Botkyrka Friskola jobb - lediga jobb

Botkyrka Friskola jobb Botkyrka Friskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Botkyrka Friskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka Friskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Föräldravikariat till Grundskolan åk 1- Botkyrka

 2. Vikariat So åk 7-9- Botkyrka

 3. Förskolelärare/Tidigarelärare- Botkyrka

 4. So-lärare åk 7-9- Botkyrka

 5. Modersmålslärare Persiska- Botkyrka

 6. Modersmålslärare Engelska- Botkyrka

 7. Elevassistent/ Fritidspedagog- Botkyrka

 8. Modersmålslärare Bosniska/Kroatiska/Serbiska- Botkyrka

 9. Modersmålslärare Engelska- Botkyrka

 10. Föräldravikariat till Grundskolan åk 5- Botkyrka

 11. Modersmålslärare Engelska- Botkyrka

 12. Modersmålslärare Amhariska- Botkyrka

 13. Skolkurator- Botkyrka

 14. Modersmålslärare Amhariska- Botkyrka

 15. Resurslärare/ Resurspedagog/ Fritidspedagog- Botkyrka

 16. Modersmålslärare Amhariska- Botkyrka

 17. Lärarvikariat till Grundskolan åk 2- Botkyrka

 18. Modersmålslärare Amhariska- Botkyrka

 19. Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 20. Spanska & Engelska åk 7-9 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 21. Vikariat till Grundskolan åk 1 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 22. SYV Studie- och yrkesvägledare- Botkyrka

 23. Vikariat till Grundskolan åk 4 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 24. Modersmålslärare Finska- Botkyrka

 25. Modersmålslärare Grekiska- Botkyrka

 26. Vikariat till Grundskolan åk 5 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 27. Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 28. Spanska & Engelska åk 7-9 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 29. Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 30. Tillsvidare tjänst åk 5 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 31. SYV Studie- och yrkesvägledare- Botkyrka

 32. Lärarvikariat till Grundskolan åk 2- Botkyrka

 33. Modersmålslärare Finska JPK EducationAB- Botkyrka

 34. Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB- Botkyrka

 35. Fra/Eng/Bild lärare till åk 7-9- Botkyrka

 36. Fritidspedagog/Köksbiträde- Botkyrka

 37. Fra/Eng lärare till åk 7-9- Botkyrka

 38. Bildlärare åk 6-9- Botkyrka

 39. Innovativ Slöjdslärare åk 3-9- Botkyrka

 40. Speciallärare 50%- Botkyrka


Mer beskrivning

Föräldravikariat till Grundskolan åk 1
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 1 under en föräldraledighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 12 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk1" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Föräldravikariat till Grundskolan åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föräldravikariat till Grundskolan åk 1

Vikariat So åk 7-9
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv lärare i So. Tjänsten är ett vikariat för en långtidssjukskrivning med start 12/8-13 längst tom 11/6-14. Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka arbetssituation och verksamhet, samt frihet för dig som pedagog. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan och även ett utdrag ur belastningsregistret från polisen ska kunna uppvisas inför anställning! Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Ansökan So-lärare" och ditt namn. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat So åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat So åk 7-9

Förskolelärare/Tidigarelärare
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv Förskolelärare till en av våra nya Förskoleklasser som startar i höst. Du kommer ha ett tätt samarbete med den andra förskoleklassen och dess lärare men även med fritidspersonal då du kommer arbeta få timmar där. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Tjänsten är en ferietjänst vilket innebär lediga lov. Några av de förmåner du får hos oss är företagshälsovård, lediga höstlov och bärbar dator. Behörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 12 augusti. Kollektivavtal finns. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Förskolelärare/tidigarelärare" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolelärare/Tidigarelärare jobb, Förskolelärare/Tidigarelärare Botkyrka, Förskolelärare/Tidigarelärare Botkyrka Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolelärare/Tidigarelärare

So-lärare åk 7-9
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv lärare i So. Tjänsten är en tillsvidare tjänst med start omgående Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka arbetssituation och verksamhet, samt frihet för dig som pedagog. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan och även ett utdrag ur belastningsregistret från polisen ska kunna uppvisas inför anställning! Några av de förmåner du får hos oss är lediga höstlov och bärbar dator. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Ansökan So-lärare" och ditt namn. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga So-lärare åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: So-lärare åk 7-9

Modersmålslärare Persiska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker till Årskurs F - 6 en modersmålslärare i Persiska ca 1-2 timmar/vecka, inkl planeringstid. Krav: Behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan samt tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Persiska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Persiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Persiska

Modersmålslärare Engelska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker till Årskurs F - 9 en modersmålslärare i Engelska helst Brittisk engelska. ca 1-2 timmar/vecka, inkl planeringstid. Krav: Behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan samt tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Engelska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Engelska

Elevassistent/ Fritidspedagog
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv Elevassistent/ Fritidspedagog, med tidigare erfarenhet av att leda barngrupper. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Tjänsten innebär även att vara en resurs för barn som behöver tydliga riktlinjer samtidigt som man ska se till barnens olika behov av stöttning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi ser gärna manliga sökanden för en jämnare könsfördelning. Utbildningskrav & Erfarenhet: dokumenterad fritidsledarutbildning samt minst 1 års tidigare arbetserfarenhet av arbete i barngrupp eller liknande. (Ska styrkas i ansökan) Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information, www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss erbjudanden om hjälp med rekrytering och platsannonser.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/ Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/ Fritidspedagog

Modersmålslärare Bosniska/Kroatiska/Serbiska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker : Årskurs F - 9 Modersmålslärare i Bosniska/Kroatiska/Serbiska, ca 4-5 timmar/vecka, inkl planeringstid. Anställning sker under förutsättning av elevunderlag. Krav: Tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning samt behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Bosniska/Kroatiska/Serbiska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss erbjudanden om hjälp med rekrytering och platsannonser
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Bosniska/Kroatiska/Serbiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Bosniska/Kroatiska/Serbiska

Modersmålslärare Engelska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker till Årskurs F - 9 en modersmålslärare i Engelska helst Brittisk engelska. ca 1-2 timmar/vecka, inkl planeringstid. Krav: Behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan samt tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Engelska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Engelska

Föräldravikariat till Grundskolan åk 5
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare gärna MA/NO inriktad för att arbeta hos oss i årskurs 5 fram till jul. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk5" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Föräldravikariat till Grundskolan åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föräldravikariat till Grundskolan åk 5

Modersmålslärare Engelska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker till Årskurs F - 9 en modersmålslärare i Engelska helst Brittisk engelska. ca 1-2 timmar/vecka, inkl planeringstid. Krav: Behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan samt tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Engelska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Engelska

Modersmålslärare Amhariska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker till Årskurs F - 8 en modersmålslärare i Amhariska ca 3 timmar/vecka, inkl planeringstid. Krav: Behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan samt tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Amhariska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss all rekryteringshjälp från företag vänligen respektera detta!
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Amhariska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Amhariska

Skolkurator
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker en kurator på 20% med möjlighet till utökning. Du kommer arbeta i nära samverkan med arbetslagen med uppgift att stödja elever, föräldrar och arbetslag genom utredningar, bedömningar, råd och handledning. Erbjuda öppen mottagning för elever samt föräldrar och informera om när och i vilket syfte en elev kan besöka mottagningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom eller har likvärdig utbildning. Du har god samarbetsförmåga är initiativtagande, strukturerad och har ett drivande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av socialt arbete i skolmiljö och erfarenhet av kurativt arbete med målgruppen unga och unga vuxna. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Behörighet ska styrkas vid ansökan och även ett utdrag ur belastningsregistret från polisen ska kunna uppvisas inför anställning. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med " Ansökan Kurator" och ditt namn. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information www.botfri.se Kollektivavtal finns. Tillsvidare tjänst, med provanställning 6 mån.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Botkyrka, Skolkurator Botkyrka Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Modersmålslärare Amhariska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker till Årskurs F - 8 en modersmålslärare i Amhariska ca 3 timmar/vecka, inkl planeringstid. Krav: Behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan samt tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Amhariska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss all rekryteringshjälp från företag vänligen respektera detta!
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Amhariska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Amhariska

Resurslärare/ Resurspedagog/ Fritidspedagog
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker en utbildad Resurslärare/ Resurspedagog/ Fritidspedagog. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med och undervisa elever som är i behov av särskilt stöd. Undervisningen sker i klass, smågrupper samt enskilt både på skolan och på fritidshemmet. Tjänsten innebär att vara en resurs för barn som behöver tydliga riktlinjer samtidigt som man ska se till barnens olika behov av stöttning. Du ska kunna skapa situationer där barn/elever lyckas och hjälpa till att upprätta och praktiskt arbeta med åtgärdsprogram i samverkan med andra aktörer. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som är trygg i sig själv, tar egna initiativ, är positiv och engagerad samt har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. En viktig uppgift är att kunna kommunicera på ett positivt sätt och vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor med barn, föräldrar samt andra berörda. Det är viktigt att du behärskar flytande svenska i tal & skrift då du bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och är med på föräldramöten. Du kommer arbeta i skolan på förmiddagarna och på fritids på eftermiddagarna. Vi ser gärna manliga sökanden för en jämnare könsfördelning. UTBILDNINGSKRAV Dokumenterad lärarutbildning på högskolenivå samt minst 1 års tidigare arbetserfarenhet av arbete i barngrupp eller liknande. (Ska styrkas i ansökan) Meriterande är arbete med barn med särskilda behov. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undan ber oss erbjudanden om hjälp med rekrytering och platsannonser vänligen respektera detta.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Resurslärare/ Resurspedagog/ Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurslärare/ Resurspedagog/ Fritidspedagog

Modersmålslärare Amhariska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker till Årskurs F - 8 en modersmålslärare i Amhariska ca 3 timmar/vecka, inkl planeringstid. Krav: Behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan samt tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Amhariska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss all rekryteringshjälp från företag vänligen respektera detta!
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Amhariska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Amhariska

Lärarvikariat till Grundskolan åk 2
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 2 under en föräldraledighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 11 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk2" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikariat till Grundskolan åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikariat till Grundskolan åk 2

Modersmålslärare Amhariska
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker till Årskurs F - 8 en modersmålslärare i Amhariska ca 3 timmar/vecka, inkl planeringstid. Krav: Behörighet från Högskoleverket skall styrkas i ansökan samt tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Amhariska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss all rekryteringshjälp från företag vänligen respektera detta!
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Amhariska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Amhariska

Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 3 under en föräldraledighet. Gärna med SVA-behörighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 11 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk3" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB

Spanska & Engelska åk 7-9 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker en positiv Spanskalärare eller helst Spanska/Engelskalärare till åk 7-9 med start 11/8 2014 Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Spanska & Engelska". Kollektivavtal finns.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Spanska & Engelska åk 7-9 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spanska & Engelska åk 7-9 JPK EDUCATION AB

Vikariat till Grundskolan åk 1 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 1 under en föräldraledighet. Gärna med SVA-behörighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 11 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk1" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat till Grundskolan åk 1 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat till Grundskolan åk 1 JPK EDUCATION AB

SYV Studie- och yrkesvägledare
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Studie- och yrkesvägledning är en viktig funktion för att våra elever ska kunna göra medvetna och väl underbyggda val gällande sin egen framtid.Som studie och yrkesvägledare har du en aktiv roll att stötta och uppmuntra eleverna i sin utveckling och det utifrån deras egna förutsättningar och behov. ARBETSUPPGIFTER *Vägledande samtal via bokade besök, drop-in, telefon eller mejl för åk 9 inför deras gymnasieval. *Informera om CSN och annan studieinformation kring exempelvis gymnasieintag *Hålla i gruppinformation *Kommunicera/samverka med skolledning, elevhälsan, specialpedagoger, personalgrupper och aktörer *Utveckla studie- och yrkesvägledningsarbetet i de yngre åldrarna Att organisera och att handlägga ärenden för att säkra övergångar till mottagande gymnasieskolor KVALIFIKATIONER Du bör ha en examen i studie - och yrkesvägledning eller annan relevant högskoleutbildning. Som SYV har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar samt ta tillvara och utveckla den kompetens som finns hos varje elev. *Vi ser gärna att du har ett starkt intresse av entreprenörskap samt ha goda arbetsmarknadskunskaper *Du skall ha goda IT-kunskaper och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. *Du ska också ha en vilja och ett engagemang för att utveckla studie- och yrkesvägledningsarbetet. Erfarenhet av studie- och yrkesvägledning på olika skolnivåer är meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är det viktigt att du uppnått en personlig mognad och är du empatisk, initiativrik, ansvarstagande, flexibel, handlingskraftig och självständig. Tydlighet, integritet, professionalism och lyhördhet är honnörsord för dig i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och kan självständigt prioritera och planlägga ditt arbete. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Välkommen med din ansökan! Kollektivavtal finns. Vi undan ber oss erbjudanden om hjälp med rekrytering och platsannonser vänligen respektera detta.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga SYV Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYV Studie- och yrkesvägledare

Vikariat till Grundskolan åk 4 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 4 i minst 1år. Gärna med SVA-behörighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 11 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Vikariat åk4" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat till Grundskolan åk 4 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat till Grundskolan åk 4 JPK EDUCATION AB

Modersmålslärare Finska
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Till kommande läsår söker vi en: Modersmålslärare i Finska, Årskurs F- 8 med ca 8-10 elever. Tillträde i augusti. ca 2-3 timmar/vecka, inkl planeringstid. Anställning sker under förutsättning av elevunderlag. Krav: tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning alt. behörighet från Högskoleverket. Skall styrkas i ansökan. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar även flytande svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "MM Finska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Finska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Finska

Modersmålslärare Grekiska
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Till kommande läsår 14/15 söker vi en: Modersmålslärare i Grekiska, Årskurs F- 7 med ca 6-8 elever. Tillträde i augusti. ca 1-3 timmar/vecka, inkl planeringstid. Anställning sker under förutsättning av elevunderlag. Krav: tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning alt. behörighet från Högskoleverket. Skall styrkas i ansökan. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar även flytande svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "MM Grekiska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Grekiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Grekiska

Vikariat till Grundskolan åk 5 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 5 i minst 1år med chans till förlängning. Gärna med SVA-behörighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 11 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Vikariat åk5" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat till Grundskolan åk 5 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat till Grundskolan åk 5 JPK EDUCATION AB

Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 3 under en föräldraledighet. Gärna med SVA-behörighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 11 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk3" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB

Spanska & Engelska åk 7-9 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker en positiv Engelskalärare till åk 7-9 med start 11/8 2014 på 50%. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Engelska". Kollektivavtal finns.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Spanska & Engelska åk 7-9 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spanska & Engelska åk 7-9 JPK EDUCATION AB

Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 3 under en föräldraledighet. Gärna med SVA-behörighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 11 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk3" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB

Tillsvidare tjänst åk 5 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs fem. Gärna med SVA-behörighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 11 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Vikariat åk5" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Tillsvidare tjänst åk 5 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tillsvidare tjänst åk 5 JPK EDUCATION AB

SYV Studie- och yrkesvägledare
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Studie- och yrkesvägledning är en viktig funktion för att våra elever ska kunna göra medvetna och väl underbyggda val gällande sin egen framtid.Som studie och yrkesvägledare har du en aktiv roll att stötta och uppmuntra eleverna i sin utveckling och det utifrån deras egna förutsättningar och behov. ARBETSUPPGIFTER *Vägledande samtal via bokade besök, drop-in, telefon eller mejl för åk 9 inför deras gymnasieval. *Informera om CSN och annan studieinformation kring exempelvis gymnasieintag *Hålla i gruppinformation *Kommunicera/samverka med skolledning, elevhälsan, specialpedagoger, personalgrupper och aktörer *Utveckla studie- och yrkesvägledningsarbetet i de yngre åldrarna Att organisera och att handlägga ärenden för att säkra övergångar till mottagande gymnasieskolor KVALIFIKATIONER Du bör ha en examen i studie - och yrkesvägledning eller annan relevant högskoleutbildning. Som SYV har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar samt ta tillvara och utveckla den kompetens som finns hos varje elev. *Vi ser gärna att du har ett starkt intresse av entreprenörskap samt ha goda arbetsmarknadskunskaper *Du skall ha goda IT-kunskaper och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. *Du ska också ha en vilja och ett engagemang för att utveckla studie- och yrkesvägledningsarbetet. Erfarenhet av studie- och yrkesvägledning på olika skolnivåer är meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Som person är det viktigt att du uppnått en personlig mognad och är du empatisk, initiativrik, ansvarstagande, flexibel, handlingskraftig och självständig. Tydlighet, integritet, professionalism och lyhördhet är honnörsord för dig i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och kan självständigt prioritera och planlägga ditt arbete. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Välkommen med din ansökan! Kollektivavtal finns. Vi undan ber oss erbjudanden om hjälp med rekrytering och platsannonser vänligen respektera detta.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga SYV Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYV Studie- och yrkesvägledare

Lärarvikariat till Grundskolan åk 2
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare med SVA-behörighet som kan arbeta hos oss i årskurs 2 under en föräldraledighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag omgående. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk2" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikariat till Grundskolan åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikariat till Grundskolan åk 2

Modersmålslärare Finska JPK EducationAB
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker en: Modersmålslärare i Finska, Årskurs F- 8 med ca 8-10 elever. Tillträde i augusti. ca 3 timmar/vecka, inkl planeringstid. Anställning sker under förutsättning av elevunderlag. Krav: tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning alt. behörighet från Högskoleverket. Skall styrkas i ansökan. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar även flytande svenska i tal & skrift. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "MM Finska". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Finska JPK EducationAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Finska JPK EducationAB

Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 3 under en föräldraledighet. Gärna med SVA-behörighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är snarast. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk3" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat till Grundskolan åk 3 JPK EDUCATION AB

Fra/Eng/Bild lärare till åk 7-9
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv lärare i franska/engelska och bild. Tjänsten är ett vikariat med start 7/1-15 och pågår i ca 1år. Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka arbetssituation och verksamhet, samt frihet för dig som pedagog. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. * Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan * Utdrag från belastningsregistret från polisen skall uppvisas inför anställning! Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Ansökan fra/eng/bild 7-9" och ditt namn. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi frånsäger oss all rekryteringshjälp vänligen respektera detta!
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fra/Eng/Bild lärare till åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fra/Eng/Bild lärare till åk 7-9

Fritidspedagog/Köksbiträde
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker en utbildad Fritidspedagog som även kan backa upp i vår skolmatsal. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att vara en resurs för barn som behöver tydliga riktlinjer samtidigt som man ska se till barnens olika behov av stöttning. Du ska kunna skapa situationer där barn/elever lyckas och hjälpa till att upprätta och praktiskt arbeta med åtgärdsprogram i samverkan med andra aktörer. Backa upp i köket under den stressigaste tiden på lunchen. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som är trygg i sig själv, tar egna initiativ, är positiv och engagerad samt har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. En viktig uppgift är att kunna kommunicera på ett positivt sätt gällande frågor med barn, föräldrar samt andra berörda. Det är viktigt att du behärskar flytande svenska i tal & skrift. Du kommer arbeta i skolmatsalen på förmiddagarna och på fritids på eftermiddagarna. Tjänsten är på 50% uppdelat 1,5h i skolbespisningen och 2,5h på fritids. Vi ser gärna manliga sökanden för en jämnare könsfördelning. UTBILDNINGSKRAV Dokumenterad fritidsg på högskolenivå samt minst 1 års tidigare arbetserfarenhet av arbete i barngrupp eller liknande. (Ska styrkas i ansökan) Meriterande är arbete med barn med särskilda behov. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undan ber oss erbjudanden om hjälp med rekrytering och platsannonser vänligen respektera detta.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Köksbiträde jobb, Fritidspedagog/Köksbiträde Botkyrka, Fritidspedagog/Köksbiträde Botkyrka Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Köksbiträde

Fra/Eng lärare till åk 7-9
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv lärare i franska/engelska. Tjänsten är ett vikariat med start 7/1-15 och pågår i ca 1år. Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka arbetssituation och verksamhet, samt frihet för dig som pedagog. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. * Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan * Utdrag från belastningsregistret från polisen skall uppvisas inför anställning! Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Ansökan fra/eng 7-9" och ditt namn. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi frånsäger oss all rekryteringshjälp vänligen respektera detta!
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Fra/Eng lärare till åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fra/Eng lärare till åk 7-9

Bildlärare åk 6-9
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker en positiv Bildlärare till åk 6-9 med start 7/1 2015. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan "Bildlärare". Kollektivavtal finns.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Bildlärare åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bildlärare åk 6-9

Innovativ Slöjdslärare åk 3-9
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Botkyrka Friskola söker en slöjdlärare från höstterminen 2015. Tjänsten är heltid och tillsvidare. Vi ser helst att sökandena är behöriga. Tillträde kan ske redan under vårterminen (för planering och upplägg) eller till höstterminsstarten i augusti. Nya läroplanens centrala innehåll samt kunskapskrav ger slöjdämnet en helt ny dimension där gamla slöjdtraditioner, med uppdelning mellan sy och trä, där det finns en massa maskiner av olika slag, där man syr idrottspåsar, sandpapprar skärbrädor etc. Nu behöver man tänka nytt. Och det är just dig vi söker - som vill och kan tänka nytt. Vi har - en tvåparallellig skola, med ca 20 elever per klass och har lagt in 300 slöjdtimmar i timplanen Vi vill att du är väl förtrogen med att arbeta utifrån slöjdprocessen, från idé till färdig produkt. Erfarenhet från tidigare tjänstgöring som slöjdlärare är en merit. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Vi kommer även begära ett utdrag från belastningsregistret. Märk din ansökan med "Ansökan Slöjdlärare och ditt namn". Gå gärna in på vår hemsida för vidare information www.botfri.se Några av de förmåner du får hos oss är företagshälsovård, lediga höstlov och bärbar dator. Kollektivavtal finns. Besked om tillsatt tjänst lämnas till dem som varit på intervju. Vi frånsäger oss all rekryteringshjälp vänligen respektera detta!
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Innovativ Slöjdslärare åk 3-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innovativ Slöjdslärare åk 3-9

Speciallärare 50%
Botkyrka Friskola är en f-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Vi är en liten skola med ett stort engagemang. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever och vi har ett väldigt gott arbetsklimat på skolan. Vi söker en utbildad speciallärare på 50%. Vi söker dig som kan bygga upp och utveckla inkluderande stödverksamhet mot de äldre åldrarna. Tillsammans med arbetslaget utformar du stödverksamheten med elevens bästa i fokus. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med och undervisa elever som är i behov av särskilt stöd. Undervisningen sker i klass och i smågrupper. Du ska kunna skapa situationer där barn/elever lyckas och hjälpa till att upprätta och praktiskt arbeta med åtgärdsprogram i samverkan med andra aktörer. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som är trygg i sig själv, tar egna initiativ, är positiv och engagerad samt har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid behörighet och erfarenhet. En viktig uppgift är att kunna kommunicera på ett positivt sätt och vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor med barn, föräldrar samt andra berörda. Det är viktigt att du behärskar flytande svenska i tal & skrift då du bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och är med på föräldramöten. UTBILDNINGSKRAV Dokumenterad lärarutbildning på högskolenivå samt minst 1 års tidigare arbetserfarenhet av arbete i barngrupp eller liknande. (Ska styrkas i ansökan) Meriterande är arbete med barn med särskilda behov. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Gå gärna in på vår hemsida för vidare information www.botfri.se Kollektivavtal finns. Vi undan ber oss erbjudanden om hjälp med rekrytering och platsannonser vänligen respektera detta.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare 50%


Sök lediga jobb Botkyrka Friskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se