Bowlinghallspersonal ÄNGELHOLMS BOWLING AB jobb - lediga jobb

Bowlinghallspersonal ÄNGELHOLMS BOWLING AB jobb Bowlinghallspersonal ÄNGELHOLMS BOWLING AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bowlinghallspersonal ÄNGELHOLMS BOWLING AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bowlinghallspersonal ÄNGELHOLMS BOWLING AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Utvecklingsledare Dynamics AX- Stockholm

  2. .Net-utvecklare till framgångsrikt konsultbolag- Stockholm

  3. Terminalarbetare med truckkort- Stockholm

  4. Infrastrukturspecialist SCCM- Stockholm

  5. Student till meriterande IT-supportroll - extra- Stockholm

  6. Utvecklingskoordinator/Projektledare Dynamics AX- Stockholm

  7. däckmontörer/ extra- Stockholm

  8. C-Chaufför/ extra- Stockholm

  9. Däckmontörer- Stockholm

  10. Föreståndare för öppen social verksamhet- Stockholm


Mer beskrivning

Utvecklingsledare Dynamics AX
Vår kund är en av världens största oberoende leverantörer av tjänster inom IT och affärsprocesser. Med tusentals medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder de en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Om tjänsten Du kommer att ansvara för utvecklingen av Dynamics AX i ett av vår kunds största och mest spännande utvecklingsprojekt. Du är spindeln i nätet som ser till att den tekniska kvaliteten i leveransen är fullgod. Arbetet innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och naturligtvis det utvecklingsteam du arbetar med. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Din profil Du som söker är senior Dynamics AX utvecklare med minst 5-8 års erfarenhet av komplexa affärssystemprojekt. Du är god kommunikatör och har förmågan att på ett klart, tydligt och metodiskt sätt arbeta med utvecklingsleveransen. För att lyckas i rollen har du förutom gedigen kunskap om X++ och MorphX god kunskap om MS SQL Server, SSRS, SSAS, AIF och övriga i plattformen ingående komponenter. Du är en person som är prestigelös, socialt bevandrad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du ska vara nyfiken, gilla utmaningar och innovation. Du erbjuds Att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och med inspirerande möten och utvecklingsmöjligheter. Att få jobba med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos vår kund finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med deras program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och du har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. De har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att leverera på topp. Medarbetarna är drivna och motiverade men att ha balans i livet är en självklarhet. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsledare Dynamics AX jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsledare Dynamics AX

.Net-utvecklare till framgångsrikt konsultbolag
Vår kund är ett konsultbolag med inriktning på systemutveckling och systemarkitektur i Microsofts olika miljöer. Deras kunder är medelstora och stora bolag inom flera olika branscher men med sin spets inom Bank, finans och försäkring där de jobbar med flera av Sveriges största banker och försäkringsbolag. De är idag 25 medarbetare med lång erfarenhet och hög kompetens inom systemutveckling, systemarkitektur och projektledning. Man kan anlita större eller mindre delar av konsultteamet för att på kort tid bygga ett helt system eller för att titta igenom din totala systemarkitektur och föreslå förbättringar. De kan även förstärka befintliga projekt med kompetenta systemutvecklare, arkitekter och projektledare. De hjälper dig med det senaste vad gäller avancerade flerskiktade lösningar med stora krav på prestanda och stabilitet. Du erbjuds Vår kund strävar efter att erbjuda den totalt sett bästa medarbetarupplevelsen för kreativa och duktiga konsulter. Därför kan de lova dig ett inspirerande arbetsklimat med familjär stämning, snabb och strukturerad kompetensutveckling, en konkurrenskraftig fast lön, försäkringspaket, flexibel tjänstepension och sist, men inte minst, roliga företagsaktiviteter. Du kommer att ha mycket stor frihet och stora möjligheter att få igenom dina idéer. Din profil Du är en van konsult med erfarenhet från stora organisationer och komplexa lösningar. Du är inriktad mot systemutveckling i Microsofts tekniska miljöer. Du är en lösningsfokuserad person som trivs med mycket eget ansvar och att ta egna initiativ samtidigt som är en god arbetskamrat som gärna delar med dig av dina kunskaper. Du är självgående och har inga svårigheter att prioritera, planera och tidsätta ditt arbete. -Högskole/Yrkesutbildning inom relevant området -Minst 5 års erfarenhet som systemutvecklare i Microsoft-miljö med erfarenhet av t.ex C#, .Net, SQL, -MVC, ASP.NET, TFS, WCF m.m. -Erfarenhet av affärssystemutveckling -Mycket goda kunskaper i svenska och engelska Meriterande -Erfarenhet av konsultrollen -Arbetat med affärssystemutveckling inom bank, finans och försäkring -Erfarenhet av molnet och hybridlösningar -Certifieringar i Microsoft-teknologier -Intresse av att jobba med systemarkitektur Vill du jobba i en organisation där du utmanas som systemutvecklare, ges stora möjligheter att utvecklas och där man värnar om ett gott arbetsklimat? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga .Net-utvecklare till framgångsrikt konsultbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net-utvecklare till framgångsrikt konsultbolag

Terminalarbetare med truckkort
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, två medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Du blir visstidsanställd på 6 månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Infrastrukturspecialist SCCM
Vår kund är ett konsultbolag specialiserat mot IT-infrastruktur och agerar experter inom arkitektur, design, projektledning samt tekniska specialister åt stora outsourcingföretag. De utför uppdrag åt företag där IT-infrastrukturen är ett betydande stöd för verksamheten. Genom att vara landets ledande specialist på IT infrastruktur och experter på tjänsteorienterad och automatiserad IT-infrastruktur samt moln-lösningar så genomför de löpande konsultuppdrag hos uppdragsgivare med fokus på både teknik och verksamhetsnytta. Du blir delaktig i din konsultkarriär och du har möjlighet att påverka uppdrag och kompetensutveckling samt lönemodellen. De satsar på utbildning för att deras konsulter alltid ska vara experter på den senaste tekniken. Hos vår kund är man lojala, öppna, ärliga och hjälpsamma mot såväl kunder som varandra. De har en effektiv säljorganisation som garanterar konsulterna intressanta och utmanande uppdrag. Med egna strategiska ramavtal och samarbeten så arbetar de direkt med slutkunden. Deras konsulter arbetar i några av Sveriges största och komplexa IT-miljöer, antingen som tekniska specialister eller som projektledare. Arbetsuppgifter: - Teknisk projektledare - Design och nyinstallationer av infrastrukturlösningar i utmanande projekt - Agera specialist vid uppgraderingar och plattformsmigreringar - Förvaltning och vidareutveckling av kundlösningar Din profil - Minst 5 års erfarenhet inom bred IT-infrastruktur, Nätverk, Server, Klienter - Tyngdpunkt mot SCCM, Exchange, AD, virtualisering - Stort driv och engagemang för att skapa snabbare, säkrare och effektivare IT-infrastruktur - Konsultmässig - underhålla relationer till kunder, medarbetare och samarbetspartners. - Erfarenhet av att jobba enligt ITIL Söker du nya utmaningar? Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Infrastrukturspecialist SCCM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Infrastrukturspecialist SCCM

Student till meriterande IT-supportroll - extra
Letar du efter ett lärorikt arbete där du arbetar självständigt och har flexibla arbetstider? Tycker du om att hjälpa människor med deras datorproblem? Vill du arbeta på ett välkänt IT-företag med ett starkt varumärke? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en inhoppande student med goda IT-kunskaper till ett framgångsrikt IT-företag beläget strax norr om centrala Stockholm. Företaget har sedan starten på 90-talet växt i stadig takt och är idag en välkänd aktör inom IT-branschen som ansvarar för hela eller delar av sina kunders IT-drift. Här har du som studerar en datatekniskutbildning chansen att utvecklas och arbeta brett. Mycket av tjänsten handlar om support på plats där användarna kommer med frågor om internet, nätverk, program, smartphones domäner och mycket annat. Du kommer att få arbeta med allt från felsökning i windowsmiljö och installation av program till att i vissa fall agera rådgivare vid inköp av datorer och annat. Då det är stor variation på arbetsuppgifterna så söker efter dig som är duktig på att söka rätt på information på nätet och som trivs med att arbeta självständigt. Kunskapsnivån kring IT och datorer på företaget är varierande så här kommer din förmåga att anpassa din kommunikation väl till pass. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil -Pågående eftergymnasial utbildning, gärna inom IT -Goda kunskaper i Windowsmiljö -Kunskaper gällande nätverk, infrastruktur och filserver -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8996CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8996CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Student till meriterande IT-supportroll - extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student till meriterande IT-supportroll - extra

Utvecklingskoordinator/Projektledare Dynamics AX
Vår kund är en av världens största oberoende leverantör av tjänster inom IT och affärsprocesser. Med tusentals medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder de en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Om tjänsten Du kommer att arbeta som teknisk projektledare av Dynamics AX i flera spännande projekt. Ditt arbete genomförs i projektteam och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och naturligtvis det utvecklings- och teknikerteam du arbetar med. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Din profil Du som söker är Dynamics AX utvecklare och/eller Dynamics AX systemarkitekt med några års erfarenhet av affärssystemprojekt. Du är god kommunikatör och har ett klart, tydligt och systematiskt arbetssätt. För att lyckas i rollen har du god kunskap om den plattform som Dynamics AX baseras på. Både avseende teknik och utveckling. Du är en person som är prestigelös, socialt bevandrad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du ska vara nyfiken, gilla utmaningar och innovation. Du erbjuds Att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och med inspirerande möten och utvecklingsmöjligheter. Att få jobba med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos vår kund finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med deras program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och du har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. De har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att leverera på topp. Medarbetarna är drivna och motiverade men att ha balans i livet är en självklarhet. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingskoordinator/Projektledare Dynamics AX jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingskoordinator/Projektledare Dynamics AX

däckmontörer/ extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagr i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu för kunds räkning tolv st däckmontörer med dokumenterad erfarenhet från montering/balansering och med vana att kränga däck på och av fälg. Arbetet utförs på en stor distributionsterminal för däck. Uppdraget fungerar som en extrastyrka vid deras högsäsong, vilket för dig innebär att du kastas in i fullt tempo från dag ett. Därför ser vi gärna att du är snabblärd och visar en entusiasm för att lära dig nya rutiner och arbetsuppgifter. Uppdragets arbetsplatser är beläget i norra Stockholm, men vi lägger stor vikt vid att vår personal kan ta sig fram och hitta med hjälp av endast en adress. Uppdraget kan komma att byta geografisk plats under utförandet, varpå din boendeort är oviktig. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se Fotografi på dig själv är ett enormt plus, men utan ett telefonnummer där vi kan nå dig är det mycket knepigt att på ett effektivt sätt gå vidare med din ansökan.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga däckmontörer/ extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: däckmontörer/ extra

C-Chaufför/ extra
Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi har ett par samarbetspartners som har öppnat lite luckor för oss vilket innebär att vi just nu har möjlighet att ta in dig som precis tagit behörighet för lastbil och kanske inte har en jättestor branschvana för att lära upp dig ute på plats hos kund. Hos oss har du en möjlighet att på kort tid få en stor arbetslivserfarenhet av transportyrket och knyta kontakter inför framtiden. Tjänsterna innefattar främst dagtid, men möjlighet till andra arbetstider finnes. Mestadels förekommer distribution av styckegods till företag och lastkajar. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga C-Chaufför/ extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-Chaufför/ extra

Däckmontörer
aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu för kunds räkning sju(7) st däckmontörer med dokumenterad erfarenhet från montering/balansering och med vana att kränga däck på och av fälg. Arbetet utförs på en stor distributionsterminal för däck. Uppdraget fungerar som en extrastyrka vid deras högsäsong, vilket för dig innebär att du kastas in i fullt tempo från dag ett. Därför ser vi gärna att du är snabblärd och visar en entusiasm för att lära dig nya rutiner och arbetsuppgifter. Uppdragets arbetsplatser är beläget i Vallentuna, men vi lägger stor vikt vid att vår personal kan ta sig fram och hitta med hjälp av endast en adress. Uppdraget kan komma att byta geografisk plats under utförandet, varpå din boendeort är oviktig. Vi emotser din ansökan snarast, ett fotografi på dig är ett plus. Glöm inte att bifoga ett telefonnummer! Du blir visstidsanställd på 6månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Däckmontörer jobb, Däckmontörer Stockholm, Däckmontörer Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Däckmontörer

Föreståndare för öppen social verksamhet
Frälsningsarmén är en kristen kyrka med omfattande social hjälpverksamhet. Vår tro leder till praktisk handling och vi hjälper dem som har det svårt. Vi har funnits i Sverige sedan 1882 och arbetar brett med verksamheter och insatser för barn och familjer, invandrare, missbrukare, äldre och handikappade på många orter. Vi finns i mer än 120 länder och den sociala omsorgen om människan präglar all vår verksamhet. Templet i Stockholm har ett stort och givande öppet socialt arbete. Vi håller just nu på att utveckla det sociala arbete ytterligare, för att nå längre och hjälpa människor i behov av stöd. Därför söker vi nu en ny föreståndare. Vi söker dig som vill arbeta med människor och knyta kontakter. Arbetsuppgifter/Ansvar - Länk mellan caféverksamheten samt externa och interna verksamheter - Kontakt och samtal med besökare till verksamheten - Praktiska göromål - Arbetsledare för kallskänka/cafébiträde Kvalifikationer/Personlig lämplighet - Erfarenhet av arbete med människor - Erfarenhet av arbetsledning - Gymnasiekompetens - Personligt kristen, gärna medlem i Frälsningsarmén - Trygg och stabil - Social förmåga - Initiativrik - Körkort B Anställningsform Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader Arbetstid 75%, kan eventuellt utökas till 100% senare Ansökan Sista ansökningsdag 31 juli, ansökningarna behandlas löpande. CV och personligt brev skickas till Eva Malmberg
Företag: Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Föreståndare för öppen social verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreståndare för öppen social verksamhet


Sök lediga jobb Bowlinghallspersonal ÄNGELHOLMS BOWLING AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se