Boxholmshus jobb - lediga jobb

Boxholmshus jobb Boxholmshus jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Boxholmshus. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Boxholmshus. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Driftchef för fastighetsbolag- Boxholm

 2. Lokalvårdare- Boxholm

 3. Städledare- Boxholm

 4. Elektriker med allmän behörighet sökes- Boxholm

 5. Fastighetstekniker- Boxholm

 6. Anläggningsarbetare VA- Boxholm

 7. Park och anläggningsarbetare- Boxholm

 8. Fastighetschef- Boxholm

 9. Vi söker en badvaktsmästare/instruktör till Boxholms Simhall!- Boxholm

 10. Boxholm simhall söker Badvakt/Instruktör/Lokalvårdare- Boxholm

 11. AB Boxholmshus söker lokalvårdare 71%- Boxholm


Mer beskrivning

Driftchef för fastighetsbolag
AB Boxholmshus äger och förvaltar bostäder samt lokaler inom Boxholms kommun, omsättningen för koncernen uppgår till 74 mkr. I koncernen ingår AB Boxholmsteknik som är huvudman för kommunens va-verksamhet. Dina övergripande arbetsuppgifter: Ansvar för förvaltning, drift och underhåll av bolagets fastigheter, arbetsledning av personal, entreprenörer, upphandling av drift, service och ombyggnationer, driftteknisk support, tekniksamordning och besiktningar mm, ingår i ledningsgrupp Din profil: Vi söker dig som har en fastighetsteknisk utbildning och/eller har kompetens, arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi värdesätter att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter från den kommunala eller privata sektorn. Meriterande är om du erfarenhet av energieffektiviseringar då vi driver projekt inom området. Som person är du praktiskt lagd och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta i team, men kan även arbeta självständigt. Du är noggrann, positiv, engagerad och bidrar med att utveckla bolagets fastighetsbestånd. Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö, korta beslutsvägar och ett självständigt arbete med goda möjligheter till utveckling. Rapportering sker till VD.
Företag: Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Driftchef för fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftchef för fastighetsbolag

Lokalvårdare
2 platser AB Boxholmshus är Boxholms kommuns allmännyttiga bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i kommunen. Vi äger hyreslägenheter, kommunala fastigheter, sim- och sporthall samt att AB Boxholmsteknik (dotterbolag) för kommunala tekniska anläggningar inom Vatten och avlopp samt renhållning. Vi ansvarar även för gator och parker inom kommunen. AB Boxholmshus har idag ett femtiotal medarbetare som gör allt för att ge ett tryggt och bekvämt boende med bra service. Vi söker nu två semestervikarie inom lokalvård. Arbetet är omväxlande och du blir vårt ansikte utåt gentemot kund. Du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet, och brinner för att ge service till kund. Arbetet omfattar främst städ individuellt men arbete i par med någon annan förekommer så det är viktigt att du kan arbeta tillsammans med andra men även att du är självständig. Du måste ha god fysik, då arbetet är mycket krävande. Utbildning/Erfarenhet Som person är du strukturerad, stresstålig, och har en hög servicekänsla. Du är en glad och positiv person med stort intresse av att träffa nya människor och vill skapa en god kundkontakt samt arbetsmiljö. Vi önskar att du har dokumenterad erfarenhet inom yrket men vi är även intresserade av dig som är pedant och har en bra känsla för städning. Att ha öga för det lilla extra och tycka om att förgylla kundens önskemål. Det är ett krav att Ni har B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Semesterperioderna omfattar veckorna 25 - 33. (20 juni - 21 augusti) Du skall ha fyllt 18 år. Du får lön enligt avtal.
Företag: AB Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Boxholm, Lokalvårdare AB Boxholmshus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Städledare
AB Boxholmshus äger och förvaltar bostäder samt lokaler inom Boxholms kommun, omsättningen för koncernen uppgår till 80 mkr. I koncernen ingår AB Boxholmsteknik som är huvudman för kommunens va-verksamhet. Vi söker nu en Städledare Dina övergripande arbetsuppgifter: Som arbetande städledare kommer du att inom ditt ansvarsområde leda och planera den löpande verksamheten inom givna ramar och intäktsfinansiering. Du kommer att ansvara för städavdelningens ekonomi, personal samt arbetsmiljö- och miljöfrågor. I arbetsuppgifterna ingår även vanligt förekommande städuppgifter, kan även inkludera andra arbetsuppgifter beroende på erfarenhet. Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö, korta beslutsvägar och ett självständigt arbete med goda möjligheter till utveckling. Rapportering sker till fastighetschef. Kvalifikationer: Du skall ha dokumenterad erfarenhet som arbetsledare inom städbranschen. Vi ser även att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt körkort för personbil. Som person är du social, kan arbeta i grupp samt självständigt, utåtriktad och en driven person som kan utveckla verksamheten. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Löneanspråk anges i ansökan Tillträde: Enligt överenskommelse samt att intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan: Du är välkommen med din ansökan som skall vara oss tillhanda senast 22 april 2016. Märk ansökan ?Städledare?. AB Boxholmshus, Box 51, 590 10 BOXHOLM Vid frågor eller information om tjänsten kontakta: Fredrik Noaksson 0142-896 99, mobil 0702-34 11 50 , fredrik.noaksson@boxholmshus.se. Facklig representant Inger Gustavsson 0142-896 95
Företag: AB Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Städledare jobb, Städledare Boxholm, Städledare AB Boxholmshus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städledare

Elektriker med allmän behörighet sökes
AB Boxholmshus är Boxholms kommuns allmännyttiga bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i kommunen. Vi äger hyreslägenheter, kommunala fastigheter, sim- och sporthall samt att AB Boxholmsteknik (dotterbolag) för kommunala tekniska anläggningar inom Vatten och avlopp samt renhållning. Vi ansvarar även för gator och parker inom kommunen. Mer information om företaget hittar du på www.boxholmshus.se Nu söker vi en elektriker med allmän behörighet till fastighetsavdelningen. Du kommer ingå i ett team tillsammans med två drifttekniker och driftchefen. Dina arbetsuppgifter som elektriker kommer vara att ansvara för funktion och underhåll av brandlarm, styr och regler, el revision i lägenheterna samt mindre installationsarbeten. Planering av dina arbeten görs gemensamt i gruppen men du kommer ha ett stort inflytande med kvalité och arbetsmiljö i fokus. Du som person ska trivas med kundkontakt och att ge service och är en engagerad problemlösare. Du är som person positiv och social och du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. B-körkort är ett krav. Lönen är individuell. Löneanspråk anges i ansökan. Låter det här som ett jobb för dig? Ansök med cv och personligt brev direkt då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid. Din ansökan skall vara oss tillhanda senast 2016-06-22. Märk ansökan med "Elektriker". AB Boxholmshus, Box 51, 590 10 Boxholm. Vid frågor eller information om tjänsten kontakta Niklas Odeheim 0142-89697, mobil 0706-016940.
Företag: Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker med allmän behörighet sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker med allmän behörighet sökes

Fastighetstekniker
AB Boxholmshus äger och förvaltar bostäder samt lokaler inom Boxholms kommun, sport- och simhall. Omsättningen uppgår till 80 mkr. I koncernen ingår AB Boxholmsteknik som är huvudman för kommunens VA-verksamhet. Fastighetstekniker Dina övergripande arbetsuppgifter: Som fastighetstekniker kommer du att ansvara för att utföra och beställa reparationer/underhåll i vårt fastighetsbestånd. I arbetet ingår även lägenhetsbesiktning, drift, tillsyn, planerat-/förebyggande underhållsåtgärder mm. Som fastighetstekniker kommer du att inom ditt ansvarsområde medverka till den löpande verksamheten inom givna ramar och budget. Arbetsuppgifterna kan även inkludera andra arbetsuppgifter beroende på erfarenhet. Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö, korta beslutsvägar och ett självständigt arbete med goda möjligheter till utveckling. Rapportering sker till fastighetschef. Kvalifikationer Du ska ha dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker inom fastighetsbranschen. Vi ser även att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, datorvana samt körkort för personbil. Som person är du social, kan arbeta i grupp samt självständigt, utåtriktad och en driven person som kan utveckla verksamheten. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi tillämpar provanställning. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker jobb, Fastighetstekniker Boxholm, Fastighetstekniker Boxholmshus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker

Anläggningsarbetare VA
AB Boxholmshus söker en anläggningsarbetare till VA-avd. arbetsuppgifterna består av drift och underhållsarbeten på ledningsnätet, nyanläggningsarbeten samt div. förekommande arbeten inom VA och avfallsavd. Beredskapstjänst inom VA ingår. - Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter. - Van vid att arbeta med ledningsnätdatabas är meriterande. - Förmåga att arbeta självständigt, likväl som tillsammans med andra. - God planeringsförmåga. Körkortskrav B. Har du dessutom C-körkort är det meriterande. Arbetsplatsen är vid Boxholmsteknik Frebyvägen 3 59013 Boxholm.
Företag: Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsarbetare VA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsarbetare VA

Park och anläggningsarbetare
AB Boxholmshus söker en park och anläggningsarbetare inom vår avdelning gata/park med vanligen förekommande arbetsuppgifter såsom gräsklippning, plantering, skötsel av grönytor, trädvård samt drift- och underhållsarbeten. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter. - Förmåga att arbeta självständigt, likväl som tillsammans med andra. - God planeringsförmåga. Körkortskrav B. Har du dessutom C-körkort och förarbevis för olika redskapsbärare är det meriterande.
Företag: Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Park och anläggningsarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Park och anläggningsarbetare

Fastighetschef
Du kommer att ha ansvar för förvaltning, underhållsplaner, drift och underhåll av bolagets fastigheter. Arbetsledning av personal, entreprenörer, medarbetarsamtal. Upphandling av drift, service och ny-/ombyggnationer. Driftteknisk support, tekniksamordning, budgetansvar och ingå i ledningsgruppen. Vi söker dig som har en fastighetsteknisk utbildning och/eller har kompetens, arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi värdesätter att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter från den kommunala eller privata sektorn. Körkort erfordras. Som person är du praktiskt lagd och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta i team, men kan även arbeta självständigt. Du är noggrann, positiv, engagerad och bidrar med att utveckla bolagets fastighetsbestånd. Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö, korta beslutsvägar och ett självständigt arbete med goda möjligheter till utveckling. Rapportering sker till VD. AB Boxholmshus äger och förvaltar bostäder samt lokaler inom Boxholms kommun, omsättningen för koncernen uppgår till 80 mkr. I koncernen ingår AB Boxholmsteknik som är huvudman för kommunens VA-verksamhet.
Företag: AB Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetschef jobb, Fastighetschef Boxholm, Fastighetschef AB Boxholmshus
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetschef

Vi söker en badvaktsmästare/instruktör till Boxholms Simhall!
I arbetsuppgifterna ingår bl a: Badvakt, instruktör för träningspass, kassatjänst, simundervisning, lokalvård samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Önskvärda kvalifikationer och kompetenser är att du ska ha simlärarutbildning inkl. HLR och Livräddning. Kunskaper i gruppträning (utbildning inom någon gruppträningsform är meriterande). Vi ser gärna att du är serviceinriktad och driftig. Vi ser både manliga och kvinnliga sökande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. AB Boxholmshus äger och förvaltar bostäder, simhall/sporthall samt lokaler inom Boxholms kommun. I Boxholms simhall har vi två stycken bassänger, sporthall, gym och ett stort utbud av olika träningspass.
Företag: AB Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en badvaktsmästare/instruktör till Boxholms Simhall! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en badvaktsmästare/instruktör till Boxholms Simhall!

Boxholm simhall söker Badvakt/Instruktör/Lokalvårdare
Dina arbetsuppgifter kommer vara arbeta i reception/kassa, utföra lokalvård (städ av anläggningen då simhall/sporthall är stängd), vara badvakt samt instruktör för diverse gruppass. Det kommer eventuellt även vara aktuellt med arbete som simlärare för mindre grupper. Arbetstiden kommer vara förlagd under dagtid, kvällstid samt lördagar under säsong. Vi söker dig som vill vara med och driva en motions- och hälsoanläggning framåt. Stötta och hjälpa människor mot en mer hälsosam vardag och samtidigt vara del av anläggningens lokalvård. Vi söker dig som vill arbeta som både badvakt, instruktör, simlärare och lokalvårdare. En person som ser värdet i flera olika arbetsuppgifter som bidrar till en trevlig miljö för kunder och medarbetare. Du bör känna igen dig i följande egenskaper: social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk samt inte rädd för att prova på nya saker. Detta då vi hela tiden försöker utveckla våra instruktörsledda pass och övrig verksamhet. Du behöver inte ha några specifika arbetslivserfarenheter eller utbildningar. Dock behöver du kunna vara instruktör för gruppass samt simlärare. Det är därmed meriterande om du arbetat med att instruera/leda gruppass samt varit simlärare tidigare. Du får heller inte vara rädd för de olika arbetsuppgifterna så som städning och livräddning. Boxholmshus driver kommunens sim- och sporthall som idag är centrum för träning och hälsa. En naturlig mötesplats för Boxholmsborna och många från grannkommuner. I den handikappanpassade byggnaden inryms en större bassäng och en barnbassäng, ett större gym, träningslokaler, solarium och kafeteria. Här kan du även hyra in dig och ditt sällskap för firmafester, barnkalaset, möhippan, svensexan eller kickoff, eller bara koppla av och umgås med familj och vänner. Vi har ett stort utbud av träningspass både i bassäng och aerobicsal. I sporthallen finns möjligheter för olika verksamheter som innebandy, fotboll, tennis mm. Här finns även möjlighet för handikappade att komma in till sporthallen. Sporthallen kan man hyra som förening eller privatperson.
Företag: AB Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 04-18
Sök fler jobb liknande: lediga Boxholm simhall söker Badvakt/Instruktör/Lokalvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boxholm simhall söker Badvakt/Instruktör/Lokalvårdare

AB Boxholmshus söker lokalvårdare 71%
Vi har en egen städsektion i AB Boxholmshus och söker en ny medarbetare till lokalvårdsgruppen på Stenbockskolan, även andra städområden kan ingå i tjänsten. Du skall ha dokumenterad erfarenhet inom lokalvård samt körkort för personbil. Som person är du social, kan arbeta i grupp samt är en självständig, utåtriktad och en driven person. AB Boxholmshus äger och förvaltar bostäder och lokaler inom Boxholms kommun samt Sim- och sporthall. I koncernen ingår i dagsläget också AB Boxholmsteknik.
Företag: AB Boxholmshus
Ort: Boxholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga AB Boxholmshus söker lokalvårdare 71% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Boxholmshus söker lokalvårdare 71%


Sök lediga jobb Boxholmshus

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se