Bollnäs kommun, Socialtjänsten jobb - lediga jobb

Bollnäs kommun, Socialtjänsten jobb Bollnäs kommun, Socialtjänsten jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bollnäs kommun, Socialtjänsten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bollnäs kommun, Socialtjänsten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Biståndshandläggare/LSS handläggare- Bollnäs

 2. Alkohol- och drogterapeut- Bollnäs

 3. Enhetschef för Resursenheten- Bollnäs

 4. Administativ chef- Bollnäs

 5. Verksamhetschef till handikappomsorgen- Bollnäs

 6. Leg Sjuksköterska- Bollnäs

 7. Socialsekreterare- Bollnäs

 8. Sommarvikarier- Bollnäs

 9. Leg Sjukgymnast/Leg Fysioterapeut- Bollnäs

 10. Leg Arbetsterapeut semestervikariat- Bollnäs

 11. Leg Sjuksköterska semestervikariat- Bollnäs

 12. Vikarierande Biståndshandläggare- Bollnäs

 13. Leg Arbetsterapeut- Bollnäs

 14. Leg Sjuksköterska/Distrikssköterska- Bollnäs

 15. Administratör- Bollnäs

 16. Leg Sjuksköterska/Distrikssköterska, hemsjukvård- Bollnäs

 17. Controller- Bollnäs

 18. Semestervikariat Leg Sjuksköterska- Bollnäs

 19. Sommarvikarier- Bollnäs

 20. Enhetschef till Arbrå äldreomsorg- Bollnäs

 21. Enhetschef till Handikappomsorgen- Bollnäs

 22. Vik Ledningsstöd till handikappomsorgen- Bollnäs

 23. Enhetschef Öppenvårdsenheten- Bollnäs

 24. Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten- Bollnäs

 25. Socialsekreterare till ungdomsenheten- Bollnäs

 26. Enhetschef till Karlslunds särskilda boende- Bollnäs

 27. Socialsekreterare till vuxenenheten- Bollnäs

 28. Vikarierande Biståndshandläggare- Bollnäs

 29. Socialsekreterare till familjehemsenheten- Bollnäs

 30. Socialsekreterare till barn- och familjeenheten- Bollnäs

 31. Avgiftshandläggare- Bollnäs

 32. Alkohol- och drogterapeut till Beroendecentrum- Bollnäs

 33. Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten- Bollnäs

 34. Personalig assistent- Bollnäs

 35. Specialistsocionom- Bollnäs

 36. Leg Arbetsterapeuter- Bollnäs

 37. Vik Sjukgymnast/Fysioterapeut- Bollnäs

 38. Psykosocialassistent- Bollnäs

 39. Biståndshandläggare- Bollnäs

 40. Socialsekreterare- Bollnäs


Mer beskrivning

Biståndshandläggare/LSS handläggare
Biståndshandläggarenheten i Bollnäs kommun söker Biståndshandläggare/LSS handläggare Tillsvidareanställning 100 % Tillträde 2013-09-01 Tjänsten har inriktning SoL inom äldre- och handikappomsorgen men ska även kunna handlägga ärenden enligt LSS. Vi förstärker Biståndshandläggarenheten med anledning av en lagändring som innebär att utöver beslut om särskilt boende ska det även framgå vilka hemtjänstinsatser som personen beviljats. Socialnämnden har även beslutat om åtgärder som medför ökad arbetsbelastning på Biståndshandläggarenheten. Som Biståndshandläggare/LSS handläggare arbetar du i första hand med att kunna informera, utreda, bedöma, besluta samt göra uppföljningar av insatser som bäst svarar mot våra kunders förutsättningar och behov enligt SoL och LSS. Du ingår i ett team med ytterligare åtta kollegor. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med hög trivsel och god gemenskap. Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har erfarenhet från verksamhetsområdet och har körkort. Du har god förmåga till både samarbete och självständigt arbete samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du tar ansvar för din uppgift och ser välgrundade beslut och en hög rättsäkerhet som en viktig del i arbetet. Du deltar aktivt i metodutvecklingen på enheten och har en kreativ och analytisk förmåga. Du är positiv, flexibel och är van att strukturera och organisera ditt eget arbete. Individuell lönesättning tillämpas. Upplysningar: Chef för biståndshandläggarna, Birgitta Hänninen tfn 0278-255 61 Facklig representant för Vision är Anna-Lena Ericsson tfn 0278-256 26. Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller registrera din ansökan på länken http://int.bollnas.se/Personal/jobbanssoc.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnr: SN 13-3070 Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter och ska vara oss tillhanda senast 2013-08-16. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare/LSS handläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare/LSS handläggare

Alkohol- och drogterapeut
Individ- och familjeomsorgen i Bollnäs kommun söker: Alkohol- och drogterapeut till Beroendecentrum. Tillsvidareanställning 100%. Vi är inne i en utvecklingsfas där vi förstärker den egna organisationen och arbetar intensivt med metodutveckling. Vill du vara med på den resan är du välkommen att söka. I första hand har vi tänkt att du ska arbeta uppsökande och motiverande. Du kommer att ingå i ett team av ytterligare fyra medarbetare och vår ambition är att skapa ett stimulerande och omväxlande arbete för alla genom ett aktivt samarbete både internt och med våra samarbetspartners. Vi vill att du har alkohol- och drogterapeututbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt erfarenhet av arbetsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Information lämnas av verksamhetschef Gunilla Österholm tfn 0278-252 89. För Vision Berit Enberg-Stobby tfn 0278-251 90. Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller registrera din ansökan på länken http://int.bollnas.se/Personal/jobbanssoc.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnummer SN 13-3053 Ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2013-08-01. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Alkohol- och drogterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Alkohol- och drogterapeut

Enhetschef för Resursenheten
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26 000 invånare och 2 500 anställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur-och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun söker: Enhetschef för Resursenheten. Tillträde 2013-09-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är för närvarande organiserad under Socialförvaltningen. Arbetsuppgifter I resursenhetens uppdrag ligger för närvarande att medverka i arbetet som pågår för att skapa en kommungemensam vikariepool. Denna är tänkt att gälla från och med 2014-01-01. Som enhetschef ansvarar Du för verksamhet, ekonomi och personal inom Ditt ansvarsområde. Enhetschefen är kommunens representant ute i verksamheten, vilket innebär att Du arbetar efter de politiskt uppställda målen för verksamheten. Resursenheten fungerar som en vikarieresurs för våra verksamhetsområden. Den består för närvarande två enhetschefer, en korttidspool med 45 medarbetare, en långtidspool med 60 medarbetare, ca 200 timanställda samt administratörer. Antalet medarbetare beräknas öka vartefter sammanslagningen med övriga verksamheter sker. Som enhetschef för resursenheten har du förutom sedvanliga arbetsuppgifter ansvar för att vara behjälplig vid all rekrytering av personal inom kommunals verksamhetsområde där resursenheten ansvarar för vikarieanskaffning. All LAS-hantering sköts via resursenheten. Kvalifikationer Högskolans sociala omsorgslinje alt pedagogisk högskoleutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har goda kunskaper i arbetsrätt, förmåga att se nya och flexibla lösningar. Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett tydligt ledarskap, god kommunikativ förmåga och intresse i förändrings- och utvecklingsarbete. Vidare är du en självständig och ansvarstagande person, men med förmåga till att söka hjälp och stöd av kollegor och andra. Gedigen erfarenhet av arbetsledning i förekommande verksamheter är meriterande. Övrigt För ytterligare information tag kontakt med Monica Embretsen, tel 0278-25293 el 070-581 92 64 Jannette Källänge, Vision 0278-25000 Ella Nordh, Kommunal 0278-25566 Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Sociaaltjänstens administration, 821 80 Bollnäs registrera din ansökan på länken http://int.bollnas.se/Personal/jobbanssoc.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnummer SN 13-3054 Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och löneanspråk och ska vara oss tillhanda senast 2013-07-17. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekryterin
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för Resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för Resursenheten

Administativ chef
Socialförvaltningen söker Administrativ chef Socialförvaltningen har en bred verksamhet som beroende på omvärldsfaktorer är under kraftigt förändringstryck. Socialförvaltningen arbetar därför med att utveckla verksamheterna, öka kostnadseffektiviteten, följa upp resultat och kvalitetssäkra våra arbetsprocesser. Dessutom arbetar vi med att skapa ökat engagemang och medborgardialog. Socialförvaltningen i Bollnäs kommun består av Äldre- Handikapp- samt Individ och familjeomsorg. Den administrativa chefen är en del av förvaltningsledningen och jobbar i ett nära samarbete med socialchefen. Som administrativ chef leder du stödfunktionerna till förvaltningens ledning och våra enhetschefer. Administrationen jobbar även med strategiska, utförande och kontrollerande arbetsuppgifter. Ledaruppdraget som administrativ chef innebär att säkra att de stödfunktioner som ingår i ansvaret organiseras, utvecklas och drivs så att de tjänster som utförs håller en hög kvalitet, uppfyller nämndens mål och svarar mot de behov och förväntningar som finns inom förvaltningen och de regelverk som finns i Bollnäs kommun och i lagstiftning. Du kommer att bli sammankallande i förvaltningens säkerhetsgrupp och ansvara för förvaltningens systematiska brandskyddarbete ? SBA. Kvalifikationer: Vi söker dig som: Vill bidra till utvecklingen av socialförvaltningen Är nyfiken och har ett intresse och engagemang i samhällsfrågor Är stabil, modig och uthållig Är van att prioritera och fatta beslut Har en positiv människosyn och utövar ett hälsofrämjande ledarskap som främjar ett aktivt medarbetarskap Har personlig lämplighet för uppdraget Du har: Högskoleutbildning med relevans för uppdraget Goda kunskaper om organisation, styrning och aktuell lagstiftning Erfarenhet från politiskt styrd organisation Dokumenterat ledarskap med utgångspunkt i samverkan, kommunikation, struktur och resultatorientering Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift Kunskap och erfarenhet från socialförvaltningens verksamhetsområde är meriterande. Din närmaste chef blir socialchefen. Om Du vill veta mer: Hör av Dig till socialchef Tommy Stokka tfn 0278-252 70 eller till personalstrateg Monica Embretsen tfn 0278-252 93. Fackliga repr. VISION Carina Olsson, nås på tfn 0278-25185 för Kommunal Christina Hildingsson tfn 0278-256 37. Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 82180 Bollnäs eller registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Din ansökan bör innehålla meritförteckning. Sista datum för ansökan är 2013-09-20. Märk Din ansökan med Ref nr SN 13-3095. Tillsättning snarast eller enligt ök. Vi önskar inte motta extern rekryteringshjälp angående denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Administativ chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administativ chef

Verksamhetschef till handikappomsorgen
Socialförvaltningen söker Verksamhetschef till Handikappomsorgen Socialförvaltningen har en bred verksamhet som beroende på omvärldsfaktorer är under kraftigt förändringstryck. Socialförvaltningen arbetar därför med att utveckla verksamheterna, öka kostnadseffektiviteten, följa upp resultat och kvalitetssäkra våra arbetsprocesser. Dessutom arbetar vi med att skapa ökat engagemang och medborgardialog. Socialförvaltningen i Bollnäs kommun består av Äldre- Handikapp- samt Individ och familjeomsorg. Verksamhetschefen är en del av förvaltningsledningen. Som verksamhetschef är du högsta ansvariga tjänsteman för handikappomsorgen och fungerar som chef för verksamhetens enhetschefer. Ledaruppdraget som verksamhetschef innebär att säkerställa att verksamheten organiseras, utvecklas och drivs så att de tjänster som utförs håller en hög kvalitet, uppfyller nämndens mål och svarar mot de behov och förväntningar som finns inom förvaltningen och de regelverk som finns i Bollnäs kommun och i lagstiftning. Du ska genom ett resultatorienterat, långsiktigt och strategiskt arbetssätt skapa struktur och tydliga framtidsvisioner för verksamheten, anpassat till givna ekonomiska resurser. Etablera och förstärka samarbetet med övriga, både inom kommunen och utanför, är också viktiga delar av ditt uppdrag. Kvalifikationer: Vi söker dig som: Vill bidra till utvecklingen av socialförvaltningen Har en positiv människosyn och utövar ett hälsofrämjande ledarskap som främjar ett aktivt medarbetarskap Har kunskap, förståelse och respekt för den politiska process som styr kommunal verksamhet Är nyfiken och har ett intresse och engagemang i samhällsfrågor Är stabil, modig och uthållig Är van att prioritera och fatta beslut Är en lagspelare Du har: Akademisk utbildning med relevans för uppdraget, samt erfarenhet från socialtjänstens verksamhetsområde med inriktning mot handikappomsorg Goda kunskaper om organisation, styrning och aktuell lagstiftning Erfarenhet från politiskt styrd organisation Dokumenterat ledarskap med utgångspunkt i samverkan, kommunikation, struktur och resultatorientering Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift Anställningen är tillsvidareanställning med tidsbegränsat uppdrag som verksamhetschef. Din närmaste chef blir socialchefen. Om Du vill veta mer: Hör av Dig till socialchef Tommy Stokka tfn 0278-252 70 eller till personalstrateg Monica Embretsen tfn 0278-252 93. Fackliga repr. VISION Carina Olsson, nås på tfn 0278-25185 för Kommunal Christina Hildingsson tfn 0278-256 37. Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 82180 Bollnäs eller registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Din ansökan bör innehålla meritförteckning. Sista datum för ansökan är 2013-09-20. Märk Din ansökan med Ref nr SN 13-3096. Tillsättning snarast eller enligt ök. Vi önskar inte motta extern rekryteringshjälp angående denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till handikappomsorgen

Leg Sjuksköterska
Leg Sjuksköterska, vikariat 100 % Handikappomsorg. Leg Sjuksköterska, vikariat 100 % Äldreomsorg. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta med kommunal hälso- och sjukvård med fokus på att främja hälsa, stärka egna förmågor och arbeta förebyggande. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Till handikappomsorgen är det meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri och/eller erfarenhet från socialpsykiatri. Till äldreomsorgen är det meriterande om du har vidareutbildning inom äldrevård eller distriktssköterska. Du ansvarar för att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, medicinhantering, specifik omvårdnad och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår att handleda, delegera och undervisa omvårdnadspersonal, samt ge information, råd och stöd till kunder och närstående. Körkort krävs. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde 131101 eller enligt överenskommelse t o m 140831. Möjlighet till tillsvidareanställning, då vi har pensionsavgångar inom de närmaste åren. Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 130927. Upplysningar kan lämnas av: Enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-250 63 eller Sjuksköterska Yvonne Nilsson Vårdförbundet 070-345 65 73. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Ange referensnummer SN 13-3103. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska

Socialsekreterare
Individ och familjeomsorgen i Bollnäs Kommun söker: Socialsekreterare till familjehemsenheten, heltid. Tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Arbetsuppgifter Uppföljning av familjehemsplacerade barn och ungdomar enligt SoL och LVU. Enheten arbetar också med att rekrytera och utreda nya familjehem samt ge stöd och handledning åt de familjehem som har uppdrag. Enheten består av fyra socialsekreterare och ska nu utökas med en tjänst. Kvalifikationer Socionomexamen. Du bör ha minst ett års yrkeserfarenhet inom socialt arbete. Det är meriterande med erfarenhet från myndighetsutövning gällande barn och unga, familjehemsvård samt grundutbildning i och erfarenhet av att arbeta med BBIC. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar Lämnas av enhetschef Carina Eriksson som nås på tfn 0278-251 90. Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten, heltid. Tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse. På försörjningsstödsenheten arbetar åtta socialsekreterare och två handläggare. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att utreda rätten till ekonomiskt bistånd men också att motivera/finna lösningar mot självförsörjning. Vi söker dig som är socionom och ser gärna att du har erfarenhet från arbetsområdet. Du bör ha förmåga att arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Arbetsgivaren tar stor hänsyn till personlig lämplighet och förmåga att passa in i gruppen. Upplysningar Lämnas av enhetschef Jennie Lindberg som nås på tfn 0278-251 90. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-01-10. Ange ref nr SN 13-3125 avseende tjänsten på Familjehemsenheten. Ange ref nr SN 13-3126 avseende tjänsten på Försörjningsstödsenheten. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Bollnäs, Socialsekreterare Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Sommarvikarier
Socialtjänsten söker semestervikarier till våra verksamheter inom äldre- och handikappomsorgen. Omvårdnadspersonal, Habiliteringspersonal, Personliga assistenter och Psykosociala assistenter till Äldre och handikappomsorgen i Bollnäs, Kilafors, Rengsjö och Arbrå. Möjlighet finns att arbeta hel- och deltid. Arbetstiden är förlagd till dag-, kväll-, helg och natt. Du som söker skall vara minst 18 år, intresserad av att arbeta med människor, flexibel och ansvarsfull. Utbildning och/eller erfarenhet inom respektive arbetsområde samt körkort är en merit. Vi prioriterar Dig som kan arbeta sammanhängande, d v s under vår semesterperiod som omfattar juni-augusti (v 25-32). För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande. Vi ser gärna sökanden med annan etnisk tillhörighet som behärskar svenska språket i tal och skrift. Kommun Gemensam Bemanning (F.D. Resursenheten) administrerar all sommarsemesterrekrytering. Upplysningar Anett Jonsson tfn 0278-62 61 53, Helena Larsson tfn 0278-257 83 anett.jonsson@bollnas.se helena.larsson@bollnas.se Ytterligare upplysningar om arbete inom äldreomsorgen kan Du få genom att ringa: Kilafors/Hällagården tfn 0278-62 63 60 Rengsjö/Ringshög tfn 0278-66 56 28 Bollnäs/Karlslund tfn 0278-250 10 Bollnäs/Hamrelund/Gutenberg tfn 0278-250 26 Bollnäs Hemtjänst tfn 0278-254 68, 257 32 Arbrå/Ängslunda tfn 0278-62 62 60 Ytterligare upplysningar om arbete inom handikappomsorgen kan Du få genom att ringa: Personlig assistans: Anneli Persson 0278-62 61 48 och Kristina Segerqvist 0278-254 50 Psykosociala enheten: Mats Lindberg 0278-250 95 För övriga handikappomsorgen: Barbro Persson 0278-251 41 Facklig repr: Kommunal Christina Hildingsson, tfn 0278-256 37 Använd vår webbansökningsblankett som du hittar här (klicka på länken) http://www.bollnas.se/sommarvikarie Pappersblankett endast om webbansökan inte kan göras. Dessa finns att få på Infocenter Stadshuset. VIKTIGT ! Tala om i Din ansökan inom vilken verksamhet och var i kommunen Du vill arbeta. OBS! Endast en ansökan behövs om du söker flera områden, uppge önskad sysselsättningsgrad och vilken tidsperiod Du kan arbeta. Ange även om Du har körkort. Bifoga gärna ett CV som berättar om vem DU är. Betygskopior och meritförteckning kan bifogas webbansökan eller sändas med post till Bollnäs Kommun, Resursenheten, Nyhedsbacken 3, 82180 Bollnäs. Observera att inga handlingar kommer att skickas tillbaka till dig! Dina uppgifter kommer att registreras i socialförvaltningens register över inkomna platsansökningar. Uppgifterna kommer att lämnas vidare till arbetsförmedlingen. Ange referens nummer SO 14-01 Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 16 mars 2014. VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS I ÄLDRE- OCH HANDIKAPPOMSORGEN I BOLLNÄS
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier jobb, Sommarvikarier Bollnäs, Sommarvikarier Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier

Leg Sjukgymnast/Leg Fysioterapeut
Leg Sjukgymnast/Leg Fysioterapeut Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/legitimerad fysioterapeut och intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering och hjälpmedelsutprovning. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet som i yrket. Du ansvarar för sjukgymnastisk utredning, planering, behandling och dokumentation. I arbetet ingår också handledning att handleda och ge instruktioner till omvårdnadspersonal. Körkort krävs. Individuell lönesättning tillämpas. Upplysningar kan lämnas av: Enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063 Enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062 eller Sjukgymnast Kristina Norling 070-392 76 94. Varmt välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller e-post socialnamnden.diarium@bollnas.se Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange referensnummer SN 14-3020. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-03-03. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast/Leg Fysioterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast/Leg Fysioterapeut

Leg Arbetsterapeut semestervikariat
Leg Arbetsterapeut Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering och hjälpmedelsutprovning. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Du ansvarar för arbetsterapeutisk utredning, planering, behandling och dokumentation. I arbetet ingår också att handleda och ge instruktioner till omvårdnadspersonal. Körkort krävs. Individuell lönesättning tillämpas. Upplysningar kan lämnas av: Enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063 Enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062 eller Arbetsterapeut Birgitta Svensson 073-2740558. Varmt välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller e-post socialnamnden.diarium@bollnas.se Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange referensnummer SN 14-3019 Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-03-03. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Arbetsterapeut semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Arbetsterapeut semestervikariat

Leg Sjuksköterska semestervikariat
Leg Sjuksköterska Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta med kommunal hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från vård av äldre, vidareutbildning inom äldrevård, distrikt eller annan relevant utbildning. Du ansvarar för att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, medicinhantering, specifik omvårdnad och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår att handleda, delegera och undervisa omvårdnadspersonal, samt ge information, råd och stöd till kunder och närstående. Körkort krävs. Individuell lönesättning tillämpas. Upplysningar kan lämnas av: Enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063 Enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062 eller Sjuksköterska Yvonne Nilsson Vårdförbundet 070-3456573. Varmt välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller e-post socialnamnden.diarium@bollnas.se Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange referensnummer SN 14-3021. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-03-03. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska semestervikariat

Vikarierande Biståndshandläggare
Vikarierande Biståndshandläggare inom äldre- och handikappomsorgen Vi behöver i första hand vikarie under semesterperioden som infaller vecka 25-32. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från verksamhetsområdet och har körkort. Arbetsuppgifter: Som biståndshandläggare inom äldre- och handikappomsorgen arbetar du i första hand med att kunna informera, utreda, bedöma, besluta samt göra uppföljningar av insatser som bäst svarar mot den enskildes förutsättningar och behov enligt socialtjänstlagen. Du har god förmåga till både samarbete och självständigt arbete samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du tar ansvar för din uppgift och ser välgrundade beslut och en hög rättsäkerhet som en viktig del i arbetet. Du är positiv, flexibel och är van att strukturera och organisera ditt eget arbete. Upplysningar: Chef för biståndshandläggarna, Birgitta Hänninen tfn 0278-255 61, birgitta.hanninen@bollnas.se Facklig representant för Vision är Anna-Lena Ericsson tfn 0278-255 54. Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller e-post socialnamnden.diarium@bollnas.se Ansökan ska innehålla ditt CV samt vara oss tillhanda senast 2014-03-03. Ange referensnummer SN 14-3022. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Biståndshandläggare

Leg Arbetsterapeut
Leg Arbetsterapeut Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med och utveckla rehabilitering och hjälpmedel till personer, som bor i kommunens särskilda boenden och i hemsjukvård. Du ansvarar för arbetsterapeutisk bedömning, planering och genomförande av rehab insatser, förflyttningsproblematik, behandling, träning och dokumentation. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och med andra i team. I arbetet ingår att ge råd och stöd och instruktioner till kunder och närstående, samt handledning, instruktioner och utbildning av omvårdnadspersonal och att medverka vid teamträffar. Krav: Leg Arbetsterapeut. Meriterande är om du har erfarenhet att arbeta med rehabilitering av personer med demenssjukdom. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som bemötande, engagemang, samarbetsförmåga och intresse för utvecklingsarbete. Körkort krävs. Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Upplysningar kan lämnas av Enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063, Enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062 och arbetsterapeut Birgitta Svensson 073-274 05 58. Varmt välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller e-post socialnamnden.diarium@bollnas.se Din ansökan bör innehålla meritförteckning. Sista datum för ansökan är 2013-03-03. Märk din ansökan med SN 14-3027. Vi önskar inte motta extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Arbetsterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Arbetsterapeut

Leg Sjuksköterska/Distrikssköterska
Leg. Sjuksköterska/Distriktssköterska natt 73 % Leg. Sjuksköterska/ Distriktssköterska dag 100%, vikariat 6 månader Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med kommunal hälso- och sjukvård och utveckla verksamheten med fokus på att främja hälsa och stärka funktionsförmåga hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i team, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Du ansvarar för att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, medicinhantering, specifik omvårdnad och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår teamarbete, att handleda, delegera och undervisa omvårdnadspersonal, samt ge information, råd och stöd till kunder och närstående. Det är meriterande om du har en vidareutbildning till Distriktssköterska eller Specialist sjuksköterska inom äldrevård. Körkort krävs. Vi tillämpar individuell lönesättning. Upplysningar kan lämnas av Enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063, Enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062 och Distriktssköterska Yvonne Nilsson 0278-25103 Varmt välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller e-post socialnamnden.diarium@bollnas.se Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange ref nr 14-3026. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-03-03. Vi önskar inte motta extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska/Distrikssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska/Distrikssköterska

Administratör
Individ och familjeomsorgen i Bollnäs Kommun söker: Administratör, heltid. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Arbetet är varierande men innehåller vissa huvuduppgifter såsom telefon och kundmottagning vid individ- och familjeomsorgens reception, posthantering, beställning av kontorsmaterial, bil och rumsbokning, vissa arkivuppgifter mm. Kvalifikationer: Gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är van att arbeta med människor, har goda kunskaper i engelska samt datavana. Vi söker dig som har en positiv inställning, är stresstålig, flexibel och serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar: Lämnas av enhetschef Jennie Lindberg som nås på tfn 0278-25190. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Eller skicka den till Bollnäs kommun, socialtjänstens administration 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-02-27. Ange ref nr SN 14-3028 Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Bollnäs, Administratör Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Leg Sjuksköterska/Distrikssköterska, hemsjukvård
Leg Sjuksköterska/Distriktssköterska till hemsjukvården Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med kommunal hälso- och sjukvård och utveckla verksamheten med fokus på att främja hälsa och stärka funktionsförmåga hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i team, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Du ansvarar för att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, medicinhantering, specifik omvårdnad och dokumentation. I arbets-uppgifterna ingår teamarbete, att handleda, delegera och undervisa omvårdnadspersonal, samt ge information, råd och stöd till kunder och närstående. Det är meriterande om du har en vidareutbildning till Distriktssköterska eller Specialist sjuksköterska inom äldrevård. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde snarast. Körkort krävs. Vi tillämpar individuell lönesättning. Upplysningar kan lämnas av Enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062, Enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063 och Distriktssköterska Marleen Fager 072-5862870 Varmt välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller e-post socialnamnden.diarium@bollnas.se Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange ref nr SN 14-3032 Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-03-21.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska/Distrikssköterska, hemsjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska/Distrikssköterska, hemsjukvård

Controller
Controller Socialförvaltningen har ett brett verksamhetsområde som beroende på omvärldsfaktorer är under kraftigt förändringstryck. Socialförvaltningen arbetar därför med att utveckla verksamheterna, öka kostnadseffektiviteten, följa upp resultat och kvalitetssäkra våra arbetsprocesser. Socialförvaltningen i Bollnäs kommun består av Äldre- Handikapp- samt Individ och familjeomsorg. Controller är en funktion i förvaltningens ledningsstöd och du förväntas vara en drivkraft i vårt ständiga utvecklingsarbete. Du är aktiv i socialförvaltningens budget-, prognos- och bokslutsarbete, men kommer också att få arbetsuppgifter som av tradition inte räknas som finansiella; processanalyser, utredningar, kvalitetsuppföljningar och utveckling av verktyg och rapporter som verksamheten har behov av. Din kompetens och erfarenhet kommer att påverka hur tjänsten utformas. Vi arbetar med balanserat styrkort som en del av vår verksamhetsstyrning. Du kommer att få en central roll i fortsatt utveckling av resursfördelningsmodeller och mätetal. Vi förväntar oss att du har mycket god analytisk förmåga och att du på eget initiativ kan initiera och driva förbättringsarbete. Du skall också ha pedagogiska och kommunikativa förmågor för att skapa förståelse hos alla aktörer samt utforma väl genomarbetade beslutsunderlag. Vi letar efter en serviceinriktad och lojal person som ser möjligheter där andra ser problem. Du är civilekonom eller har motsvarande akademisk examen som arbetsgivaren finner likvärdig. Kunskap och erfarenhet från socialförvaltningens verksamhetsområde är meriterande. Du ingår i förvaltningens ekonomiteam. Din närmaste chef blir vår administrativa chef. Om Du vill veta mer: Hör av Dig till socialchef Tommy Stokka tfn 0278-252 70, eller till personalstrateg Monica Embretsen tfn 0278-252 93. Fackliga repr. VISION Carina Olsson, nås på tfn 0278-251 85 för Kommunal Christina Hildingsson tfn 0278-256 37. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning. Sista datum för ansökan är 2014-04-25. Märk Din ansökan med Ref nr SN 14-3045. Tillsättning snarast eller enligt ök. Vi önskar inte motta extern rekryteringshjälp angående denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Controller jobb, Controller Bollnäs, Controller Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller

Semestervikariat Leg Sjuksköterska
Leg Sjuksköterska Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta med kommunal hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från vård av äldre, vidareutbildning inom äldrevård, distrikt eller annan relevant utbildning. Du ansvarar för att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, medicinhantering, specifik omvårdnad och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår att handleda, delegera och undervisa omvårdnadspersonal, samt ge information, råd och stöd till kunder och närstående. Körkort krävs. Individuell lönesättning tillämpas. Upplysningar kan lämnas av: Enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063 Enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062 eller Sjuksköterska Yvonne Nilsson Vårdförbundet 070-3456573. Varmt välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller e-post socialnamnden.diarium@bollnas.se Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange referensnummer SN 14-3021. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-03-21. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat Leg Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat Leg Sjuksköterska

Sommarvikarier
Socialtjänsten söker semestervikarier till våra verksamheter inom äldre- och handikappomsorgen. Omvårdnadspersonal, Habiliteringspersonal, Personliga assistenter och Psykosociala assistenter till Äldre och handikappomsorgen i Bollnäs, Kilafors, Rengsjö och Arbrå. Möjlighet finns att arbeta hel- och deltid. Arbetstiden är förlagd till dag-, kväll-, helg och natt. Du som söker skall vara minst 18 år, intresserad av att arbeta med människor, flexibel och ansvarsfull. Utbildning och/eller erfarenhet inom respektive arbetsområde samt körkort är en merit. Vi prioriterar Dig som kan arbeta sammanhängande, d v s under vår semesterperiod som omfattar juni-augusti (v 25-32). För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande. Vi ser gärna sökanden med annan etnisk tillhörighet som behärskar svenska språket i tal och skrift. Kommun Gemensam Bemanning (F.D. Resursenheten) administrerar all sommarsemesterrekrytering. Upplysningar: Anett Jonsson tfn 0278-62 61 53, Helena Larsson tfn 0278-257 83 anett.jonsson@bollnas.se, helena.larsson@bollnas.se eller 070-190 61 75 Ytterligare upplysningar om arbete inom äldreomsorgen kan Du få genom att ringa: Kilafors/Hällagården tfn 0278-62 63 60 Rengsjö/Ringshög tfn 0278-66 56 28 Bollnäs/Karlslund tfn 0278-250 10 Bollnäs/Hamrelund/Gutenberg tfn 0278-250 26 Bollnäs Hemtjänst tfn 0278-254 68, 257 32 Arbrå/Ängslunda tfn 0278-62 62 60 Ytterligare upplysningar om arbete inom handikappomsorgen kan Du få genom att ringa: Personlig assistans: Anneli Persson 0278-62 61 48 och Kristina Segerqvist 0278-254 50 Psykosociala enheten: Mats Lindberg 0278-250 95 För övriga handikappomsorgen: Barbro Persson 0278-251 41 Facklig repr: Kommunal Christina Hildingsson, tfn 0278-256 37 Använd vår webbansökningsblankett som du hittar här (klicka på länken) http://www.bollnas.se/sommarvikarie Pappersblankett endast om webbansökan inte kan göras. Dessa finns att få på Infocenter Stadshuset. VIKTIGT ! Tala om i Din ansökan inom vilken verksamhet och var i kommunen Du vill arbeta. OBS! Endast en ansökan behövs om du söker flera områden, uppge önskad sysselsättningsgrad och vilken tidsperiod Du kan arbeta. Ange även om Du har körkort. Bifoga gärna ett CV som berättar om vem DU är. Betygskopior och meritförteckning kan bifogas webbansökan eller sändas med post till Bollnäs Kommun, Resursenheten, Nyhedsbacken 3, 82180 Bollnäs. Observera att inga handlingar kommer att skickas tillbaka till dig! Dina uppgifter kommer att registreras i socialförvaltningens register över inkomna platsansökningar. Uppgifterna kommer att lämnas vidare till arbetsförmedlingen. Ange referens nummer SO 14-01 Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 31 mars 2014. VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS I ÄLDRE- OCH HANDIKAPPOMSORGEN I BOLLNÄS
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier jobb, Sommarvikarier Bollnäs, Sommarvikarier Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier

Enhetschef till Arbrå äldreomsorg
ENHETSCHEF TILL ARBRÅ ÄLDREOMSORG, Särskilt boende/återkommande korttidsvistelse Tillträde; november 2014 Som enhetschef ansvarar Du för verksamhet, ekonomi och personal inom Ditt ansvarsområde. Enhetschefen är kommunens representant ute i verksamheten, vilket innebär att han/hon arbetar efter de politiska uppställda målen för verksamheten. I Arbrå äldreomsorg arbetar tre enhetschefer. Vi har ett nära samarbete kring centrala och övergripande områden som kvalitetsutveckling, samverkan och ekonomi. Kvalifikationer: Du har kunskap inom de lagrum som verksamheten bedrivs utifrån, erfarenhet av arbete med äldre och personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga. Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett tydligt ledarskap, med förmåga att leda och entusiasmera personal. Du har en god kommunikativ förmåga och intresse i förändrings- och utvecklingsarbete. Vidare är Du en självständig och ansvarstagande person med humor. Utbildning: Högskolans sociala omsorgslinje eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi eftersträvar en organisation med mångfald och en jämn könsfördelning, varför vi gärna ser manliga sökande till denna tjänst. Upplysningar:Verksamhetschef Eva Lahenkorva, Enhetschef Cecilia Klang, Facklig repr för Vision är Jannett Källänge och för Kommunal Björn Persson. Telefon 0278-250 00 VÄLKOMMEN att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänsten, 821 80 Bollnäs. Den bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-05-05. Märk Din ansökan med Ref nr SN 14-3066. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Arbrå äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Arbrå äldreomsorg

Enhetschef till Handikappomsorgen
ENHETSCHEF TILL HANDIKAPPOMSORGEN Inom verksamheten personlig assistans. Tillträde 2014-09-08 t om 2015-08-31 med möjlighet till förlängning. Som enhetschef ansvarar Du för verksamhet, ekonomi och personal inom Ditt ansvarsområde. Enhetschefen är kommunens representant ute i verksamheten, vilket innebär att han/hon arbetar efter de politiska uppställda målen för verk-samheten. Mer finns att läsa i socialtjänstens chefspolicy. Förmåga att leda och entusiasmera personal, visa beslutsamhet, medverka till goda relationer och uppmuntra ansvarstagande mm. Arbetsuppgifter: Du ska ansvara för insatsen personlig assistans enligt LSS och LASS till de personer som anges i 1 § pkt 1 och 2 LSS samt ledsagare och kontaktpersoner. Kvalifikationer: Du har kunskap om lagarna LSS och LASS, erfarenhet av arbete med/för personer med funktionshinder och deras anhöriga, förmåga och intresse av att självständigt arbeta med personalfrågor, kunskap och erfarenhet inom det arbetsrättsliga området samt om ekonomi- och verksamhetsfrågor. Utbildning: Högskolans sociala omsorgslinje eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi eftersträvar en organisation med mångfald och en jämn könsfördelning varför vi gärna ser manliga sökande till denna tjänst. Upplysningar: Verksamhetschef Karin Öblom. Facklig repr för Vision är Jannett Källänge och för Kommunal Björn Person. Telefon 0278-250 00. VÄLKOMMEN att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänsten, 821 80 Bollnäs. Den bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-05-05. Märk Din ansökan med ref nr SN 14-3068. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Handikappomsorgen

Vik Ledningsstöd till handikappomsorgen
Heltid, vikariat fr o m 2014-06-01?2014-12-31, med ev möjlighet till fortsättning. Individuell lönesättning tillämpas. Vi söker ett vikarierande ledningsstöd, vilken under ordinarie befattningshavares tjänstledighet förvaltar de ansvarsområden som hittills legat på denna person. Det kommer även finnas utrymme att arbeta fram effektiviseringar och förbättringar av befintliga rutiner och processer. Arbetsuppgifter Du ska huvudsakligen utgöra ledningsstöd för enhetschef inom daglig verksamhet i allehanda förekommande arbetsuppgifter. Du är också övriga enhetschefer inom handikappomsorgen behjälplig som ledningsstöd och med sedvanliga administrativa uppgifter såsom fakturahantering, arbete i verksamhetssystem och system för personal och löneadministration, samt bistår i bemanningsfrågor. Kvalifikationer Vi ser gärna att du både har praktisk administrativ erfarenhet, samt högskoleutbildning inom passande område. Du har sinne för siffror och har mycket god datorvana med bl a kunskap i Office-paketet och det är önskvärt att du är förtrogen med arbete i datasystemen: Inköp och Faktura, RoR, Heroma, Procapita och Matilda. Du har kännedom om Socialtjänstens verksamhet och dess lagar samt kunskap kring gällande arbetstidsavtal och dess tillämpningar. Du skall vara självgående och kunna fatta egna beslut när det krävs. För att trivas i rollen krävs det att du gillar att möta människor, är serviceinriktad och prestigelös. Du är positiv, flexibel och är lätt att samarbeta med. Du tar ansvar, är noggrann samt kan arbeta självständigt och strukturerat. Du har förmåga att se helheten i arbetet, samtidigt som du har öga för detaljer i olika arbetsmoment. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kontaktpersoner Enhetschef Kicki Bro 0278-253 17 Fackliga representanter är Jannett Källänge, Vision 0278-250 23, Björn Persson, Kommunal 0278-255 65. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange referensnummer SN 14-3070. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-05-19. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Ledningsstöd till handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Ledningsstöd till handikappomsorgen

Enhetschef Öppenvårdsenheten
Bollnäs Socialförvaltning Individ- och familjeomsorg söker: Enhetschef till Öppenvårdsenheten. Tillsvidareanställning heltid. Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 27 000 invånare. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda utbildningsmöjligheter, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Öppenvården består av specialiserade enheter som arbetar med behandlingsuppdrag från socialsekreterare. Den ena enheten utför uppdrag i barnfamiljer och för vuxna utan barn. Den andra enheten arbetar med ungdomsärenden. Öppenvården ligger i framkant när det gäller metodutveckling. Vi söker en person som har intresse och kunskap om psykosocialt behandlingsarbete och som samtidigt är väl förtrogen med den lagstiftning som styr socialtjänstens arbete. Du blir länken mellan myndighetsutövning och de som utför de beslutande insatserna. Som enhetschef vill vi att du ska inspirera personalen till fortsatt utvecklingsarbete och följa upp det arbete som bedrivs. Vi erbjuder en personalgrupp på 16 personer som brinner för sitt arbete och som har kunskap och erfarenheter utöver det vanliga. Du kommer att ingå i Individ- och familjeomsorgens ledningsgrupp som består av verksamhetschef och fyra enhetschefer. Du bör ha socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Upplysningar lämnas av verksamhetschef Gunilla Österholm, telefon 0278-252 89. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Den bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-05-30. Ange referensnummer SN 14-3075. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Öppenvårdsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Öppenvårdsenheten

Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten
Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten. Vikariat 100% under 1 års tid med ev möjlighet till förlängning. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. På försörjningsstödsenheten arbetar nio socialsekreterare och två handläggare. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att utreda rätten till ekonomiskt bistånd men också att motivera/finna lösningar mot självförsörjning. Vi söker dig som är socionom och ser gärna att du har erfarenhet från arbetsområdet. Du bör ha förmåga att arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Arbetsgivaren tar stor hänsyn till personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar lämnas av enhetschef Jennie Lindberg som nås på telefonnummer 0278-251 90. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 82180 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-06-22. Märk din ansökan med ref nr SN 14-3090. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten

Socialsekreterare till ungdomsenheten
Socialsekreterare till ungdomsenheten Vikariat under 1 år med ev möjlighet till förlängning, 100% tjänstgöringsgrad. Tillträde efter överenskommelse. Då en av våra medarbetare ska prova annat arbete så söker vi nu en vikarie under hennes tjänstledighet. Vid ungdomsenheten arbetar 7 socialsekreterare. Arbetet består av att utreda ansökningar och anmälningar, beslut om insatser samt uppföljning av dessa. Ungdomsenheten arbetar med ungdomar mellan 13 och 20 år och deras vårdnadshavare samt med handläggningen kring ensamkommande flyktingbarn. Arbetsgivaren tar stor hänsyn till personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Vi söker en socionom, helst med erfarenhet från arbetsområdet. Vid ungdomsenheten sker all handläggning i BBIC varför vi helst ser sökande med denna merit. Upplysningar: Lämnas av enhetschef Maria Engvall, tfn 0278-25546. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-06-22. Märk din ansökan med ref nr SN 14-3091. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till ungdomsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till ungdomsenheten

Enhetschef till Karlslunds särskilda boende
ENHETSCHEF TILL KARLSLUNDS SÄRSKILDA BOENDE Tillträde; november 2014 Som enhetschef ansvarar Du för verksamhet, ekonomi och personal inom Ditt ansvarsområde. Enhetschefen är kommunens representant ute i verksamheten, vilket innebär att han/hon arbetar efter de politiska uppställda målen för verksamheten. På Karlslund arbetar tre enhetschefer. Vi har ett nära samarbete kring centrala och övergripande områden som kvalitetsutveckling, samverkan och ekonomi. Kvalifikationer: Du har kunskap inom de lagrum som verksamheten bedrivs utifrån, erfarenhet av arbete med äldre och personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga. Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett tydligt ledarskap, med förmåga att leda och entusiasmera personal. Du har en god kommunikativ förmåga och intresse i förändrings- och utvecklingsarbete. Vidare är Du en självständig och ansvarstagande person med humor. Utbildning: Högskolans sociala omsorgslinje eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi eftersträvar en organisation med mångfald och en jämn könsfördelning, varför vi gärna ser manliga sökande till denna tjänst. Upplysningar: Verksamhetschef Eva Lahenkorva, Facklig repr för Vision är Jannett Källänge och för Kommunal Björn Persson. Telefon 0278-250 00 VÄLKOMMEN att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänsten, 821 80 Bollnäs. Den bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-08-18. Märk Din ansökan med ref nr SN 14-3109 OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Karlslunds särskilda boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Karlslunds särskilda boende

Socialsekreterare till vuxenenheten
Individ och familjeomsorgen i Bollnäs Kommun söker: Socialsekreterare till vuxenenheten Tillsvidareanställning 100%, tillträde efter överenskommelse Som socialsekreterare vid vuxenenheten arbetar du tillsammans med två kollegor. Arbetet innefattar främst handläggning av ansökningar och anmälningar jml SoL och LVM samt beslut om insatser och uppföljning av dessa. Övervägande del i arbetet utgörs av missbruks- och beroendefrågor, men även andra typer av ärenden kan förekomma. Arbetet innefattar samverkan med andra aktörer såsom beroendecentrum, psykiatri, polis, andra vårdgivare med flera. Vi söker en socionom, helst med erfarenhet från arbetsområdet. För arbetet vid vuxenenheten är det meriterande med kunskaper i ASI samt i beroendefrågor. Körkort är en nödvändighet. Arbetsgivaren tar stor hänsyn till personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar: Lämnas av enhetschef Maria Engvallall, tfn 0278-251 90. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc Eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-08-10. Märk din ansökan med SN 14-3110. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till vuxenenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till vuxenenheten

Vikarierande Biståndshandläggare
Biståndshandläggarenheten i Bollnäs kommun söker: Vikarierande Biståndshandläggare inom äldre- och handikappomsorgen Heltid, vikariat under ordinarie befattningshavares föräldraledighet, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde; oktober 2014 t.o.m. 2015-08-31 Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från verksamhetsområdet och har körkort. Arbetsuppgifter: Som biståndshandläggare inom äldre- och handikappomsorgen arbetar du i första hand med att kunna informera, utreda, bedöma, besluta samt göra uppföljningar av insatser som bäst svarar mot den enskildes förutsättningar och behov enligt socialtjänstlagen. Du har god förmåga till både samarbete och självständigt arbete samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du tar ansvar för din uppgift och ser välgrundade beslut och en hög rättsäkerhet som en viktig del i arbetet. Du är positiv, flexibel och är van att strukturera och organisera ditt eget arbete. Du ingår i ett team med ytterligare åtta kollegor. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med hög trivsel och god gemenskap. Upplysningar: Lämnas av chef för biståndshandläggarenheten, Birgitta Hänninen tfn 0278-255 61, birgitta.hanninen@bollnas.se Facklig representant för Vision är Carina Olsson tfn 0278-251 85. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Ansökan ska innehålla ditt CV samt vara oss tillhanda senast 2014-09-01 Ange referensnummer SN 14-3116. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Biståndshandläggare

Socialsekreterare till familjehemsenheten
Individ och familjeomsorgen i Bollnäs Kommun söker: Socialsekreterare till familjehemsenheten, 100% Tillträde: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Uppföljning av familjehemsplacerade barn och ungdomar enligt SoL och LVU. Enheten arbetar också med att rekrytera och utreda nya familjehem samt ge stöd och handledning åt de familjehem som har uppdrag. Enheten består av fem socialsekreterare. Enheten har nyligen utökats med en tjänst och ska nu utökas med ytterligare en tjänst. Inom enheten pågår ett spännande förändringsarbete för att nå högre effektivitet och att i ännu högre grad än nu synliggöra barnen samt öka deras inflytande och delaktighet. Kvalifikationer: Socionomexamen. Du bör ha minst ett års yrkeserfarenhet inom socialt arbete. Det är meriterande med erfarenhet från myndighetsutövning gällande barn och unga, familjehemsvård samt erfarenhet av att arbeta med BBIC. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar: Lämnas av enhetschef Carina Eriksson tfn 0278-251 90. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-08-29. Märk din ansökan med referensnummer SN 14-3118. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till familjehemsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till familjehemsenheten

Socialsekreterare till barn- och familjeenheten
Individ och familjeomsorgen i Bollnäs Kommun söker: Socialsekreterare till barn- och familjeenheten, 100% Tillträde: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar handläggning enligt socialtjänstlagen (SoL) och lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Barn- och familjeenheten arbetar med barn upp till 13 år och deras vårdnadshavare. Enheten består av sex socialsekreterare. Kvalifikationer: Socionomexamen. Du bör ha minst ett års yrkeserfarenhet inom socialt arbete. Det är meriterande med erfarenhet från myndighetsutövning gällande barn och unga samt erfarenhet av att arbeta med BBIC. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar: Lämnas av enhetschef Carina Eriksson tfn 0278-251 90. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-08-29. Märk din ansökan med referensnummer SN 14-3119. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till barn- och familjeenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till barn- och familjeenheten

Avgiftshandläggare
Avgiftshandläggare Socialförvaltningen har ett brett verksamhetsområde som beroende på omvärldsfaktorer är under kraftigt förändringstryck. Socialförvaltningen arbetar därför med att utveckla verksamheterna, öka kostnadseffektiviteten, följa upp resultat och kvalitetssäkra våra processer. Dessutom arbetar vi med att skapa ökat engagemang och medborgardialog. Socialförvaltningen i Bollnäs kommun består av Äldreomsorg, Omsorg om personer med funktionsnedsättning samt Individ och -familjeomsorg. Som avgiftshandläggare kommer du att tillsammans med en kollega ansvara för förvaltningens avgiftshantering gentemot våra kunder. En annan allt viktigare uppgift blir återsökning av medel från Migrationsverket. En tredje viktig uppgift är att handlägga utbetalning av sjuklöner till externa utförare. Du kommer alltså att tillsammans med andra medarbetare ta ansvar för en betydande del av socialförvaltningens intäkter. Vi söker dig som har en ekonomexamen eller motsvarande akademisk examen som arbetsgivaren finner likvärdig. Kunskaper och erfarenhet från socialförvaltningens verksamhetsområde är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du bör vara serviceinriktad och lojal. Du ska ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga då du kommer i kontakt med många av våra verksamheter och kunder men också andra myndigheter. Du ska vara utvecklingsbenägen och på eget initiativ driva förbättringsarbeten. Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift. Du måste vara stresstålig. Du ingår i förvaltningens ledningsstöd som leds av den administrativa chefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Om Du vill veta mer: Hör av Dig till administrativ chef Nina Karlstedt tfn 0278-251 86, eller till personalstrateg Monica Embretsen tfn 0278-252 93. Facklig representant för VISION Carina Olsson, nås på tfn 0278-251 85. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning. Sista datum för ansökan är 2014-09-05. Märk Din ansökan med Ref nr SN 14-3120. Tillsättning snarast. Vi är inte intresserade av extern rekryteringshjälp i denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Avgiftshandläggare jobb, Avgiftshandläggare Bollnäs, Avgiftshandläggare Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avgiftshandläggare

Alkohol- och drogterapeut till Beroendecentrum
Individ- och familjeomsorgen i Bollnäs kommun söker: Alkohol- och drogterapeut till Beroendecentrum. Tillsvidareanställning 100%. Vi är inne i en utvecklingsfas där vi förstärker den egna organisationen och arbetar intensivt med metodutveckling. Vill du vara med på den resan är du välkommen att söka. I första hand har vi tänkt att du ska arbeta uppsökande och motiverande. Du kommer att ingå i ett team av ytterligare fyra medarbetare och vår ambition är att skapa ett stimulerande och omväxlande arbete för alla genom ett aktivt samarbete både internt och med våra samarbetspartners. Vi vill att du har alkohol- och drogterapeututbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt erfarenhet av arbetsområdet. Det innebär t ex vana vid att självständigt hålla i behandlingsgrupper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Information lämnas av verksamhetschef Gunilla Österholm tfn 0278-252 89. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Ange referensnummer SN 14-3121 Ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-09-19. Vi är inte intresserade av extern rekryteringshjälp i denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Alkohol- och drogterapeut till Beroendecentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Alkohol- och drogterapeut till Beroendecentrum

Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten
Individ- och familjeomsorgen i Bollnäs kommun söker: Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten. Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse På försörjningsstödsenheten arbetar nio socialsekreterare och två handläggare. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att utreda rätten till ekonomiskt bistånd men också att motivera/finna lösningar mot självförsörjning. Detta förutsätter samverkan med andra enheter inom kommunen samt med andra myndigheter bl.a. Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Vi söker dig som är socionom och ser gärna att du har erfarenhet från arbetsområdet. Du bör ha förmåga att arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Arbetsgivaren tar stor hänsyn till personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar Lämnas av enhetschef Jennie Lindberg som nås på telefonnummer 0278-251 90. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-09-26. Märk din ansökan med ref nr SN 14-3127. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten

Personalig assistent
PERSONLIG ASSISTENT Handikappomsorgen söker en personlig assistent till funktionshindrad kvinna 57 år. Att arbeta som personlig assistent innebär att du assisterar henne vart hon än är och på olika tider på dygnet. Du ska vara positiv och lyhörd, ha stort tålamod samt ha någon form av omvårdnadskompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbete som personlig assistent eller från annat omvårdnadsarbete. Kunden har önskemål om en kvinnlig assistent ca 30-40 års ålder, bör tycka om att gå ut på promenader samt att köra bil. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort krävs. Tillsvidareanställning 100%. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och natt med helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar lämnas av enhetschef Pia Lindberg tfn 0278-626148 eller enhetschef Kristina Segerqvist tfn 0278-254 50. Facklig företrädare Kommunal tfn 0278-255 66 Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration 821 80 Bollnäs. Din ansökan vill vi senast 2014-09-26. Märk din ansökan med ref nr SN 14-3128. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personalig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalig assistent

Specialistsocionom
Specialistsocionom tillsvidareanställning heltid, med tillträde snarast. Som ett led i det kvalitetsarbete som pågår i vår förvaltning vill vi stärka organisationen med en specialistsocionom som får rollen att handleda socialsekreterarna i deras myndighetsutövning i förhållande till barn och unga. I rollen ingår att skriva yttrande till rättsinstanser och tillsynsmyndigheter samt bevaka att myndighetsutövningen sker enligt gällande lagstiftning och riktlinjer. Vi söker dig som är socionom och har gedigen kunskap om lagstiftning och erfarenhet av handläggning inom den sociala barnavården. Erfarenhet av ärenden enligt LVU är en nödvändighet. Organisatoriskt kommer tjänsten att ingå i Individ- och familjeomsorgens ledningsgrupp som består av verksamhetschef och fem enhetschefer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar lämnas av verksamhetschef Gunilla Österholm tfn 0278-252 89. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2014-11-14. Märk din ansökan med referensnummer SN 14-3143. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsocionom jobb, Specialistsocionom Bollnäs, Specialistsocionom Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsocionom

Leg Arbetsterapeuter
2 legitimerade Arbetsterapeuter tillsvidareanställning 100% med tillträde 2015-01-01 eller enligt överenskommelse. Äldreomsorgen i Bollnäs kommun är i en spännande utvecklingsfas och behöver nu förstärka rehabverksamheten med två leg. arbetsterapeuter. Vi arbetar med att utveckla professionella team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, sjuksköterskor/distriktssköterskor och biståndshandläggare med målet att möta varje person utifrån dennas specifika behov. Vi arbetar med de nationella registren Senior Alert, BPSD- och Palliativa registret för att kvalitetssäkra vård- och omsorgsverksamheten. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Du ansvarar för arbetsterapeutisk utredning, planering, behandling och dokumentation. I arbetet ingår också att handleda och ge instruktioner till omvårdnadspersonal. Vi hoppas Du vill vara med att utveckla verksamheten till att möta framtidens behov. Individuell lönesättning tillämpas. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062, enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063, arbetsterapeut Birgitta Svensson 073-2740558. Varmt välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange referensnummer SN 14-3146. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-11-30. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Arbetsterapeuter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Arbetsterapeuter

Vik Sjukgymnast/Fysioterapeut
Vik Sjukgymnast/Fysioterapeut Tidsbegränsad anställning t o m 2015-08-31 med ev möjlighet till förlängning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Äldreomsorgen i Bollnäs kommun är i en spännande utvecklingsfas och arbetar med att utveckla professionella team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, sjuksköterskor/distriktssköterskor och biståndshandläggare. Målet att möta varje person utifrån dennas specifika behov. Vi arbetar med de nationella registren Senior Alert, BPSD- och Palliativa registret för att kvalitetssäkra vård- och omsorgsverksamheten. Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/legitimerad fysioterapeut och intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering och hjälpmedelsutprovning. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati, samt är engagerad i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Du ansvarar för sjukgymnastisk utredning, planering, behandling och dokumentation. I arbetet ingår också att handleda och ge instruktioner till omvårdnadspersonal. Individuell lönesättning tillämpas. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av enhetschef Marita Lindsmyr 0278-25062, enhetschef Annika Bäckström Tysklind 0278-25063 eller sjukgymnast Kristina Norling 070-392 76 94. Varmt välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skickas den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ange referensnummer SN 14-3148. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-11-30. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Sjukgymnast/Fysioterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Sjukgymnast/Fysioterapeut

Psykosocialassistent
Psykosocialassistent till Blomkransens stödboende Tillsvidareanställning 100% med dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Tillträde 2015-02-01 eller efter överenskommelse. Arbetets huvudsakliga uppgift är att ge stöd i bostaden (boendestöd) till personer med psykisk ohälsa/funktionsnedsättning. Målet med boendestöd är att ge ett stöd i hemmet som medverkar till ett så självständigt liv som möjligt utifrån varje persons individuella förutsättningar. Du ska kunna arbeta självständigt och du ska ha en god förmåga att planera ditt arbete eftersom större delen av din arbetstid innebär ensamarbete. Det krävs att du har ett lösningsfokuserat arbetssätt, en grundtrygghet med ett empatisikt synsätt samt ett respektfullt förhållningssätt i mötet med kund. Du ska kunna hantera svåra situationer som kan uppstå i mötet med den enskilde och dess anhöriga/närstående. Du behöver ha hög socialkompetens i de individuella samverkansformerna med olika aktörer kring den enskildes behov och intressen. Du ska ha omvårdnadsutbildning med psykiatri inriktning. Påbyggnadsutbildning för skötare inom psykiatrisk vård (KY) eller liknande utbildning inom psykiatri är önskvärd och meriterande. Ett intresse för och en erfarenhet från möten med personer som har psykisk ohälsa/funktionsnedsättning är värdefullt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Lön enligt avtal. Körkort är ett krav Upplysningar lämnas av enhetschef Mats Lindberg tfn 250 95 eller 070-324 79 84. Facklig representant för Kommunal är Katrin Enberg 0278-250 48. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrfter. Ange referensnummer SN 14-3149. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2014-11-28. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringhjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Psykosocialassistent jobb, Psykosocialassistent Bollnäs, Psykosocialassistent Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykosocialassistent

Biståndshandläggare
Biståndshandläggare inom äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsnedsättning. Tillsvidareanställning 100 % tillträde januari 2015 eller enligt överenskommelse. Vi är nu inne i en spännande utvecklingsfas och förstärker Biståndshandläggarenheten med en biståndshandläggare. Vi arbetar med att utveckla samarbetet med äldreomsorgens hemtjänst och hemsjukvård genom att utveckla professionella team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, sjuksköterskor/distriktssköterskor och biståndshandläggare med målet att möta varje person utifrån sina specifika behov. Vi planerar även att införa ÄBIC under 2015. Du ingår i ett team med ytterligare nio kollegor. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med hög trivsel och god gemenskap. Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från verksamhetsområdet och har körkort. Som biståndshandläggare arbetar du i första hand med att kunna informera, utreda, bedöma, besluta samt göra uppföljningar av insatser som bäst svarar mot den enskildes förutsättningar och behov. Du har god förmåga till både samarbete och självständigt arbete samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du tar ansvar för din uppgift och ser välgrundade beslut och en hög rättsäkerhet som en viktig del i arbetet. Du deltar aktivt i metodutvecklingen på enheten och har en kreativ och analytisk förmåga. Du är positiv, flexibel och är van att strukturera och organisera ditt eget arbete. Vi hoppas du vill vara med att utveckla verksamheten till att möta framtidens behov. Individuell lönesättning tillämpas. Upplysningar lämnas av chef för biståndshandläggarenheten, Birgitta Hänninen tfn 0278-255 61, birgitta.hanninen@bollnas.se Facklig representant för Vision är Anna-Lena Ericsson tfn 0278-255 54. Varmt välkommen att registrera Din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Ansökan ska innehålla Ditt CV samt vara oss tillhanda senast 2014-12-08. Ange referensnummer SN 14-3150. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Bollnäs, Biståndshandläggare Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

Socialsekreterare
Individ- och familjeomsorgen i Bollnäs kommun söker: Socialsekreterare till ungdomsenheten med inriktning handläggning ensamkommande flyktingbarn. Tillsvidareanställning med 100% tjänstgöringsgrad. Tillträde enligt överenskommelse. Körkort krävs. Vid ungdomsenheten finns idag 7 tjänster varav två socialsekreterare som arbetar mot ensamkommande barn. Den vi nu söker kommer att bli den tredje socialsekreteraren med inriktning mot de ensamkommande barnen. Kvalifikationer: Vi söker dig som är socionom och ser gärna att du har 1 års erfarenhet från myndighetsutövning inom arbetsområdet. Vid ungdomsenheten sker handläggning i BBIC varför vi helst ser sökande med denna merit. Arbetsgivaren tar stor hänsyn till personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen. Upplysningar:Lämnas av enhetschef Maria Engvall, tfn 0278-251 90. Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/ansoksoc eller skicka den till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs. Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Din ansökan vill vi ha senast 2015-01-09. Märk din ansökan med refnr SN 14-3181.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Bollnäs, Socialsekreterare Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare


Sök lediga jobb Bollnäs kommun, Socialtjänsten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se