Borlänge kommun, Nygårdsskolan jobb - lediga jobb

Borlänge kommun, Nygårdsskolan jobb Borlänge kommun, Nygårdsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Borlänge kommun, Nygårdsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Borlänge kommun, Nygårdsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan- Borlänge

 2. Fritidspedagog / Förskollärare Nygårdsskolan- Borlänge

 3. Lärare 1-7, Nygårdsskolan- Borlänge

 4. Lärare åk 1-7, Nygårdsskolan- Borlänge

 5. Lärare åk 1-7, Nygårdsskolan- Borlänge

 6. Lärare 1-7 En Nygårdsskolan- Borlänge

 7. Lärare 1-7 Sva Nygårdsskolan- Borlänge

 8. Lärare 1-7 Teknik / idrott / bild Nygårdsskolan- Borlänge

 9. Förskollärare / Lärare yngre åldrar Nygårdsskolan- Borlänge

 10. Lärare 1-7 Ma/ No Nygårdsskolan- Borlänge

 11. Fritidspedagog Nygårdsskolan- Borlänge

 12. Fritidspedagog / Lärare mot yngre åldrar inr fritidshem Nygårdsskolan- Borlänge

 13. Lärare åk 1-7 Nygårdskolan- Borlänge

 14. Lärare åk 1-7 Id/ Ma/ No Nygårdskolan- Borlänge

 15. Lärare 1-7 Idrott- Borlänge

 16. Förskollärare/ Lärare i förskoleklass Nygårdsskolan- Borlänge

 17. Lärare Ma/ No 1-7 Nygårdsskolan- Borlänge

 18. Lärare 1-7 Nygårdsskolan- Borlänge

 19. Fritidspedagog / Lärare mot yngre åldrar Nygårdskolan- Borlänge

 20. Lärare åk 1-7 / Mellanstadielärare Nygårdskolan- Borlänge

 21. Dramapedagog Nygårdskolan- Borlänge

 22. Biträdande rektor Nygårdsskolan- Borlänge

 23. Modersmålslärare i somaliska Nygårdsskolan- Borlänge

 24. Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan- Borlänge

 25. Fritidspedagog / Lärare inr. fritidshem Nygårdskolan- Borlänge

 26. Lärare 1-7- Borlänge

 27. Lärare 1-7, Sv-SO-En Nygårdsskolan- Borlänge

 28. Lärare 1-7, SV-SO Nygårdsskolan- Borlänge

 29. Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan- Borlänge

 30. Specialpedagog/ Speciallärare Nygårdsskolan- Borlänge

 31. Fritidspedagog/ Förskollärare Nygårdsskolan- Borlänge

 32. Lärare 1-7, Sv/ So Nygårdsskolan- Borlänge

 33. Specialpedagog/ Speciallärare Nygårdsskolan- Borlänge

 34. Lärare 1-7, Sv/ En Nygårdsskolan- Borlänge

 35. Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan- Borlänge

 36. Fritidspedagog Nygårdsskolan- Borlänge

 37. Studiehandledare i Somaliska Nygårdsskolan- Borlänge

 38. Lärare 1-3 alt 1-7 Nygårdsskolan- Borlänge

 39. Lärare 1-7, Sv/ So Nygårdsskolan- Borlänge

 40. Lärare 1-7 Sv/So Nygårdskolan- Borlänge


Mer beskrivning

Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Lärare 1-7 inriktning Ma-No. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan

Fritidspedagog / Förskollärare Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Fritidspedagog/förskollärare med arbete i förskoleklass och på fritids, kan i framtiden även bli arbete mot år 1 och 2 med PA-pass. KVALIFIKATIONER Utbildning till Fritidspedagog, Förskollärare eller Lärare lägre åldrar med inriktning mot fritidshem. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog / Förskollärare Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog / Förskollärare Nygårdsskolan

Lärare 1-7, Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Klassundervisning KVALIFIKATIONER 1-7, bred behörighet. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7, Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7, Nygårdsskolan

Lärare åk 1-7, Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 1. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7, bred behörighet, läsinlärning. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-7, Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-7, Nygårdsskolan

Lärare åk 1-7, Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7, bred behörighet. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-7, Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-7, Nygårdsskolan

Lärare 1-7 En Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning/ resurs, vikarieanskaffning. För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 i engelska, Sva-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 En Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 En Nygårdsskolan

Lärare 1-7 Sva Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 1-6. För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 i svenska som andra språk, Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Sva Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Sva Nygårdsskolan

Lärare 1-7 Teknik / idrott / bild Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 4-6. För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 teknik, idrott och bild Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Teknik / idrott / bild Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Teknik / idrott / bild Nygårdsskolan

Förskollärare / Lärare yngre åldrar Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Arbete i förskolleklass. För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Legitimerad förskollärare/ lärare mot yngre åldrar med behörighet för förskoleklass. Sva-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare / Lärare yngre åldrar Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare / Lärare yngre åldrar Nygårdsskolan

Lärare 1-7 Ma/ No Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 ma, no teknik. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Ma/ No Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Ma/ No Nygårdsskolan

Fritidspedagog Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Rastaktiviteter / fritidshem. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Nygårdsskolan

Fritidspedagog / Lärare mot yngre åldrar inr fritidshem Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Fritidspedagog/lärare mot yngre åldrar med arbete mot år 1 med PA-pass och på fritids. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning eller motvarande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog / Lärare mot yngre åldrar inr fritidshem Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog / Lärare mot yngre åldrar inr fritidshem Nygårdsskolan

Lärare åk 1-7 Nygårdskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 1. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 bred behörighet med läsinlärning, Sva-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-7 Nygårdskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-7 Nygårdskolan

Lärare åk 1-7 Id/ Ma/ No Nygårdskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 behörig i idrott /Ma/ No . Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-7 Id/ Ma/ No Nygårdskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-7 Id/ Ma/ No Nygårdskolan

Lärare 1-7 Idrott
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Lärare 1-7 idrott . Legitimation i flera ämnen samt Sva-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Idrott

Förskollärare/ Lärare i förskoleklass Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Arbete i förskoleklass. KVALIFIKATIONER Förskollärare/lärare mot yngre åldrar, SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/ Lärare i förskoleklass Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/ Lärare i förskoleklass Nygårdsskolan

Lärare Ma/ No 1-7 Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare behörig Ma/ No åk 1-7 . Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/ No 1-7 Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/ No 1-7 Nygårdsskolan

Lärare 1-7 Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare åk 1-7 med bred behörighet, Sva-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Nygårdsskolan

Fritidspedagog / Lärare mot yngre åldrar Nygårdskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Fritidspedagog/ lärare mot yngre åldrar med arbete mot år 1 med PA-pass och på fritids. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog/ Legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog / Lärare mot yngre åldrar Nygårdskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog / Lärare mot yngre åldrar Nygårdskolan

Lärare åk 1-7 / Mellanstadielärare Nygårdskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning på mellanstadiet. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 eller mellanstadielärare. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-7 / Mellanstadielärare Nygårdskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-7 / Mellanstadielärare Nygårdskolan

Dramapedagog Nygårdskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta med våra elever i drama, på PA-pass och på fritids. KVALIFIKATIONER Dramapedagogutbildning eller motvarande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Dramapedagog Nygårdskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dramapedagog Nygårdskolan

Biträdande rektor Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Biträdande rektor med utökade funktioner. Stöd åt rektor med bl.a. schemaläggning, dokument-hantering/-skrivning, administrativa och organisatoriska uppgifter samt praktiska åtagande runt lokaler. KVALIFIKATIONER Pedagogisk utbildning. Erfarenhet från verksamhet i en mångkulturell miljö. Organisatorisk förmåga. Gärna kunskap om ekonomi. Vana från schemaläggning är ett plus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor Nygårdsskolan

Modersmålslärare i somaliska Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning på somaliska. KVALIFIKATIONER I första hand utbildad lärare med somaliska som modersmål. ÖVRIGT Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i somaliska Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i somaliska Nygårdsskolan

Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 inriktning Ma / No. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan

Fritidspedagog / Lärare inr. fritidshem Nygårdskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Arbete mot år 1 med PA-pass och på fritids. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning eller lärare 1-7 med inriktning fritidshem. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog / Lärare inr. fritidshem Nygårdskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog / Lärare inr. fritidshem Nygårdskolan

Lärare 1-7
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 1. KVALIFIKATIONER Lärare 1-7 bred behörighet, läsinlärning, SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7

Lärare 1-7, Sv-SO-En Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6 KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 Sv-SO-En. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7, Sv-SO-En Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7, Sv-SO-En Nygårdsskolan

Lärare 1-7, SV-SO Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6 KVALIFIKATIONER Legimiterad lärare 1-7 SV-SO. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7, SV-SO Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7, SV-SO Nygårdsskolan

Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 inriktning Ma / No. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan

Specialpedagog/ Speciallärare Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att fungera som samordnare av den specialpedagogiska verksamheten för elever i årskurs 1-6. Detta gör du i nära samarbete med lärare samt övriga elevhälsan. Du kommer inom ramen för ditt uppdrag att genomföra utredningar, handleda kollegor och arbeta med enskilda elever. Du ska även fungera som ett stöd för ledningen och kunna ta ett helikopterperspektiv, där hela verksamhetens bästa ligger i fokus. Vid behov ska du kunna delta i svåra samtal som ett stöd för mentorer. Du ska även arbeta i direkt specialpedagogiskt elevarbete och bli en viktig vuxen med goda relationer till de elever du möter. Du har ansvar för de kompensatoriska hjälpmedel som finns på skolan, och kan arbeta med all den nya teknik som finns, så som läsplattor, datorer. I övrigt är du öppen för att arbeta efter verksamhetens behov. KVALIFIKATIONER Legitimerad grundskollärare med vidareutbildning till specialpedagog/speciallärare. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du har en fördjupad kunskap/vidareutbildning inom det beteendevetenskapliga området, men även gärna en specifik läs-och skrivinrikting i din utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med screening på individ och gruppnivå. Du känner dig trygg i att genomföra pedagogiska utredningar och att i skrift sammanfatta dessa. Du upprätthåller goda kontakter med våra externa aktörer och vet till vem du ska vända dig med olika frågeställningar. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och är prestigelös. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/ Speciallärare Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/ Speciallärare Nygårdsskolan

Fritidspedagog/ Förskollärare Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Fritidspedagog/förskollärare med arbete i förskoleklass och på fritids, kan i framtiden även bli arbete mot år 1 och 2 med PA-pass. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning/förskollärare eller motvarande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/ Förskollärare Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/ Förskollärare Nygårdsskolan

Lärare 1-7, Sv/ So Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6 KVALIFIKATIONER Legimiterad lärare 1-7 Svenska/ So. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7, Sv/ So Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7, Sv/ So Nygårdsskolan

Specialpedagog/ Speciallärare Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att fungera som samordnare av den specialpedagogiska verksamheten för elever i årskurs 1-6. Detta gör du i nära samarbete med lärare samt övriga elevhälsan. Du kommer inom ramen för ditt uppdrag att genomföra utredningar, handleda kollegor och arbeta med enskilda elever. Du ska även fungera som ett stöd för ledningen och kunna ta ett helikopterperspektiv, där hela verksamhetens bästa ligger i fokus. Vid behov ska du kunna delta i svåra samtal som ett stöd för mentorer. Du ska även arbeta i direkt specialpedagogiskt elevarbete och bli en viktig vuxen med goda relationer till de elever du möter. Du har ansvar för de kompensatoriska hjälpmedel som finns på skolan, och kan arbeta med all den nya teknik som finns, så som läsplattor, datorer. I övrigt är du öppen för att arbeta efter verksamhetens behov. KVALIFIKATIONER Legitimerad grundskollärare med vidareutbildning till specialpedagog/speciallärare. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du har en fördjupad kunskap/vidareutbildning inom det beteendevetenskapliga området, men även gärna en specifik läs-och skrivinrikting i din utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med screening på individ och gruppnivå. Du känner dig trygg i att genomföra pedagogiska utredningar och att i skrift sammanfatta dessa. Du upprätthåller goda kontakter med våra externa aktörer och vet till vem du ska vända dig med olika frågeställningar. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och är prestigelös. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/ Speciallärare Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/ Speciallärare Nygårdsskolan

Lärare 1-7, Sv/ En Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 Svenska/ Engelska. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7, Sv/ En Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7, Sv/ En Nygårdsskolan

Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 inriktning Ma / No. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Borlänge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Ma / No Nygårdsskolan

Fritidspedagog Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER PA-pass i samlad skoldag och arbete på fritidshem. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Nygårdsskolan

Studiehandledare i Somaliska Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Studiehandledning på somaliska. KVALIFIKATIONER Gymnasiekompetens. Sökanden ska ha språket som sitt modersmål, ha goda kunskaper i svenska språket ( Svenska B) och ha god kännedom om svensk skola och det svenska samhället. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i Somaliska Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i Somaliska Nygårdsskolan

Lärare 1-3 alt 1-7 Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 1-3. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare behörighet 1-3, alt 1-7, sv med läsinlärning, SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-3 alt 1-7 Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-3 alt 1-7 Nygårdsskolan

Lärare 1-7, Sv/ So Nygårdsskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med ett femtiotal lärarstuderanden knutna till vår skola i Partnersamverkan med Högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra barn och elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6 KVALIFIKATIONER Legimiterad lärare 1-7 Svenska/ So. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7, Sv/ So Nygårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7, Sv/ So Nygårdsskolan

Lärare 1-7 Sv/So Nygårdskolan
Nygårdskolan, en mångkulturell F-6 skola som är enplansbyggd i rött tegel och vackert belägen med vitstammade björkar kring skolgården. På Nygårdskolan strävar vi efter att göra eleverna nyfikna på framtidens möjligheter och därmed ge dem en positiv syn på framtiden. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn. Pedagogisk mångfald tillåts och med stor erfarenhet av lärarstudenter i Partnersamverkan med högskolan i Falun, följer vi nya pedagogiska strömningar. Hälso-, miljö- och trivselfrågor står högt på agendan. På Nygårdskolan går härliga och bra elever och vår skola är en spännande och offensiv arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Undervisning år 4-6. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare 1-7 Sv/ So. SVA-utbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret. Vi kommer kontakta dem vi önskar skall komplettera sin ansökan med exempelvis intyg/betyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!
Företag: Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Ort: Borlänge
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 Sv/So Nygårdskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 Sv/So Nygårdskolan


Sök lediga jobb Borlänge kommun, Nygårdsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se