Lediga jobb Botkyrka - Söka jobb i Botkyrka

Lediga jobb Botkyrka Sök lediga jobb Botkyrka


Hittade inga lediga jobb på sökning: Botkyrka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i spanska- Botkyrka

 2. Engelsklärare- Botkyrka

 3. Bliss Dance Academy söker danslärare i Botkyrka- Botkyrka

 4. Funkykidz söker danslärare för barn i Botkyrka- Botkyrka

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Botkyrka.- Botkyrka

 6. Taxiförare till Botkyrka- Botkyrka

 7. Gymnasielärare i svenska och tyska- Botkyrka

 8. Hem- och konsumentkunskapslärare 80-100%- Botkyrka

 9. Lärare i förskola/Förskollärare- Botkyrka

 10. Socialchef Botkyrka kommun- Huddinge

 11. Handledare till samordningsteamet- Botkyrka

 12. Lärare och nyckelperson i musik- Botkyrka

 13. Kultur- och fritidsförvaltningen söker Bibliotekschef- Botkyrka

 14. Textilslöjdslärare- Botkyrka

 15. Bibliotekarie- Botkyrka

 16. Barn- och ungdomsbibliotekarie- Botkyrka

 17. Vik,sektionschef till Familjerätten- Botkyrka

 18. Lärare i grundskolans tidigare år- Botkyrka

 19. Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa- Botkyrka

 20. Vik.metodstödjare till Socialförvaltningen,Utredningsenheten- Botkyrka

 21. Svensklärare- Botkyrka

 22. Lärare i förskola/Förskollärare- Botkyrka

 23. Barn och ungdomsbibliotekarie- Botkyrka

 24. Ansvarig för lokalbokning och inpassering- Botkyrka

 25. Lärare i förskola/Förskollärare- Botkyrka

 26. Personlig assistent till Botkyrka- Botkyrka

 27. Fältsäljare till Botkyrka- Botkyrka

 28. Specialpedagog- Botkyrka

 29. Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan- Botkyrka

 30. Speciallärare/Specialpedagog- Botkyrka

 31. Skolbibliotekarie- Botkyrka

 32. TAXIFÖRARE melbes transport ab.BOTKYRKA- Botkyrka

 33. Lärare i gymnasiet - yrkesämnen- Botkyrka

 34. Lärare svenska och engelska- Botkyrka

 35. Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!- Botkyrka

 36. Biträdande rektor år F-5- Botkyrka

 37. Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!- Botkyrka

 38. Lärare år 1-7 svenska, engelska och samhällskunskap- Botkyrka

 39. So/En-lärare årkurs 6-9- Botkyrka

 40. Föräldravikariat till Grundskolan åk 1- Botkyrka


Mer beskrivning

Lärare i spanska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med ca 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tunaskolan invigdes 2002 och ligger i närheten av Tumba centrum och pendeltåg (5 min promenad). Skolan har för närvarande ca 640 elever år F-9 fördelade på 10 arbetslag. Tunaskolan är en skola för alla. Vi arbetar utifrån ledorden SPRÅK-SJÄLVKÄNSLA-LÄRANDE. ARBETSUPPGIFTER Ni kommer att vara två spansklärare som tillsammans ansvarar för undervisningen i spanska på Tunaskolan. Tillsammans med lärare, skolledning och annan personal på skolan bidra till ökad måluppfyllelse och stärkt självkänsla för Tunaskolans elever. Tjänsten är på 15% och är placerad onsdag förmiddag och fredag morgon. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen är ett krav, liksom erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Ett krav är även att du har god kännedom om styrdokumentens upplägg och hur dessa praktiseras i vardagen. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - gillar att arbeta med barn och ungdomar från olika kulturer, språkgrupper, religioner och etniska bakgrunder.
Företag: Botkyrka kommun, Tunaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska

Engelsklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande engelsklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet samt särhögstadieklassen. Din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. Vidare hoppas vi att du är behörig i ett annat ämne som du då också eventuellt kan få undervisa i. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsklärare jobb, Engelsklärare Botkyrka, Engelsklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsklärare

Bliss Dance Academy söker danslärare i Botkyrka
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Tullinge och Tumba. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: pernilla.helsing@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Botkyrka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Botkyrka

Funkykidz söker danslärare för barn i Botkyrka
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Tullinge och Tumba! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: pernilla.helsing@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Botkyrka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Botkyrka

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Botkyrka.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Botkyrka kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Botkyrka. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Botkyrka.

Taxiförare till Botkyrka
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval, som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Botkyrka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Botkyrka

Gymnasielärare i svenska och tyska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska och tyska, 100%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska, retorik och tyska på ekonomiprogrammet. I tjänsten ingår även mentorskap för en Ek-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska och tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska och tyska

Hem- och konsumentkunskapslärare 80-100%
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande hem- och konsumentkunskapslärare med tillhörande institutionsansvar. Undervisningen fördelar sig över stadierna, men din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. Ungefär 80% av tjänsten utgörs av hem- och konsumentkunskap. Tjänsten kan uppgå till endast 80% om så önskas, i annat fall fylls resterande 20% av tjänsten med resursarbete. Behörighet i annat ämne är meriterande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hem- och konsumentkunskapslärare 80-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hem- och konsumentkunskapslärare 80-100%

Lärare i förskola/Förskollärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Nova invigdes 2008 och har en nyskapande arkitektur som lockar besökare från hela världen. Lokalerna är ljusa och utformade för att möjliggöra lärande och lek i en trygg miljö. Förskolan är belägen i Riksten, en ny expansiv kommundel under uppbyggnad där det är nära till stora naturområden och rika möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Goda kommunikationer till Tullinge centrum. I området finns i nuläget ytterligare en förskola samt en ny grundskola som invigs till hösten 2013. Ett samarbete mellan områdets förskolor och den blivande skolan är under uppbyggnad . ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Förskolan Nova söker dig som vill fortsätta vår pedagogiska resa tillsammans med oss där vi bygger upp en verksamhet som utgår från barnens tankar och intressen. Arbetet består av att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och ansvara för att barnen som möter dig får den bästa tänkbara förskola. Det sker tillsammans med ett gäng ambitiösa kollegor som tycker om att ha roligt tillsammans. KVALIFIKATIONER Vi vill gärna träffa dig som: * har en förskollärarexamen * är genuint intresserad av förskoleutveckling * har förståelse för vikten av att utforma pedagogiska lärmiljöer * förstår hur pedagogisk dokumentation blir ett verktyg för att synliggöra lärande och utveckling. * vill arbeta processinriktat * förstår att kommunikation sker på hundra olika sätt och varje barn har sitt sätt att kommunicera. * är insatt i Reggio Emilias filosofi Vi välkomnar såväl dig som har lång erfarenhet av arbete inom förskola som dig som är nyexaminerad. Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid 100 % Tillträde: 2013-09-01 Eller enligt överenskommelse.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Nova
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Socialchef Botkyrka kommun
Socialförvaltningen Socialchef till Långt ifrån lagom  I kommunen arbetar ca 6 000 medarbetare inom sju förvaltningar. Förvaltningscheferna är direkt underställd kommundirektören och kommundirektören är även chef för kommunlednings-förvaltningen som är kommunstyrelsens ledningsorgan. Socialförvaltningen leds av fem verksamhetschefer underställda socialchefen. I förvaltningschefens ledningsgrupp ingår cheferna för de olika verksamheterna inom förvaltningen samt planerare, HR-ansvarig och en controller. Förvaltningen har totalt ungefär 400 medarbetare. Arbetsbeskrivning Vi söker en skicklig och erfaren ledare som tillsammans med sina medarbetare kan driva socialförvaltningen framåt. Socialchefen har huvudansvaret för att leda och utveckla förvaltningens verksamhetsområden som bl.a. individ- och familjeomsorg inklusive ansvaret för personer med psykisk funktionsnedsättning. Hen ansvar också för de öppna förskolorna och har processansvaret och samordningsansvar för folkhälsoarbetet inklusive det alkohol- och drogförebyggande arbetet. Som socialchefen har du det övergripande ansvaret för ekonomi, verksamhet, personal och arbetsmiljö för förvaltningen och leder förvaltningens ledningsgrupp och stab. Socialchefen är också chef för anställda inom FoU-Södertörn som, enligt avtal, är en samägd verksamhet för nio kommuner. Genom ett starkt engagemang driver och utvecklar du verksamheten på ett strategiskt plan genom att förse andra med de resurser och befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Som socialchef är du direkt underställd kommunchefen och har en viktig roll i ledningsgruppen där du är med och driver kommunens hela verksamhet. Vem är du? Vi söker en person med lämplig högskoleutbildning med kvalificerad ledarerfarenhet i högre chefsbefattning från politiskt styrd verksamhet, styrelse eller motsvarande. Som ledare känner du dig trygg i din roll som chef, och tillsammans med din gedigna kompetens inom området inger du stort förtroende. Du är bra på att coacha medarbetarna mot uppsatta mål och en duktig kommunikatör som är bra på att skapa engagemang så kommer du att bli framgångsrik i den här rollen. Om du dessutom trivs du med att bygga relationer, har ett förtroendeingivande sätt och är duktig på att skapa målbilder som motiverar. Du bör vara förankrad i socialt arbete och ha gedigen kunskap inom området. Din människosyn är att du tror på människors förmåga till förändring, har ett salutogent förhållningssätt till socialt arbete, d.v.s. att man måste ge stöd och främja människors styrkor för att nå framgång. Du skall vara omvärldsorienterad vad gäller samhällsutvecklingen och sociala välfärd samt vilja driva utvecklingen av det sociala arbetet. Du ska förstå nödvändigheten av utåtriktad verksamhet och se fördelar med ett samarbete med andra aktörer för att nå bästa resultat för både människan och kommunen. Du skall tycka om att stå i centrum för att profilera det sociala arbetet. Ha ett brett kontaktnät och omvärldsbevakande både nationellt o internationellt. Kort och gott - Erfarenhet med förmåga att se och förstå alla utmaningar som Botkyrkas medborgare erbjuder socialförvaltningen. Kontaktperson För mer information, vänligen kontakta Ulrica Pantzar, 0735-204 674 alt. ulrica@hrmab.se eller Lennart Rydén 0703-555 056 alt. lennart@hrmab.se. Vi behöver din ansökan senast 30 augusti 2013. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: HRM Affärsutveckling AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialchef Botkyrka kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialchef Botkyrka kommun

Handledare till samordningsteamet
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Arbets- och kompetenscenter, som ligger i Tumba, är Botkyrka kommuns arbetsmarknadsenhet. Verksamhetens uppdrag är att med individen i centrum medverka till att Botkyrkabor blir anställningsbara på dagens och framtidens arbetsmarknad och övergår till arbete, studier eller eget företagande för att nå egen försörjning. Verksamheten vänder sig i första hand till arbetslösa Botkyrkabor och består av tre sektioner; Deltagarsamordning, Arbetslivskompetens och Yrkeskompetens. Vår gemensamma vision är ”Botkyrkaborna har arbete”. Uppdragsgivare är bl.a. Arbetsförmedlingen, Socialförvaltningen och Botkyrka vuxenutbildning. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som handledare är placerad i samordningsteamet inom sektion Deltagarsamordning. Samordningsteamet, som består av åtta medarbetare, har som huvudsaklig uppgift att möta varje deltagare som har arbetsförmåga med ett anpassat utbud av insatser i syfte att effektivisera deltagarens process och öka anställningsbarheten mot egen försörjning. Det innebär bl.a. att kartlägga, planera, matcha, handleda och följa upp deltagare från start till mål. Deltagarens behov bestämmer vilka insatser och aktiviteter som deltagaren ska genomföra. Du ansvarar för - att motivera, aktivera och stödja deltagare att få ett varaktigt arbete, - att skapa och upprätthålla ett nära samarbete med uppdragsgivare kring mottagning, återrapportering och överföring av deltagarärenden, - att registrera och dokumentera deltagarärenden i verksamhetssystem. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs att du är mål- och resultatinriktad, har god pedagogisk förmåga och trivs att arbeta med människor som har olika bakgrund och behöver stöd i sitt arbetssökande. Du ser möjligheter i människor och får dem att växa och själva axla ansvaret för sin egen framgång. Detta lägger vi särskild vikt vid. Arbetet är delvis självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ, men också att du har mycket god samarbetsförmåga och presterar bra i team. Vidare vill vi att du har mycket lätt för att kommunicera med människor och kan skapa förtroende samt har lätt för att snabbt hitta bra lösningar på hinder som uppstår och anpassa upplägg efter deltagares olika förutsättningar och behov. För att lyckas med arbetet krävs ett entreprenöriellt och coachande förhållningssätt. Mycket god datorvana och administrativ förmåga är en självklarhet. Som person känner du väl igen dig i Botkyrka kommuns ledord: Öppen, orädd och energisk. Utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort är en fördel.
Företag: Botkyrka kommun, Arbets- och kompetenscenter
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till samordningsteamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till samordningsteamet

Lärare och nyckelperson i musik
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Till det praktiskt-estetiska arbetslaget på skolan söker vi dig som vill lite mer, en nyckelperson för att eleverna ska bli medvetna om sin fulla potential och utveckla att de praktiska och teoretiska förmågorna samspelar och växeldrar varandra. Förutom musiksal har vi en inspelningsstudio, danssal och aula. Vi satsar på Mac-miljö med 1:1 för eleverna i årskurs 7-9, och mobila klassrum till övriga. All personal har varsin Macdator. Denna tjänst omfattar årskurserna 3-6, med elever från alla världens hörn, erfarenheter och kompetenser. Eventuellt kan vi utöka tjänsten till 100% genom tjänstgöring i bild. Eleverna har stort förtroende för de vuxna på skolan och över tid förväntar de sig hög kvalité på undervisningen, med uttalat syfte och mål. Skolan befinner sig nämligen i en genomgripande förändringsprocess där vi bygger upp organisationen utifrån elevens möjligheter att deltaga i konstruktiva lärprocesser, med verktyg som följer upp kvalitén och verksamhetsbesök från skolledning och kollegor. Vi står även med ett starkt ben i aktuell forskning där vi utvecklar och medvetandegör elevernas läridentitet som den dominerande identiteten. Vi får kontinuerlig och tät handledning genom Universidad de Barcelona. KVALIFIKATIONER Du är ämneskunnig, har en tydlig idé hur ditt ämne bidrar till musikalitet, samarbete och kreativitet. Du har även tankar om hur IKT skulle kunna understödja lärprocessen. Du ser att du och ditt ledarskap har den avgörande rollen för elevernas prestationer och är öppen för feedback av skolledning och kollegor, så att undervisningen justeras och fördjupas efterhand. Du är beredd att ompröva dina tidigare tankar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en naturlig ledare. Om det kittlar i din nyfikenhet ska du söka tjänsten, för då kan du vara den person vi söker. Vi undanber oss all annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Botkyrka kommun, Fittjaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare och nyckelperson i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare och nyckelperson i musik

Kultur- och fritidsförvaltningen söker Bibliotekschef
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 86 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kultur- och fritidsförvaltningen, med ca 150 anställda, svarar för att det finns ett rikt kulturliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun, i form av bad, bibliotek, konsthall, kulturskola, fritidsgårdar och sportanläggningar. ARBETSUPPGIFTER Vill du leda arbetet med Bibliotek Botkyrkas vision - att vara ett av Stockholmsområdets intressantaste bibliotek med plats för nyskapande och experiment? Vi söker dig som är öppen, orädd och energisk och tillsammans med oss vill skapa bibliotek som verkligen gör skillnad. Med utgångspunkt i bibliotekens demokratiska uppdrag prövar vi nya sätt att forma biblioteksverksamheten i en internationell, ung och mångspråklig miljö. Vi har tre biblioteksenheter med totalt sex bibliotek i olika delar av Botkyrka. Ditt uppdrag är att leda och utveckla Bibliotek Botkyrka genom att både värna bibliotekens kärnvärden och utveckla nya former för verksamheten. Du ser bibliotekens roll i samhället som helhet Du är en möjliggörare och en kommunikativ inspiratör som får med dig dina medarbetare och andra i utvecklingen Du är en visionär ledare men också har kunskap/idéer om hur visioner kan förverkligas. Du leder bibliotekets ledningsgrupp och ingår också i förvaltningens ledningsgrupp. Våra utmaningar och mål för de närmaste åren: - Ta fram en ny biblioteksplan - Fortsätta att verka för interkulturella frågor på biblioteken och i kommunen - Stimulera läsning i alla dess former och hitta nya metoder för det - Fortsätta arbetet med biblioteken som möjligheternas rum - genom exempelvis öppen scen, Botkyrkas internationella bokmässa mm - Tullinge idéhus, en nydaning av befintligt bibliotek i ett nytt och spännande kulturhus - Ny placering av biblioteket i Tumba centrum KVALIFIKATIONER UTBILDNING Du ska ha utbildning i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. En fördel är om du har chefsutbildning. ERFARENHET Du ska ha arbetat inom folkbiblioteken och vara väl insatt i samtidsorienterade biblioteksfrågor samt ha god omvärldskunskap. Du ska ha arbetat som chef i några år samt ha ett interkulturellt förhållningssätt. Dessutom ska du ha lätta att uttrycka dig i tal och skrift. Önskvärt är att du har ingått i en ledningsgrupp och har arbetat med extern finansiering. PERSONLIGA EGENSKAPER OCH FÖRMÅGOR Du ska ha strategisk förmåga, tycka om nätverkande och alla former av samarbeten. Dessutom ser vi gärna att du är nyfiken nytänkare med analytisk förmåga.
Företag: Botkyrka kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kultur- och fritidsförvaltningen söker Bibliotekschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kultur- och fritidsförvaltningen söker Bibliotekschef

Textilslöjdslärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande textilslöjdslärare med tillhörande institutionsansvar. Undervisningen fördelar sig över stadierna, men din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Textilslöjdslärare jobb, Textilslöjdslärare Botkyrka, Textilslöjdslärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textilslöjdslärare

Bibliotekarie
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 86 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kultur- och fritidsförvaltningen, med ca 150 anställda, svarar för att det finns ett rikt kulturliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun, i form av bad, bibliotek, konsthall, kulturskola, fritidsgårdar och sportanläggningar. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag är att ansvara för och utveckla verksamheten med inriktning på skönlitteratur på svenska och engelska, och att skapa läslust för vuxna i Hallunda bibliotek, i samspel med dina kollegor. I tjänsten ingår, förutom sedvanliga arbetsuppgifter med bestånd, program och övrig verksamhet, att aktivt arbeta för att stärka nätverksarbete och samspel med olika aktörer i området i syfte att stärka bibliotekets roll i lokalsamhället. Du blir också bibliotekets IT-stöd, dvs den som rapporterar mot kommunens IT-avdelning, felanmäler och sköter enklare beställningar. Du är öppen, orädd och energisk och beredd att söka och prova nya arbetsformer. Du ingår i Hallunda, Alby, Fittja biblioteksenhet med totalt 17 medarbetare. Hallunda bibliotek är din dagliga arbetsplats men du samarbetar också med enhetens övriga medarbetare. Du tjänstgör kvällar och helger enligt schema. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. Du har ett stort intresse för och erfarenhet av biblioteksarbete riktat mot vuxna i en interkulturell miljö och erfarenhet av aktivt nätverksarbete. Du är drivande och idérik, har lätt att skapa varaktiga kontakter och är van att formulera dig i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper och har intresse för sociala medier och digitala kommunikationsformer, och ser möjligheter i att använda dem i ditt arbete. Du tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samspel med andra och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö. Du är utåtriktad och angelägen om att ge våra medborgare ett gott bemötande och god service. Vi eftersträvar jämnställdhet och mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrund. ANSÖKAN MOTTAGES ENDAST GENOM NEDANSTÅENDE LÄNK.
Företag: Botkyrka kommun, Kultur och Fritid, Alby/Fittja/Hallunda
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie jobb, Bibliotekarie Botkyrka, Bibliotekarie Botkyrka kommun, Kultur och Fritid, Alby/Fittja/Hallunda
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie

Barn- och ungdomsbibliotekarie
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 86 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kultur- och fritidsförvaltningen, med ca 150 anställda, svarar för att det finns ett rikt kulturliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun, i form av bad, bibliotek, konsthall, kulturskola, fritidsgårdar och sportanläggningar. ARBETSUPPGIFTER En av barnbibliotekarierna på Fittja bibliotek är föräldraledig och vi söker nu en vikarie. Ditt uppdrag blir att ansvara för verksamheten som riktar sig till årskurs 4 och uppåt, både vad gäller samarbete med skolan och för barnens fria tid. Årskurs 4 kommer till biblioteket på Skapande boksamtal, men i övrigt står det dig mycket fritt att påverka utbudet tillsammans med dina kollegor och utifrån enhetens mål. Tillsammans med de andra medarbetarna skall du aktivt arbeta för att stärka nätverksarbete och samspel med olika aktörer i området i syfte att stärka bibliotekets roll i lokalsamhället. Du är öppen, orädd och energisk och beredd att söka och prova nya arbetsformer. Du ingår i Hallunda, Alby, Fittja biblioteksenhet med totalt 17 medarbetare. Fittja bibliotek är din dagliga arbetsplats men du samarbetar också med övriga medarbetare i Bibliotek Botkyrka. Du tjänstgör kvällar och helger enligt schema . KVALIFIKATIONER Vi vill att du har akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. Du har ett stort intresse för och gärna erfarenhet av biblioteksarbete riktat mot barn i en interkulturell miljö och erfarenhet av aktivt nätverksarbete. Du känner ett stort engagemang för barnverksamhet på bibliotek, och arbetar medvetet med ditt och kollegornas barnperspektiv. Du är drivande och idérik, har lätt att skapa varaktiga kontakter och är van att formulera dig i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper och har intresse för sociala medier och digitala kommunikationsformer, och ser möjligheter i att använda dem i ditt arbete. Du tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samspel med andra och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö. Du är utåtriktad och angelägen om att ge våra medborgare ett gott bemötande och god service. Vi eftersträvar jämnställdhet och mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrund. ANSÖKAN MOTTAGES ENDAST GENOM NEDANSTÅENDE LÄNK.
Företag: Botkyrka kommun, Kultur och Fritid, Alby/Fittja/Hallunda
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barn- och ungdomsbibliotekarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn- och ungdomsbibliotekarie

Vik,sektionschef till Familjerätten
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt. För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners. Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor ARBETSUPPGIFTER Utredningsenheten är en av sex enheter inom socialförvaltningen i Botkyrka. Enheten består av åtta sektioner. Två sektioner utför förhandsbedömningar. Fyra sektioner utreder barn 0-20 år enligt SoL och LVU, samt en familjehemssektion och en familjerättssektion. På enheten arbetar knappt 90 personer. Idag har vi tre metodstödjare anställda på enheten för att jobba med utveckling, bevaka forskning och stötta socialsekreterarna i sitt vardagliga arbete. Familjerättssektionen ansvarar för de sedvanliga arbetsuppgifterna inom en familjerätt, såsom vårdnadsutredningar, fader- och föräldraskapsutredningar, adoptionsutredningar och samarbetssamtal. Sektionen består av nio medarbetare. Ditt uppdrag som sektionschef blir att leda och fördela arbetet inom sektionen mot uppsatta mål, driva verksamhetsutveckling och främja delaktighet och arbetsglädje. Du har ärende-, budget- och personalansvar och ingår i utredningsenhetens ledningsgrupp. Familjerätten i Botkyrka är just nu inne i ett spännande och utvecklande skede. Vi implementerar ”Konflikt och försoning”, barngruppen ”Skilda världar” och kommer jobba vidare med metoden ”Koordinator”. Vårt mål är en modern familjerätt som utvecklas i samklang med samhällsförändringar och som erbjuder en hög nivå av service till våra medborgare. Vi jobbar målinriktat mot en enad socialförvaltning och har ett gott samarbete externt med bl.a. de rättsliga instanserna och med andra familjerätter i Södertörn. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har kunskap om och ett engagemang för familjerättsligt arbete. Du har socionomexamen. Du är väl inläst på gällande lagstiftning, bl a Föräldrabalken, Socialtjänstlagen, Förvaltningslagen och Allmänna råd. Du har goda datakunskaper. Du har erfarenhet av att vara ledare. Om du varit ledare inom familjerättslig verksamhet och/eller inom en politiskt styrd verksamhet ser vi det som meriterande. Du är en person med mod och driv. Du leder med entusiasm och ditt ledarskap präglas av delaktighet, lyhördhet och transparens. Du arbetar för ett tillåtande arbetsklimat och stimulerar till kreativitet, nytänkande och mångfald. Du förser medarbetarna med ett tydligt ramverk inom vilket de kan agera. Du har förmåga att se helheter, dvs kan se bortom din sektions behov för helhetens bästa. Vi tror att du är en person som är kan prioritera, fatta kloka beslut, delegera och följa upp verksamheten mot de uppsatta målen. Du verkar för ett gott samarbetsklimat i alla sammanhang och för en konstruktiv samverkan med andra enheter, förvaltningar och externa aktörer. Vi tror att du är en god problemlösare och att du besitter en analytisk förmåga. Du leder din sektion mot en modern och serviceinriktad familjerätt och i enlighet med sektionens utvecklingsplan. Du känner väl igen dig i Botkyrkas ledord: öppen, orädd och energisk. Du erbjuds ett meningsfullt och självständigt arbete med en mångfald av möjligheter och utveckling. Vi erbjuder kompetensutveckling inklusive deltagande i Botkyrkas interna chefsutvecklingsprogram, friskvårdssubvention och ett spännande och utmanande arbete.
Företag: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Utredningsenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik,sektionschef till Familjerätten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik,sektionschef till Familjerätten

Lärare i grundskolans tidigare år
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag ca. 610 barn och elever från förskoleklass till år 9. Bland dessa ingår också Botkyrka musikklasser, kommunövergripande resursgrupp, grundsärskola och lärstudio. På Björkhaga skola jobbar en positiv och engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag och med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement ingår i ett 6-16 årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett arbetslag åk F-3 och tillsammans med andra lärare och fritidspersonal arbeta för att eleverna ska känna sig trygga och nå kunskapsmålen. Arbetet innebär bl a undervisning i svenska, matematik, so, no och enegelska för de yngre åldrarna. Du kommer även vara mentor för en åk 3, vilket bl a innebär att du behöver skapa goda relationer med föräldrarna. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning för de yngre åldrarna åk F-3 med examen. Erfarenhet av undervisning i de yngre åldrarna krävs för denna tjänst.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du är behörig gymnasielärare, gärna med något eller några års erfarenhet, har dokumenterat goda ämneskunskaper, ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt, tar ditt mentorskap på allvar och sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska och idrott och hälsa, 80%, vikariat. Arbetsuppgifterna består i att undervisa i svenska och idrott och hälsa. I tjänsten ingår även mentorskap för en NA-klass samt arbete i programlag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med ämnesbehörighet.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska/idrott och hälsa

Vik.metodstödjare till Socialförvaltningen,Utredningsenheten
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt. För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners. Vi är ca 400 personer som arbetar inom något av områdena: barn och unga, socialpsykiatri, försörjningsstöd, beroende och missbruk, eller boendefrågor ARBETSUPPGIFTER Utredningsenheten är en av sex enheter inom socialförvaltningen i Botkyrka. Enheten består av åtta sektioner. Två sektioner utför förhandsbedömningar. Fyra sektioner utreder barn 0-20 år enligt SoL och LVU. Enheten består också av en familjehemssektion och en familjerättssektion. På enheten arbetar knappt 90 personer. Idag har vi tre metodstödjare anställda på enheten och vi söker nu en fjärde för ett särskilt uppdrag att utveckla samverkan kring barn med psykiskt ohälsa. De tre metodstödjarna på utredningsenheten har till uppgift att på ledningsnivå verka för enhetens måluppfyllelse, utveckling och framtid. På en enhetsövergripande nivå medverkar de i utformning och implementering av riktlinjer och arbetsrutiner inom enheten och ordnar övergripande utbildningar, seminarier och metodträffar. De bevakar och kommunicerar nya forskningsrön och utveckling inom socialt arbete med barn, ungdomar och familjer. De ger stöd till handläggare och arbetsgrupper i deras dagliga arbete enligt de metoder som enheten använder. De metoder vi just nu har särskilt fokus på är Signs of Safety, ADAD, och SAVRY. Vi har ett pågående arbete mot en evidensbaserad praktik där metodstödjarna har ett ansvar att driva och implementera. Metodstödjarna utbildar också i BBIC-strukturen. Vi söker en medarbetare för en allmän visstidsanställning som metodstödjare på utredningsenheten. Du kommer arbeta i enlighet med det uppdrag metodstödjarna har, men kommer ha ett särskilt uppdrag att utveckla vårt arbete med barn och unga med psykisk ohälsa eller som riskerar att utveckla psykisk ohälsa. Uppdragets tonvikt kommer att ligga på att utveckla samarbetet mellan kommun och landsting kring dessa barn. Målet är att öka antalet samordnade individuella planer, i Botkyrka kallad Barnets Plan, men också utveckla andra metoder och arbetssätt som ökar kvaliteten i arbetet med målgruppen. Du kommer ha stora möjligheter att påverka målen för uppdraget och att driva och styra hur arbetet ska utföras. Du kommer att vara direkt underställd verksamhetschefen och ingå i metodstödjargruppen. KVALIFIKATIONER Du är socionom eller har annan högskoleexamen inom beteendevetenskap och med relevant vidareutbildning inom yrkesområdet. Du har arbetat inom socialtjänsten i minst fem år, varav minst tre år med barnavårdsutredningar. Vi ser det som meriterande om du har: magisterexamen inom socialt arbete, erfarenhet av familjehemsvård och familjerätt, erfarenhet av arbete inom relevanta delar av landstinget och/eller erfarenhet av projektledning eller annat strukturerat utvecklingsarbete. Vi söker dig som känner engagemang och intresse för socialt arbete med barn och deras nätverk. Du har eller är redo att arbeta med de frågorna på en strukturell och övergripande nivå i nära samarbete med enhetens ledning. Du har ett intresse för gällande lagstiftning, forskning och evidensbaserad praktik och förmåga att implementera den kunskapen i den praktiska verksamheten. Du är en modig och driven person som har förmågan självständigt driva ditt arbete. Du ser helheter, är analytisk, utmanar gängse normer samt verkar för måluppfyllelse och utveckling av verksamheten. Du samarbetar väl med andra, är kommunikativ, nyanserad och pedagogisk. Du trivs i rollen som skribent och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder: En personlig kompetensutvecklingsplan, motionssubvention, årsarbetstid men framförallt ett spännande och utmanande arbete i en enhet med tydliga mål.
Företag: Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Utredningsenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik.metodstödjare till Socialförvaltningen,Utredningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik.metodstödjare till Socialförvaltningen,Utredningsenheten

Svensklärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som betygssättande Svensklärare där undervisningen fördelar sig över hela högstadiet. Din pedagogiska tillhörighet blir ett högstadiebaserat arbetslag där du också kommer att få mentorsansvar för ett antal elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att möta elevernas behov. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för hela uppdraget. Du bör se lagarbete som en naturlig del av ditt arbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskap i klassrummet. Behörighet i SvA är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare jobb, Svensklärare Botkyrka, Svensklärare Botkyrka kommun, Brunnaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Förskolan Myrstacken ligger i ett av Tullinges villaområden med närhet till skog och natur. Förskolan har drygt 76 barn och pedagogerna är fördelade i 3 arbetslag. Vi arbetar i åldersnära grupperingar. Vårt främsta mål är att barnen skall vara huvudpersoner i sin egen vardag. Viktigt är att förstå lekens betydelse i lärandet och genom pedagogiska dokumentationer få syn på pågående lärprocesser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har BARNEN i fokus och som ser deras förmågor och lärande som en utmaning och viktig drivkraft.Du skall vara utbildad förskollärare eller ha annan högskoleutbildning med inriktning mot förskolan. Ha kunskap om pedagogisk dokumentation och intresse för ett utforskande arbetssätt. Du skall vara engagerad,initiativrik, ha humor och se hela förskolan som din arbetsplats.Genom nyfikenhet och kreativitet delar du med dig av nya idéer. Självklart skall du vara lojal,ansvarsfull och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du skall ha erfarenhet av att medverka till pedagogisk utveckling i förskolan och en stark vilja till att arbeta med de pedagogiska miljöerna utifrån lokala styrdokument samt läroplanens intentioner.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Myrstacken
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Barn och ungdomsbibliotekarie
Grindtorpsskolan i Alby, Botkyrka är en nyrenoverad skola, med 540 elever. Vi söker nu en barn och ungdomsbibliotekarie som vill vara med och utveckla vårt lärcenter - Grindtorpsskolans "hjärta". ARBETSUPPGIFTER Ordiniarie biblioteksarbete - boklån, katalogisering, inköp mm. Stödja elever och personal vid informationssökning via Internet, litteratur, tidningar. Stimulera till läsning och språkutveckling genom tex bokprat, sagostunder, bokcirklar, författarbesök mm. Vara ett stöd för lärare och elever vid temaarbete genom tex boklådor Vårt lärcenter erbjuder bla: Bibliotek och läshörna/studiehörna. Kunskaps och informationssökning via litteratur, IT, tidningar. Miljö för läxläsning. En miljö som främjar läslust och språkutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad bibliotekarie med stort pedagogiskt intresse. Du är serviceinriktad, initiativrik och vill driva och utveckla verksamheten i skolans lärcenter. Vi vill att du har god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa goda relationer med elever och arbetskamrater. Du har mycket goda kunskaper i barn och ungdomslitteratur samt har intresse och kunskap i att använda IT som pedagogiskt verktyg.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barn och ungdomsbibliotekarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn och ungdomsbibliotekarie

Ansvarig för lokalbokning och inpassering
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 86 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kultur- och fritidsförvaltningen, med ca 150 anställda, svarar för att det finns ett rikt kulturliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun, i form av bad, bibliotek, konsthall, kulturskola, fritidsgårdar och sportanläggningar. ARBETSUPPGIFTER Kultur- och fritidsförvaltningen söker en lokal- och inpasseringsansvarig. Tjänsten är ett vikariat till och med sista augusti 2014. I Botkyrka kommun finns ett rikt och aktivt idrotts- och föreningsliv. Vi söker dig som vill vara med att förbättra och utveckla vår service till föreningslivet. Du känner dig lockad av kommunens devis ”Långt ifrån lagom” samt våra ledord Öppen, Orädd och Energisk. Du kommer att ha huvudansvar för inpassering och bokning av kommunens sporthallar och idrottsanläggningar, samt vissa övriga lokaler. I arbetet ingår även hantering av nycklar och kort. Du kommer att ha mycket kontakt med föreningarna i Botkyrka och är också kontaktperson till de olika idrottsförbunden, framförallt gällande matchläggning. En viktig arbetsuppgift är schemaläggning och ansvar för säsongsplaneringen av kommunens idrottsanläggningar. Du har också budgetansvar och gör prognoser för lokalbokningens intäkter, liksom följer upp statistik och mätbara mål kopplat till anläggningarna. Förvaltningen använder bokningssystemet Booking/Interbook, för vilket du också blir systemansvarig. I detta ingår att ha kontakt med leverantören, administrera systemet samt fortsätta driva och genomföra implementering av systemets olika moduler. Du kommer att vara huvudansvarig för ovanstående arbete men delar de löpande lokalbokningsuppgifterna med en av våra deltidsanställda. Du ingår också i föreningsbyrån tillsammans med anläggningsansvarig, föreningshandläggare och idrottsutvecklare där ni samverkar och tar upp gemensamma ärenden. Samverkan sker även med andra funktioner inom framförallt IT- och säkerhetsfrågor, både inom den egna och övriga förvaltningar. KVALIFIKATIONER Du är en serviceinriktad person med ett gott bemötande som har lätt för att knyta kontakter och skapa förtroende. Du har förmodligen själv erfarenhet från idrottsrörelsen och har både ett intresse för och kunskap om hur idrotts- och föreningslivet fungerar. Utifrån detta drivs du av övertygelsen att föreningslivet är mycket viktigt för ett väl fungerande samhälle och vill arbeta för att föreningarna i Botkyrka får en god service och bästa möjliga förutsättningar för att bedriva sin verksamhet. Det är viktigt att du har hög IT-kompetens och kan förvalta och driva utvecklingen av befintliga system. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Booking/Interbook eller något av de andra lokalbokningssystem som vanligtvis används inom kommunala fritidssektorn. Du är strukturerad och planerar ditt arbete med god framförhållning. Du har lätt för att samarbeta men arbetar också självständigt och kan driva på de frågor som du ansvarar för. Under perioder är det hög arbetsbelastning och därför är det viktigt att du är duktig på att hantera stressade situationer. Vi vill att du har relevant eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation och har förståelse för att arbeta i en interkulturell miljö.
Företag: Botkyrka kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarig för lokalbokning och inpassering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarig för lokalbokning och inpassering

Lärare i förskola/Förskollärare
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Förskolan Luna ligger i Riksten /Tullinge med närhet till ett rikt natur och friluftsliv. Förskolan består idag av 8 avdelningar, nu söker vi en förskollärare till vår yngre barns avdelning Pluto /Mars. Vi söker dig som brinner för förskoleutveckling och vill vara med och utveckla vår inne och utemiljö. ARBETSUPPGIFTER Om arbetet: -att arbeta enligt läroplanens riktlinjer. - vara pedagogisk ansvarig. -tillsammans med övriga pedagoger utveckla verksamheten, där ni skapar en trygg, kreativ och lustfylld miljö för barnen. KVALIFIKATIONER Du som har en examen som förskollärare,gärna med några års erfarenhet. -gärna erfarenhet av pedagogisk dokumentation. -är aktiv i barnens lek. -har ett positivt och professionellt förhållningssätt. -är van att arbeta projektinriktat. -har ett språkutvecklande förhållningssätt. -ser möjligheter i möten med föräldrar.
Företag: Botkyrka kommun, Förskolan Luna
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Personlig assistent till Botkyrka
Jag är en kvinna som är 60 år och som har en förvärvad hjärnskada och p.g.a. detta behöver personlig assistans. Skadan innebär vissa kognitiva problem och hur mycket praktisk hjälp jag behöver varierar beroende på dagsform. Jag är en aktiv kvinna med ett rörligt intellekt, stor integritet och livserfarenhet, som intresserar mig för många olika aktiviteter utanför och innanför hemmet. Bland annat tycker jag om att vara ute i naturen gillar djur och mina blommor. Jag söker nu en assistent som har social kompetens, är utåtriktad och igenkännande och kan ta egna initiativ. Du måste vara vaken, alert och intresserad av att lära dig om min hjärnskada. Du behöver ha inlevelseförmåga, vara lyhörd och ha kunskaper om din egen och andras stresskänslighet. Om du är man eller kvinna spelar ingen roll men det är en stor fördel om du är uppväxt i Stockholmstrakten så jag behöver minneshjälp med att relatera bakåt i händelser och tid. Du är också van att ta mycket ansvar. Jag ser helst att du inte röker. Flytande svenska i tal och skrift är en nödvändighet. Jag behöver utöka min assistentgrupp med en ny assistent från mitten av augusti. Arbetstiden är främst förlagd på kvällar/ nätter. Jag har assistans dygnet runt med 8 timmar jourtid på nätterna. Välkommen med din ansökan via mejl. Ange referens K0064 i ämnesraden.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Botkyrka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Botkyrka

Fältsäljare till Botkyrka
Lyreco söker säljare till Botkyrka/Hägersten - Få utbildning vid Lyrecos säljskola och bli en av de bästa säljarna i Sverige. - Arbeta med det bästa företagskonceptet inom kontorsmaterial. - Delta i ett starkt karriärutvecklingsprogram och utveckla din framtid. Som vår ambassadör på fältet besöker du dagligen våra kunder för att sälja det starkaste produktprogrammet inom kontorsmaterial. Du får ditt eget distrikt, besöker befintliga kunder och ska vinna nya kunder för att säkra tillväxt i ditt distrikt. Vi kommer att investera i dig - 9 dagars säljträning inom det första månaden. - Ett inkomstpaket med en grundlön och ett bonusprogram som är baserat på prestation - Tjänstebil, mobiltelefon, tablet och Internetuppkoppling En vinnarmentalitet - Du är entusiastisk vad gäller försäljning och är 100 % engagerad 100 % av tiden - Du är tävlingsinriktad och tycker om att skapa resultat - Du har energi och uthållighet att följa upp på din försäljning - Du tycker om struktur och klara mål - Du tycker om att arbeta självständigt och att fokusera på dina mål - Du har god kunskap i MS Office paketet Du blir del av ett säljteam med regelbundna månadsmöten, kick-off, produktutbildning. Under året deltar du i Lyreco´s världsomspända belöningsprogram, där du har möjlighet att vinna en vecka till ett exotiskt resmål tillsammans med 200 kollegor från hela världen. Som organisation gör vi vårt bästa för att vara en framstående arbetsplats. Vi har ett komplett kompetensutvecklingsprogram med månadsvis uppföljningssamtal mellan chef och medarbetare, årlig utvecklingssamtal och utbildningsplan.
Företag: Lyreco
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Botkyrka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Botkyrka

Specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är speciallärare/ grundskollärare till vår kommungemensamma Tal- och språkklass, i Storvretskolan. Du kommer att jobba i arbetslag och i grupp med elever som har särskilda behov. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av digitalt lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare med inriktning specialpedagogik. Du ska vara intresserad och helst ha erfarenhet av att jobba med elever med särskilda behov. Undervisning i grupp som fördelas inom arbetslaget. Meriterande för tjänsten, erfarenhet av digitalt lärande. Med genusperspektiv ser vi gärna manliga sökanden till tjänsten.
Företag: Botkyrka kommun, Storvretskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Botkyrka, Specialpedagog Botkyrka kommun, Storvretskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Som skolassistent ansvarar du för att samordna och adminstrera skolans verksamhet. System som ingår i tjänsten är: *extens - elev/personalregistrering, SCB statestik, klasslistor, undervisnings-grupper, modersmålsgrupper osv. * vklass - administratör, får novaschem att synka, löser pedagogernas problem, bistår vårdnadshavare och pedagoger med lösenord. * novaschem - lägger in schema i novaschem som synkas med vklass * IOF - mottagningsattestering av fakturor * Beslutsstöd - translistor (ser så inget hamnat på fel konto/verksamhet), bevakar pedagogernas löner så inget ser konstigt ut, bistår pedagogerna med budgetfrågor * E-tjänsten - hanterar in och ut flyttningar, modersmålsansökningar, håller koll på fritidsuppsägningar, skolvalet * HRM - bistår pedagogerna med frågor ang. lön etc, bevakar att pedagoger lägger in frånvaro etc Har tät kontakt med lönekontoret. Gör lunchlistor och momsomföringar för kostnaden av luncher. * Unikum - registrerar grupper/pedagoger, bistår vårdnadshavare och pedagoger med lösenord * Comaea/Koll - registrerar pedagogerna * Hemsidan - ansvarar för att hemsidan uppdateras kontinuerligt * Lex-diarieföring Arbeta i skolans fritidsverksamhet KVALIFIKATIONER Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter Vi ser gärna att du har erfarenhet av: * att arbeta som adminstratör * att arbeta med service * att hantera ekonomi * att hantera olika system Att arbeta/utveckla fritids
Företag: Botkyrka kommun, Skolområde Tullinge
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan

Speciallärare/Specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Ljuset, Borgskolan, är en liten kommunövergripande undervisningsgrupp för åk 1-6 för barn i behov av särskilt stöd. De elever som placeras här har ofta neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom ADHD. Gruppen består av 6-7 elever. Ljuset följer grundskolans läroplan. Tiden för placering eftersträvas att inte överskrida två år. ARBETSUPPGIFTER Ljuset är i en utvecklingsprocess där du som speciallärare/specialpedagog har möjlighet att sätta din prägel utifrån de nationella mål- och styrdokument som finns. Du arbetar i nära samarbete med en lärare samt en elevassistent, tillsammans utgör ni ett arbetslag som ansvarar för elevernas lärande, den pedagogiska samt sociala utvecklingen. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleven når de uppsatta målen. Du företräder ett inkluderande förhållningssätt. Du är duktig på att analysera och föreslå förändringar i skolmiljön utifrån elevernas förutsättningar. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du har förmåga att skapa goda möten och samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Möten med externa och interna aktörer förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker en positiv och engagerad speciallärare/specialpedagog som har fokus på eleven både som individ och i grupp. Du tar ansvar för att skapa goda relationer. Du har en positiv människosyn och tror på varje individs inneboende resurser. Du ska ha goda IT-kunskaper samt kunskap om kompensatoriska läromedel. Du är självgående och kan tänka utanför ramarna och vill hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Tillsammans med dina kollegor skapar du en kreativ lärmiljö. Som person är du lyhörd, flexibel, en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser, engagerad, strukturerad såväl en lagspelare som tar eget ansvar. Du är en varm och inspirerande person med stor förmåga att stärka elevernas självkänsla och självförtroende. Du ska ha speciallärar-/specialpedagogexamen med behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har erfarenhet av framgångsrikt arbete kring elever med utåtagerande beteende där främst koncentrations-, uppmärksamhets- och samspelssvårigheter ligger i bakgrunden
Företag: Botkyrka kommun, Borgskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Botkyrka, Speciallärare/Specialpedagog Botkyrka kommun, Borgskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Skolbibliotekarie
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tullinge gymnasium är en vackert belägen skola i närheten av Södertörns högskola, med 670 elever. Här läser eleverna på Ekonomiprogrammet samt på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program med olika inriktningar och profiler. Vi erbjuder även Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har ett tydligt kunskapsfokus med elevens lärande i centrum och vi redovisar år efter år goda studieresultat. Trivseln bland elever och lärare är hög. Från hösten 2012, har vi satsat på ”en dator till varje elev” för alla elever från och med åk1. På grund av högt söktryck, föräldra- och tjänstledigheter har vi glädjen att få anställa flera nya medarbetare inför nästa läsår. Vi kräver att du har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet, att du har ett starkt intresse för och kompetens i IKT-baserade arbetssätt och att du sätter elevens lärande i centrum. I gengäld erbjuder vi en stimulerande lärmiljö, trevliga elever och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Skolbibliotekarie 30%. Sedvanliga arbetsuppgifter som skolbibliotekarie. KVALIFIKATIONER Behörig/utbildad bibliotekarie, gärna med erfarenhet av att arbeta pedagogiskt på skolbibliotek på gymnasieskolan.
Företag: Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolbibliotekarie jobb, Skolbibliotekarie Botkyrka, Skolbibliotekarie Botkyrka kommun, Tullinge gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolbibliotekarie

TAXIFÖRARE melbes transport ab.BOTKYRKA
Vi söker 2 taxiförare till (Tumba,tullinge, Alby,Fittja,norsborg ,hallunda.) området eller närheten. Taxilegitimation krävs för arbetet. Vi är ansluta till växeln för taxikurir.
Företag: MELBES TRANSPORT AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga TAXIFÖRARE melbes transport ab.BOTKYRKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TAXIFÖRARE melbes transport ab.BOTKYRKA

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Datorteknik, Elektromekanik och Fastighetsautomation inom El- och energiprogrammet. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet av att undervisa i dessa yrkesämnen på gymnasienivå.
Företag: Botkyrka kommun, Tumba gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - yrkesämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

Lärare svenska och engelska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tumba gymnasium bedriver en unik yrkesutbildning inom ramen för Yrkesintroduktion i egna och helt nyrenoverade lokaler i Skyttbrink. ARBETSUPPGIFTER Verksamheten inom vår yrkesintroduktion Speed Shop riktar sig till elever som inte uppnått gymnasiebehörighet och som kombinerar sina teoretiska studier med praktiska. Du kommer att ingå i ett litet lärarteam som arbetar och samverkar fokuserat med elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Du påverkar undervisningen inom denna unika yrkesutbildning som utvecklats på Tumba gymnasium och som nu fått spridning i resten av landet du bidrar i allra högsta grad till att stärka elevernas ämnes- och yrkeskunskaper. KVALIFIKATIONER Du är behörig att undervisa i svenska och engelska inom grundskolans högre åldrar eller på gymnasienivå. Vi söker dig som gillar att utmana och utveckla dina arbetssätt, som situations- och elevanpassar din undervisning och som ser vinsterna med att ämnesintegrera dina ämnen med yrkesämnena. Som person är du strukturerad, initiativtagande positiv och lyhörd när det gäller att möta eleverna där de befinner sig. Om du, liksom vi, tycker att de pedagogiska visionerna ska gå före strukturella förutsättningar - sök tjänsten!
Företag: Botkyrka kommun, Tumba gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning och studiehandledning på finska i grundskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och gärna lärarbehörighet i modersmålet, alternativt har du förvärvat goda kunskaper om läroplanerna och olika undervisningsmetoder genom tidigare arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring undervisningens innehåll och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!

Biträdande rektor år F-5
Botkyrka kommun med snart 80 000 invånare är en attraktiv kommun med stora grönområden, insjöar, kust och skärgård. Botkyrka är en expansiv kommun som prövar nya idéer inom många verksamhetsområden. Grindtorpsskolan bildar ett resultatområde. Grindtorpsskolan är en skola för elever i förskoleklass tom skolår 9. Med en gemensam pedagogisk plattform, visioner och tydliga mål med sikte på framtiden är vi en skolorganisation i ständig förändring och utveckling. Vi leder och kommunicerar utifrån vår gemensamma värdegrund med fokus på kvalitet, förhållningssätt och resultat. ARBETSUPPGIFTER Du leder, organiserar och har ansvar för den dagliga verksamheten och elevhälsoarbetet i förskoleklass – år 5 inkl fritidshem i samarbete med rektor och skolans operativa ledningsgrupp. Du har personalansvar och genomför medarbetarsamtal och lönesamtal. Du ingår i resultatenhetens ledningsgrupp som tillsammans ansvarar för planering och uppföljning av skolans resultat. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet som skolledare och har god insikt i verksamheterna för år 1 - 5, förskoleklass och fritidshem. Du är nytänkande, positiv, målinriktad och har hög social kompetens. Du har god organisatorisk och strukturell förmåga. Du har kunskap i ekonomi och budgetarbete. Du är lyhörd och flexibel samt bra på att samarbeta och inspirera personal, barn och föräldrar att vara delaktiga i utvecklingsarbete. Du är väl förtrogen med IKT som en naturlig del i lärprocessen och skolans övriga verksamhet. Du vill ta ett stort pedagogiskt ansvar och ansvar för elevomsorg och är beredd att driva pedagogisk utveckling i samarbete med rektor och skolans ledningsgrupp.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor år F-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor år F-5

Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskolan/gymnasiet, alternativt modersmålsstöd i förskolan. Även kombinationstjänster kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och gärna lärarbehörighet i modersmålet, alternativt har du förvärvat goda kunskaper om läroplanerna och olika undervisningsmetoder genom tidigare arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring undervisningens innehåll och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Vi söker personal i varierande omfattning i följande språk: -asante/ashanti -atjeh -berbiska -danska -edo (bini) -finska -georgiska -igbo (ibo) -japanska -kreol -makedoniska -malaysiska -mandinka -nepalesiska -norska -rumänska -singalesiska -slovenska -soninke -spanska -tjeckiska -uguriska -västarmeniska -urhobo Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker drivna modersmålspedagoger inom förskola/skola!

Lärare år 1-7 svenska, engelska och samhällskunskap
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Malmsjö skola är belägen i Grödinge, som är den sydligaste delen av Botkyrka kommun. Tätorten heter Vårsta och skolan har utsikt över Malmsjön, vilken gett skolan sitt namn. Upptagningsområdet består mycket av landsbygd som gränsar till Nynäshamn och Södertälje kommun. I höst är första terminen vi har en fullt utbyggd skola med drygt 500 elever, två parallella klasser från år 1 till år 9 och tre förskoleklasser. Vår vision är: I Sveriges bästa skola har vi idéer som kvalitet! Skolan är renoverad och utbyggd sedan två år tillbaka och kommunen har valt att satsa på miljö i allt från byggande, elförsörjning, omgivning och pedagogik. Vilket helt naturligt gör att vi i allt vårt skolarbete har ett genomgående miljö- och naturvetenskapligt tänk. Lokalerna är ljusa och öppna med tekniska förutsättningar och vi har ett bra team som tillsammans formar en skola i världsklass. Vi på Malmsjö är övertygade om att varje elev och pedagog kan påverka och ta ansvar för sin egen framtid. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i arbetslag 4-6 som är tvåparallelligt och som mentor för en klass, år 4, som du har möjlighet att följa med upp till år 6. Du har ämnesansvar för svenska, engelska och samhällskunskap i båda klasserna. Vi vill att du bidrar med din kompetens för att vi på bästa sätt ska ge eleverna en god utbildning. Vi arbetar med ett starkt fokus på miljö och naturvetenskap från förskoleklass till år 9 genom ett löpande arbete med vår miljötrappa som följer barnen genom alla årskurser. Har du ett intresse av miljö och integrerat miljöarbete är det en fördel. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig högskoleutbildad lärare. Erfarenhet av år 4-6 är önskvärt.
Företag: Botkyrka kommun, Malmsjöskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 1-7 svenska, engelska och samhällskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 1-7 svenska, engelska och samhällskunskap

So/En-lärare årkurs 6-9
Falkbergsskolan ligger centralt i Tullinge i Botkyrka kommun. Skolan har till höst 400 elever i årskurs 6-9 och är en skola att trivas och utvecklas i för såväl anställda som för elever. Vår vision är: Falkbergsskolan ska vara den bästa skolan för våra elever, alla elever skall ges möjligheter att nå så långt som möjligt. Falkbergsskolan skall ligga i framkant vad gäller IT och pedagogisk utveckling. Skolan är just nu i en positiv utveckling, många elever söker till skolan och vi behöver därför rekrytera fler medarbetare. Vi har en positiv anda på skolan med höga resultat och hög trivsel hos både elever och personal. ARBETSUPPGIFTER Vi söker So/En-lärare med behörighet att undervisa i årskurs 6-9. Förutom undervisning i engelska och so-ämnena ingår mentorskap för ett antal elever, en merit är om du även är behörig i andra ämnen. Falkbergsskolan är en så kallad ”1-1-skola”, dvs eleverna har varsin bärbar dator, vilket innebär att man som lärare har ytterligare ett verktyg till sin hjälp och förväntas utveckla och förändra undervisningen på ett kreativt och nytänkande sätt. KVALIFIKATIONER Vi förväntar oss att du: *har relevant utbildning *har goda ledaregenskaper *har god samarbetsförmåga och förmåga att vara flexibel *har ett intresse för ungdomar och deras utveckling *har intresse och förmåga att utveckla och förändra En/So-undervisningen *har en positiv syn på livet
Företag: Botkyrka kommun, Falkbergsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga So/En-lärare årkurs 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: So/En-lärare årkurs 6-9

Föräldravikariat till Grundskolan åk 1
Botkyrka Friskola är en F-9-skola som ligger i ett naturskönt område i Norsborg. Skolan har ca 400 elever. Vi har två klasser i varje årskurs och ca 20 elever i varje klass. Botkyrka Friskola har funnits sedan 1993 och är väletablerad i kommunen. Arbetssättet på skolan präglas av öppenhet mellan lärare och elever. Vi har ett väldigt gott arbetsklimat på enheten. Eleverna lär sig att ta eget ansvar för sina studier. Vi har en internetbaserad plattform, Schoolsoft, där information och kommunikation sker mellan hem och skola. Vi söker nu en positiv grundskollärare för att arbeta hos oss i årskurs 1 under en föräldraledighet. Det är viktigt att kunna kommunicera på ett positivt sätt med barn, övrig personal och föräldrar. Då man bl a gör skriftliga omdömen, sammanställer material och håller i föräldramöten så är det viktigt att man behärskar flytande svenska i tal & skrift. Vi lägger stor vikt vid behörighet, erfarenhet och lämplighet för arbetet hos oss. Lärarbehörighet ska styrkas vid ansökan! Första arbetsdag är den 12 augusti. Kollektivavtal finns. Vikariat heltid. Besked om tillsatt tjänst lämnas till de som varit på intervju. Märk din ansökan med "Föräldravikariat åk1" Gå gärna in på vår hemsida för vidare information. www.botfri.se Vi undanber oss erbjudanden om rekryteringshjälp och annonsering.
Företag: Botkyrka Friskola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Föräldravikariat till Grundskolan åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föräldravikariat till Grundskolan åk 1


Sök lediga jobb Botkyrka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se