Borås jobb - lediga jobb

Borås jobb Borås jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Borås. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Borås. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Resesäljare för vikariat på Ticket i Borås- Borås

 2. Socialsekreterare, Cedern- Borås

 3. Säljare sökes i Borås med/utan erfarenhet- Borås

 4. Varuhuschef- Borås

 5. Direktris Borås- Borås

 6. Fältsäljare - Säljområde - 56 - Borås- Borås

 7. Grizzly Zoo söker säljare till Borås- Borås

 8. Grizzly Zoo söker butikschef till Borås- Borås

 9. Redovisningsekonom sökes till kortare uppdrag i Borås- Borås

 10. Serviceinriktad administratör till SP i Borås- Borås

 11. Web utvecklare (front end), Borås- Borås

 12. Charkarbetare sökes till Dalsjöfors utanför Borås- Borås

 13. Originalare/Marknadsassistent- Borås

 14. Säljledare Telenor Shop in Shop, Borås- Borås

 15. Unga i Arbete söker Målare - Borås- Borås

 16. Unga i Arbete söker Städare -Borås- Borås

 17. FÖRETAGSSKÖTERSKA TILL BORÅS- Borås

 18. FÖRETAGSLÄKARE TILL BORÅS- Borås

 19. Psykiatrisjuksköterska- Borås

 20. Förskollärare, Sjögården- Borås

 21. Enhetschef- Borås

 22. Blivande Säljledare i Borås- Borås

 23. Unga i Arbete söker Trädgårdsmästare Borås- Borås

 24. Kock/ Köksmästare- Borås

 25. Mekanikkonstruktörer till Borås!- Borås

 26. Nämndsekreterare- Borås

 27. Personalsekreterare- Borås

 28. Säljare Knalleland, Borås- Borås

 29. Visual merchandiser/säljare Borås- Borås

 30. Säljare Telenor First Shop in Shop, Borås- Borås

 31. Personlig assistent till man bosatt i Borås- Göteborg

 32. Medicinsk sektreterare- Borås

 33. Teknisk kundservice på globalt företag i Borås- Borås

 34. Fritidspedagog, Aplaredskola- Borås

 35. Två fritidspedagoger, Rångedalaskolan- Borås

 36. Förskollärare, Bäckaryd- Borås

 37. L´Oréal & Maybelline merchandiser Borås- Borås

 38. Receptionist med träningsintresse- Borås

 39. Yogainstruktör- Borås

 40. Redovisningsekonom till Borås Elnät- Borås


Mer beskrivning

Resesäljare för vikariat på Ticket i Borås
Ticket Privatresor är den största privatresebyrån i Sverige och andra största privatresebyrån i Norge. Verksamheten i Sverige och Norge bedrivs via 73 butiker, telefon och Internet samt i Danmark via ticket.dk och Finland via ticket.fi. Vår uppgift inom Ticket Privatresor är att göra det enkelt för våra kunder att hitta och boka rätt resa. Genom en enda kontakt med oss får kunderna överblick över marknadens breda utbud och kan därmed göra jämförelser. Med ett attraktivt utbud, högsta tillgänglighet och bäst kompetens gör Ticket det enkelt för semesterkunden att köpa rätt resa utifrån sitt behov. Allt Ticket gör skall präglas av kund- och lönsamhetsfokus. Genom att ständigt arbeta mot Tickets vision innebärande att vi ska vara det självklara valet vid köp av semesterresa. Vår ambition är att vi ska vara det ledande reseföretaget på service. I Ticket har vi en gemensam värdegrund som beskriver de förhållningssätt som ska känneteckna oss. Vår värdegrund består av följande begrepp; Attityd, Glädje, Engagemang, Respekt samt Ansvar (AGERA). Vårt ledarskap utmärks främst av att vi tror att ett gott ledarskap är att få andra att växa. Ticket satsar ambitiöst på kontinuerlig utbildning av personalen. Vi säljer privatresor från ledande charter- och researrangörer, kryssningsrederier samt flyg- och hotellbolag och vi arbetar bl a i bokningssystemet Amadeus. Brinner du för att sälja den kanske viktigaste investering våra kunder gör ? sin semesterresa. Har du tävlingsinstinkt och gillar att se resultat? Tycker du om att ge det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar? Vi söker nu dig som är handlingskraftig, kreativ och engagerad. Du är ansvarsfull och gillar att jobba mot mål. Vi ser dessutom gärna att du har god resvana och stor destinationskunskap. Branscherfarenhet samt goda kunskaper i Amadeus är det ett krav. Har du TRAC-utbildning är det en merit. Tjänsten är ett vikariat på ca 100% med beräknad tillträde enligt överenskommelse t o m december 2013.Utöver grundlön arbetar vi med säljbonus. Eftersom vi vill finnas här när våra kunder behöver oss har vi generösa öppettider, vilket betyder att såväl kvälls- som helgarbete ingår i tjänsten. Utöver grundlön arbetar vi med säljbonus. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 augusti. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Du lämnar din ansökan via vår hemsida: www.ticket.se Klicka på "Jobba hos oss" längst ner på sidan.
Företag: Ticket Privatresor
Ort: Borås
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Resesäljare för vikariat på Ticket i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resesäljare för vikariat på Ticket i Borås

Socialsekreterare, Cedern
Arbetsplats: Stadsdelsförvaltningen Väster, Individ- och familjeomsorgen söker en socialsekreterare till Cedern - missbruksenhet för unga/unga vuxna. Cedern tillhör Insats Barn och familj. I gruppen finns fyra tjänster. Verksamheten ingår i Fält och Ungdom som består av Fältgruppen och Stödcentrum för unga, totalt 13 personal. Målgrupp är ungdomar i åldern 13-25 år i riskzon för eller med etablerat missbruk. Borås Stads drogpolitiska program samt Cederns värdegrund är viktiga styrdokument i arbetet. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 mån kan komma att användas. Arbetsuppgifter: I arbetet möter du ungdomar i riskzon för att etablera missbruk, men också de som missbrukat droger i flera år, där missbruket är en del av en komplicerad livssituation. Arbetet bedrivs i öppenvård, ofta i nära samarbete med föräldrar, övrig socialtjänst och andra samverkanspartners. Vi erbjuder utredning, bedömning, stöd och kontroll av olika karaktär beroende på missbrukets omfattning, vilket preparat det handlar om och den unges ålder. Cederns personal ska ha aktuell kunskap angående preparat, tillgång till och effekter av dessa. Informationstillfällen och föreläsningar riktade till vuxna genomförs. Syftet är att öka kunskapen om droger, tecken på missbruk och narkotikasituationen och därigenom ge Cedern och andra professionella möjlighet att nå fler unga med behov av insats. Kontinuerligt bedrivs ett kartläggande och uppsökande arbete för att ha god kännedom om narkotikasituationen bland unga/unga vuxna och uppmärksamma ungdomar med begynnande eller etablerat missbruk. Arbetet innebär viss tjänstgöring på obekväm arbetstid, både vardagskvällar och helger, styrt av de behov som finns i målgruppen. Kvalifikationer: Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med unga i riskzon för missbruk eller med missbruk. Du är socionom eller har annan beteendeinriktad utbildning som bedöms likvärdig. Tidigare arbete inom området och kunskap i missbruksfrågor/missbruksproblematik är en merit likaså kunskap om och erfarenhet av familjearbete eller nätverksarbete. På Cedern lägger vi stor vikt vid förmåga att samarbeta och personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Upplysningar lämnas av enhetschef Johan Magnusson, tfn 033-35 34 25 eller socialsekreterare Maud Olsson, tfn 033-35 33 15. Facklig företrädare för Vision når du på tfn 033-35 85 56, och SSR på tfn 033-35 82 08. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-25. Ange löneanspråk, referensnummer och bifoga meritförteckning och uppgifter om referenser.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, Cedern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, Cedern

Säljare sökes i Borås med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Borås kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platinum systems AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Borås med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Borås med/utan erfarenhet

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Eftersom detta rör sig om en nyetablering så får du möjlighet att vara med från början och bl.a. rekrytera ditt egna Biltema team.   Arbetsplats/placering: Borås Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan, kan innefatta kvällar och helger Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Borås utannonseras under hösten/vintern. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad ”Jobbagent”. När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Borås
Ort: Borås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Borås, Varuhuschef Biltema Borås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Direktris Borås
Gina Tricot är Nordens snabbast växande modekedja för kvinnor. Vårt kundlöfte är att erbjuda mycket mode för lite pengar. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska finna nya plagg och trendigt mode oavsett hur ofta de återkommer. Detta påverkar självklart alla delar av vårt företag och för att trivas hos oss behöver du vara inställd på att arbeta i ett högt tempo.   __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ |  | || |Att arbeta på Gina Tricot är inget vanligt jobb. Det är snarare en inställning, ett förhållningssätt till mode, människor och omvärld. | || |  | || |Vi söker nu två Direktriser till vårt huvudkontor i Borås. Arbetet innebär att ansvara för att utforma konstruktionen i våra plagg och dess passform tillsammans med våra inköps- och designteam inom någon av våra varugrupper. | || |Vi söker en person med erfarenhet från att arbeta med vävda material och en som har kunskap och arbetslivserfarenhet från trikå.  | || |  | || |Du ska ha förmågan att omvandla design till passform och ha stor känsla för mode och trender. Engagemang och ordning personifierar ditt sätt att vara. Du bör ha mångårig arbetslivserfarenhet inom området och vi ser även att du har utbildning inom mönsterkonstruktion, produktionsteknik eller motsvarande. | || |  | || |Ta chansen att arbeta i en spännande och utvecklande miljö med goda karriärmöjligheter där du har stor chans att påverka. Det är viktigt för oss med samhörighet, därför eftersträvas en ”vi-känsla” i alla led, från huvudkontor till butik. Genom internutbildningar kan vi stimulera varje individs personliga utveckling och få medarbetare som växer tillsammans med företaget. Alla anställda får förmånliga priser på sortimentet och för att bidra till en god hälsa är friskvårdsbidrag en självklarhet.| || |  | || |Ansök via länken genom att skicka en kortfattad personlig presentation tillsammans med ditt CV. Har du några frågor? Kontakta vår rekryteringspartner Heléne Kry, +46 703 74 33 45. | || |  | |__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________|
Företag: Gina Tricot Gina Tricot
Ort: Borås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Direktris Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Direktris Borås

Fältsäljare - Säljområde - 56 - Borås
Söker en driftig fältsäljare! Smörjteknik har en positiv utvecklingstrend och i teamet finns idag ca 20 säljare, Efterfrågan på våra smörjmedels produkter ökar och vi behöver ännu fler duktiga medarbetare. Vi erbjuder grundutbildning, samt ständiga vidareutbildningar på STC Trainee Center. Du har också dagligt stöd och support genom coacher och andra resurspersoner i företaget. Viktigt är också att du själv kan påverka din lön, vara med och sätta mål, samt arbeta framtidsorienterat. Som du säkert förstår, kommer vi att göra vårt yttersta för att Du ska känna dig välkommen i gänget. Livet som säljare är tufft och krävande, men samtidigt roligt och omväxlande. Ditt dagliga arbete på fältet sker kundorienterat och genuint. Din uppgift är att skapa personliga relationer, samt vidareutveckla såväl nya som många av våra befintliga kunder. Ditt säljområde är anpassat så att du alltid sover hemma och vi vet att det uppskattas, speciellt av din familj. Tänk dig? Smörjteknik i framtiden, mer förebild än spegelbild och samtidigt under ständig förbättring. Visst är tanken annorlunda du i en framtid med en fräsch 100 åring en tanke så typisk Smörjteknik. Nu - bygger vi vidare på följande orter och områden, så det är perfekt om du bor i eller nära: Borås I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval och intervjuer! Frågor om tjänsterna? Ring Jan Mill, på tel. 0730-433 000, eller sänd din ansökan via E-mail, till adressen nedan. E-mail: jobb@smorjteknik.se Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Smörjteknik Norden AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare - Säljområde - 56 - Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare - Säljområde - 56 - Borås

Grizzly Zoo söker säljare till Borås
GRIZZLYZOO är ett växande och spännande företag som säljer hundfoder, kattmat, kattsand och tillbehör till husdjur. GRIZZLYZOO omsätter över 100mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi söker säljare! I november 2013 öppnar GRIZZLYZOO sin 15:e butik och det sker Knalleland i Borås. För dig som vill ha något att bita i och dessutom vill lägga ned din själ i något nytt och fräscht i ett företag under stark utveckling är vår GRIZZLY-butik på Knalleland en fullträff. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha minst två års erfarenhet av försäljning och butiksarbete inom detalj- eller dagligvaruhandel. Har du djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är det en merit. - Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid mellan 10-20 timmar per vecka. - Arbetstider, dag, kväll och helg efter schema. - Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN: Klicka på ?sök tjänst?, fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejla Jenny Vigren på mejladress jenny.vigren@roirecruit.se Sista ansökningsdag är 2013-09-05. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta regionchef Sören Wilhelmsson via e-mail på adressen rekrytering@grizzlybutiken.se.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Borås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grizzly Zoo söker säljare till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grizzly Zoo söker säljare till Borås

Grizzly Zoo söker butikschef till Borås
GRIZZLYZOO är ett växande och spännande företag som säljer hundfoder, kattmat, kattsand och tillbehör till husdjur. GRIZZLYZOO omsätter över 100mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi söker en butikschef! I november 2013 öppnar GRIZZLYZOO sin 15:e butik och det sker Knalleland i Borås. För dig som vill ha något att bita i och dessutom vill lägga ned din själ i något nytt och fräscht i ett företag under stark utveckling är vår GRIZZLY-butik på Torp en fullträff. Erfarenhet av ledande befattning från detalj- eller dagligvaruhandel är ett absolut krav då det krävs stora kunskaper i affärsmannaskap, personalledning och butiksdrift. Rollen innebär bland annat att du: - Aktivt arbetar i butiken tillsammans med din personal - Har personal- och resultatansvar för butiken - Ansvarar för att butiken är attraktiv och säljande - Ansvarar för att våra kunder är nöjda - Utvecklar medarbetarna i deras roller Om anställningen: - Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. - Lön efter överenskommelse - GRIZZLY tillämpar kollektivavtal med UNIONEN. SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN: Klicka på ?sök tjänst?, fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejl Jenny Vigren på mejladress jenny.vigren@roirecruit.se Sista ansökningsdag är 2013-08-05. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta regionchef Sören Wilhelmsson via e-mail på adressen rekrytering@grizzlybutiken.se.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Borås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grizzly Zoo söker butikschef till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grizzly Zoo söker butikschef till Borås

Redovisningsekonom sökes till kortare uppdrag i Borås
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Vi söker en redovisningsekonom till en av våra kunder i Borås. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag under en rekryteringsprocess och startar 26 augusti. Uppdragets längd beror på hur ordinarie rekryteringsprocess fortskrider. Tjänsten är på heltid. Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer och delaktighet i period- och årsbokslut. Du arbetar även med avstämningar av balanskonton, samarbetsavtal och koncernförhållanden och den rapportering som följer av det, samt bistår i budget- och prognosprocesser och genomför enklare ekonomiska analyser. Du fungerar som backup för tidsredovisnings- och elektronisk leverantörsfakturaadministration och blir också involverad i olika utvecklingsprojekt av företagets ekonomimodell och affärssystem. Arbetet är självständigt och kräver att du tar egna initiativ och beslut, men innebär också ett mycket nära samarbete med dina kollegor. Ekonomiavdelningen består av tre personer och du rapporterar direkt till företagets ekonomichef. Vem är du? Du har utbildning på högskolenivå inom företagsekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har minst tre års erfarenhet av ekonomiarbete med flerdimensionell redovisning inklusive arbete med period- och årsbokslut. Erfarenhet av projektredovisning är meriterande. Du har lätt för att se helheten i redovisningen, balans och resultat. Du är en van användare av Officepaketet, framför allt av Excel. Erfarenhet av arbete i större affärssystem krävs för tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten, som är på heltid. Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är initiativrik, har lätt för att samarbeta och tycker om att lära dig nya saker. Du är kommunikativ, ansvarsfull och prestigelös. Du sätter fokus på att uppnå resultat i tid och med kvalitet. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Experis, konsultchef Jens Lindroth, 033-48 79 76. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Experis Finance
Ort: Borås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom sökes till kortare uppdrag i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom sökes till kortare uppdrag i Borås

Serviceinriktad administratör till SP i Borås
Framtiden AB Vi söker dig som är pigg med huvudet på skaft till en intressant tjänst! Dina arbetsuppgifter Som administratör kommer du att stödja två gruppchefer med de administrativa göromålen. Dessa två grupper jobbar med kunduppdrag vilket gör att du kommer att ha viss kontakt med kunderna. Vidare kommer du att ansvara för ekonomiuppföljning, fakturering och rapportering. Du sitter även med på möten och för protokoll. Att hålla hemsidan uppdaterad ingår också i arbetsuppgifterna. Givetvis så ingår normala serviceuppgifter också i din tjänst. Om företaget SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut är ett ledande internationellt forskningsinstitut. SP skapar värde i samverkan och erbjuder kvalitet i hela innovationskedjan, vilket har stor betydelse för näringslivets konkurrenskraft och hållbara utveckling. Våra medarbetares kompetens är en av nycklarna till koncernens lönsamhet och tillväxt. I koncernen finns idag drygt 1200 medarbetare på en rad olika orter i Sverige, bland annat Göteborg, Stockholm, Uppsala, Lund, Växjö, Karlskrona, Skellefteå och huvudkontoret ligger i Borås. Sektionen Byggnadsfysik och innemiljö arbetar med byggnaders energieffektivitet, fuktsäkerhet, goda innemiljö och kvalitetssäkring. Vi driver ett flertal nationella och internationella forskningsprojekt inom dessa områden. En stor del av våra tjänster riktar sig till kunder som återfinns i byggmaterialindustrin samt hela bygg- och förvaltningssektorn. Kvalitetssäkring vid tillverkning av byggprodukter, byggsystem eller hela byggnader är exempel på ett område där vi arbetar i nära samverkan med våra kunder. Din profil Skallkrav: - God datorvana - Du behärskar de vanliga Office-programmen - Du har en god engelska och svenska såväl i skrift som tal - Du har körkort B eller har ambition att ta inom en snar framtid. Meriterande krav: - Kunskaper i Indesign - Jobbat i affärssystemet Dynamics eller annat affärssystem Som person är du serviceinriktad och noggrann, du är pigg och vill hela tiden lära dig och utvecklas i rollen. Då det är många uppgifter med olika karaktär är det viktigt med god struktur och att du hanterar stress bra. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: 20/8 eller enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Tjänsten är ett vikariat till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad administratör till SP i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad administratör till SP i Borås

Web utvecklare (front end), Borås
Till vår kund i Borås söker vi en Web utvecklare inom front-end utveckling Jobbeskrivning: - Du kommer vara med i uppstart och utveckling av en ny webbhandel som Integrerar med sociala medier. - Du kommer huvudsakligen att arbeta med frontendutveckling, och kommer omsätta specifikationer till färdig frontendprodukt. - Ett senare steg i projektet är att implementera funktionalitet i Android och iOS - Utvecklingsspråket sker framförallt i PHP, och man jobbar med integrationer och API’er (Application Protocol Interface) mot flera olika system. - Det handlar mycket om integration av olika system inom webhandelslösningar Kompetenskrav: - PHP - HTML/CSS - Javascript (JQuery) - Objektorientering - Erfarenhet från web-handel - Erfarenhet från Scrumliknande projektmetodik - Förståelse för flödet: Frontend - backend - databas Meriterande kunskaper: - Symfony 2 - MongoDB - Twig templating engine - Integration av tredjepartstjänster. T.ex. betalningstjänster, social media via REST osv Bakgrund Personen vi söker efter kommer att jobba på ett tillväxtbolag som drivs av erfarna entreprenörer med starka finansiärer i ryggen. Det är en mycket seriös satsning på ett helt nytt marknadskoncept, där bolaget ska växa till världsledande inom sin nisch. Företagskulturen präglas av entreprenörsanda, där man kavlar upp ärmarna och hjälper till i en positiv och utvecklande miljö. Personliga egenskaper - Du jobbar gärna långa dagar här och nu för att kunna skörda frukten av ditt arbete i ett senare skede. - Du drivs av att jobba i en entreprenöriell företagskultur med högt tempo och stora möjligheter till utveckling Startdatum: ASAP  Omfattning: Tillsvidareanställning hos kund efter sex månaders konsultuppdrag via eWork  Plats:Borås  Arbetstid: 100%  Språk: Svenska  Beskriv i din ansökan varför just du skulle vara lämplig för rollen. För mer information, kontakta Radin Golrokh: radin.golrokh@ework.se 0707649503
Företag: eWork Scandinavia AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Web utvecklare (front end), Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Web utvecklare (front end), Borås

Charkarbetare sökes till Dalsjöfors utanför Borås
Dalsjöfors Kött AB är ett livsmedelsföretag med produktion i Dalsjöfors och Göteborg. Företaget har en omsättning av 1 200 miljoner SEK och 250 medarbetare. Produktionen består av slakt, styckning, förädling och paketering av färskt svenskt kött. Dalsjöfors Kött har en lång historik. För över 100 år sedan bedrevs slakt på gården där huvudanläggningen fortfarande ligger idag. Dalsjöfors Kött arbetar enbart med svenska produkter, det vill säga djur som är födda och uppvuxna i Sverige. Med hjälp av våra duktiga producenter och en god yrkeskunskap har Dalsjöfors nu ca 10% av den svenska marknaden av slakt och styckning av nöt och fläsk. Dalsjöfors Kött AB är ett livsmedelsföretag med produktion i Dalsjöfors och Göteborg. Företaget har en omsättning av 1 200 miljoner SEK och 250 medarbetare. Produktionen består av slakt, styckning, förädling och paketering av färskt svenskt kött. Dalsjöfors Kött har en lång historik. För över 100 år sedan bedrevs slakt på gården där huvudanläggningen fortfarande ligger idag. Dalsjöfors Kött arbetar enbart med svenska produkter, det vill säga djur som är födda och uppvuxna i Sverige. Med hjälp av våra duktiga producenter och en god yrkeskunskap har Dalsjöfors nu ca 10% av den svenska marknaden av slakt och styckning av nöt och fläsk. Dalsjöfors behöver hjälp med beredning och paketering av grillprodukter. Arbetet innebär hantering av rått kött, så man måste klara av det och även de lukter som ingår. Är du den vi söker? Du är effektiv och målmedveten. Det är meriterande med erfarenhet av liknande uppgifter. Du behärskar svenska i tal och skrift Du är bra på att samarbeta och har en bra arbetsmoral. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Information om uppdraget: Start: Under Sommaren Arbetstider: 06-15 eller 15-00 Längd: till slutet av sommaren Omfattning: Heltid och deltid Lön: enligt avtal Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet, men arbeta ute hos en av våra kunder.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Charkarbetare sökes till Dalsjöfors utanför Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Charkarbetare sökes till Dalsjöfors utanför Borås

Originalare/Marknadsassistent
Länsförsäkringar Älvsborg Till vår gemensamma kommunikationsenhet för SIV bolagen söker vi nu en Originalare/Marknadsassistent. Du ansvarar för produktionen av det gemensamma grafiska konceptet för SIV-bolagen och bidrar till att producera material inför kampanjer, mässor och event. Du medverkar till att stärka och utveckla vårt varumärke och verkar för en gemensam och enhetlig kommunikation. Arbetet innebär att vara kreativ inom ramen för ett starkt koncept och varumärke. För att du skall lyckas i denna tjänst vill vi att du har en relevant utbildning inom det grafiska området och erfarenhet från branschen. Vi vill att du har en god kunskap i Adobe CS programmen som t.ex. InDesign, Illustrator eller Photoshop.  I din roll har du också en samordnande och administrerande funktion för kommunikationsenheten. Du är målmedveten och initiativrik med en genuin känsla för service. Du är en kreativ och driven person som älskar att arbeta i ett högt tempo då flera projekt/uppdrag drivs samtidigt och korta deadlines är en del av vardagen.  Som person är du nyfiken, noggrann och kvalitetsmedveten samt tycker om att jobba på ett prestigelöst sätt. Du har en god kommunikativ förmåga inom svenska och engelska. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med placeringsort Borås. Vi ser gärna att du har körkort.
Företag: Kontor Borås Knalleland
Ort: Borås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Originalare/Marknadsassistent jobb, Originalare/Marknadsassistent Borås, Originalare/Marknadsassistent Kontor Borås Knalleland
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Originalare/Marknadsassistent

Säljledare Telenor Shop in Shop, Borås
Telenor är i Sverige en ledande helhetsleverantör av kommunikationstjänster. I den spännvidden ingår såväl mobil och fast telefoni som bredband och datatjänster. Vi älskar kommunikation, därför vill vi hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i fokus erbjuder vi våra tjänster till både privatpersoner och företag. Telenor representeras i Sverige även av Bredbandsbolaget och Glocalnet och har totalt cirka 2 100 anställda Du blir en del av: Under 2011 storsatsade Telenor på ett unikt försäljningskoncept shop-in-shop. Lanseringen skedde i juni 2011 och vi söker dig som vill anta denna utmaning och utvecklas med oss på Telenor Sales! Du får: Telenor har inlett ett samarbete med en av Sveriges ledande hemelektronikkedjor och vi söker nu säljledare till varuhuset i Borås. I din roll som säljledare kommer du att sälja Telenors produkter och tjänster samt aktivt utveckla och motivera dina kollegor i shopen. Du kommer att ha ett operativt ansvar för shopen och du rapporterar till din Regionchef. Hos oss kan du också förvänta dig rätt förutsättningar för att lyckas – genom allt från coachning och utbildningar till ett av marknadens mest generösa och sporrande bonussystem. Dessutom får du gå en av landet bästa säljskolor - Nya Telenor Business School. Du är:Som person är du relationsbyggande, ansvarsfull och en gedigen problemlösare. Du har ett stort intresse av att utveckla dina ledaregenskaper och ser detta uppdrag som ett steg i din personliga utveckling. Du har en naturlig förmåga av att både sälja och coacha säljare. För att nå framgång i rollen krävs det att du trivs med att arbeta mot högt ställda mål och att du har fokus på kundnöjdhet, resultat och kvalitet. Du kan: - Du har arbetat med event- eller butiksförsäljning i 6 månader. - Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande Placeringsort: Borås Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-07-31. Sök: Vill du veta mer om tjänsten kontakta Johan Wall, Rekryterare på Johan.Wall@telenor.com. Vi tar ej emot ansökningar via mail, men du är varmt välkommen att söka via länken nedan: Följ oss gärna genom att gilla vår sida"Telenor_Karriär"  på Facebook. Där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB Telenor Sales
Ort: Borås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljledare Telenor Shop in Shop, Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljledare Telenor Shop in Shop, Borås

Unga i Arbete söker Målare - Borås
Unga i Arbete är ett Göteborgsbaserat företag. Vi arbetar främst mot ROT och RUT-tjänster. Vi är mycket engagerade i att ge unga en möjlighet på arbetsmarknaden. Just nu söker vi dig som har erfarenhet från målningsarbeten. Exempel på arbetsuppgifter är: målning, slipning och spackling. Arbetsorten kommer i huvudsak vara inom Borås kommun. Timanställning med ett beräknat behov om ca 16 timmar i snitt/vecka. Möjlighet till fler timmar och längre anställning finns beroende på prestationer och arbetsbelastning. Beräknat tillträde sker den 20 Juni och tjänsten förväntas sträcka sig fram till och med den 20 September.
Företag: Unga i Arbete Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Unga i Arbete söker Målare - Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unga i Arbete söker Målare - Borås

Unga i Arbete söker Städare -Borås
Unga i Arbete är ett Göteborgsbaserat företag. Vi arbetar främst mot ROT och RUT-tjänster. Vi är mycket engagerade i att ge unga en möjlighet på arbetsmarknaden. Just nu söker vi dig som har erfarenhet från städarbeten. Exempel på arbetsuppgifter är: hemsstäd, flyttstäd, fönsterputs, strykning. Arbetsorten kommer i huvudsak vara inom Borås kommun. Timanställning med ett beräknat behov om ca 16 timmar i snitt/vecka. Möjlighet till fler timmar och längre anställning finns beroende på prestationer och arbetsbelastning. Beräknat tillträde sker den 20 Juni och tjänsten förväntas sträcka sig fram till och med den 20 September.
Företag: Unga i Arbete Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Unga i Arbete söker Städare -Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unga i Arbete söker Städare -Borås

FÖRETAGSSKÖTERSKA TILL BORÅS
Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi på Previa vet hur du kan få den att arbeta för dig. Effektivisera din organisation, utveckla ditt ledarskap, engagera dina medarbetare och skapa en positiv arbetsmiljö. Previa har 1000 anställda på 70 orter i hela landet och anlitas av 9 000 arbetsgivare med 950 000 anställda. Previa ägs av Tryghedsgruppen i Danmark och omsatte 865 miljoner kronor under 2012. Läs mer på www.previa.se. Konsult i företagshälsa! Previa i Borås söker nu Företagssköterska! Rollen som företagssköterska i Previa innebär att du ska med din specialistkompetens ansvara för professionell leverans av tjänster till kund samt planera och aktivt medverka i samarbetet med kundteam inom enheten/marknadsområdet/Previa. Du är affärsmässig med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Som företagssköterska i Previa medverkar du till att utveckla och bredda ditt yrkesområde för att kunna möta kundens behov och ett arbetsliv i förändring. Du utvecklar affärsmöjligheter genom att analysera behov hos kund och föreslå insatser som skapar värde med stöd av Previas samlade kompetens. Du ska vara en professionell resurs i arbetsmiljö- och hälsofrågor till chefer och anställda hos Previas kunder. Du får en mycket viktig roll i arbetet att skapa värde och resultat för våra kundföretag. Du blir en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling. Previa har ett hälsofrämjande synsätt och arbetet bedrivs genom ett nära samspel med chefer hos våra kunder. Previas uppdrag är att skapa bästa affärsnytta för kunderna. Vi gör det genom att vara ett professionellt stöd till chefer i deras arbete att skapa en utvecklande arbetsmiljö och en god hälsa på arbetsplatserna. I arbetsuppgifterna ingår bl a kundkontakter, utbildningar, hälsoundersökningar, hälsocoachning, rehabilitering, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning. I arbetet som företagssköterska har du starkt kundfokus och drivs av att skapa värde och resultat. Du har en förmåga att se helheter och är proaktiv i samarbetet med våra kunder. Du har stark drivkraft samt är engagerad, målinriktad och flexibel. Du har dessutom mycket god samarbetsförmåga. Vi söker i första hand en utbildad företagssköterska med erfarenhet från företagshälsa eller sjuksköterska med lång och bred erfarenhet och med god IT-kunskap. Som Företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga. Övrigt Du ska ha körkort för bil och tillgång till egen bil. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Är du intresserad? Då är du välkommen att kontakta operativ chef Sonja Andrén, tfn 033-17 52 61. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Eva Kant, tfn 08-722 24 07. Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.previa.se, senast 2013-08-25.
Företag: AB Previa, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSSKÖTERSKA TILL BORÅS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSSKÖTERSKA TILL BORÅS

FÖRETAGSLÄKARE TILL BORÅS
Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi på Previa vet hur du kan få den att arbeta för dig. Effektivisera din organisation, utveckla ditt ledarskap, engagera dina medarbetare och skapa en positiv arbetsmiljö. Previa har 1000 anställda på 70 orter i hela landet och anlitas av 9 000 arbetsgivare med 950 000 anställda. Previa ägs av Tryghedsgruppen i Danmark och omsatte 865 miljoner kronor under 2012. Läs mer på www.previa.se. Konsult i företagshälsa! Previa i Borås söker nu Leg läkare/företagsläkare! Arbetsområde Som läkare hos oss är du en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar m m i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt. Kompetensprofil Vi söker specialistläkare gärna med tilläggsspecialitet inom FHV alternativ specialist i yrkes- och miljömedicin, allmän medicin, intern medicin eller psykiatri. Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande. Ditt fokus är människan i relation till sin arbetsplats och att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Din förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation värderas högt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, egen drivkraft, är kundorienterad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 %, tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder dig - inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat - trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team - Previakollegor över hela landet med olika spetskompetens - ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher - möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch Är du intresserad? Kontakta operativ chef Sonja Andrén, tfn 033-17 52 61. Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.previa.se, senast 2013-08-25.
Företag: AB Previa, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSLÄKARE TILL BORÅS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSLÄKARE TILL BORÅS

Psykiatrisjuksköterska
Västra Götalandsregionen Beskrivning Öppenvårdmottagningarna i Borås har specialiserade uppdrag, Centrums uppdrag är inom förstämningssjukdomar och i första hand bipolära diagnoser samt recidiverande depressioner. Vårt upptagningsområde är Borås, Bollebygd och Ulricehamn. Vår mottagning är placerad i Borås och vi har viss öppenvård tisdagar och torsdagar i Ulricehamn tillsammans med andra öppenvårdsmottagningar i Borås. Arbetsuppgifter På mottagningen har samtliga medarbetare individuella patientkontakter, såsom stödjande kontakter, medicinuppföljningar, hälsosamtal, registrering i kvalitetsregister BipoläR samt om kompetens finns även terapeutiska insatser. Vi erbjuder även patienter och närstående en PPI-baserad utb/information om Bipolär sjukdom och dess inverkan på det dagliga livet. Som sjuksköterska har man ett övergripande ansvar att vara behjälplig med frågeställningar från andra medarbetare gällande medicinsk uppföljningar eller andra frågeställningar, arbetet sker i samverkan med våra läkare och paramedicinare. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med en vidareutbildning i psykiatri eller erfarenheter som bedöms som likvärdig. Psykiatrisk erfarenhet är meriterande och om du har separata kurser med en psykiatris profil såsom PPI-utbildning, MI samt grundläggande psykoterapi utbildning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och samarbetsförmåga med olika professioner inom vårt team. Tjänsten innebär en del resande och detta gör att du måste ha körkort för bil. Övrigt Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur Belastningsregistret på dem som erbjuds anställning hos oss. Välkommen med din ansökan!
Företag: ÖVM Centrum, Vuxenpsykiatrisk klinik, Södra Älvsborgs Sjukhus, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska jobb, Psykiatrisjuksköterska Borås, Psykiatrisjuksköterska ÖVM Centrum, Vuxenpsykiatrisk klinik, Södra Älvsborgs Sjukhus, Borås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska

Förskollärare, Sjögården
Arbetsplats: Stadsdelsförvaltningen Väster, Sjögårdens förskola. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Sjögårdens förskola ligger i Sjömarken med närhet till sjö och natur. Vår förskola arbetar med bild och form, kreativitet och natur som redskap. Barnens tankar och idéer samt leken skapar en grund för att utveckla barnens lustfyllda lärande. All verksamhet utgår från förskolans läroplan. Vi arbetar för att skapa en trygg och lärande miljö i nära samverkan med våra föräldrar. Kvalifikationer: Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt i yrkesrollen. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta. Du är initiativrik och ser möjligheter i det pedagogiska arbetet. Ett positivt förhållningssätt är för dig en självklarhet liksom att utgå från barnens intresse och erfarenhet vid planering av den pedagogiska verksamheten. Du arbetar i ett nära samarbete med hemmet och du har en ödmjukhet och förståelse i de möten som uppstår. Förskollärarexamen är ett krav. Upplysningar lämnas av förskolechef Thomas Johansson, tfn 0768-88 88 64. Fackliga företrädare nås genom Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-31.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Sjögården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Sjögården

Enhetschef
Vill du vara med och skapa något nytt? Vi bygger en bemanningsenhet. Vi vill profilera oss som en attraktiv arbetsgivare. Vi vill ligga steget före. Vi vill vara och uppfattas som professionella. Vill du vara med och bygga, profilera och förekomma? Vill du vara med och skapa något nytt? Vi söker dig som vill vara chef för enheten. Stadsdelsförvaltningen Väster är en förvaltning med 2 000 anställda och en budget på en dryg miljard kronor. Vi ansvarar för förskola, grundskola och äldreomsorg åt stadsdelens 38 000 invånare. Vi har ett kommunövergripande ansvar för individ- och familjeomsorg samt för kost och lokalvård. Förvaltningen förser också invånarna med kultur och fritidsverksamhet. Nu skapar vi en gemensam bemanningsenhet. Enheten ska ansvara för hela förvaltningens övergripande bemanningsplanering och stå för spetskompetens när det gäller schemaplanering och rekrytering. Enheten ska serva förvaltningens verksamheter med kvalificerad personal när den ordinarie personalen inte räcker till eller inte finns på plats. Arbetsplats: Bemanningsenheten, Stadsdelsförvaltningen Väster med placering på HR-funktionen. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Inledningsvis består enheten av äldreomsorgens pool med tillsvidareanställd omvårdnadspersonal. Den gruppen ska du leda. Enheten administrerar också Vikariebanken där verksamheterna bokar sina vikarier och där de timavlönade lägger in de tider de kan jobba. I lagom takt ska vi sedan tillsammans bygga upp en komplett bemanningsenhet. Det arbetet kommer du att leda. Kvalifikationer: Vi söker dig som gärna arbetar med nya idéer. Du är en systematisk och välorganiserad person som lätt skapar dig överblick. Du har helhetssyn. Du har erfarenhet av arbete i chefsposition och du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR, logistik, projektledning eller liknande. Körkort är ett krav. Upplysningar: Har du frågor är du välkommen att kontakta oss: HR-specialist Caroline Jansson nås på tfn 0768-88 88 82 under vecka 29, HR-funktionens chef Björn Linder nås på tfn 0768-88 70 76 under vecka 30, och stadsdelschef Malin Aronsson nås på tfn 0768-88 36 61 under vecka 31. Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-04.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Borås, Enhetschef Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Blivande Säljledare i Borås
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Våra produkter säljer vi till företag och konsument. Vi behöver utöka vår sälj organisation med fler medarbetare. Detta på grund av att vi är i ett expansivt skede och behöver fler ledare i framtiden. Vi har som mål att alla vi anställer ska få genomgå följande utbildning i olika etapper. Du som söker ska ha ambitionen att arbeta som säljledare i framtiden! Du börjar utbildningen i Sverige och efter 6 månader så väljer vi tillsammans ett alternativ för fortsättning. Fortsätta i Sverige, Malta, Mallorca, Kanarieöarna eller Spanska fastlandet. Allt beror på dina språk kunskaper. Utvecklingsplan: Steg I, månad 1-6: Säljare (Lux Business School) Steg II, Månad 7-12: Teamleader (Lux Teamleader School) Steg III, månad 13-24: Säljchef (Lux Management School) Är du sugen på en gedigen karriärs möjlighet, ska du söka NU! Tidigare säljerfarenheter eller akademisk utbildning är meriterande men ej krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du som söker skall vara: Målmedveten Driven med en vilja att vara framgångsrik Tävlingsinriktad Inte rädd för att jobba hårt Passar detta in på dig så tveka inte att söka. Satsar du på oss så satsar vi på dig!
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Säljledare i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Säljledare i Borås

Unga i Arbete söker Trädgårdsmästare Borås
Unga i Arbete är ett Göteborgsbaserat företag. Vi arbetar främst mot ROT och RUT-tjänster. Vi är mycket engagerade i att ge unga en möjlighet på arbetsmarknaden. Just nu söker vi dig som har erfarenhet från trädgårdsarbeten. Exempel på arbetsuppgifter är: gräsklippning, rensning av rabatter, häckklippning, och diverse mindre grävarbeten. Arbetsorten kommer i huvudsak vara inom Borås kommun. Timanställning med ett beräknat behov om ca 16 timmar i snitt/vecka. Möjlighet till fler timmar och längre anställning finns beroende på prestationer och arbetsbelastning. Beräknat tillträde sker den 20 Juni och tjänsten förväntas sträcka sig fram till och med den 20 September.
Företag: Unga i Arbete Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Unga i Arbete söker Trädgårdsmästare Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unga i Arbete söker Trädgårdsmästare Borås

Kock/ Köksmästare
Köksmästare Restaurang; Praktiska (Borås); Borås; 1 plats. Köksmästare på Resturang Baggen/ Borås praktiska Gymnasium Praktiska Gymnasiet i Borås har 155 elever och är en gymnasieskola med små klasser och mycket praktik. Vi vänder oss till ungdomar som vill lära sig ett yrke under sin gymnasietid och samtidigt få behörighet från nationellt program. Vi utbildar till yrken som elektriker, kockar, målare, larmtekniker, låssmeder, fordonsmekaniker, maskinmekaniker, plattsättare, anläggare och fastighetstekniker. Vi söker nu en köksmästare till vår lunchrestaurang Baggen. Praktiska Gymnasiet i Borås är ett av 36 gymnasier inom den fristående koncernen Praktiska Sverige AB. Skolan etablerades 2007. Eleven hos oss knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Vårt mål är att eleven skall kunna få en anställning direkt efter gymnasiet. Våra yrkeslärare fungerar som handledare ute i arbetslivet och som karaktärsämneslärare på skolan. Vi har samarbete med övriga Praktiska Gymnasier i regionen. Du som söker är en flexibel person. Du har god förmåga att leda köksarbetet samt vara med i produktionen av lunch och elevmat. Vi serverar mellan 300-350 luch per dag. Vi ställer krav på på yrkeskunskaper men kommer också att lägga mycket stor stor vikt vid sökandes vilja och förmåga att arbeta med ungdomar. Tjänsterna är en allmän visstidsanställning med chans till förlängning. Vi kommer att intervjua sökande löpande. Tillträde 2013-08-01 Besök gärna www.praktiska.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska (Borås)
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/ Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/ Köksmästare

Mekanikkonstruktörer till Borås!
Framtiden AB Dina arbetsuppgifter Du kommer under ledning av en projektingenjör att huvudsakligen ta fram tillverkningsunderlag för vår kunds kundprojekt som tex. konstruktionsritningar, specifikationer och enklare beräkningar. Du kommer att arbeta i Solid Works. Om företaget Vår kund marknadsför och tillverkar luftintag och ljuddämpningssystem för i huvudsak gasturbiner och kompressorer på en global marknad. Företaget ingår i en koncern som är världsledande leverantörer av renluftslösningar. Din profil Skall krav - Högskoleingenjör inom maskin - alt relevant erfarenhet. - Kunskaper i 3D cad, gärna SolidWorks - Goda kunskaper i engelska och svenska - i tal och skrift. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper och om du har erfarenhet av svetsade konstruktioner. Som person är du initiativrik och driftig, du är en tävlingsmänniska och du gillar att alltid göra ditt bästa. Vi ser gärna att du bor i Borås med omnejd. Omfattning: Heltid Start: Efter semestern, enligt överenskommelse Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Företag: Framtiden AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktörer till Borås! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktörer till Borås!

Nämndsekreterare
Vår nämndsekreterare går vidare till nya utmaningar, vill du vara med och fortsätta att utveckla administrationen inom förvaltningen? Stadsdelsförvaltningen Väster är en förvaltning med 2000 anställda och en budget på en dryg miljard kronor. Vi ansvarar för förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg Barn och Familj samt äldreomsorg åt stadsdelens 38 000 invånare. Vi har även ett kommunövergripande ansvar för individ- och familjeomsorg samt för kost och lokalvård. Förvaltningen förser också invånarna med kultur och fritidsverksamhet. Arbetsplats: Stadsdelsförvaltningen Väster med placering på Stadsdelskontoret, Administrativa funktionen. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta som sekreterare vid Stadsdelsnämnden Västers sammanträden med ansvar för utskick, protokoll och justering. Du registrerar Stadsdelsförvaltningens inkomna och upprättade handlingar, fördelar ärenden till handläggare och expedierar beslut. Du ansvarar även för diarium och arkiv. Du kommer att ha en central roll i Stadsdelsförvaltningen med uppgifter som spänner över flera arbetsområden. Du kommer att tillsammans med berörda förvaltningar vara delaktig i utveckling av nämndadministrationen. Du kommer också att delta i Stadsdelsförvaltningens arbete med att effektivisera de administrativa processerna på förvaltningsnivå och utvecklingen i samverkan med andra förvaltningar. Kvalifikationer: Högskoleutbildning inom administration är ett krav, gärna med inriktning mot offentlig förvaltning. För arbetet krävs en mycket god förmåga att kommunicera, både i tal och skrift. Vi förutsätter att du har en hög servicenivå eftersom arbetet innebär många kontakter inom och utanför förvaltningen. God förmåga att skapa och upprätthålla struktur och ordning. Goda datakunskaper och intresse för IT-frågor krävs. Upplysningar lämnas av administrativ chef Ritva Lidskog, tfn 0705-33 88 60 under vecka 29, under vecka 30 av HR-funktionens chef Björn Linder, tfn 0768-88 70 76 och vecka 31 av stadsdelschef Malin Aronsson, tfn 0768-88 36 61. Fackliga företrädare nås genom Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-04.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Nämndsekreterare jobb, Nämndsekreterare Borås, Nämndsekreterare Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nämndsekreterare

Personalsekreterare
I Stadsdelsförvaltningen Norr är vi ca 2 000 medarbetare som arbetar för medborgarnas bästa i Centrum, Fristad och Sjöbo. Vi erbjuder en lärande organisation där alla har möjlighet att utvecklas både som individer och i sin yrkesroll. Målet är att våra medarbetare ska trivas och känna stolthet. Arbetsplats: Stadsdelsförvaltningen Norr, Personalfunktionen. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Stadsdelsförvaltningen Norr arbetar aktivt för att utveckla våra verksamheter för dagens och morgondagens utmaningar. Personalfunktionen som består av fem medarbetare arbetar i nära samarbete med verksamhetschefer och ekonomifunktionen. Vi erbjuder nu ett kreativt, spännande, självständigt och utmanande arbete. I uppdraget ingår att arbeta proaktivt, konsultativt och coachande som stöd till chefer i personalfrågor. Som personalsekreterare är du arbetsgivarrepresentant samtidigt som du medverkar till en god samverkan med de fackliga organisationerna. Du kommer som en del av din tjänst att delta i månadsvisa uppföljningar, ledningsgrupper, samverkansgrupper och arbetsgrupper. Dessutom kommer du att medverka vid rehabiliteringsmöten rekryteringar, förhandlingar och andra möten där chefen behöver ha stöd. I tjänsten ingår viss administration. Personalfunktionen arbetar nära vår centrala personal- och förhandlingsavdelning. Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning mot beteende- eller personalvetarfrågor. Det är positivt om du har några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete, arbetsrätt och avtal inom den kommunala sektorn. Arbetet ställer stora krav på dina personliga färdigheter och förmågor. Som person är du mogen, ödmjuk, ansvarstagande och bidrar till en öppen och positiv arbetsmiljö. Du har både förmåga att arbeta självständigt, fungera relationsskapande och vara en god samarbetspartner. Rollen kräver professionalism, problemlösande analytisk förmåga, en god kommunikativ förmåga och att du kan uttrycka dig tydligt såväl i tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Upplysningar lämnas av chefen för personalfunktionen, Anne Gunnarsson, tfn 033-35 37 07 eller personalsekreterare Jenny Wikander, tfn 033-35 32 15. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-04.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Borås, Personalsekreterare Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Säljare Knalleland, Borås
Indiska Magasinet är en svensk familjeägd butikskedja etablerad 1901 med affärsidén att sälja en unik mix av mode och inredningsaccessoarer med inspiration från Indien, som tilltalar många. Vi har idag 92 butiker i Sverige, Finland och Norge. Vi söker nu säljare till vår nya butik på Knalleland, Borås. Som säljare på Indiska utgör du en viktig del för att uppnå butikens mål. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och som är intresserad av mode och inredning. Ett brinnande intresse för försäljning och service ser vi som en självklarhet. Tjänsterna är på deltid med start i mitten av september. Ange i din ansökan hur många timmar du kan/vill jobba. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Indiska? Besök vår hemsida www.indiska.com. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-specialist Karin Pihl på telefon 08-6704500.
Företag: Indiska
Ort: Borås
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Knalleland, Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Knalleland, Borås

Visual merchandiser/säljare Borås
Indiska Magasinet är en svensk familjeägd butikskedja etablerad 1901 med affärsidén att sälja en unik mix av mode och inredningsaccessoarer med inspiration från Indien, som tilltalar många. Vi har idag 92 butiker i Sverige, Finland och Norge. Vi söker en visual merchandiser/säljare till vår nya butik på Knalleland, Borås. Som visual merchandiser arbetar du med vårt av Indien- och Orienten inspirerande sortiment av kläder samt heminredning och bruksartiklar. Din uppgift är att ständigt förnya utseendet i butiken för att skapa en modern, attraktiv och inspirerande butiksmiljö. Försäljning ingår också. Du är van att arbeta i ett högt tempo, är kreativ och uppfattar snabbt nya trender. Vi söker dig som är utbildad visual merchandiser och har erfarenhet av yrket samt av att arbeta med mode och inredning. Tjänsten är på 30 tim/vecka varav 17 tim är vikariat förlagda i butiken i city. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Indiska? Besök vår hemsida www.indiska.com. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-specialist Karin Pihl telefon: 08-6704500.
Företag: Indiska
Ort: Borås
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Visual merchandiser/säljare Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visual merchandiser/säljare Borås

Säljare Telenor First Shop in Shop, Borås
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11,7 Mdr SEK (2011) och cirka 2150 anställda. Säljare Telenor First Shop in Shop Med passion för försäljning och kundmöten Du blir en del av: Telenor First Shop in Shop som är ett spännande samarbete mellan Telenor och utvalda samarbetspartners. I din roll som säljare kommer du att arbeta på ett varuhus, till exempel MediaMarkt, där du möter kunder i vår Telenormonter. Genom att vara kundernas coach, som lyssnar och förstår deras behov, tar du fram produkter och tjänster som passar kunden. Du får:Gillar du att utmana dig själv samtidigt som du möter människor? Som säljare för Telenor First Shop in Shop kommer du att få användning för din förmåga att lyssna och engagera kunderna, till exempel när du hjälper till att hitta den lösning som passar just dem. Eftersom du kommer att arbeta i en av våra samarbetspartners butiker kommer du att både vara en del av den, samtidigt som du representerar Telenor. Därför blir det lika viktigt att du skapar goda relationer med butikens medarbetare som med kunderna. Så. Är du redo att leverera en kundupplevelse i världsklass? Du har:  * Du är gymnasieutbildad * Dessutom har du mellan ett halvår och ett års arbetslivserfarenhet * Det är meriterande om du tidigare jobbat med försäljning eller service * Det är en fördel om du ägnar dig åt lagsport eller liknande Du är: Beskriver man dig som person använder man ord som engagerad och serviceinriktad. Det innebär att du alltid gör ditt bästa för att skapa ett bra resultat, oavsett vad du jobbar med. Du är också ordningsam och förstår vikten av att montern som kunderna besöker ska vara i toppskick. Att ta ansvar för dig själv och ditt team är naturligt för dig, och det innebär bland annat att du håller tider och är lika hjälpsam mot kunder som du är mot kompisarna i ditt team. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Borås Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-07-28 Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor_Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sales
Ort: Borås
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Telenor First Shop in Shop, Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Telenor First Shop in Shop, Borås

Personlig assistent till man bosatt i Borås
2 platser. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu två personliga assistenter till en ung man bosatt i Borås som kan arbeta natt några dagar i veckan. Brukaren är i behov av avancerad vård och omsorg. Personen som tillsätts på tjänsten kommer att få gå utbildning för att få delegering. Regelbundenhet är viktigt i utförandet av arbetsuppgifterna. Brukaren behöver aktiv tillsyn och hjälp inom alla aktivitetsområden då han har omfattande motoriska funktionsnedsättningar och ingen kommunikationsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vända brukaren varannan timma när han sover/vilar, förflyttningar mellan säng och rullstol och hjälpa till vid toalettbesök. Arbetspassen är förlagda nattetid. Passen är från kl. 02-03 och kl. 05-06. Hög timlön erbjudes Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande arbetsuppgifter. Personen vi söker skall vara lyhörda och anpassningsbara, ansvarstagande, stresståliga, flexibla, ödmjuka, professionella och initiativrika. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man bosatt i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man bosatt i Borås

Medicinsk sektreterare
Västra Götalandsregionen Vi söker en medicinsk sekreterare till Vårdadministrativ Service med nuvarande placering på strokeavdelningen, R 65, VAS-område 2. Beskrivning Vårdadministrativ service (VAS) är en samlad enhet för medicinska och vårdadministrativa sekreterare, chefsekreterare och assistenter sedan 1 januari, 2009. VAS skall ge vårdadministrativt stöd till SÄS verksamheter. VAS-område 2 organiserar sekreterare inom medicin- och onkologkliniken samt hjärt- och lungkliniken. Vi söker dig som är intresserad av ett omväxlande arbete som medicinsk sekreterare. Du är serviceinriktad och positiv, med intresse och vilja att vara en del i verksamhetens vårdadministrativa stöd. Du är van att ta egna initiativ, du kan organisera ditt arbete självständigt och du har vilja och förmåga att agera som "spindeln i nätet". Arbetsuppgifter I huvudarbetsuppgifterna ingår bl a: *  Medicinsk dokumentation *  Patientklassifikation, diagnos- och KVÅ-registreringar *  Mötesadministration *  Administration av kvalitetsregister *  Administrativt stöd åt vårdenhetschefen Kvalifikationer Vi söker dig som har: *  Utbildning i vårddokumentation, högskola alternativt KY-     utbildning för medicinsk sekreterare *  Goda språkkunskaper i svenska och engelska *  Datorvana och IT-kunskap
Företag: Område 2, Vårdadministrativ Service, Södra Älvsborgs Sjukhus, Borås
Ort: Borås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sektreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sektreterare

Teknisk kundservice på globalt företag i Borås
Student Consulting Är du teknikintresserad och vill arbeta med kundservice och sälj? Då kan vi ha jobbet för dig! Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta med teknisk kundservice på ett globalt företag i Borås. Företaget är världsledande inom utveckling av rörelse- och styrsystem och är verksamma i 48 länder. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med kundservice och är en viktig del i kundens satsning på att utveckla försäljningen hos existerande och potentiella kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av: - att ta emot kunders order och registrera dem i kundens affärssystem - leveransbevakning mot kundföretagets divisioner, - ge teknisk information och råd om produkter och tjänster till kunder. - ta emot och behandla förfrågningar - genomföra krediteringar och återköp - lämna priser och rabatter till kunder samt vid behov upprätta offerter enligt instruktioner och attestregler. Som teknisk innesäljare har du ett nära samarbete med kundens fältsäljare och skall också vara beredd att stödja dem med information, underlag till offerter, uppföljning av offerter och kampanjer samt att återföra information om kunders eventuella problem med produkter och tjänster. Du kommer arbeta som uthyrd konsult och för rätt person finns goda möjligheter att bli övertagen av kund. Uppdraget som innesäljare börjar på 4 månader men ansällningen är en 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är dagtid, kontorstider. Tillsättning sker i början av september, lön enligt avtal. Personen vi söker bör ha tekniskt intresse, ha en uttalad serviceanda, gilla problemlösning samt vill utveckla försäljningen på den svenska marknaden. Vi söker dig som gillar att ha kontakt med människor och arbeta i team. Du bör även ha teknisk utbildning på högskolenivå inom maskin alternativt logistik. Goda kunskaper i engelska är ett krav.Teknisk bakgrund med kunskaper i hydraulik, pneumatik och elektromekanik med inriktning på styrning är meriterande. Goda kunskaper inom MS Office och inom affärssystem är även det meriterande. Vi tillämpar löpande rekrytering- Så sök tjänsten redan idag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Borås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk kundservice på globalt företag i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk kundservice på globalt företag i Borås

Fritidspedagog, Aplaredskola
Aplaredskolan är liten idyllisk skola i utkanten av Borås med ca 70 elever i årskurserna F-6. Fritidshemmet är integrerat med skolan och förskoleklassen och tjänstgöring sker i alla tre verksamheter. Skolan har en naturprofil under utveckling. Arbetsplats: Aplaredskolan, Stadsdelsförvaltningen Öster. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2013-08-05 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter på fritidshem såsom planering och genomförande av olika fritidsaktiviteter, aktiviteter i samarbete med förskoleklass och skola, även när det gäller stöd, undervisning och tillsyn. Hela skolan med förskoleklass och fritidshem arbetar som ett arbetslag. 80 % av tjänsten är på fritidshem och i förskoleklass och 20 % är i skola. Kvalifikationer: Fritidspedagogexamen, förskollärarexamen eller lärarutbildning mot de yngre årskurserna eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Meriterande med tidigare erfarenhet från liknande verksamheter samt om du arbetat med entreprenöriellt lärande. Naturintresse är önskvärt. Upplysningar lämnas av Ulf Sjöberg, tfn: 0766-23 07 59. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-07-26.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, Aplaredskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, Aplaredskola

Två fritidspedagoger, Rångedalaskolan
Rångedalaskolan är liten idyllisk skola i utkanten av Borås med ca 70 elever i årskurserna F-6. Fritidshemmet är integrerat med skolan och förskoleklassen och tjänstgöring sker i alla tre verksamheter. Skolan har en idrottsprofil under utveckling. Arbetsplats: Rångedalaskolan, Stadsdelsförvaltningen Öster. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2013-08-05 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter på fritidshem såsom planering och genomförande av olika fritidsaktiviteter, aktiviteter i samarbete med förskoleklass och skola, även när det gäller stöd, undervisning och tillsyn. Hela skolan med förskoleklass och fritidshem arbetar som ett arbetslag. 80 % av tjänsten är på fritidshem och i förskoleklass och 20 % är i skola. Kvalifikationer: Fritidspedagogexamen, förskollärarexamen eller lärarutbildning mot de yngre årskurserna eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Meriterande med tidigare erfarenhet från liknande verksamheter samt om du arbetat med entreprenöriellt lärande. Idrottsintresse är önskvärt. Upplysningar lämnas av Ulf Sjöberg, tfn 0766-23 07 59. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-07-26.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Två fritidspedagoger, Rångedalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två fritidspedagoger, Rångedalaskolan

Förskollärare, Bäckaryd
Förskolan Bäckaryd har fem avdelningar och ligger nära Borås sjukhus. Från och med augusti kommer vi att utöka antalet platser. Vi försöker aktivt tillvarata de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning. Arbetsplats: Bäckaryd, Stadsdelsförvaltningen Öster. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2013-08-05 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Du kommer att ha ett ansvar som förskollärare för barnen på en ålder av 1 - 3. Barns trygghet, omsorg, lärande och utveckling står i fokus. Vi strävar mot att vår verksamhet ska genomsyras av värme, glädje och engagemang och i ett nära samarbete med föräldrar skapar vi förutsättningar för att lärande, omsorg och utveckling ska bilda en helhet. Kvalifikationer: Vi vill att du: -Har förmågan att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. -Har goda kunskaper i att planera, dokumentera och utvärdera verksamheten utifrån förskolans läroplan, Bäckaryds årshjul och verksamhetsplan. -Ser möjligheterna med att utifrån ett interkulturellt förhållningssätt arbeta i ett mångkulturellt område. -Är intresserad av Reggio Emilia. -Vi söker dig som är behörig förskollärare Erfarenhet av arbete i förskolan är meriterande. Upplysningar lämnas av förskolechef Vivi-Ann Weineland, tfn 033-35 38 99 eller 0768-88 38 99 eller Bodil Hanell eller Josefine Englund tfn 033-35 54 05. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-04.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Bäckaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Bäckaryd

L´Oréal & Maybelline merchandiser Borås
CPM Scandinavia startade sin verksamhet 1993. Idag täcker vi med 300 anställda hela Sverige och de övriga nordiska ländernas samtliga storstadsregioner. Vår logistik och organisation gör det möjligt att snabbt vara på plats när och där det bäst behövs. Att arbeta med de största varumärkena på den nordiska marknaden har gett oss unika branschöverskridande kunskaper när det gäller Field Marketing. Genom vårt löpande erfarenhetsutbyte med systerorganisationerna i Europa håller vi oss hela tiden internationellt uppdaterade. Det ger oss goda förutsättningar, att skapa lönsamma och unika lösningar. CPM International som startade 1936, har en världsomspännande verksamhet inom sales and bussiness med mer än 35 000 anställda. Vi söker en utåtriktad person med intresse för kosmetik som kan arbeta hos oss med merchandising för L´Oréal & Maybellines produkter under veckorna 34-37. Vi kommer under dessa veckor uppdatera L´Oréal & Maybellines kosmetikmöbler ute i detaljhandel. Vi ser helst att du kan arbeta hela dagar måndag-fredag under dessa veckor. Vecka 33: 2 dagars utbildning i Malmö alternativt i Stockholm. Vecka 34-37: Uppdatera L´Oréal & Maybellines kosmetikmöbler ute i detaljhandel. Din profil: - Mycket social person som har lätt att få kontakt med människor. - Noggrann med känsla för detaljer. - Driven och engagerad. - Problemlösare. - Utpräglad känsla för service. Tjänsten kräver att du har tillgång till bil, mobiltelefon, digitalkamera, dator med excel samt internet uppkoppling. Maila din ansökan och CV till rekrytering@cpm.se
Företag: CPM Scandinavia AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga L´Oréal & Maybelline merchandiser Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: L´Oréal & Maybelline merchandiser Borås

Receptionist med träningsintresse
Gymmix Träningscenter i Borås AB drivs av Borås Gymnastiksällskap. Föreningen har bedrivit gruppträningsverksamhet via Svenska Gymnastikförbundet sedan 1918. År 2006 slog vi upp portarna till Träningscentrat med både gymavdelning och gruppträningsverksamhet. Träningscentrats affärsidé är att "erbjuda träning i tiden i en personlig, familjär och välkomnande miljö". Vi sätter stort värde i att behålla den föreningsanda vi har i grund och botten och det är viktigt för oss att våra medlemmar känner sig som en del av oss. Vi söker en receptionist för arbete på kvällar och helger i vår reception med start i Augusti. I receptionsarbetet ingår att ta hand om kunder, sälja träningskort och förtäring, registrera nya kunder m.m. Förutom receptionsarbetet ingår ansvaret för att uppdatera information och förändra i receptionen. Vi söker någon som kan ansvara för att rätt info går ut till medlemmar, så som ex. förändrade öppettider, samt att rätt info kommer till ledning och styrelse, så som kunders uttalade och outtalade önskemål. Du ansvarar för att vara länken mellan medlemmar och styrelse och kommer i vissa fall att vara kallad till styrelsemöten. Vi tror att du är en högskolestudent som söker ett utmanande extrajobb. Du har ett stort intresse för träning och hälsa och ser träningen främst som ett sätt för att må bra och ha kul. Du har inga problem att jobba kvällar och helger och du är flexibel i ditt schema. Du är ansvarsfull och engagerad i ditt arbete och du har förmågan att lösa olika situationer vart efter de uppstår. Du kommer att vara den första våra kunder träffa och ett vänligt bemötande är därför ett måste.
Företag: GYMMIX TRÄNINGSCENTER I BORÅS AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist med träningsintresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist med träningsintresse

Yogainstruktör
Gymmix Träningscenter är ett föreningsägt träningscenter som har funnits sedan Januari 2006. Vi är ett träningscenter med stort fokus på det personliga mötet och den familjära stämningen. Vi har genom föreningen bedrivit gruppträningsverksamhet sedan början på 1990-talet och har idag ca 20 olika typer av klasser vid ca 40 tillfällen i veckan. Vi är 24 instruktörer i vårt team idag och behöver utökning till hösten. Inför hösten söker vi ytterligare en Yogainstruktör. Vi tror att du är en person med stort fokus på den personliga hälsan och vill hjälpa andra att må bättre. Vi ser även att du är engagerad utöver dina pass och att du ger ett trevligt bemötande i alla lägen. Med eller utan erfarenhet, alla är välkomna att söka. Vi lägger större vikt vid att du är rätt person än att du har rätt utbildning eller erfarenhet.
Företag: GYMMIX TRÄNINGSCENTER I BORÅS AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Yogainstruktör jobb, Yogainstruktör Borås, Yogainstruktör GYMMIX TRÄNINGSCENTER I BORÅS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yogainstruktör

Redovisningsekonom till Borås Elnät
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Borås Elnät AB är ett kommunägt bolag med uppgift att tillgodose boråsarnas behov av elnättjänster och datakommunikation. Företaget verkar för att invånarna skall ha en säker elleverans och tillgång till en stabil och konkurrensutsatt IT-infrastruktur. Både el- och stadsnätet bidrar på ett tydligt sätt till Borås utveckling. Elnätet betjänar idag 40 000 kunder i kommunens centrala delar. Stadsnätet når 97 % av Borås Stads invånare, bl a genom varumärket Splitvision. Borås Elnät har 74 anställda som huvudsakligen arbetar med planering, drift och anläggning av el- och kommunikationsnät samt kundtjänst. Nu rekryterar Experis på uppdrag av Borås Elnät en redovisningsekonom med placering i Borås. Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer och delaktighet i period- och årsbokslut. Du arbetar även med avstämningar av balanskonton, samarbetsavtal och koncernförhållanden och den rapportering som följer av det, samt bistår i budget- och prognosprocesser och genomför enklare ekonomiska analyser. Du fungerar som backup för tidsredovisnings- och elektronisk leverantörsfakturaadministration och blir också involverad i olika utvecklingsprojekt av företagets ekonomimodell och affärssystem. Arbetet är självständigt och kräver att du tar egna initiativ och beslut, men innebär också ett mycket nära samarbete med dina kollegor. Ekonomiavdelningen består av tre personer och du rapporterar direkt till företagets ekonomichef. Vem är du? Du har utbildning på högskolenivå inom företagsekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har minst tre års erfarenhet av ekonomiarbete med flerdimensionell redovisning inklusive arbete med period- och årsbokslut. Erfarenhet av projektredovisning är meriterande. Du har lätt för att se helheten i redovisningen, balans och resultat. Du är en van användare av Officepaketet, framför allt av Excel. Erfarenhet av arbete i större affärssystem krävs för tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten, som är på heltid. Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är initiativrik, har lätt för att samarbeta och tycker om att lära dig nya saker. Du är kommunikativ, ansvarsfull och prestigelös. Du sätter fokus på att uppnå resultat i tid och med kvalitet. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Experis, rekryteringskonsult Karina Andersson, 033-23 74 62. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Slutintervjuer för tjänsten sker i slutet av augusti. Under perioden 15 juli till 2 augusti är ansvarig rekryteringskonsult på semester och kan då inte svara på frågor. Under den tiden sker inget urvalsarbete. Under perioden 15-26 juli finns Borås Elnäts ekonomichef Kenneth Helin tillgänglig för att svara på frågor tel 033-35 72 43. Facklig företrädare; Tommy Andersson, Vision, tel.0709-82 07 39.
Företag: Experis Sverige
Ort: Borås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Borås Elnät jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Borås Elnät


Sök lediga jobb Borås

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se