Botkyrka kommun, Björkhaga Skola jobb - lediga jobb

Botkyrka kommun, Björkhaga Skola jobb Botkyrka kommun, Björkhaga Skola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i grundskolans tidigare år- Botkyrka

 2. Speciallärare/specialpedagog med lärarbehörighet- Botkyrka

 3. Lärare i Tyska och Engelska- Botkyrka

 4. Lärare i trä- och metallslöjd- Botkyrka

 5. Lärare åk 4-6- Botkyrka

 6. Lärare åk 4-6- Botkyrka

 7. Lärare i förskoleklass- Botkyrka

 8. Skolsköterska- Botkyrka

 9. Speciallärare- Botkyrka

 10. Lärare i sv/en åk 7-9 tillsvidare, Björkhaga skola- Botkyrka

 11. Lärare i grundskolans senare år HKK/EN- Botkyrka

 12. Lärare till åk 3, 75 % Björkhaga skola- Botkyrka

 13. Lärare 7-9 ma/no/tk Björkhaga skola- Botkyrka

 14. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Botkyrka

 15. Kock/Kokerska med ansvar som arbetsledare- Botkyrka

 16. Specialpedagog till Björkhaga skola- Botkyrka

 17. Lärare till åk 1, Björkhaga skola- Botkyrka

 18. Skolvaktmästare- Botkyrka

 19. Skoladministratör- Botkyrka

 20. Lärare i No/Tk gr åk 7-9, Björkhaga skola- Botkyrka

 21. Lärare Ma/No/Tk åk 7-9 Björkhaga skola- Botkyrka

 22. Lärare i Hkk, gr 6-9 och sär 6-9, Björkhaga skola- Botkyrka

 23. Skolsköterska- Botkyrka

 24. Två 4-6 lärare till Björkhaga skola- Botkyrka

 25. Skoladministratör- Botkyrka

 26. Skolvaktmästare- Botkyrka

 27. Lågstadielärare till Björkhaga skola- Botkyrka

 28. Lärare åk 4-6 sv,en,so till Björkhaga skola- Botkyrka

 29. Skolsköterska 100% till Björkhaga skola- Botkyrka

 30. Lärare åk 1, Björkhaga skola- Botkyrka

 31. Lågstadielärare, tills vidare, Björkhaga skola- Botkyrka

 32. Mellanstadielärare till åk 6, tills vidare anställning- Botkyrka

 33. Mellanstadielärare till åk 5, tills vidare anställning- Botkyrka

 34. Lärare i tyska åk 6-9, Björkhaga skola- Botkyrka

 35. Modersmålslärare i bosniska/serbokroatiska, 1 tim/v- Botkyrka

 36. IT-stöd till Björkhaga skola- Botkyrka

 37. Speciallärare med språkinriktning, heltid till Björkhaga skola- Botkyrka

 38. Musiklärare tills vidare, Björkhaga skola- Botkyrka

 39. Mellanstadielärare till åk 6, tills vidare anställning- Botkyrka

 40. Mellanstadielärare till åk 4, tills vidare anställning- Botkyrka


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans tidigare år
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag ca. 610 barn och elever från förskoleklass till år 9. Bland dessa ingår också Botkyrka musikklasser, kommunövergripande resursgrupp, grundsärskola och lärstudio. På Björkhaga skola jobbar en positiv och engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag och med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement ingår i ett 6-16 årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett arbetslag åk F-3 och tillsammans med andra lärare och fritidspersonal arbeta för att eleverna ska känna sig trygga och nå kunskapsmålen. Arbetet innebär bl a undervisning i svenska, matematik, so, no och enegelska för de yngre åldrarna. Du kommer även vara mentor för en åk 3, vilket bl a innebär att du behöver skapa goda relationer med föräldrarna. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning för de yngre åldrarna åk F-3 med examen. Erfarenhet av undervisning i de yngre åldrarna krävs för denna tjänst.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Speciallärare/specialpedagog med lärarbehörighet
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag drygt 600 barn och elever från förskoleklass till åk 9. I detta ingår också Botkyrka musikklasser, kommunövergripande resursgrupp, grundsärskola och lärstudio. På Björkhaga skola arbetar en positiv och engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag och med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement kommer att ingå i ett 6-16 årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER I denna tjänst arbetar du direkt under rektor och ingår i skolans elevhälsoteam. Du arbetar verksamhetsövergripande samt tillsammans med annan speciallärare och resurslärare i skolans lärstudio. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta handledning och konsultation för pedagoger, pedagogiska utredningar samt stöd för elever. Du * deltar i arbetet med att göra pedagogiska kartläggningar och utreda elevers behov av särskilt stöd * samarbetar med lärarna för att hitta arbetssätt och former att stötta elever i behov av särskilt stöd * ger specialpedagogisk handledning och stöd i upprättandet av åtgärdsprogram * medverkar i resultatuppföljning Samarbete med externa instanser ingår också. KVALIFIKATIONER Vi söker en speciallärare alternativt specialpedagog med lärarbehörighet F-6 och önskar oss en erfaren person med kunskaper/erfarenheter inom områdena läs- och skrivsvårigheter, matematiksvårigheter och andra inlärningsstörningar. Kunskaper/erfarenheter när det gäller psykosocial problematik, tal och språk och/eller svenska som andra språk är meriterande. Du har vana vid att göra pedagogiska utredningar, att ge handledning och konsultation samt att arbeta med direkt stöd för elever. Viktiga förmågor: - Flexibel i tanke och handling - Ansvarstagande och engagerad - Har lätt för att samarbeta och skapa relationer - Tydlig muntligt och skriftligt - Lösningsfokuserad Erfarenhet av arbete i multikulturella miljöer är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog med lärarbehörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog med lärarbehörighet

Lärare i Tyska och Engelska
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag drygt 600 barn och elever från förskoleklass till åk 9. I detta ingår också Botkyrka musikklasser, en kommunövergripande undervisningsgrupp, grundsärskola och lärstudio. Här jobbar en engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement kommer att ingå i ett 6-16-årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Du undervisar i ämnena tyska och engelska i åk 6-9. Du är ansvarig mentor för en klass på högstadiet tillsammans med annan lärare. Du ingår i ett av högstadiet två arbetslag och arbetar nära de övriga lärarna i team. I arbetslaget ansvarar ni tillsammans för att undervisningen som helhet hållet hög kvalitet och möter elevernas olika behov i deras utveckling kunskapsmässigt och socialt. KVALIFIKATIONER Du är behörig i ämnena tyska och engelska i åk 6-9. Du är lösningsfokuserad och har erfarenhet av att stödja elever i sin utveckling mot kunskapskraven med utgångspunkt i deras styrkor. Viktiga förmågor: - Genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser - Engagerad - Strukturerad - Lagspelare såväl som eget ansvar Erfarenhet av arbete i multikulturella miljöer är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Tyska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Tyska och Engelska

Lärare i trä- och metallslöjd
Arbetsplatsbeskrivning Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag ca. 500 barn och elever från förskoleklass till år 9. I detta ingår också Botkyrka musikklasser, kommunövergripande resursgrupp, grundsärskola och lärstudio. Till hösten ökar antal elever på högstadiet med runt 100 elever. På Björkhaga skola jobbar en positiv och engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag och med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement kommer att ingå i ett 6-16 årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i trä- och metallslöjd åk 3-9 Du ingår i ett av skolans arbetslag. I tjänsten ingår mentorskap för en klass eller grupp elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarutbildning med behörighet i trä-och metallslöjd. Viktiga förmågor: -Inspirerande och engagerad -Lagspelare såväl som eget ansvar -Kan möta elever där de befinner sig -Deltar i den pedagogiska debatten -Vill jobba i en skola som blickar framåt Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i trä- och metallslöjd
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd

Lärare åk 4-6
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag drygt 600 barn och elever från förskoleklass till åk 9. I detta ingår också Botkyrka musikklasser, en kommunövergripande undervisningsgrupp, grundsärskola och lärstudio. Här jobbar en engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement kommer att ingå i ett 6-16-årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Du undervisar på mellanstadiet åk 4-6 med fokus matematik och no/teknik. Du är ansvarig mentor för en klass i åk 4. Du ingår i mellanstadiets arbetslag och arbetar nära de övriga lärarna i team. I arbetslaget ansvarar ni tillsammans för att undervisningen som helhet hållet hög kvalitet och möter elevernas olika behov i deras utveckling kunskapsmässigt och socialt. KVALIFIKATIONER Du är behörig upp till åk 6 i ämnena svenska/sva, ma, no/teknik, eng och bild. Du är lösningsfokuserad och har erfarenhet av att stödja elever i sin utveckling mot kunskapskraven med utgångspunkt i deras styrkor. Viktiga förmågor: - Genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser - Engagerad - Strukturerad - Lagspelare såväl som eget ansvar Erfarenhet av arbete i multikulturella miljöer är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4-6

Lärare åk 4-6
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag drygt 600 barn och elever från förskoleklass till åk 9. I detta ingår också Botkyrka musikklasser, en kommunövergripande undervisningsgrupp, grundsärskola och lärstudio. Här jobbar en engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement kommer att ingå i ett 6-16-årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Du undervisar på mellanstadiet åk 4-6 med fokus matematik och no/teknik. Du är ansvarig mentor för en klass i åk 4. Du ingår i mellanstadiets arbetslag och arbetar nära de övriga lärarna i team. I arbetslaget ansvarar ni tillsammans för att undervisningen som helhet hållet hög kvalitet och möter elevernas olika behov i deras utveckling kunskapsmässigt och socialt. KVALIFIKATIONER Du är behörig upp till åk 6 i ämnena svenska/sva, ma, no/teknik, eng och bild. Du är lösningsfokuserad och har erfarenhet av att stödja elever i sin utveckling mot kunskapskraven med utgångspunkt i deras styrkor. Viktiga förmågor: - Genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser - Engagerad - Strukturerad - Lagspelare såväl som eget ansvar Erfarenhet av arbete i multikulturella miljöer är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4-6

Lärare i förskoleklass
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag ca. 610 barn och elever från förskoleklass till år 9. Bland dessa ingår också Botkyrka musikklasser, kommunövergripande resursgrupp, grundsärskola och lärstudio. På Björkhaga skola jobbar en positiv och engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag och med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement ingår i ett 6-16 årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett team av lärare, förskollärare och fritidspersonal som arbetar med förskoleklass och åk 1 på Björkhaga skola. Tillsammans arbetar ni för att skapa en trygg, strukturerad och stimulerande lärmiljö för eleverna under hela deras dag. Du sätter lek och lärande i fokus, värdesätter god kontakt med föräldrar och stimuleras av att arbeta i arbetslag tillsammans med andra pedagoger. KVALIFIKATIONER Genomförd och avslutad förskollärarutbildning eller lärarexamen och lärarlegitiomation för de yngre åldrarna F-3. Spetskompetens inom språkutveckling och matematik är en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med både förskoleklass och till viss del fritidsverksamhet.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Skolsköterska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi utökar nu omfattningen av skolsköterska på vår skolenhet. Du som söker får ansvar för årskurs 6-9 samt förberedelseklassen. Samarbete med redan befintlig skolsköterska ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du är barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vidareutbildning inom barnhälsovård eller distrikt är ett krav. Erfarenhet av skolhälsovård är önskvärd.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Speciallärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Speciallärarstöd åk 1-9, med huvudsakligt fokus på låg- och mellanstadiet. Du ingår i elevhälsoteamet tillsammans med rektor, skolsköterska, kurator, syv samt ytterligare en speciallärare och specialpedagog. KVALIFIKATIONER Du har erfoderlig utbildning och gärna erfarenhet av arbete med matematik. Vi sätter stort värde på ett formativt arbetssätt och ett relationellt förhållningssätt. Du har erfarenhet av att organisera och strukturera arbetet med stöd för elever i behov av särskilt stöd. Du använder tekniska hjälpmedel som komplement i ditt arbete.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Botkyrka, Speciallärare Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Lärare i sv/en åk 7-9 tillsvidare, Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola (f-9) ligger naturskönt, ca 5 min. promenad från Tumba centrum och pendeltågstation. Skolan har kulturinriktning där eleverna från åk 4 väljer mellan musikspår eller öppet kulturspår med bl.a. film/foto och konst/hantverk. Vi arbetar i stadie-, årskursvisa och ämneslag och värdesätter ett formativt arbetssätt för bedömning och betygssättning. Under läsåret 2014-15 satsar vi, förutom på måluppfyllelse, på språkutveckling och utveckling av skolbiblioteket, elevinflytande, ett demokratiskt förhållningssätt, trygghet och studiero samt på inriktningen öppet kulturspår. Ett IT-baserat arbetssätt tillämpas och utvecklas kontinuerligt i hela verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ca 50/50 svenska och engelska i åk 7, 8 och 9 samt delat mentorskap i åk 7. Extern rekryteringshjälp undanbedes! KVALIFIKATIONER Lärarexamen är ett krav för sökande till denna tjänst. Erfarenhet av undervisning i svenska och engelska i grundskolans senare år är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i sv/en åk 7-9 tillsvidare, Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i sv/en åk 7-9 tillsvidare, Björkhaga skola

Lärare i grundskolans senare år HKK/EN
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola (f-9) ligger naturskönt, ca 5 min. promenad från Tumba centrum och pendeltågstation. Skolan har kulturinriktning där eleverna från åk 4 väljer mellan musikspår eller öppet kulturspår med bl.a. film/foto och konst/hantverk. Vi arbetar i stadie-, årskursvisa och ämneslag och värdesätter ett formativt arbetssätt för bedömning och betygssättning. Under läsåret 2014-15 satsar vi, förutom på måluppfyllelse, på språkutveckling och utveckling av skolbiblioteket, elevinflytande, ett demokratiskt förhållningssätt, trygghet och studiero samt på inriktningen öppet kulturspår. Ett IT-baserat arbetssätt tillämpas och utvecklas kontinuerligt i hela verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Hkk i grundskolans åk 6, 9 och i särskolans åk 6-9 samt undervisning i språkval en i skolåren 7-9. Tjänsten är fördelad ca 70 hkk/30 en. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och legitimation krävs. Erfarenhet är önskvärd.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år HKK/EN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år HKK/EN

Lärare till åk 3, 75 % Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga f-9 skola är en arbetsplats med kulturinriktning och mycket god stämning. Skolan ligger på 5 min avstånd från pendeltågstation och lärarna arbetar i arbetslag runt skolåren och stadievis. Elevhälsoteamet har representanter i stadiemötena. Vi söker nu en klasslärare till åk 3 för läsåret 2014-2015. Ordinarie lärare ingår i skolans satsning på tvålärarsystem på mellanstadiet. ARBETSUPPGIFTER Klassföreståndare och lärare som samarbetar i arbetslag i en verksamhet som strävar mot tvålärarsystem och inkludering. Tjänsten är ett läsårsvikariat med möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. KVALIFIKATIONER Lärarexamen mot grundskolans tidigare år Erfarenhet är meriterande ÖVRIGT Vi undanber oss all extern reryteringshjälp!
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till åk 3, 75 % Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till åk 3, 75 % Björkhaga skola

Lärare 7-9 ma/no/tk Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga är en f-9 skola med kulturinriktning och god stämning. Skolan ligger naturskönt på 5 min. promenadavstånd från Tumba pendeltågstation. Elevhälsoteamet har representanter i stadiemötena och vi arbetar i arbetslag runt skolår, ämnen och stadier. Skolans NO-institution är exceptionell i sitt slag. ARBETSUPPGIFTER Legitimerad lärare i ma, bi, fy, ke och te till grundskolans senare år. Du ingår i ämneslag ma/no och i arbetslag högstadiet. I tjänsten ingår mentorskap i en av skolans högstadieklasser. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation är ett krav för sökande till denna tjänst. Vi söker en lärare för undervisning i åk 7, 8 och 9 i ma, no+ te, med utbildning för grundskolans högstadium. Du är en engagerad lärare som trivs i ett arbetsklimat där måluppfyllelse, socialt engagemang, kollegialt lärande med satsningar för kreativa, IT-anknutna arbetssätt tillsammans med formativ bedömning är högprioriterade. Dokumenterade erfarenheter från dessa områden är meriterande. Du har erfarenhet av undervisning i ämnena på högstadiet, och har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till elever, kollegor och skolledning.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 7-9 ma/no/tk Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 7-9 ma/no/tk Björkhaga skola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag ca. 500 barn och elever från förskoleklass till år 9. Här jobbar en positiv och engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag och med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement ingår i ett F-9 årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett arbetslag med övriga som arbetar inom fritidsverksamheten men även ha ett nära samarbete i skolsamverkan med mentorer/lärare i år F-1. KVALIFIKATIONER Du har fritidspedagogutbildning med erfarenhet av arbete inom fritidsverksamhet. Vi ser gärna att du inspireras av utveckling/mål och har vilja att våga tänka om och tänka nytt. Tillsammans med oss skapar du en fritidsverksamhet som genomsyrar hela skoldagen och där barnen/eleverna trivs och känner sig trygga. Att vara lagspelare är viktigt så väl som en god relation till föräldrar. Erfarenhet av arbete inom fritidsverksamhet är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss all extern rekryteringshjälp.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Kock/Kokerska med ansvar som arbetsledare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9-skola med ca 500 elever och ett hundratal personal som ligger på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Vi söker nu en riktigt vass kock/arbetsledare för ett långtidsvikariat med möjlighet till förlänging. Du vill skapa fina måltidsupplevelser samt ha driftsansvar för skolrestaurangen i Björkhaga skola. Du är en nyckelspelare som kommer att ges stora möjligheter att påverka ditt arbete. Som arbetsledare ansvarar du för matens kvalité och resultatet för enheten baserat på uppdraget, Botkyrka kommuns värderingar och arbetssätt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker till Björkhaga skola med drygt 500 elever och ca 100 personal en kock/arbetsledare som vill leda arbetet med att skapa måltidsupplevelser! Tjänsten är ett långtidsvikariat med start snarast enl. överenskommelse, varaktigt till 21 augusti 2015 med möjlighet till förlängning. Arbetet innebär bland annat att: - leda och fördela arbetet inom verksamheten med fokus på förbättringar och utveckling, - ha ett övergripande arbetsledande ansvar för medarbetarna på enheten, - leda och fördela arbetet med tillagning av de dagliga skolmåltiderna och mellanmål till fritids, - ha daglig kontakt med gästerna för att säkerställa att måltiden lever upp till ställda förväntningar, - vara ansvarig för lokal planering för inköp och tillagning av kommunens menyer för skolmaten, - ansvara för beställningar, inköp och inventering, samt hålla berörda medarbetare uppdaterade kring hur dessa rutiner ska skötas, - ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs och uppdateras - finnas som stöd och inspiratör till våra medarbetare i köket KVALIFIKATIONER Du har köksmästarutbildning, kostekonomutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt flerårig yrkeserfarenhet. Dokumenterat goda ledaregenskaper. Ett genuint matrintresse och ett engagemang för aktuella matfrågor. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Gästfokus och en hög servicekänsla. God kostnadskontroll. Erfarenhet av elektroniska beställningar samt kostdatasystem. Erfarenhet av och dokumenterat goda vitsord från liknande arbete är ett krav. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet, då tjänsten kan komma att förlängas. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. ÖVRIGT Vi undanber oss all extern rekryteringshjälp!
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska med ansvar som arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska med ansvar som arbetsledare

Specialpedagog till Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en naturskönt belägen f-9 skola med kulturinriktning i Tumba. Skolan ligger på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Skolan rymmer, förutom ca 600 elever i klasserna f-9, en förberedelseklass för åk 7-9, en särskolegrupp för åk 7-9 och Björkhagagruppen, en kommunövergripande undervisningsgrupp med åtta elevplatser för skola med behandling. Ett hundratal personal tjänstgör totalt i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en specialpedagog till Björkhagagruppen, en kommunövergripande verksamhet som innebär skola med behandling från socialtjänsten. Undervisningen sker i egna lokaler i liten grupp av sju placerade elever i åk 4-7. För tjänsten krävs samarbete med elever och föräldrar, ytterligare lärare, verksamhetens samordnare, rektor och två behandlare från socialtjänsten som är på plats under den samlade skoldagen. Som mentor och lärare ansvarar du för elevernas iup, lpp, hjälpmedel, anpassningar, uppföljningar och möten med andra myndigheter. KVALIFIKATIONER Lärarexamen ínr. grundskola 4-9 med påbyggnad mot specialpedagog eller motsvarande utbildning. Det är en fördel om matematikämnet finns i sökandens utbildning. Erfarenhet av verksamhet som speciallärare eller specialpedagog är önskvärt. Dokumenterad kompetens och erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande, liksom ett formativt och inkluderande arbetssätt. Erfarenhet av undervisningsansvar för elevgrupper med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, erfarenhet av planering, genomförande och uppföljning av undervisning i liten elevgrupp. ÖVRIGT Stor vikt fästs vid personlighet och erfarenhet för denna tjänst. Vi undanber oss alla former av extern rekryteringshjälp!
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Björkhaga skola

Lärare till åk 1, Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9skola med kulturinriktning i Tumba. Skolan som har nära 600 elever och ett hundratal personal ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. ARBETSUPPGIFTER Våra två förstaklasser växer och vi behöver utöka vår personalstyrka med ännu en lärare för att skapa mera utrymme för våra yngsta elever. Du är mentor för ca 20 elever och har undervisning med skolsamverkan från fritids. Som lärare i åk 1 ingår du i lågstadiets arbetslag tillsammans med lärare i åk 1, 2 och 3. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning mot åk 1-3 ÖVRIGT Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi undanber oss all extern rekryteringshjälp.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till åk 1, Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till åk 1, Björkhaga skola

Skolvaktmästare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en kommunal f-9-skola i Tumba på bekvämt gångavstånd från pendeltågsstation och centrum. I skolan finns drygt 500 elever och här arbetar ca 100 personal. Vi söker nu en efterträdare till vår vaktmästare som går vidare till nya utmaningar! Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. ARBETSUPPGIFTER Vaktmästaren på Björkhaga skola är en viktig person som ser till att vardagen i skolan fungerar. Vaktmästaren har dagliga kontakter med elever, personal, övriga medarbetare i kommunen samt externa leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår fastighetsskötsel inomhus, skyddsronder, övervakning och utförande av vissa el- och VVS-uppgifter, ansvar för post, beställning av förbrukningsmateriel och inventarier, sophantering och annan service. Vaktmästaren ansvarar för felanmälningar, låssystem, brandskydd och larm. KVALIFIKATIONER Du behöver kunna utför enklare reparationer och vara väl förtrogen med handverktyg, tillsyn av tekniska installationer mm. Du har utbildning för- och erfarenhet av att sköta fastigheter. Du har kännedom inom el. VVS, ventilation mm. Du är tekniskt lagd och klarar de flesta sysslor som har med fastighetsservice att göra. Du förstår, talar och skriver svenska obehindrat och kan verifiera detta. Du har lätt att samarbeta med skolans olika yrkesgrupper och ett gott förhållningssätt till elever, föräldrar och kollegor är självklart. Körkort för personbil är ett absolut krav för att komma ifråga för denna tjänst, liksom grundläggande kunskaper i data. Tidigare erfarenhet av arbete som skolvaktmästare och IT-kunskaper är meriterande, liksom behörighet i el. Har du dokumenterade kunskaper inom något hantverk, t.ex. måleri eller snickeri, så är detta meriterande för tjänsten, liksom viss erfarenhet av administration. ÖVRIGT Obs! Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under tiden för annonsens publicering. All extern rekryteringshjälp undanbedes bestämt!
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvaktmästare jobb, Skolvaktmästare Botkyrka, Skolvaktmästare Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvaktmästare

Skoladministratör
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola med kulturprofil, naturskönt belägen i Tumba på 5 min gångavstånd från pendeltågsstation. Vi söker nu en engagerad och positiv skoladministratör som är skolans ansikte utåt och som kan ge service till skolans personal, elever, föräldrar och skolledning. ARBETSUPPGIFTER Du är skolans ansikte utåt och ska ge service till medborgare, skolledning och skolans övriga personal och självständigt handlägga ekonomiska och personaladministrativa ärenden. I arbetsuppgifterna ingår även vikarieanskaffning, elevregistrering, uppföljning, diarieföring och ansvar för arkiv, telefoniansvarig på skolan samt vara behjälplig i skolval. I arbetsuppgifterna ingår även inköp och sedvanliga kontorsgöromål. KVALIFIKATIONER Du behöver vara utbildad med inriktning på ekonomi och personal, ha en grundutbildning i ekonomi och organisationslära. Det är önskvärt med viss pedagogisk utbildning. Det är meriterande om du är utbildad i Extens, Economa IOF och Economa ROR samt Beslutsstöd. Du behöver vara kunnig i och ha erfarenhet av att organisera modersmåls- och tolkbeställningar samt kunna ta del av nyheter som kommer inom de olika systemen. Du har kunskap inom andra administrativa system såsom HRM personal- och rapporteringssystem. Goda kunskaper i Officepaketet är ett absolut krav. Till ditt stöd finns skolans bitr.rektor/intendent. Erfarenhet krävs. För att uppfylla kraven till tjänsten behöver du visa att du är stresstålig, noggrann, har ansvarskänsla och god kommunikationsförmåga. Tidigare erfarenhet av tjänstgöring som skoladministratör är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss bestämt alla former av extern rekryteringshjälp!
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Botkyrka, Skoladministratör Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Lärare i No/Tk gr åk 7-9, Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola som ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. I skolan arbetar ett hundratal vuxna med nära 600 elever i olika byggnader. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en legitimerad lärare i No/Tk för tillsvidareanställning. Under kommande läsår är tjänsten riktad mot undervisning i No-ämnena i åk 7 och 8 och i Teknik i åk 8. I arbetsuppgifterna ingår kollegialt samarbete i arbetslaget på högstadiet, ett delat ansvar för No-institutionen och delat mentorskap för en klass. Som nyanställd på skolan får du en kollega som mentor. KVALIFIKATIONER Examen och lärarlegitimation mot No-ämnena och teknik är ett krav. Är du även behörig i matematik är det meriterande. Intresse för IT-användning och formativ bedömning är till fördel. Tidigare erfarenhet av undervisning i grundskolans högstadium är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i No/Tk gr åk 7-9, Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i No/Tk gr åk 7-9, Björkhaga skola

Lärare Ma/No/Tk åk 7-9 Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola som ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. I skolan arbetar ett hundratal vuxna med nära 600 elever i olika byggnader. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en legitimerad lärare i Ma/No/Tk för tillsvidareanställning. I arbetsuppgifterna ingår kollegialt samarbete i arbetslaget på högstadiet, ett delat ansvar för No-institutionen och delat mentorskap för en klass. Som nyanställd på skolan får du en kollega som mentor. KVALIFIKATIONER Examen och lärarlegitimation är önskvärt. Intresse för IT-användning och formativ bedömning är till fördel. ÖVRIGT Alla former av extern rekryteringshjälp undanbedes!
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No/Tk åk 7-9 Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No/Tk åk 7-9 Björkhaga skola

Lärare i Hkk, gr 6-9 och sär 6-9, Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola som ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. I skolan arbetar ett hundratal vuxna med nära 600 elever i olika byggnader. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i hem- och konsumentkunskap i grundskolan och särskolan åk 6-9. Delat mentorskap för klass på högstadiet. KVALIFIKATIONER Examinerad och legitimerad lärare i hem- och konsumentkunskap. Erfarenhet av undervisning på högstadiet och i särskolans högstadium är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt alla former av rekryteringshjälp!
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Hkk, gr 6-9 och sär 6-9, Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Hkk, gr 6-9 och sär 6-9, Björkhaga skola

Skolsköterska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vår ena skolsköterska går nu vidare till nya utmaningar. Du som söker får ansvar för årskurs 6-9 samt förberedelseklassen. Samarbete med redan befintlig skolsköterska ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du är barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vidareutbildning inom barnhälsovård eller distrikt är ett krav. Erfarenhet av skolhälsovård är önskvärd. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt alla former av extern rekryteringshjälp.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Två 4-6 lärare till Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9skola med kulturinriktning i Tumba. Skolan som har nära 600 elever och ett hundratal personal ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Som nyanställd hos oss får du en mentor i arbetslaget. ARBETSUPPGIFTER I tjänsterna ingår mentorskap i en åk 4 med undervisning i basämnena i åk 3 och 4 samt i en åk 5 med undervisning i framför allt ma/no i åk 5 och 6. Samarbete med arbetslag, elevhälsoteam och skolledning och sedvanliga övriga uppgifter för lärare. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare. För tjänsterna är det önskvärt med en kombination av ämnen som omfattar ma/no/tk samt engelska, so-ämnen på mellanstadiet. Påbyggnad som speciallärare el. liknande är meriterande. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Kontakt med fackliga representanter ordnas på önskemål, pga pågående sommarlov.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Två 4-6 lärare till Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två 4-6 lärare till Björkhaga skola

Skoladministratör
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola med kulturprofil, naturskönt belägen i Tumba på 5 min gångavstånd från pendeltågsstation. Vi söker nu en engagerad och positiv skoladministratör som är skolans ansikte utåt och som kan ge service till skolans personal, elever, föräldrar och skolledning. ARBETSUPPGIFTER Du är skolans ansikte utåt och ska ge service till medborgare, skolledning och skolans övriga personal och elever. Du kan självständigt handlägga ekonomiska, organisatoriska och personaladministrativa ärenden. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. kontering av leverantörsfakturor, elevregistrering, uppföljning, vikarieanskaffning, diarieföring och ansvar för arkiv, vara telefoni- och vikarieansvarig på skolan samt vara behjälplig i skolval. I arbetsuppgifterna ingår även inköp och sedvanliga kontorsgöromål. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med skolledningen. KVALIFIKATIONER Du är utbildad med en grundutbildning i ekonomi och organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Extens, Economa IOF och Economa ROR samt Beslutsstöd. Du behöver ha erfarenhet av att organisera modersmåls- och tolkbeställningar samt kunna ta del av nyheter som kommer inom de olika systemen. Du har erfarenhet av andra administrativa system, t.ex. HRM personal- och rapporteringssystem. Goda kunskaper i Officepaketet är ett absolut krav. Till ditt stöd finns skolans bitr.rektor/intendent. Stor vikt kommer att läggas vid personalig lämplighet. För att uppfylla kraven till tjänsten behöver du visa att du har god prioriteringsförmåga vid arbetstoppar, att du är noggrann, har ansvarskänsla och goda organisatoriska och kommunikativa förmågor.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Botkyrka, Skoladministratör Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Skolvaktmästare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vaktmästaren på Björkhaga skola är en viktig person som ser till att vardagen i skolan fungerar. Vaktmästaren har dagliga kontakter med elever, personal, övriga medarbetare i kommunen samt externa leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår fastighetsskötsel inomhus, skyddsronder, övervakning och utförande av vissa el- och VVS-uppgifter, ansvar för post, beställning av förbrukningsmateriel och inventarier, sophantering och annan service. Vaktmästaren ansvarar för felanmälningar, låssystem, brandskydd och larm. KVALIFIKATIONER Du behöver kunna utför enklare reparationer och vara väl förtrogen med handverktyg, tillsyn av tekniska installationer mm. Du har utbildning för- och erfarenhet av att sköta fastigheter. Du har kännedom inom el. VVS, ventilation mm. Du är tekniskt lagd och klarar de flesta sysslor som har med fastighetsservice att göra. Du förstår, talar och skriver svenska obehindrat och kan verifiera detta. Du har lätt att samarbeta med skolans olika yrkesgrupper och ett gott förhållningssätt till elever, föräldrar och kollegor är självklart. Körkort för personbil är ett absolut krav för att komma ifråga för denna tjänst, liksom grundläggande kunskaper i data. Stor vikt kommer att fastas vid personlig lämplighet i en rekryteringsprocess där intervjueer kommer att ske löpande från 3/8. Provanställning kan vid behov tillämpas. Tidigare erfarenhet av arbete som skolvaktmästare och IT-kunskaper är meriterande, liksom behörighet i el. Har du dokumenterade kunskaper inom något hantverk, t.ex. måleri eller snickeri, så är detta meriterande för tjänsten, liksom viss erfarenhet av administration. ÖVRIGT Vi undanber oss extern rekryteringshjälp.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvaktmästare jobb, Skolvaktmästare Botkyrka, Skolvaktmästare Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvaktmästare

Lågstadielärare till Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9skola med kulturinriktning i Tumba. Skolan som har nära 600 elever och ett hundratal personal ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Som nyanställd hos oss får du en erfaren mentor i arbetslaget. Arbetsredskapet är Mac-dator. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär mentorskap i en tvåa. Allt arbete i klass sker i ett tvålärarsystem tillsammans med en resurspedagog som följt eleverna sedan åk 1. Sedvanlig undervisning i basämnen. Klassen har två olika välutrustade lokaler till sitt förfogande, och går att dela i två mindre grupper med olika rum vid behov. Skolsamverkan med fritidspersonal i klass fram till lunch under vardagarna. I tjänsten igår även sedvanligt samarbete med lågstadiets arbetslag, fritidspedagoger och skolans elevhälsa. KVALIFIKATIONER Lärarexamen/lärarlegitimation. Erfarenhet av undervisning i lågstadiet är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lågstadielärare till Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lågstadielärare till Björkhaga skola

Lärare åk 4-6 sv,en,so till Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i framkant med sitt demokratiarbete genom elevinflytande och satsning på kultur med musikspår och kulturlabb/bildspår. Skolan ligger naturskönt och på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Lärarna arbetar i arbetslag som har anslagen budget. ARBETSUPPGIFTER Mentorskap i en åk 6 (Vt-16) , därp mentorskap i en mellanstadieklass, helst en åk 4 som följs upp till åk 6. Undervisning i en, s och so i två åk 6. Ev. någon enstaka No-lektion med åk 6. Enbart undervisning i åk 6 som har ett eget viste i högstadiehuset på skolan. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare med rätt behörigheter.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4-6 sv,en,so till Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4-6 sv,en,so till Björkhaga skola

Skolsköterska 100% till Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola med kulturinriktning i Tumba. Skolan som har ett 550-tal elever ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Vår skolsköterska går till hösten vidare till nya utmaningar och vi söker en skicklig, noggrann och engagerad efterträdare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska. Skolsköterskan har en stark och mycket viktig funktion i skolans elevhälsoteam och förväntas ha ett nära samarbete med rektor. KVALIFIKATIONER Vidareutbildning inom barnhälsovård eller distrikt är ett krav. Erfarenhet av tjänstgöring som skolsköterska är önskvärd. ÖVRIGT Kontakta nuvarande skolsköterska för information om facklig representant.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska 100% till Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska 100% till Björkhaga skola

Lärare åk 1, Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9skola med kulturinriktning i Tumba. Skolan som har nära 600 elever och ett hundratal personal ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Som nyanställd hos oss får du en erfaren mentor i arbetslaget. Arbetsredskapet är Mac-dator. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär mentorskap i en förstaklass. Sedvanlig undervisning i basämnen. Klassen har två olika välutrustade lokaler till sitt förfogande, och går att dela i två mindre grupper med olika rum vid behov. Skolsamverkan med fritidspersonal i klass fram till lunch under vardagarna. I tjänsten igår även samarbete med lågstadiets trygga och kompetenta arbetslag, fritidspedagoger och skolans elevhälsoteam KVALIFIKATIONER Lärarexamen/lärarlegitimation är önskvärd. Tidigare erfarenhet av undervisning på lågstadiet är meriterande. Erfarenheter av arbete med ett språkutvecklande arbetssätt, även med IT-baserade hjälpmedel, är meriterande. Grundläggande kunskaper om epostfunktioner och användande av digital lärplattform för kommunikation och dokumentation är ett krav. Kännedom om och intresse för pedagogisk användning av smartboard och iPads är önskvärd. Sökande med en personlig mognad och trygghet i kombination med en väl vitsordad professionell erfarenhet prioriteras vid tillsättandet av denna tjänst. ÖVRIGT Intervjuer kommer att ske löpande under utlysningsperioden.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1, Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1, Björkhaga skola

Lågstadielärare, tills vidare, Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola med kulturinriktning i Tumba. Skolan som har nära 600 elever och ett hundratal personal ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Som nyanställd hos oss får du en erfaren mentor i arbetslaget. Arbetsredskapet är Mac-dator. Skolan har tvåparallelliga klasser upp till åk 9. Björkhaga skola har starkt fokus på tidiga upptäckter och insatser, ett inkluderande arbetssätt och ett välfungerande samarbete mellan skolans lärare och elevhälsoteam. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär mentorskap i en förstaklass. Arbetet i klassen sker i samverkan med en skolsamverkansresurs från fritidshemmet fram till lunch. Sedvanlig undervisning i basämnen. Klassen har välutrustade lokaler till sitt förfogande, och går att dela i två mindre grupper med olika rum vid behov. I tjänsten igår även sedvanligt samarbete med lågstadiets trygga och stabila arbetslag, samt med fritidspedagoger och representanter för skolans elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Lärarexamen/lärarlegitimation. Tidigare erfarenhet av undervisning på lågstadiet är meriterande. Erfarenheter av arbete med ett språkutvecklande arbetssätt, även med IT-baserade hjälpmedel, är meriterande. Grundläggande kunskaper om epostfunktioner och användande av digital lärplattform för kommunikation och dokumentation är ett krav. Kännedom om och intresse för pedagogisk användning av smartboard och iPads är önskvärd. Sökande med en personlig mognad och trygghet i kombination med en väl vitsordad professionell erfarenhet prioriteras vid tillsättandet av denna tjänst. ÖVRIGT Intervjuer för denna tjänst kan komma att ske löpande. Saknar sökande tidigare erfarenhet kommer en provanställning om 6 månader att tillämpas.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lågstadielärare, tills vidare, Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lågstadielärare, tills vidare, Björkhaga skola

Mellanstadielärare till åk 6, tills vidare anställning
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola som ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. I skolan finns ca 560 elever och ett hundratal personal, varav ett 60-tal lärare. Lärarna är indelade i stadievisa arbetslag ledda av samordnare. Skolan har kulturprofil från klass 4 där eleverna kan välja musik eller bild-spår. ARBETSUPPGIFTER Mentor och undervisning i åk 6. Samarbete med arbetslag mellanstadiet som representeras av en samordnare. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och legitimation. Erfarenhet av formativ bedömning och formativt arbete är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanstadielärare till åk 6, tills vidare anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanstadielärare till åk 6, tills vidare anställning

Mellanstadielärare till åk 5, tills vidare anställning
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola som ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. I skolan finns ca 560 elever och ett hundratal personal, varav ett 60-tal lärare. Lärarna är indelade i stadievisa arbetslag ledda av samordnare. Skolan har kulturprofil från klass 4 där eleverna kan välja musik eller bild-spår. ARBETSUPPGIFTER Mentor och undervisande lärare i en åk 5. Samarbete med kollega i parallellklassen, åk 5 och samarbete med arbetslaget som representeras av en samordnare. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och legitimation. Erfarenhet av formativt arbete och formativ bedömning är mertiterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanstadielärare till åk 5, tills vidare anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanstadielärare till åk 5, tills vidare anställning

Lärare i tyska åk 6-9, Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola med ca 560 elever och ett 60-tal pedagoger. Skolan ligger på bekvämt avstånd från pendeltågsstationen i Tumba. ARBETSUPPGIFTER För höstterminen söker vi en vikarie som vill undervisa i tyska som modernt språk i åk 6 - 9 . Tjänsten som omfattar 43 % av en lärartjänst är ett vikariat för höstterminen 2016. Eventuellt kan vikariatet komma att förlängas. KVALIFIKATIONER Väl dokumenterade kunskaper i tyska. Lärarutbildning är meriterande, liksom erfarenhet av undervisning i tyska som modernt språk i åk 6-9.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i tyska åk 6-9, Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i tyska åk 6-9, Björkhaga skola

Modersmålslärare i bosniska/serbokroatiska, 1 tim/v
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola i Tumba ligger på gångavstånd från pendelstågsstationen. I skolan arbetar ett hundratal personal med ca 560 elever i åk f-9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i modersmål bosniska/serbokroatiska med två elever i åk 1. Omfattning: 60 min/vecka. Undervisningen ska ske i skolan, utanför schemalagd skoltid. Under förutsättning att vårdnadshavares beställning av modersmål kvarstår till kommande läsår och kommunens modersmålsenhet inte kan tillgodose behovet så kan arbetsuppgifterna komma att omfatta även läsåret 2016-2017. KVALIFIKATIONER Modersmål bosniska eller serbokroatiska. Gärna erfarenhet av modersmålsundervisning i språket och erfarenhet av undervisning på lågstadiet. ÖVRIGT Alla former av extern rekryteringshjälp undanbedes vänligt men bestämt.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i bosniska/serbokroatiska, 1 tim/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i bosniska/serbokroatiska, 1 tim/v

IT-stöd till Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola med ca 600 elever och 90 personal som är indelade i arbetslag. Skolan ligger naturskönt, på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en IT-tekniker som kan hantera PC, Mac och Ipads. Arbetsuppgifterna består i att underhålla skolans IT-system och ansvara för hantering av kommunens IT-satsning inkl. utköp av datorer för åk 9 och utlämning av en-till-en-utrustning för åk 7. Du ska också kunna hantera appflöden, felanmälningar, stödja oss i hanteringen av våra skrivare och projektorer och (i förekommande fall) smartboards. I tjänsten ingår täta kontakter med skolledning, samt kontakter med föräldrar i skade- och stöldhanteringsärenden. Dessutom ingår dagliga kontakter med elever och lärare på skolan. Omfattningen av tjänsten är beräknad till 75% av en heltid. Arbetstiden överenskoms vid anställning. KVALIFIKATIONER Dokumenterade kunskaper inom hantering av PC, Mac och iPads. God kännedom om lärares/pedagogers arbete. Goda kunskaper inom MIK.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga IT-stöd till Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-stöd till Björkhaga skola

Speciallärare med språkinriktning, heltid till Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola med kulturprofil och ett 540-tal elever. I skolan finns en särskoledel för åk 7-9. Skolan ligger naturskönt och på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. Skolans elevhälsoteam har egna ljusa och fint anpassade lokaler i gamla vaktmästarbostaden från sekelskiftet, med kakelugnar som står i begrepp att renoveras. På skolan finns ett väl inarbetat förhållningssätt för arbetet med elevhälsa, genom Kolsva-metoden, dvs genom att elevhälsoteamet stödjer lärarna att anpassa undervisningen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en speciallärare som brinner för läs- och skrivinlärning och för det inkluderingsarbete som omfattar elevhälsoteamets stöd till lärare för att anpassningar i klassrummen ska kunna göras, så långt det är möjligt. Elevhälsoteamet på Björkhaga skola arbetar utifrån den framgångsrika Kolsva-modellen, som hämtats från Malmaskolan i Kolsva. Som speciallärare är du en mycket viktig länk till lärare, elever och föräldrar i skolans elevhälsoarbete, tillsammans med specialpedagog, kurator, syv, rektor, socialpedagog och fritidsledare. I arbetsuppgifterna ingår att, medelst intervallträning, motivera och stödja elever med läs- och skrivträning i mindre grupper eller enskilt och att bedöma och vid behov screena elevers läs- och skrivförmåga för att skapa underlag för ev. remisser till logopedutredningar. Tjänsten är idag framför allt riktad mot låg- och mellanstadieeleverna, då skolan sedan en tid har arbetat med tidiga upptäckter och insatser för elever i behov av särskilt stöd. I tjänsten ingår även att agera konsult till lärare i den mån de behöver stöd för att skriva pedagogiska utredningar eller klargöra enskilda elevers behov. Möten med elever, lärare, föräldrar och ett tätt samarbete med Eht och rektor ingår. Fortbildning (-ar) inom ramen för tjänsten erbjuds självklart kontinuerligt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en strukturerad och skicklig speciallärare eller specialpedagog med ett eget, starkt intresse för tjänsten och arbetsuppgifterna. Du har legitimation och den påbyggnad som krävs, och du trivs med mångfald och stimuleras i arbetet genom dina bidrag till elevernas utveckling och elevhälsoteamet. Erfarenhet är meriterande. ÖVRIGT För rätt person erbjuds här ett mycket självständigt och stimulerande arbete med eget ansvar och utvecklingspotential.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare med språkinriktning, heltid till Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare med språkinriktning, heltid till Björkhaga skola

Musiklärare tills vidare, Björkhaga skola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola som ligger på bekvämt gångavstånd från pendeltågsstationen i Tumba. Skolan som omfattar ca 550 elever har en anrik 30-årig tradition med Botkyrka musikklasser, kända för sin körsång. Skolan står nu inför en expansion, med utveckling för musikämnet genom nybyggnation av studios och eventsal mm. Lärarna på skolan arbetar i arbetslag och ämneslag. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en legitimerad musiklärare som trivs med att undervisa de yngre eleverna i musik och sång. Vår skola är vår bästa rekryteringsbas för Botkyrka musikklasser, och i arbetsuppgifterna ingår, förutom sedvanlig undervisning, att utveckla talangerna hos skolans egna elever, att dirigera körer vid skolans konserter och att samarbeta med de två andra musiklärarna som tillsammans med denna lärare bildar ämneslaget för musik. Tjänsten ingår förutom i ämneslag musik, i mellanstadiets arbetslag. Tjänsten omfattar för närvarande 70 % men kommer att utökas genom att elevunderlaget på skolan växer. KVALIFIKATIONER Legitimerad musiklärare är ett krav för denna tjänst. Som musiklärare på Björkhaga skola får du två musiklärarkollegor på skolan där en väl styrkt samarbetsförmåga är viktig och meriterande. Kompetens och erfarenhet av att dirigera flerstämmiga körer är meriterande, liksom en entusiasmerande förmåga att kompa på piano och gärna även ytterligare ett instrument. ÖVRIGT Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för denna tjänst. Vi undanber oss vänligt men bestämt alla former av extern rekryteringshjälp
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare tills vidare, Björkhaga skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare tills vidare, Björkhaga skola

Mellanstadielärare till åk 6, tills vidare anställning
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola som ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. I skolan finns ca 560 elever och ett hundratal personal, varav ett 60-tal lärare. Lärarna är indelade i stadievisa arbetslag ledda av samordnare. Skolan har kulturprofil från klass 4 där eleverna kan välja musik eller bild-spår. ARBETSUPPGIFTER Mentor med undervisning i en av två parallella åk 6. Samarbete med arbetslag mellanstadiet som representeras av en samordnare. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och legitimation. Erfarenhet av formativ bedömning och formativt arbete är meriterande. ÖVRIGT Alla former av extern rekryteringshjälp undanbedes vänligt men bestämt.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanstadielärare till åk 6, tills vidare anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanstadielärare till åk 6, tills vidare anställning

Mellanstadielärare till åk 4, tills vidare anställning
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola är en f-9 skola som ligger naturskönt på bekvämt gångavstånd från Tumba pendeltågsstation. I skolan finns ca 560 elever och ett hundratal personal, varav ett 60-tal lärare. Lärarna är indelade i stadievisa arbetslag ledda av samordnare. Skolan har kulturprofil från klass 4 där eleverna kan välja musik eller bild-spår. ARBETSUPPGIFTER Mentorskap och sedvanlig undervisning i fina klass 4A, som du förhoppningsvis följer upp till åk 6. Åk 4, som har två paralleller, har sin hemvist i härliga lokaler i den sekelskiftesgamla vaktmästarbostaden på skolan. Du ingår i arbetslaget för mellanstadiet som representeras av en samordnare. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och legitimation. Erfarenheter av formativ bedömning och ett formativt arbetssätt är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt alla former av extern rekryteringshjälp.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanstadielärare till åk 4, tills vidare anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanstadielärare till åk 4, tills vidare anställning


Sök lediga jobb Botkyrka kommun, Björkhaga Skola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se