Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten

Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten jobb Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten- Lycksele


Mer beskrivning

Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker ett antal medarbetare inför uppstart av ett boende för ensamkommande barn och ungdomar. Du kommer att vara med och skapa en verksamhet som ska ge ungdomarna en god introduktion till vårt samhälle. Vidare att ge dem inflytande och delaktighet i verksamhetens utformning samt skapa förutsättningar att utveckla sina resurser. Du som söker har minst 1,5 års eftergymnasial utbildning med social inriktning. Lämplig utbildning är socionom, socialpedagog, beteendevetare, fritidspedagog, behandlingsassistent eller lärare. Erfarenhet från verksamhetsområdet samt flerspråkighet är meriterande. De viktigaste språken är somaliska, dari/persiska och arabiska. Du bör vara van att hantera kriser och konflikter, vara lösningsfokuserad och gränssättande, ha god självkännedom och ha lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som boendepersonal ska du vara ett nära vuxet stöd till ungdomarna. Medverka i planering, vara kontaktman för en eller flera ungdomar, delta i praktiska vardagssysslor samt dokumentera. Arbetet innebär samverkan med gode män, skola, socialtjänst etc. Vi erbjuder dig ett inspirerande och utvecklande arbete med kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har självklart kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Schemalagd arbetstid på såväl heltid som deltid. B-körkort är meriterande. Tillträde fr o m 1 januari 2014. Är du rätt person för detta viktiga uppdrag? Vill du veta mer? Ring gärna Anne-Lie Granroth, affärsområdeschef, tfn 0733-599 840, så får du veta mer. Skicka din ansökan snarast, dock senast den 21 juli. Med din ansökan ska du bifoga CV och inskannade betygskopior. Tjänsterna ledigförklaras under förutsättning av vederbörliga beslut.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Lycksele
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten


Sök lediga jobb Boendepersonal för ensamkommande ungdomar i Åsele, Västerbotten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se