Bor jobb - lediga jobb

Bor jobb Bor jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bor. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bor. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sommarjobba som säljare vid vårat kontor på Medborgarplatsen!!- Stockholm

 2. Finsk support i Göteborg- Stockholm

 3. Laboratorieingenjör med mikrobiologisk erfarenhet- Södertälje

 4. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm

 5. Gymnasielärare i Matematik- Stockholm

 6. Gymnasielärare i Kemi & Naturkunskap- Stockholm

 7. Administratör/lärarassistent- Stockholm

 8. Area Manager, Sartorius Laboratory Products and Solutions- Stockholm

 9. Tandtekniker/Account manager- Stockholm

 10. Revisorsassistenter- Stockholm

 11. Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan- Stockholm

 12. Laboratorieingenjörer till läkemedelsföretag- Södertälje

 13. Jobba där du bor/ Säljare sökes- Tyresö

 14. Gymnasielärare i företagsekonomi- Stockholm

 15. Servitris och kock söks för anställning.- Stockholm

 16. Laboratorieassistent- Ekerö

 17. Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta- Sigtuna

 18. IT-tekniker (2 positioner)- Huddinge

 19. Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent- Stockholm

 20. Adjunkt i klinisk farmakologi- Huddinge

 21. Personliga assistenter Norsborg 2 st- Botkyrka

 22. Speciallärare/Specialpedagog- Botkyrka

 23. Fritidspedagog/fritidsledare/lärare- Stockholm

 24. Lärare no- Stockholm

 25. Verktygssäljare - Stockholm- Stockholm

 26. Installationselektriker - Stockholm- Stockholm

 27. Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 28. Musik 30 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 29. Grundskollärare åk 2, 80-100%, Stavsborgsskolan- Nacka

 30. SO-lärare åk 7-9, 100%, Stavsborgsskolan- Nacka

 31. Matematik o teknik 50 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 32. Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 33. Ekonom / ekonomiansvarig- Stockholm

 34. Forskningsassistent – Laboratorium koordinator- Stockholm

 35. Cirkelledare i Isländska- Stockholm

 36. Cirkelledare i Danska- Stockholm

 37. Cirkelledare i engelska- Stockholm

 38. Cirkelledare i Brasiliansk portugisiska- Stockholm

 39. Cirkelledare i Vietnamesiska; Stockholm- Stockholm

 40. Städning av salladsbarer runt om Sölvesborg- Sölvesborg


Mer beskrivning

Sommarjobba som säljare vid vårat kontor på Medborgarplatsen!!
DET PERFEKTA SOMMARJOBBET!!! Vi söker säljare som vill jobba på våran trivsam arbetsplats. Är du driven, hungrig och sugen på utmaningen så är du välkommen att söka in till oss på via mail snarast markus@hsnkonsult.se. Du kommer få all utbildning du behöver på plats! Ingen tidigare erfarenhet behövs, men det är meriterande om du jobbat i kundtjänst, försäljning eller besöksbokning.  Arbetstid: 08.00-16.15 (vardagar) Löneform: Garantilön + Provision Varmt välkommen att söka!
Företag: FSG Outsourcing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobba som säljare vid vårat kontor på Medborgarplatsen!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobba som säljare vid vårat kontor på Medborgarplatsen!!

Finsk support i Göteborg
StudentWork Sharper AB Om företaget Dags för miljöombyte? Vi söker nu finsktalande talanger för rekrytering till vår kund. Vår kund som är belägen i centrala Göteborg expanderar för fullt! Kunden är verksam inom IT med fokus på spedition. Företaget har idag ett 30-tal anställda med kunder spridda över norden. Företaget är en uppskattad arbetsplats som erbjuder proffisionalitet, bra stämning och härliga kollegor. Du utbildas internt i bland annat ITIL. Utöver årlig lönerevision bjuds du på företagsresor och får en pensionsförsäkring och en mycket förmånlig sjukförsäkring. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att hjälpa befintliga kunder och sammarbetspartners med diverse tekniska problem över telefon och per mail, det innefattar allt från enkla användarfrågor till komplicerad felsökning i system och integrationslösningar. I början av din anställning kommer du att få en introduktion för att lära dig de olika delarna. Din profil Vi söker dig som kan finska och svenska i tal och skrift samt att du har god förståelse i engelska. Du har ett intresse av teknik och IT och vill lära dig nya saker. God förståelse för operativsystem, användar- och rättighetshantering samt förståelse för skrivare och webläsare i Windowsmiljö är nödvändigt. Du har även en bra servicekänsla och är stresstålig. Som person är du openminded, ambitös, prestigelös och drivs av viljan att utvecklas. Tjänsten är en rekrytering och du kommer att anställas direkt av kund. Meriterande Erfarenhet av spedition IT-bakgrund och god förståelse för operativsystem Tjänsten är förlagd dagtid med start omgående eller enligt ök. Du kommer att jobba med en fast lön. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Finsk support i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsk support i Göteborg

Laboratorieingenjör med mikrobiologisk erfarenhet
Adecco Life Science är ett affärsområde som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom alla områden av Life Science t ex så som F&U, Produktion, Kvalité, Kliniska prövningar och Marknad & Försäljning. Våra kunder finns inom hela Läkemedels- MedTech- och BioTech-industrin. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Nu söker vi efter en Laboratorieingenjör med mikrobiologisk erfarenhet till vår kund i Södertälje. Uppdraget är tänkt att starta i slutet av augusti för att initialt pågå till årsskiftet. Hur ser din arbetsdag som Laboratorieingenjör ut? Du kommer att arbeta som Laboratorieingejör med mikrobiologisk kvalitetskontroll. Huvuduppgifterna kommer att utgöras av mikrobiologiska analyser av sterila och icke sterila produkter samt vatten, läsa av växt samt utföra karaktärisering/identifiering av växt. Vem trivs här? Du har en naturvetenskaplig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot mikrobiologi, 120 p, gärna 160 p. Alternativt har du arbetslivserfarenhet från området mikrobiologisk kvalitetskontroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på mikrobiologiskt laboratorie inom läkemedelsindustri, livsmedel eller klinisk mikrobiologi. Om du är nyutexaminerad inom mikrobiologi är det fördelaktigt om du har gjort praktik på exempelvis något kliniskt mikrobiologiskt lab. Vidare gillar du att jobba med datasystem och behärskar engelska mycket väl i tal och skrift. Som person ska du kunna ta för dig och gilla att ta dig ann varierande arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, du är strukturerad och noggrann. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieingenjör med mikrobiologisk erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieingenjör med mikrobiologisk erfarenhet

Specialpedagog/Speciallärare
Thoren Business School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor. Vi utbildar framtidens affärsmän/affärskvinnor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringslivet, universitetet och idrottsrörelsen. Vi har idag elva skolor runt om i landet och vi expanderar hela tiden. Är du utbildad gymnasielärare och specialpedagog/speciallärare och vill vara med och utveckla framtidens gymnasieskola? Då kanske du är personen vi söker. Är du dessutom behörig att undervisa i något av ämnena Matematik, Engelska eller Svenska är det en fördel. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Självklart har du som söker även lätt för att samarbeta. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam där du blir en viktig kugge. Vi erbjuder en kreativ miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Vi verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö och vi erbjuder en kreativ miljö med ljusa moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan! Vi kallar fortlöpande till intervjuer under ansökningsperioden.
Företag: Thoren Business School Medborgarplatsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare Thoren Business School Medborgarplatsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Gymnasielärare i Matematik
Thoren Business School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor. Vi utbildar framtidens affärsmän/affärskvinnor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringslivet, universitetet och idrottsrörelsen. Vi har idag elva skolor runt om i landet och vi expanderar hela tiden. Har du gymnasielärarbehörighet och vill utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker. Vi behöver lärare i Matematik, gärna i kombination med kemi. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Vår utbildning bygger på en aktiv relation med det omkringliggande samhället och näringslivet. Du som söker ska därför ha ett genuint intresse för att arbeta utåtriktat och kunna integrera teori med praktik. Våra pedagoger verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö. Du som söker ska därför vara beredd på att utmana dina pedagogiska mönster. Vi erbjuder en kreativ miljö med ljusa moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan! Vi kallar fortlöpande till intervjuer under ansökningsperioden
Företag: Thoren Business School Medborgarplatsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik

Gymnasielärare i Kemi & Naturkunskap
Thoren Business School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor. Vi utbildar framtidens affärsmän/affärskvinnor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringslivet, universitetet och idrottsrörelsen. Vi har idag elva skolor runt om i landet och vi expanderar hela tiden. Har du gymnasielärarbehörighet och vill utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker. Vi behöver lärare i Kemi och Naturkunskap På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Vår utbildning bygger på en aktiv relation med det omkringliggande samhället och näringslivet. Du som söker ska därför ha ett genuint intresse för att arbeta utåtriktat och kunna integrera teori med praktik. Våra pedagoger verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö. Du som söker ska därför vara beredd på att utmana dina pedagogiska mönster. Vi erbjuder en kreativ miljö med ljusa moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan! Vi kallar fortlöpande till intervjuer under ansökningsperioden
Företag: Thoren Business School Medborgarplatsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Kemi & Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Kemi & Naturkunskap

Administratör/lärarassistent
Thoren Business School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor. Vi utbildar framtidens affärsmän/affärskvinnor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringslivet, universitetet och idrottsrörelsen. Vi har idag elva skolor runt om i landet och vi expanderar hela tiden. På Thoren Business School i Stockholm utökar vi ni vårt administrativa team. Är du driftig, strukturerad och gillar att jobba med service mot både ungdomar och vuxna? Då är kanske du den vi söker? På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Du kommer att verka som stöd för både elever, lärare och skolledning på skolan. Vi verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö och vi erbjuder en kreativ miljö med ljusa moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan! Vi kallar fortlöpande till intervjuer under ansökningsperioden
Företag: Thoren Business School Medborgarplatsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör/lärarassistent jobb, Administratör/lärarassistent Stockholm, Administratör/lärarassistent Thoren Business School Medborgarplatsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör/lärarassistent

Area Manager, Sartorius Laboratory Products and Solutions
Are you passionate about sales and laboratory products? Would you like to be a key person contributing to Sartorius growth and development on the Swedish market? Sartorius Lab Products and Services will strengthen their Swedish sales team with an Area Manager who will be responsible for customers and sales in the Stockholm/Uppsala area and Norrland. As Area Manager, you will be responsible for the direct sales of Sartorius high quality Laboratory Weighing, Water, Filtration, Microbiology and Liquid Handling products and services in your area. You will build and maintain relationships with existing customers as well as expanding the customer base by making new contacts. You will get the opportunity to work through the whole business line, from networking and sales to demonstrations of equipment and products and negotiations. The customers are found in laboratory and research-intensive environments within healthcare, universities and industry, particularly within the pharmaceutical, chemical and biotechnology field. It is important that you are comfortable with working from a home office that is preferentially located in the Stockholm/Uppsala area. As an Area Manager you report to the Sales Manager Scandinavia and collaborate regionally and internationally with colleagues within technical service support, marketing and customer service. The role involves extensive traveling within the business area and occasional traveling outside Sweden. Sartorius offers you a fixed salary plus commission based on sales as well as a company car. Uppdragsgivare: Sartorius Ort: Stockholm Uppsala Kvalifikationer Your profile: . You have a scientific background and an academic degree in a relevant subject . You have a minimum of 3 years experience of direct sales to laboratories within the biotech, pharma, food or chemical industry. It is essential that you have previous experience in finding new business opportunities . You have excellent business and financial understanding as well as documented sales results . Previous experience in sales of laboratory equipment and / or consumables is required and your own experience of laboratory work will be an advantage. . As a person you are service minded, outgoing and an excellent communicator. You find it easy to contact people and build active networks and have the ability to listen to what the customer actually says. You work independently and take your own initiatives. . Excellent Swedish and English is required, both spoken and in writing . Intermediate to advanced IT skills (Microsoft Office) . You have a valid drivers license Personal skills will be emphasized during the selection process. This recruitment is performed in collaboration with Proffice Life Science. Please apply in English at www.proffice.se/lifescience. For further information please contact recruitment consultant Ulrica Marklund 0733-434446. Last application date is 18 August 2013. Selection and interviews will be started during week 34. Organisations-/företagsbeskrivning Sartorius is one of the world's leading providers of laboratory and process technologies and equipment. Our innovative products and high-quality services help customers around the globe implement complex and quality-critical processes in biopharmaceutical production and laboratory environments in a time- and cost-efficient way. Our key customers are from the biotech, pharma and food industries, as well as from public research institutes and laboratories. Sartorius operates its own production facilities in Europe, Asia and America, and also has sales offices and local representatives in more than 110 countries. Strongly rooted in the scientific and research communities and closely allied with customers and technology partners, the company is dedicated to its philosophy of "Turning science into solutions" every single day.
Företag: Proffice Life Science AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Area Manager, Sartorius Laboratory Products and Solutions jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Area Manager, Sartorius Laboratory Products and Solutions

Tandtekniker/Account manager
Graviditetsvikariat med god möjlighet till fast anställning. Den här tjänsten vänder sig till en utbildad tandtekniker som vill jobba mer administrativt. Tjänsten innefattar ordermottagning, customer service, kontroll av tandtekniska arbeten mm. Goda kunskaper i engelska krävs eftersom vi är ett internationellt företag. Det kan även innebära resor ibland. (en par gånger om år) Tandteknisk utbildning krävs Lön enligt överenskommelse.
Företag: SUN DENTAL LABORATORIES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tandtekniker/Account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandtekniker/Account manager

Revisorsassistenter
Vi söker nu blivande revisorer för omgående anställning. Osborne Revision AB är ett auktoriserat revisionsbolag och har kontor på Kammakargatan i Stockholm. Vi är för nuvarande 35 anställda varav 9 är kvalificerade revisorer. Våra klienter är företag inom de flesta branscher och av varierande storlek. Internationellt sammarbetar vi inom Crowe Horwath International, en världsomspännande organisation av kvalificerade revisionsbyråer. Vi söker nya medarbetare, vars huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av revision, konsultationer inom redovisning, skattefrågor samt företagsvärderingar. Nya medarbetare får en allsidig praktik och en väl anpassad teoretisk utbildning med sikte på auktorisation. Vi söker dig med ekonomexamen, nyexaminerad eller med några års erfarenhet. Du ansöker via post eller mail. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt eventuella tjänstgöringsintyg. Vi ser fram emot din ansökan.
Företag: OSBORNE REVISION AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Revisorsassistenter jobb, Revisorsassistenter Stockholm, Revisorsassistenter OSBORNE REVISION AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Revisorsassistenter

Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Stockholmsregionen är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver förskola, grundskolor, gymnasier, eftergymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar (YH-utbildning och KU-utbildning) samt företagsutbildningar. Läs mer om Medborgarskolan Stockholms verksamheter på www.medborgarskolan.se/stockholm Kulturama Gymnasium Odenplan är en fristående gymnasieskola som tillsammans med övriga Kulturamaskolor, Spanska skolan, Påhlmans gymnasium och Textila gymnasiet har den ideella föreningen Studieförbundet Medborgarskolan i Stockholmsregionen som huvudman. Kulturama gymnasium Odenplan som startar i höst bedriver Naturvetenskapsprogrammet med särskild variant Musik. Kulturama söker nu en gymnasielärare med behörighet att undervisa i Fysik. Tjänsten omfattar ca 15% till att börja med. Undervisningen på Kulturama kännetecknas av öppenhet och respekt där eleven ses som medskapare av kunskap. Som ett led i detta arbetar skolan på ett medvetet sätt med estetiska lärprocesser och lärande bedömning. Undervisningen bidrar till att våra elever: - tar ansvar för eget lärande - tränar kreativitet och problemlösningsförmåga - övar slitstarka basfärdigheter - utvecklar social kompetens - reflekterar över sitt eget lärande Vi vill att du har avslutat dina studier, är behörig lärare för den svenska gymnasieskolan och att du är beredd att jobba med ämnesintegrerande arbetsmetoder för att uppnå examensmålen för programmet. Vi ser gärna att du redan har erfarenhet av att jobba med konstnärliga läroprocesser. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med elever med t ex dyslektiska besvär och/eller har stor datavana då vi utvecklar vår digitala kommunikation med eleverna. Kulturama Gymnasium Odenplan är beläget nära Odenplans tunnelbana på Hagagatan 23A. Hemsida: www.kulturama.se/gymnasium Vi kör fortlöpande intervjuer med intressanta kandidater.
Företag: Medborgarskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Fysik till nystartade Kulturama gymnasium Odenplan

Laboratorieingenjörer till läkemedelsföretag
Redo för drömjobbetFå företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.Känner du igen dig i nedanstående profil och är intresserad av arbete hos oss, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, varför det är av högsta vikt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi på Randstad söker nu efter tre stycken visstidsanställda Laboratorieingenjörer samt en Laboratorieingenjör Granskning till vår kund i Stockholm. Starten för uppdraget är så snart som möjligt och visstidsanställningarna sträcker sig fram till april och juni 2014. Dina arbetsuppgifter  Som laboratorieingenjör består arbetsuppgifterna i att utföra kemiska analyser av råvaror och produkter enligt fastställda specifikationer och metoder, samt att rapportera i systemet LIMS. Vidare ska du även initiera och utreda dessa tillsammans med andra medarbetare inom avdelningen. Du ska planera det egna arbetet samt delta i avdelningens förbättringsarbete. Kvalifikationer för tjänsten Vi söker dig som har: - högskoleutbildning 120 poäng inom kemi eller motsvarande erfarenhet - god erfarenhet av arbete i Word och Excel - dokumenterade GMP- kunskaper - erfarenhet från GMP- reglerad laboratorieverksamhet - erfarenhet från analys av råvaror och av tabletter -erfarenhet från olika analysmetoder, exempelvis HLC, gärna Agilentsystem - erfarenhet från arbete med LIMS   Dina egenskaper Som person är du ordningssam och arbetar metodiskt och noggrant. Du har en hög grad av servicenivå och tycker om att arbeta i en målstyrd verksamhet. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, flexibel och öppen för att arbeta enligt de producerande enheternas behov.   Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Stockholm
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieingenjörer till läkemedelsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieingenjörer till läkemedelsföretag

Jobba där du bor/ Säljare sökes
Säljare för uppsökande verksamhet i Tyresö kommun sökes. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån. Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra. Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba Provisionen är upp till 6000 kr/ såld enhet. DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Global Air Evolution AB marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Den har en mängd olika funktioner och tillverkas i Tyskland. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju Hemsida: www.pro-aqua.de Vi utbildar alla från grunden. Vi följer noggrant upp din tid hos oss med vidare utbildningar inom försäljning, kommunikation, ledarskap. Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårat kontor i Norrköping, en utbildning som vi står för helt. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du även får ersättning för dessa dagar du är här. Skulle du under utbildningen eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig så kan du när som helst sluta och du får ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon den 17 till 19 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Är du den vi söker vill vi helst att du börjar hos oss den 23 juli KRAV: KÖRKORT B Alla våra demonstrationer får vi via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök och vet att du kommer. Vi erbjuder dig: Erfarenhet Utbildning inom försäljning Vidareutbildningar Bokade besök av oss Bra lön oavsett du säljer eller inte Bonusar i form av VIP resor och tävlingar Stora karriär möjligheter Gemenskap
Företag: GLOBAL AIR EVOLUTION AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba där du bor/ Säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba där du bor/ Säljare sökes

Gymnasielärare i företagsekonomi
Thoren Business School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor. Vi utbildar framtidens affärsmän/affärskvinnor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringslivet, universitetet och idrottsrörelsen. Vi har idag elva skolor runt om i landet och vi expanderar hela tiden. Har du gymnasielärarbehörighet och vill utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker. Vi behöver lärare i ämnet företagsekonomi, gärna i kombination med något annat ämne. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Vår utbildning bygger på en aktiv relation med det omkringliggande samhället och näringslivet. Du som söker ska därför ha ett genuint intresse för att arbeta utåtriktat och kunna integrera teori med praktik. Våra pedagoger verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö. Du som söker ska därför vara beredd på att utmana dina pedagogiska mönster. Vi erbjuder en kreativ miljö med ljusa moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan! Vi kallar fortlöpande till intervjuer under ansökningsperioden
Företag: Thoren Business School Medborgarplatsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i företagsekonomi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i företagsekonomi

Servitris och kock söks för anställning.
Servitris för servering av beställd mat till gäster samt diskplockning. Utbildning och erfarenhet krävs. Sabor Latino söker även en kock med utbildning och erfarenhet som kvalificerar för Nystarstjobb. Arbetsplatsen är belägen i Liljeholmen.
Företag: Sabor Latino Restaurang
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris och kock söks för anställning. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris och kock söks för anställning.

Laboratorieassistent
Oriflame är ett av världens snabbast växande kosmetikföretag. Oriflame har försäljning i över 60 länder och är en av marknadsledarna i över hälften av dessa. Säljkåren på mer än 3 miljoner självständiga säljkonsulenter marknadsför en komplett serie av högkvalitativa hudvårds-, doft- och kosmetikprodukter. Oriflames företagsanda karakteriseras av en "vi-kan"-känsla, decentraliserat ledarskap och en ungdomlig och driftig atmosfär. Trots att företaget har vuxit snabbt har vi inte förlorat den ursprungliga affärsidén - naturlig svensk kosmetika, som säljs av vän till vän. Oriflame var med och grundade World Childhood Foundation. Oriflame Products Sweden är en produktionsenhet belägen på Ekerö med ca 140 anställda och ingår sedan juni 2003 i Oriflame koncernen. Oriflame Products Sweden AB söker en laboratorieassistent till Kvalitetslaboratoriet Vi söker en medarbetare till vår Kvalitetsavdelning med placering på Ekerö. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara inom följande område: Dina arbetsuppgifter blir att utföra analytisk kontroll/kvalitetskontroller av råvaror och tillverkade kosmetiska produkter. Du kommer ev. även att utföra traditionella mikrobiologiska analyser samt att utreda och avhjälpa avvikelser i produktion. Vi är ett litet team som jobbar inom kontrollaboratoriet så det är viktigt att du inte är rädd för att hjälpa till med andra arbetsuppgifter när så behövs. För tjänsten krävs högskole-/universitetsutbildning inom kemi eller annan relevant utbildning. Du bör vara noggrann, ödmjuk och prestigelös. Du kommer att jobba i en dynamisk, internationell miljö med engelska som koncern språk. Det kommer att ställas höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Arbetstid/Varaktighet Tjänsten är tillsvidare . Skiftgång Tillträde enligt överrenskommelse. För ytterligare upplysningar kontakta: Kvalitetschef Mats Andersson, tel 08-560 38 631 Din ansökan vill vi ha senast 2013-07-26 till: Mats Andersson, Oriflame Products Sweden AB, Box 126, 178 22 Ekerö Eller via e-post till mats.andersson@ops.oriflame.se
Företag: Oriflame Products Sweden
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieassistent jobb, Laboratorieassistent Ekerö, Laboratorieassistent Oriflame Products Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieassistent

Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta
Tillträde: Omgående! En av våra kunder i Märsta behöver personal omgående varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter för deltid och vikariat vid behov. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens behov. Kravprofil Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och/eller kunskap om kommunikation vid afasi. Arbetstiden kommer att vara på deltid med tjänstgöring dag, kväll och ibland helg. Beskrivning Kunden är en 43-årig man som bor på landet utanför Märsta. Han är ensamstående med 2 barn som kommer att vistas i hemmet varannan helg. Han är delvis förlamad i höger sida, kan gå men har besvär med höger ben och kan inte använda höger arm. Kunden drabbades av stroke för några år sedan vilket ledde till kraftig afasi. Detta gör att han framförallt behöver hjälp med kommunikation av någon som tolkar det han vill säga så att det blir begripligt för den han vill prata med, speciellt med barnen men även i det övriga sociala livet. Tidigare i livet har kunden haft ett ansvarsfullt arbete med höga krav på mental kapacitet, därför är det viktigt att ni kan mötas på den nivån. Han förstår allt som sägs om man pratar långsamt och tydligt, medan det han säger kanske inte kommer ut på ett förståeligt sätt. Kundens fritidsintressen är bland annat att fiska, köra fyrhjuling och titta på film. Han är en person som tidigare har varit mycket aktiv med många olika intressen vilka har begränsats efter skadan varför kunden gärna vill hitta nya intresseområden som kan fungera. Han har humor, är kreativ och praktisk men är numera begränsad i sina praktiska förmågor. Arbetsuppgifter Vardagliga bestyr klarar kunden själv i stor utsträckning men behöver viss hjälp. Sköter själv personlig omvårdnad men behöver hjälp med viss påklädning. Han kör bil själv men behöver ha någon med som kan hjälpa till vid kommunikation med andra människor vid offentliga besök, handel mm. Stöd behövs också vid matlagning samt i sällskap vid andra sociala aktiviteter. Att tänka på som personlig assistent: - Man måste vara intresserad av människor. - Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. - Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. - Personliga assistenter har tystnadsplikt. - Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Arbetsplats: Märsta, på landet Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta

IT-tekniker (2 positioner)
Karolinska Institutet Avdelning Vi söker två IT-tekniker med placering på det centrala administrativa kansliet på institutionen för Laboratoriemedicin i Huddinge. Administrativa kansliet har övergripande ansvar för ekonomi, personal, IT, kommunikation, arkiv, samt övrig intern service. Arbetsuppgifter Arbetet som IT-tekniker innebär att: -att installera, konfigurera och ge teknisk support på huvudsakligen klientsystem -att diagnostisera, prioritera och lösa ärenden -att stödja användare i verksamhetsspecifika applikationer -användarhantering -vara stöd i driften av servrar och nätverk -i projekt bidra med teknisk kunskap Den tekniska miljön vi arbetar i är: -Windows 7, Windows XP, MacOS X, MacOS 9, NT, Ubuntu -Office 2013/2011/2010 -SAS, Stata, SPSS, Statistica,R -Endnote -Stark autentisering, vpn och kryptering av data -Både PC och Mac förekommer. IT ansvarar för inköp av hård- och mjukvara och telefonibeställningar för samtliga medarbetare. Rollen som IT-tekniker innebär ingen beredskapstjänstgöring men i förekommande fall kan det uppstå situationer utanför ordinarie arbetstid som kräver vissa åtgärder. Kvalifikationer Vi söker dig som har IT-utbildning på som lägst gymnasienivå samt har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större organisationer. Som person förutsätter vi att du är social och kommunikativ då rollen präglas av att ge service till institutionens anställda. Det är viktigt att du har en förmåga att prioritera arbetsuppgifter och vara effektiv. Med tanke på att Karolinska Institutet präglas av en internationell miljö är det en förutsättning att du förutom svenska även har goda kunskaper i engelska. Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för laboratoriemedicin
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker (2 positioner) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker (2 positioner)

Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent
Karolinska Institutet Avdelning Helleday laboratoriet vid Avdelningen för translationell medicin och kemisk biologi, är lokaliserat på SciLifeLab och består av 35 forskare, doktorander och postdocs. Det övergripande målet med verksamheten är att förbättra nuvarande cancerbehandling genom att utnyttja defekter i cancerceller för att skräddarsy specifika läkemedel mot alla typer av cancer, med minimala biverkningar. Vårt arbete omfattar både grundforskning och translationell forskning och vi har ett antal samarbeten mellan olika discipliner. Forskargruppen är multidisciplinär med kompetens inom cellbiologi, biokemi, läkemedelskemi och farmakologi både från akademi och industri. Besök gärna vår hemsida för en mer utförlig beskrivning av forskargruppen: http://www.helleday.org Arbetsuppgifter Vi söker en biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent till forskargruppen för att avlasta rutinarbeten och hålla god ordning och reda i laboratoriet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande uppgifter och kan komma att utökas med mer ansvarsfulla arbetsuppgifter efter bevisad förmåga: - Inventera labbförråden och fylla på förbrukningsmaterial från VWR stock room och beställa övrigt förbrukningsmaterial som inte finns där. - Göra övriga beställningar som inte sköts genom gemensamma inköpsfunktionen på SciLifeLab och bevaka att gällande avtal används. Vid inköp av större kvantiteter – sköta prisförhandlingar. - Säkerställa att gällande avtal och rabatter erhålls på samtliga beställningar. - Utföra allmänna laboratoriesysslor såsom beredning av buffertar, allikvotering av reagens, gjutning av agarplattor och uppodling av celler. - Uppdatera databaser avseende substanser, antikroppar, restriktionsenzymer osv. - Ansvara för förvaring av celllinjer och – 140 frysar. - Godkänna fakturor i Contempus, dvs stämma av att fakturan är korrekt, att produkten levererats och att eventuella rabatter erhållits. Kvalifikationer Vi söker dig som har en BMA utbildning eller liknande grundläggande laborativa kunskaper. Du som söker är ansvarsfull, service-minded, ordningssam, noggrann och flexibel. Du ska ha mycket goda organisatoriska färdigheter. Du ska tycka om att ha fullt upp och snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är social och hjälpsam och uppskattar en internationell arbetsplats där vi pratar både svenska och engelska. Övriga kvalifikationer: - Goda kunskaper i engelska - Grundläggande kunskaper i office - Tidigare arbetserfarenhet inget krav Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.
Företag: Karolinska Institutet, MBB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker/laboratorieassistent

Adjunkt i klinisk farmakologi
Karolinska Institutet Avdelning Klinisk farmakologi består av en akademisk del och en sjukvårdsdel. De båda delarna är integrerade och förlagda till Karolinska universitetssjukhuset, Huddinge. Ämnet förenar många olika kompetenser som exempelvis läkare, sjuksköterska, farmaceut, molekylärbiolog, kemist och biomedicinsk analytiker. Här bedrivs forskning, kliniskt arbete och undervisning. Undervisningen i farmakologi ges till flera av Karolinska institutets utbildningsprogram, bla sjuksköterske- och specialistsjuksköterskeprogrammen. I sjuksköterskeprogrammet ingår även läkemedelsberäkning. Arbetsuppgifter Vi behöver utöka antalet medarbetare som undervisar i framför allt sjuksköterske- och specialistsjuksköterskeprogrammen. I arbetsuppgifterna ingår att som moment- eller kursansvarig planera och genomföra utbildningen i samarbete med övriga lärare. Stor del av utbildningen utförs interaktivt i lärplattformen Pingpong. En viktig del av arbetet är att skapa utbildningsmaterial i form av föreläsningar, instuderingsfrågor och fallpresentationer som sedan diskuteras i seminarieform bl a i Pingpong. Det finns även möjlighet att ingå i de forskningsprojekt som bedrivs och vi ser gärna att undervisande lärare är involverade i forskning och utveckling. Den vi söker bör ha goda kunskaper i farmakologi samt helst vara sjuksköterska men kan ha grundutbildning som farmaceut, biomedicinare eller annat. Det är särskilt meriterande om du 1: är specialistsjuksköterska inom någon akutspecialitet t.ex.intensivvård eller anestesi samt har goda kunskaper i och erfarenhet av läkemedelsberäkning. Eller 2: om du är distriktssköterska med förskrivningsrätt. Kvalifikationer Behörig att anställas som adjunkt är den som har avlagt examen från grundläggande högskoleutbildning eller har motsvarande kompetens, genomgått högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper, samt visat pedagogisk skicklighet. Vi söker i första hand dig som har avlagd magisterexamen inom eftersökt kunskapsområde, har sjuksköterskeexamen eller annan medicinsk högskoleutbildning och goda kunskaper i farmakologi. Du bör även ha genomgått högskolepedagogisk utbildning om minst 10 veckor eller motsvarande, samt visat pedagogisk skicklighet. Bedömningsgrunder Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet samt erfarenhet av undervisning via lärplattformen Ping-pong Kontakten med studenter är en viktig del av arbetet, vilket gör att vi söker en medarbetare med god kommunikativ förmåga. Ansökningsförfarande Ansökan ska bestå av följande handlingar skrivna på engelska eller svenska: Curriculum vitae, meriter och beskrivning av planerad forskning som presenteras i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj (http://ki.se/qualificationsportfolio). Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för laboratoriemedicin
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Adjunkt i klinisk farmakologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Adjunkt i klinisk farmakologi

Personliga assistenter Norsborg 2 st
Personlig Assistent Norsborg (Stockholm) På uppdrag av kund söker Sirius Assistans AB nu 2 personliga assistenter. Jag är en man i 50- års åldern som bor i Norsborg. Jag har en neurologisk sjukdom som heter ALS och som gör att jag behöver hjälp med allt i min vardag. Mina förutsättningar har ändrats och därför söker jag nu minst 2 assistenter, kravet är att man jobbat tidigare som assistent och har undersköteskekompetens pga av den ALS vård som finns. Det som är aktuellt är framför allt minst halvtid , samt personal vid behov. Jag har aktiv dubbel assistans dygnet runt på grund av respiratorvård. Arbetstiderna kommer variera mellan dag, kväll, natt och helg. En stor flexibilitet är viktigt hos denna kund och det är även bra om man bor i närliggande område. Tjänsterna önskas tillsättas snarast. Det är en fördel om du har ett intresse för musik, bilar och motorcyklar. Du får inte vara allergisk då det förekommer djur på arbetsplatsen samt ciggaret rök. Ett krav är att du talar flytande svenska, pga. mitt funktionshinder. I tjänsten ingår vanligt förekommande hushållssysslor. Våra personliga assistenter går sida vid sida med en annan människa. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda professionella personliga assistenter. Att vara professionell innebär att assistenten kan skilja på "jag och du", på sitt liv och kundens. En professionell personlig assistent vill göra en skillnad till det bättre för varje individ. Det är en medveten människa med stort hjärta och äkta engagemang. Sirius Humanum är medlemmar av Almega Vårdföretagarna och har kollektivavtal med Kommunal. Var beredd på ett omväxlande arbete där du har en oerhört viktig roll! Välkommen med din ansökan! Ansökan Urval av ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Sista ansökningsdag 2013-07-29 Ange referensnummer: Norsborg Vi tar emot ansökan via epost: carla.lehtinen@siriusomsorg.se
Företag: SIRIUS HUMANUM AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter Norsborg 2 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter Norsborg 2 st

Speciallärare/Specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Ljuset, Borgskolan, är en liten kommunövergripande undervisningsgrupp för åk 1-6 för barn i behov av särskilt stöd. De elever som placeras här har ofta neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom ADHD. Gruppen består av 6-7 elever. Ljuset följer grundskolans läroplan. Tiden för placering eftersträvas att inte överskrida två år. ARBETSUPPGIFTER Ljuset är i en utvecklingsprocess där du som speciallärare/specialpedagog har möjlighet att sätta din prägel utifrån de nationella mål- och styrdokument som finns. Du arbetar i nära samarbete med en lärare samt en elevassistent, tillsammans utgör ni ett arbetslag som ansvarar för elevernas lärande, den pedagogiska samt sociala utvecklingen. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleven når de uppsatta målen. Du företräder ett inkluderande förhållningssätt. Du är duktig på att analysera och föreslå förändringar i skolmiljön utifrån elevernas förutsättningar. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du har förmåga att skapa goda möten och samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Möten med externa och interna aktörer förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker en positiv och engagerad speciallärare/specialpedagog som har fokus på eleven både som individ och i grupp. Du tar ansvar för att skapa goda relationer. Du har en positiv människosyn och tror på varje individs inneboende resurser. Du ska ha goda IT-kunskaper samt kunskap om kompensatoriska läromedel. Du är självgående och kan tänka utanför ramarna och vill hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Tillsammans med dina kollegor skapar du en kreativ lärmiljö. Som person är du lyhörd, flexibel, en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser, engagerad, strukturerad såväl en lagspelare som tar eget ansvar. Du är en varm och inspirerande person med stor förmåga att stärka elevernas självkänsla och självförtroende. Du ska ha speciallärar-/specialpedagogexamen med behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har erfarenhet av framgångsrikt arbete kring elever med utåtagerande beteende där främst koncentrations-, uppmärksamhets- och samspelssvårigheter ligger i bakgrunden
Företag: Botkyrka kommun, Borgskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Botkyrka, Speciallärare/Specialpedagog Botkyrka kommun, Borgskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Fritidspedagog/fritidsledare/lärare
Kulturama Grundskola i Hammarby Sjöstad expanderar. Sök oss och kanske blir du en som är med och fortsatt utvecklar en av Stockholms bästa skolor. Fritidspedagog/fritidsledare eller lärare 80% tillsvidare. Beräknad start 12 augusti. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog, förskollärare eller lärare och vill arbeta på vår fritidsklubb. Du kommer också vara resurslärare i skolan en del av tjänsten. Du har goda ledaregenskaper och har nått goda resultat i liknande arbetsuppgifter. Du är både flexibel och tydlig i samarbetet med kollegor. Undervisningen på Kulturama kännetecknas av öppenhet och respekt där eleven/student ses som medskapare av kunskap. Som ett led i detta arbetar skolan på ett medvetet sätt med estetiska lärprocesser. Undervisningen bidrar till att våra elever: - tar ansvar för eget lärande - tränar kreativitet och problemlösningsförmåga - övar slitstarka basfärdigheter - utvecklar social kompetens - reflekterar över sitt eget lärande Välkommen med din ansökan och meritförteckning med löneanspråk senast den 26 juli till: Kulturama Grundskola, Box 19193, 104 32 Stockholm. Maila gärna ansökan och CV till mikael.skoldmark@kulturama.se För mer information kan du ringa till rektor Mikael Sköldmark 0733-729085. www.kulturama.se/grundskola Kulturama Grundskola Skola i Hammarby Sjöstad är en 4-9 grundskola som idag har 450 elever fördelade på 3 parallellklasser per årskurs. Från hösten 2013 expanderar vi med en parallellklass till i åk 4, 5 och 6. Grundskolan fördelar sig på två adresser, åk 4-5 i Danvikstull och åk 6-9 blir kvar i Hammarby Sjöstad. Skolan är en av Stockholms friskolor med profil dans, sång, teater och musik och vänder sig till elever som vill utveckla sitt kunnande inom dansen, sången, teatern och musiken tillsammans med grundskolans ämnen. Vår vision är en skola som ska bygga på glädjen i att utöva dessa ämnen och ge eleven en trygg och bra skolgång där individen är i fokus. Skolan tillhör Medborgarskolan Stockholm
Företag: Kulturama / Medborgarskolan Sthlmsreg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/lärare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare/lärare Stockholm, Fritidspedagog/fritidsledare/lärare Kulturama / Medborgarskolan Sthlmsreg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/lärare

Lärare no
Kulturama Grundskola i Hammarby Sjöstad expanderar. Sök oss och kanske blir du en som är med och fortsatt utvecklar en av Stockholms bästa skolor. 1 lärare no/resurs åk 7 80%. Beräknad start 12 augusti. Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med stort engagemang och pedagogisk erfarenhet. Du ska ha goda chanser att erhålla din lärarlegitimation. Du har goda ledaregenskaper och har nått goda resultat i liknande arbetsuppgifter. Du är både flexibel och tydlig i samarbetet med elever och kolleger. Har du poäng i fler ämnen än ovan nämnda ser vi det som en merit. Undervisningen på Kulturama kännetecknas av öppenhet och respekt där eleven/student ses som medskapare av kunskap. Som ett led i detta arbetar skolan på ett medvetet sätt med estetiska lärprocesser. Undervisningen bidrar till att våra elever: - tar ansvar för eget lärande - tränar kreativitet och problemlösningsförmåga - övar slitstarka basfärdigheter - utvecklar social kompetens reflekterar över sitt eget lärande Välkommen med din ansökan och meritförteckning med löneanspråk senast den 26 juli till: Kulturama Grundskola, Box 19193, 104 32 Stockholm. Maila gärna ansökan och CV till mikael.skoldmark@kulturama.se För mer information kan du ringa till rektor Mikael Sköldmark 0733-729085. www.kulturama.se/grundskola Kulturama Grundskola Skola i Hammarby Sjöstad är en 4-9 grundskola som idag har 450 elever fördelade på 3 parallellklasser per årskurs. Från hösten 2013 expanderar vi med en parallellklass till i åk 4, 5 och 6. Grundskolan fördelar sig på två adresser, åk 4-5 i Danvikstull och åk 6-9 blir kvar i Hammarby Sjöstad. Skolan är en av Stockholms friskolor med profil dans, sång, teater och musik och vänder sig till elever som vill utveckla sitt kunnande inom dansen, sången, teatern och musiken tillsammans med grundskolans ämnen. Vår vision är en skola som ska bygga på glädjen i att utöva dessa ämnen och ge eleven en trygg och bra skolgång där individen är i fokus. Skolan tillhör Medborgarskolan Stockholm
Företag: Kulturama / Medborgarskolan Sthlmsreg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare no

Verktygssäljare - Stockholm
Bemannus AB är ett företag som förmedlar arbetskraft i Sverige och Norge. Vi har 12 års erfarenhet av bemannings och rekryteringslösningar när det gäller industri- teknik och byggföretagens behov av arbetskraft. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv, Almega Bemanningsföretagen och följer etiska regler och allmänna bestämmelser. Vi ingår i en koncern med PAf Rekrytering AB, PAf Personal & Ledarutveckling AB och På Rätt Plats AB. Vi söker till vårt kundföretag en driftig och kunnig säljare av verktyg och tillbehör inom skärande bearbetning. Arbetsuppgifter: Aktivt kontakta, besöka och bearbeta nya kunder inom Stockholmsregionen med ett stort sortiment från en ledande europeisk leverantör. Förstå och hjälpa kunder med rätt tekniskt val av produkter. Kompetenskrav: Du har verkstadsteknisk bakgrund med minimum fem års erfarenhet som CNC tekniker. Mycket god materialkunskap. Dokumenterad erfarenhet från försäljning är meriterande. Personliga egenskaper: Du har erfarenheten och noggrannheten från ett tekniskt arbete kombinerat med ett starkt driv. Du har lätt för att kommunicera, är representativ, självstartande och kan disciplinerat arbeta självständigt från hemmet och ute hos kunder i ditt distrikt. Du har stor servicekänsla då behoven från kunden är mycket växlande. Fast lön, provision samt tjänstefordon. Provanställning tillämpas. För mer information angående tjänsten: Kim Simonen 076-040 55 68
Företag: Bemannus AB, Göteborg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygssäljare - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygssäljare - Stockholm

Installationselektriker - Stockholm
Bemannus AB är ett företag som förmedlar arbetskraft i Sverige och Norge. Vi har 11 års erfarenhet av bemannings och rekryteringslösningar när det gäller industri- teknik och byggföretagens behov av arbetskraft. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv och följer etiska regler och allmänna bestämmelser. Vi ingår i en koncern med PAf Rekrytering AB, På Rätt Plats AB och PAf Personal & Ledarutveckling AB. Bemannus AB söker nu fem installationselektriker för uppdrag hos vår kund i Stockholmsområdet.   Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir installation, dokumentation och säkerhetskontroller.   Kompetenskrav Vi söker dig som har gymnasieexamen som elektriker eller liknande i botten och som har relevant praktisk erfarenhet från rollen i produktion. Allmän behörighet som elektriker eller minimum tre års yrkesutbildning och minimum fyra års erfarenhet av jobb under en arbetsledare med full behörighet. Du talar mycket god svenska och engelska. Meriterande om du även kan tyska. B körkort. Egenskaper  Ansvarsfull, stresstålig och arbetar med stort detaljfokus, mycket god samarbetsförmåga.   Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag. För rätt person finns det möjlighet till tillsvidareanställning efter sex månaders uthyrningsuppdrag. För mer information kontakta Björn Lind 076 - 676 55 76
Företag: Bemannus AB, Göteborg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Installationselektriker - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationselektriker - Stockholm

Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig spansklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9

Musik 30 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig musiklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för musik och som vill vara med och utveckla vår musikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Musik 30 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musik 30 % till Fredsborgskolan 6-9

Grundskollärare åk 2, 80-100%, Stavsborgsskolan
Nacka kommunala skolor med 2700 anställda är prisbelönta och uppnår goda elevresultat. Stavsborgsskolan med förskolorna Strandparken och Sjöängen ligger i natursköna Älta. Verksamheten omfattar förskolor med omkring 200 barn och sedan hösten 2012 en grundskola F-9 med 410 elever. Totalt finns ca 105 medarbetare inom enheten. Skolrestaurangen drivs i egen regi. På Stavsborgsskolan har vi en varm atmosfär med starkt engagerade pedagoger. Skolan befinner sig i en fas av utvecklingsarbete där vi som medarbetare har stora möjligheter att bidra till framväxten av en modern skola. Varmt välkommen till en riktigt spännande arbetsplats som tar sikte mot att bli Nackas bästa skola inom några år! Som ett etappmål under vår väg mot toppen beger sig en grupp högstadieelever till Kebnekaise under hösten 2013. Hos oss har vi nämligen både vision och ambition. Känner du igen dig i den beskrivningen är du varmt välkommen till oss! Nu söker vi:  1 grundskollärare till åk 2, 80-100%  Vi söker en skicklig och engagerad lärare med lust att undervisa elever i årskurs 2. Du får gärna ha specialpedagogisk kompetens. I klassen går det 11 elever. Du samarbetar med Ma/NO-läraren i parallellklassen. Det råder trygghet och arbetsro i våra helt nyrenoverade lokaler. Som lärare ingår du i ett ämnesarbetslag som regelbundet konfererar om läroplanens uppdrag. Du ingår också i arbetslaget Eken som diskuterar lågstadieelever samt övriga aktuella frågor. Arbetsuppgifter Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av din undervisning. Att du får med dig eleverna i detta är viktigt. Du bedömer, gärna formativt, elevens kunskapsutveckling gentemot Lgr 11:s kunskapskrav. Du deltar i olika slags konferenser och lämnar underlag till övriga mentorer inför utvecklingssamtal. Dokumentation av elevernas kunskapsutveckling är en återkommande del i ditt uppdrag. Att ha ett gott samarbete och en god kommunikation med hemmen är en förutsättning för att eleven ska utvecklas optimalt i skolan.  Kvalifikationer Vi söker dig som har -       Lärarexamen mot yngre åldrar, gärna Sv/SO/Eng -       god kännedom om Lgr11 -       god erfarenhet av undervisning på lågstadiet -       mycket god samarbetsförmåga -       mycket goda kunskaper i svenska, såväl tal- som skrift  Vi vill att du -       är motiverad inför att tillsammans med övriga medarbetare leda Stavsborgsskolan mot målet att vara Nackas bästa skola -       är en tydlig och inspirerande pedagog som stöder eleverna att maximera sin potential och kreativa förmåga -       har goda förhållningssätt och professionellt samarbete med andra -       är ambitiös och arbetar med att utveckla pedagogik och metodik -       är modig, vågar göra, är självständig och utvärderar -       tar tillvara olikheter och ser styrkan i mångfalden av lösningar -       är lyhörd, lyssnar aktivt, arbetar med kunskapsspridning och kunskapsdelning -       är nytänkande, letar alltid efter nya lösningar för att tillvarata varje elevs potential -       är väl förtrogen med IT, såväl i ditt dagliga arbete som naturligt arbetsverktyg i lärprocessen.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Anställning Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: 2013-08-12 Kontakt, information och frågor Rektor Ulrika Forsström Tel: 08-7188802 e-post: ulrika.forsstrom@nacka.se Bitr. rektor Jonas Jansson Tel: 08-7188845 e-post: jonas.jansson@nacka.se Lärarförbundet Birgitta Valham Tel: 08-7188954 E-post: birgitta.valham@nacka.se  Lärarnas riksförbund Héléne Fischer Guste Tel: 08-7188975 E-post: helene.fischer.guste@nacka.se      Ansökan Sök jobbet via vårt rekryteringsverktyg Reach mee Välkommen med din ansökan senast 2013-06-30
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 2, 80-100%, Stavsborgsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 2, 80-100%, Stavsborgsskolan

SO-lärare åk 7-9, 100%, Stavsborgsskolan
Nacka kommunala skolor med 2700 anställda är prisbelönta och uppnår goda elevresultat. Stavsborgsskolan ligger i natursköna Älta. Verksamheten omfattar förskolor med omkring 200 barn och sedan hösten 2012 en grundskola F-9 med 410 elever. Totalt finns ca 105 medarbetare inom enheten. Skolrestaurangen drivs i egen regi. På Stavsborgsskolan har vi en varm atmosfär med starkt engagerade pedagoger. Skolan befinner sig i en fas av utvecklingsarbete där vi som medarbetare har stora möjligheter att bidra till framväxten av en modern skola. Varmt välkommen till en riktigt spännande arbetsplats som tar sikte mot att bli Nackas bästa skola inom några år! Som ett etappmål under vår väg mot toppen beger sig en grupp högstadieelever till Kebnekaise under hösten 2013. Hos oss har vi nämligen både vision och ambition. Känner du igen dig i den beskrivningen är du varmt välkommen till oss! Nu söker vi en: SO-lärare, åk 7-9 som är en skicklig och engagerad pedagog med lust att undervisa elever i årskurs 7-9 i samhällsorienterande ämnen. Du har mentorskap i din tjänst. Du ingår i ämnesarbetslag som regelbundet konfererar om läroplanens uppdrag med tonvikt på kursplanerna i svenska och engelska. Om du är intresserad av att leda SO-ämneslaget finns möjlighet till en karriärtjänst som ämnessamordnare med institutionsansvar. Som ämnessamordnare deltar du även i Nackas nätverksträffar med andra ämnessamordnare och bidrar genom kunskapsspridning därifrån till ämnesutveckling på vår skola. Du deltar i analys av skolans kunskapsresultat i dina ämnen och är med i planering av åtgärder för att förbättra dessa. Du ingår också i ett av våra tre större arbetslag som diskuterar elever samt övriga aktuella frågor på skolan. Arbetsuppgifter Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av din undervisning. Att du får med dig eleverna i detta är viktigt. Du bedömer, gärna formativt, elevens kunskapsutveckling och sätter också betyg i dina ämnen. Du deltar i olika slags konferenser och lämnar underlag till övriga mentorer inför utvecklingssamtal. Dokumentation av elevernas kunskapsutveckling är en återkommande del i ditt uppdrag. Ett gott samarbete och en god kommunikation med hemmen är en förutsättning för att eleven ska utvecklas optimalt i skolan. Kvalifikationer Vi söker dig som har -       SO-lärarexamen mot grundskolans äldre åldrar -       mycket god kännedom om Lgr11 -       mycket god erfarenhet av undervisning på högstadiet -       mycket god samarbetsförmåga -       mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal- som skrift  Vi vill att du -       är motiverad inför att tillsammans med övriga medarbetare leda Stavsborgsskolan mot målet att vara Nackas bästa skola -       är en tydlig och inspirerande pedagog som stöder eleverna att maximera sin potential och kreativa förmåga -       har goda förhållningssätt och professionellt samarbete med andra -       är ambitiös och arbetar med att utveckla pedagogik och metodik -       är modig, vågar göra, är självständig och utvärderar -       tar tillvara olikheter och ser styrkan i mångfalden av lösningar -       är lyhörd, lyssnar aktivt, arbetar med kunskapsspridning och kunskapsdelning -       är nytänkande, letar alltid efter nya lösningar för att tillvarata varje elevs potential -       är väl förtrogen med IT, såväl i ditt dagliga arbete som naturligt arbetsverktyg i lärprocessen Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställning Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: 2013-08-12 Kontakt, information och frågor Rektor Ulrika Forsström Tel: 08-7188802 e-post: ulrika.forsstrom@nacka.se Bitr. rektor Jonas Jansson Tel: 08-7188845 e-post: jonas.jansson@nacka.se Lärarförbundet Birgitta Valham Tel: 08-7188954 E-post: birgitta.valham@nacka.se  Lärarnas riksförbund Héléne Fischer Guste Tel: 08-7188975 E-post: helene.fischer.guste@nacka.se Ansökan Sök jobbet via vårt rekryteringsverktyg Reach mee Välkommen med din ansökan senast 2013-06-30. Intervjuer sker löpande.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga SO-lärare åk 7-9, 100%, Stavsborgsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SO-lärare åk 7-9, 100%, Stavsborgsskolan

Matematik o teknik 50 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig matematik- och tekniklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik o teknik 50 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik o teknik 50 % till Fredsborgskolan 6-9

Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig matematiklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9

Ekonom / ekonomiansvarig
Vikarierande ekonom Vår ekonom går på mammaledighet ca den 1 november och vi behöver en vikarie för henne under ca 15 månader med början den 1 oktober 2013. Tjänstens omfattning är heltid och de främsta arbetsuppgifterna är: -Löpande bokföring -Budget- och kostnadsuppföljning -Månadsvis avstämningar av balanskonton -Bokföra och kontrollera inkommande leverantörsfakturor i Visma -Fakturering i Visma samt avstämning av konton månadsvis -Löner -Personaladministration såsom frånvarorapportering -Ansvara för vår växeltelefon ( ca 5-10 samtal om dagen) Övrig administration Du som söker har ekonomutbildning på lägst gymnasienivå och Du arbetat minst två år med redovisning på en ekonomiavdelning eller motsvarande. Du skall helst ha goda kunskaper i Visma Administration. Vi vill att Du har ett stort engagemang och att Du är kvalitetsmedveten. Du är kommunikativ, serviceinriktad, driven och strukturerad. Vidare så har Du en positiv och glad attityd. Eftersom du kommer ha kontakt med både kunder och medarbetare vill vi att du har en högt utvecklad social kompetens. Du skall också goda IT-kunskaper. Självklart så behärskar Du svenska helt och hållet samt engelska.
Företag: Internet Border Technologies
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom / ekonomiansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom / ekonomiansvarig

Forskningsassistent – Laboratorium koordinator
Karolinska Institutet Inst för Kvinnors och Barns Hälsa är indelad i 12 enheter, alla med olika vetenskaplig profil och med flera forskargrupper. Vi bedriver även omfattande utbildning, bl.a. på läkarprogrammet, på barnmorskeprogrammet, inom specialistutbildningar för barnsjuksköterskor och läkare, samt forskarutbildning inom institutionens alla forskningsområden. Avdelning Ivanka Savics forskargrupp är medlem i Stockholm Brain Institute (SBI) för kognitiv och teoretisk neurovetenskap. Centret har en omfattande expertis inom neuroimaging metoder inkl. fMRI, och PET. Savics grupp arbetar sedan många år tillbaka med hur våra beteenden är kopplade till hjärnans funktion och anatomi. Gruppen arbetar internationellt. Aktuella studier handlar om hur stress, epilepsi, och könshormoner (separata projekt) påverkar hjärnan och skall leda till utveckling av nya behandlingsmetoder. Vidare undersöker gruppen huruvida det finns skillnader mellan den manliga och kvinnliga hjärnan, samt vilka faktorer påverkar vår könsorientering och könsidentitet. Syftet är att kunskap om eventuella skillnader kommer att leda till en bättre förståelse av vissa sjukdomar som av en för närvarande oklar anledning drabbar män och kvinnor olika. Ytterligare forskningslinjer rör mekanismer bakom epileptiska anfall samt olika dofters påverkan av hjärnan. Arbetsuppgifter Vi söker dig som är intresserad av neuropsykologi och MR. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att: utföra neuropsykologiska tester, hantera bokningar av olika beteendeexperiment samt sammanställa testdata i statistiska program. självständigt utföra magnetkameraundersökningar efter att ha fått utbildning (deltagande i s.k. MR kurs ordnas av arbetsgivaren). analysera data MRI studier med utvärderade program och efter initial handledning. Personen som innehar tjänsten skall arbeta med flera olika bildbearbetningsmetoder och kunna förmedla kunskap till andra i gruppen (t ex studenter). Ta hand om enkla luktexperiment. Göra data backup. Möjligheter finns för egen utveckling genom kurser, föreläsningar, internationellt utbyte. Kvalifikationer Vi söker dig som har en utbildning som psykolog, biomedicinare, civilingenjör med inriktning bioteknologi eller motsvarande. Laboratorieerfarenhet från olika biokemiska analysmetoder är inte meriterande för denna tjänst. Du förutsätts vara flytande i tal och skrift i både engelska och svenska. Erfarenhet av MR, bildanalyser samt goda statistik kunskaper är meriterande. Du som söker är flexibel, organiserad och van vid att leverera i tid. Du är social och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin. Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade. Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Forskningsassistent – Laboratorium koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Forskningsassistent – Laboratorium koordinator

Cirkelledare i Isländska
Medborgarskolan i Stockholms regionen söker ledare i isländska till hösten 2013. Undervisningen avser studiecirkel i isländska för nybörjare och fortsättningskurser på kvällstid i Stockholm. Vi söker dig som har isländska som modersmål och behärskar svenska i tal och skrift. Vi hoppas också att du har språkpedagogisk utbildning och erfarenheter av liknande uppgifter. Observera! Vi tar endast emot ansökan via e-post och ansökan ska vara skriven på svenska. Vänligen respektera detta.
Företag: Medborgarskolan Stockholmsregionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cirkelledare i Isländska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cirkelledare i Isländska

Cirkelledare i Danska
Medborgarskolan i Stockholmsregionen söker ledare i danska till hösten 2013. Undervisningen avser studiecirkel i danska för nybörjar- och fortsättningskurser på kvällstid i Stockholm. Vi söker dig som har danska som modersmål och behärskar svenska i tal och skrift. Vi hoppas också att du har språkpedagogisk utbildning och erfarenheter av liknande uppgifter. Observera! Vi tar endast emot ansökan via e-post och ansökan ska vara skriven på svenska. Vänligen respektera detta.
Företag: Medborgarskolan Stockholmsregionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cirkelledare i Danska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cirkelledare i Danska

Cirkelledare i engelska
Medborgarskolan i Stockholmsregionen söker ledare i engelska till hösten 2013. Undervisningen avser studiecirkel i engelska för nybörjare till avancerad engelska på kvällstid i Stockholm. Vi söker dig som har engelska som sitt modersmål och behärskar svenska i tal och skrift. Vi hoppas också att du har språkpedagogisk utbildning och erfarenheter av liknande uppgifter. Observera! Vi tar endast emot ansökan via e-post och ansökan ska vara skriven på svenska. Vänligen respektera detta.
Företag: Medborgarskolan Stockholmsregionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cirkelledare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cirkelledare i engelska

Cirkelledare i Brasiliansk portugisiska
Medborgarskolan i Stockholmsregionen söker ledare i brasiliansk portugisiska till hösten 2013. Undervisningen avser studiecirkel i brasiliansk portugisiska för nybörjare på kvällstid i Stockholm. Vi söker dig som har portugisiska som sitt modersmål och behärskar svenska i tal och skrift. Vi hoppas också att du har språkpedagogisk utbildning och erfarenheter av liknande uppgifter. Observera! Vi tar endast emot ansökan via e-post och ansökan ska vara skriven på svenska. Vänligen respektera detta.
Företag: Medborgarskolan Stockholmsregionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cirkelledare i Brasiliansk portugisiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cirkelledare i Brasiliansk portugisiska

Cirkelledare i Vietnamesiska; Stockholm
Medborgarskolan Stockholms regionen söker ledare i vietnamesiska till hösten 2013. Undervisningen avser studiecirkel i vietnamesiska för nybörjare på kvällstid i Stockholm. Vi söker dig som har vietnamesiska som modersmål och behärskar svenska i tal och skrift. Vi hoppas också att du har språkpedagogisk utbildning och erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Observera! Vi tar endast emot ansökan via e-post. Ansökan ska vara skriven på svenska.
Företag: Medborgarskolan Stockholmsregionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Cirkelledare i Vietnamesiska; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cirkelledare i Vietnamesiska; Stockholm

Städning av salladsbarer runt om Sölvesborg
Vi på Lexman Söker dig som har någon form av erfarenhet från butik, hotell, restaurang, vård av människor eller liknande. Du skall ha service i blodet. Du måste även nu ha någon annan form av arbete eller studier för att kunna få anställning av oss eftersom vi är ett tjänsteföretag. Du måste alltså ha någon annan form av arbete eller studier vid sidan om för att få en anställning av oss. Arbetsuppgiften är simpel. Du skall städa salladsbarer 2 dagar i veckan. Fast rutt alla veckor om året. Är du intresserad och lever upp till våra kriterier hör av dig så fort som möjligt till nedanstående information. Med Vänlig Hälsning Lexman AB
Företag: LEX-MAN I STOCKHOLM AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Städning av salladsbarer runt om Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning av salladsbarer runt om Sölvesborg


Sök lediga jobb Bor

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se