Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan jobb - lediga jobb

Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan jobb Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Barn och ungdomsbibliotekarie- Botkyrka

 2. Biträdande rektor år F-5- Botkyrka

 3. Lärare i textilslöjd- Botkyrka

 4. Lärare åk 6-9 för nyanlända elever- Botkyrka

 5. Lärare år 1-5- Botkyrka

 6. Fritidspedagog/förskolelärare/lärare mot yngre åldrar- Botkyrka

 7. Fritidspedagog/förskolelärare/lärare mot yngre åldrar- Botkyrka

 8. Lärare i slöjd- Botkyrka

 9. Lärare i musik- Botkyrka

 10. Lärare i bild- Botkyrka

 11. Fritidspedagog- Botkyrka

 12. Lärare i grundskolans tidigare år- Botkyrka

 13. Lärare i förskoleklass- Botkyrka

 14. Lärare i slöjd- Botkyrka

 15. Fritidspedagog- Botkyrka

 16. Lärare i förskola- Botkyrka

 17. Lärare i textilslöjd- Botkyrka

 18. Lärare i musik- Botkyrka

 19. Lärare i musik- Botkyrka

 20. Lärare i grundskolans tidigare år- Botkyrka

 21. Lärare i textilslöjd- Botkyrka

 22. Lärare i trä- och metallslöjd - Vikariat- Botkyrka

 23. Lärare i NO/Te/Ma i åk 2- Botkyrka

 24. Lärare i Sv/SVA/SO i åk 2- Botkyrka

 25. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Botkyrka

 26. Lärare SVA/SO i Förberedelseklass åk 4-5- Botkyrka

 27. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Botkyrka

 28. Lärare i förskoleklass- Botkyrka

 29. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Botkyrka

 30. Lärare i grundskolan, årskurs 1-3- Botkyrka

 31. Lärare i grundskolan, årskurs 1-3- Botkyrka

 32. Lärare i grundskolan, årskurs 1-3- Botkyrka

 33. Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 SV/SVA/FR- Botkyrka

 34. Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i SV/SVA/SO- Botkyrka

 35. Skolkurator- Botkyrka

 36. Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i SV/SVA- Botkyrka

 37. Skolsköterska- Botkyrka

 38. Lärare i grundskolan, årskurs 1-3- Botkyrka

 39. Lärare i grundskolan, årskurs 1-3- Botkyrka

 40. Lärare i förskoleklass- Botkyrka


Mer beskrivning

Barn och ungdomsbibliotekarie
Grindtorpsskolan i Alby, Botkyrka är en nyrenoverad skola, med 540 elever. Vi söker nu en barn och ungdomsbibliotekarie som vill vara med och utveckla vårt lärcenter - Grindtorpsskolans "hjärta". ARBETSUPPGIFTER Ordiniarie biblioteksarbete - boklån, katalogisering, inköp mm. Stödja elever och personal vid informationssökning via Internet, litteratur, tidningar. Stimulera till läsning och språkutveckling genom tex bokprat, sagostunder, bokcirklar, författarbesök mm. Vara ett stöd för lärare och elever vid temaarbete genom tex boklådor Vårt lärcenter erbjuder bla: Bibliotek och läshörna/studiehörna. Kunskaps och informationssökning via litteratur, IT, tidningar. Miljö för läxläsning. En miljö som främjar läslust och språkutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad bibliotekarie med stort pedagogiskt intresse. Du är serviceinriktad, initiativrik och vill driva och utveckla verksamheten i skolans lärcenter. Vi vill att du har god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa goda relationer med elever och arbetskamrater. Du har mycket goda kunskaper i barn och ungdomslitteratur samt har intresse och kunskap i att använda IT som pedagogiskt verktyg.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barn och ungdomsbibliotekarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn och ungdomsbibliotekarie

Biträdande rektor år F-5
Botkyrka kommun med snart 80 000 invånare är en attraktiv kommun med stora grönområden, insjöar, kust och skärgård. Botkyrka är en expansiv kommun som prövar nya idéer inom många verksamhetsområden. Grindtorpsskolan bildar ett resultatområde. Grindtorpsskolan är en skola för elever i förskoleklass tom skolår 9. Med en gemensam pedagogisk plattform, visioner och tydliga mål med sikte på framtiden är vi en skolorganisation i ständig förändring och utveckling. Vi leder och kommunicerar utifrån vår gemensamma värdegrund med fokus på kvalitet, förhållningssätt och resultat. ARBETSUPPGIFTER Du leder, organiserar och har ansvar för den dagliga verksamheten och elevhälsoarbetet i förskoleklass – år 5 inkl fritidshem i samarbete med rektor och skolans operativa ledningsgrupp. Du har personalansvar och genomför medarbetarsamtal och lönesamtal. Du ingår i resultatenhetens ledningsgrupp som tillsammans ansvarar för planering och uppföljning av skolans resultat. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet som skolledare och har god insikt i verksamheterna för år 1 - 5, förskoleklass och fritidshem. Du är nytänkande, positiv, målinriktad och har hög social kompetens. Du har god organisatorisk och strukturell förmåga. Du har kunskap i ekonomi och budgetarbete. Du är lyhörd och flexibel samt bra på att samarbeta och inspirera personal, barn och föräldrar att vara delaktiga i utvecklingsarbete. Du är väl förtrogen med IKT som en naturlig del i lärprocessen och skolans övriga verksamhet. Du vill ta ett stort pedagogiskt ansvar och ansvar för elevomsorg och är beredd att driva pedagogisk utveckling i samarbete med rektor och skolans ledningsgrupp.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor år F-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor år F-5

Lärare i textilslöjd
Grindtorpsskolan är en F-9 skola med ca 540 st elever. Vi har den lilla skolans omtanke och den stora skolans styrka. Vår pedagogiska miljö ger alla barn förutsättningar att arbeta utifrån sin egen lärstil. Grindtorpsskolan är en skola att växa i. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisningen i textilslöjd i år 2-9 samt i förberedelsegrupp för nyanlända elever. I tjänsten kan även mentorskap ingå. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i textilslöjd. Du ska ha en dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning av elever i år 3-9 samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen samt att sätta betyg. Du ska också ha kunskap i svenska som andra språk och ha erfarenhet av att arbeta med elever, som har ett annat modersmål än svenska. Du ska "brinna" för ditt yrke och gärna ha erfarenhet av elever i behov av extra stöd. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt samt bemötande till barn, föräldrar arbetskamrater och andra på skolan.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Lärare åk 6-9 för nyanlända elever
Grindtorpsskolan är en F-9 skola med ca 530 elever. Skolan är nyrenoverad med en pedagogisk miljö som stödjer barns olika lärstilar. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska som andra språk åk 6-9 för nyanlända elever. I tjänsten ingår också mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i svenska som andra språk för åk 6-9. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med förberedande grupper för elever i åk 6-9 som nyligen har kommit till Sverige. Du ska ha ett stort intresse och god kompetens i ditt ämne, svenska som andra språk. Vi söker en pedagog som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta samt förmåga att nå resultat, gärna ha erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd. Goda It-kunskaper är en merit. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 6-9 för nyanlända elever jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 6-9 för nyanlända elever

Lärare år 1-5
Grindtorpsskolan är en F-9 skola med ca 530 elever. Skolan är nyrenoverad med en pedagogisk miljö som stödjer barns olika lärstilar. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisningen i Sva/Sv i åk 3-5 i samarbete med arbetslaget. Mentorskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare mot yngre åldrar (åk 3-5) med behörighet i Sva/Sv. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning samt ha ett starkt intresse för ditt ämne/ämnen. Vi söker en pedagog som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta samt förmåga att nå resultat. Kunskap i läs och skrivinlärning är ett krav samt även goda IT-kunskaper. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 1-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 1-5

Fritidspedagog/förskolelärare/lärare mot yngre åldrar
Grindtorpsskolan är en F-9 skola med ca 530 elever. Skolan är nyrenoverad med en pedagogisk miljö som stödjer barns olika lärstilar. På vårt fritidshem går ca 180 barn ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med övrig personal på vårt fritidshem kommer du att ansvara för att ge barnen på Grindtorpsskolan en meningsfull samt lärande och lustfylld tid på fritids. Utifrån Lgr11 och andra styrdokument kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla vårt fritidshem. Du ingår i ett av skolans arbetslag och samverkar där med pedagogerna på skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker en högskoleutbildad fritidspedagog eller förskolelärare alt lärare mot yngre åldrar med stort intresse för och erfarenhet av utveckling och nytänkande inom fritidshemsverksamhet samt inom samverkan skola-fritidshem. Vi söker en pedagog som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta samt förmåga att nå resultat. Kunskap i svenska som andra språk är en merit. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater samt andra på skolan.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/förskolelärare/lärare mot yngre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/förskolelärare/lärare mot yngre åldrar

Fritidspedagog/förskolelärare/lärare mot yngre åldrar
Grindtorpsskolan är en F-9 skola med ca 530 elever. Skolan är nyrenoverad med en pedagogisk miljö som stödjer barns olika lärstilar. På vårt fritidshem går ca 180 barn ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med övrig personal på vårt fritidshem kommer du att ansvara för att ge barnen på Grindtorpsskolan en meningsfull samt lärande och lustfylld tid på fritids. Utifrån Lgr11 och andra styrdokument kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla vårt fritidshem. Du ingår i ett av skolans arbetslag och samverkar där med pedagogerna på skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker en högskoleutbildad fritidspedagog eller förskolelärare alt lärare mot yngre åldrar med stort intresse för och erfarenhet av utveckling och nytänkande inom fritidshemsverksamhet samt inom samverkan skola-fritidshem. Vi söker en pedagog som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta samt förmåga att nå resultat. Kunskap i svenska som andra språk är en merit. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater samt andra på skolan.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/förskolelärare/lärare mot yngre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/förskolelärare/lärare mot yngre åldrar

Lärare i slöjd
Grindtorpsskolan är en nyrenoverad och trivsam skola med ca 500 elever. Vi har den lilla skolans omtanke och den stora skolans styrka. Vår pedagogiska miljö ger alla barn förutsättningar att arbeta utifrån sin egen lärstil. Grindtorpsskolan är en skola att växa i. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisningen i slöjd i åk 3-9 tillsammans med en kollega. Du kommer även att undervisa i förberedelsegruppen för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i slöjd. Du ska helst ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning av elever i åk 3-9 samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under anställningstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i slöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i slöjd

Lärare i musik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i musik i åk 2-9. Du kommer även att undervisa i förberedelsegruppen för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i musik. Du ska helst ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning i grundskolan samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under anställningstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik

Lärare i bild
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisningen i bild i åk 6-9. Du kommer även att undervisa i förberedelsegruppen för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i bild. Du ska helst ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning av elever i grundskolan, samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under anställningstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild

Fritidspedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med övrig personal på vårt fritidshem kommer du att ansvara för att ge barnen på Grindtorpsskolan en meningsfull samt lärande och lustfylld tid på fritids. Utifrån Lgr11 och andra styrdokument kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla vårt fritidshem. Du ingår i ett av skolans arbetslag och samverkar där med pedagogerna på skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker en högskoleutbildad fritidspedagog, alt. lärare mot yngre åldrar med stort intresse för och erfarenhet av utveckling och nytänkande inom fritidshemsverksamhet, samt inom samverkan skola-fritidshem. Vi söker en pedagog som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta samt förmåga att nå resultat. Kunskap i svenska som andra språk är en merit. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater samt andra på skolan.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Botkyrka, Fritidspedagog Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare i grundskolans tidigare år
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i NO/SO/Te/Ma i åk 3 i samarbete med arbetslaget. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare mot yngre åldrar. Behörighet i ämnena NO/SO/Te/Ma är meriterande. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker en pedagog som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta samt förmåga att nå resultat. Kunskap i svenska som andraspråk, IT och läs- och skrivinlärning är meriterande. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i förskoleklass
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i förskoleklass i samarbete med arbetslaget. KVALIFIKATIONER Tillsammans med övrig personal i sexårsverksamheten kommer du att ansvara för att ge barnen en meningsfull samt lärande och lustfylld verksamhet. Vi arbetar medvetet med språket i alla aktiviteter och förbereder barnen inför skolstarten genom att vi via lek arbetar med matematik och siffror. Vi använder oss av Ipads för den första kontakten med läs- och skrivinlärning. Vi erbjuder pedagogisk planering fyra timmar i veckan. I uppdraget ingår även att ansvara för fritidsverksamheten för sexåringar och du ingår i ett arbetslag även med fritidshemmet. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i slöjd
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för undervisningen i slöjd i åk 3-9 tillsammans med en kollega. Du kommer även att undervisa i förberedelsegruppen för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i slöjd. Du ska helst ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning av elever i grundskolan, samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i slöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i slöjd

Fritidspedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla vår fritidsverksamhet på Grindtorpsskolan? Vi erbjuder planeringstid och som fritidspedagog ansvarar du för den pedagogiska verksamheten i fritidshemmet utifrån Lgr11 och andra styrdokument. Tillsammans med övrig personal på vårt fritidshem kommer du att ansvara för att ge barnen en meningsfull, samt lärande och lustfylld tid på fritids. Du kommer att vara med och planera, genomföra, utvärdera och utveckla vårt fritidshem. Du ingår i ett av skolans arbetslag och samverkar där med pedagogerna på skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker en högskoleutbildad fritidspedagog, alternativt lärare mot yngre åldrar, med stort intresse för och erfarenhet av utveckling och nytänkande inom fritidsverksamhet, samt inom samverkan skola-fritidshem. Vi söker en pedagog som är drivande och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta, samt förmåga att nå resultat. Kunskap i svenska som andra språk är en merit. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig fritidspedagog kan komma i fråga för en tillsvidareanställning. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Botkyrka, Fritidspedagog Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare i förskola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i förskoleklass i samarbete med arbetslaget på Grindtorpsskolan. KVALIFIKATIONER Tillsammans med övrig personal i sexårsverksamheten kommer du att ansvara för att ge barnen en meningsfull samt lärande och lustfylld verksamhet. Vi arbetar medvetet med språket i alla aktiviteter och förbereder barnen inför skolstarten genom att vi via lek arbetar med matematik och siffror. Vi använder oss av Ipads för den första kontakten med läs- och skrivinlärning. Vi erbjuder pedagogisk planeringstid fyra timmar i veckan. I uppdraget ingår även att ansvara för fritidsverksamheten för sexåringar och du ingår i ett arbetslag även med fritidshemmet. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidareanställning. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola

Lärare i textilslöjd
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för undervisning i textilslöjd i åk 3-9 tillsammans med en kollega. Du kommer även att undervisa i förberedelsegrupper för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingan framåt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i slöjd. Du ska helst ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning av elever i grundskolan, samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Lärare i musik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i musik i åk 2-9. Du kommer även att undervisa förberedelsegrupper för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i musik. Du ska helst ha dokumenterad erfarenhet från undervisning i grundskolan samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under anställningstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik

Lärare i musik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för musikundervisningen på Grindtorpsskolan i åk 3-9. Du kommer även att undervisa förberedelsegrupper för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i musik. Du ska helst ha dokumenterad erfarenhet från undervisning i grundskolan, samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik

Lärare i grundskolans tidigare år
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning på Grindtorpsskolan i NO/Te i åk 3 i samarbete med arbetslaget. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare mot yngre åldrar. Behörighet i ämnena NO/Te är meriterande, liksom kunskap i svenska som andra språk, IT, samt läs- och skrivutveckling. Du ska helst ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker en pedagog som är drivande, samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta samt förmåga att nå resultat. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i textilslöjd
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för undervisning i textilslöjd på Grindtorpsskolan i åk 3-9 tillsammans med en kollega. Du kommer även att undervisa i förberedelsegrupper för nyanlända elever. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag där du är med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i slöjd. De ska helst ha dokumenterad arbetslivserfarenhet från undervisning av elever i grundskolan, samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Du ska ha kunskap om och erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, pedagogiska planeringar, samt att sätta betyg. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringsperioden. Tjänsten kan komma att tas i bruk vid övertalighet i kommunen.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Lärare i trä- och metallslöjd - Vikariat
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för undervisning i trä- och metallslöjd på Grindtorpsskolan i åk 3-9 tillsammans med en kollega. I tjänsten ingår även mentorskap. Du ingår i ett av skolans arbetslag. KVALIFIKATIONER Då vår lärare i trä- och metallslöjd är tjänstledig under andra delen av terminen söker vi en vikarie för honom. Du ska helst ha dokumenterad erfarenhet från undervisning i grundskola, samt ha ett starkt intresse för ditt ämne. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringsperioden. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd - Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd - Vikariat

Lärare i NO/Te/Ma i åk 2
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i NO/Te/Ma i åk 2 i samarbete med arbetslaget. Mentorsskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolans lärare arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i NO/Te/Ma i åk 2. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker dig som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att nå goda resultat. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalighet i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO/Te/Ma i åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO/Te/Ma i åk 2

Lärare i Sv/SVA/SO i åk 2
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i Sv/SVA/SO i åk 2 i samarbete med arbetslaget. Mentorsskap ingår i tjänsten KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolans lärare arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i Sv/SVA/SO i åk 2. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker dig som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att nå goda resultat. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv/SVA/SO i åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv/SVA/SO i åk 2

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla vår fritidsverksamhet på Grindtorpsskolan i Alby? Vi erbjuder planeringstid och som fritidspedagog ansvarar du för den pedagogiska verksamheten i fritidshemmet utifrån Lgr11 och andra styrdokument. Tillsammans med övrig personal kommer du att ansvara för att ge barnen en meningsfull, samt lärande och lustfylld tid på fritids. Du kommer att vara med och planera, genomföra, utvärdera och utveckla vårt fritidshem. Du ingår i ett av skolans arbetalag och samverkar där med pedagogerna på skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker en högskoleutbildad fritidspedagog, alternativt lärare mot yngre åldrar, med stort intresse för och erfarenhet av utveckling och nytänkande inom fritidsverksamhet, samt inom samverkan skola-fritidshem. Vi söker dig som är drivande och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta, samt förmåga att nå resultat. Kunskap i svenska som andra språk är meriterande, liksom kompetens inom musik. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig fritidspedagog/lärare mot yngre åldrar kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare SVA/SO i Förberedelseklass åk 4-5
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisning i SVA och SO i förberedelseklass åk 4-5 i samarbete med arbetslaget. Mentorsskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9 skola i hjärtat av Alby. Skolans lärare arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i SVA/SO som ska undervisa i vår förberedelseklass i åk 4-5. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker dig som är driven och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att nå goda resultat. ÖVRIGT Endast behörig lärare kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan tillsättas löpande under rekryteringstiden. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SVA/SO i Förberedelseklass åk 4-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SVA/SO i Förberedelseklass åk 4-5

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet. Du och övrig fritidspersonal kommer att ha ett nära samarbete med kommunens förstelärare för fritidshemmen. Vi erbjuder planeringstid och som fritidspedagog ansvarar du för den pedagogiska verksamheten i fritidshemmet utifrån Lgr 11 och andra styrdokument. Tillsammans med övrig frididspersonal kommer du att ansvara för att ge barnen en meningsfull, samt lärande och lustfylld tid på fritids. Du kommer att vara med och planera, genomföra, utvärdera och utveckla vårt fritidshem. Du ingår i ett av skolans arbetslag och samverkar där med pedagogerna på skoltid. Vi erbjuder god löneutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker en högskoleutbildad fritidspedagog, alternativt lärare mot yngre åldrar, med stort intresse för och erfarenhet av utveckling och nytänkande inom fritidsverksamhet, samt inom samverkan skola-fritidshem. Vi söker dig som är drivande och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta, samt ha förmågan att nå resultat. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Endast behörig personal kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i förskoleklass
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Nu söker vi en lärare till en av våra förskoleklasser. Du kommer att ansvara för undervisningen och tillsammans med övrig personal ge barnen en meningsfull samt lärande och lustfylld verksamhet. Vi arbetar medvetet med språket i alla aktiviteter och förbereder barnen inför skolstarten genom att via lek och digitala verktyg arbeta med matematik och siffror. Vi använder oss av ipads som den första kontakten med läs- och skrivinlärning. Vi erbjuder pedagogisk planering fyra timmar i veckan. I uppdraget ingår även att ansvara för fritidsverksamheten för sexåringar och du ingår i ett arbetslag även med fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Vi söker en utbildad lärare för de yngre åldrarna, alternativt förskolelärare. ÖVRIGT Endast behörig personal kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet. Tjänsten är ett vikariat med goda möjligheter till en vidareanställning framöver. Du och övrig fritidspersonal kommer att ha ett nära samarbete med kommunens förstelärare för fritidshemmen. Vi erbjuder planeringstid och som fritidspedagog ansvarar du för den pedagogiska verksamheten i fritidshemmet utifrån Lgr 11 och andra styrdokument. Tillsammans med övrig fritidspersonal kommer du att ansvara för att ge barnen en meningsfull, samt lärande och lustfylld tid på fritids. Du kommer att vara med och planera, genomföra, utvärdera och utveckla vårt fritidshem. Du ingår i ett av skolans arbetslag och samverkar där med pedagogerna på skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker en högskoleutbildad fritidspedagog, alternativt lärare mot yngre åldrar, med stort intresse för och erfarenhet av utveckling och nytänkande inom fritidsverksamhet, samt inom samverkan skola-fritidshem. Vi söker dig som är drivande och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta, samt ha förmågan att nå resultat. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i Sv/SVA/SO i åk 1 KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolans lärare arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i Sv/SVA/SO för undervisning i åk 1. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Tjänsten är ett vikariat på en termin med goda möjligheter till förlängning och en tillsvidaretjänst. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker dig som är drivande, samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och nå goda resultat. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i Ma/NO i åk 1 KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolans lärare arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i Ma/NO i åk 1. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Tjänsten är ett vikariat på ett läsår med goda möjligheter till förlängning och en tillsvidaretjänst. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker dig som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att nå goda resultat. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från anra aktörer, vilket vi ber er respektera.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i SV/SVA/SO i åk 2 KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan i Alby är mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolans lärare arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i Sv/SVA/SO för undervisning i åk 2. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Tjänsten är ett vikariat med goda möjligheter till förlängning och en tillsvidaretjänst. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker dig som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att nå goda resultat. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 SV/SVA/FR
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i åk 6-9 i Svenska/SVA/Franska KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger i hjärtat av Alby. Lärarna arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i SV/SVA/FR för undervisning i åk 6-9. Mentorsskap ingår i tjänsten. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ett starkt intresse för dina ämnen och elevernas kunskapsutveckling. Vi söker dig som är drivande och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att nå goda resultat. ÖVRIGT Endast behörig lärare med lärarlegitimation kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 SV/SVA/FR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 SV/SVA/FR

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i SV/SVA/SO
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i Svenska/SVA/SO i åk 6-9 KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger i hjärtat av Alby. Lärarna arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i SV/SVA/SO för undervisning i åk 6-9, samt i förberedelseklass åk 6-9. Mentorsskap ingår i tjänsten. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ett starkt intresse för dina ämnen och elevernas kunskapsutveckling. Vi söker dig som är drivande och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att nå goda resultat. ÖVRIGT Endast behörig lärare med lärarlegitimation kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i SV/SVA/SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i SV/SVA/SO

Skolkurator
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en kurator till Grindtorpsskolan som ligger i hjärtat av Alby. Grindtorpsskolan är en mångkulturell skola med ca 500 elever. Som skolkurator kommer du att arbeta förebyggande och hälsofrämjande med våra barn och ungdomar. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam som leds av skolans rektor. I teamet ingår även skolsköterska, specialpedagoger, studie- och yrkesvägledare och biträdande rektorer. Du kommer att stödja elever med psykologiska och sociala svårigheter. I din roll kommer du att samarbeta med elever, föräldrar, samt skolans personal. Uppdraget innebär att utifrån en helhetssyn på eleven föra dialog, observera, analysera, förstå och arbeta med sociala processer och problem. Utifrån dina kunskaper ger du förslag på lämpliga strategier, metoder och verktyg för att ge elever möjlighet till ökad måluppfyllelse. Arbetet innebär kontakter med kommunens socialtjänst, polis och övrig samhällsservice. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller motsvarande examen. Du har god förmåga till samarbete kring eleven med elevhälsoteamet, lärare och föräldrar. Du är samtidigt självständig och vågar fatta egna beslut. Du är känslomässigt stabil, har självinsikt och är trygg i dig själv. Du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv utan att ta över personens känslor. Du förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du har förmågan att ta med detta i beräkningen när beslut fattas och handlingssätt väljs angående elevens studiesituation. Det är meriterande om du har arbetat som kurator med barn och ungdomar i skolan. Meriterande är också erfarenhet av och kunskap om mångkulturellt arbete. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Botkyrka, Skolkurator Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i SV/SVA
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i svenska och SVA i åk 6-9. Mentorsskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger i hjärtat av Alby. Hos oss arbetar lärarna aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i svenska och SVA. Du kommer att vara med i skolans utvecklingsarbete där vi tar vara på elevernas kunskapstörst och där ser till att varje elev når så långt eleven förmår oavsett bakgrund. Du behöver vara drivande och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och nå goda resultat. Gärna erfarenhet från grundskolan och ett brinnande intresse för dina ämnen och elevernas kunskapsutveckling. ÖVRIGT Endast behörig lärare men lärarlegitimation kan komma i fråga för en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Tjänsten kan komma att tillsättas under rekryteringsperioden. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i SV/SVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i SV/SVA

Skolsköterska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9-skola som ligger i hjärtat av Alby. I skolsköterskans uppdrag ingår att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande, förebyggande, genomföra vaccinationsprogram, organisera skolläkarmottagning, följa basprogrammet samt utföra enklare sjukvårdsinsatser. Du är intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande medicinsk elevhälsa. Du arbetar tillsammans med skolans elevhälsoteam och personal och har ett genuint intresse för skolans elever samt en vilja att stödja eleverna att nå målen i skolan. Som skolsköterska kommer du även att samarbeta med vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet. Uppdraget innebär även dokumentation i digitala verktyg, PMO journalföringssystem. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vi söker dig som: - är nyfiken, kreativ och lätt att samarbeta med. - har adekvat utbildning och helst erfarenhet av att arbeta med ungdomar. - drivs av en önskan av att stötta och hjälpa ungdomar. - är en person som ungdomar gärna vänder sig till. - är utåtriktad och har god social förmåga. - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Vi ser helst att den sökande har erfarenhet. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tillsättas av övertalig i kommunen. Vi påbörjar rekryteringen omgående och tjänsten kan komma att tillsättas under rekryteringsperioden. Tjänsten annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i SV/SVA/SO i åk 2 KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan i Alby är mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolans lärare arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i Sv/SVA/SO för undervisning i åk 2. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Tjänsten är ett vikariat med goda möjligheter till förlängning och en tillsvidaretjänst. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker dig som är drivande samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och förmåga att nå goda resultat. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för undervisning i Sv/SVA/SO i åk 1 KVALIFIKATIONER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Skolans lärare arbetar aktivt med språkutveckling i alla ämnen. Nu söker vi en behörig lärare i Sv/SVA/SO för undervisning i åk 1. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Tjänsten är ett vikariat på en termin med goda möjligheter till förlängning och en tillsvidaretjänst. Du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet, samt ha ett starkt intresse för dina ämnen. Vi söker dig som är drivande, samt utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta och nå goda resultat. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tas i bruk av övertalig i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Lärare i förskoleklass
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Grindtorpsskolan i Alby är en mångkulturell F-9-skola med ca 500 elever. Nu söker vi en lärare till en av våra förskoleklasser. Du kommer att ansvara för undervisningen och tillsammans med övrig personal ge barnen en meningsfull samt lärande och lustfylld verksamhet. Vi arbetar medvetet med språket i alla aktiviteter och förbereder barnen inför skolstarten genom att via lek och digitala verktyg arbeta med matematik och siffror. Vi använder oss av ipads som den första kontakten med läs- och skrivinlärning. Vi erbjuder pedagogisk planering fyra timmar i veckan. I uppdraget ingår även att ansvara för fritidsverksamheten för sexåringar och du ingår i ett arbetslag även med fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Vi söker en utbildad lärare för de yngre åldrarna, alternativt förskolelärare. ÖVRIGT Tjänsten kan komma att tas i bruk vid eventuell övertalighet i kommunen. Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass


Sök lediga jobb Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se