Botkyrka kommun, Specialistenheten jobb - lediga jobb

Botkyrka kommun, Specialistenheten jobb Botkyrka kommun, Specialistenheten jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Botkyrka kommun, Specialistenheten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka kommun, Specialistenheten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!- Botkyrka

 2. Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!- Botkyrka

 3. Botkyrka söker driven modersmålslärare i estniska!- Botkyrka

 4. Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!- Botkyrka

 5. Botkyrka söker driven modersmålslärare i estniska!- Botkyrka

 6. Botkyrka söker modersmålspedagog i polska- Botkyrka

 7. Skolöverläkare till specialistenheten Botkyrka kommun- Botkyrka

 8. Botkyrka söker driven modersmålstränare i finska!- Botkyrka

 9. Projektledare till utbildningsförvaltningen i Botkyrka (vikariat)- Botkyrka

 10. Botkyrka söker driven modersmålstränare i finska!- Botkyrka

 11. Botkyrka söker driven modersmålstränare i engelska!- Botkyrka

 12. Botkyrka söker driven modersmålstränare i amarinja/amhariska!- Botkyrka

 13. Botkyrka söker driven modersmålstränare i suryoyo!- Botkyrka

 14. Botkyrka söker modersmålspedagog i ryska- Botkyrka

 15. Botkyrka söker driven modersmålslärare i kantonesiska!- Botkyrka

 16. Botkyrka söker driven modersmålslärare i luganda!- Botkyrka

 17. Botkyrka söker driven modersmålslärare i polska!- Botkyrka

 18. Botkyrka söker driven modersmålstränare i spanska!- Botkyrka

 19. Botkyrka söker driven modersmålslärare i engelska!- Botkyrka

 20. Botkyrka söker driven modersmålslärare i franska!- Botkyrka

 21. Botkyrka söker driven modersmålstränare i persiska!- Botkyrka

 22. Botkyrka söker driven modersmålstränare i polska!- Botkyrka

 23. Botkyrka söker driven modersmålstränare i rumänska!- Botkyrka

 24. Botkyrka söker driven modersmålslärare i kantonesiska!- Botkyrka

 25. Botkyrka söker driven modersmålslärare i holländska!- Botkyrka

 26. Botkyrka söker driven modersmålslärare i serbiska!- Botkyrka

 27. Lärare i engelska år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarskola- Botkyrka

 28. Lärare i matematik år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarskol- Botkyrka

 29. Lärare i svenska/sva år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarsk- Botkyrka

 30. Lärare i sva för nyanlända i år 1-3, år 4-6 och år 7-9 till sommarskolan- Botkyrka

 31. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Bosniska!- Botkyrka

 32. Biträdande rektor till ny enhet för flerspråkighet och mottagande- Botkyrka

 33. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Holländska!- Botkyrka

 34. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Engelska!- Botkyrka

 35. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Serbiska!- Botkyrka

 36. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Estniska!- Botkyrka

 37. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Holländska!- Botkyrka

 38. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Engelska!- Botkyrka

 39. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Arabiska!- Botkyrka

 40. Botkyrka söker driven modersmålslärare i Finska!- Botkyrka


Mer beskrivning

Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning och studiehandledning på finska i grundskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och gärna lärarbehörighet i modersmålet, alternativt har du förvärvat goda kunskaper om läroplanerna och olika undervisningsmetoder genom tidigare arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring undervisningens innehåll och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!

Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskolan/gymnasiet, alternativt modersmålsstöd i förskolan. Även kombinationstjänster kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och gärna lärarbehörighet i modersmålet, alternativt har du förvärvat goda kunskaper om läroplanerna och olika undervisningsmetoder genom tidigare arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring undervisningens innehåll och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Vi söker personal i varierande omfattning i följande språk: -asante/ashanti -atjeh -berbiska -danska -edo (bini) -finska -georgiska -igbo (ibo) -japanska -kreol -makedoniska -malaysiska -mandinka -nepalesiska -norska -rumänska -singalesiska -slovenska -soninke -spanska -tjeckiska -uguriska -västarmeniska -urhobo Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i estniska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning och studiehandledning på estniska i grundskolan och förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och gärna lärarbehörighet i modersmålet, alternativt har du förvärvat goda kunskaper om läroplanerna och olika undervisningsmetoder genom tidigare arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring undervisningens innehåll och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i estniska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i estniska!

Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskolan/gymnasiet, alternativt modersmålsstöd i förskolan. Även kombinationstjänster kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och gärna lärarbehörighet i modersmålet, alternativt har du förvärvat goda kunskaper om läroplanerna och olika undervisningsmetoder genom tidigare arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring undervisningens innehåll och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Vi söker personal i olika omfattning i följande språk: -asante/ashanti -danska -estniska -finska -georgiska -igbo (ibo) -kantonesiska -mandinka -nepalesiska -norska -slovenska -spanska -tjeckiska Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister- skola
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i estniska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning och studiehandledning på estniska i grundskolan och förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och gärna lärarbehörighet i modersmålet, alternativt har du förvärvat goda kunskaper om läroplanerna och olika undervisningsmetoder genom tidigare arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring undervisningens innehåll och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i estniska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i estniska!

Botkyrka söker modersmålspedagog i polska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsstöd i förskolan, men även undervisning och studiehandledning i grundskolan/gymnasiet kan förekomma framöver. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje barn utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Vi ser gärna att du som söker har god erfarenhet av pedagogisk verksamhet och arbete med barn och språk.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker modersmålspedagog i polska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker modersmålspedagog i polska

Skolöverläkare till specialistenheten Botkyrka kommun
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en skolöverläkare för våra elever i grund- och gymnasieskolan. Som skolöverläkare har du det övergripande medicinska ansvaret över elevhälsans medicinska insats, som är en del av vår samlade elevhälsa inom kommunen. Tjugofem skolsköterskor är placerade ute på skolorna och de är anställda av respektive rektor. Centralt placerad finns förutom en skolläkare på halvtid också en skolsköterska på heltid med lednings-och samordningsansvar. Något av innehållet i skolöverläkarens arbete är: Att ha mottagningsarbete ute på skolorna Att som medicinskt ansvarig vidareutveckla rutiner och former för det förebyggande hälsoarbete i enlighet med aktuell medicinsk forskning och utveckling Att arbeta med folkhälsofrågor Att medverka i utbildning av skolläkare och skolsköterska Att vara medicinsk konsult och ge expertråd åt skolläkare, skolsköterska och rektorer Att arbeta med kvalitetssäkring och metodutveckling Att verka för fördjupat samarbete med landstinget och andra vårdgivare och myndigheter KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du är specialist inom barn-och ungdomsmedicin, barn-och ungdomspsykiatri eller allmänläkare. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete som skolläkare. För att lyckas i rollen krävs det att du har visioner, men också drivkraft att nå uppsatta mål. Du är tydlig, närvarande och har en god kommunikativ förmåga. Du inspirerar dina medarbetare och förstår att deras engagemang och delaktighet är en förutsättning för framgångsrika resultat.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skolöverläkare till specialistenheten Botkyrka kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolöverläkare till specialistenheten Botkyrka kommun

Botkyrka söker driven modersmålstränare i finska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på finska i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i finska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i finska!

Projektledare till utbildningsförvaltningen i Botkyrka (vikariat)
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Som projektledare i utbildningsförvaltningen har du ett delat uppdrag mellan att ansvara för organisering och innehåll i Botkyrkas välkända sommarskola från början till slut och att ansvara för vissa stödjande processer i vår modersmålsorganisation. Projektledaren verkar inom team språk/sommarskola vid utbildningsförvaltningen. Teamet består av fyra medarbetare. Förutom den utannonserade befattningen finns två biträdande rektorer och en administratör. Utbildningsförvaltningen anordnar sedan 19 år tillbaka sommarskola för elever i grundskolan och gymnasieskolan. Sommarskolan ska bidra till att en ökad andel elever i år 9 får gymnasiebehörighet till nationellt program och att nyanlända elever förstärker sin svenska. Sommarskolan löper över tre veckor efter läsårets slut. Som projektledare ansvarar du för ekonomi och organisering av hela sommarskolan. Du behovsinventerar, planerar och marknadsför sommarskolan. Tar emot anmälningar, sammanställer elevlistor och skickar ut antagningsbesked. Rekryterar och arbetsleder lärare som undervisar och genomför särskild prövning i sitt ämne. Du genomför också en utvärdering efter sommarskolans slut och rapporterar in betyg till gymnasieantagningen. Du har budgetansvar. Modersmålsorganisationen tillhandahåller ett hundratal modersmålslärare för undervisning i 70 olika språk i alla skolformer. Lärarna ska vara skickliga pedagoger i mötet med barn och elever. All undervisning och studiehandledning på modersmålet ska genomsyras av läroplanens intentioner, mål och riktlinjer. Språkutveckling i både modersmålet och svenskan är en viktig framgångsfaktor både i skolan och i samhället i övrigt. Som projektledare ansvarar du för att självständigt och tillsammans med övriga teamet kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och arbetsprocesser. Du kommer att ha det operativa ansvaret för hela rekryteringsprocessen och för introduktion av nyanställda. Det ingår också att med ett förvaltningsövergripande perspektiv följa och analysera insatta resurser och resultat i modersmålsorganisationen. I uppdraget ingår också att samordna utbildningsförvaltningens del i det finska förvaltningsområdet och avseende de nationella minoritetsspråken. KVALIFIKATIONER Uppdraget innebär att du kommer att få träffa människor från hela världen och ingå i en enhet med engagerade kollegor, där vi ser samarbete som en viktig utgångspunkt för arbetet. Detta är en dynamisk och komplex organisation där din kreativitet kommer att utmanas och värdesättas. Du har högskoleexamen och du har tidigare arbetat med projektledning, gärna inom en sommarskola eller en modersmålsorganisation. Pedagogisk erfarenhet är meriterande. Du behöver ha en mycket väl utvecklad administrativ och organisatorisk förmåga samt vara en god kommunikatör. Vi vill att du är omvärldsorienterad och har en vilja till att lära och utvecklas. Eftersom arbetet är förenat med förflyttningar inom kommunen så vill vi att du har körkort. Vi ser för övrigt att du har en stark tro på individens förmåga och anser att lärande är livsviktigt.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till utbildningsförvaltningen i Botkyrka (vikariat) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till utbildningsförvaltningen i Botkyrka (vikariat)

Botkyrka söker driven modersmålstränare i finska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på finska i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i finska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i finska!

Botkyrka söker driven modersmålstränare i engelska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på engelska i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i engelska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i engelska!

Botkyrka söker driven modersmålstränare i amarinja/amhariska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på amarinja/amhariska i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i amarinja/amhariska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i amarinja/amhariska!

Botkyrka söker driven modersmålstränare i suryoyo!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på suryoyo i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i suryoyo! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i suryoyo!

Botkyrka söker modersmålspedagog i ryska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i ca 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar både modersmålsstöd i förskolan och undervisning i grundskola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje barn utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Vi ser gärna att du som söker har god erfarenhet av pedagogisk verksamhet och arbete med barn och språk.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker modersmålspedagog i ryska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker modersmålspedagog i ryska

Botkyrka söker driven modersmålslärare i kantonesiska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i ca 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning i grundskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i kantonesiska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i kantonesiska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i luganda!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i ca 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning i grundskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i luganda! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i luganda!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i polska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i ca 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning i grundskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i polska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i polska!

Botkyrka söker driven modersmålstränare i spanska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på spanska i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i spanska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i spanska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i engelska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i ca 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning i grundskolan och gymnasieskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i engelska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i engelska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i franska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i ca 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning i grundskolan och gymnasieskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i franska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i franska!

Botkyrka söker driven modersmålstränare i persiska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på persiska i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i persiska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i persiska!

Botkyrka söker driven modersmålstränare i polska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på polska i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i polska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i polska!

Botkyrka söker driven modersmålstränare i rumänska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för framtida studieresultat och utveckling. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Arbetet omfattar modersmålsstöd på rumänska i förskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och goda kunskaper i modersmålet, alternativt har du tidigare erfarenhet av barn och pedagogiskt arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanen för förskolan. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din verksamhet. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring barns utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålstränare i rumänska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålstränare i rumänska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i kantonesiska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i kantonesiska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i kantonesiska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i holländska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 110 pedagoger som tillsammans undervisar i ca 60 språk ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i holländska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i holländska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i serbiska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i serbiska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i serbiska!

Lärare i engelska år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarskola
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen i Botkyrka kommun anordnar årligen sommarskola för elever som inte når upp till de lägsta kunskapskraven i grundskolan. Sommarskolan är frivillig för eleverna och pågår under tre veckor. Som lärare i sommarskolan kommer du att göra en viktig insats för att hjälpa elever att nå upp till de lägsta kunskapskraven i engelska. Du kommer att ansvara för en elevgrupp på cirka 20 elever, som kan ha olika behov av stöd i ämnet. Du kommer också att ansvara för särskild prövning i ämnet samt sätta betyg i slutet av sommarskolan. Arbetet kräver att du planerar undervisningen tillsammans med andra pedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har lärarexamen med ämnes- och åldersadekvat behörighet - är väl insatt i centralt innehåll och kunskapskrav för ämnet och årskursen - har god erfarenhet av betygssättning och särskild prövning - har ett starkt engagemang och drivkraft - är självgående och ansvarstagande - har mycket god samarbetsförmåga - har goda datakunskaper - har goda kunskaper i det svenska språket Vi tror också att du har en stark tro på individens förmåga och anser att lärande är livsviktigt! Vi kommer att lägga särskild vikt vid de sökandes personliga egenskaper och lämplighet för uppdraget vid denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarskola

Lärare i matematik år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarskol
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen i Botkyrka kommun anordnar årligen sommarskola för elever som inte når upp till de lägsta kunskapskraven i grundskolan. Sommarskolan är frivillig för eleverna och pågår under tre veckor. Som lärare i sommarskolan kommer du att göra en viktig insats för att hjälpa elever att nå upp till de lägsta kunskapskraven i matematik. Du kommer att ansvara för en elevgrupp på cirka 20 elever, som kan ha olika behov av stöd i ämnet. Du kommer att ansvara för särskild prövning i ämnet samt sätta betyg i slutet av sommarskolan. Arbetet kräver att du planerar undervisningen tillsammans med andra pedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har lärarexamen med ämnes- och åldersadekvat behörighet - är väl insatt i centralt innehåll och kunskapskrav för ämnet och årskursen - har god erfarenhet av betygssättning och särskild prövning - har ett starkt engagemang och drivkraft - är självgående och ansvarstagande - har mycket god samarbetsförmåga - har goda datakunskaper - har goda kunskaper i det svenska språket Vi tror också att du har en stark tro på individens förmåga och anser att lärande är livsviktigt! Vi kommer att lägga särskild vikt vid de sökandes personliga egenskaper och lämplighet för uppdraget vid denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarskol jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarskol

Lärare i svenska/sva år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarsk
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen i Botkyrka kommun anordnar årligen sommarskola för elever som inte når upp till de lägsta kunskapskraven i grundskolan. Sommarskolan är frivillig för eleverna och pågår under tre veckor. Som lärare i sommarskolan kommer du att göra en viktig insats för att hjälpa elever att nå upp till de lägsta kunskapskraven i svenska och svenska som andra språk. Majoriteten av eleverna läser svenska som andra språk. Du kommer att ansvara för en elevgrupp på cirka 20 elever, som kan ha olika behov av stöd i ämnet. Du kommer också att ansvara för särskild prövning i ämnet samt sätta betyg i slutet av sommarskolan. Arbetet kräver att du planerar undervisningen tillsammans med andra pedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har lärarexamen med ämnes- och åldersadekvat behörighet - är väl insatt i centralt innehåll och kunskapskrav för ämnet och årskursen - har god erfarenhet av betygssättning och särskild prövning - har ett starkt engagemang och drivkraft - är självgående och ansvarstagande - har mycket god samarbetsförmåga - har goda datakunskaper - har goda kunskaper i det svenska språket Vi tror också att du har en stark tro på individens förmåga och anser att lärande är livsviktigt! Vi kommer att lägga särskild vikt vid de sökandes personliga egenskaper och lämplighet för uppdraget vid denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska/sva år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarsk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska/sva år 9 samt ansvarig för särskild prövning till sommarsk

Lärare i sva för nyanlända i år 1-3, år 4-6 och år 7-9 till sommarskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen i Botkyrka kommun anordnar årligen sommarskola för elever som inte når upp till de lägsta kunskapskraven i grundskolan. Sommarskolan är frivillig för eleverna och pågår under tre veckor. Som lärare i sommarskolan kommer du att göra en viktig insats för att hjälpa elever att på sikt nå upp till de lägsta kunskapskraven i ämnet. Du kommer att ansvara för en undervisningsgrupp med cirka 20 nyanlända elever, som kan ha olika behov av stöd i ämnet. Syftet med kursen är att genom språkutvecklande undervisning möjliggöra att eleverna ska kunna få ett så utvecklat språk att de senare ska kunna få betyg från grundskolan. Arbetet kräver att du planerar undervisningen tillsammans med andra pedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har lärarexamen med ämnes- och åldersadekvat behörighet - har minst 30 högskolepoäng i svenska som andra språk - är väl insatt i centralt innehåll och kunskapskrav för ämnet och årskursen - har ett språkutvecklande arbetssätt - har ett starkt engagemang och drivkraft - är självgående och ansvarstagande - har mycket god samarbetsförmåga - har goda datakunskaper - har goda kunskaper i det svenska språket Vi tror också att du har en stark tro på individens förmåga och anser att lärande är livsviktigt! Vi kommer att lägga särskild vikt vid de sökandes personliga egenskaper och lämplighet för uppdraget vid denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i sva för nyanlända i år 1-3, år 4-6 och år 7-9 till sommarskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i sva för nyanlända i år 1-3, år 4-6 och år 7-9 till sommarskolan

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Bosniska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Bosniska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Bosniska!

Biträdande rektor till ny enhet för flerspråkighet och mottagande
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vid årsskiftet 2014/2015 startar utbildningsförvaltningen i Botkyrka en ny enhet för flerspråkighet och mottagande av nyanlända inom grundskola och gymnasium. Enhetens huvuduppgift är att främja nyanlända och andra flerspråkiga elevers skolframgång, genom att hålla hög kvalitet inom • Studiehandledning på modersmålet eller annat starkt språk • Undervisning i svenska som andraspråk • Modersmålsundervisning • Kartläggning • Elevhälsoinsatser • Vägledning På enheten för flerspråkighet och mottagande samlas en stor spännvidd av kompetenser som samverkar för att främja elevernas lärande. Här kommer det att finnas pedagoger i modersmål och svenska som andraspråk, studie- och yrkesvägledare, skolsköterskor, kurator och skolledare. Enheten kommer att ha ett tätt samarbete med kommunens skolor för att utveckla de pedagogiska förutsättningarna för de nyanlända och flerspråkiga eleverna skolframgång. KVALIFIKATIONER Vi söker nu en biträdande rektor vars huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara att leda modersmålslärare i deras uppdrag i modersmålsundervisning och studiehandledning. Tillsammans med rektor och ledningsgrupp ansvarar du för hela enhetens utveckling. Vi vill att du • har högskoleexamen med pedagogisk inriktning, • har goda pedagogiska kunskaper inom flerspråkighet och kunskapsutveckling • vill bidra till hela enhetens utveckling • har erfarenhet av arbetsledning och kommunal verksamhet • har grundläggande kunskaper om arbetsrätt • har god IT-kompetens • har goda kunskaper om rekrytering Som ledare • är du beredd att lyssna, stötta men även att fatta beslut • och vet att självinsikt och balans i livet är grunden för god kommunikation
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor till ny enhet för flerspråkighet och mottagande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor till ny enhet för flerspråkighet och mottagande

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Holländska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Holländska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Holländska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Engelska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Engelska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Engelska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Serbiska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Serbiska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Serbiska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Estniska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Estniska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Estniska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Holländska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Holländska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Holländska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Engelska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Engelska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Engelska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Arabiska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Arabiska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Arabiska!

Botkyrka söker driven modersmålslärare i Finska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för elevernas språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser, vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skolan. Du har pedagogisk bakgrund och goda kunskaper i modersmålet och svenska. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din praktik, samt att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning i enlighet med läroplanen. Din drivkraft är att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i Finska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i Finska!


Sök lediga jobb Botkyrka kommun, Specialistenheten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se