Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i ��kersberg jobb

Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i ��kersberg jobb Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i ��kersberg jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i ��kersberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i ��kersberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Hemkunskapslärare sökes till Danderyds kommun- Danderyd

  2. Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun- Danderyd

  3. Elektriker för jobb i Stockholm- Stockholm

  4. Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!- Stockholm

  5. Lärare i förskola/Förskollärare- Stockholm

  6. Gruppledare till mottagningsgruppen- Stockholm

  7. Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik- Sundbyberg

  8. Enhetschef till EUI-sekretariatet- Stockholm

  9. Legitimerad Sjuksköterska till Aleris Specialistvård Handen- Haninge

  10. Newly graduated developers- Stockholm


Mer beskrivning

Hemkunskapslärare sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Ekebyskolan F - 6 är belägen i kommundelen Djursholm och omfattar även Svalnässkolan F - 3.Totalt har vi 340 elever i vår enhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en hemkunskapslärare för grundskolan att undervisa våra två klasser år 6 som ska ha hemkunskap för första gången. Vi använder lokaler i en närliggande skola, en undervisningslokal med 8 kök. Undervisningen är förlagd till onsdagar kl 8.20-11.10. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i hem- och konsumentkunskap och har erfarenhet. Du ska kunna tala bra svenska och ha goda kunskaper inom ämnet hemkunskap. Du ska vara strukturerad, ordningssam och positiv. Du som är pensionär men vill ha lite tjänstgöring alternativt du som vill komplettera en tjänst du redan har. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.
Företag: Danderyds kommun, Ekeby-/Svalnässkolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hemkunskapslärare sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemkunskapslärare sökes till Danderyds kommun

Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Ekebyskolans Re omfattar Ekebyskolan F-6 med 275 elever och Svalnässkolan F-3 med 75 elever.Skolorna är vackert belägna i kommundelen Djursholm med naturen på knuten.Våra elever presterar goda resultat och är vetgiriga. Till Ekebyskolan söker vi nu lärare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig lärare som ska komplettera arbetslaget i år 4-6. Undervisar i huvudsak i år 5 men till liten del även i år 6 som stöd för enskilda elever.Ansvarar för engelskan i en klass 4 och en klass 5. KVALIFIKATIONER Du bör vara behörig i Sv/So och Eng.Du ska vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa relationer till elever, föräldrar och kollegor.Du har intresse och erfarenhet av att arbeta ihop grupper och särskilt se till elever med olika inlärningssvårigheter. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.
Företag: Danderyds kommun, Ekeby-/Svalnässkolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun

Elektriker för jobb i Stockholm
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker dig som är elektriker för en av våra kunder i Stockholm. Företaget som du kommer arbeta utför allt inom elinstallation. Din arbetsuppgift kommer vara allt inom el. Lön enligt avtal. Din profil • Vi söker dig som är lägst 3 års montör och uppåt. För att under lätta rekryteringsarbetet behöver vi ett CV samt referenser att ringa på. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker för jobb i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker för jobb i Stockholm

Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!
Tänk om det var möjligt att ta... ...det bästa ur operatörsvärldarna och stoppa allt i samma paket - Att få tillgång till en oöverträffad täckning, prisvärda och smarta tjänster samt en helhjärtad och personlig service som alltid skall vara tillgänglig, stora som små. Hos oss får alla företag tillgång till det. Företagsoperatören Telerix söker nu nya stjärnskott till vår nya säljavdelning. Vi har nyligen flyttat in i nya och helrenoverade lokaler i Hammarby sjöstad och vill därför fördubbla vår nuvarande säljarkår på 15 stycken. Vi söker dig som: - Innehar en naturlig vinnarinstinkt - Vill skapa karriär - Inte är rädd för att anta nya utmaningar - Har en positiv syn på livet   Vi erbjuder dig:   - Timlön, provision, bonus - Nytt och fräscht kontor - Grundläggande säljutbildning - personlig coaching - Säljtävlingar med fina och roliga priser - Gymkort   känner du att allt eller bara en utav egenskaperna ovan passar in på dig? Vänta inte då, utan sök nu direkt! Vi behandlar samtiga ansökanden och återkommer med besked samma dag.   Att jobba som säljare kräver stimulans och ibland räcker inte bara lönen till. Därför är det enormt viktigt för oss att vår personal trivs och känner att de får en konstant utveckling.   Tävlingar är en självklarhet och därför har vi hela 4 tävlingar som är ständigt pågående. Allt ifrån dagstävlingar med trisslotter och biobiljetter som pris till kvartals(3mån) tävlingar med resemål som pris för hela gruppen. Barcelona... Prag... Alicante... Sälen... På 1 år! Nu SKA vi till London, vill du följa med oss? Ansök Nu.   Samtal från rekryteringssajter undanbedes.
Företag: Telerix Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!

Lärare i förskola/Förskollärare
Stockholms Stad Hässelby-Vällingby SDF Maltesholm/Smedhagens förskolor Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 63 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden. Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar. Mer information om oss hittar du på www.stockholm.se/hasselby-vallingby 2 plats(er).Till förskolan Lekrummet söker vi nu två behöriga förskollärare med erfarenhet, som har verksamhetsfokus, engagemang och en vilja till kvalitetsutveckling. Förskolan är liten, med tre avdelningar och tio personal, och den ena lediga tjänsten är på avdelning Bollen med barn 1-2 år, och den andra är på avdelning Gunghästen med barn 3-4 år. Vi söker dig som är behörig och legitimerad förskollärare med några års yrkeserfarenhet. Vi vill att du är positiv till förändring och självgranskning av ditt arbete, samt att du har kännedom om den reviderade läroplanen, där förskollärarens uppdrag tydligt framgår. I vår verksamhet arbetar vi efter devisen att alla barn ska bli sitt bästa jag i alla sammanhang. Vi har barns perspektiv när vi planerar, genomför och reflekterar över vår verksamhet. Vi tror att ”alla barn blir” istället för ”alla barn är”, beroende på vilken situation barnet befinner sig i och vilka yttre omständigheter som finns. Som medarbetare hos oss erbjuder vi fria regn- och vinterkläder. Du får även möjlighet att köpa träningskort på Stockholms stads idrottshallar till ett mycket förmånligt pris, samt att du kan få en friskvårdspeng på 300kr/termin för annan fysiks aktivitet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Maltesholms förskoleenhet består av fem förskolor. Vi har ca 240 barn inskrivna och är tillsammans 60 medarbetare. Ledningen består av en förskolechef, en biträdande förskolechef och en pedagogisk ledare. Förskolorna har små barngrupper med 14-15 barn i grupperna 1-3 år och 18-19 barn i grupperna 3-6 år. Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig kontinuerlig reflektion med tillgång till pedagogisk handledare. Som medarbetare i Stockholms stad och Maltesholms förskoleenhet har du en individuell kompetensutvecklingsplan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Förskolechef Marianne Christiansson,08-50805199 Helena Hedberg, Biträdande förskolechef, 08-508 04 131, helena.m.hedberg@stockholm.se Barbro Runnqvist, Lärarförbundet, barbro.runnqvist@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-05.
Företag: Stockholms stad; Maltesholm/Smedhagens förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Gruppledare till mottagningsgruppen
Stockholms Stad Hässelby-Vällingby SDF Barn- och ungdomsenheten Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 63 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden. Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar. Mer information om oss hittar du på www.stockholm.se/hasselby-vallingby Barn och ungdom erbjuder utmanande arbetsuppgifter och med fokus på en ständig utveckling av det sociala arbetet i stadsdelen. Vi har en väl utbyggd egen öppenvård och de egna hemmaplanslösningarna anpassas utifrån de behov som finns. 1 plats(er). Barn och ungdom Hässelby/Vällingby stadsdelsförvaltning söker en gruppledare för mottagningsgruppen. I mottagningsgruppen arbetar sex socialsekreterare inklusive gruppledaren. Alla anmälningar och ansökningar som rör barn och unga tas emot och bedöms av mottagningsgruppen. Som gruppledare ska du: ta emot ansökningar och anmälningar, fördela ärenden, handleda socialsekreterare, ansvara för arbetet inom mottagningsgruppen, samarbeta med andra enheter inom den egna förvaltningen, samarbeta med andra förvaltningar samt externa aktörer som förskola, skola, barn och ungdomspsykiatrin, samt ha ett övergripande ansvar för uppföljning och statistik. Socionomexamen. Kunskap om BBIC, ADAD, SAVRY och Signs of Safety. Genuint intresse för ungdomar och familjer med sociala problem. Mycket god förmåga att samarbeta med såväl interna som externa aktörer. God förmåga att handleda och coacha socialsekreterare. Mycket viktigt med förmåga till strukturerat arbetssätt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha flerårig erfarenhet av att arbeta med utredningar samt vana av att göra förhandsbedömningar av inkomna ärenden gällande barn och ungdomar. Du måste kunna hantera situationer i akuta inkommande ärenden Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: gruppledare Anna Hamlin,50804274 Rita Wångstedt, Enhetschef, 08-508 05 074 Jan-Eric Berg, SACO, 08-508 05 039 (facklig) Vision Kansliet, 08-508 40 646 (facklig) Tillträde: 2013-09-01. Tillträde enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Barn- och ungdomsenheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare till mottagningsgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare till mottagningsgruppen

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sjuksköterskor till Ekbacken hus H. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. Vi kommer att avsätta 10 % av din arbetstid för kompetensutveckling. Det innebär en möjlighet för dig att fördjupa dig inom ett område som främjar både din egen professionella utveckling och stärker vårdkvaliteten i vår verksamhet. KVALIFIKATIONER Av de 89 platserna på Ekbacken är 65 demensplatser, 11 korttidsplatser och 13 sjukhemsplatser. Du kommer att var omvårdnadsansvarig sjuksköterska (OAS) för ett antal boende, du kommer att ansvara för delegering, ha föreskrivningsrätt för inkontinensmedel, ansvara för HSL-uppgifter, samt ha andra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor på äldreboende/demensboende. Inom Humana Omsorg arbetar vi med validation och reminiscens inom demensvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa metoder. Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Ekbacken hus H Sundbyberg
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Enhetschef till EUI-sekretariatet
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Landsbygdsdepartementet har huvudansvaret för landsbygdsfrågorna och därmed ett brett ansvarsområde. Det omfattar landsbygdsutveckling, jordbruket och dess miljöfrågor, skogsbruk, fiske, rennäring, samefrågor, trädgårdsnäring, växt- och djurfrågor, livsmedel, jakt och viltvård samt högre utbildning och forskning inom de gröna näringarna. Departementet har också en viktig roll som samordnare av regeringens vision om Sverige - det nya matlandet, där syftet är att skapa fler jobb och tillväxt genom god mat och upplevelser. EU-samarbetet påverkar starkt en stor del av Landsbygdsdepartementets ansvarsområden. EUI-sekretariatet ansvarar för samordning av alla frågor inom departementets ansvarsområde som rör Sveriges medlemskap i Europeiska unionen liksom av andra internationella frågor. I samordningen ingår ansvar för övergripande strategi och samstämmighet. Vidare ansvarar sekretariatet för frågor rörande Världshandelsorganisationen (WTO), organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD), FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation (FAO) samt det nordiska samarbetet. Dessutom ansvarar sekretariatet för administrativa ärenden om Svenska FAO-kommittén, för departementets utlandsstationerade representanter liksom för departementets internationella besöksverksamhet. Sekretariatet ska lämna övriga enheter råd och hjälp vid principiellt viktiga ställningstaganden i frågor som berör sekretariatets ansvarsområde. Som enhetschef ansvarar du för att organisera och planera arbetet samt följa upp verksamheten utifrån uppställda mål. Du har personal- och budgetansvar för ca 25 medarbetare och du ingår i departementets ledningsgrupp. Arbetet innebär mycket nära samarbete med departementets ledning och omfattande kontakter inom Regeringskansliet samt med andra myndigheter, intresseorganisationer och internationella institutioner. Vi söker dig som har relevant akademisk examen och tidigare chefserfarenhet. Du har dokumenterat goda chefs- och ledaregenskaper. Som person har du insikt i och kunskap om de krav som ställs i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet och kunskap om EU:s organisation och arbetssätt är ett krav och annat internationellt arbete är meriterande, liksom arbete i Regeringskansliet eller annan statlig förvaltning. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda. Du har förmåga att stödja, motivera och entusiasmera kvalificerade medarbetare i en kunskapsbaserad organisation. Du har vilja och förmåga att fatta beslut samt förutser och tar ansvar för beslutens konsekvenser. Du har integritet, är modig och omdömesgill. Du är bra på att samarbeta och etablera nätverk samt företräda verksamheten i olika sammanhang. Du kommunicerar rakt och tydligt, och du visar lyhördhet och respekt för andra synpunkter. Du trivs i en krävande och dynamisk miljö där tempot tidvis är högt. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen "Ansök" nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är den 15 augusti 2013. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till EUI-sekretariatet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till EUI-sekretariatet

Legitimerad Sjuksköterska till Aleris Specialistvård Handen
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris är ett av nordens största vårdföretag. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har ca 5 000 medarbetare. Aleris erbjuder tjänster inom hälso- och sjukvård, medicinsk diagnostik, äldreomsorg, psykiatri och psykosocial behandling. ALERIS SPECIALISTVÅRD Aleris Specialistvård erbjuder lättillgänglig specialistvård på ett flertal enheter i Sverige med specialistläkarmottagningar, diagnostik och operationsverksamhet. Samtliga läkare har specialistkompetens med mångårig klinisk erfarenhet. Aleris Specialistvård finns i Stockholmsområdet på Europakliniken, Sabbatsberg Närsjukhus, Täby Närsjukhus, Järva Närsjukhus, Aleris specialistvård i Handen samt i Uppsala på Elisabethsjukhuset. Verksamheten vid Aleris Specialistvård Handen omfattar specialistmottagningar och operationsverksamhet. Mottagningarna är modernt utrustade för undersökningar och behandlingar. Här finns specialister med mångårig erfarenhet inom allmänkirurgi, gynekologi, hud, kardiologi, mage och tarm, ortopedi, urologi och öron-näsa-hals. Aleris bedriver specialistvård på uppdrag av Stockholms läns landsting Vi söker Legitimerad sjuksköterska Vi söker en legitimerad sjuksköterska till vår specialistvård i Handen, Mottagning 2. På Mottagningen bedrivs sjukvård inom dermatologi, kirurgi, ortopedi, gastroenterologi samt dagkirurgisk verksamhet inom flera specialistområden. På Mottagning 1 bedrivs sjukvård inom gynekologi, urologi, kardiologi och öron-näsa-hals. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska; mottagningsarbete, tidsbokning, och administration samt praktiskt assistansarbete åt våra läkare. Det kan även förekomma sjuksköterskemottagning och arbete på uppvakningsavdelning Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, heltid. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med bred kompetens, erfarenhet av mottagningsarbete och gärna tidigare erfarenhet inom några av våra specialistområden. Då en betydande del av arbetet är av administrativ karaktär är det viktigt att du har en god datorvana och har intresse för administration. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare. Egenskaper Vidare söker dig som är positiv och tycker om nya utmaningar. Du är självständig och flexibel i ditt arbetssätt. Vi värdesätter noggrannhet, stark servicekänsla, god samarbetsförmåga och ett aktivt deltagande i mottagningens kvalitetsarbete. För oss är det viktigt att du delar Aleris värderingar vilket innebär att vi är: Omtänksamma, Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella, Vi gör saker på rätt sätt Engagerade, Vi har stort engagemang och gör det lilla extra för individen Nytänkande, Vi är nyfikna, hittar lösningar och gör ständiga förbättringar I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år, dagtid och heltid, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde snarast, lön enligt överenskommelse. Har du frågor och vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna: Enhetschef Maria Belin Larsson Tel.: 070 484 63 91 Tillgänglig från v 31. Välkommen med din ansökan senast 14 augustivi arbetar med löpande urval. Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om vårt företag och dess verksamheter. –-------------------------------------------------------- Säljsamtal undanbedes
Företag: Aleris Specialistvård Handen
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Sjuksköterska till Aleris Specialistvård Handen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Sjuksköterska till Aleris Specialistvård Handen

Newly graduated developers
For our customer (a large telecom company) we are looking for newly graduated software developers. In our unit we strive to develop the best products in the market in terms of performance, efficiency, and ease of use by creating innovative technical solutions. We are working according to Agile/Lean principles in cross-functional teams formed by skilled engineers responsible for end-to-end product development which is reflected in our mission: We offer: - Complex and fun technical challenges - Great possibilities for competence development, both for individuals and teams - An experimental culture that gives you great possibilities to influence and improve our products and our way of working. Qualifications • Master in Science in Electrical Engineering, Engineering Physics, Data Communication or equivalent academic degree is required. • Strong interest in real-time software development and Telecom technology Competences • Deep C++ knowledge • Excellent ability to cooperate in teams • Open to learning and share findings with others • Experience from working with UML, Rose RT/RSA RTE • Fluency in English – both written and spoken – is essential • Experience from design within the RNC or RBS Control plane application parts is desirable. The position will start with a six month consultant assignment though eWork, thereafter permanent employment by the customer.. Start: As soon as possible Location: Stockholm Work load: 100 % Working language: English For questions kindly contact recruitment consultant anna-karin.cederholm-wik@ework.se
Företag: eWork Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Newly graduated developers jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Newly graduated developers


Sök lediga jobb Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i ��kersberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se