Borggårds förskola, Staffanstorps kommun jobb - lediga jobb

Borggårds förskola, Staffanstorps kommun jobb Borggårds förskola, Staffanstorps kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Borggårds förskola, Staffanstorps kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Borggårds förskola, Staffanstorps kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kokerska Borggårds förskola Ref nr 2013-203- Staffanstorp

  2. Förskollärare Borggårds förskola Ref nr 2014-104- Staffanstorp

  3. Förskollärare Borggårds förskola Ref nr 2014-388- Staffanstorp


Mer beskrivning

Kokerska Borggårds förskola Ref nr 2013-203
Tillsvidareanställning på 75 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Borggårds förskola i Staffanstorps kommun. På Borggårds förskola levereras lunchen från Hagalidskolan men förskolan gör egen frukost och eget mellanmål. Vi söker nu en kokerska med adekvat utbildning som har nya och fräscha idéer till vår mat, allt enligt Livsmedelsverkets rekommendationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av förskolekök är meriterande.  Förutom maten ska du även ansvara för beställningar, egenkontroll av kök, diskning och viss mån även ekonomi och övriga köksgöromål. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Anneli Dahl, tel. 046-25 14 15 Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 22 september 2013.
Företag: Borggårds förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kokerska Borggårds förskola Ref nr 2013-203 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kokerska Borggårds förskola Ref nr 2013-203

Förskollärare Borggårds förskola Ref nr 2014-104
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2014-05-01. Placering på Borggårds förskola i Staffanstorps kommun. Dina arbetsuppgifter: * Driva ett pedagogiskt arbete på avdelningen samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. * Du tycker att det är viktigt att skapa förutsättningar för barn så att de får en god utveckling i en stimulernade miljö. * Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt och Du har en barnsyn där Du ser det kompetenta barnet. * Du har en förmåga att skapa ett gott arbetsklimat, gilla utmaningar och vara lyhörd för förändringar. Dina kvalifikationer * Förskollärarexamen med legitimation. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Frågor besvaras av Helena Oddsson, tel. 046-25 14 15. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 6 april 2014.
Företag: Borggårds förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Borggårds förskola Ref nr 2014-104 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Borggårds förskola Ref nr 2014-104

Förskollärare Borggårds förskola Ref nr 2014-388
Tillsvidareanställning på 75-100% med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Borggårds förskola i Staffanstorps kommun. Borggårds förskola ligger centralt belägen i Staffanstorp. Våra ledord är trygghet, kunskap och glädje. Vi har fem avdelningar varav två med yngre barn och tre med äldre barn. Våra lockande och utmanande miljöer såväl ute som inne ger stora möjligheter till inspirerande verksamhet. I det dagliga pedagogiska arbetet använder vi oss gärna av olika estetiska uttrycksformer som t.ex. musik, drama och dans. Vi har ett nära och bra samarbete med Resurscenter där exempelvis Digitek, specialpedagog, logoped och psykolog erbjuder oss utbildning och handleder oss i enskilda ärenden. Som stöd i det pedagogiska utvecklingsarbetet har vi processledare. Till hjälp i arbetet med att utforma den pedagogiska miljön inne och utomhus har vi även våra två vaktmästare. Vi har personliga I-pads som förenklar för oss i arbetet.  Arbetsuppgifter: * Pedagogiskt arbete på en avdelning med yngre barn eller en avdelning med äldre barn. Kvalifikationer: * Vi söker dig som har förskollärarlegitimation eller alternativt förskollärarexamen godkänd för legitimation. * Du är en närvarande pedagog med stor tilltro till det kompetenta barnet, du har lätt för att samarbeta och har alltid fokus på ditt uppdrag. * Som person är du initiativrik och positiv i bemötandet av andra. * Du har lätt för att samarbeta, tar ansvar och är en god förebild för både barn, föräldrar och kollegor.  Dina erfarenheter och kunskaper är värdefulla för oss. Välkommen med din ansökan! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval kan komma att ske kontinuerligt.  Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Helen Sundin, tel. 046-25 14 15. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 28 septemberi 2014.
Företag: Borggårds förskola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Borggårds förskola Ref nr 2014-388 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Borggårds förskola Ref nr 2014-388


Sök lediga jobb Borggårds förskola, Staffanstorps kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se