollärare- Bjurholm

 6. Förskollärare- Bjurholm

 7. Förskollärare- Bjurholm

 8. Sjuksköterska natt 65,56 %, tillsvidareanställning- Bjurholm

 9. Förskollärare- Bjurholm

 10. Ekonomibiträde- Bjurholm

 11. Ekonomibiträde- Bjurholm

 12. Undersköterska- Bjurholm

 13. Förskollärare 100%- Bjurholm

 14. Föreståndare till vårt boende för ensamkommande barn och ungdomar- Bjurholm

 15. Lokalvårdare- Bjurholm

 16. Lokalvårdare- Bjurholm

 17. Boendeassistent- Bjurholm

 18. Undersköterska, natt- Bjurholm

 19. Barnskötare- Bjurholm

 20. Vikarierande sjuksköterska- Bjurholm

 21. Barnskötare- Bjurholm

 22. Undersköterska- Bjurholm

 23. Resursassistent till Castorskolan- Bjurholm

 24. Undersköterska, natt, 65,56%. Vikariat- Bjurholm

 25. Skolkurator 50%- Bjurholm

 26. Studiehandledare i Tigrinja- Bjurholm

 27. Vikarierande lärare i Hem och konsumentkunskap- Bjurholm

 28. Sjuksköterskor, sommarvikariat- Bjurholm

 29. Förskollärare 100%- Bjurholm

 30. Undersköterska- Bjurholm

 31. IT pedagog/tekniker- Bjurholm

 32. Studiehandledare i Tigrinja- Bjurholm

 33. Undersköterska, natt, 65,56%. Vikariat- Bjurholm

 34. Studiehandledare i Thai- Bjurholm

 35. Personalstrateg- Bjurholm

 36. Handledare/Bjurholmsvärd- Bjurholm

 37. Boendehandledare till nystartat boende för ensamkommande barn och ungdomar- Bjurholm

 38. Handledare - park- Bjurholm

 39. Semestervikarie park- och trädgårdsskötsel- Bjurholm

 40. Lärare- Bjurholm


Mer beskrivning

Skolkurator 50%
Castorskolan ligger centralt i Bjurholm med närhet till skog och älv. Skolan har ca 270 elever från F-9. Vi söker nu en skolkurator till vår skolverksamhet. I tjänsten ingår elevvård på individ, grupp och organisationsnivå samt att du ingår i skolan elevvårdsteam. Kvalifikationer: Socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet som skolkuraotr meriterande. Omfattning:50% Varaktighet: 2013-08-12-2013-12-20 med möjlighet till förlängning om erfoderliga beslut fattas.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator 50%

Förskollärare
Förskolan Dalabo är en mindre förskola belägen i byn Vitvattnet ca 15 km från centrala Bjurholm. Förskolan inryms i en lägenhet med en fantastisk natur runt knuten. På förskolan arbetar ett litet arbetslag nära varandra och nära barn/vårdnadshavare och det krävs att arbetslaget tar ett stort egenansvar. Arbetsuppgifter Tillsammans med arbetslaget planera, utföra, utvärdera och utveckla arbetet som sker i en förskola. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som har goda kunskaper om förskolans uppdrag, har lätt att samarbeta, är flexibel, har god struktur samt brinner för din uppgift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av att planera och utveckla arbetet i förskolan. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Bjurholm, Förskollärare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Sjuksköterska timvikariat, Bjurholms kommun.
Arbete som vikarierande sjuksköterska vid kommunens äldreomsorg. Vi erbjuder ett flexibelt och spännande arbete inom äldreomsorgen i en härlig liten kommun. Arbetet innebär att täcka upp vid ordinarie personals semester, sjukdom och annan frånvaro. Arbetstid utformas efter önskemål och är förlagd på dag/kväll/ helg eller natt tjänstgöring. I kommunen finns tre särskilda boenden med totalt 60 platser. Utbildning/Erfarenhet: Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska timvikariat, Bjurholms kommun. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska timvikariat, Bjurholms kommun.

Lärare i Somaliska
Castorskolan söker nu en modersmålslärare i Somailiska i åk 2-9. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig modersmålslärare eller har dokumenterade motsvarande pedagogisk högskoleutbildning samt goda kvalifikationer i svenska i tal och skrift. Goda kunskaper om det svenska samhället är nödvändigt. Grundläggande datakunskaper krävs. Tidigare arbete med barn- och ungdomar i skolan är meriterande. Personliga egenskaper God samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt är viktiga förutsättningar. Du ska se möjligheter i det pedagogiska arbetet och skapa en miljö där eleverna ges möjligheter att lyckas. Erfarenhet Du ska på ett självständigt sätt planera och genomföra undervisningen på olika nivåer där du följer Läroplanen, Lgr 11 med den nationella kursplanen i ämnet Modersmål. Undervisning: 60 min/vecka under läsåret 2013/2014
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Somaliska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Somaliska

Förskollärare
I Bjurholm finns i dagsläget två kommunala förskolor, Örnen som ligger centralt i samhället med tre avdelningar samt Dalabo med en avdelning som ligger i Vitvattnet. Inom kort utökar vi med ytterligare en förskoleavdelning och därför behöver vi fler engagerade pedagoger. Arbetsuppgifter Tillsammans med arbetslaget planera, utföra, utvärdera och utveckla arbetet för en barngrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som har goda kunskaper om förskolans uppdrag, har lätt att samarbeta, är flexibel, har god struktur samt brinner för din uppgift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete i förskola. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Bjurholm, Förskollärare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
I Bjurholm finns i dagsläget två kommunala förskolor, Örnen som ligger centralt i samhället med tre avdelningar samt Dalabo med en avdelning som ligger i Vitvattnet. Inom kort utökar vi med ytterligare en förskoleavdelning och därför behöver vi fler engagerade pedagoger. Arbetsuppgifter Tillsammans med arbetslaget planera, utföra, utvärdera och utveckla arbetet för en barngrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som har goda kunskaper om förskolans uppdrag, har lätt att samarbeta, är flexibel, har god struktur samt brinner för din uppgift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete i förskola. Deltid: 50% Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Bjurholm, Förskollärare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Bjurholms kommun söker vikarierande förskollärare 100% till förskolan Dalabo Förskolan Dalabo är en mindre förskola belägen i byn Vitvattnet ca 15 km från centrala Bjurholm. Förskolan inryms i en lägenhet med en fantastisk natur runt knuten. På förskolan arbetar ett litet arbetslag nära varandra och nära barn/vårdnadshavare och det krävs att arbetslaget tar ett stort egenansvar. Arbetsuppgifter Tillsammans med arbetslaget planera, utföra, utvärdera och utveckla arbetet som sker i en förskola. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som har goda kunskaper om förskolans uppdrag, har lätt att samarbeta, är flexibel, har god struktur samt brinner för din uppgift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av att planera och utveckla arbetet i förskolan. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Bjurholm, Förskollärare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Sjuksköterska natt 65,56 %, tillsvidareanställning
Socialförvaltningen söker legitimerad sjuksköterska till äldreomsorgen. Vi erbjuder ett flexibelt och spännande arbete som sjuksköterska i en härlig liten kommun. Arbetsuppgifter: Arbete som sjuksköterska natt, i kommunens skärskilda boenden (SÄBO) för äldre. I kommunen finns tre SÄBO med för närvarande 63 platser. Arbetet består av sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom äldreomsorg, uppdrag från hemsjukvården ingår. I Ditt arbete dör Du självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser samt handleder omvårdnadspersonalen. Du ska kunna arbeta självständigt och i team med andra. Arbetstiden är 65,56 % schemalagd natt med helgtjänstgöring var 3-e helg. Utbildning/erfarenhet: Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt 65,56 %, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt 65,56 %, tillsvidareanställning

Förskollärare
I Bjurholm finns i dagsläget två kommunala förskolor, Örnen som ligger centralt i samhället med tre avdelningar samt Dalabo med en avdelning som ligger i Vitvattnet. Inom kort utökar vi med ytterligare en förskoleavdelning och därför behöver vi fler engagerade pedagoger. Arbetsuppgifter Tillsammans med arbetslaget planera, utföra, utvärdera och utveckla arbetet för en barngrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som har goda kunskaper om förskolans uppdrag, har lätt att samarbeta, är flexibel, har god struktur samt brinner för din uppgift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete i förskola. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Bjurholm, Förskollärare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Ekonomibiträde
Vid Castorköket tillagas mat för elever och personal vid Castorskolan. Det tillagas även matportioner till två förskolor, två särskilda boenden samt för leverans till personer i eget boende. Totalt tillagas ca 125 000 portioner/år. Åtta tillsvidareanställda arbetar vid Castorköket I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter i ett storhushåll. Tjänsten innefattar helgtjänstgöring. Vi ser gärna sökande med utbildning i storhushåll/motsvarande och erfarenhet inom området. Deltid 80 %, vikariat tom 2014-09-30.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Bjurholm, Ekonomibiträde Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Ekonomibiträde
Vid Castorköket tillagas mat för elever och personal vid Castorskolan. Det tillagas även matportioner till två förskolor, två särskilda boenden samt för leverans till personer i eget boende. Totalt tillagas ca 125 000 portioner/år. Åtta tillsvidareanställda arbetar vid Castorköket I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter i ett storhushåll. Tjänsten innefattar helgtjänstgöring. Vi ser gärna sökande med utbildning i storhushåll/motsvarande och erfarenhet inom området. Deltid 80 %, visstidsanställning tom 2014-06-11.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Bjurholm, Ekonomibiträde Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Undersköterska
Bjurholms kommuns äldreomsorg söker 1 Undersköterska 100 % med nuvarande placering på Hemtjänsten Ref nr 38/13 Arbetstid Schemalagd arbetstid dag/kväll/ helgtjänstgöring Arbetsplats och arbetsuppgifter Bjurholms Kommun, äldreomsorgen med nuvarande placering på Hemtjänsten. Hemtjänsten arbetar inom hela kommunen i personers egna hem, på uppdrag som bygger på individuella biståndsbeslut. I hemtjänsten möter du personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Arbetet består av att bistå personer med personlig omvårdnad, tillsyn m.m., samt serviceinsatser som t ex städ, tvätt och matleveranser. Delegerade arbetsuppgifter från hemsjukvårdens distriktssköterskor ingår. Arbetet är stimulerande och givande då varje insats är unik och arbetsuppgifterna växlar. I hemtjänsten kommer du att utföra vård- och omsorgsarbete där vårdtagarnas bästa står i fokus. Kvalifikationer Undersköterskeutbildning och erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och att du kan arbeta självständigt, kunna ta egna beslut gällande vårdtagare i olika situationer. Lyhördhet, ödmjukhet, flexibilitet och att kunna samarbeta med övriga personer i gruppen är viktigt. Övrigt Körkort och tillgång till bil erfordras. Anställningsform: Tillsvidareanställning. Omfattning: Heltid. Tillträde: 2014-01-01 eller enligt överenskommelse. Upplysningar: Närmare upplysningar om tjänsten kan lämnas av, Enhetschef för hemtjänst; 0932 -140 88, 070-609 75 31 Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Bjurholm, Undersköterska Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Förskollärare 100%
Förskolan Örnen är en förskola med tre avdelningar som ligger i centrala Bjurholm med närhet till skog och älv och på gångavstånd till badhus och bibliotek. Vår förskola består av ca 45 barn och engagerade pedagoger som arbetar aktivt för en hög måluppfyllelse. Arbetsuppgifter Tillsammans med arbetslaget planera, utföra, utvärdera och utveckla arbetet för en barngrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som har goda kunskaper om förskolans uppdrag, har lätt att samarbeta, är flexibel, har god struktur samt brinner för din uppgift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förskollärarutbildning och tidigare erfarenhet av arbete i förskola. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100%

Föreståndare till vårt boende för ensamkommande barn och ungdomar
Bjurholm är en liten kommun med drygt 2 400 invånare, med bra lokal service och pendlingsavstånd till Umeå och Botniabanan. Den kommunala administrationen är liten med en enkel byråkrati som präglas av närhet mellan medborgare, politiker och tjänstemän. Samverkan sker med kommunerna i Umeåregionen. Bjurholm planerar att ordna boende för ca 10 ensamkommande ungdomar. I boendet ska en föreståndare och ett antal boendestödjare tillsammans arbeta med att utveckla arbetet utifrån boendets syfte och innehåll. Vårt mål är att ta vara på ungdomarnas kraft och förmåga och ge dem rätt stöd att utvecklas till självständiga individer. Arbetsuppgifter Vi söker en föreståndare som tar ansvar för helheten, leder och tillsammans med boendestödjarna utvecklar boendestrukturen och innehållet i arbetet med ungdomarna. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionomutbildad och som har erfarenhet av arbete med ensamkommande och gärna med andra ungdomsgrupper. Du stimuleras av nya verksamheter och arbetssätt, tar ett stort eget ansvar och kan leda och fördela arbetet med boendestödjarna. Du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och tycker att samverkan är viktig. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande uppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som initiativförmåga, kreativitet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetstid/Varaktighet Heltid, tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning kan bli aktuell. Fackliga kontaktpersoner Uppgifter om fackliga representanter nås genom personalavdelningen tel 0932 ? 140 00. Tillträde Snarast möjligt eller efter överenskommelse. Bjurholms kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Föreståndare till vårt boende för ensamkommande barn och ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreståndare till vårt boende för ensamkommande barn och ungdomar

Lokalvårdare
Arbetet som lokalvårdare i Bjurholms kommun, innebär att du arbetar i ett team på sju personer. Teamet planerar och ansvarar för all städning i kommunens lokaler. Vi ser gärna sökande som har utbildning eller erfarenhet inom området. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad samt kunna arbeta självständigt. Tillträde 2014-01-15. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Bjurholm, Lokalvårdare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Lokalvårdare
Arbetet som lokalvårdare i Bjurholms kommun, innebär att du arbetar i ett team på sju personer. Teamet planerar och ansvarar för all städning i kommunens lokaler. Vi ser gärna sökande som har utbildning eller erfarenhet inom området. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad samt kunna arbeta självständigt. Sysselsättningsgrad 78,75 %. Tillträde 2014-01-15. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Bjurholm, Lokalvårdare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Boendeassistent
Som Boendeassistent är Du ett stöd för brukaren i det dagliga livet. Arbetet är omväxlande och ansvarsfullt, brukarens behov styr arbetsdagen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska ha ett engagemang för uppdraget, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och kunna ta initiativ. Vi söker personer som med stor omsorg kan, och vill vara brukare behjälpliga med insatser av god kvalitet. Du skall ha förmåga att ha ett professionellt bemötande på ett sådant sätt att det skapar trygghet. Vi vill att du är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Utbildning och erfarenhet inom pedagogiskt arbete eller handikappomsorg är meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Verksamheten är ny i kommunen vilket gör det svårt att bedöma varaktighet och behov. Tidsbegränsad anställning, deltid 74,32 %, 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Vid behov kan arbetsgivaren använda tjänsteunderlaget för redan anställd personal. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Boendeassistent jobb, Boendeassistent Bjurholm, Boendeassistent Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendeassistent

Undersköterska, natt
Arbetsuppgifter: Utföra nattinsatser utifrån de boendes behov och individuella genomförandeplaner. Delta i all utveckling av verksamheten där värdegrunden med fokus på boendes delaktighet och inflytande är viktig och är ett pågående arbete inom äldreomsorgen i vår kommun. Kvalitetssystem används vid registrering av våra boende och där Du som undersköterska har en viktig roll. Delegerade uppgifter av hälso- och sjukvårdspersonalen ingår i Ditt uppdrag. Kvalifikationer: Vi söker Dig som tycker om att arbeta med människor och är lyhörd för andras behov. Du har undersköterskeutbildning och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser som en självklarhet att bemöta våra äldre med ett respektfullt sätt oavsett funktionsnedsättning. Du är positiv och engagerad i Dina arbetsuppgifter och kan uttrycka Dig i både skrift och tal. Tidigare erfarenhet av arbete med äldre är meriterande.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, natt

Barnskötare
Bjurholms kommun söker barnskötare I Bjurholm finns tre kommunala förskolor: Örnen, Lärkan och Dalabo. Lärkan är vår nyaste förskoleavdelning som startade den 2 december 2013. Där arbetar två förskollärare och en barnskötare med att inledningsvis komma tillrätta i lokalerna samt för att skola in barnen i en trygg och harmonisk barngrupp. Om arbetet Arbetet innebär att arbeta som resurs för ett barn som ska börja på förskolan. Du ska finnas till hands, vägleda och stödja barnets utveckling så att det finner sig väl tillrätta i förskolans verksamhet. Ett arbete som planeras i det befintliga arbetslaget där du kommer att ingå som en naturlig del. Din profil Utbildad barnskötare med erfarenhet från förskolans verksamhet. Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd samt goda kunskaper i nordsamiska språket är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse och under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Bjurholm, Barnskötare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Vikarierande sjuksköterska
Arbete som sjuksköterska i äldreomsorgen, vid kommunens vård-och omsorgsboenden för äldre. I kommunen finns tre särskilda boenden med totalt 63 platser. Vi erbjuder ett flexibelt och spännande arbete som vikarie i en härlig liten kommun. Arbetet innebär att täcka upp vid ordinarie personalens semester, sjukdom och annan frånvaro. Arbetstid utformas efter önskemål och är förlagd på dag/kväll/helg eller natt tjänstgöring. Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande sjuksköterska

Barnskötare
Vi söker en extra resurs till förskolan. Förskolan Örnen består av tre avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år. Vi arbetar efter förskolans läroplan med ett extra fokus på barns inflytande och att utveckla arbetet med iPads i den pedagogiska verksamheten. Arbetsuppgifter Som extra resurs ska du tillsammans med arbetslaget på förskolan ta ansvar för ett barn i behov av individuellt stöd under sin förskolevistelse.. Arbetet ska ske i samverkan med barnets vårdnadshavare och förskolans arbetslag. Tjänsten är en allmän visstidsanställning, 50 %, tom 140530 med ev. förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Kvalifikationer Barnskötare med kunskap/erfarenhet av att arbeta med barn som är i behov av särskilt stöd. Du har: - förmåga att se barnet och ta hänsyn till dennes individuella förutsättningar. Du besitter även förmågan att entusiasmera och engagera barn till en lustfylld och kreativ vistelse på förskolan. - god samarbetsförmåga. Du kan och vill arbeta engagerat tillsammans med kollegor och föräldrar. - en positiv inställning till att prova nya arbetsmetoder och att utveckla befintliga arbetsmetoder och som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. - förmåga att skapa trygghet, samt att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Bjurholm, Barnskötare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Undersköterska
Johannesgården är ett demensboende med nio boendeplatser fördelat kring två dagrum. Arbetsuppgifter: Du kommer att tillsammans med övriga professioner inom äldreomsorgen att utföra vård- och omsorgsarbete, med de boendes bästa i fokus. Tjänstgöringsgrad 72% Kvalifikationer Du är utbildad undersköterska. Erfarenheter av arbete med inriktning mot äldre och dementa är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du ska ha engagemang för uppdraget, god samarbetsförmåga och kunna ta initiativ. Vi söker en person som med stor omsorg kan och vill vara de boende behjälpliga med insatser av god kvalitet. tjänstgöringsgrad Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Bjurholm, Undersköterska Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Resursassistent till Castorskolan
Castorskolan är en trevlig skola med ca 280 elever. Skolan ligger i centrala Bjurholm med närhet till skog och älv. Vi söker nu en resursassistent till en klass i de tidigare skolåren. Som resursassistent på Castorskolan ska Du finnas till för eleverna hela skoldagen. Du ska stödja eleverna i det dagliga skolarbetet i klassen och i det sociala samspelet under raster. Du ska vara en god förebild för eleverna, vägleda och fungera som stöd. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga, stresstålighet och flexibilitet i kombination med hög förmåga att arbeta med struktur. Eftersom arbetet ibland kan vara påfrestande och oförutsedda situationer kan uppstå måste du vara stresstålig och innovativ. Du ska ha god framförhållning och ett moget förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då bemötande är viktigt i arbetet med elever i behov av stöd. Kunskap om och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med behov av stöd är meriterande. Sysselsättningsgrad/tillträde 75% uppehållsanställning/ Snarast--2014-06-11
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Resursassistent till Castorskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resursassistent till Castorskolan

Undersköterska, natt, 65,56%. Vikariat
Arbetsuppgifter: Utföra nattinsatser utifrån de boendes behov och individuella genomförandeplaner. Delta i all utveckling av verksamheten där värdegrunden med fokus på boendes delaktighet och inflytande är viktig och är ett pågående arbete inom äldreomsorgen i vår kommun. Kvalitetssystem används vid registrering av våra boende och där Du som undersköterska har en viktig roll. Delegerade uppgifter av hälso-och sjukvårdspersonalen ingår i Ditt uppdrag. Kvalifikationer: Vi söker Dig som tycker om att arbeta med människor och är lyhörd för andras behov. Du har undersköterskeutbildning och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser som en självklarhet att bemöta våra äldre med ett respektfullt sätt oavsett funktionsnedsättning. Du är positiv och engagerad i Dina arbetsuppgifter och kan uttrycka Dig i både skrift och tal. Tidigare erfarenhet av arbete med äldre är meriterande. Varaktighet/Arbetstid Visstidsanställning 3 månader eller längre Deltid Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, natt, 65,56%. Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, natt, 65,56%. Vikariat

Skolkurator 50%
Castorskolan ligger centralt i Bjurholm med närhet till skog och älv. Skolan har ca 280 elever från F-9. Vi söker nu en skolkurator till vår skolverksamhet. I tjänsten ingår elevvård på individ, grupp och organisationsnivå samt att du ingår i skolans elevvårdsteam. Kvalifikationer: Socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdigt. Erfarenhet som skolkurator meriterande. Omfattning: 50% Varaktighet: Snarast--2014-06-11 med möjlighet till förlängning om erfoderliga beslut fattas.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator 50%

Studiehandledare i Tigrinja
Castorskolan söker nu en studiehandledare i Tigrinja i åk 1-9. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig modersmålslärare eller har dokumenterade motsvarande pedagogisk högskoleutbildning samt goda kvalifikationer i svenska i tal och skrift. Goda kunskaper om det svenska samhället är nödvändigt. Grundläggande datakunskaper krävs. Tidigare arbete med barn- och ungdomar i skolan är meriterande. Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt är viktiga förutsättningar. Du ska se möjligheter i det pedagogiska arbetet och skapa en miljö där eleverna ges möjlighet att lyckas. Undervisning: 60 min/vecka under vårterminen 2014.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Tigrinja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Tigrinja

Vikarierande lärare i Hem och konsumentkunskap
Castorskolan är en trevlig skola med ca 280 elever. Skolan ligger i centrala Bjurholm med närhet till skog och älv. Undervisning i Hem och konsumentkunskap för elever i grundskola och grundsärskola. Vi söker en vikarierande hemkunskapslärare på 50%. Tjänsten är förlagd måndag, tisdag och fredag. Vi söker dig som har högskolexamen som lärare åk 4-9 med behörighet i hem och konsumentkunskap. Är en entusiatisk pedagog. Du skall vara positiv och ha lätt att samrbeta. Du ska vara stresstålig och flexibel. Du har god hand med ungdomar i de yngre tonåren. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Sysselsättningsgrad/tillträde: Under ordinarie befattningshavares sjukskrivning dock längst t.o.m 2014-06-11. Vikariat 50% med tillträde snarast. Intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande lärare i Hem och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande lärare i Hem och konsumentkunskap

Sjuksköterskor, sommarvikariat
Arbete som sjuksköterska i äldreomsorgen, vid kommunens vård-och omsorgsboenden med totalt 63 platser för äldre och hemsjukvård. Arbetsuppgifter Arbetet är självständigt men ställer krav på god förmåga att samarbeta med flera olika aktörer inom sjukvården. I arbetsuppgifterna ingår rådgivning, behandling samt akuta bedömningar. Du är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar. Du ansvarar för omvårdnad och omsorg med utgångspunkt från individuella behov och önskemål. I ditt arbete ansvarar du även för handledning och delegering av hälso-och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal. Vi söker legitimerade sjuksköterskor, gärna med erfarenhet från äldreomsorg och/eller hemsjukvård, som har lätt för att samarbeta. Du är initiativrik och lyhörd för vårdtagarens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Vi förutsätter att du har ett intresse för äldre personer och ser åldrandet som en naturlig del av livet. Individuell lönesättning. Varaktighet/Arbetstid Arbetstid är schemalagd till Dag/kväll eller natt med helgtjänstgöring. Tidsbegränsad anställning. Tillträde: enligt överenskommelse Sommaren 2014. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor, sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor, sommarvikariat

Förskollärare 100%
Förskolan Örnen är en förskola med tre avdelningar som ligger i centrala Bjurholm med närhet till skog och älv och på gångavstånd till badhus och bibliotek. Vår förskola har åldersblandade avdelningar med trygga och stabila arbetslag som har lång erfarenhet av att arbeta i förskola. Arbetsuppgifter Tillsammans med arbetslaget planera, utföra, utvärdera och utveckla arbetet för en barngrupp där fokus ligger på att utveckla barnens inflytande i verksamheten. Kvalifikationer Vi söker dig som har goda kunskaper om förskolans uppdrag, har lätt att samarbeta, är flexibel, har god struktur samt brinner för din uppgift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förskollärarutbildning och tidigare erfarenhet av arbete i förskola. Tillträde: Omgående Varaktighet: Tom januari 2015 Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100%

Undersköterska
Arbetsbeskrivning: Äldreomsorgen inom Bjurholms kommun söker vikarier för vår- och sommarsemestrar 2013. Det kan bli frågan om kortare och längre anställning till kommunens äldreboenden; Bjuregården, Älvgården och Johannesgården, samt till kommunens hemtjänst. Inför inskolning inbjuds de antagna till introduktionsdagar för förberedelse inför vikariatet. Vi kommer löpande att titta igenom ansökningarna och kontakta dem som vi tycker är intressanta innan ansökningstiden går ut. Arbetsplats och arbetsuppgifter Inom äldreomsorgen finns det tre särskilda boenden med sammanlagt 63 boendeplatser och en hemtjänst som har ca 60 till 70 brukare att stödja i deras hem. Du kommer tillsammans med kollegor och övriga professioner inom äldreomsorgen att utföra vård- och omsorgsarbete, med vårdtagarnas bästa i fokus. Kvalifikationer Vi prioriterar vårdbiträdes- eller undersköterskeutbildade, de som håller på att utbilda sig samt dem med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Detta är dock inget krav för att komma i fråga för anställning. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi söker dig med ett engagemang för uppdraget, samt god samarbetsförmåga och god förmåga till initiativtagande. För arbete inom vissa områden krävs B-körkort. Ansökan ska innehålla personligt brev, referenser, utbildningsintyg och styrkt meritförteckning. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Bjurholm, Undersköterska Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

IT pedagog/tekniker
Castorskolan ligger i Bjurholms kommun och är en trevlig F-9 skola med ca 280 elever. Kommunen satsar på IKT och vill vara i framkant när det gäller IT teknik som stöd i elevernas undervisning. Vi söker nu en IT pedagog 50 % samt datatekniker 25 % till vår skolenhet som kan fortsätta utveckla vår verksamhet mot högre måluppfyllelse. I ditt uppdrag ska du bl.a: · Samarbeta med speciallärare, specialpedagog och lärare för att utveckla verksamheten inom Skoldatateket mot målgruppen elever i behov av särskilt stöd ·I tjänsten ingår att föreslå nya media och program som stödjer lärandet. · Handleda de olika målgrupperna i olika former av IT stöd och programvaror · Ge support till elever och pedagoger · Ingå i skolans elevhälsoteam. · Delta i arbetet med att utforma, genomföra och följa uppåtgärdsprogram för enskilda elever i samverkan med berörda aktörer där kompensatoriska hjälpmedel ingår. · Genomföra kompensatoriska insatser/fortbildning för pedagoger/personal med fokus på att använda alternativa verktyg för lärande. · Samarbeta med lärare och vårdnadshavare · Som IT- tekniker ansvarar du för att kommunikation, nätverk och säkerhet fungerar. Vi söker dig som: · Har lärarexamen med och inriktning mot IT eller anan likvärdig utbildning · Har viljan och ambitionen att arbeta och utveckla IKT i undervisningen · Har goda kunskaper om kompensatoriska hjälpmedel · Är intresserad av att hjälpa elever i behov av särskilt stöd · Har förmåga att arbeta självständigt, är kreativ, social och utåtriktad · Har lätt att knyta kontakter och ta initiativ. · Har lagarbetet som den naturliga starten för ditt arbete · Har ett lösningsfokuserat arbetssätt · Har goda kunskaper gällande lärplattor och appar, samt erfarenhet av Windows server · Du ska ha god kännedom om Personuppgiftslagen med inriktning mot skolans verksamhet I tjänsten kommer det att ingå att fortsätta implementering av lärplatta i elevernas lärmiljö och att stötta pedagogerna i detta arbete. Stor vikt kommer att läggas vid den sökandes personliga egenskaper Tidigare erfarenheter av arbetet är meriterande Sysselsättningsgrad/tillträde 75 % provtjänstgöring Tillträde: snarast, anställningsintervjuer kommer att ske löpande
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga IT pedagog/tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT pedagog/tekniker

Studiehandledare i Tigrinja
Castorskolan söker nu en studiehandledare i Tigrinja i åk 1-9. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig modersmålslärare eller har dokumenterade motsvarande pedagogisk högskoleutbildning samt goda kvalifikationer i svenska i tal och skrift. Goda kunskaper om det svenska samhället är nödvändigt. Grundläggande datakunskaper krävs. Tidigare arbete med barn- och ungdomar i skolan är meriterande. Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt är viktiga förutsättningar. Du ska se möjligheter i det pedagogiska arbetet och skapa en miljö där eleverna ges möjlighet att lyckas. Undervisning: 60 min/vecka under vårterminen 2014.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Tigrinja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Tigrinja

Undersköterska, natt, 65,56%. Vikariat
Arbetsuppgifter: Utföra nattinsatser utifrån de boendes behov och individuella genomförandeplaner. Delta i all utveckling av verksamheten där värdegrunden med fokus på boendes delaktighet och inflytande är viktig och är ett pågående arbete inom äldreomsorgen i vår kommun. Kvalitetssystem används vid registrering av våra boende och där Du som undersköterska har en viktig roll. Delegerade uppgifter av hälso-och sjukvårdspersonalen ingår i Ditt uppdrag. Kvalifikationer: Vi söker Dig som tycker om att arbeta med människor och är lyhörd för andras behov. Du har undersköterskeutbildning och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser som en självklarhet att bemöta våra äldre med ett respektfullt sätt oavsett funktionsnedsättning. Du är positiv och engagerad i Dina arbetsuppgifter och kan uttrycka Dig i både skrift och tal. Tidigare erfarenhet av arbete med äldre är meriterande. Varaktighet/Arbetstid Visstidsanställning 3 månader eller längre Deltid Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, natt, 65,56%. Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, natt, 65,56%. Vikariat

Studiehandledare i Thai
Castorskolan söker nu en studiehandledare i Thai i åk 1-9. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig modersmålslärare eller har dokumenterade motsvarande pedagogisk högskoleutbildning samt goda kvalifikationer i svenska i tal och skrift. Goda kunskaper om det svenska samhället är nödvändigt. Grundläggande datakunskaper krävs. Tidigare arbete med barn och ungdomar i skolan är meriterande. Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt är viktiga förutsättningar. Du ska se möjligheter i det pedagogiska arbetet och skapa en miljö där eleverna ges möjlighet att lyckas. Undervisning: 60 min/vecka under vårterminen 2014.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Thai jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Thai

Personalstrateg
Bjurholm är en liten kommun med drygt 2 400 invånare, med bra lokal service och pendlingsavstånd till Umeå och Botniabanan. Den kommunala administrationen är liten med en enkel byråkrati som präglas av närhet mellan medborgare, politiker och tjänstemän. Samverkan sker med kommunerna i Umeåregionen. Vi söker nu en personalstrateg som har det övergripande ansvaret att driva, samordna och utveckla personalarbetet i kommunen. Du sköter omvärldsbevakning och är drivande i arbetet med att inom personalområdet verka för att Bjurholms kommuns vision och mål uppnås. Arbetet som personalstrateg spänner över hela personalområdet med både strategiskt och operativt ansvar. Förutom att leda utvecklingsarbetet leder du arbetet med stöd till chefer och arbetsledare i frågor som rehabilitering, förhandlingar, arbetsrätt och avtal, ledar- och kompetensutveckling, arbetsmiljö och lönefrågor. Som arbetsledare för personal- och löneenheten är du direkt underställd kommunchefen och ingår också i kommunens ledningsgrupp. Tillsammans med kollegor i Umeåregionen skapar du processer för att effektivisera och kvalitetssäkra personalfrågorna inom hela regionen. Vi söker dig med examen från personalvetarprogrammet, annan relevant utbildning eller som har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha erfarenhet av att leda strategiskt personalarbete samt erfarenhet av eget budgetansvar. Förhandlingsvana och goda datakunskaper är ett krav. Erfarenhet av att ha arbetat inom en politiskt styrd organisation är meriterande. Fackliga kontaktpersoner Uppgifter om fackliga representanter nås genom personalavdelningen 0932-140 00. Tillträde Efter överenskommelse Bjurholms kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personalstrateg jobb, Personalstrateg Bjurholm, Personalstrateg Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalstrateg

Handledare/Bjurholmsvärd
Bjurholms Besökarservice är en centralt belägen informationsplats. Den bemannas av en handledare/bjurholmsvärd samt två feriearbetande ungdomar per tvåveckorsperiod. Bjurholms Besökarservice är öppen dagtid, veckorna 25-32. Handledare/Bjurholmsvärd och ferieungdomar ska under vardagar ge besökare information om aktiviteter och/eller besöksmål inom Bjurholms kommun och Umeåregionen. Ett mindre antal souvenirer finns till försäljning. I arbetsuppgifterna ingår handledning av ferieungdomar, ge information till besökare på plats via förfrågningar i Besökarservice och i viss mån per telefon. Du ansvarar över försäljning av souvenirer, böcker, vykort med mera samt redovisning över sålda varor. Arbetet kräver ett stort mått av servicekänsla, stresstålighet och flexibilitet. I arbetet som handledare är det viktigt att ge ungdomarna stöd och hjälp samtidigt som de ska ges utrymme att utföra sina uppdrag. Du ska vara tålmodig, konsekvent och ansvara över att ungdomarna får den information som krävs för att deras uppdrag ska kunna utföras på ett säkert och riskfritt sätt eftersom de är minderåriga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett gott värdskap samt en god förmåga att handleda ungdomar. Arbetet kräver lokalkännedom och kunskap om sevärdheter och utflyktsmål i Bjurholm och Umeåregionen. Vi ser gärna att du har utbildning inom turism/besöksnäring samt goda kunskaper i svenska, engelska och gärna i något annat europeiskt språk. Värdskapsutbildning är ett krav, utbildning kan ske under anställningen. Visstidsanställning 140612-140812.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare/Bjurholmsvärd jobb, Handledare/Bjurholmsvärd Bjurholm, Handledare/Bjurholmsvärd Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare/Bjurholmsvärd

Boendehandledare till nystartat boende för ensamkommande barn och ungdomar
Vi söker ett antal boendehandledare som tillsammans med boendechef vill vara med och starta upp och utveckla vårt nya boende för ensamkommande barn och ungdomar. Boendet har 10 platser för ensamkommande pojkar i åldrarna 16-17 år. Boendet kommer att ta emot ungdomar from 1 juni. Boendehandledarnas huvudsakliga uppdrag är att stötta ungdomarna i deras nya tillvaro och verka för att de ges goda förutsättningar att integreras i samhället. Boendehandledare fungerar som kontaktperson för någon eller några av ungdomarna, där det är viktigt att etablera en förtroendefull relation så att den unge kan känna stöd och tillit. Boendehandledaren ska även bevaka att den unges behov av stöd och hjälp, som t ex sjukvård och fritidssysselsättning, tillgodoses. Boendehandledarna hjälper även ungdomarna med läxor, stöttning i vardagen samt bidrar till en aktiv och meningsfull fritid. I arbetsuppgifterna ingår journalföring och kontakt med myndigheter och andra huvudmän, i första hand socialsekreterare, gode män och skolan. Därutöver ingår att sköta praktiska sysslor i boendet såsom matlagning, städning, tvätt och administrativa sysslor. Vi ser gärna att du har social-, pedagogisk- eller fritidsledarutbildning på högskolenivå. Annan lämplig utbildning är KY-utbildning. Tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen är meriterande, liksom erfarenhet av arbete på institution. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ungdomar inom social eller pedagogisk verksamhet eller har erfarenhet som ledare för barn och ungdomar inom någon fritidsaktivitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som kan fungera som en bra förebild för ungdomar på väg mot ett självständigt liv. Arbetet ställer stora krav på personlig mognad. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, är ansvarstagande och har förmågan att se, förstå och handla. Du ska vara självgående samt ha ett flexibelt arbetssätt. Du ska vara intresserad av att arbeta med människor, tycka om att arbeta i team och samtidigt kunna ta eget ansvar. Du ska ha goda kunskaper i svenska och ytterligare språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav. Vid anställning på HVB-hem krävs godkänt utdrag från Polisens belastningsregister. www.polisen.se. Sökväg: service/blanketter/belastningsregistret/ välj blankett: hvb-hem 442.7 http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4427-hvbhem-belastningsregistret/ Tillsvidare heltid med tillträde enligt överenskommelse. Schemalagd arbetstid med dag-, kvälls-, helg- natt- och eventuell jourtjänstgöring. Intervjuer och urval kommer att ske löpande under ansökningstiden. Bjurholms kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Boendehandledare till nystartat boende för ensamkommande barn och ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendehandledare till nystartat boende för ensamkommande barn och ungdomar

Handledare - park
Bjurholms kommun, tekniska avdelningen, kommer i sommar att ta in fyra feriearbetande ungdomar per tvåveckorsperiod för arbete med gräsklippning, krattning och övrig skötsel av grönytor. Vi söker därför en handledare som leder och organiserar arbetet. Du skall kunna ge ungdomarna stöd och hjälp så att de kan utföra sina uppdrag utifrån sina förutsättningar. Inledningsvis får du bl.a. arbeta med förberedelser inför sommarsäsongen såsom rensning och krattning av gräsytor samt gräsklippning tillsammans med delar av vår ordinarie servicepersonal. Klippning, röjning och skötsel av kommunens planteringar och gräsytor. Skötsel och underhåll av lekplatser. Handledning av feriearbetande ungdomar. Även andra arbetsuppgifter inom tekniska avdelningens arbetsområde kan förekomma. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och serviceinriktad samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser till varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund och strävar efter att öka jämställdheten. Visstidsanställning 2014-05-19--09-12. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - park jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - park

Semestervikarie park- och trädgårdsskötsel
Skötsel av kommunens grönytor. Klippning, krattning, röjning och skötsel i övrigt av kommunens planteringar och gräsytor. Gräsklippning utförs i första hand med en grönytemaskin typ Toro. Även andra arbetsuppgifter inom tekniska avdelningens arbetsområde kan förekomma. Intresse av och erfarenhet av trädgårdsskötsel. Erfarenhet av körning med grönytemaskin/fastighetsmaskin är ett krav. Vi ser till varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund och strävar efter att öka jämställdheten. Visstidsanställning 2014-07-14--08-08. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarie park- och trädgårdsskötsel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarie park- och trädgårdsskötsel

Lärare
Bjurholms kommun söker lärare till Sommarskola Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med undervisning av ungdomar och vuxna invandrare i svenska som andra språk. Du måste ha god kommunikations- och samarbetsförmåga, tycka om pedagogiska utmaningar och ha hög flexibilitet. Vi förutsätter att du har en helhetssyn på integration och ett intresse för mångfaldsfrågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kvalifikation: · Du är grundskollärare, gärna med behörighet i svenska som andraspråk · Du är initiativrik, tycker om utmaningar och är flexibel. · Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för den pedagogiska verksamheten. · Du kan omsätta kunskaper så att alla elever lär och utvecklas. · Du kan skapa goda relationer med eleverna. Meriterande: · Tidigare erfarenheter av att undervisa. · Erfarenhet av alfabetisering. · Om du talar något annat utomeuropeiskt språk Anställningsvillkor Under förutsättning att vederbörliga beslut fattas erbjuder vi en timanställning med deltid/heltids schema enligt verksamhetens behov och överenskommelse med den anställde. Tillträde: 16 juni tom 8 augusti 2014. Ansökan tas endast emot via extern webbplats. Bjurholms kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Körkort klass -B---.
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Bjurholm, Lärare Bjurholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare


Sök lediga jobb Bjurholms kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se