Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i Kungs��nge jobb

Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i Kungs��nge jobb Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i Kungs��nge jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i Kungs��nge. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i Kungs��nge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare/Företag; Aksab Kemi- Botkyrka

  2. Customer Service Agent till Klarna- Stockholm

  3. Dansktalande Webbtekniker med kundkontakt- Stockholm

  4. LSS handläggare- Haninge

  5. Betongchaufför- Stockholm

  6. Webbdesigner - Reklam & marknadsföring- Stockholm

  7. Lärarvikarie år 1-3- Södertälje

  8. Diversify söker infrastrukturkonsulter!- Stockholm

  9. Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli- Stockholm

  10. Utvecklare inom Dynamics AX- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare/Företag; Aksab Kemi
Verksamhetsbeskrivning. Aksab Kemi har funnits sedan 1988 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av kemtekniska produkter med inriktning mot restaurang och livsmedelsindustrin. Vi bedriver försäljning och serviceverksamhet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro och Växjö. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär att via telefon sälja våra produkter och tjänster, bygga relationer med nya kunder och ge rådgivning vid behov. Som säljare hos oss är du vårt ansikte utåt och detta ställer stora krav på din förmåga att kommunicera på ett vägvinnande sätt! Om du känner att det här kan vara något för dig erbjuder vi dig de bästa förutsättningarna för att lyckas! Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är tävlingsinriktad och vill utveckla din säljteknik. Du är social, verbal och har en förmåga att skapa goda relationer. Har du drivkraften och viljan så har vi verktygen för att utveckla dig till en fantastisk säljare. Det är till din fördel men inget krav om du har erfarenhet av försäljning mot restauranger och storkök. Verkar denna tjänst intressant, är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss. För ytterligare upplysningar kontakta: Rickard Abrahamsson rickard.abrahamsson@aksabkemi.se
Företag: AKSAB Kemi AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Företag; Aksab Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Företag; Aksab Kemi

Customer Service Agent till Klarna
Vill du vara med och utveckla Klarnas kundservice? Om kunden Klarna grundades i Stockholm 2005 med idén att erbjuda en transparant betalningslösning som skulle tillåta konsumenter och handlare att interagera med varandra så tryggt och enkelt som möjligt. Detta görs genom att låta konsumenten få varan först och betala efteråt, medan Klarna tar kredit -och riskansvaret för bedrägeri. Idag är Klarna ett av Europas snabbast växande företag. På bara åtta år har de vuxit till 750 anställda verksamma i sju europeiska länder med över 9 miljoner konsumenter. Målet är att bli marknadsledande inom fakturatjänster i hela världen och förändra världens e-handelsbutiker. Nu söker Klarna ett antal personer som kommer att tillhöra kundtjänsten. Om jobbet Som Customer Service Agent kommer du att arbeta med support mot både privatpersoner och e-handlare. Med snabb, pedagogisk och personlig service genom administrativ och teknisk support via telefon och e-mail, hjälper du kunderna på bästa sätt. Jobbet innebär tex att utreda betalningar, hitta felbetalningar, hantera fakturor, mm. Du jobbar i ett team av medarbetare som har hög social kompetens, stort lösningsfokus samt har en ambition att ständigt leverera service bortom skyarna. Möjligheter Klarna erbjuder dig en internationell arbetsplats fylld med smarta och ambitiösa kollegor. Som medarbetare på ett av Sveriges snabbast växande företag kommer din insats göra skillnad och bidra till att ta Klarna och dig till nästa nivå. För rätt person med höga mål finns alla möjligheter här. Krav Vi söker dig som har möjlighet att tillföra positivitet, driv och laganda. Du räds inte nya utmaningar och att utvecklas utifrån nya mål både individuellt och i teamet är en självklarhet för dig. Erfarenhet inom callcenter, kundservice och administration är mycket meriterande. Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Det är meriterande om du kan ytterligare språk som tyska, holländska, norska eller danska. Arbetstider, omfattning och tillträde Arbetet är på heltid under kontorstider. Start är den 22/7 då utbildningen startar. Uppdraget är till att börja med på 2 månader med möjlighet till förlängning eller rekrytering. Vi intervjuar på kort varsel då starten är snart. Sök jobbet Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Tillsättning sker löpande. http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=335 Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Daniel Engblom på telefon 08-684 252 30, alt daniel.engblom@hero.se Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.
Företag: HERO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Customer Service Agent till Klarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Customer Service Agent till Klarna

Dansktalande Webbtekniker med kundkontakt
Vi söker dig som vill arbeta som webbprogrammerare/optimerare, med fokus på våra danska kunder, i en grupp som arbetar med det senaste inom SEO! Jajja Communications verkar inom sökmotoroptimering och är en av landets ledande aktörer inom branschen. Sedan starten år 2000 har Jajja hjälpt företag att synas i sökmotorer som Google, Msn och Yahoo. Vi har både små lokala företag och stora koncerner som kunder. Som optimerare arbetar du i spännande SEO-projekt som avser öka mängden sökmotortrafik till våra kunders webbplatser, samt ge dem fler affärer. Du kommer i kontakt med mycket kod och många olika hemsideslösningar. Inget projekt är det andra likt! Du arbetar tillsammans med ett glatt och kompetent gäng som trivs tillsammans och som brinner för sökmotoroptimering och programmering. För att trivas och klara arbetet har du mycket goda kunskaper inom html och något av de större skriptspråken, som php eller någon variant av asp, samt har tidigare erfarenhet av webbutveckling. Du har god programmeringsförståelse och kan snabbt sätta dig in i ny kod, oavsett programmeringsspråk. Vi ser också gärna att du har arbetet med, eller i, något eller flera CMS-verktyg. Utöver dina goda tekniska färdigheter har du också stor social kompetens och trivs med att hjälpa kunder med tekniska frågor, samt är mycket duktig på både danska och svenska, i både tal och skrift. Vi vill att du som söker har adekvat utbildning inom datateknik, alternativt arbetslivserfarenhet inom webbutveckling. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och vara van att dokumentera det arbete du utför. Erfarenhet inom SEO är meriterande, men inget krav. Du som person har ett självklart teknikintresse och tycker att det är roligt att fixa och trixa i befintlig kod, tycker att sökmotoroptimering verkar spännande samt gillar att hjälpa andra personer med tekniska frågor. Du har vilja att alltid lära mer, tycker om när det händer saker, stimuleras av förändringar och av att ta ansvar.
Företag: Jajja Communications AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande Webbtekniker med kundkontakt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande Webbtekniker med kundkontakt

LSS handläggare
Nu söker vi en lösningsorienterad biståndshandläggare som är inriktad mot LSS handläggning. Beställaravdelningen LSS vänder sig till personer med funktionsnedsättning som har rätt till stöd enligt LSS. På grund av omorganisation söker vi nu en ny LSS-handläggare. Hos oss blir du en mycket viktigt del av ett team på 11 biståndshandläggare och får vara delaktig i vårt utvecklingsarbete. I vårt team finns handläggare som är inriktade på barn samt handläggare som är inriktade på vuxna. Ditt uppdrag Du handlägger självständigt ärenden och utreder enligt LSS. I det dagliga arbetet ingår, dokumentation, klientmöten, delta i/leda vårdplaneringar och barnplansmöten, samverkan externt och internt samt att delta i olika gruppmöten. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket både i tal och skrift, självständigt kunna strukturera ditt arbete och ha ett gott bemötande samt god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kompetensprofil Vi vill att du har: Socionomexamen eller likvärdig utbildning Teoretisk kunskap om lagstiftningarna LSS och SoL Erfarenhet av myndighetsutövning i offentlig sektor God samarbetsförmåga både internt och externt God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och är väl förtrogen med svenska språket Datakunnig Det är mycket viktigt för oss att du är en stabil person som kan behålla lugnet i svåra situationer. Du har också ett lösningsorienterat, empatiskt förhållningssätt och är tydlig och strukturerad i ditt arbete. Vi önskar att du har intresse av att kontinuerligt uppdatera dina kunskaper inom området. Du är också flexibel och tar egna initiativ i arbetet och eget ansvar för din arbetssituation. Vi erbjuder dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i ett kompetent team. Socialförvaltningen finns, tillsammans med andra förvaltningar, i ljusa, trevliga lokaler i närhet av Haninge Centrum och med goda allmänna kommunikationer. Hos oss får du friskvårdscheck och kan lösa träningen med eget gym i huset. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut tas samt att tjänsterna inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan med personligt brev och CV! Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-606 70 00. Referensnummer: 48/13 Sista ansökningsdag: 2013-07-29 Kontaktperson: Enhetschef Linda W Fällgren 08-606 81 11, 1:e handläggare Anna Larsson 08-606 76 36. Varaktighet/arbetstid: Tillsvidareanställning, 100 % Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Ange referensnummer i rubriken. Det är viktigt att du anger referensnummer annars vet vi inte vilken tjänst du söker hos oss. Skicka ansökan med referensnummer 48/13 senast 130729 till: ansokansocialforvaltningen@haninge.se eller Haninge kommun, Socialförvaltningen, Ingmarie Wagland, 136 81 HANINGE Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.
Företag: Haninge kommun, Socialförvaltningen
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga LSS handläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS handläggare

Betongchaufför
JR Logistic AB är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag, med inriktning på transport och lager. Vi har inte som målsättning att vara störst, vi vill vara bäst. Vår personal utgör hjärtat i vår verksamhet och därför har vi alltid största fokus på att alla trivs. Vi eftersträvar att alltid ha Rätt person på rätt plats. Och som anställd på JR Logistic är du själv en viktig kugge i hjulet samtidigt som du är en del av teamet. Hos oss har du roligt på jobbet! Företaget är beläget i Västberga och vi som driver det har stor erfarenhet av både transport och bemanning. Våra kunder finns över hela stockholmsområdet och deras verksamhet innefattar bl. a. styckegodsdistribution, distribution av daglivsvaror och möbler, lagerverksamhet mm. Vi söker nu Lastbilschaufförer för fast uppdrag för kunds räkning. Bilarna utgår ifrån Sollentuna eller Täby. Du som söker tjänsten ska ha minst C-kort. Tidigare erfarenhet av köra betongbil i Stockholmsområdet är ett krav. CE-behörighet och erfarenhet från släp och/eller trailer är även det önskvärt men inget krav. Flexibilitet är ett måste i branschen då nya uppdrag kan komma med kort varsel. Både arbetstider och arbetsuppgifter kan precis som typ/modell av fordon variera, då de bestäms utifrån våra kunders önskemål. Du som söker bör även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, eftersom arbetet innefattar mycket kundkontakt. Att du sedan är trevlig, punktlig och ansvarsfull ser vi som en självklarhet. Väl mött!
Företag: JR LOGISTIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Betongchaufför jobb, Betongchaufför Stockholm, Betongchaufför JR LOGISTIC AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongchaufför

Webbdesigner - Reklam & marknadsföring
Vi söker dig som vill arbeta med webbaserade avslutsstöd i en grupp som arbetar med det senaste inom SEO och som hjälper våra kunder att göra besökare till kunder. Jajja Communications verkar inom sökmotoroptimering och är en av landets ledande aktörer i branschen. Sedan starten år 2000 har Jajja hjälpt företag att synas i sökmotorer som Google, Msn och Yahoo. Vi har både små lokala företag och stora koncerner som kunder. Som webbdesigner med fokus på avslutsstöd hjälper du våra kunder att öka andelen hemsidesbesökare som blir till affärsmöjligheter. I samråd med kund tar du fram webbkampanjer för att exempelvis öka antalet nyhetsbrevsprenumeranter, öka försäljningen av vissa varor eller exempelvis antalet registreringar till en konferens. Inget projekt är det andra likt! Du arbetar tillsammans med ett glatt och kompetent gäng som trivs tillsammans och som brinner för sökmotoroptimering, konvertering och programmering. För att trivas och klara arbetet har du mycket goda kunskaper inom design och är mycket van att arbeta i Photoshop och med webben som plattform. Du brinner för marknadsföring och reklam och har arbetat direkt, eller närbesläktat, med det tidigare. Du har tidigare arbetat med webben och älskar de möjligheter webben erbjuder när det gäller affärsmöjligheter. Vidare gillar du att skriva säljande copy och har mycket lätt att uttrycka dig korrekt i skrift. Utöver dina goda tekniska färdigheter har du också stor social kompetens och trivs med att hjälpa kunder både i telefon och via mail. Du är mycket duktig på svenska, i båda tal och skrift. Vi vill att du som söker har adekvat utbildning inom design, marknadsföring och copy, alternativt arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och vara van att dokumentera det arbete du utför. Erfarenhet inom SEO och/eller webbkonvertering är meriterande, men inget krav. Du som person har ett självklart reklamintresse och tycker att det är roligt att fixa och trixa med kunders unika inriktning och tycker att sökmotoroptimering verkar spännande. Du har vilja att alltid lära mer, tycker om när det händer saker, stimuleras av förändringar och av att ta ansvar.
Företag: Jajja Communications AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Webbdesigner - Reklam & marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbdesigner - Reklam & marknadsföring

Lärarvikarie år 1-3
Södertälje friskola är en skola med cirka 250 elever belägen i centrala Södertälje, fem min promenad från pendeltåg och buss. Skolan har en språkprofil vilket yttrar sig i att vi har en utökad undervisningstid i svenska och engelska. Vi anser att språket är nyckeln till all form av inlärning och därför lägger vi stor vikt på elevernas språkutveckling. Utöver vår språkprofil kännetecknas vår verksamhet av att vi har små undervisningsgrupper och hög lärartäthet. Vi lägger stor vikt vid att ha utbildade lärare med hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss blir varje elev sedd och uppmärksammad utifrån sina egna förutsättningar. Vi söker dig som har ett genuint intresse för lärande och barn.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du tydlig, flexibel, lyhörd och tar eget ansvar. Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation.
Företag: SÖDERTÄLJE FRISKOLA AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie år 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie år 1-3

Diversify söker infrastrukturkonsulter!
Diversify är ett konsultföretag bestående av seniora medarbetare som gemensamt levererar värdeskapande tjänster till sina kunder inom områdena IT-management, Utveckling och Infrastruktur. Infrastrukturs gruppen drivs av att vi har ett gemensamt teknikintresse och viljan att använda det för att utveckla oss själva och våra kunder. Vi arbetar som tekniska specialister inom nischade fokusområden men också som generalister med en övergripande förståelse för våra kunders affär och deras infrastruktur. Våra teknikspecialister arbetar idag på infrastrukturplattformar som: Unix Linux Microsoft VMware I roller som: Teknisk specialist Arkitekt Drifttekniker Driftansvarig Teknisk projektledare I projekt som: Virtualisering Implementation Automatisering Effektivisering Design Du har arbetet ett antal år inom ett par av våra fokusområden men känner att du nu är mogen att ta nästa steg och utvecklas med kollegor som har samma drivkraft som du har. För vidare information/frågor kontakta Olle Kindbom på direktnummer: 0763 17 22 29. Ansökningar tas emot via e-postadress: olle.kindbom@diversify.se Välkommen!
Företag: DIVERSIFY CONSULTING GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Diversify söker infrastrukturkonsulter! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diversify söker infrastrukturkonsulter!

Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli
Gillar du musik, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du grymt social och duktig på försäljning/marknadsföring? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta sommarjobbet för dig! KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar och hörselskydd. Vi samarbetar med alla festivaler, konserter och events, samt med kända musikartister och varumärken. Mer info på www.killnoise.com och www.facebook.com/killnoisePAGE Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning på RIHANNA på Globen, 22 juli. Vi har även fler konserter i Sthlm (Iron Maiden 13 juli, Gyllene Tider 27 juli, Music & Arts 2-4 aug m.m.) Vi söker ENBART dig som är en glad, social (översocial!) och energisk person! Du har en aktiv livsstil och du trivs där det händer. Du har mycket lätt för att ta kontakt med nya människor, och du förstår att det är vad allt handlar om - att träffa människor! Du är självständig och värderar frihet under ansvar, samtidigt som du älskar att jobba i team. Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är alltid allra viktigast! Skicka din ansökan med CV + FOTO idag...! OBS! Vi läser ENDAST ANSÖKNINGAR med CV + FOTO!
Företag: KILLNOISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare till RIHANNA, 22 Juli

Utvecklare inom Dynamics AX
Vår kund är en av världens största oberoende leverantörer av tjänster inom IT och affärsprocesser. Med tusentals medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder de en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Om tjänsten Du kommer att arbeta som utvecklare av Dynamics AX i flera spännande utvecklingsprojekt. Ditt arbete genomförs i projektteam och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och naturligtvis det utvecklingsteam du arbetar med. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Din profil Du som söker är Dynamics AX utvecklare med några års erfarenhet av affärssystemprojekt. Du är god kommunikatör och har förmågan att på ett klart, tydligt och metodiskt sätt arbeta med utvecklingsleveransen. För att lyckas i rollen har du god kunskap om X++ och MorphX. Det är även meriterande om du kan MS SQL Server, SSRS, SSAS, AIF och/eller någon av övriga i plattformen ingående komponenter. Du är en person som är prestigelös, socialt bevandrad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du ska vara nyfiken, gilla utmaningar och innovation. Du erbjuds Att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och med inspirerande möten och utvecklingsmöjligheter. Att få jobba med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos vår kund finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med deras program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och du har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. De har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att leverera på topp. Medarbetarna är drivna och motiverade men att ha balans i livet är en självklarhet. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare inom Dynamics AX jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare inom Dynamics AX


Sök lediga jobb Bliss Dance Academy s��ker dansl��rare i Kungs��nge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se