Botkyrka kommun, Brunnaskolan jobb - lediga jobb

Botkyrka kommun, Brunnaskolan jobb Botkyrka kommun, Brunnaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Botkyrka kommun, Brunnaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka kommun, Brunnaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Engelsklärare- Botkyrka

 2. Hem- och konsumentkunskapslärare 80-100%- Botkyrka

 3. Textilslöjdslärare- Botkyrka

 4. Svensklärare- Botkyrka

 5. Spansklärare och annat ämne.- Botkyrka

 6. Lärare i åk 4-6, Brunnaskolan- Botkyrka

 7. Lärare på Brunnaskolan åk 4-6 sv/so- Botkyrka

 8. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Brunnaskolan- Botkyrka

 9. Lärare i åk 4 på Brunnaskolan- Botkyrka

 10. Svensklärare- Botkyrka

 11. Sv/So-lärare till Brunnaskolan, åk 4-6- Botkyrka

 12. Fransk- & engelsklärare- Botkyrka

 13. Engelsklärare- Botkyrka

 14. Fransk- & engelsklärare- Botkyrka

 15. Sv/So-lärare till Brunnaskolan, åk 5-9- Botkyrka

 16. Spansklärare- Botkyrka

 17. Engelsklärare- Botkyrka

 18. Kurator- Botkyrka

 19. Biträdande rektor- Botkyrka

 20. Grunskolelärare- Botkyrka

 21. Studie- och yrkesvägledare- Botkyrka

 22. Studie- och yrkesvägledare- Botkyrka

 23. Socialpedagog på Brunnaskolan- Botkyrka

 24. Hem- och konsumentkunskapslärare samt NO-ämne- Botkyrka

 25. Spansk- och bildlärare- Botkyrka

 26. Svensklärare- Botkyrka

 27. Lärare i matematik- Botkyrka

 28. Speciallärare/specialpedagog, Brunnaskolan åk f-9- Botkyrka

 29. Musiklärare 1-9- Botkyrka

 30. Lärare i förskoleklass/fritidshem på Brunnaskolan- Botkyrka

 31. Svensklärare- Botkyrka

 32. Speciallärare/specialpedagog- Botkyrka

 33. Musiklärare 1-9- Botkyrka

 34. Svensklärare- Botkyrka

 35. Speciallärare/specialpedagog- Botkyrka

 36. Svensklärare- Botkyrka

 37. Brunnaskolan söker lärare med specialpedagogiska kunskaper- Botkyrka

 38. Lärare i svenska åk 1-3- Botkyrka

 39. Studie- och yrkesvägledare- Botkyrka

 40. Studie- och yrkesvägledare- Botkyrka


Mer beskrivning

Engelsklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande engelsklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet samt särhögstadieklassen. Din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. Vidare hoppas vi att du är behörig i ett annat ämne som du då också eventuellt kan få undervisa i. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsklärare jobb, Engelsklärare Botkyrka, Engelsklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsklärare

Hem- och konsumentkunskapslärare 80-100%
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande hem- och konsumentkunskapslärare med tillhörande institutionsansvar. Undervisningen fördelar sig över stadierna, men din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. Ungefär 80% av tjänsten utgörs av hem- och konsumentkunskap. Tjänsten kan uppgå till endast 80% om så önskas, i annat fall fylls resterande 20% av tjänsten med resursarbete. Behörighet i annat ämne är meriterande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hem- och konsumentkunskapslärare 80-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hem- och konsumentkunskapslärare 80-100%

Textilslöjdslärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande textilslöjdslärare med tillhörande institutionsansvar. Undervisningen fördelar sig över stadierna, men din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Textilslöjdslärare jobb, Textilslöjdslärare Botkyrka, Textilslöjdslärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textilslöjdslärare

Svensklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande Svensklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet. Din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet. Behörighet i SvA är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare jobb, Svensklärare Botkyrka, Svensklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare

Spansklärare och annat ämne.
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande spansklärare med undervisning på högstadiet motsvarande ca 50% av en heltidstjänst. Eventuell övrig undervisning är beroende av kompetens. Mentorskap för elever i nian ingår i varierad utsträckning beroende på tjänstgöringsgrad. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Spansklärare och annat ämne. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spansklärare och annat ämne.

Lärare i åk 4-6, Brunnaskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare/mentor i åk 5 med inriktning ma/no.Du kommer att jobba i ett arbetslag åk 4-6 och ha ansvar för åk 5 tillsammans med en sv/so-lärare.I tjänsten ingår att vara mentor för en grupp elever i åk 5. KVALIFIKATIONER Du är utbildad grundskolllärare med inriktning mot matematik och no.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i åk 4-6, Brunnaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i åk 4-6, Brunnaskolan

Lärare på Brunnaskolan åk 4-6 sv/so
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Lärare/mentor i åk 5 med inriktning sv/so. Du jobbar i ett arbetslag åk 4-6 och är ansvarig för sv/so i åk 5. I tjänsten ingår även mentorskap. KVALIFIKATIONER Grunskollärare
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på Brunnaskolan åk 4-6 sv/so jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på Brunnaskolan åk 4-6 sv/so

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Brunnaskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare/fritidspedagog som kommer att ha ett speciellt utvecklingsuppdrag på vårt fritidshem. Du kommer att jobba med att utveckla vårt fritidshem mot uppdraget som det ser ut i Lgr 11. I tjänsten ingår att samverka med lärarna i åk f-3, jobba "hands on" på fritids samt ha ett speciellt ansvar för utveckling av fritidspedagogiken. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning eller lärare mot grundskolans tidigare år. Du har jobbat på fritids tidigare och är väl insatt i fritidshemmets pedagogiska uppdrag.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Brunnaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Brunnaskolan

Lärare i åk 4 på Brunnaskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare/mentor i åk 4 med inriktning sv/so. KVALIFIKATIONER Grundskollärare
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i åk 4 på Brunnaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i åk 4 på Brunnaskolan

Svensklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande svensklärare med undervisning på högstadiet motsvarande ca 50% av en heltidstjänst. Eventuellt kan tjänst utöver det vara aktuellt. Mentorskap för elever på högstadiet ingår i varierad utsträckning beroende på tjänstgöringsgrad. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare jobb, Svensklärare Botkyrka, Svensklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare

Sv/So-lärare till Brunnaskolan, åk 4-6
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en erfaren, stabil grunskollärare med sv/so-inriktning i sin utbildning. Du kommer att arbeta i arbetslag 4-6 och vara mentor tillsammans med en ma/no-lärare i åk 5. KVALIFIKATIONER Grunskollärarutbildning med inriktning sv/so
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sv/So-lärare till Brunnaskolan, åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv/So-lärare till Brunnaskolan, åk 4-6

Fransk- & engelsklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande fransk- och engelsklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet. All engelskundervisning sker paralellt för alla elever i varje årskurs, vilket innebär samarbete och samplanering med de två andra engelsklärarna på skolan. Tjänsten innehåller all franskundervisning på högstadiet, en grupp per årskurs. Din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fransk- & engelsklärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fransk- & engelsklärare

Engelsklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande engelsklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet. All engelskundervisning sker paralellt för alla elever i varje årskurs, vilket innebär samarbete och samplanering med de två andra engelsklärarna på skolan. Tjänsten innehåller resurstid. Eventuellt kan ett mentorsansvar ingå för ett fåtal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet. Erfarenhet av nationellt prov i årskurs 9 är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsklärare jobb, Engelsklärare Botkyrka, Engelsklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsklärare

Fransk- & engelsklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande svensklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet. All engelskundervisning sker paralellt för alla elever i varje årskurs, vilket innebär samarbete och samplanering med de två andra svensklärarna på skolan. Tjänsten innehåller även resurstid. Eventuellt kan även ett mentorsansvar för ett färre antala elever ingå. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet. Erfarenhet av nationellt prov i år 9 är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Fransk- & engelsklärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fransk- & engelsklärare

Sv/So-lärare till Brunnaskolan, åk 5-9
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en erfaren, stabil grunskollärare med sv/so-inriktning i sin utbildning. KVALIFIKATIONER Grunskollärarutbildning med inriktning sv/so
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sv/So-lärare till Brunnaskolan, åk 5-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv/So-lärare till Brunnaskolan, åk 5-9

Spansklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande spansklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet på två skolor. Eventuellt kan ett mentorsansvar ingå för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Spansklärare jobb, Spansklärare Botkyrka, Spansklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spansklärare

Engelsklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande engelsklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet. I uppdraget ingår även mentorskap för högstadieelever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsklärare jobb, Engelsklärare Botkyrka, Engelsklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsklärare

Kurator
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Brunnaskolan är en f-9 skola. Att vara kurator hos oss innebär bland annat handledning av lärare och elevsamtal i grupp och enskilt. I ditt arbete kommer du att ha nära kontakt med både lärare och, framför allt elever. Att bygga relationer och röra dig bland eleverna tillhör några av dina viktigaste uppgifter samt att arbeta proaktivt i samarbete med skolans elevhälsoteam. Även kontakten med vårdnadshavare är en viktig uppgift som kurator. KVALIFIKATIONER Erfarenhet krävs och adekvat utbildning är en förutsättning för att du ska vara aktuell för denna tjänst. Vi ser gärna att du har någon form av fortbildning inom kurativ/psykologisk verksamhet. Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på grundskola. ÖVRIGT Observera att vi endast tar emot ansökningar via denna webb-plats
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Botkyrka, Kurator Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Biträdande rektor
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Bitr. rektor med personalansvar. KVALIFIKATIONER Bakrund som lärare
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor

Grunskolelärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår undervisning och mentorskap för elever i Brunnaskolans särskoleklasser 1-9. Tillsammans med en kollega och elevassistenter utgör ni ett självständigt arbetslag med helhetsansvar för elevernas dag. Gruppkonstellationer kan variera beroende på ämne och dag, dessa är precis som dina undervisningsämnen sådant som beslutas i arbetslaget. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som som är grunskolelärare eller speciallärare/ specialpedagog och som har erfarenhet av att arbeta med elever inom särskolan. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov på individuell nivå. Dessutom innehar du en förmåga att skapa goda relationer samt tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet. ÖVRIGT Beroende på om din kompetens kan användas i övriga delar av grundskolan, så finns eventuellt möjlighet att tjänsten utökas till att omfatta upp till 100%. För fast anställning krävs lärarlegitimation med behörighet för undervisning inom särskolan.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Grunskolelärare jobb, Grunskolelärare Botkyrka, Grunskolelärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grunskolelärare

Studie- och yrkesvägledare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar förekommande uppgifter för studie- och yrkesvägledning på Brunnaskolan som har klasser från F-9. Tyngdpunkten ligger på niornas gymnasieval och åttornas tvåveckorspraktik under våren, men även ansvar för några av rektor delegerade administrativa uppgifter samt en hel del föräldrakontakter. KVALIFIKATIONER Utbildning för studie- och yrkesvägledning är en förutsättning för att erhålla tjänsten. ÖVRIGT Vi intervjuar inkomna ansökande fortlöpande.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar förekommande uppgifter för studie- och yrkesvägledning på Brunnaskolan som har klasser från F-9. Tyngdpunkten ligger på niornas gymnasieval och åttornas tvåveckorspraktik under våren, men även ansvar för några av rektor delegerade administrativa uppgifter samt en hel del föräldrakontakter. KVALIFIKATIONER Utbildning för studie- och yrkesvägledning är en förutsättning för att erhålla tjänsten. ÖVRIGT Vi intervjuar inkomna ansökande fortlöpande.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Socialpedagog på Brunnaskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Brunnaskolan är en f-9 skola med knappt 400 elever. Vi söker nu en person som brinner för ungdomar i högstadieåldern. Som socialpedagog hos oss kommer du att arbeta nära våra elever i framför allt åk 7-9. Arbetet innebär att bygga relationer, föra samtal och jobba förebyggande, tillsammans med eleverna, kring den sociala lärmiljön. Det fysiska mötet med våra elever ser vi som primärt. Du kommer även att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med skolledning, skolsköterska och kurator.. KVALIFIKATIONER Utbildad socialpedagog alternativt socionom. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med ungdomar i åldern 12-16 år. Har du dessutom tidigare arbetat inom grundskolan är det ett plus.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog på Brunnaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog på Brunnaskolan

Hem- och konsumentkunskapslärare samt NO-ämne
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande hem- och konsumentkunskapslärare med tillhörande institutionsansvar. Undervisningen fördelar sig över stadierna, men din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. Ungefär 80% av tjänsten utgörs av hem- och konsumentkunskap, resterande är undervisning på högstadiet i NO. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hem- och konsumentkunskapslärare samt NO-ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hem- och konsumentkunskapslärare samt NO-ämne

Spansk- och bildlärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande spansk- och bildlärare med undervisning på mellan- och högstadiet. Inom bildämnet ingår dessutom ett institutionsansvar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Spansk- och bildlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spansk- och bildlärare

Svensklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande svensklärare med huvuddelen av undervisning förlagd mot högstadiet. Mentorskap ingår som en del i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare jobb, Svensklärare Botkyrka, Svensklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare

Lärare i matematik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande mattelärare med huvuddelen av undervisning förlagd mot högstadiet. Mentorskap ingår som en del i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Speciallärare/specialpedagog, Brunnaskolan åk f-9
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Efter snart 30 år går vår speciallärare i pension. Vi söker nu dig som brinner för elever och lärande och dessutom har en examen som speciallärare/specialpedagog. Arbetet som speciallärare hos oss innebär att ha ett övergripande specialpedagogiskt ansvar på skolan och i tjänsten ingår bl.a. screening av elever, kontakt med psykolog, deltagande i skolan elevhälsoteam och självklart praktiskt pedagogiskt arbete med våra fantastiska elever. Tjänsten kan även innehålla handledning av lärare på skolan. KVALIFIKATIONER Leg. speciallärare alt. specialpedagog. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i grundskola.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog, Brunnaskolan åk f-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog, Brunnaskolan åk f-9

Musiklärare 1-9
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vår musiklärare flyttar hemåt västkusten vilket ger dig chansen att få arbeta på Brunnaskolan. Här finns en fullt utrustad musiksal med två grupprum där undervisningen fördelas över hela grundskolan, från årskurs 1 till 9 samt två särskoleklasser. Undervisningsgrupperna är förhållandevis små och Brunnaskolan har idag ett väl fungerande samarbete med Kulturskolan, bl.a. ett rockband, som verkar kunna utvecklas i oändlighet. Detta samt skolans tradition med musik på bl.a. skolavslutningar ger bra förutsättningar till de projekt eller utmaningar som du vill genomföra. Mentorskap i högstadiet är en del av tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Med energi, kreativitet och engagemang har du möjligheter att göra underverk. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare 1-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare 1-9

Lärare i förskoleklass/fritidshem på Brunnaskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en förskollärare till en av våra två förskoleklasser. Tjänsten innebär även att jobba med eleverna på fritids under eftermiddagen. Du kommer att arbeta tillsammans med tre andra pedagoger i ett arbetslag. Att arbeta i förskoleklassen innebär pedagogisk planering och genomförande, kontakt med vårdnadshavare och självklart att bygga en nära relation med eleverna. Du kommer också att hålla i utvecklingssamtal med dina mentorselever och deras vårdnadshavare samt dokumentation kring elevernas utveckling. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning Året i förskoleklass är ett mycket viktigt förberedande år där eleverna ska tillägna sig grunderna för åk 1, därför är just din insats mycket värdefull. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med yngre barn och att du gillar att bygga upp en verksamhet tillsammans med dina kollegor.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass/fritidshem på Brunnaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass/fritidshem på Brunnaskolan

Svensklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Brunnaskolans årskurser sträcker sig från F till 9 med ett elevantal på ca. 400. Våra undervisningsgrupper är relativt små och för den som vill och vågar finns alla möjligheter. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter med huvuddelen av undervisningen förlagd mot årskurs 4, där även ett delat mentorsskap ingår. Du kommer också att ha undervisning på högstadiet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare jobb, Svensklärare Botkyrka, Svensklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare

Speciallärare/specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Efter snart 30 år på Brunnaskolan går vår speciallärare i pension. Vi söker nu dig som brinner för elever och lärande och dessutom har en examen som speciallärare/specialpedagog. Arbetet som speciallärare hos oss innebär att ha ett övergripande specialpedagogiskt ansvar på skolan och i tjänsten ingår bl.a. screening av elever, kontakt med psykolog, deltagande i skolan elevhälsoteam och självklart praktiskt pedagogiskt arbete med våra fantastiska elever. Tjänsten kan även innehålla handledning av lärare på skolan. KVALIFIKATIONER Leg. speciallärare alt. specialpedagog.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog jobb, Speciallärare/specialpedagog Botkyrka, Speciallärare/specialpedagog Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog

Musiklärare 1-9
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vår musiklärare flyttar hemåt västkusten vilket ger dig chansen att få arbeta på Brunnaskolan. Här finns en fullt utrustad musiksal med två grupprum där undervisningen fördelas över hela grundskolan, från årskurs 1 till 9 samt två särskoleklasser. Undervisningsgrupperna är förhållandevis små och Brunnaskolan har idag ett väl fungerande samarbete med Kulturskolan, bl.a. ett rockband, som verkar kunna utvecklas i oändlighet. Detta samt skolans tradition med musik på bl.a. skolavslutningar ger bra förutsättningar till de projekt eller utmaningar som du vill genomföra. Mentorskap i högstadiet är en del av tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Med energi, kreativitet och engagemang har du möjligheter att göra underverk. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare 1-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare 1-9

Svensklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Brunnaskolans årskurser sträcker sig från F till 9 med ett elevantal på ca. 400. Våra undervisningsgrupper är relativt små och för den som vill och vågar finns alla möjligheter. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för en betygsättande svensklärare med undervisningen förlagd mot högstadiet, där även ett mentorsskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare jobb, Svensklärare Botkyrka, Svensklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare

Speciallärare/specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Efter snart 30 år på Brunnaskolan går vår speciallärare i pension. Vi söker nu dig som brinner för elever och lärande och dessutom har en examen som speciallärare/specialpedagog. Arbetet som speciallärare hos oss innebär att ha ett övergripande specialpedagogiskt ansvar på skolan och i tjänsten ingår bl.a. screening av elever, kontakt med psykolog, deltagande i skolan elevhälsoteam och självklart praktiskt pedagogiskt arbete med våra fantastiska elever. Tjänsten kan även innehålla handledning av lärare på skolan. KVALIFIKATIONER Leg. speciallärare alt. specialpedagog.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog jobb, Speciallärare/specialpedagog Botkyrka, Speciallärare/specialpedagog Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog

Svensklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Brunnaskolans årskurser sträcker sig från F till 9 med ett elevantal på ca. 400. Våra undervisningsgrupper är relativt små och för den som vill och vågar finns alla möjligheter. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för en betygsättande svensklärare med undervisningen förlagd mot högstadiet, där även ett mentorsskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare jobb, Svensklärare Botkyrka, Svensklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare

Brunnaskolan söker lärare med specialpedagogiska kunskaper
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare som kan ha ett övergripande ansvar för de elever som behöver extra stöd i ett eller flera ämnen. Du kommer att tillsammans med aktuell lärare/mentor utarbeta och följa upp extra anpassningar och ev. åtgärdsprogram samt även arbeta enskilt med elever eller med mindre grupper. Du kommer även att ingå i skolans elevhälsoteam som träffas en gång i veckan. KVALIFIKATIONER Har du lärarlegitimation och några års erafrenhet av lärarjobbet? Då är du kanske någon för oss! Vi söker dig som känner för lite extra utmaningar i din lärargärning och som tycker att alla elever har rätt till adekvat stöd för att nå kunskapsmålen. Självklart sätter du elevens lärande i centrum och är bra på att bygga relationer. Du har heller inga problem med att arbeta med elever i olika åldrar. Har du dessutom studerat/arbetat specialpedagogiskt är det ett plus.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Brunnaskolan söker lärare med specialpedagogiska kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brunnaskolan söker lärare med specialpedagogiska kunskaper

Lärare i svenska åk 1-3
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Brunnaskolan söker nu en lärare som kommer att arbeta tillsammans med klasslärarna i åk f-3 för att öka möjligheterna till att arbeta med mindre elevgrupper. Du kommer inte ha något eget klassläraransvar utan ditt uppdrag blir att öka tiden och kvaliteten på svenskundervisningen. Alla elever har rätt till ett väl utvecklat språk! Du kan hjälpa dem på vägen. KVALIFIKATIONER Du är utbildad och legitimerad svensklärare mot yngre åldrar och har flera års erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Du gillar att jobba i taem och har blick för varje elevs utvecklingspotential. Självklart sätter du eleven och dess lärande i centrum!
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska åk 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska åk 1-3

Studie- och yrkesvägledare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en studie- och yrkesvägledare till våra två skolor: Brunnaskolan, en f-9 skola, och Borgskolan, en f-6 skola med träningsskola upp till åk 9. Du kommer att arbeta ca 20 % på Borgskolan och ca 30 % på Brunnaskolan. De två skolorna ligger på 10 min gångavstånd från varandra. Som SYV hos oss arbetar du både med de yngre eleverna för att förbereda dem för framtiden och med de äldre för att stötta dem i val av vidare studier. Du arbetar nära eleverna med enskilda samtal, information i klasserna, PRAO m.m. Det viktiga är att bygga relationer för att kunna hjälpa alla elever att hitta sina styrkor och möjligheter till framtida val. KVALIFIKATIONER Examen som studie- och yrkesvägledare.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en studie- och yrkesvägledare till våra två skolor: Brunnaskolan, en f-9 skola, och Borgskolan, en f-6 skola med träningsskola upp till åk 9. Du kommer att arbeta ca 20 % på Borgskolan och ca 30 % på Brunnaskolan. De två skolorna ligger på 10 min gångavstånd från varandra. Som SYV hos oss arbetar du både med de yngre eleverna för att förbereda dem för framtiden och med de äldre för att stötta dem i val av vidare studier. Du arbetar nära eleverna med enskilda samtal, information i klasserna, PRAO m.m. Det viktiga är att bygga relationer för att kunna hjälpa alla elever att hitta sina styrkor och möjligheter till framtida val. KVALIFIKATIONER Examen som studie- och yrkesvägledare.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare


Sök lediga jobb Botkyrka kommun, Brunnaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se