Brandingenjör Poolia Teknik jobb - lediga jobb

Brandingenjör Poolia Teknik jobb Brandingenjör Poolia Teknik jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Brandingenjör Poolia Teknik. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Brandingenjör Poolia Teknik. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Musikpedagog 30%- Lidingö

  2. Samordnare Job/Uga- Södertälje

  3. Säljare till Ecco i Täby, 20h/v- Täby

  4. Lärare i grundskolans tidigare år- Solna

  5. Behandlingsassistent- Ekerö

  6. Legitimerad Biomedicinsk analytiker; Sektionschef- Täby

  7. Sektionschef- Stockholm

  8. Lagerpersonal till uppdrag i Rosersberg- Upplands Väsby

  9. Vi söker nu en Nätverkstekniker/kommunikations specialist- Stockholm

  10. Backendutvecklare till Svenska Spel- Stockholm


Mer beskrivning

Musikpedagog 30%
Detta söker vi: Vi söker dig som ser fördelarna med att arbeta i arbetslag, ser varje barn utifån deras förutsättningar, som delar med dig av din glädje när du lyckats få barnen att utvecklas och tagit steg de annars bara drömt om. Som hjälper varje unik elev att få lyckas och känna glädje samtidigt som du utmanar och med ditt pedagogiska förhållningssätt förljer barnens process.  Det är viktgt för dig att vara i en miljö där både du och dina kollegor trivs och blir respekterade. Du är tydlig med vad du vill samtidigt som du är ödmjuk inför andras åsikter. Du gillar att komma med nya ideer och våga tänka om och tänka nytt i kombination med att alltid sätta barnet i centrum. Det viktiga är inte att du kan allt från början utan att du vill och vågar utvecklas som pedagog. Våra elever är kreativa och ställer höga krav på sina pedagoger. De är verbala och övade i att argumentera, så dina lektioner behöver vara genomtänkta och kännas meningsfulla Du är lärarutbildad i musik, tjänsten kan kombineras med spanska eller eventuellt ett annat ämne. Vi erbjuder: Vi erjuder en tjänst på 30 % i musik. Hos oss får du arbeta i inarbetatde arbetslag där glädje och högt till tak är ledord. Vi hjälper och stöttar varandra, utmanar och på så vis utecklas vi. Våra lektioner/arbetspass är långa och sammanhängande, vilket gör att du har två grupper på en dag. Du lär känna eleverna, kan tilllåta dem vara i en arbetsprocess utan att avbryta samt att du slipper springa mellan olika grupper på en dag. Vi bryr oss om varandra och får ofta höra från besökare att vi har en mycket trevlig miljö och stämmning.  För att förstå vad vi menar vill vi att du kommer och träffar oss. Men först får du skicka in ditt cv och personliga brev.   Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Lidingö kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Ole Hass på ole.hass@vittra.se. Välkommen med din ansökan! Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Musikpedagog 30% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musikpedagog 30%

Samordnare Job/Uga
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och den andan lever kvar ännu. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med Inter IKEA Investments som huvudägare omsatte vi 2012 400 mkr med ca 650 anställda på drygt 15 orter i Sverige. Till vårt affärsområde Arbetsmarknadstjänster söker vi dig som vill driva vårt projekt inom Jobb och Utvecklingsgarantin i Södertälje  Arbetet ställer krav på: - Kunskap om arbetsmarknadens krav och förutsättningar - Lust och passion för att bygga affärer från grunden och i en fluktuerande miljö - Tydligt och engagerat ledarskap som för verksamheten och arbetsgruppen      framåt - Stark tro på människors möjligheter och viljans starka kraft - Administrativ erfarenhet och organisationsförmåga Vi vill att du har erfarenhet av: - Arbetsförmedlingen som kund - Coachande ledarskap - Ekonomisk uppföljning, budgetering och de allmänt ekonomiska krav som ställs på   en verksamhet i uppstartsskede Kravet vi ställer på dig är att du: -  har erfarenhet av att ansvara för bland annat löpande kontakter med flera parter, logistik och uppföljning - har erfarenhet av kvalitetssäkring och rapportering Du som söker till oss är: - Prestigelös - Kraftfull - Engagerad - Målfokuserad I tjänstens tillsättning kommer stor vikt läggas till personlig lämplighet. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 2/9! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Försäljning kopplade till denna annons undanbedes.
Företag: Hermods
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare Job/Uga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare Job/Uga

Säljare till Ecco i Täby, 20h/v
NILSONGROUP är Skandinaviens ledande skokoncern med butikskoncepten DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports samt franchisebaserade Ecco shops. Med 320 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark omsatte NILSONGROUP 3 miljarder under 2011. Genom en oslagbar kombination av varumärken under ständig utveckling, fortsätter företaget att expandera. We put feet first.Befattning:  Vi söker nu en Säljare till Ecco i Täby Omfattning:  Vikariat 20 timmar/vecka tom 2015-05-31 Tillträde: 2013-08-19 Rollen - Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde Att arbeta hos oss är varierande, kundinriktat, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor, exponering och lagerhantering. Vi har en modern och trevlig butiksmiljö och du kommer att jobba i ett gäng med stor gemenskap och teamkänsla. Erfarenhets- och kunskapskrav Vi ser gärna att du har branschvana och ett stort intresse för skor, mode och trender. Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för service samt erfarenhet av försäljning är meriterande.   • Försäljningfokuserad • Mode, detaljhandeln Personliga egenskaper Med kunderna i fokus tror vi att du är en försäljningsinriktad, social, öppen och kommunikativ lagspelare. Med en vilja att lära sig och utvecklas kan vi erbjuda ett spännande och innehållsrikt arbete där varje dag inte är den andra lik. • Kundorienterad • Försäljningsinriktad • Målinriktad • Tycker om och drivs av att arbeta efter uppsatta mål  Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2013-07-28 Observera att vi tar endast emot ansökningar via länk till vårt rekryteringssystem, ej via e-post  Butikens adress Ecco Täby Stora Marknadsvägen 15 18334 Täby   NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet. Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT
Företag: NilsonGroup
Ort: Täby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Ecco i Täby, 20h/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Ecco i Täby, 20h/v

Lärare i grundskolans tidigare år
Bergshamraskolan är en kommunal F - 9 skola med ca 440 elever som ligger i natursköna stadsdelen Bergshamra i Solna. Skolan är belägen ett stenkast från Bergshamra centrum och i närheten finns både Ulriksdals slottspark och Edsviken. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar. ARBETSUPPGIFTER Ansvar att planera, genomföra och utvärdera undervisning i en åk 1 där du också är mentor. Aktivt bidra till arbetslagets och skolans utveckling. Du tillhör ett arbetslag bestående av lärare som arbetar med årskurserna 1 - 3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och behörig grundskollärare mot de lägre åldrarna, gärna med inriktning matematik/naturvetenskap. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska vara positiv, ansvarstagande och äga förmågan att leda och entusiasmera andra. Tidigare erfarenhet från läraryrket ses som meriterande.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Behandlingsassistent
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS ungdomshem Rebecka är beläget strax utanför Ekerö i Stockholm. Målgruppen är flickor mellan 12 och 20 år och flickorna är omhändertagna enligt 3 eller 6 §§ LVU. Institutionen har 26 platser fördelat på fyra avdelningar, två låsbara akut- och utredningsavdelningar, en låst behandlingsavdelning och en öppen motivations- och utslussavdelning. ARBETSUPPGIFTER SiS ungdomshem Rebecka söker en behandlingsassistent till vår öppna Motivationsavdelning. Som behandlingsassistent har du ett stort ansvar för det dagliga arbetet med flickorna. Tillsammans med övrig personal är du en vuxen förebild och ansvarar för att skapa en stabil och trygg miljö för flickorna. För att möjliggöra denna miljö är det viktigt att skapa en tydlig struktur på avdelningen, gällande exempelvis lagar, regler och rutiner. En annan viktig uppgift är att samarbeta med verksamhetens skola samt bedriva motivationsarbete med de placerade flickorna genom bland annat strukturerade samtal. Dokumentation är också en betydande del av arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad behandlingsassistent, socionom, beteendevetare, behandlingspedagog eller motsvarande. Du har utbildning i MI och återfallsprevention på minst grundnivå. Du bör även ha erfarenhet från liknande verksamheter. För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med tålamod. Du har förmåga och erfarenhet av att hantera stressfulla situationer och har mod att sätta gränser och vara konsekvent. Det krävs att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du bör även uttrycka dig väl i skrift då dokumentation är ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta. B-körkort är önskvärt.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent jobb, Behandlingsassistent Ekerö, Behandlingsassistent Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent

Legitimerad Biomedicinsk analytiker; Sektionschef
FÖRETAGSPRESENTATION Aleris ägs av Investor och är ett av nordens största vårdföretag. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har ca 7000 medarbetare. Aleris erbjuder tjänster inom hälso- och sjukvård, medicinsk diagnostik, äldreomsorg, psykiatri och psykosocial behandling. ALERIS MEDILAB Aleris Medilab är ett laboratoriemedicinskt centrum för hälso- och sjukvården och är verksamt inom följande områden: - klinisk kemi - mikrobiologi - patologi och cytologi Verksamheten bedrivs vid centrallaboratoriet i Täby samt vid ett 30-tal närlaboratorier i Stockholmsområdet. Aleris Medilab ingår i Aleris Diagnostik AB. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på www.alerismedilab.se Legitimerad Biomedicinsk analytiker, Sektionschef på sektionen för Klinisk kemi  Laboratoriet för Klinisk Mikrobiologi och Kemi söker en sektionschef till centrallaboratoriet i Täby, med placering på sektionen för Klinisk kemi och serologi. Arbetet innebär att ansvara för personaladministration inom sektionen, så som personalplanering och medarbetarsamtal/lönesamtal med sektionens personal. Men även att organisera och deltaga i den dagliga analysverksamheten. Du skall vara ansvarstagande, lyhörd, kunna organisera, ha lätt för att kommunicera samt kunna delegera. Flera års erfarenhet av klinisk kemi på medicinskt diagnostiskt laboratorium är ett krav.   Varaktighet Tillsvidare, provtjänstgöring 6 månader tillämpas.    Kvalifikationer: Biomedicinsk analytikerutbildning med mångårig erfarenhet av klinisk kemi. Om du tidigare jobbat som områdesansvarig, sektionsledare/chef är detta meriterande.   Personliga egenskaper: Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet och flexibilitet, du ska vara noggrann, stresstålig och positiv. Lön : Individuell lönesättning   Kontaktperson Marié Carlsson, Avdelningschef Centrallaboratoriet avdelningen för Klinisk Mikrobiologi och Kemi, 08-123 191 79 OBS! Vi kan ej ta emot ansökningar i pappersform, använd istället länken ovan för att registrera din ansökan.
Företag: Aleris Medilab
Ort: Täby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Biomedicinsk analytiker; Sektionschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Biomedicinsk analytiker; Sektionschef

Sektionschef
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en sektionschef för heltidsuppdrag till en kommun i söderort. Du kommer att leda sektionen utredningsenheten för barn och ungdom samt ingå i ledningsgruppen och enhetsledningen. Du kommer att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos vår kund. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Leda sektionen utredningsenheten och vara underställd verksamhetschefen. • Ha fullt budget-, personal och arbetsmiljöansvar på din sektion. • Arbeta utifrån förvaltningens värdegrund, verksamhetsidé och ledarvision. Din profil För att lyckas i rollen som sektionschef krävs det att du har en socionomutbildning eller motsvarande. Du ska ha arbetat i en ledande roll i minst 3 år tidigare från ett liknande verksamhetsområde och i en politiskt styrd organisation. Du bör ha kunskap i LVU och socialtjänstlagen. Du ska även ha erfarenhet av arbete med budgetstyrning och ekonomisk management. Du ska kunna bjuda in till dialog, vara öppen för förändringar och inspirera och engagera dina medarbetare för att uppnå enhetens mål. Utbildning i BBIC (barns behov i centrum) är starkt meriterande. Som person krävs det att du är tydlig och kommunikativ. Du ska vara beredd att ta risker och pröva nya idéer. Du ska kunna kommunicera visioner, mål och se helheten före delarna, dvs. se bortom din del i verksamheten för helhetens bästa. Du ska ha ett transparant och ärligt ledarskap som förser medarbetare med tydliga riktlinjer. Du har en stark motivation att utvecklas och utveckla andra, du är lyhörd och flexibel. Om oss Du kommer bli anställd av Arena Personal och jobba som konsult hos vår kund. Detta är en heltidstjänst med start i slutet av augusti. Låter detta intressant och har du den profil vi söker? I så fall är du varmt välkommen in med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du finns tillgänglig. Den personliga lämpligheten är avgörande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan! Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hittaunika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs och Arena Personal i Norge ingår, är vi en komplett HR-Partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschef jobb, Sektionschef Stockholm, Sektionschef Arena Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschef

Lagerpersonal till uppdrag i Rosersberg
Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi nu lagerpersonal med vana av truckkörning till ett uppdrag mellan vecka 30-33 i Rosersberg. I arbetsuppgifterna ingår i huvudsak upp- packning och nedpackning av varor. Det kan även innefatta ordermottagning och leverans av varor. Arbetstiden är mån-fre och du kommer jobba i två-skift; 08.00-17.00 och 11.00-20.00. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Vem är du? Som person är du mycket noggrann och stresstålig. Du ska även vara flexibel och pålitlig. Meriterande är truckkort och erfarenhet av truck: skjutstativ. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.
Företag: Manpower Student
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerpersonal till uppdrag i Rosersberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerpersonal till uppdrag i Rosersberg

Vi söker nu en Nätverkstekniker/kommunikations specialist
Poolia IT Presentation Vill du arbeta som kommunikationsspecialist? Har du erfarenhet av routing och switching med inriktning på Cisco? Uppdraget är på heltid/ konsultbasis och skall påbörjas under augusti månad. Arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning som är en stor aktör inom IT-branschen en rutinerad kommunikationsspecialist inom enhet Network Services Change inom ES Network Services. Network Services Change bemannar och jobbar inom samtliga tjänsteområden inom kommunikations området. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att förvalta och effektivisera driften. Du kommer även att - Agera 3:d line kvalificerad support - Bemanna processer - Delta i projekt och ändringshantering både internt och i kunduppdrag. Hög kvalitet och säkerhet i processerna och projekten med avseende på tjänsteleverans inom driftsområdet är ett måste. Som teknikspecialist är dina arbetsuppgifter att säkerställa driftsleverans av både kundunika och gemensamma kommunikationstjänster. Utbildning/erfarenhet I rollen som kommunikationsspecialist bör du ha mycket god teknisk kompetens och lång erfarenhet inom följande områden: - Routing och Switching med inriktning på Cisco. Du är väl förtrogen med begrepp som BGP/MPLS/switching och routing samt ISP tjänster och funktioner. Du har någon certifiering inom området. - Checkpoint - Fortigate – UTM plattform - VPN med inriktning på Cisco - Vana att jobba i projekt Som person är du analytisk, driven och är van att arbeta i team. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du värdesätter goda relationer och ett positivt arbetsklimat. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en Nätverkstekniker/kommunikations specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en Nätverkstekniker/kommunikations specialist

Backendutvecklare till Svenska Spel
Svenska Spel är inte som andra spelbolag - vi kombinerar spelglädje med samhällsnytta. Hos oss hittar du välkända varumärken som Lotto, Triss, och Oddset och smarta verktyg för spelansvar. Vårt överskott fyller varje år statskassan med miljarder - som bland annat går till vård, skola och omsorg. Välkommen till Svenska Spel - ett annorlunda spelbolag. Svenska Spels IT-avdelning ansvarar för ett av världens mest avancerade spelsystem. Totalt är vi drygt 200 personer som är jämt fördelade på våra kontor i Visby och Sundbyberg.Vi har en unik systemmiljö som ligger i framkant i jämförelse med vad som erbjuds i branschen. Vi har själva byggt de system som vi behöver för att framgångsrikt driva vår verksamhet. Vi arbetar i agila team med open source och den senaste tekniken. Våra system hanterar bara i onlineverksamheten två miljoner transaktioner per dag och en omsättning på 20 miljarder kronor per år. Våra system måste vara mycket säkra och feltoleranta då en enda transaktion kan ha ett värde på miljontals kronor för kunden.  Vi bygger ny programvaruinfrastruktur för våra sport- och speltjänster. Vi vill att du gillar att arbeta i en innovativ miljö och teknikens framkant. Du har gedigen erfarenhet av serverside-utveckling antingen i C/C++ i Linuxmiljö eller C#. Bra om du har erfarenhet av node.js, MongoDb eller Cassandra. Du behöver ha: • Gedigen erfarenhet av serverside utveckling inom något områden av C/C++/Linux eller C#. • Erfarenhet från utveckling i stora och komplexa systemmiljöer • Erfarenhet från utveckling med höga realtidskrav och att bygga skalbara lösningar i distribuerad miljö • Bra om du har erfarenhet av node.js, MongoDb eller Cassandra. Som person behöver du gilla att arbeta i ett innovativt klimat och med nya tekniker. Du behöver ett eget driv, förmåga att ta reda på lösningar och dela med dig av kunskap. Vem är du? Sannolikt har du en akademisk utbildning, t.ex. inom teknisk högskola. För att du ska trivas hos oss – och vi med dig – bör du vara drivande, nyfiken, kundorienterad och ha ett intresse av att utvecklas personligt och yrkesmässigt. Tjänsten är placerad i Visby eller Sundbyberg. Om du har frågor är du välkommen att vända dig till Göran Hagberg, sektionschef Klientsystem på telefon 010-120 3179 eller Stefan Nyström, sektionschef Transaktionssystem på telefon 010-120 7960
Företag: AB Svenska Spel
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Backendutvecklare till Svenska Spel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Backendutvecklare till Svenska Spel


Sök lediga jobb Brandingenjör Poolia Teknik

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se