Botkyrka kommun, Förskolan Nova jobb - lediga jobb

Botkyrka kommun, Förskolan Nova jobb Botkyrka kommun, Förskolan Nova jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Botkyrka kommun, Förskolan Nova. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka kommun, Förskolan Nova. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i förskola/Förskollärare- Botkyrka

 2. Förskollärare till Nova- Botkyrka

 3. Pedagoger till Riksten, Tullinge- Botkyrka

 4. Pedagoger till Riksten, Tullinge- Botkyrka

 5. Pedagoger till Riksten- Botkyrka

 6. Pedagoger till Riksten, Tullinge- Botkyrka

 7. Förskollärare till Riksten, Tullinge- Botkyrka

 8. Lärare i förskola/Förskollärare- Botkyrka

 9. Pedagoger till Riksten- Botkyrka

 10. Förskollärare till Riksten- Botkyrka

 11. Pedagoger till Rikstens förskolor- Botkyrka

 12. Förskollärare och barnskötare till nyöppnade avdelningar i Riksten- Botkyrka

 13. Förskollärare och barnskötare till nyöppnade avdelningar i Riksten- Botkyrka

 14. Förskollärare till ny förskola i Riksten- Botkyrka

 15. Barnskötare till ny förskola i Riksten- Botkyrka

 16. Timvikarie på Förskola- Botkyrka

 17. Förskollärare till förskolan Nova- Botkyrka


Mer beskrivning

Lärare i förskola/Förskollärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Nova invigdes 2008 och har en nyskapande arkitektur som lockar besökare från hela världen. Lokalerna är ljusa och utformade för att möjliggöra lärande och lek i en trygg miljö. Förskolan är belägen i Riksten, en ny expansiv kommundel under uppbyggnad där det är nära till stora naturområden och rika möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Goda kommunikationer till Tullinge centrum. I området finns i nuläget ytterligare en förskola samt en ny grundskola som invigs till hösten 2013. Ett samarbete mellan områdets förskolor och den blivande skolan är under uppbyggnad . ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Förskolan Nova söker dig som vill fortsätta vår pedagogiska resa tillsammans med oss där vi bygger upp en verksamhet som utgår från barnens tankar och intressen. Arbetet består av att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och ansvara för att barnen som möter dig får den bästa tänkbara förskola. Det sker tillsammans med ett gäng ambitiösa kollegor som tycker om att ha roligt tillsammans. KVALIFIKATIONER Vi vill gärna träffa dig som: * har en förskollärarexamen * är genuint intresserad av förskoleutveckling * har förståelse för vikten av att utforma pedagogiska lärmiljöer * förstår hur pedagogisk dokumentation blir ett verktyg för att synliggöra lärande och utveckling. * vill arbeta processinriktat * förstår att kommunikation sker på hundra olika sätt och varje barn har sitt sätt att kommunicera. * är insatt i Reggio Emilias filosofi Vi välkomnar såväl dig som har lång erfarenhet av arbete inom förskola som dig som är nyexaminerad. Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid 100 % Tillträde: 2013-09-01 Eller enligt överenskommelse.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Förskollärare till Nova
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Nova invigdes 2008 och har en nyskapande arkitektur som lockar besökare från hela världen. Lokalerna är ljusa och väl utformade för att möjliggöra lärande och lek i en trygg miljö. Förskolan består av sex åldershomogena hemvister där barn och pedagoger lär tillsammans. Förskolan är belägen i Riksten, en ny expansiv kommundel under uppbyggnad där det är nära till stora naturområden och rika möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Goda kommunikationer till Tullinge centrum. I området finns i nuläget ytterligare en förskola samt en grundskola som vi samverkar med. ARBETSUPPGIFTER Förskolan Nova söker dig som vill fortsätta vår pedagogiskla resa tillsammans med oss där vi bygger upp en verksamhet som utgår ifrån barnens tankar och intressen. Arbetet består av att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och ansvara för att de barn som möter dig får den bästa tänkbara förskola. Det sker tillsammans med ett gäng ambitiösa kollegor som tycker om att ha roligt och utvecklas gemensamt. KVALIFIKATIONER Vi vill gärna träffa dig som: *är legitimerad förskollärare *är genuint intresserad av förskoleutveckling. *har förståelse för vikten av att utforma pedagogiska lärmiljöer. *förstår hur pedagogisk dokumentation blir ett verktyg för att synliggöra lärande och utveckling. *vill arbeta processinriktat och vågar följa barnen. *förstår att kommunikation sker på hundra olika sätt och varje barn har sitt sätt att kommunicera. *är insatt i Reggio Emilias filosofi och delar den synen på lärande och utveckling. Vi välkomnar såväl dig som har lång erfarenhet av arbete inom förskola som dig som är nyexaminerad.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Nova jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Nova

Pedagoger till Riksten, Tullinge
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Området Riksten i Botkyrka kommun expanderar och ska nu starta upp en ny förskoleverksamhet. Till den söker vi utbildade förskollärare och barnskötare, under förutsättning att beslut om ny verksamhet tas. Till den söker vi dig som har drivkraften och engagemanget till att tillsammans med oss starta upp och utveckla en ny förskola i Riksten. Du har en god kommunikativ förmåga, ser möjligheter med möten och har en genuin nyfikenhet för barns lust att lära. Läroplanens intentioner är väl förankrade hos dig. Du har goda kunskaper om pedagogisk dokumentation, ser fördelen med att arbeta i långa processer ämnesintegrerat samt förstår miljöns betydelse för vad barn är och kan bli. En god organisatorisk förmåga krävs. KVALIFIKATIONER Vi söker förskollärare med examensbevis från godkänt lärosäte samt utbildade barnskötare. Vi söker såväl dig som är nyexaminerad förskollärare som dig som har arbetat länge i förskolans värld. ÖVRIGT På enheten finns det tillgång till pedagogista. Tillsättning sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger till Riksten, Tullinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger till Riksten, Tullinge

Pedagoger till Riksten, Tullinge
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Området Riksten i Botkyrka kommun expanderar och ska nu starta upp en ny förskoleverksamhet. Till den söker vi utbildade förskollärare som ser möjligheten i att få vara med och starta en verksamhet från grunden där lärande, omsorg och utveckling utgör en bas för alla barns rätt till en rolig, trygg och lärorik förskoletid. Till den söker vi dig som har drivkraften och engagemanget att tillsammans med oss starta upp och utveckla en ny förskola i Riksten. Du har en god kommunikativ förmåga, ser möjligheter med möten och har en genuin nyfikenhet för barns lust att lära. Läroplanens intentioner är väl förankrade hos dig. Du har goda kunskaper om pedagogisk dokumentation, ser fördelen med att arbeta i långa processer ämnesintegrerat samt förstår miljöns betydelse för vad barn är och kan bli. En god organisatorisk förmåga krävs. KVALIFIKATIONER Vi söker förskollärare med examensbevis från godkänt lärosäte. En fördel om du har varit med och startat upp en verksamhet från grunden tidigare men ej ett krav. Det är däremot förmågan till att se att utveckling tar tid och att en verksamhet utvecklas ständigt i en uppbyggnadsfas. Flexibelt sinne är nödvändigt. Vi söker såväl dig som är nyexaminerad förskollärare som dig som har arbetat länge i förskolans värld. ÖVRIGT På enheten finns det tillgång till pedagogista. Tillsättning sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi undanber oss vänligt men bestämt hjälp från rekryteringsföretag.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger till Riksten, Tullinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger till Riksten, Tullinge

Pedagoger till Riksten
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Området Riksten i Botkyrka kommun expanderar och ska nu starta upp en ny förskoleverksamhet. Till den söker vi utbildade barnskötare som ser möjligheten i att få vara med och starta en verksamhet från grunden där lärande, omsorg och utveckling utgör en bas för alla barns rätt till en rolig, trygg och lärorik förskoletid. Till den söker vi dig som har drivkraften och engagemanget att tillsammans med oss starta upp och utveckla en ny förskola i Riksten. Du har en god kommunikativ förmåga, ser möjligheter med möten och har en genuin nyfikenhet för barns lust att lära. Läroplanens intentioner är väl förankrade hos dig. Du har goda kunskaper om pedagogisk dokumentation, ser fördelen med att arbeta i långa processer ämnesintegrerat samt förstår miljöns betydelse för vad barn är och kan bli. En god organisatorisk förmåga krävs. KVALIFIKATIONER Vi söker utbildade barnskötare. En fördel om du har varit med och startat upp en verksamhet från grunden tidigare men ej ett krav. Det är däremot förmågan till att se att utveckling tar tid och att en verksamhet utvecklas ständigt i en uppbyggnadsfas. Flexibelt sinne är nödvändigt. ÖVRIGT På enheten finns det tillgång till pedagogista. Tillsättning sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi undanber oss vänligt men bestämt hjälp från rekryteringsföretag.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger till Riksten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger till Riksten

Pedagoger till Riksten, Tullinge
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Området Riksten i Botkyrka kommun expanderar och ska nu starta upp en ny förskoleverksamhet. Till den söker vi utbildade förskollärare som ser möjligheten i att få vara med och starta en verksamhet från grunden där lärande, omsorg och utveckling utgör en bas för alla barns rätt till en rolig, trygg och lärorik förskoletid. Till den söker vi dig som har drivkraften och engagemanget att tillsammans med oss starta upp och utveckla en ny förskola i Riksten. Du har en god kommunikativ förmåga, ser möjligheter med möten och har en genuin nyfikenhet för barns lust att lära. Läroplanens intentioner är väl förankrade hos dig. Du har goda kunskaper om pedagogisk dokumentation, ser fördelen med att arbeta i långa processer ämnesintegrerat samt förstår miljöns betydelse för vad barn är och kan bli. En god organisatorisk förmåga krävs. KVALIFIKATIONER Vi söker förskollärare med examensbevis från godkänt lärosäte. En fördel om du har varit med och startat upp en verksamhet från grunden tidigare men ej ett krav. Det är däremot förmågan till att se att utveckling tar tid och att en verksamhet utvecklas ständigt i en uppbyggnadsfas. Flexibelt sinne är nödvändigt. Vi söker såväl dig som är nyexaminerad förskollärare som dig som har arbetat länge i förskolans värld. ÖVRIGT På enheten finns det tillgång till pedagogista. Tillsättning sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Innan intervju och tillsättning vill vi se ett utdrag från belastningsregistret. Vi undanber oss vänligt men bestämt hjälp från rekryteringsföretag.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger till Riksten, Tullinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger till Riksten, Tullinge

Förskollärare till Riksten, Tullinge
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Området Riksten i Botkyrka kommun expanderar och startar upp nya förskoleverksamheter. Vi söker utbildade förskollärare som ser möjligheten i att få vara med och starta en verksamhet från grunden där lärande, omsorg och utveckling utgör en bas för alla barns rätt till en rolig, trygg och lärorik förskoletid. Till den söker vi dig som har drivkraften och engagemanget att tillsammans med oss starta upp och utveckla våra förskolor i Riksten. Du har en god kommunikativ förmåga, ser möjligheter med möten och har en genuin nyfikenhet för barns lust att lära. Läroplanens intentioner är väl förankrade hos dig. Du har goda kunskaper om pedagogisk dokumentation, ser fördelen med att arbeta i långa processer ämnesintegrerat samt förstår miljöns betydelse för vad barn är och kan bli. En god organisatorisk förmåga krävs. KVALIFIKATIONER Vi söker förskollärare med examensbevis från godkänt lärosäte. En fördel om du har varit med och startat upp en verksamhet från grunden tidigare men ej ett krav. Det är däremot förmågan till att se att utveckling tar tid och att en verksamhet utvecklas ständigt i en uppbyggnadsfas. Och ser tjusningen i detta. Flexibelt sinne är nödvändigt. Vi söker såväl dig som är nyexaminerad förskollärare som dig som har arbetat länge i förskolans värld. ÖVRIGT På enheten finns det tillgång till pedagogistor. Tillsättning sker löpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Innan intervju och tillsättning vill vi se ett utdrag från belastningsregistret. Vi undanber oss vänligt men bestämt hjälp från rekryteringsföretag.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Riksten, Tullinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Riksten, Tullinge

Lärare i förskola/Förskollärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Kom och var och utveckla våra förskolor i Riksten! Vi söker dig, eller er, som tillsammans med oss ser möjligheten att utmana barnens lärande genom ett projektinriktat arbetssätt där pedagogisk dokumentation är ett av verksamheten. Våra pedagogiska miljöer ger barnen möjlighet att leka, exprimentera och utforska de hundra språken. Spännande utmaningar vi står inför och vill fortsätta utveckla är: - barns inflytande där vi använder oss av IKT samt ett medvetet språkutvecklande arbetssätt där det övergripande projektet bildar en helhet i verksamheten. Låter det som en spännande utmaning, då är det kanske dig vi söker. Vi erbjuder en arbetsplats med: - vackra lokaler med väl genomtänkta pedagogiska miljöer - reflektion och handledning tillsammans med våra pedagogistor. KVALIFIKATIONER Vi söker förskollärare med examensbevis från godkänt lärosäte samt legitimation för uppdraget. Samt är: - väl förtrogna med den reviderade läroplanen och kan omsätta dess intentioner i praktiken - ser möjligheter i mötet med föräldrar - ser projektinriktat arbetssätt som en utmaning - genom reflektion och pedagogisk dokumentation vill utmanas och utvecklas i sin yrkesroll Erfarenhet krävs Vi ser gärna att du har erfarenhet, kanske till och med startat upp en förskola från grunden förut och gärna är med om det igen, viktigast är dock att du har ett engagemang och intresse att utveckla och utvecklas tillsammans med oss! ÖVRIGT På enheterna finns det tillgång till pedagogistor samt specialpedagog. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Tillsättning sker löpande Vi undanber oss vänligt men bestämt hjälp från rekryteringsföretag.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Pedagoger till Riksten
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Välkommen att vara med oss och bygga upp en ny förskola i Botkyrkas nya stadsdel Riksten! Vill du, eller ni, som vill vara med från start och utveckla en verksamhet under ett år för att sedan flytta in i en nybyggd förskola är du varmt välkommen att söka. Det innebär att du kan lägga en grundstruktur som kommer att behöva omprövas och analyseras under resans gång och dra nya slutsatser utifrån det. Det vi lägger stor vikt på är den pedagogiska lärmiljöns betydelse likaväl som hur ett arbetssätt organiseras som utgår ifrån barnens tankar och ideer. För att säkerhetsställa att verksamheten erbjuder det som läroplanen ålägger använder vi oss av pedagogisk dokumentation och det förväntar vi oss att du känner dig trygg med. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som gärna har erfarenhet att starta upp en verksamhet från grunden och som vågar vara med och tänka nytt. Men det är inget krav, personliga kvalifikationer är också viktiga. och vi välkomnar även nyexaminerad sökande. Du som person vågar vara nyfiken tillsammans med barn och kollegor och utifrån det utveckla en verksamhet som är både spännande och utmanande som trygg och lärorik. Givetvis förskollärarexamen från godkänt lärosäte samt legitimation för uppdraget som förskollärare.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger till Riksten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger till Riksten

Förskollärare till Riksten
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Välkommen att vara med oss och bygga upp en ny förskola i Botkyrkas nya stadsdel Riksten! Vill du vara med från start och utveckla en verksamhet under en period för att sedan flytta in i en nybyggd förskola är du varmt välkommen att söka. Det innebär att du kan lägga en grundstruktur som kommer att behöva omprövas och analyseras under resans gång och dra nya slutsatser utifrån det. Det vi lägger stor vikt på är den pedagogiska lärmiljöns betydelse likaväl som hur ett arbetssätt organiseras som utgår ifrån barnens tankar och idéer. För att säkerhetsställa att verksamheten erbjuder det som läroplanen ålägger använder vi oss av pedagogisk dokumentation och det förväntar vi oss att du känner dig trygg med. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen med examensbevis från godkänt lärosäte. God kommunikativ förmåga att uttrycka sig i tal och skrift krävs. Erfarenhet från arbete inom pedagogisk verksamhet är ett krav.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Riksten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Riksten

Pedagoger till Rikstens förskolor
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Rikstens förskolor består av två enheter som samarbetar kring den pedagogiska verksamheten. Området där förskolorna är belägna är en expansiv del av Botkyrka med stor nybyggnation. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter inom förskoleverksamhet. Tjänsterna är vikariat. KVALIFIKATIONER Dokumenterad erfarenhet från arbete inom förskola. Gärna erfarenhet av pedagogisk dokumentation samt en god kommunikativa förmåga. Vi ser gärna att du har barnskötatarutbildning. Vi vill gärna att du som tycker om att delta aktivt i det dagliga mötet med barnen och som förstår vikten att vara närvarande i barnens vardag söker ett av våra vikariat under våren. Det är en fördel att tidigare har arbetat inom förskoleverksamhet ÖVRIGT Tjänsterna går enbart att söka via denna annons, telefonsamtal undanbedes och är inte till någon fördel. Vi avböjer oss vänligt men bestämt hjälp från rekryteringsföretag.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagoger till Rikstens förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagoger till Rikstens förskolor

Förskollärare och barnskötare till nyöppnade avdelningar i Riksten
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Riksten är en expansiv stadsdel i Botkyrka kommun med stor inflyttning. I området finns ytterligare två förskolor samt en grundskola med ett gott samarbete enheterna emellan. I området finns rika möjligheter till naturupplevelser och varierad miljö. Goda kommunikationer till Tullinge station där pendeltåg samt bussar finns. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare förväntas du leda och fördela arbetet på avdelningen utifrån läroplanens intentioner. På Rikstens förskolor utgår vi från ett processinriktat arbetssätt vilket vi förväntar oss att du känner dig bekant med alternativt nyfiken på. Pedagogisk dokumentation ligger givetvis till grund för vårt systematiska kvalitetsarbete vilket vi förväntar oss att du behärskar. Som barnskötare förväntar vi oss en aktiv medverkan till att utveckla avdelningens pedagogiska arbete i samverkan med ansvarig förskollärare samt övriga kollegor. KVALIFIKATIONER Som förskollärare; Lärarlegitimation är ett krav samt gärna erfarenhet från att starta upp en ny verksamhet. Som barnskötare, barnskötarutbildning är ett krav samt gärna erfarenhet från att starta upp en ny verksamhet. ÖVRIGT Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare och barnskötare till nyöppnade avdelningar i Riksten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare och barnskötare till nyöppnade avdelningar i Riksten

Förskollärare och barnskötare till nyöppnade avdelningar i Riksten
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Riksten är en expansiv stadsdel i Botkyrka kommun med stor inflyttning. I området finns ytterligare två förskolor samt en grundskola med ett gott samarbete enheterna emellan. I området finns rika möjligheter till naturupplevelser och varierad miljö. Goda kommunikationer till Tullinge station där pendeltåg samt bussar finns. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare förväntas du leda och fördela arbetet på avdelningen utifrån läroplanens intentioner. På Rikstens förskolor utgår vi från ett processinriktat arbetssätt vilket vi förväntar oss att du känner dig bekant med alternativt nyfiken på. Pedagogisk dokumentation ligger givetvis till grund för vårt systematiska kvalitetsarbete vilket vi förväntar oss att du behärskar. Som barnskötare förväntar vi oss en aktiv medverkan till att utveckla avdelningens pedagogiska arbete i samverkan med ansvarig förskollärare samt övriga kollegor. KVALIFIKATIONER Som förskollärare; Lärarlegitimation är ett krav samt gärna erfarenhet från att starta upp en ny verksamhet. Som barnskötare, barnskötarutbildning är ett krav samt gärna erfarenhet från att starta upp en ny verksamhet. ÖVRIGT Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare och barnskötare till nyöppnade avdelningar i Riksten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare och barnskötare till nyöppnade avdelningar i Riksten

Förskollärare till ny förskola i Riksten
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Riksten är en expansiv del av Botkyrka kommun med hög inflyttningstakt. I området finns än så länge två förskolor samt en grundskola. Närhet till naturområden ger rika möjligheter till friluftsliv samtidigt som det finns goda kommunikationer till Tullinge centrum där såväl bibliotek som pendeltågsstation finns. Förskolan kommer att bestå av totalt åtta avdelningar där sex stycken redan har startat. Detta innebär att det redan finns en grundstruktur att bygga vidare på. Förskolan är åldersindelad och vi är stolta över våra pedagogiska lärmiljöer samt det projekterande arbetssätt som verksamheten utgår ifrån. I enheten finns tillgång till pedagogista samt ett utvecklat samarbete med nätverk mellan områdets olika förskolor. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som förskollärare hos oss innebär att man är intresserad och engagerad av förskolans utveckling samt är väl förtrogen med uppdraget utifrån läroplanens intentioner. Vi använder IKT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet och i den pedagogiska dokumentationen. Som förskollärare förväntar vi oss att du tar det pedagogiska ansvaret på avdelningen och även utvecklar förskolan tillsammans med övriga förskollärare. Som förskollärare kommer du att ingå i ett arbetslag som tillsammans ska utforma verksamheten för de barn ni möter så att deras förskoletid blir meningsfull och väcker förundran var dag. I arbetet ingår reflektion, dokumentation, samt utvärdering och analys av barnens lärprocesser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation. Givetvis vill vi se ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha startat upp en ny verksamhet men en egenskap vi skattar högt är att du är trygg i din yrkesroll som förskollärare. ÖVRIGT Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till ny förskola i Riksten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till ny förskola i Riksten

Barnskötare till ny förskola i Riksten
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Riksten är en expansiv del av Botkyrka kommun med hög inflyttningstakt. I nuläget finns det två förskolor samt en grundskola i området. Närhet till naturområden ger rika möjligheter till friluftsliv samtidigt som det finns goda kommunikationer till Tullinge centrum där såväl bibliotek som pendeltågsstation finns. Den nya förskolan Kometen kommer att bestå av totalt åtta avdelningar där sex stycken redan har startat. Detta innebär att det redan finns en grundstruktur att bygga vidare på. Förskolan är åldersindelad och vi är stolta över våra pedagogiska lärmiljöer samt det projekterande arbetssätt som verksamheten utgår ifrån. I enheten finns tillgång till pedagogista samt ett utvecklat samarbete med nätverk mellan områdets olika förskolor. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som barnskötare hos oss innebär att man är intresserad och engagerad av att vara med och utveckla vår förskola. Vi vill även att du är förtrogen med förskolans uppdrag utifrån läroplanens intentioner. Vi använder IKT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet och i den pedagogiska dokumentationen och ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av detta. Som barnskötare hos oss förväntar vi oss att du tillsammans med ditt arbetslag tar ansvar för den pedagogiska utvecklingen på avdelningen samt förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad barnskötare med examensbevis. Givetvis vill vi även se ett aktuellt utdrag från belastningsregistret. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha startat upp en ny verksamhet men en egenskap vi skattar högt är att du är trygg i din yrkesroll som barnskötare. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst samt ett par längre vikariat. ÖVRIGT Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till ny förskola i Riksten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till ny förskola i Riksten

Timvikarie på Förskola
Förskolorna Nova och Luna ligger i natursköna Riksten. ARBETSUPPGIFTER Ersätta ordinarie pedagoger vid frånvaro som utbildning och sjukdom. Vid frånvaro rings du in vid behov. Du kommer tillsammans i ett arbetslag arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som tycker om att möta nya människor. Som ser barn som viktiga individer i vårt samhälle. Tillsammans med barn tycker du om att utforska och upptäcka. ÖVRIGT Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie på Förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie på Förskola

Förskollärare till förskolan Nova
Förskolan Nova ligger i natursköna Riksten/ Tullinge. ARBETSUPPGIFTER På förskolan Nova arbetar vi i projekt med pedagogisk dokumentation som ett reflektionsverktyg och ett förhållningssätt, för att följa barnens lärprocesser och utveckla verksamheten. Som förskollärare ska du kunna planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten. Vi erbjuder en arbetsplats med. -väl genomtänkta pedagogiska lärmiljöer. -reflektion tillsammans med och handledning av pedagogista. KVALIFIKATIONER Nova söker en förskollärare som -är väl förtrogen med den reviderade läroplanen. -ser möjligheter i möten med föräldrar och barn -är aktiv i barns lek där ni utforskar tillsammans -ser projektinriktat arbete som en grund för verksamheten. -genom reflektion och pedagogisk dokumentation vill utvecklas och utmanas i sin yrkesroll. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka? Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskolan Nova jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskolan Nova


Sök lediga jobb Botkyrka kommun, Förskolan Nova

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se