Bollnäs jobb - lediga jobb

Bollnäs jobb Bollnäs jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bollnäs. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bollnäs. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Bollnäs nya butiksdemonstratör sökes!- Bollnäs

 2. Sjuksköterska- Bollnäs

 3. Arbetsterapeut-Bollnäs, omgående- Gävle

 4. Tidigarelärare, montessori åk 3-5- Bollnäs

 5. Handläggare till överförmyndarenheten- Bollnäs

 6. Personalekonom BUF 2013-73- Bollnäs

 7. Lärare BUF 2013-74- Bollnäs

 8. Lärare, sv/sv som andraspråk BUF 2013-75- Bollnäs

 9. Lärare. arb. med invandrarungdom BUF 2013-76- Bollnäs

 10. Byggledare till Fastighetsgruppen- Bollnäs

 11. Lärare, åk 5, Västansjö skola BUF 2013-66- Bollnäs

 12. Lärare, Vallsta skola BUF 2013-69- Bollnäs

 13. Lärare engelska, Kilafors skola BUF 2013-70- Bollnäs

 14. Lärare, Kilbergsskolan BUF 2013-71- Bollnäs

 15. Lärare, Kilbergsskolan BUF 2013-72- Bollnäs

 16. Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013-50- Bollnäs

 17. Modersmålslärare / Studiehandledare BUF 2013-69- Bollnäs

 18. Specialpedagog inr. utv.störning BUF 2013-63- Bollnäs

 19. Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder- Bollnäs

 20. Biståndshandläggare/LSS handläggare- Bollnäs

 21. Alkohol- och drogterapeut- Bollnäs

 22. Enhetschef för Resursenheten- Bollnäs

 23. Förtullningsmedarbetare till UPS, Bollnäs- Bollnäs

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Bollnäs.- Bollnäs

 25. Förtullningsmedarbetare på deltid till UPS, Bollnäs- Bollnäs

 26. Förtullningsmedarbetare Export till UPS, Bollnäs- Bollnäs

 27. Coach- Bollnäs

 28. Psykiatriker till öppenvård Bollnäs- Bollnäs

 29. Personalekonom- Bollnäs

 30. REKTOR- Bollnäs

 31. Tidigarelärare sv/so- Bollnäs

 32. Tidigarelärare, montessori- Bollnäs

 33. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Bollnäs.- Bollnäs

 34. Fritidspedagog BUF 2013-79- Bollnäs

 35. Kulturchef- Bollnäs

 36. Arbetsterapeut Bollnäs- Bollnäs

 37. Möten, event och konferenssäljare Bollnäs- Bollnäs

 38. Distriktssköterska alt Sjuksköterska- Bollnäs

 39. Säljande och aktiv kommunikatör, Bollnäs- Bollnäs

 40. Handledare - Bollnäs- Bollnäs


Mer beskrivning

Bollnäs nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: norr@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Bollnäs". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bollnäs nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bollnäs nya butiksdemonstratör sökes!

Sjuksköterska
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa och är ett av Nordens ledande privata vårdföretag. Hos oss arbetar idag ca 7000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Aleris är ett dotterbolag till svenska Investor. Läs mer på www.aleris.se. Aleris Specialistvård Bollnäs Aleris Specialistvård Bollnäs driver Bollnäs sjukhus på uppdrag av Landstinget Gävleborg. Specialistmottagningen Bollnäs innefattar verksamheter inom medicin, kirurgi, urologi, ortopedi, endoscopi och behandlingsenhet.  Arbetsuppgifter Sjuksköterska som assisterar vid endoscopiundersökningar men som även ansvarar för behandlingar, rådgivning, patientadministrativa uppgifter för endoscopi- och specialistmottagning. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av endoscopi och mottagningsarbete Egenskaper I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att Du delar våra värderingar vilket innebär att vi är: Omtänksamma, Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella, Vi gör saker på rätt sätt Engagerade, Vi har stort engagemang och gör det lilla extra för individen Nytänkande, Vi är nyfikna, hittar lösningar och gör ständiga förbättringar Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Har du frågor och vill du veta mer om dina möjligheter? Kontakta gärna: Siv Spinord, 072-509 35 15 Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan". Välkommen med din ansökan senast 2013-07-31, vi arbetar med löpande urval. Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om vårt företag och dess verksamheter. –-------------------------------------------------------- Säljsamtal undanbedes
Företag: Aleris Specialistvård Bollnäs
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Bollnäs, Sjuksköterska Aleris Specialistvård Bollnäs
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Arbetsterapeut-Bollnäs, omgående
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av rekryteringsanvarig Mathias Agocs, Tel: 0761-810806 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut-Bollnäs, omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut-Bollnäs, omgående

Tidigarelärare, montessori åk 3-5
Bollnäs kommun med drygt 26 000 invånare ligger i södra Hälsingland. Här är nära till både storstad och fjäll och landskapet erbjuder natur- och kulturupplevelser. Bollnäs är 2012 så väl Årets kulturkommun som Årets musik- och kulturskolekommun. Det tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till möjligheternas kommun; en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Barn- och utbildningsförvaltningen söker en tidigarelärare, montessori åk 3-5 på Nyhamre skola. Montessoriverksamheten vid Nyhamre skola omfattar elever i åk f-5. Personalen utgör ett arbetslag. Du kommer att arbeta i åk 3-5. Kvalifikationer Lärarexamen med bred behörighet, där gärna engelska ingår, i kombination med montessoriutbildning. Stor vikt läggs vid personliga kvalifikationer som förmåga att samarbeta med elever, föräldrar och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild Välkommen med din ansökan via e-post till: asa.sjoberg@bollnas.se
Företag: BOLLNÄS KOMMUN
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tidigarelärare, montessori åk 3-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidigarelärare, montessori åk 3-5

Handläggare till överförmyndarenheten
Bollnäs, Ovanåker och Ljusdal är tre kommuner i Hälsingland som erbjuder hög livskvalitet i natursköna miljöer. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Här finns centrumnära boende men också möjlighet till traditionsfyllda vackra gårdar på landsbygden. Tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierat näringsliv gör det området till ett bra ställe att bo, leva och arbeta i. Kommunerna Bollnäs, Ljusdal och Ovanåker har en gemensam enhet för handläggning av överförmyndarärenden. Bollnäs kommun är värdkommun för organisationen som består av 3 handläggare, varav en med arbetsledaransvar, samt 0,5 assistent. Arbetsbeskrivning I överförmyndarhandläggarnas arbetsuppgifter ingår bl a att: Utreda och besluta i godmanskaps-, förvaltarskaps- och förmyndarskapsärenden enligt gällande lagstiftning, Upprätta yttranden, Föredra förvaltarskapsärenden i tingsrätten, Granska redovisningshandlingar, Föredra ärenden för överförmyndarnämnd/överförmyndare, Rekrytera och arvodera gode män och förvaltare samt Sköta information och kontakter med anhöriga, gode män, förvaltare, förmyndare, huvudmän, läkare, kuratorer, biståndshandläggare, domstolar m.fl. Kvalifikationer Juridisk och/eller ekonomisk utbildning på högskolenivå, alternativt beteendevetenskaplig högskoleutbildning, till exempel socionomutbildning. Lagrum som är centrala i verksamheten är bl a Föräldrabalken och Förvaltningslagen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete inom ett lagreglerat område, goda kunskaper i familjerätt och vana vid myndighetsutövning. Har du erfarenhet av överförmyndarfrågor eller familjerätt är det meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är strukturerad. Det är viktigt att du som person är trygg, stabil och med hög integritet. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet samt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga. För tjänsten fordras innehav av körkort B. Ansökan görs via länken http://int.bollnas.se/Personal/rekrytksf.nsf/jobbansokan?OpenForm Kommunen tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk.
Företag: BOLLNÄS KOMMUN
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare till överförmyndarenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare till överförmyndarenheten

Personalekonom BUF 2013-73
Bollnäs kommun med drygt 26 000 invånare ligger i södra Hälsingland. Här är nära till både storstad och fjäll och landskapet erbjuder natur- och kulturupplevelser. Bollnäs är 2012 så väl Årets kulturkommun som Årets musik- och kulturskolekommun. Det tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till möjligheternas kommun; en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker PERSONALEKONOM I tjänsten som personalekonom ingår uppföljning och analys inom områdena ekonomi, personal och verksamhet. Vidare ingår att arbeta med lönekartläggning, löneöversyn samt personalekonomisk redovisning och information. Ansvar för personaldelen i delårsbokslut och årsbokslut samt uppföljning av mål och prioriterade åtgärder i verksamhetsplanen gällande personalområdet. Tjänsten som personalekonom är placerad på barn- och utbildningskontoret. Kvalifikationer Du har högskoleutbildning inom ekonomi- eller personalområdet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av att arbeta med ekonomi, personalekonomi och strategiska lönefrågor. Du bör ha goda kunskaper i statistik, ha arbetat med avancerad användning av Excel samt att kunna presentera uppgifter på ett enkelt och överskådligt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med nyckeltal och av att på olika sätt stödja chefer i arbetet med uppföljning, statistik och analyser. Det ställs höga krav på att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet kräver också initiativförmåga och hög grad av självständighet. Givetvis är du mål- och resultatinriktad. Du är en nyfiken strateg, analytisk och omvärldsorienterad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Upplysningar För mer information är du välkommen att kontakta förvaltningschef Inga Malm, 0278-251 58 eller förvaltningsekonom PO Moberg, 072-217 80 53 Facklig kontaktperson Margareta Hammarström, Vision tfn 0278-254 47. Välkommen med din ansökan till tjänsten via e-post till po.moberg@bollnas.se, bun@bollnas.se eller till Bollnäs kommun, barn- och utbildningsförvaltningen, 821 80 Bollnäs. Vi vill att du lämnar din ansökan senast 2013-07-26. Ange referensnummer BUF 2013-73.
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personalekonom BUF 2013-73 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalekonom BUF 2013-73

Lärare BUF 2013-74
Bollnäs kommun med drygt 26 000 invånare ligger i södra Hälsingland. Här är nära till både storstad och fjäll och landskapet erbjuder natur- och kulturupplevelser. Bollnäs är 2012 så väl Årets kulturkommun som Årets musik- och kulturskolekommun. Det tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till möjligheternas kommun; en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker till Granbergsskolan Lärare Arbetstid/varaktighet Deltid 75 %, ht -13 ev längre Kvalifikationer Lärarexamen med bred ämneskunskap och gärna estetiska ämnen. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta med elever, föräldrar och kollegor samt att i övrigt är en god förebild. Upplysningar Rektor Mats Hedberg, tfn 0278-253 66, e-post: mats.hedberg@bollnas.se Rektor Petra Bruce, tfn 0278-253 53, e-post: petra.bruce@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarnas Riksförbund, Jan-Olof Blomberg, tfn 0278-252 08 Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (vx) Välkommen med din ansökan till Granbergsskolan, Kaplanvägen 4, 821 40 Bollnäs eller via e-post till petra.bruce@bollnas.se Sista ansökningsdag är 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-74
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare BUF 2013-74 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare BUF 2013-74

Lärare, sv/sv som andraspråk BUF 2013-75
Bollnäs kommun med drygt 26 000 invånare ligger i södra Hälsingland. Här är nära till både storstad och fjäll och landskapet erbjuder natur- och kulturupplevelser. Bollnäs är 2012 så väl Årets kulturkommun som Årets musik- och kulturskolekommun. Det tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till möjligheternas kommun; en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningskontoret söker till Granbergsskolan Lärare i sv och sv som andraspråk. Arbetstid/varaktighet Heltid, ht -13 ev längre Arbete med nyanlända ungdomar och invandrarelever vid Granbergsskolan Kvalifikationer Lärarexamen med inriktning sv/sva. Det är viktigt att du har stort intresse för att arbeta med målgruppen, har god samarbetsförmåga samt att i övrigt är en god förebild. Upplysningar Rektor Mats Hedberg, tfn 0278-253 66, e-post: mats.hedberg@bollnas.se Rektor Petra Bruce, tfn 0278-253 53, e-post: petra.bruce@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarnas Riksförbund, Jan-Olof Blomberg, tfn 0278-252 08 Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (vx) Välkommen med din ansökan till Granbergsskolan, Kaplanvägen 4, 821 40 Bollnäs eller via e-post till petra.bruce@bollnas.se Sista ansökningsdag är 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-75
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, sv/sv som andraspråk BUF 2013-75 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, sv/sv som andraspråk BUF 2013-75

Lärare. arb. med invandrarungdom BUF 2013-76
Bollnäs kommun med drygt 26 000 invånare ligger i södra Hälsingland. Här är nära till både storstad och fjäll och landskapet erbjuder natur- och kulturupplevelser. Bollnäs är 2012 så väl Årets kulturkommun som Årets musik- och kulturskolekommun. Det tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till möjligheternas kommun; en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Lärare - arbete med invandrarungdomar som ska inkluderas i klass. Arbetstid/varaktighet Heltid/deltid, ht -13 ev längre Kvalifikationer Lärarexamen. Det är viktigt att du har stort intresse för att arbeta med målgruppen, har goda kunskaper i svenska, god samarbetsförmåga samt att i övrigt är en god förebild. Upplysningar Rektor Mats Hedberg, tfn 0278-253 66, e-post: mats.hedberg@bollnas.se Rektor Petra Bruce, tfn 0278-253 53, e-post: petra.bruce@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarnas Riksförbund, Jan-Olof Blomberg, tfn 0278-252 08 Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (vx) Välkommen med din ansökan till Granbergsskolan, Kaplanvägen 4, 821 40 Bollnäs eller via e-post till petra.bruce@bollnas.se Sista ansökningsdag är 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-76
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare. arb. med invandrarungdom BUF 2013-76 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare. arb. med invandrarungdom BUF 2013-76

Byggledare till Fastighetsgruppen
Bollnäs ligger i vackra och natursköna Hälsingland med vildmarken in på knuten och med närhet till både storstad och fjäll. Tack vare sitt strategiska läge är kommunikationerna med bil, tåg och närheten till Arlanda mycket goda. Kommunen har 26 200 invånare och 2 500 anställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, god barnomsorg, ett rikt föreningsliv och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Läs mer på www.bollnas.se Bollnäs kommun söker en byggledare inom fastighetsområdet som ska stödja Fastighetsgruppen under de närmsta åren i deras arbete med utveckling av kommunens fastigheter. Fastighetsverksamheten: Inom fastighetsområdet äger och förvaltar Bollnäs kommun cirka 230 000 kvadratmeter lokaler vilket omfattar kommunens skolor, förskolor, idrottsanläggningar och affärs- och industrilokaler. Ungefär hälften av fastighetsbeståndet är uthyrt till externa hyresgäster. Man arbetar med genomförande av ny-, till- och ombyggnad samt förvaltning, underhåll och uthyrning. Dessutom ansvarar man för kommunens långsiktiga lokalresursplanering, köp och försäljning av fastigheter, utarrendering av mark samt förvaltning av kommunens skogsinnehav. Ditt uppdrag: Att stödja Fastighetsgruppen med byggledningsuppdrag för att utveckla och underhålla kommunens fastigheter. Dina arbetsuppgifter: Din roll innebär att leda vissa projekt tillsammans eller ensam. Du är praktikern som fysiskt är närmast utföraren. Du ser till att arbetet utförs efter beställarens krav/önskemål och rapporterar till fastighetsförvaltaren. Du kommer att ingå i Fastighetsgruppen som består av 8 personer. Du är direkt underställd fastighetsförvaltarna. Önskade kvalifikationer: Du har byggledningskompetens inom fastighetsområdet och har vana att driva drift, underhåll och investeringsprojekt. Dina personliga egenskaper är att du arbetar målinriktat, är kvalitetsmedveten och åstadkommer resultat. Du visar god samarbetsförmåga, är flexibel och serviceinriktad. I tjänsten behöver du B- körkort. Anställningsvillkor: Tjänsten som projektledare är på heltid. Anställningsformen är tidsbegränsad (projektanställning). Vi bedömer projektets längd till två år med möjlighet till förlängning om 6 -12 månader i taget. Frågor om tjänsten besvaras av Gatu- och Fastighetschef Urban Kling 070-204 99 32 eller av Projektledare Bo Pettersson 070-327 55 46. Förvaltningschef är Anders Aune 073-274 64 53. Fackliga representanter Janne Fredin, Vision, 070-205 68 19 och Olle Bergman-SKAF, 070-327 55 75 Välkommen med din ansökan!
Företag: Bollnäs kommun, Teknik-, Service- och Fritidsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Byggledare till Fastighetsgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggledare till Fastighetsgruppen

Lärare, åk 5, Västansjö skola BUF 2013-66
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare, åk 5 till Västansjö skola Arbetstid/varaktighet Undervisning av elever i åk 5 vid Västansjö skola. Heltid, läsåret 2013/14 Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarexamen för undervisning i grundskolans åk 5. Vi värdesätter att du har en utbildning med behörighet i flera ämnen. Upplysningar Rektor Anna-Lena Lagergren Bäckström tfn 070-260 03 37, e-post:anna.lena.lagergren.backstrom@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (exp) Lärarnas Riksförbund tfn 0278-252 08 Välkommen med din ansökan via e-post till anna.lena.lagergren.backstrom@bollnas.se eller till Kilafors skola, Skolgatan 5, 823 30 Kilafors. Sista ansökningsdag är 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-66
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, åk 5, Västansjö skola BUF 2013-66 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, åk 5, Västansjö skola BUF 2013-66

Lärare, Vallsta skola BUF 2013-69
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare till Vallsta skola Arbetstid/varaktighet Lärare deltid 70 % under ht -13 samt 50-70 % under vt -14. Kvalifikationer Lärarexamen för arbete med elever i grundskolans tidigare år. Vi ser gärna att du har behörighet för undervisning i något av ämnena eng och/eller so. Upplysningar Rektor Gunnel Wahlstedt, tfn 070-460 25 75, e-post: gunnel.wahlstedt@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (exp) Lärarnas Riksförbund, tfn 0278-252 08 Välkommen med din ansökan via e-post till gunnel.wahlstedt@bollnas.se Sista ansökningsdag är 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-69
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Vallsta skola BUF 2013-69 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Vallsta skola BUF 2013-69

Lärare engelska, Kilafors skola BUF 2013-70
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare i engelska till Kilafors skola Arbetstid/varaktighet Undervisning av elever i åk 7-9 vid Kilafors skola. Deltid, 50%. Anställning under ht-13 ev längre Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i engelska. Upplysningar T f rektor Anna-Lena Lagergren Bäckström tfn 070-260 03 37, e-post:anna.lena.lagergren.backstrom@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (exp) Lärarnas Riksförbund tfn 0278-252 08 Välkommen med din ansökan via e-post till anna.lena.lagergren.backstrom@bollnas.se eller till Kilafors skola, Skolgatan 5, 823 30 Kilafors Sista ansökningsdag är 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-70 Beskrivning Arbetstid/Varaktighet:
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare engelska, Kilafors skola BUF 2013-70 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare engelska, Kilafors skola BUF 2013-70

Lärare, Kilbergsskolan BUF 2013-71
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare till Kilbergsskolan Arbetstid/varaktighet Lärare 50-80% under ht-13 ev längre. Resurs i åk 3 och 4 vid Kilbergsskolan. Kvalifikationer Lärarexamen. Vi ser gärna att du har en bred behörighet där matematik är ett av ämnena. Upplysningar Rektor Berit Hammarström, tfn 073-270 79 20, e-post: berit.hammarstrom@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (exp) Lärarnas Riksförbund, tfn 0278-252 08 Välkommen med din ansökan via e-post till berit.hammarstrom@bollnas.se Sista ansökningsdag 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-71
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Kilbergsskolan BUF 2013-71 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Kilbergsskolan BUF 2013-71

Lärare, Kilbergsskolan BUF 2013-72
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker Lärare till Kilbergsskolan Arbetstid/varaktighet Heltid. Anställning under ht-13 ev längre Resurs i åk 5 och åk 1 Kvalifikationer Lärarexamen. Vi ser gärna att du har en bred behörighet där några av ämnena sv, so, ma eller no ingår. Upplysningar Rektor Berit Hammarström, tfn 073- 270 79 20, e-post: berit.hammarstrom@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (exp) Lärarnas Riksförbund, tfn 0278-252 08 Välkommen med din ansökan via e-post till berit.hammarstrom@bollnas.se. Sista ansökningsdag 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-72
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Kilbergsskolan BUF 2013-72 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Kilbergsskolan BUF 2013-72

Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013-50
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen söker : Lärare, åk 2 till Kilafors skola : Arbetstid/varaktighet Heltid, vikariat under läsåret 2013/14. Undervisning av elever i åk 2 vid Kilafors skola. Kvalifikationer Lärarexamen med inriktning sv/so eller ma/no med behörighet att undervisa elever i grundskolans tidigare år. Upplysningar T f Rektor Anna-Lena Lagergren Bäckström, tfn 070-260 03 37, e-post: anna.lena.lagergren.backstrom@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarförbundet, tfn 0278-255 96 (exp) Lärarnas Riksförbund, tfn 0278-252 08 Välkommen med din ansökan till anna.lena.lagergren.backstrom@bollnas.se eller Kilafors skola, Skolgatan 5, 823 30 Kilafors Sista ansökningsdag är 2013-08-01 Ange referensnummer BUF 2013-50
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013-50 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013-50

Modersmålslärare / Studiehandledare BUF 2013-69
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Nyhamre skola söker Modersmålslärare / Studiehandledare Arbetstid/varaktighet Arbetet avser visstidsanställning läsåret 2013/2014 med varierande tjänstgöringsgrad beroende på antal elever per språk. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att tillräckligt antal elever är berättigade och önskar modersmålsundervisning inom respektive språk. Kvalifikationer Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i grundskolan inom språken: Tyska, Persiska, Arabiska, Somaliska, Finska, Romani, Ryska, Thailändska, Kurdiska, Engelska och Tigrinja. Även andra språk kan bli aktuella. Förutom att bedriva modersmålsundervisning kommer du även att arbeta med studiehandledning. Lektioner i modersmål är schemalagda före eller efter elevernas ordinarie skoldag. Studiehandledning ges under lektionstid i ett nära samarbete med ordinarie klass/ämneslärare. Vi ser gärna att du som söker har pedagogisk utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Förutom modersmålet krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket samt den svenska kulturen, det svenska samhället och det svenska skolsystemet. Kunskap om kursplan för modersmål samt andra gällande styrdokument är meriterande. I arbetet igår även betygssättning, utfärdande av skriftliga omdömen samt deltagande i utvecklingssamtal m.m. Lön Enligt gällande avtal Bil/körkort Vissa av tjänsterna kräver tillgång till körkort och egen bil då undervisning på flera skolor kan förekomma. Upplysningar Lars Ahlström, chef för modersmålsenheten på tel: 070 ? 663 71 33 Fackliga företrädare LR, Exp, tfn 0278-252 08 Lärarförbundet, Exp, tfn 0278-255 96 Kommunal, tfn 0278-256 37 Vision: Exp, tfn 0278-252 53 Vi tar endast emot ansökan elektroniskt på adress: lars.ahlstrom@bollnas.se Sista ansökningsdag är 2013-07-28. Ange referensnummer BUKF 2013-XX
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare / Studiehandledare BUF 2013-69 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare / Studiehandledare BUF 2013-69

Specialpedagog inr. utv.störning BUF 2013-63
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Barn- och utbildningsförvalntiungen söker Specialpedagog med inriktning utvecklingsstörning Annonstext: Vikariat heltid från och med 2013-08-12 till 2014-02-12 ev längre. Arbeta inom gymnasiesärskolans nationella och individuella program Kvalifikationer Specialpedagogutbildning med goda kunskaper inom alternativ kommunikation. Erfarenhet från arbete inom särskolan är meriterande. Lön Enligt avtal Upplysningar Rektor Birgitta Mobacke Wortzelius, tfn 0278-258 47, e-post: birgitta.mobacke@bollnas.se Fackliga företrädare Lärarförbundet Per Sydén, tfn 0278-25596 (exp) per.syden@bollnas.se Lärarnas Riksförbund Jan-Olof Blomberg, tfn 0278-252 08 e-post: jan-olof.blomberg@bollnas.se Välkommen med din ansökan till Torsbergsgymnasiet, Läroverksgatan 36, 821 33 Bollnäs Sista ansökningsdag är2013-08-02. Ange referensnummer BUF 2013-63
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog inr. utv.störning BUF 2013-63 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog inr. utv.störning BUF 2013-63

Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder
Laboratoriemedicin i Södra Hälsingland (Bollnäs/Söderhamn) söker en ny medarbetare! Vi erbjuder dig goda utsikter till en spännande karriär och en bra miljö att leva och bo i. Landstinget Gävleborg har omkring 6 500 medarbetare vars främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Närhet är Gävleborgs läns styrka, där goda förbindelser enkelt tar dig till olika platser. Bollnäs ligger i natursköna Hälsingland med tre timmars bilresa till fjällen och tre timmar till Stockholm. Området har ett rikt kultur- och friluftsliv som erbjuder Sveriges bästa kulturskola och många möjligheter till bad, fiske och skidåkning. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet med personalförmåner som exempelvis goda utsikter till kompetensutveckling samt friskvårdspeng eller tillgång till träningsanläggning. Vi jobbar länsövergripande i Landstinget gävleborg efter styrkort, mätbara mål, produktionsstyrning, lean och förbättringsloggar. Det arbetas aktivt för att medarbetarna ska ha en god arbetsmiljö, bl a genom att sätta perspektiv på ledarskap och jämställdhet. Vi på laboratoriemedicin i Södra Hälsingland välkomnar dig med din ansökan. ARBETSUPPGIFTER Alla förekommande arbetsuppgifter på ett kliniskt kemiskt laboratorium och blodcentral. Laboratoriet innefattar områdena koagulation, hematologi, serologi, kemi, provtagning och blodtappning. Viss tjänstgörning på andra orter i länet, ffa Söderhamn kan förekomma. Dag-, kväll-, helg- och nattjänstgörning ingår. Vår mycket rutinerad personal kommer att hjälpa dig i din upplärning och du har möjlighet till kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar och kurser. KVALIFIKATIONER Leg Biomedicinsk Analytiker eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Vi värdesätter personliga egenskaper så som flexibilitet, social kompetens, engagemang och samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder

Biståndshandläggare/LSS handläggare
Biståndshandläggarenheten i Bollnäs kommun söker Biståndshandläggare/LSS handläggare Tillsvidareanställning 100 % Tillträde 2013-09-01 Tjänsten har inriktning SoL inom äldre- och handikappomsorgen men ska även kunna handlägga ärenden enligt LSS. Vi förstärker Biståndshandläggarenheten med anledning av en lagändring som innebär att utöver beslut om särskilt boende ska det även framgå vilka hemtjänstinsatser som personen beviljats. Socialnämnden har även beslutat om åtgärder som medför ökad arbetsbelastning på Biståndshandläggarenheten. Som Biståndshandläggare/LSS handläggare arbetar du i första hand med att kunna informera, utreda, bedöma, besluta samt göra uppföljningar av insatser som bäst svarar mot våra kunders förutsättningar och behov enligt SoL och LSS. Du ingår i ett team med ytterligare åtta kollegor. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med hög trivsel och god gemenskap. Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har erfarenhet från verksamhetsområdet och har körkort. Du har god förmåga till både samarbete och självständigt arbete samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du tar ansvar för din uppgift och ser välgrundade beslut och en hög rättsäkerhet som en viktig del i arbetet. Du deltar aktivt i metodutvecklingen på enheten och har en kreativ och analytisk förmåga. Du är positiv, flexibel och är van att strukturera och organisera ditt eget arbete. Individuell lönesättning tillämpas. Upplysningar: Chef för biståndshandläggarna, Birgitta Hänninen tfn 0278-255 61 Facklig representant för Vision är Anna-Lena Ericsson tfn 0278-256 26. Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller registrera din ansökan på länken http://int.bollnas.se/Personal/jobbanssoc.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnr: SN 13-3070 Din ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter och ska vara oss tillhanda senast 2013-08-16. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare/LSS handläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare/LSS handläggare

Alkohol- och drogterapeut
Individ- och familjeomsorgen i Bollnäs kommun söker: Alkohol- och drogterapeut till Beroendecentrum. Tillsvidareanställning 100%. Vi är inne i en utvecklingsfas där vi förstärker den egna organisationen och arbetar intensivt med metodutveckling. Vill du vara med på den resan är du välkommen att söka. I första hand har vi tänkt att du ska arbeta uppsökande och motiverande. Du kommer att ingå i ett team av ytterligare fyra medarbetare och vår ambition är att skapa ett stimulerande och omväxlande arbete för alla genom ett aktivt samarbete både internt och med våra samarbetspartners. Vi vill att du har alkohol- och drogterapeututbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt erfarenhet av arbetsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Information lämnas av verksamhetschef Gunilla Österholm tfn 0278-252 89. För Vision Berit Enberg-Stobby tfn 0278-251 90. Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Socialtjänstens administration, 821 80 Bollnäs eller registrera din ansökan på länken http://int.bollnas.se/Personal/jobbanssoc.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnummer SN 13-3053 Ansökan bör innehålla meritförteckning och betygsavskrifter. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2013-08-01. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Alkohol- och drogterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Alkohol- och drogterapeut

Enhetschef för Resursenheten
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26 000 invånare och 2 500 anställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur-och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun söker: Enhetschef för Resursenheten. Tillträde 2013-09-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är för närvarande organiserad under Socialförvaltningen. Arbetsuppgifter I resursenhetens uppdrag ligger för närvarande att medverka i arbetet som pågår för att skapa en kommungemensam vikariepool. Denna är tänkt att gälla från och med 2014-01-01. Som enhetschef ansvarar Du för verksamhet, ekonomi och personal inom Ditt ansvarsområde. Enhetschefen är kommunens representant ute i verksamheten, vilket innebär att Du arbetar efter de politiskt uppställda målen för verksamheten. Resursenheten fungerar som en vikarieresurs för våra verksamhetsområden. Den består för närvarande två enhetschefer, en korttidspool med 45 medarbetare, en långtidspool med 60 medarbetare, ca 200 timanställda samt administratörer. Antalet medarbetare beräknas öka vartefter sammanslagningen med övriga verksamheter sker. Som enhetschef för resursenheten har du förutom sedvanliga arbetsuppgifter ansvar för att vara behjälplig vid all rekrytering av personal inom kommunals verksamhetsområde där resursenheten ansvarar för vikarieanskaffning. All LAS-hantering sköts via resursenheten. Kvalifikationer Högskolans sociala omsorgslinje alt pedagogisk högskoleutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har goda kunskaper i arbetsrätt, förmåga att se nya och flexibla lösningar. Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett tydligt ledarskap, god kommunikativ förmåga och intresse i förändrings- och utvecklingsarbete. Vidare är du en självständig och ansvarstagande person, men med förmåga till att söka hjälp och stöd av kollegor och andra. Gedigen erfarenhet av arbetsledning i förekommande verksamheter är meriterande. Övrigt För ytterligare information tag kontakt med Monica Embretsen, tel 0278-25293 el 070-581 92 64 Jannette Källänge, Vision 0278-25000 Ella Nordh, Kommunal 0278-25566 Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Sociaaltjänstens administration, 821 80 Bollnäs registrera din ansökan på länken http://int.bollnas.se/Personal/jobbanssoc.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnummer SN 13-3054 Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och löneanspråk och ska vara oss tillhanda senast 2013-07-17. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekryterin
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för Resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för Resursenheten

Förtullningsmedarbetare till UPS, Bollnäs
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS söker nu två medarbetare till vår förtullningsavdelning i Bollnäs. På förtullningsavdelningen arbetar du i huvudsak med att förtulla sändningar som kommer från tredje land. Detta innebär att du kommer att ha kontakt med tullverk och importörer samt andra avdelningar inom UPS. Arbetet är mycket målstyrt, vilket innebär att du måste vara både strukturerad, självgående och serviceinriktad. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svenska importdeklarationer och deklarationssystemet EMMA. Om du är den vi söker kan vi erbjuda ett spännande och utmanande arbete på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Integritet, kompetens och ständig utveckling genomsyrar hela vår verksamhet. Din profil: • noggrann, målinriktad och positiv • självständig • förmåga att arbeta i högt tempo • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.   Tjänsterna är vikariat på heltid.  Vikariat 1: start omgående tom 2014-09-12. Arbetstid: Måndag till fredag, Rullande schema, antingen 06:00-14:30 alt 14:30 - 23:00   Vikariat 2: Start 2013-08-19 tom 2015-06-15 Arbetstid: Måndag 04:00 – 13:00, tisdag-fredag 05:00 – 14:00   Kollektivavtal med Unionen finns. Ange gärna löneanspråk i din ansökan. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.   Välkommen med din ansökan!
Företag: UPS
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förtullningsmedarbetare till UPS, Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förtullningsmedarbetare till UPS, Bollnäs

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Bollnäs.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Bollnäs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Bollnäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Bollnäs.

Förtullningsmedarbetare på deltid till UPS, Bollnäs
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS söker nu tre medarbetare till vår förtullningsavdelning i Bollnäs. På förtullningsavdelningen arbetar du i huvudsak med att förtulla sändningar som kommer från tredje land. Detta innebär att du kommer att ha kontakt med tullverk och importörer samt andra avdelningar inom UPS. Arbetet är mycket målstyrt, vilket innebär att du måste vara både strukturerad, självgående och serviceinriktad. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svenska importdeklarationer och deklarationssystemet EMMA. Om du är den vi söker kan vi erbjuda ett spännande och utmanande arbete på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Integritet, kompetens och ständig utveckling genomsyrar hela vår verksamhet. Din profil: • noggrann, målinriktad och positiv • självständig • förmåga att arbeta i högt tempo • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.   Tjänsterna är vikariat på deltid. Vikariat 1: start omgående tom 2013-12-31. 30 tim/veckan. Shemalagd arbetstid, dag och kväll.    Vikariat 2: Start omgående  tom 2013-12-31 20 tim/veckan. Shemalagd arbetstid, dag och kväll.    Vikariat 3: Start 1 september tom 2013-12-31. 20 tim/veckan. Shemalagd arbetstid, dag   och kväll.   Kollektivavtal med Unionen finns. Ange gärna löneanspråk i din ansökan. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.   Välkommen med din ansökan!
Företag: UPS
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förtullningsmedarbetare på deltid till UPS, Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förtullningsmedarbetare på deltid till UPS, Bollnäs

Förtullningsmedarbetare Export till UPS, Bollnäs
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS söker nu en medarbetare till vår förtullningsavdelning för export i Bollnäs.På förtullningsavdelningen arbetar du i huvudsak med att förtulla sändningar som kommer från tredje land. Detta innebär att du kommer att ha kontakt med tullverk och importörer samt andra avdelningar inom UPS. Arbetet är mycket målstyrt, vilket innebär att du måste vara både strukturerad, självgående och serviceinriktad. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svenska importdeklarationer och deklarationssystemet EMMA. Om du är den vi söker kan vi erbjuda ett spännande och utmanande arbete på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Integritet, kompetens och ständig utveckling genomsyrar hela vår verksamhet. Din profil: • noggrann, målinriktad och positiv • självständig • förmåga att arbeta i högt tempo • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.   Tjänsten är på heltid med shemalagd arbetstid måndag till fredag på kvällstid. Provanställning tillämpas på 6 månader.   Kollektivavtal med Unionen finns. Ange gärna löneanspråk i din ansökan. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.   Välkommen med din ansökan!
Företag: UPS
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förtullningsmedarbetare Export till UPS, Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förtullningsmedarbetare Export till UPS, Bollnäs

Coach
Arbetsmarknadsenheten Arbetsmarknadsenheten samordnar kommunens arbetsmarknadspolitiska och arbetsfrämjande åtgärder gällande långtidsarbetslösa, ungdomar, personer med funktionsnedsättning, med arbetshandikapp, flyktingar och invandrare samt personer som uppbär ekonomiskt bistånd. Arbetsmarknadsenheten består av flertalet olika verksamheter och arbetet sker i samarbete med arbetsförmedling, socialförvaltning, försäkringskassa samt övriga samarbetspartners inom såväl offentlig samt privat sektor. Samarbetet sker såväl på lokal-, regional, nationell-, internationell nivå i syfte att skapa arbetsmarknadsinsatser som stödjer den enskilde individen i syfte att öka möjligheten till inträde på arbetsmarknaden. Ungdomsplattformen Ungdomsplattformen är ett arbetsmarknadspolitiskt samarbetsprojekt mellan Arbetsmarknadsenheten och Socialtjänsten/IFO, Bollnäs kommun, Bollnäs Folkhögskola samt Arbetsförmedlingen Bollnäs-Ovanåker. Målgruppen är ungdomar mellan 18 -25 år som är inskriva på af och/ eller uppbär ekonomiskt bistånd. Projektägare är AME. I projektet arbetar olika professioner såsom coacher, arbetsförmedlare, socialsekreterare. Styrgruppen består av politiker och tjänstemän med ledningsfunktion. Arbetsgruppen består av operativ personal samt samverkansansvarig, AME. Målet är att 100 % av ungdomarna har en bra planering avseende arbete, studier eller andra insatser som leder till självförsörjning. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. upprättande av handlingsplan, motivationsarbete, gruppdynamik, körkortsteori, friskvårdsaktiviteter, hushållsekonomi samt social frukost. Arbetsmarknadskunskap; skyldigheter och rättigheter, jobbsökeri, CV, personligt brev, starta eget information, studiebesök/fältstudier, praktik. Psykologresurs finns inom ramen för projektet, liksom tillgång till arbetsförmedlingens ordinarie utbud. Utvecklade metoder från andra ungdomsprojekt tillämpas. Exempel på dessa är ESF-projektet PUB (Praktisk Utredning och Bedömning) och Leonardo da Vinci projektet MASS (Measuring and Assessing Soft Skills/ Mäta och bedöma sociala färdigheter). Kvalifikationer Vi vill ha Dig som har utbildning på högskolenivå med inriktning mot beteende- eller rehabiliteringsvetenskap. Du kommer att samverka nära med många inblandade intressenter, så Din samarbetsförmåga måste vara väl utvecklad. Vi vill att Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Har erfarenhet av nätverk- och organisationssamverkan. God kännedom om de områden som omfattar arbetsmarknadspolitiken samt erfarenhet av vägledningsarbete. Vana att arbeta i projektform samt arbetsmarknadskunskap är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet samt en jämn könsfördelning inom arbetsgruppen.
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Coach jobb, Coach Bollnäs, Coach Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Coach

Psykiatriker till öppenvård Bollnäs
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning psykiatriker för arbete på öppenvårdsmottagning i Bollnäs. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för psykiatriker. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Psykiatriker alt ST läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatriker till öppenvård Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatriker till öppenvård Bollnäs

Personalekonom
I tjänsten som personalekonom ingår uppföljning och analys inom områdena ekonomi, personal och verksamhet. Vidare ingår att arbeta med lönekartläggning, löneöversyn samt personalekonomisk redovisning och information. Ansvar för personaldelen i delårsbokslut och årsbokslut samt uppföljning av mål och prioriterade åtgärder i verksamhetsplanen gällande personalområdet. Tjänsten som personalekonom är placerad på barn- och utbildningskontoret. Kvalifikationer Du har högskoleutbildning inom ekonomi- eller personalområdet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av att arbeta med ekonomi, personalekonomi och strategiska lönefrågor. Du bör ha goda kunskaper i statistik, ha arbetat med avancerad användning av Excel samt att kunna presentera uppgifter på ett enkelt och överskådligt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med nyckeltal och av att på olika sätt stödja chefer i arbetet med uppföljning, statistik och analyser. Det ställs höga krav på att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet kräver också initiativförmåga och hög grad av självständighet. Givetvis är du mål- och resultatinriktad. Du är en nyfiken strateg, analytisk och omvärldsorienterad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi vill att du lämnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-20. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personalekonom jobb, Personalekonom Bollnäs, Personalekonom Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalekonom

REKTOR
Bollnäs kommun ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har 26 200 invånare. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierat näringsliv gör det Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. REKTOR Kilbergsskolan Kilbergsskolan F-6 inklusive fritidshem söker en rektor som är en tydlig ledare med stort engagemang. Som rektor har du ett övergripande ansvar för att alla elever ges den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling, för att de utifrån sina egna förutsättningar ska kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Kilbergsskolan har cirka 330 elever och cirka 45 anställda. Läsåret 2013/2014 är Kilbergsskolans elever i årskurs 6 placerade på Rensbackens skola (avståndet mellan skolorna är ca 800 m) Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och goda ledaregenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska kunna entusiasmera och skapa förtroende, leda utvecklingsprocesser, hitta möjligheter inom de ramar som finns vara tydlig, närvarande och kommunikativ, inspirera och utmana, driva kvalitets- och arbetsmiljöarbete med goda resultat Anställningen gäller en tillsvidareanställning i förvaltningen med tidsbegränsat förordnande som chef. Välkommen med din ansökan.
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga REKTOR jobb, REKTOR Bollnäs, REKTOR Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKTOR

Tidigarelärare sv/so
Arbete med elever i åk 3 vid Nyhamre skola. Kvalifikationer Lärarexamen. Stor vikt läggs vid personliga kvalifikationer som förmåga att samarbeta med elever, föräldrar och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild Vikariat lå 2013/14.
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tidigarelärare sv/so jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidigarelärare sv/so

Tidigarelärare, montessori
Nyhamre skola söker lärare till montessoriverksamheten åk 3 - 5 Montessoriverksamheten vid Nyhamre skola omfattar elever i åk f-5. Personalen utgör ett arbetslag. Du kommer att arbeta i åk3-5. Kvalifikationer Lärarexamen med bred behörighet, där gärna engelska ingår, i kombination med montessoriutbildning. Stor vikt läggs vid personliga kvalifikationer som förmåga att samarbeta med elever, föräldrar och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild Välkommen med din ansökan.
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tidigarelärare, montessori jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidigarelärare, montessori

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Bollnäs.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Bollnäs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Bollnäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Bollnäs.

Fritidspedagog BUF 2013-79
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun, Utbildningsförvaltningen söker till Kilbergsskolan Fritidspedagog Arbetstid/varaktighet Visstidsanställning, 6 månader eller längre Arbetsuppgifter Att tillsammans med övriga i arbetslaget ansvara för fritidsverksamheten för eleverna som har skolbarnomsorg. Delta i arbetslagsträffar, jobba enligt läroplanens mål, sätta eleven och dess individuella behov i centrum. Samarbete med skolan under skoldagen. Kvalifikationer Vi söker dig med fritidspedagogexamen och erfarenhet av arbete inom skola/fritidsverksamhet. Upplysningar Tf rektor Anders Stenquist, tfn 070-325 49 61 Fackliga företrädare Carina Palm, LR, tfn 070-620 47 61 Madeleine Lind Olsson, Lärarförbundet, tfn 076-779 18 25 Åsa Jacobsson, Kommunal, tfn 070-537 63 76 Välkommen med din ansökan till anders.stenquist58@gmail.com Sista ansökningsdag är 2013-08-28 Ange referensnummer BUF 2013-79
Företag: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog BUF 2013-79 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog BUF 2013-79

Kulturchef
Bollnäs kommun med drygt 26 000 invånare ligger i södra Hälsingland. Här är nära till både storstad och fjäll och landskapet erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Bollnäs är årets jazz-kommun och har flera år i rad erhållit priser som Årets Kulturkommun och Årets musik- och Kulturskolekommun. Det tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till möjligheternas kommun; en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Verksamhetsbeskrivning: Som kulturchef ansvarar du för kulturenheten som är en del av Kommunstyrelseförvaltningen i Bollnäs kommun. Kulturenheten består av åtta verksamheter som tillsammans bidrar till en attraktiv livsmiljö för kommunens invånare; Kulturhuset, Biblioteken, Museet/Bollnäs konsthall, Kulturskolan, Fritidsgårdarna, Mediecentrum Turism/reception och Allmänkulturen. Du kommer att, tillsammans med kompetenta underställda chefer och medarbetare, ansvara för ledning, planering, samordning och utveckling av enhetens verksamhet samt arbeta strategiskt med kvalitetsfrågor och kundfokus. Kulturutbudet kan vara avgörande för var människor väljer att bo, därför har kulturen en central roll för hela kommunens utveckling och attraktionsgrad. I förlängningen kan därmed kulturen ses som en utvecklingsmöjlighet och tillväxtfaktor. I första hand är kulturen i Bollnäs en livskvalitets- och välbefinnandefaktor för kommunens medborgare och besökare. Alla medborgare i Bollnäs kommun ska känna sig stolta över vårt kulturliv och vårt kulturarv. Arbetsbeskrivning: I arbetsuppgifterna ingår att leda och utveckla verksamheten vilket kräver ett tydligt och lyhört ledarskap och en förmåga att omsätta fattade beslut i verksamheten. Som kulturchef är du direkt underställd förvaltningschefen, ingår i förvaltningens ledningsgrupp och är föredragande mot kommunstyrelsens utskott för kultur- och internationella frågor. Du har ett ansvar för att utveckla det kommunala kulturlivet i Bollnäs och att beslutad inriktning genomförs med kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker dig som: Har högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Är drivande i utvecklings- och förändringsarbete. Är tydlig och har en helhetssyn Har en vilja att samverka såväl inom som utanför organisationen och bygga goda relationer. Har goda ledaregenskaper och förmågan att entusiasmera och leda genom dina medarbetare och underställda chefer. Har intresse för att aktivt arbeta med kvalitetsutveckling. Att arbeta mot uppsatta mål, ekonomiska ramar och resultat är en självklarhet för dig. Har lätt för att formulera dig i tal och skrift Har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation och av samverkan med fackliga företrädare. Ledarskapsutbildning är meriterande men inget krav och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan via webbformulär: http://int.bollnas.se/Personal/rekrytksf.nsf/jobbansokan?OpenForm Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: BOLLNÄS KOMMUN
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kulturchef jobb, Kulturchef Bollnäs, Kulturchef BOLLNÄS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kulturchef

Arbetsterapeut Bollnäs
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Vårt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga och aktivitetsförmåga genom att hjälpa individer att upptäcka sina resurser i syftet att underlätta återgången i arbete.  I uppdraget ”Utredningsplatser inför bedömning av arbetsförmåga” arbetar vi med arbetssökande som behöver få sina arbetsförutsättningar klargjorda. Under utredningen hos oss prövar individen olika miljöer och uppgifter med fokus att få fram sina samlade resurser. Målet är att få en bild av i vilka arbetsuppgifter och under vilka förutsättningar individen kan fungera optimalt i ett arbetsliv.    ARBETSUPPGIFTER:  Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med handleda och observera deltagare i olika aktiviteter. I ditt uppdrag ingår att hjälpa deltagaren att välja aktiviteter ur en färdig aktivitetsbank samt dokumentera vilka aktiviteter deltagaren utfört och dina observationer utifrån deltagaren utförande. Du kommer även kunna ge strategier gällande ergonomi på arbetsplatsen. I arbetet samverkar du med specialisterna från Arbetsförmedling. När du börjar hos Personalstrategerna får du utbildning i tjänsten.    Kompetenskrav:  Legitimerad arbetsterapeut  Minst 6 månaders erfarenhet av arbete med att instruera, handleda och observera personer i arbetsliknade aktiviteter samt dokumentera sina iaktagelser. Data/dokumentationsvana  B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår  Det är meriterande om du har: Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion.   Sök idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Personlig kompetens  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö.     Frågor besvaras av Ilona Kadic 0761-810273 ilona.kadic@personalstrategerna.se
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Bollnäs

Möten, event och konferenssäljare Bollnäs
Resia är ett värderingsstyrt försäljningsbolag med tillgänglighet, kompetens och personligt engagemang i fokus. Vår verksamhet omfattar försäljning av semesterresor, affärsresor samt möten, event och konferens i 55 butiker, på Internet och per telefon. Hos oss jobbar branschens vassaste resesäljare - deras passion, kompetens och långa erfarenhet av försäljning och resor är vårt viktigaste konkurrensmedel. Vi har Sveriges ledande kompetens, bredaste produktutbud och samarbetar med små och stora varumärken och aktörer inom både semesterresor, affärsresor samt möten, event och konferens. Resia utsågs till bästa affärsresebyrå 2007, 2009, 2010, 2011, 2012 och 2013 - vinnare av Business Travel Award! Resia bedriver e-handel inom fyra olika varumärken, Resfeber.se, Boxoffice.se, Resia.se och Flygofar.se, samt dess motsvarigheter i Norge och Danmark. I Göteborg finner du vårt huvudkontor - Servicecenter - som stödjer försäljningen med säljsupport, ekonomisk uppföljning, personalfrågor, IT-utveckling, marknadsföring samt strategisk utveckling. I Stockholm finner du vårt kompetenscenter inom Online.Resia i Bollnäs har idag 5 medarbetare och arbetar med försäljning av privat- och affärsresor samt möten, event och konferens. Nu söker vi förstärkning av en engagerad, ambitiös och handlingskraftig säljare/projektledare med erfarenhet av möten, event och konferens. Beskrivning av tjänsten Tjänsten som säljare/projektledare för möten, event och konferens innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor destinations- och systemkunskap men framförallt en försäljningstalang. Genom att göra en träffsäker behovsanalys ger du sen kreativa förslag som kunden efterfrågar, gärna med en överraskande twist. Inom tjänstens ansvar ligger införsäljning och presentation av offerter för arrangemang inom Sverige samt utomlands, uppsökande kundverksamhet av såväl nya som befintliga kunder samt projektledning av kongresser och större möten. Din profil Vi söker dig som brinner för försäljning och gillar att både ha koll på de senaste res- och mötestrenderna och dina säljsiffror. Du är full av energi, har ett högt driv och är en van problemlösare. För att ha en långsiktigt hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder. När kunden inte söker dig så söker du kunden. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. För oss är det en självklarhet att du har ett kostnadsmedvetet synsätt utan att för den sakens skull göra avkall på en god och långsiktig service gentemot våra kunder. Även om du har fokus på personliga säljmål och utveckling av möten, event och konferens samt kongress i Bollnäs ser du också vikten av att jobba i grupp och uppnå gemensamma mål inom gruppen. Kvalifikationer Vi vill att du har: - Erfarenhet av arbete med möten, event och konferens - Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift - Goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel Har du även arbetat som affärsresesäljare, har jobbat i Amadeus och som projektledare av kongresser ser vi det som meriterande. Omfattning 80% tillsvidareanställning Tillträde Enligt överenskommelse Kontaktperson Har du frågor om tjänsten, kontakta resebyråchef Madelene Andersson telefon 0278-274 91 eller via e-post: madelene.andersson@resia.se Ansökan Du är välkommen med din ansökan senast den 9 september 2013 via http://www.resiatravelgroup.se/resia-travel-group/lediga-jobb. Klicka på knappen ”Ansök” där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden, så du ökar dina chanser genom att skicka in din ansökan omgående.
Företag: Resia
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Möten, event och konferenssäljare Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Möten, event och konferenssäljare Bollnäs

Distriktssköterska alt Sjuksköterska
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa och är ett av Nordens ledande privata vårdföretag. Hos oss arbetar idag ca 7000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Aleris är ett dotterbolag till svenska Investor. Läs mer på www.aleris.se. Aleris Hälsocentral Bollnäs är den största hälsocentralen i centrala Bollnäs. Vi erbjuder bred kompetens med allmänläkare, ortoped, öron-näsa hals specialist, kirurg och gynekolog. Hos oss jobbar du i team med flera olika yrkesgrupper. Välkommen till en arbetsplats med nytänkande och stort engagemang för patienten. Arbetsuppgifter I arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska ingår telefonrådgivning, mottagningsarbete, hembesök samt övriga förekommande arbetsuppgifter. I tjänsten ingår även helg och beredskapstjänstgöring. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är vidareutbildning till distriktssköterska med förskrivningsrätt. Egenskaper Vi uppskattar personliga egenskaper som gott bemötande, flexibilitet, god samarbetsförmåga, nytänkande samt att ge god service till våra patienter. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att Du delar våra värderingar vilket innebär att vi är: Omtänksamma, Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella, Vi gör saker på rätt sätt Engagerade, Vi har stort engagemang och gör det lilla extra för individen Nytänkande, Vi är nyfikna, hittar lösningar och gör ständiga förbättringar Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Vi har individuell lönesättning och kollektivavtal. Har du frågor och vill du veta mer om dina möjligheter? Kontakta gärna: Maria Skogens, Enhetschef 073-070 03 19. Maria.skogens@aleris.se Du kan också kontakta Karin Molin Vårdförbundet 070-235 13 77 eller Suzanne Jansson Vårdförbundet 073-800 93 07 för mer information Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan". Välkommen med din ansökan senast 2013-09-15,vi arbetar med löpande urval. Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om vårt företag och dess verksamheter. –-------------------------------------------------------- Säljsamtal undanbedes
Företag: Aleris Hälsocentral Bollnäs
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt Sjuksköterska

Säljande och aktiv kommunikatör, Bollnäs
Gillar du mat och människor? Är du aktivt kontaktsökande? Utstrålar du glädje när du har kul på jobbet? Då kan du vara rätt person för oss! Retail House är en shopper marketing byrå med kontor i Stockholm och Oslo. Med över ett decenniums erfarenhet har vi den bredaste bakgrunden i branschen, vi är störst i Sverige och marknadsledande i Norden. Retail betyder att man säljer eller marknadsför varor. Vi gör det oftast direkt i butik och det är just där vi behöver dig. Vi söker: Nu söker vi en säljande kommunikatör för aktiviteter i dagligvaruhandeln. Vi arbetar mycket med olika typer av livsmedel men även andra typer produkter. Som butikskommunikatör hos oss får du chansen att åka på olika typer av uppdrag: - sälja och marknadsföra produkter direkt till kunderna - skylta upp och exponera kampanjvaror ute i butik - marknadsföra produkter genom att åka på säljbesök till butiker Rollen som butikskommunikatör är varierad men samtliga uppdrag handlar om att visa upp, informera om och sälja produkten. Som kommunikatör är du en av våra viktigaste medarbetare, vårt ansikte utåt! Anställningen är en behovsanställning per timme med start i september och innebär arbete i olika butiker i Bollnäs. Många av våra uppdrag ligger i slutet på veckan med betoning på torsdag, fredag och lördag och rollen som butikskommunikatör är därför perfekt att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. Hur många uppdrag per vecka du får beror till stor del på hur långt du kan tänka dig att åka. Bil och körkort ser vi som ett plus då det ibland är en del material som ska fraktas mellan uppdragen. Vem är du? Vi vill gärna att du som söker är duktig på att kommunicera, trivs med att stå i rampljuset och att träffa nya människor. Du är bra på att inspirera andra och skapa ett intresse för produkten och genom detta skapa merförsäljning. Rollen ställer stora krav på ett flexibelt arbetssätt då du kommer att få chansen att jobba i olika butiker och samarbeta med olika personer. Som person tror vi att du drivs av att arbeta mot säljmål och att du är resultatfokuserad. Det är självklart för dig att ta eget ansvar och du är mån om att göra ett bra jobb. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så registrera din ansökan på vår hemsida på en gång och uppge referensnumret A0958. Mer information hittar du på vår hemsida www.retailhouse.se/work. Vid frågor, kontakta oss på rekrytering@retailhouse.se, vi tar dock inte emot ansökan via e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: Retail House
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande och aktiv kommunikatör, Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande och aktiv kommunikatör, Bollnäs

Handledare - Bollnäs
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.   Formell kompetens Erfarenhet av att ta fram CV, sammanställning av betyg/intyg Erfarenhet av framtagning av praktikplatser Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare jobbat med huvudansvar i tjänster för bl.a. löpande kontakter med berörda parter, logistik, uppföljning, kvalitetssäkring och rapportering. Även meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja,nengelska, franska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i september 2013. Frågor besvaras av regionansvarig Ilona Kadin på telefon 0761-810873 eller mail ilona.kadin@personalstrategerna.se  Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare - Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare - Bollnäs


Sök lediga jobb Bollnäs

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se