Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium jobb - lediga jobb

Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium jobb Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gymnasielärare i svenska och tyska- Botkyrka

 2. Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa- Botkyrka

 3. Skolbibliotekarie- Botkyrka

 4. Gymnasielärare i naturkunskap och spanska- Botkyrka

 5. Gymnasielärare i tyska- Botkyrka

 6. Gymnasielärare i psykologi och/eller engelska- Botkyrka

 7. Gymnasielärare till vård- och omsorgsprogrammet- Botkyrka

 8. Gymnasielärare i Matematik och Fysik- Botkyrka

 9. Skolbibliotekarie- Botkyrka

 10. IT-samordnare- Botkyrka

 11. Gymnasielärare i svenska som andraspråk- Botkyrka

 12. Gymnasielärare i spanska och engelska- Botkyrka

 13. Gymnasielärare i biologi- Botkyrka

 14. Gymnasielärare i naturkunskap- Botkyrka

 15. Gymnasielärare i matematik och ekonomiämnen- Botkyrka

 16. Gymnasielärare i programmering och datorteknik- Botkyrka

 17. Skolkurator- Botkyrka

 18. Gymnasielärare i Psykologi och pedagogikämnen- Botkyrka

 19. Gymnasielärare i naturkunskap, deltid- Botkyrka

 20. Gymnasielärare i psykologi, svenska och pedagogikämnen- Botkyrka

 21. Gymnasielärare i naturkunskap, geografi och hållbart samhälle- Botkyrka

 22. Skolbibliotekarie- Botkyrka

 23. Gymnasielärare i svenska och tyska- Botkyrka

 24. Gymnasielärare i samhällskunskap 25%- Botkyrka

 25. Gymnasielärare i tyska och/eller svenska- Botkyrka

 26. Gymnasielärare i matematik- Botkyrka

 27. Gymnasielärare i fysik och matematik- Botkyrka

 28. Gymnasielärare i samhällskunskap 25%- Botkyrka

 29. Gymnasielärare i naturkunskap och biologi- Botkyrka

 30. Gymnasielärare i svenska och idrott- Botkyrka

 31. Tullinge gymnasium söker vikarie i matematik och fysik- Botkyrka

 32. Gymnasielärare i fysik och matematik- Botkyrka

 33. Yrkeslärare till vård- och omsorgsprogrammet- Botkyrka

 34. Gymnasielärare i spanska 40%- Botkyrka

 35. Specialpedagog Tullinge gymnasium- Botkyrka

 36. Gymnasielärare i fysik och matematik- Botkyrka

 37. Gymnasielärare i naturkunskap- Botkyrka

 38. Gymnasielärare i matematik 25-50%- Botkyrka

 39. Specialpedagog Tullinge gymnasium- Botkyrka

 40. Tullinge gymnasium söker vikarie i svenska och religionskunskap- Botkyrka


Mer beskrivning

Gymnasielärare i svenska och tyska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska och tyska, 100%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska, retorik och tyska på ekonomiprogrammet. I tjänsten ingår även mentorskap för en Ek-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska och tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska och tyska

Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska och idrott och hälsa, 80%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska och idrott och hälsa. I tjänsten ingår även mentorskap för en NA-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa

Skolbibliotekarie
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet, att du har ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt och att du sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Skolbibliotekarie 30%. Sedvanliga arbetsuppgifter som skolbibliotekarie. KVALIFIKATIONER Behörig/utbildad bibliotekarie, gärna med erfarenhet av att arbeta pedagogiskt på skolbibliotek på gymnasieskolan.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolbibliotekarie jobb, Skolbibliotekarie Botkyrka, Skolbibliotekarie Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolbibliotekarie

Gymnasielärare i naturkunskap och spanska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i naturkunskap, 20%, visstidsanställning. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i Naturkunskap 1b i en ekonomklass åk 2. Lärare i spanska, 20%, visstidsanställning. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i Spanska steg 3 i åk 1. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i naturkunskap och spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i naturkunskap och spanska

Gymnasielärare i tyska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i tyska 55%, visstidsanställning. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i Tyska steg 1,3 och 4 KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i tyska

Gymnasielärare i psykologi och/eller engelska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför vårterminen. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, har goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i psykologi, 15% visstidsanställning. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i Psykologi 1 i en åk 2. Lärare i engelska, 15% visstidsanställning. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i Engelska 7 som individuellt val i åk 3. Tjänsterna går att kombinera för person med rätt ämnesbehörighet och omfattar då 30%. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i psykologi och/eller engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i psykologi och/eller engelska

Gymnasielärare till vård- och omsorgsprogrammet
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Vård- och omsorgsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk 1. På grund av ett en av våra lärare är tjänstledighet under vårterminen söker vi en lärare till Vård- och omsorgsprogrammet. Du kommer att undervisa i kurserna Medicin 1 samt Akutsjukvård. Det ingår även mentorskap i tjänsten. Tjänsten är på deltid av omfattningen 40%. Vi förväntar oss att du är en behörig gymnasielärare som har goda ämneskunskaper och sätter eleven i centrum. Du kan utmana och motivera eleverna både som grupp såväl som på individuell nivå. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare till vård- och omsorgsprogrammet i kurserna Akutsjukvård och Medicin 1. Tidsbegränsad till vårterminen 2014, omfattning 40%. KVALIFIKATIONER Yrkeslärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare till vård- och omsorgsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare till vård- och omsorgsprogrammet

Gymnasielärare i Matematik och Fysik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa nya medarbetare under vårterminen. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, har goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i matematik och fysik, 55% visstidsanställning. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i Matematik 2c och Fysik 1a på naturvetenskapsprogrammet. Lärare i matematik, 45% visstidsanställning. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i Matematik 1b och 2b på samhällsprogrammet. Tjänsterna går att kombinera. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik och Fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik och Fysik

Skolbibliotekarie
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet, att du har ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt och att du sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Skolbibliotekarie 100%. Sedvanliga arbetsuppgifter som skolbibliotekarie. KVALIFIKATIONER Behörig/utbildad bibliotekarie, gärna med erfarenhet av att arbeta pedagogiskt på skolbibliotek på gymnasieskolan.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skolbibliotekarie jobb, Skolbibliotekarie Botkyrka, Skolbibliotekarie Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolbibliotekarie

IT-samordnare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola med ca 640 elever. Vi har utbildningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och vård- och omsorg. Skolan är en lagom stor skola med hög trivsel bland elever och personal. ARBETSUPPGIFTER Är du en ansvarsfull, ordningsam och driftig person med IKT-intresse, som trivs i en ungdomlig miljö - då kan detta vara jobbet för dig! Som IKT-samordnare är du länken mellan det tekniska och det pedagogiska i verksamheten och hjälper elever och lärare med datautrustning och annan IKT-utrustning på skolan. Samtliga elever har varsin bärbar dator som de använder i studierna och som IKT-samordnare hjälper du eleverna med både dessa datorer och datorer i datasalen både i hur man ska använda dem samt vid tillfällen när utrustningen krånglar eller har mindre fel. Du arbetar även mot skolans personal. Dessutom ansvarar du för strategiska frågor kring inköp och implementering av IKT i samråd med skolledningen. Du kommer även att ansvara för skolans sociala medier, så det är en fördel om du är intresserad av och kunnig i marknadsföring, samt har kunskaper i de program som ingår i Adobe Creative Suite - (för framställning av marknadsföringsmaterial). Till arbetsuppgifterna kan även tillkomma enklare vaktmästaruppgifter KVALIFIKATIONER Du behöver vara självständig, driftig och initiativtagande. Flexibel, serviceinriktad och med god social förmåga. Du förväntas ha IKT-vana, vara händig och tekniskt intresserad. B-körkort.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga IT-samordnare jobb, IT-samordnare Botkyrka, IT-samordnare Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-samordnare

Gymnasielärare i svenska som andraspråk
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, pensionsavgångar och föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska som andraspråk, 90%, tillsvidaretjänst. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska som andraspråk och kommunikation. I tjänsten ingår även mentorskap för en VO-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska som andraspråk

Gymnasielärare i spanska och engelska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, pensionsavgångar och föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i spanska och engelska 100%, tillsvidaretjänst. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i spanska steg 1 och 3 samt engelska 5 och 7. I tjänsten ingår även mentorskap för en SA-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i spanska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i spanska och engelska

Gymnasielärare i biologi
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Vårt största program är det Naturvetenskapliga med många sökande varje år. Vi har stora valmöjligheter för eleven, hög kompetens hos lärarna, och moderna välutrustade laborationssalar. På grund av högt söktryck och pensionsavgångar söker vi nu en legitimerad lärare i biologi, gärna i kombination med naturkunskap eller kemi. Vi kräver att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Eftersom du kommer att arbeta i programlag vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du kan ta initiativ och bidra till skolans utveckling, även utanför dina egna kurser. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i biologi, gärna i kombination med naturkunskap eller kemi. Arbetsuppgifterna består i att undervisa på det naturvetenskapliga programmet, mentorskap och utvecklingsarbete i programlag. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i biologi.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i biologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i biologi

Gymnasielärare i naturkunskap
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. På grund av högt söktryck söker vi nu en legitimerad lärare i naturkunskap, gärna i kombination med biologi eller kemi. Vi kräver att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Eftersom du kommer att arbeta i programlag vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du kan ta initiativ och bidra till skolans utveckling, även utanför dina egna kurser. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i naturkunskap, gärna i kombination med biologi eller kemi. Arbetsuppgifterna består i att undervisa på flera av våra program, mentorskap och utvecklingsarbete i programlag. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i naturkunskap.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i naturkunskap

Gymnasielärare i matematik och ekonomiämnen
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, pensionsavgångar och föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i matematik och ekonomiämnen 100%, tillsvidaretjänst. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i matematik 1b och 3b, Företagsekonomi 1, Marknadsföring samt Ledarskap och organisation. Du kommer också att handleda elever i gymnasiearbetet. I tjänsten ingår även mentorskap för en EK-klass samt arbete i programlag. Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik och ekonomiämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik och ekonomiämnen

Gymnasielärare i programmering och datorteknik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i programmering, 50%, tillsvidaretjänst. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i programmering på naturvetenskapliga programmet, en kurs i datorteknik inom det individuella valet samt handledning av elever i gymnasiearbetet. I tjänsten ingår även mentorskap för en NA-klass samt arbete i programlag. Vi vill att du har en mycket god samarbetsförmåga, samt kan ta initiativ och bidra till skolans utveckling, även utanför dina egna kurser. Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete. KVALIFIKATIONER Du ska ha en gymnasielärarexamen.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i programmering och datorteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i programmering och datorteknik

Skolkurator
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola med 640 elever. Här läser eleverna på naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga program med olika inriktningar. Vi har även ekonomiprogram och vård- och omsorgsprogram. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus och trivseln bland elever och personal är hög. ARBETSUPPGIFTER Vara en del i skolans elevhälsoteam. Arbeta med elever på grupp- och individnivå. Samarbeta med skolans pedagogiska personal runt elever och klasser. Arbeta med skolans likabehandlingsplan och leda arbetet i skolans trygghetsgrupp. KVALIFIKATIONER Socionomexamen Erfarenhet av arbete som skolkurator på gymnasieskola. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Botkyrka, Skolkurator Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Gymnasielärare i Psykologi och pedagogikämnen
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, pensionsavgångar och föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i psykologi och pedagogikämnen 75 %, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i kurser i Psykologi, Pedagogiskt ledarskap, Utveckling och lärande och Mental träning. Du kommer också att handleda elever i gymnasiearbetet. I tjänsten ingår även mentorskap för en SA-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Psykologi och pedagogikämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Psykologi och pedagogikämnen

Gymnasielärare i naturkunskap, deltid
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. På grund av högt söktryck söker vi nu en legitimerad lärare i naturkunskap. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i naturkunskap, ca 40% under läsåret 2014/15. I tjänsten ingår undervisning i Naturkunskap 1b och 2. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i naturkunskap. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i naturkunskap, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i naturkunskap, deltid

Gymnasielärare i psykologi, svenska och pedagogikämnen
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, pensionsavgångar och föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i psykologi, svenska och pedagogikämnen 90 %, vikariat, med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i kurser i Psykologi, Svenska, Pedagogiskt ledarskap, Utveckling och lärande och Mental träning. Du kommer också att handleda elever i gymnasiearbetet. I tjänsten ingår även mentorskap för en SA-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i psykologi, svenska och pedagogikämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i psykologi, svenska och pedagogikämnen

Gymnasielärare i naturkunskap, geografi och hållbart samhälle
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum. Vi redovisar år efter år goda studieresultat och har ett högt söktryck. Trivseln bland elever och lärare är hög. Vi söker nu en vikarie under höstterminen i ämnena naturkunskap, geografi och hållbart samhälle. Du kommer att arbeta med elever på vårt ekonomiprogram samt på samhällsvetenskapligt program. Tjänstens omfattning är deltid 50%. Vi vill att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i naturkunskap, geografi och hållbart samhälle. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i naturkunskap, geografi och hållbart samhälle. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i naturkunskap, geografi och hållbart samhälle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i naturkunskap, geografi och hållbart samhälle

Skolbibliotekarie
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet, att du har ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt och att du sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Skolbibliotekarie 100%. Sedvanliga arbetsuppgifter som skolbibliotekarie. KVALIFIKATIONER Behörig/utbildad bibliotekarie, gärna med erfarenhet av att arbeta pedagogiskt på skolbibliotek på gymnasieskolan. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Skolbibliotekarie jobb, Skolbibliotekarie Botkyrka, Skolbibliotekarie Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolbibliotekarie

Gymnasielärare i svenska och tyska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 650 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför vårterminen. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska och tyska, 100%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska 2 och 3 på samhällsprogrammet och tyska steg 1-4. I tjänsten ingår även mentorskap för en SA-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska och tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska och tyska

Gymnasielärare i samhällskunskap 25%
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 650 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför vårterminen. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i samhällskunskap 25%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i samhällskunskap 1b på samhällsprogrammet. I tjänsten ingår även mentorskap för en SA-klass. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i samhällskunskap 25% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i samhällskunskap 25%

Gymnasielärare i tyska och/eller svenska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 650 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför vårterminen. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i tyska, 65%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i tyska steg 1-4. Lärare i svenska, 35%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska 2 och 3 på samhällsprogrammet. I tjänsten ingår även mentorskap för en SA-klass samt arbete i programlag. Tjänsterna går att kombinera och omfattar då 100%. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i tyska och/eller svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i tyska och/eller svenska

Gymnasielärare i matematik
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Vårt största program är det Naturvetenskapliga med många sökande varje år. Vi har stora valmöjligheter för eleven, hög kompetens hos lärarna, och moderna välutrustade laborationssalar. På grund av föräldraledighet söker vi nu en lärare i matematik under vårterminen 2015. Vi kräver att du är legitimerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i matematik. Arbetsuppgifterna består i att undervisa på det naturvetenskapliga programmet, mentorskap och utvecklingsarbete i programlag. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i matematik. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik

Gymnasielärare i fysik och matematik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Vårt största program är det Naturvetenskapliga med många sökande varje år. Vi har stora valmöjligheter för eleven, hög kompetens hos lärarna, och moderna välutrustade laborationssalar. Nu söker vi en legitimerad lärare i fysik och matematik. Vi kräver att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet. Du har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Eftersom du kommer att arbeta i programlag vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du kan ta initiativ och bidra till skolans utveckling, även utanför dina egna kurser. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i fysik och matematik. Arbetsuppgifterna består i att undervisa på det naturvetenskapliga programmet, mentorskap och utvecklingsarbete i programlag. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i fysik och matematik. ÖVRIGT Tjänsten utlyses med reservation för att den kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i fysik och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i fysik och matematik

Gymnasielärare i samhällskunskap 25%
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 650 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför vårterminen. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i samhällskunskap 25%, vikariat vt 2015. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i samhällskunskap 1b på samhällsprogrammet. I tjänsten ingår även mentorskap för en SA-klass. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i samhällskunskap 25% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i samhällskunskap 25%

Gymnasielärare i naturkunskap och biologi
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program, Ekonomiprogrammet samt Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. På grund av många sökande och förändringar i timplanerna har vi kommande läsår behov av en lärare i naturkunskap och biologi. Tjänsten är tisbegränsad till ett år. Vi kräver att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i naturkunskap och biologi. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i naturkunskap och biologi. ÖVRIGT Tjänsten utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i naturkunskap och biologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i naturkunskap och biologi

Gymnasielärare i svenska och idrott
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program, Ekonomiprogrammet samt Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. På grund av föräldraledighet söker vi nu en vikare i svenska och idrott. Skolan är indelad i arbetslag och du kommer främst att undervisa på vård- och omsorgsprogrammet. Eftersom du kommer att arbeta tillsammans med de andra lärarna på programmet vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och kan bidra till programmet som helhet. Du ska tycka om, och var van vid att arbeta i grupper där eleverna har olika behov. Vi kräver att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i svenska och idrott. Arbetsuppgifterna består i att undervisa främst på vård- och omsorgsprogrammet, mentorskap och utvecklingsarbete i programlag. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i svenska och idrott. ÖVRIGT Tjänsten utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska och idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska och idrott

Tullinge gymnasium söker vikarie i matematik och fysik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum. Vi redovisar år efter år goda studieresultat och har ett högt söktryck. Trivseln bland elever och lärare är hög. Vi söker nu en vikarie under höstterminen i ämnena fysik och matematik. Du kommer att arbeta med eleverna på vårt naturvetenskaplig program. Vi vill att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i fysik och matematik. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i fysik och matematik. ÖVRIGT Tjänsten utlyses med reservation för att den kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Tullinge gymnasium söker vikarie i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tullinge gymnasium söker vikarie i matematik och fysik

Gymnasielärare i fysik och matematik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Vårt största program är det Naturvetenskapliga med många sökande varje år. Vi har stora valmöjligheter för eleven, hög kompetens hos lärarna, och moderna välutrustade laborationssalar. Nu söker vi en legitimerad lärare i fysik och matematik. Vi kräver att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet. Du har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Eftersom du kommer att arbeta i programlag vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du kan ta initiativ och bidra till skolans utveckling, även utanför dina egna kurser. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i fysik och matematik. Arbetsuppgifterna består i att undervisa på det naturvetenskapliga programmet, mentorskap och utvecklingsarbete i programlag. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i fysik och matematik. ÖVRIGT Tjänsten utlyses med reservation för att den kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i fysik och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i fysik och matematik

Yrkeslärare till vård- och omsorgsprogrammet
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. På grund av stundande pensionsavgångar söker vi nu en lärare till vård och omsorgsprogrammet. Vårt program har inriktning mot medicin och akutsjukvård. Vi har många sökande elever, hög kvalitet på våra APL-platser, och intressanta samarbeten internationellt. Vi kräver att du är examinerad lärare, gärna med erfarenhet både från branschen och som lärare. I din undervisning är du intresserad av och duktig på att möta eleverna individuellt och du tar ditt mentorskap på allvar. Du kommer att arbeta i programlag med de andra lärarna på programmet, därför är det viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kan bidra till skolans utveckling även utanför dina egna kurser. I gengäld erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare vårdämnen. Arbetsuppgifterna består i att undervisa på vård- och omsorgsprogrammet, mentorskap och utvecklingsarbete i programlag. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet vårdämnen. ÖVRIGT Tjänsten utlyses med reservation för att den kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till vård- och omsorgsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till vård- och omsorgsprogrammet

Gymnasielärare i spanska 40%
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Alla elever på skolan har tillgång till dator eller iPad i undervisningen. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför vårterminen. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i spanska 40%, läsåret 2015/16. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i spanska steg 3 och 4. I tjänsten ingår även mentorskap för en SA-klass. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare med ämnesbehörighet. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i spanska 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i spanska 40%

Specialpedagog Tullinge gymnasium
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nästan 89 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola med ca 650 elever. Här läser eleverna på naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga program med olika inriktningar. Vi har även ekonomiprogram och vård- och omsorgsprogram. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus och trivseln bland elever och personal är hög. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med skolledning (rektor och 2 biträdande rektorer) och övriga i skolans elevhälsoteam (kurator, skolsköterska, specialpedagog och 2 st SYV) handleda lärare och elever i specialpedagogiska frågor såsom extra anpassningar och särskilt stöd. Samordna arbete och utredningar med upprättande och utvärdering av åtgärdsprogram. Arbete med elever ingår. KVALIFIKATIONER Behörig/legitimerad specialpedagog. Erfarenhet av arbete på gymnasieskola meriterande. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Tullinge gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Tullinge gymnasium

Gymnasielärare i fysik och matematik
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Vårt största program är det Naturvetenskapliga med många sökande varje år. Vi har stora valmöjligheter för eleven, hög kompetens hos lärarna, och moderna välutrustade laborationssalar. På grund av föräldraledighet söker vi nu en vikarie i fysik och matematik. Vi kräver att du är legitimerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet. Du har dokumenterat goda ämneskunskaper, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i fysik och matematik. Arbetsuppgifterna består i att undervisa på det naturvetenskapliga programmet och mentorskap. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i fysik och matematik. ÖVRIGT Tjänsten utlyses med reservation för att den kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i fysik och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i fysik och matematik

Gymnasielärare i naturkunskap
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Nu söker vi en lärare i naturkunskap och biologi. Vi kräver att du är legitimerad i dina ämnen, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för att utveckla din undervisning, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Eftersom du kommer att arbeta i programlag vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du kan ta initiativ och bidra till skolans utveckling, även utanför dina egna kurser. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i naturkunskap och biologi. Arbetsuppgifterna består i att undervisa på flera av våra program, mentorskap och utvecklingsarbete i programlag. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i naturkunskap. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i naturkunskap

Gymnasielärare i matematik 25-50%
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 640 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Alla elever på skolan har tillgång till dator eller iPad i undervisningen. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför höstterminen. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i matematik 25-50%, höstterminen 2015. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i matematik 1b och 2b på samhälls- och/eller ekonomiprogrammet. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare med ämnesbehörighet. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik 25-50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik 25-50%

Specialpedagog Tullinge gymnasium
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nästan 89 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola med ca 650 elever. Här läser eleverna på naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga program med olika inriktningar. Vi har även ekonomiprogram och vård- och omsorgsprogram. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus och trivseln bland elever och personal är hög. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med skolledning (rektor och 2 biträdande rektorer) och övriga i skolans elevhälsoteam (kurator, skolsköterska, specialpedagog och 2 st SYV) handleda lärare och elever i specialpedagogiska frågor såsom extra anpassningar och särskilt stöd. Samordna arbete och utredningar med upprättande och utvärdering av åtgärdsprogram. Arbete med elever ingår. Vi söker en examinerad specialpedagog men kan också tänka oss en klass/ämneslärare med specialpedagogisk erfarenhet och/eller specialpedagogiska ambitioner som får specialpedagogiska arbetsuppgifter. Du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möte varje enskild elev. Du förstår att undervisningen i klassrummet är central och har förmåga att stärka läraren i sitt undervisningsuppdrag genom bla specialpedagogiska insatser och/eller handledning. Du kan stödja och leda elever i behov av särskilt stöd i och utanför klassrummet, enskilt eller i grupp i samarbete med den undervisande läraren/mentorn. Du kan samarbeta med de flesta, vara lyhörd och ha fingertoppskänsla. Du har en egen drivkraft och förmåga att ta egna initiativ. KVALIFIKATIONER Behörig/legitimerad specialpedagog. Erfarenhet av arbete på gymnasieskola meriterande. ÖVRIGT Tjänsterna utlyses med reservation för att de kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare i samband med kommunens omställningsarbete.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Tullinge gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium söker vikarie i svenska och religionskunskap
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Naturvetenskapligt program, Samhällsvetenskapligt program samt Ekonomiprogrammet. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum. Vi redovisar år efter år goda studieresultat och har ett högt söktryck. Trivseln bland elever och lärare är hög. Vi söker nu en vikarie i svenska och religionskunskap. Du kommer att arbeta med eleverna på vårt naturvetenskaplig program. Vi vill att du är examinerad gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta kollegor. Urval och intervjuer sker löpande. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare i svenska och religionskunskap. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i svenska och religionskunskap.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Tullinge gymnasium söker vikarie i svenska och religionskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tullinge gymnasium söker vikarie i svenska och religionskunskap


Sök lediga jobb Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se