Botkyrka kommun, Tunaskolan jobb - lediga jobb

Botkyrka kommun, Tunaskolan jobb Botkyrka kommun, Tunaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Botkyrka kommun, Tunaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka kommun, Tunaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i spanska- Botkyrka

 2. Lärare Hem- och konsumentkunskap- Botkyrka

 3. Lärare i engelska- Botkyrka

 4. Lärare i so och sva år 7-9- Botkyrka

 5. Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad- Botkyrka

 6. Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad (50%)- Botkyrka

 7. Skolsköterska- Botkyrka

 8. Specialpedagog med del som biträdande rektor- Botkyrka

 9. Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad- Botkyrka

 10. Vaktmästare på F-9-skola- Botkyrka

 11. Socialpedagog Tunaskolan- Botkyrka

 12. Kock/kokerska Tunaskolan- Botkyrka

 13. Lärare i so år 7-9- Botkyrka

 14. Lärare i matematik kombinerat med annat/andra ämnen- Botkyrka

 15. Fritidspedagog till grundskolans yngre år- Botkyrka

 16. Lärare/förskollärare/fritidspedagog till förskoleklass- Botkyrka

 17. Lärare i bild- Botkyrka

 18. Lärare hem- och konsumentkunskap- Botkyrka

 19. Lärare i engelska och svenska/sva- Botkyrka

 20. Lärare idrott och hälsa- Botkyrka

 21. Lärare hem- och konsumentkunskap- Botkyrka

 22. Specialpedagog som vill göra skillnad- Botkyrka

 23. Lärare i SO-ämnen kombinerat med annat ämne- Botkyrka

 24. Lärare i matematik kombinerat med annat/andra ämnen- Botkyrka

 25. Lärare textilslöjd- Botkyrka

 26. Korttidsvikariat- Botkyrka

 27. Specialpedagog som vill göra skillnad- Botkyrka

 28. Fritidspedagog till grundskolans yngre år- Botkyrka

 29. Ma/NO-lärare år 7-9- Botkyrka

 30. Skolsköterska- Botkyrka

 31. Specialpedagog som vill göra skillnad- Botkyrka

 32. Socialpedagog/behandlingsassistent- Botkyrka

 33. Skolsköterska- Botkyrka

 34. Korttidsvikariat- Botkyrka

 35. Skolsköterska- Botkyrka

 36. Skolsköterska- Botkyrka

 37. Lärare ma/no i skolår 7-9- Botkyrka

 38. Skolsköterska- Botkyrka

 39. Trä- och metallslöjdlärare till Tunaskolan- Botkyrka

 40. Fritidspedagog till grundskolans yngre år- Botkyrka


Mer beskrivning

Lärare i spanska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 640 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Ni kommer att vara två spansklärare som tillsammans ansvarar för undervisningen i spanska på Tunaskolan. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse och stärkt självkänsla för Tunaskolans elever. Tjänsten är på 15% och är placerad onsdag förmiddag och fredag morgon. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Ett krav är även att du har god kännedom om styrdokumentens upplägg och hur dessa praktiseras i vardagen. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska

Lärare Hem- och konsumentkunskap
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 640 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. På Tunaskolan finns en fullt utrustad, rymlig och ljus hemkunskapssal. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisningen i hem- och konsumentkunskap på Tunaskolan. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig. Behörighet att undervisa i något mer ämne än hem- och konsumentkunskap är också meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Hem- och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Hem- och konsumentkunskap

Lärare i engelska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 640 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Huvudsakligen är tjänsten förlagd till skolår 4 med inriktning mot engelska. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Behörighet i ett eller fler ämnen än engelska är meriterande. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska

Lärare i so och sva år 7-9
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 640 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för so-ämnen i år 7 och 8 samt för sva i år 8. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i so och sva år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i so och sva år 7-9

Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 10 min promenad). Skolan har för närvarande ca 640 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete på syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som ytterligare vill stärka vårt elevhälsoteam och elevhälsoarbete. Vi söker dig som vill vara med och verka i en skola på frammarch. Vi söker dig som brinner för att nyttja din kompetens för att få elever och lärare att lyckas i sina uppdrag. Vi söker dig som vill utveckla språklig kompetens och självkänsla hos våra elever. Vi erbjuder dig trevliga elever och kollegor, bra lokaler, bra stämning och stora möjligheter att påverka skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är väl förtrogen med läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du har ett extra stort hjärta för elever i behov av särskilt stöd. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Vi vill att du är en "lagspelare" som uppskattar samarbete med kollegor. Specialpedagog- eller speciallärarexamen är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Dessutom söker vi dig som - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående kvalifikationer vill vi ha dig som medarbetare på Tunaskolan!
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad

Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad (50%)
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 10 min promenad). Skolan har för närvarande ca 640 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete på syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som ytterligare vill stärka vårt elevhälsoteam och elevhälsoarbete. Vi söker dig som vill vara med och verka i en skola på frammarch. Vi söker dig som brinner för att nyttja din kompetens för att få elever och lärare att lyckas i sina uppdrag. Vi söker dig som vill utveckla språklig kompetens och självkänsla hos våra elever. Vi erbjuder dig trevliga elever och kollegor, bra lokaler, bra stämning och stora möjligheter att påverka skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är väl förtrogen med läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du har ett extra stort hjärta för elever i behov av särskilt stöd. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Vi vill att du är en "lagspelare" som uppskattar samarbete med kollegor. Specialpedagog- eller speciallärarexamen är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Dessutom söker vi dig som - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående kvalifikationer vill vi ha dig som medarbetare på Tunaskolan!
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad (50%) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad (50%)

Skolsköterska
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 10 min promenad). Skolan har för närvarande ca 640 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete på skolan syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Du är drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för att stödja eleven till att nå målen på Tunaskolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag EHT(skolsköt, kurator, syv, psykolog, spec.pedgaoger och spec.lärare) där du/ni möter elever, vårdnadshavare, skolpersonal, men även organisationer och myndigheter utanför skolan. Du är en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens tillsammans med ytterligare en skolsköterska 100%, med ett särskilt ansvar för uppföljning av nyanlända elever. Botkyrka kommuns skolsköterskegrupp leds av en skolöverläkare som är verksamhetschef och en Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska. Vi har nätverksgrupper där man samarbetar kring utvecklingsfrågor och t ex planering av vaccinationer. ? KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -är nyfiken, kreativ och lätt att samarbeta med -har adekvat utbildning och helst erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar -drivs av en önskan av att stötta och hjälpa barn/ungdomar ? -är en person som barn/ungdomar gärna vänder sig till ? -är postitiv, utåtriktad och har god social förmåga ? -har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt Erfarenhet krävs.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Specialpedagog med del som biträdande rektor
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 10 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever i år F-9 fördelade på 11 arbetslag. Allt arbete syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är huvudsakligen riktad mot vår fritidsverksamhet. I tjänsten ingår även en del som biträdande rektor med personal- och utvecklingsansvar för fritids. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som ytterligare vill stärka vårt elevhälsoteam och elevhälsoarbete. Vi söker dig som vill vara med och verka i en skola på frammarch. Vi söker dig som brinner för att nyttja din kompetens för att få elever och pedagoger att lyckas i sina uppdrag. Vi söker dig som vill utveckla språklig kompetens och självkänsla hos våra elever. Vi vill att du är väl förtrogen med läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du har ett extra stort hjärta för elever i behov av särskilt stöd. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Vi vill att du är en "lagspelare" som uppskattar samarbete med kollegor. Vi erbjuder dig trevliga barn/elever och kollegor, bra lokaler, bra stämning och stora möjligheter att påverka skolans utveckling. Specialpedagog- eller speciallärarexamen är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Känner du igen dig i ovanstående kvalifikationer vill vi ha dig som medarbetare på Tunaskolan!
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog med del som biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog med del som biträdande rektor

Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 10 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete på syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som gör vårt elevhälsoteam komplett. Vi söker dig som vill vara med och verka i en skola på frammarch. Vi söker dig som brinner för att nyttja din kompetens för att få elever och lärare att lyckas i sina uppdrag. Vi söker dig som vill utveckla språklig kompetens och självkänsla hos våra elever. Vi erbjuder dig trevliga elever och kollegor, bra lokaler, bra stämning och stora möjligheter att påverka skolans utveckling! Känns innehållet i denna annons lockande? Är vi den skola vi beskriver ovan? Skicka in din ansökan så bokar vi in ett samtal där du själv får testa oss! KVALIFIKATIONER Vi vill att du har bra koll på läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du har ett extra stort hjärta för elever i behov av särskilt stöd. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Specialpedagog- eller speciallärarexamen är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Dessutom söker vi dig som - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående kvalifikationer vill vi ha dig som medarbetare på Tunaskolan.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog eller speciallärare som vill göra skillnad

Vaktmästare på F-9-skola
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 10 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete på skolan syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Tjänstens huvudsakliga ansvarsområden är fastighetsunderhåll och reparationer, brandsäkerhet samt lås och larm. Vi söker dig som har ett gott praktiskt handlag, har blick för praktiska lösningar och som inte är rädd för att ta i när det behövs. Du är en trygg vuxen som blir en förebild för eleverna. Du har god social förmåga, är serviceinriktad och ska kunna möta både barn, föräldrar och personal på ett professionellt sätt. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Du ska kunna hantera modern teknik och sköta lättare felsökning på maskiner samt ha datorvana. KVALIFIKATIONER Någon form av teknisk utbildning med anknytning till fastighetsförvaltning är ett krav. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande varför vi förutsätter att du har god fysik. Körkort B är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare på F-9-skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare på F-9-skola

Socialpedagog Tunaskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 10 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever i år F-9 fördelade på 11 arbetslag. Allt arbete syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Som Socialpedagog på Tunaskolan kommer du främst arbeta med elever/ungdomar i år 7-9. Arbetet innebär att träna och stötta elever/ungdomar i deras sociala situation i klassrummet och på raster. Du kommer att arbeta förebyggande nära tillsammans med pedagoger och elevhälsa utifrån skolans värdegrund och vision. Arbetsuppgifter: - Kontakt och samarbete med föräldrar, myndigheter - Likabehandling - Motivationssamtal - Elevnärvaro - Tjej- och Killgrupper - Café- och rastverksamhet Du ska som aktiv vuxen på skolan främja ungdomars utveckling genom att se och möta elever/ungdomar för att bygga betydelsefulla relationer. KVALIFIKATIONER Adekvat högskoleutbildning som socialpedagog, socionomutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig Vi söker dig som: - har ett stort intresse för skolans uppdrag och har erfarenhet från liknande arbete. - har ART-utbildning - kan skapa en trygg miljö för våra elever - har en kommunikativ och motiverande förmåga - har samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. - har förmåga att ta intiativ - är empatisk - är flexibel Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Känner du igen dig i ovanstående kvalifikationer vill vi ha dig som medarbetare på Tunaskolan!
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog Tunaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog Tunaskolan

Kock/kokerska Tunaskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER En viktig del i elevernas skoldag är skollunchen. Om du brinner för att vara med och skapa god mat och en trevlig matsalsmiljö, kan du vara personen vi söker! Som kock ansvarar du tillsammans med kollegor för att tillaga lunch till eleverna och följa Botkyrka kommuns matsedel. Ansvar för mellanmål till barn på fritids ingår också i tjänsten. Tillagning av specialkost till barn med speciella behov. Dokumentation och mätningar enligt egenkontrollsprogram. Urval och intervjuer kommer att ske kontinuerligt. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan restaurang-/storköksutbildning som bedöms som likvärdig är ett krav. Praktisk erfarenhet av restaurang eller storköksarbete är ett krav. Du ska naturligtvis tycka att det är roligt att laga mat och vilja lägga ned stor omsorg för att uppnå ett gott resultat till våra unga matgäster. Ha goda kunskaper om egenkontrollen. Du ska ha ett genuint och passionerat intresse för god och näringsriktig mat. Personen vi söker ska ha lätt för att kommunicera och samarbeta men också kunna fatta egna beslut och ta egna initiativ när situationen så kräver. Detta gör att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska Tunaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska Tunaskolan

Lärare i so år 7-9
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för so-ämnen i ett av åren 7-9. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha mentorsansvar för en grupp elever. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i so år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i so år 7-9

Lärare i matematik kombinerat med annat/andra ämnen
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisning i matematik och ett eller flera ämnen till i år 4. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. Mentorskap för en grupp elever i år 4. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik kombinerat med annat/andra ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik kombinerat med annat/andra ämnen

Fritidspedagog till grundskolans yngre år
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg. Skolan har för närvarande ca 650 elever år f-9 fördelade på 10 arbetslag. Varje arbetslag har ett eget sk viste med plats för ca 70 elever. Skolan lägger i sitt arbete extra fokus på ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA och LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Vi håller på och utvecklar Tunaskolans fritids! Vill du vara med? Tjänsterna omfattar pedagogiskt arbete i fritidshem och i skolsamverkan. Tillsammans med barn och kollegor utvecklar vi verksamheten utifrån styrdokument och uppsatta mål. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under ansökningstiden. KVALIFIKATIONER Följande kvalifikationer krävs: - fritidspedagogutbildning eller lärarutbildning med inriktning fritidshem - erfarenhet av arbete med barn - stort intresse för att vara med och driva samt utveckla en kvalitativt bra fritidshemsverksamhet. Dessutom ser vi som meriterande: - en omvittnat god samarbetsförmåga - ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till grundskolans yngre år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till grundskolans yngre år

Lärare/förskollärare/fritidspedagog till förskoleklass
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg. Skolan har för närvarande ca 650 elever år f-9 fördelade på 10 arbetslag. Varje arbetslag har ett eget sk viste med plats för 75 elever. Vårt arbete utgår från ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE då vi ser att dessa faktorer har stor betydelse för både skolframgång och identitet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i förskoleklassarbetslaget som består av 6 pedagoger och 75 barn fördelade på 3 klasser. I tjänsten ingår förskoleklassverksamhet samt fritids med samma elevgrupp. Du ska vara med och driva samt utveckla förskoleklassens och fritids verksamhet utifrån gällande styrdokument. I vårt arbete är framförallt elevernas språkutveckling i fokus. Urval och intervjuer kommer att ske kontinuerligt. KVALIFIKATIONER Följande kvalifikationer krävs: - lärarexamen med inriktning mot skolans tidigare år / förskollärarexamen / fritidspedagog - tidigare erfarenhet av arbete med barn - stort engagemang och ett brinnande intresse för pedagogiskt arbete med barn i denna ålder - erfarenhet av att arbeta språkutvecklande. Dessutom ser vi som meriterande: - en omvittnat god samarbetsförmåga - ett lösningsinriktat förhållningssätt.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/förskollärare/fritidspedagog till förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/förskollärare/fritidspedagog till förskoleklass

Lärare i bild
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. På Tunaskolan finns en välutrustad, rymlig och ljus bildsal. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisningen i bild på Tunaskolan. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig. Behörighet att undervisa i något mer ämne än bild är också meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild

Lärare hem- och konsumentkunskap
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. På Tunaskolan finns en fullt utrustad, rymlig och ljus hemkunskapssal. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med annan lärare ansvara för undervisningen i hem- och konsumentkunskap på Tunaskolan. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig. Behörighet att även undervisa i SO-ämnen ger möjlighet till en heltidstjänst.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare hem- och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare hem- och konsumentkunskap

Lärare i engelska och svenska/sva
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisning i engelska och svenska/sva i år 6. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. Mentorskap för en grupp elever i år 6. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska och svenska/sva jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska och svenska/sva

Lärare idrott och hälsa
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, ökad medvetenhet om vikten av motion och hälsa, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. Tjänsten har en ungefärlig fördelning på 80% idrott och hälsa och 20% annat/andra ämnen. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig. Vi ser gärna att du är behörighet att undervisa i fler ämnen än idrott och hälsa.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare idrott och hälsa

Lärare hem- och konsumentkunskap
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. På Tunaskolan finns en fullt utrustad, rymlig och ljus hemkunskapssal. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisningen i hem- och konsumentkunskap i åren 5, 8 och 9. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Behörighet att även undervisa i andra ämnen är meriterande. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig! ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare hem- och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare hem- och konsumentkunskap

Specialpedagog som vill göra skillnad
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 10 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete på syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som gör vårt elevhälsoteam komplett. Ni kommer då att vara 3 specialpedagoger och 3 speciallärare. Vi söker dig som vill vara med och verka i en skola på frammarch. Vi söker dig som brinner för att nyttja din kompetens för att få elever och lärare att lyckas i sina uppdrag. Vi söker dig som vill utveckla språklig kompetens och självkänsla hos våra elever. Vi erbjuder dig trevliga elever och kollegor, bra lokaler, bra stämning och stora möjligheter att påverka skolans utveckling! Känns innehållet i denna annons lockande? Om så är fallet hoppas vi att få en ansökan från dig. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har goda kunskaper om läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du har ett extra stort hjärta för elever i behov av särskilt stöd. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Slutförd specialpedagogutbildning är ett krav liksom tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom söker vi dig som - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog som vill göra skillnad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog som vill göra skillnad

Lärare i SO-ämnen kombinerat med annat ämne
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5-7 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för so-ämnen samt något mer ämne i år 4. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha mentorsansvar för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig. ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SO-ämnen kombinerat med annat ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SO-ämnen kombinerat med annat ämne

Lärare i matematik kombinerat med annat/andra ämnen
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 650 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisning i matematik och ett eller flera ämnen till i år 4. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. Mentorskap för en grupp elever i år 4. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen eller motsvarande är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig. ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik kombinerat med annat/andra ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik kombinerat med annat/andra ämnen

Lärare textilslöjd
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger ca 5 minuters promenad från Tumba centrum och pendeltåg. Skolan har för närvarande ca 640 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE. Allt i vår verksamhet ska sträva mot att eleverna utvecklar goda kunskaper i skolans ämnen men även att de "växer" som människor. Vi har en spännande blandning av elever från olika kulturer, religioner, språklig bakgrund o.s.v. Vi har även en lärarkår som brinner för att vara med och utveckla våra elevers språk, självkänsla och lärande. Vi är en skola där man trivs! ARBETSUPPGIFTER Du kommer tillsammans med lärarkollegor, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse för eleverna. I din roll som lärare i textilslöjd verkar du för att få elever att lyckas bemästra slöjdprocessen och därigenom erhålla stärkt självkänsla. KVALIFIKATIONER *Du brinner för att arbeta med elever! *Du vill bidra till att ge alla elever möjligheter att lyckas i sin skolgång. *Du vill vara med och fortsätta utveckla de praktisk-estetiska lärprocesserna på Tunaskolan. *Du känner dig stolt över att vara lärare! *Du tycker om att arbeta med alla "typer" av elever, även de som av olika anledningar tycker att skolarbetet känns tufft. Känner du igen dig i ovanstående punkter vill vi ha dig som medarbetare på Tunaskolan! Lärarexamen med inriktning mot textilslöjd är ett krav liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du *bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat *har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt *gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare textilslöjd

Korttidsvikariat
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger ca 5 minuters promenad från Tumba centrum och pendeltåg. Skolan har för närvarande ca 680 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE. Allt i vår verksamhet ska sträva mot att eleverna utvecklar goda kunskaper i skolans ämnen men även att de "växer" som människor. Vi har en spännande blandning av elever från olika kulturer, religioner, språklig bakgrund o.s.v. Vi har även en lärarkår som brinner för att vara med och utveckla våra elevers språk, självkänsla och lärande. Vi är en skola där man trivs! ARBETSUPPGIFTER Tunaskolan är en relativt stor skolenhet med fritids, förskoleklass, skolår 1-9 och en förberedelseklass för skolår 7-9. På skolan går 680 barn/elever. Personalgruppen består av 90 personer med olika utbildning och kompetenser. Personal är av olika anledningar (sjukdom, utbildning, vård av barn o.s.v.) vid tillfällen frånvarande från sitt arbete på skolan. För att verksamheten ska fortsätta att fungera på ett bra sätt vill vi nu utöka den grupp av korttidsvikarier vi samarbetar med. KVALIFIKATIONER *Du brinner för att arbeta med barn/elever! *Du har erfarenhet av tidigare arbete med barn och elever. *Du har goda ämneskunskaper. *Du vill bidra till att ge alla elever möjligheter att lyckas i sin skolgång. *Du har lätt för att skapa goda kontakter med barn/elever. *Du har en styrka i att kunna skapa arbetsro genom ett bra förhållningssätt gentemot barn/elever. *Du tycker om att arbeta med alla "typer" av elever, även de som av olika anledningar upplever skoldagarna som tuffa. *Du har lätt för att ta instruktioner och egna initiativ samt har förmågan att återkoppla utfallet av ditt arbete till ordinarie personal. I din ansökan ombedes du att beskriva vilka typer av vikariat du är intresserad av (fritids, förskoleklass, åldrar inom skolåren 1-9, ämnen o.s.v.).
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Korttidsvikariat jobb, Korttidsvikariat Botkyrka, Korttidsvikariat Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Korttidsvikariat

Specialpedagog som vill göra skillnad
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 680 elever i år F-9 fördelade på 11 arbetslag. Allt arbete på skolan syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som gör vårt elevhälsoteam komplett. Ni kommer då att vara 3 specialpedagoger och 3 speciallärare. Vi söker dig som vill vara med och verka i en skola på frammarch. Vi söker dig som brinner för att nyttja din kompetens för att få elever och lärare att lyckas i sina uppdrag. Vi söker dig som vill utveckla språklig kompetens och självkänsla hos våra elver. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära elever och lärare i skolår 4 och 5. Vi tror mycket på ett nära samarbete mellan lärare och specialpedagoger/speciallärare! När detta samarbete fungerar, så att de olika proffessionernas styrkor nyttjas, sker en stark utveckling på både grupp- och individnivå. Vi tror på att lärare och specialpedagog/speciallärare arbetar tillsammans i klassrummet och tillsammans planerar, reflekterar och analyserar för att möta alla elever på bästa sätt. Direkt arbete med enskilda elever eller mindre elevgrupper ingår i tjänsten och nyttjas när detta bedöms vara bästa sättet att stötta elevens/elevernas utveckling. Vi erbjuder dig trevliga elever och kollegor, bra lokaler, bra stämning och stora möjligheter att påverka skolans utveckling! Känns innehållet i denna annons lockande? Om så är fallet hoppas vi att få en ansökan från dig. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har goda kunskaper om läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du har ett extra stort hjärta för elever i behov av särskilt stöd. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Slutförd specialpedagogutbildning är ett krav liksom tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom söker vi dig som - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog som vill göra skillnad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog som vill göra skillnad

Fritidspedagog till grundskolans yngre år
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg. Skolan har för närvarande ca 680 elever år f-9 fördelade på 10 arbetslag. Varje arbetslag har ett eget sk viste med plats för ca 70 elever. Skolan lägger i sitt arbete extra fokus på ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA och LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar pedagogiskt arbete i fritidshem och i skolsamverkan. Tillsammans med barn och kollegor utvecklar vi verksamheten utifrån styrdokument och uppsatta mål. Delar av tjänsten kommer att vara förlagd till skolår 5 och 6. Du kommer där att tillsammans med lärarna stödja elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling. KVALIFIKATIONER Följande kvalifikationer krävs: - fritidspedagogutbildning eller lärarutbildning med inriktning fritidshem - erfarenhet av arbete med barn - stort intresse för att vara med och driva samt utveckla en kvalitativt bra fritidshemsverksamhet. Dessutom ser vi som meriterande: - en omvittnat god samarbetsförmåga - ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt. ÖVRIGT OBS! Vi har inför varje annonsering av en tjänst tagit beslut om var vi annonserar, vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla nedanstående upplysningslämnare.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till grundskolans yngre år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till grundskolans yngre år

Ma/NO-lärare år 7-9
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 680 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete på syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Har du en stor skopa humor? Gillar du ett nära samarbete med kollegor (inklusive elevhälsan)? Sätter du värde på goda relationer med elever? Gillar du att vara med och driva utveckling? Gillar du att i samverkan med kollegor pröva dig fram för att nå bästa möjliga resultat? Gillar du att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder? Tycker du att matematik, NO-ämnen och teknik är bland det roligaste som finns? Betraktar du dig själv som en skicklig pedagog? Är svaret på dessa frågor ja, så vill vi ha dig som medarbetare på Tunaskolan! Vi erbjuder dig trevliga elever och kollegor (även skolledningen är riktigt trevlig...), bra lokaler, bra stämning och stora möjligheter att påverka skolans utveckling! Tjänsten är förlagd till skolår 7-9. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har goda kunskaper om läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Slutförd grundskollärarutbildning är ett krav. ÖVRIGT Vi tackar, vänligt men bestämt, nej till alla former av utifrån kommande erbjudanden om rekryteringsstöd.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/NO-lärare år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/NO-lärare år 7-9

Skolsköterska
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Allt arbete på våra skolor syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande och välmående. Vi vill verka för en skola för alla. Vi som arbetar på enheterna strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever. ARBETSUPPGIFTER Är du skicklig på och har erfarenhet av att arbeta med sedvanliga uppdrag för en skolsköterska? Är du drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för att stödja elever till välmående och till att nå kursplanens mål? Om svaret på dessa frågor är ja, vill vi gärna ha dig som medarbetare på våra skolor! Tjänsten är fördelad mellan Grindtorpsskolan (40%) och Tunaskolan (60%). Båda skolorna tillhör Botkyrka kommun och nyttjar samma digitala plattform. Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9-skola i hjärtat av Alby. På skolan går cirka 500 elever. Elevhälsan, där du kommer att ingå, består i dag av 2 biträdande rektorer, rektor, kurator, 2 specialpedagoger samt skolsköterska (100%). Vi har idag behov av ytterligare 40% skolsköterska då våra elever i förberedelseklasserna blivit fler. Tunaskolan är en mångkulturell F-9-skola i hjärtat av Tumba. På skolan går cirka 680 elever. Elevhälsan, där du kommer att ingå, består i dag av biträdande rektor, rektor, kurator, 3 specialpedagoger, 3 speciallärare, syv samt skolsköterska (100%). Vi har idag behov av ytterligare 60% skolsköterska då elevantalet utökats och vi sedan en tid tillbaka startat en förberedelseklass på skolan. I tjänsten kommer du att samarbeta med elever, vårdnadshavare och skolpersonal, men även med organisationer och myndigheter utanför skolan. Du är en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens tillsammans med ytterligare en skolsköterska (100% på respektive skola), med ett särskilt ansvar för uppföljning av nyanlända elever. Botkyrka kommuns skolsköterskegrupp leds av en skolöverläkare som är verksamhetschef och en medicinskt ledningsansvarig skolsköterska. Vi har nätverksgrupper där man samarbetar kring utvecklingsfrågor och t ex planering av vaccinationer. ? KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -verkligen gillar att samarbeta men också arbetar effektivt på egen hand -är nyfiken och kreativ -har en stark drivkraft att vara med och utveckla skolans verksamhet -har adekvat utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar -drivs av en önskan av att stötta och hjälpa barn/ungdomar ? -är en person som barn/ungdomar gärna vänder sig till ? -är postitiv, utåtriktad och har god social förmåga ? ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Vi kommer inte att nyttja rekryteringsstöd i denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Specialpedagog som vill göra skillnad
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 680 elever i år F-9 fördelade på 11 arbetslag. Allt arbete på skolan syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever utifrån deras starka och svaga sidor. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som gör vårt elevhälsoteam komplett. Ni kommer då att vara 3 specialpedagoger och 3 speciallärare. Vi söker dig som vill vara med och verka i en skola på frammarch. Vi söker dig som brinner för att nyttja din kompetens för att få elever och lärare att lyckas i sina uppdrag. Vi söker dig som vill utveckla språklig kompetens och självkänsla hos våra elver. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära elever och lärare i skolår 4 och 5. Vi tror mycket på ett nära samarbete mellan lärare och specialpedagoger/speciallärare! När detta samarbete fungerar, så att de olika proffessionernas styrkor nyttjas, sker en stark utveckling på både grupp- och individnivå. Vi tror på att lärare och specialpedagog/speciallärare arbetar tillsammans i klassrummet och tillsammans planerar, reflekterar och analyserar för att möta alla elever på bästa sätt. Direkt arbete med enskilda elever eller mindre elevgrupper ingår i tjänsten och nyttjas när detta bedöms vara bästa sättet att stötta elevens/elevernas utveckling. Vi erbjuder dig trevliga elever och kollegor, bra lokaler, bra stämning och stora möjligheter att påverka skolans utveckling! Känns innehållet i denna annons lockande? Om så är fallet hoppas vi att få en ansökan från dig. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har goda kunskaper om läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du har ett extra stort hjärta för elever i behov av särskilt stöd. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Slutförd specialpedagogutbildning är ett krav liksom tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom söker vi dig som - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Vi önskar inte stöd av rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog som vill göra skillnad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog som vill göra skillnad

Socialpedagog/behandlingsassistent
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 680 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Som socialpedagog/behandlingsassistent på Tunaskolan kommer du främst arbeta med en av våra elever på mellanstadiet. Arbetet innebär att, tillsammans med lärarna i arbetslaget, träna och stötta eleven i dennes sociala- och kunskapsmässiga utveckling. Arbetsuppgifter: - Kontakt och samarbete med föräldrar - Initiera motiverande samtal - Strukturskapare - Tränare gällande social interaktion KVALIFIKATIONER Adekvat högskoleutbildning som socialpedagog, beteendevetare eller annan utbildning som bedöms likvärdig Vi söker dig som: - har ett stort intresse för skolans uppdrag och har erfarenhet från liknande arbete. - har ART-utbildning - kan skapa en trygg miljö för våra elever - har en kommunikativ och motiverande förmåga - har samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. - har förmåga att ta intiativ - är empatisk - är flexibel Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Känner du igen dig i ovanstående kvalifikationer vill vi ha dig som medarbetare på Tunaskolan! ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden. Rekryteringen kommer att ske utan att behov av hjälp från rekryteringsföretag föreligger
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog/behandlingsassistent jobb, Socialpedagog/behandlingsassistent Botkyrka, Socialpedagog/behandlingsassistent Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog/behandlingsassistent

Skolsköterska
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Allt arbete på våra skolor syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande och välmående. Vi vill verka för en skola för alla. Vi som arbetar på enheterna strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever. ARBETSUPPGIFTER Är du skicklig på och har erfarenhet av att arbeta med sedvanliga uppdrag för en skolsköterska? Är du drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för att stödja elever till välmående och till att nå kursplanens mål? Om svaret på dessa frågor är ja, vill vi gärna ha dig som medarbetare på våra skolor! Tjänsten är fördelad mellan Grindtorpsskolan (40%) och Tunaskolan (60%). Båda skolorna tillhör Botkyrka kommun och nyttjar samma digitala plattform. Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9-skola i hjärtat av Alby. På skolan går cirka 500 elever. Elevhälsan, där du kommer att ingå, består i dag av 2 biträdande rektorer, rektor, kurator, 2 specialpedagoger samt skolsköterska (100%). Vi har idag behov av ytterligare 40% skolsköterska då våra elever i förberedelseklasserna blivit fler. Tunaskolan är en mångkulturell F-9-skola i hjärtat av Tumba. På skolan går cirka 680 elever. Elevhälsan, där du kommer att ingå, består i dag av biträdande rektor, rektor, kurator, 3 specialpedagoger, 3 speciallärare, syv samt skolsköterska (100%). Vi har idag behov av ytterligare 60% skolsköterska då elevantalet utökats och vi sedan en tid tillbaka startat en förberedelseklass på skolan. I tjänsten kommer du att samarbeta med elever, vårdnadshavare och skolpersonal, men även med organisationer och myndigheter utanför skolan. Du är en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens tillsammans med ytterligare en skolsköterska (100% på respektive skola), med ett särskilt ansvar för uppföljning av nyanlända elever. Botkyrka kommuns skolsköterskegrupp leds av en medicinskt ledningsansvarig skolsköterska. Vi har nätverksgrupper där man samarbetar kring utvecklingsfrågor och t ex planering av vaccinationer. ? KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -verkligen gillar att samarbeta men också arbetar effektivt på egen hand -är nyfiken och kreativ -har en stark drivkraft att vara med och utveckla skolans verksamhet -har adekvat utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar -drivs av en önskan av att stötta och hjälpa barn/ungdomar ? -är en person som barn/ungdomar gärna vänder sig till ? -är postitiv, utåtriktad och har god social förmåga ? ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Vi kommer inte att nyttja rekryteringsstöd i denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Korttidsvikariat
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger ca 5 minuters promenad från Tumba centrum och pendeltåg. Skolan har för närvarande ca 680 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE. Allt i vår verksamhet ska sträva mot att eleverna utvecklar goda kunskaper i skolans ämnen men även att de "växer" som människor. Vi har en spännande blandning av elever från olika kulturer, religioner, språklig bakgrund o.s.v. Vi har även en lärarkår som brinner för att vara med och utveckla våra elevers språk, självkänsla och lärande. Vi är en skola där man trivs! ARBETSUPPGIFTER Tunaskolan är en relativt stor skolenhet med fritids, förskoleklass, skolår 1-9 och en förberedelseklass för skolår 7-9. På skolan går 680 barn/elever. Personalgruppen består av 90 personer med olika utbildning och kompetenser. Personal är av olika anledningar (sjukdom, utbildning, vård av barn o.s.v.) vid tillfällen frånvarande från sitt arbete på skolan. För att verksamheten ska fortsätta att fungera på ett bra sätt vill vi nu utöka den grupp av korttidsvikarier vi samarbetar med. KVALIFIKATIONER *Du brinner för att arbeta med barn/elever! *Du har erfarenhet av tidigare arbete med barn och elever. *Du har goda ämneskunskaper. *Du vill bidra till att ge alla elever möjligheter att lyckas i sin skolgång. *Du har lätt för att skapa goda kontakter med barn/elever. *Du har en styrka i att kunna skapa arbetsro genom ett bra förhållningssätt gentemot barn/elever. *Du tycker om att arbeta med alla "typer" av elever, även de som av olika anledningar upplever skoldagarna som tuffa. *Du har lätt för att ta instruktioner och egna initiativ samt har förmågan att återkoppla utfallet av ditt arbete till ordinarie personal. I din ansökan ombedes du att beskriva vilka typer av vikariat du är intresserad av (fritids, förskoleklass, åldrar inom skolåren 1-9, ämnen o.s.v.).
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Korttidsvikariat jobb, Korttidsvikariat Botkyrka, Korttidsvikariat Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Korttidsvikariat

Skolsköterska
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Allt arbete på skolan syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande och välmående. Vi vill verka för en skola för alla. Vi som arbetar på Tunaskolan strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever. ARBETSUPPGIFTER Är du skicklig på och har erfarenhet av att arbeta med sedvanliga uppdrag för en skolsköterska? Är du drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för att stödja elever till välmående och till att nå kursplanens mål? Om svaret på dessa frågor är ja, vill vi gärna ha dig som medarbetare på våra skolor! Tunaskolan är en mångkulturell F-9-skola i hjärtat av Tumba. På skolan går cirka 680 elever. Elevhälsan, där du kommer att ingå, består i dag av biträdande rektor, rektor, psykolog, kurator, socialpedagog, 3 specialpedagoger, 3 speciallärare, syv samt skolsköterska (100%). Vi har idag behov av ytterligare 60% skolsköterska då elevantalet utökats och vi sedan en tid tillbaka startat en förberedelseklass på skolan. I tjänsten kommer du att samarbeta med elever, vårdnadshavare och skolpersonal, men även med organisationer och myndigheter utanför skolan. Du är en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens tillsammans med ytterligare en skolsköterska (100%), med ett särskilt ansvar för uppföljning av nyanlända elever. Botkyrka kommuns skolsköterskegrupp leds av en medicinskt ledningsansvarig skolsköterska. Vi har nätverksgrupper där man samarbetar kring utvecklingsfrågor och t ex planering av vaccinationer. ? KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -verkligen gillar att samarbeta men också arbetar effektivt på egen hand -är nyfiken och kreativ -har en stark drivkraft att vara med och utveckla skolans verksamhet -har adekvat utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar -drivs av en önskan av att stötta och hjälpa barn/ungdomar ? -är en person som barn/ungdomar gärna vänder sig till ? -är postitiv, utåtriktad och har god social förmåga ? ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Vi kommer inte att nyttja rekryteringsstöd i denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Allt arbete på skolan syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande och välmående. Vi vill verka för en skola för alla. Vi som arbetar på Tunaskolan strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever. ARBETSUPPGIFTER Är du skicklig på och har erfarenhet av att arbeta med sedvanliga uppdrag för en skolsköterska? Är du drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för att stödja elever till välmående och till att nå kursplanens mål? Om svaret på dessa frågor är ja, vill vi gärna ha dig som medarbetare på vår skola! Tunaskolan är en mångkulturell F-9-skola i hjärtat av Tumba. På skolan går cirka 680 elever. Elevhälsan, där du kommer att ingå, består i dag av biträdande rektor, rektor, psykolog, kurator, socialpedagog, 3 special- pedagoger, 3 speciallärare, syv samt skolsköterska (100%). Vi har idag behov av ytterligare 40% skolsköterska då elevantalet utökats. I tjänsten kommer du att samarbeta med elever, vårdnadshavare och skolpersonal, men även med organisationer och myndigheter utanför skolan. Du är en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens tillsammans med ytterligare en skolsköterska (100%). Botkyrka kommuns skolsköterskegrupp leds av en medicinskt ledningsansvarig skolsköterska. Vi har nätverksgrupper där man samarbetar kring utvecklingsfrågor och t ex planering av vaccinationer. ? KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -verkligen gillar att samarbeta men också arbetar effektivt på egen hand -är nyfiken och kreativ -har en stark drivkraft att vara med och utveckla skolans verksamhet -har adekvat utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar -drivs av en önskan av att stötta och hjälpa barn/ungdomar -är en person som barn/ungdomar gärna vänder sig till ? -är postitiv, utåtriktad och har god social förmåga ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Vi kommer inte att nyttja rekryteringsstöd i denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Lärare ma/no i skolår 7-9
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 680 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en lärande organisation och en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. Vi är en skola på frammarsch tack vare motiverade elever och personal. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisning i matematik, teknik och no-ämnen. Tjänsten är placerad i skolår 8. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse, stärkt språk och ökad självkänsla för Tunaskolans elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tunaskolans verksamhet, som är väl förtrogen med uppdraget som lärare, som vet vad du vill och som är en "lagspelare". Grundskollärarexamen och lärarlegitimation är ett krav, liksom tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig! ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden. Vi ombesörjer denna rekrytering på egen hand och vill därför inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/no i skolår 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/no i skolår 7-9

Skolsköterska
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Allt arbete på skolan syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande och välmående. Vi vill verka för en skola för alla. Vi som arbetar på Tunaskolan strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever. ARBETSUPPGIFTER Är du skicklig på och har erfarenhet av att arbeta med sedvanliga uppdrag för en skolsköterska? Är du drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för att stödja elever till välmående och till att nå kursplanens mål? Om svaret på dessa frågor är ja, vill vi gärna ha dig som medarbetare på vår skola! Tunaskolan är en mångkulturell F-9-skola i hjärtat av Tumba. På skolan går cirka 680 elever. Elevhälsan, där du kommer att ingå, består i dag av biträdande rektorer, rektor, psykolog, kurator, socialpedagog, 3 special- pedagoger, 3 speciallärare, syv samt skolsköterska (100%). Vi har idag behov av ytterligare 40% skolsköterska då elevantalet utökats. I tjänsten kommer du att samarbeta med elever, vårdnadshavare och skolpersonal, men även med organisationer och myndigheter utanför skolan. Du är en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens tillsammans med ytterligare en skolsköterska (100%). Botkyrka kommuns skolsköterskegrupp leds av en medicinskt ledningsansvarig skolsköterska. Vi har nätverksgrupper där man samarbetar kring utvecklingsfrågor och t ex planering av vaccinationer. ? KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -verkligen gillar att samarbeta men också arbetar effektivt på egen hand -är nyfiken och kreativ -har en stark drivkraft att vara med och utveckla skolans verksamhet -har adekvat utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar -drivs av en önskan av att stötta och hjälpa barn/ungdomar -är en person som barn/ungdomar gärna vänder sig till ? -är postitiv, utåtriktad och har god social förmåga ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Vi kommer inte att nyttja rekryteringsstöd i denna rekrytering.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Botkyrka, Skolsköterska Botkyrka kommun, Tunaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Trä- och metallslöjdlärare till Tunaskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (ca 5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 680 elever i år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Allt arbete på syftar ytterst till att stärka barns och elevers lärande. Vi vill att Tunaskolan ska vara en skola för alla. Vi som arbetar på enheten strävar efter att både utmana och ge stöd till barn och elever. Vardagen ska kännetecknas av ordning och struktur. Vi har de tre ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA - LÄRANDE som vägvisare i vårt arbete med eleverna. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för trä- och metallslöjdundervisningen i två av årskurserna 2-5 på Tunaskolan. Tjänsten kan kombineras med undervisning även på Parkhemsskolan i Tullinge. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har goda kunskaper om läroplanens uppdrag och att du har förmåga att omsätta teroi i praktik. Vi vill att du tycker om att engagera dig i aktuell skolforskning och utvecklingsfrågor. Slutförd grundskollärarutbildning är ett krav. ÖVRIGT Vi tackar, vänligt men bestämt, nej till alla former av utifrån kommande erbjudanden om rekryteringsstöd.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Trä- och metallslöjdlärare till Tunaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trä- och metallslöjdlärare till Tunaskolan

Fritidspedagog till grundskolans yngre år
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg. Skolan har för närvarande ca 680 elever år f-9 fördelade på 10 arbetslag. Varje arbetslag har ett eget sk viste med plats för 75 elever. Skolan lägger i sitt arbete extra fokus på ledorden SPRÅK - SJÄLVKÄNSLA och LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Vi håller på och utvecklar Tunaskolans fritids! Vill du vara med? Tjänsterna omfattar pedagogiskt arbete i fritidshem och i skolsamverkan. Tillsammans med barn och kollegor utvecklar vi verksamheten utifrån styrdokument och uppsatta mål. KVALIFIKATIONER Följande kvalifikationer krävs: - fritidspedagogutbildning eller lärarutbildning med inriktning fritidshem - erfarenhet av arbete med barn - stort intresse för att vara med och driva samt utveckla en kvalitativt bra fritidshemsverksamhet. Dessutom ser vi som meriterande: - en omvittnat god samarbetsförmåga - ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt. ÖVRIGT Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under ansökningstiden. Vi tackar nej till olika former av rekryteringsstöd från externa aktörer.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till grundskolans yngre år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till grundskolans yngre år


Sök lediga jobb Botkyrka kommun, Tunaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se