Bravida Sverige AB jobb - lediga jobb

Bravida Sverige AB jobb Bravida Sverige AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Bravida Sverige AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Bravida Sverige AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elektriker- Karlskrona

 2. VS-montörer- Karlskrona

 3. Projektledare vs- Karlskrona

 4. Filialchef inom el med projektledningsansvar- Gotland

 5. Avdelningschef inom el- Luleå

 6. Projektledare inom vs- Gällivare

 7. Projektledare inom vs- Kiruna

 8. Projektledare till vår ventilationsavdelning- Kiruna

 9. Projektledare inom vs- Eskilstuna

 10. Servicetekniker ventilation- Karlstad

 11. Projektledare ventilation- Karlstad

 12. Ventilationsmontörer- Umeå

 13. VS-montörer- Umeå

 14. Serviceledare inom vs- Västerås

 15. Projektledare vs- Västerås

 16. Elektriker- Skövde

 17. Elektriker- Falköping

 18. VS-montör- Arvika

 19. Teleteniker till Tranås & Nässjö- Tranås

 20. Ledande montörer El i Tranås & Nässjö- Tranås

 21. Serviceelektriker Tranås & Nässjö- Tranås

 22. Servicemontörer El i Arvika- Arvika

 23. Bravida söker admininstratör på deltid- Strängnäs

 24. Receptionist- Göteborg

 25. VS-montörer Helsingborg och Höganäs- Höganäs

 26. Projektledare till vår ventilationsavdelning- Kiruna

 27. Projektledare inom vs- Gällivare

 28. Servicemontör VS- Halmstad

 29. Servicekoordinator- Halmstad

 30. VS-montör- Halmstad

 31. Driven Key Account Manager- Göteborg

 32. Servicetekniker ventilation- Varberg

 33. Servicetekniker ventilation- Varberg

 34. Vitvaruinstallatör sökes till Bravida TSM- Stockholm

 35. Projektledare vs- Västerås

 36. Bravida söker engagerad kalkylator till Västerås El- Västerås

 37. Bravida söker en kvalitetsingenjör, föräldravikariat- Stockholm

 38. Bravida TSM söker drifttekniker- Stockholm

 39. VS-montör- Karlstad

 40. Servicetekniker ventilation- Karlstad


Mer beskrivning

Elektriker
Bravida i Karlskrona söker nu efter drivna entreprenad- och serviceelektriker. Här har Du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi värdesätter Din kunskap och hjälper Dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av installationer och felsökningar ute hos våra kunder. Du kommer att arbeta både med förebyggande arbete samt med service och underhåll. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Du trivs med arbete i grupp såväl som med självständigt arbete. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.  Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet. Vem är du? Vi söker Dig som har gått el-programmet på gymnasiet eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet inom elinstallationsbranschen. Du är en positiv person med framåtanda och som har ett stort tekniskt intresse. Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla vilket bidrar till att bevara och utveckla goda kundrelationer. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb och har viljan att utvecklas i din yrkesroll. Körkort är ett krav i tjänsten. Välkommen med din ansökan till oss senast den 11 augusti. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook/Bravida Sverige. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Karlskrona, Elektriker Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

VS-montörer
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Om tjänsten Bravidas VVS-verksamhet i Karlskrona söker nu efter drivna entreprenad- och servicemontörer. Dina arbetsuppgifter går ut på att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder. I huvudsak installeras värme eller kylsystem men även vatten och avlopp till kök, badrum eller annan vattenförbrukande enhet. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar. Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VVS-montör och som har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker Vatteninstallation, goda svetskunskaper och erfarenhet från kyl- och värmesystem. Som person är du utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Varmt välkommen med din ansökan senast 11 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook/Bravida Sverige. Kontaktperson Henrik Hjalmarsson Avdelnignschef VS?? 0455-302543 Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga VS-montörer jobb, VS-montörer Karlskrona, VS-montörer Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VS-montörer

Projektledare vs
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Detta är rösten från en av våra projektledare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst i Västerås något för dig. Dina arbetsuppgifter I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vi är 18 medarbetare som jobbar med vs i Karlskrona och vi har både service- och installationsverksamhet. Vi har även verksamhet inom el och har ett nära samarbete mellan teknikområdena.  Vem är du? Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp.  Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Karlskrona med omnejd. För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarskapegenskaper och du är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Varmt välkommen med din ansökan senast den 11 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Kontaktperson Henrik Hjalmarsson Avdelningsvhef VS 0455-302543 Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare vs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare vs

Filialchef inom el med projektledningsansvar
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Så beskriver en av våra medarbetare det som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst något för dig! Dina arbetsuppgifter Bravidas filial el i Visby söker ny filialchef. Som filialchef kommer du ansvara för filialens ekonomiska resultat samt ha personalansvar för 12 medarbetare och arbeta med att leda och utveckla filialen för att nå bästa möjliga lönsamhet. Du kommer även ha ett projektledningsansvar som innebär att du kommer ansvara för våra installationsprojekt från kalkyleringsarbete, projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Vi erbjuder dig        Som en del av Bravida har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Bravida i Visby har en stark sammanhållning och god gemenskap. Som filialchef kommer du ha många kompetenta medarbetare omkring dig och du får möjlighet att ”driva det lilla bolaget i det stora”. Vi har även verksamhet inom vs och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena. Du kommer att rapportera till avdelningschefen i Visby. Vem är du? Vi söker dig som idag arbetar i rollen som projektledare eller chef i elbranschen och som har god branschkännedom. Du har goda ledaregenskaper och en stark drivkraft att leda filialen som arbetar mot både långsiktiga och kortsiktiga mål. Du har ett tydligt affärssinne och ett intresse för ekonomi och ditt arbetssätt utmärks av tydlig ordning och reda. Det är meriterande om du har allmän behörighet, kalkyleringserfarenhet och det är ett plus om du har erfarenhet av upphandlingar. Du är en affärsmässig, social och resultatorienterad person med goda ledaregenskaper.  Du är lätt att samarbeta med och har drivkraften att utveckla både filialen och våra medarbetare. Du har också förmågan att bygga goda kundrelationer och är förtroendeingivande. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Jan Söderberg, avdelningschef, 0498-27 90 51. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Tycker du att tjänsten som filialchef verkar som en intressant utmaning , välkommen med din ansökan till oss senast den 6 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.  Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Gotland
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Filialchef inom el med projektledningsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Filialchef inom el med projektledningsansvar

Avdelningschef inom el
Vi söker en driven avdelningschef till vår elavdelning i Piteå. Här arbetar duktiga medarbetare både inom entreprenad och service. Vi arbetar fokuserat med att hitta de bästa lösningarna och avser att höja lönsamheten ytterligare. Är du en resultatorienterad person som trivs i ledande befattning med fokus på kundrelationer och personalutveckling kan denna tjänst vara aktuell för dig. Arbetsuppgifter Som avdelningschef på Bravida kommer du att arbeta aktivt med att bevara, utveckla och skapa kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter budgeterade målsättningar och Bravidas policy leda och utveckla elverksamheten och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet. Du ansvarar för personalfrågor och avdelningens resultat. Dina ansvarsområden: • Avdelningens resultat • Ansvara för att bibehålla och utveckla goda kundrelationer • Kalkylera och offerera priser och förfrågningar • Personalfrågor och lönesättning • Styrning och samordning av installationer Vi erbjuder dig Som avdelningschef i Piteå får du ett helhetsansvar för att utveckla avdelningen. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare på en avdelning där vi är duktiga på att samarbeta. Du har ett resultatansvar för avdelning vilket gör att du på ett tydligt sätt kan se hur avdelningen utvecklas i takt med dina insatser. Vem är du? Du har mångårig erfarenhet från el- och installationsbranschen och gärna teknisk högskoleexamen. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i ekonomi, har erfarenhet från att ha ett resultatansvar samt att du tidigare arbetat med att leda och utveckla personal. Tidigare erfarenhet från försäljning och upphandling är mycket meriterande. Vi uppskattar om du har god lokal förankring i Piteå. Du är en affärsmässig, social och resultatorienterad person som har goda ledaregenskaper. Du har även en utmärkande drivkraft och förmågan att utveckla avdelningen och medarbetarna. Vidare är följande egenskaper viktiga: • Ledaregenskaper • Stark och social person • God kommunikatör • Lyhörd Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Bert-Ove Karlsson, regionchef, 090-15 26 45. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Tycker du att den här bilden stämmer på dig och du vill anta en intressant utmaning och vara med och utveckla Bravida, välkommen med din ansökan till oss senast den 6 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef inom el jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef inom el

Projektledare inom vs
Är du intresserad av att arbeta på en marknad som växer och där arbetet är fritt och varierande? Då har vi jobbet för dig i Gällivare. Arbetsbeskrivning I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra installationsprojekt från projektplanering till avslut och även våra serviceuppdrag. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Dina arbetsuppgifter består till stor del av att arbeta med att sälja, planera och koordinera uppdragens genomförande för våra entreprenad- och servicemontörer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina serviceuppdrag och projekt. Du kommer att ha mycket kundkontakt och arbeta för att tillgodose befintliga kunder behov samt skapa nya kunder och uppdrag. Du kommer vara direkt underställd avdelningschefen och vi är totalt 18 medarbetare i Gällivare. Du kommer ha ett nära samarbete med både montörer, projektledare, administratör och avdelningschef. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en avdelning som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Företagets satsning på service med lokal närvaro är framgångsrik för såväl kunder, företaget som våra anställda. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, tillgång till fjällstuga med mera. Vem är du? Du bör ha erfarenhet från branschen samt VVS- eller energiutbildning. Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att motivera dina medarbetare och leda gruppen på ett effektivt sätt. Du har god kunskap om projektekonomi och entreprenadjuridik. Som person trivs du i sociala sammanhang och tycker om att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Arbetet som projektledare kräver snabba beslut och ageranden, vilket medför att du bör ha en hög stresstålighet. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Sven Hansson, avdelningschef vs och industri, 0970-77 22 71. Varmt välkommen med din ansökan senast 6 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom vs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom vs

Projektledare inom vs
Vill du arbeta med varierade arbetsuppgifter där du har ett helhetsansvar från kalkyl till projektavslut? Då har vi arbetet för dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och har ett nära samarbete med kompetenta kollegor i Kiruna. Dina arbetsuppgifter I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Arbetet innebär även att du självständigt ansvarar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vi är ett gott gäng på vår vs- och industriavdelningen med 26 medarbetare. Vårt kontor i Kiruna har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena. En gång i veckan ordnar vi gemensam eftermiddagsträning för medarbetarna på sporthallen i Kiruna. Vem är du? Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap och inköp.  Har du tidigare erfarenhet från rollen som kalkylator, ledande montör eller konstruktör är det mycket meriterande. Likaså erfarenhet av industri är meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Kiruna med omnejd. För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarskapegenskaper och du är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Bert-Ove Karlsson, regionchef, 090-15 26 45. Varmt välkommen med din ansökan senast 6 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom vs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom vs

Projektledare till vår ventilationsavdelning
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Detta är rösten från en av våra projektledare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten i Kiruna något för dig! Dina arbetsuppgifter Som projektledare på Bravida har ansvaret för installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Arbetet innebär även att du självständigt ansvarar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag.  Du ansvarar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vi är ett gott gäng på ventilationsavdelningen med 12 medarbetare. Vårt kontor i Kiruna har även verksamheter inom el och vs och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena.  En gång i veckan ordnar vi gemensam eftermiddagsträning för medarbetarna på sporthallen i Kiruna.   Vem är du? Vi söker dig som tidigare erfarenhet från projektledning inom ventilations- eller byggbranschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp.  Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör eller konstruktör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort är ett krav. För att passa som projektledare är du en engagerad ledare som har förmåga att driva entreprenadverksamheten framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Börje Kellner, avdelningschef, 0980-785 32. Varmt välkommen med din ansökan senast 6 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till vår ventilationsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till vår ventilationsavdelning

Projektledare inom vs
Till Bravidas kontor i Eskilstuna söker vi dig som vill vara med och utveckla VS-avdelningen. Är du en engagerad projektledare som vill arbeta i ett framgångsrikt företag - då är det dig vi söker. Dina arbetsuppgifter I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Som projektledare på Bravida kommer du aktivt arbeta med att bevara, utveckla och skapa kundrelationer. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att utveckla goda affärsrelationer. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vi är 55 medarbetare som jobbar på avdelningen vs och ventilation i Eskilstuna och vi har både service- och installationsverksamhet. Vi har även verksamheter inom el och säkerhet och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena.  Vem är du?   Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i projektekonomi, erfarenhet av ledarskap och inköp.   Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Eskilstuna med omnejd. Som person är du välorganiserad, förtroendeingivande och har en hög drivkraft. Du har goda ledaregenskaper och är en engagerad ledare. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Robert Drugge, avdelningschef, 016-16 73 38. Varmt välkommen med din ansökan senast den 6 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom vs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom vs

Servicetekniker ventilation
Vill du arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra trevliga kunder? Som servicetekniker kommer du ha mycket kundkontakt och arbeta med att lösa kundernas behov. Vi behöver förstärkning till vår serviceverksamhet i Karlstad. Dina arbetsuppgifter Tjänsten som servicetekniker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatserna är i Karlstad med omnejd förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen och har teknisk utbildning. Det är meriterade är om du har erfarenheter av styr- och reglerteknik, kylteknik och energibesparingsåtgärder. Det är också meriterande om du har kunskap om injustering av luftflöden, OVK-behörighet eller elbehörighet. Du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus.   Varmt välkommen med din ansökan senast 4 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida genomför annonsering samt rekrytering i detta uppdrag och avböjer därför kontakt med externa leverantörer.  Kontaktpersoner Johan Holmberg Avdelningschef VE 054-17 77 70 Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker ventilation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker ventilation

Projektledare ventilation
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Detta är rösten från en av våra projektledare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är den här tjänsten i Karlstad något för dig! Dina arbetsuppgifter Som projektledare på Bravida har ansvaret för installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Arbetet innebär även att du självständigt ansvarar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag.  Du ansvarar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vem är du? Vi söker dig som tidigare erfarenhet från projektledning inom ventilations- eller byggbranschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp.  Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör eller konstruktör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort är ett krav. För att passa som projektledare är du en engagerad ledare som har förmåga att driva entreprenadverksamheten framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Ansök Varmt välkommen med din ansökan senast 4 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Kontaktuppgifter Johan Holmberg Avdelningschef VE 054-17 77 70 Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare ventilation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare ventilation

Ventilationsmontörer
Till Umeå söker vi ambitiösa ventilationsmontörer med tidigare erfarenhet från yrket och som gillar problemlösning. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med installationer av effektiva ventilations- och klimatanläggningar hos våra kunder och se till att vi levererar energieffektiva lösningar. Du kommer att arbeta självständigt med att planera, samordna och utföra ventilationsarbetet. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Du får arbeta med varierade arbetsuppgifter tillsammans med ett gott team med hög servicekänsla. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga. Vem är du? Vi söker dig som har en teknisk utbildning och som har arbetat som ventilationsmontör i några år. Det är mycket meriterande om du har förarbevis för saxlift, heta arbeten och Säkra lyft. B-körkort är ett krav. Du har ett brinnande teknikintresse och trivs att arbeta självständigt. Likaså värdesätter vi din samarbetsförmåga och att du arbetar på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Peter Norrman, avdelningschef, 090-15 26 43. Välkommen med din ansökan till oss senast 6 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationsmontörer jobb, Ventilationsmontörer Umeå, Ventilationsmontörer Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationsmontörer

VS-montörer
”Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt”. Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är tjänsten som vs-montör i Umeå något för dig.  Arbetsuppgifter Tjänsten innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Arbetet som VS-montör innebär att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll. Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Du får arbeta nära duktiga kollegor i Umeå och vi erbjuder dig att arbeta med spännande projekt. Vi har ett gott samarbete på avdelningen och även ett nära samarbete med våra kollegor inom el och ventilation. Vem är du? Vi söker dig som är certifierad VVS-montör och som har några års erfarenhet från yrket.  Det är meriterande om du har svetskompetens från MIG och TIG, dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och erfarenhet från kyl- och värmesystem. Vi ser det som mycket positivt att du tidigare har arbetat med både service och installationer. Du har ett brinnande teknikintresse och trivs med att arbeta både kundorienterat och självständigt. Vi värdesätter din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. För mer information om tjänsten kontakta Petter Grafström, avdelningschef, 090-15 26 62. Välkommen med din ansökan till oss senast den 6 augusti. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga VS-montörer jobb, VS-montörer Umeå, VS-montörer Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VS-montörer

Serviceledare inom vs
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten i Västerås något för dig.  Dina arbetsuppgifter Som serviceledare på Bravida i Västerås kommer du att arbeta med att sälja, planera och koordinera uppdragens genomförande för sex servicemontörer. Med mycket kundkontakt ansvarar du för att uppdragen genomförs med hög tekniskt och ekonomiskt resultat. Du kommer vara direkt underställd avdelningschefen och arbeta nära övriga projektledare och servicekoordinator. I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Företagets satsning på service med lokal närvaro är framgångsrik för såväl kunder, företaget som våra anställda. Vi är 35 medarbetare som jobbar med vs i Västerås och vi har både service- och installationsverksamhet. Vi har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena.  Vem är du? Vi söker dig som har VVS- eller energiutbildning och som har några års erfarenhet av liknande tjänst. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. För att lyckas i tjänsten bör du vara prestigelös och trivs i en social roll med många kontakter. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi samt erfarenhet av ledarskap. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort är ett krav. För att trivas som serviceledare på Bravida behöver du vara utåtriktad och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du har en hög drivkraft och god initiativförmåga. Resultat- och målmedvetenhet är viktiga inslag i rollen som serviceledare liksom goda ledaregenskaper. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Daniel Johansson, avdelningschef, 021-15 48 81 eller Sofia Göransson, personalchef, 08-695 22 04. Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 18 augusti. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Vi undanber oss kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsstöd då vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceledare inom vs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceledare inom vs

Projektledare vs
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Detta är rösten från en av våra projektledare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst i Västerås något för dig. Dina arbetsuppgifter I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vi är 35 medarbetare som jobbar med vs i Västerås och vi har både service- och installationsverksamhet. Vi har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena.  Vem är du? Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp.  Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Västerås med omnejd. För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarskapegenskaper och du är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Daniel Johansson, avdelningschef, 021-15 48 81. Varmt välkommen med din ansökan senast den 6 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare vs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare vs

Elektriker
”Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt”. Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Dina arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.  Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet. Erfarenhet Vi söker Dig som har gått el-programmet på gymnasiet eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet som elektriker. Personliga engenskaper Du är en positiv person med framåtanda och som har ett stort tekniskt intresse. Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla vilket bidrar till att bevara och utveckla goda kundrelationer. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb och har viljan att vidareuvecklas i din yrkesroll. Det är viktigt att du är självständig och kan jobba i uppdrag på egen hand, samtidigt som du är en bra teamplayer! Körkort är ett krav i tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta Avdelningschef Jan Larsson på 0500-445810. Sista ansökningsdag är 2013-07-31. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Skövde
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Skövde, Elektriker Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

Elektriker
”Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt”. Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Dina arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.  Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet. Erfarenhet Vi söker Dig som har gått el-programmet på gymnasiet eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet som elektriker. Personliga engenskaper Du är en positiv person med framåtanda och som har ett stort tekniskt intresse. Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla vilket bidrar till att bevara och utveckla goda kundrelationer. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb och har viljan att vidareuvecklas i din yrkesroll. Det är viktigt att du är självständig och kan jobba i uppdrag på egen hand, samtidigt som du är en bra teamplayer! Körkort är ett krav i tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta Avdelningschef Jan Larsson på 0500-445810. Sista ansökningsdag är 2013-07-31. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Falköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Falköping, Elektriker Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

VS-montör
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!”   Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Om tjänsten Bravidas VVS-verksamhet i Arvika kommer anställa ytterligare en vs-montör vars arbetsuppgifter går ut på att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder. I huvudsak installeras värme eller kylsystem men även vatten och avlopp till kök, badrum eller annan vattenförbrukande enhet. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar. Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VVS-montör och som har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker Vatteninstallation, goda svetskunskaper och erfarenhet från kyl- och värmesystem. Som person är du utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. För mer information om tjänsten kontakta Patrik Hallander Projektledare, 0705-471 412 eller Jan Rosendal Avdelningschef, 054-177744. Välkommen med din ansökan till oss senast 16 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Varmt välkommen med din ansökan senast 16 september. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook/Bravida Sverige.   Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Arvika
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga VS-montör jobb, VS-montör Arvika, VS-montör Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VS-montör

Teleteniker till Tranås & Nässjö
Våra elavdelningar i Tranås och Nässjö söker duktiga medarbetare som har erfarenhet inom installation av säkerhetsanläggningar. Arbetsuppgifter Arbetet består i huvudsak av förebyggande och felavhjälpande service och underhållsarbeten samt installation och driftsättning av både befintliga och nya larm- och passagesystem. Vi erbjuder dig kompetensutveckling i rollen som telemontör inom Bravidas egna larmsystem Integra och Autronica. Vi erbjuder dig Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med högteknologiska produkter och säkerhetslösningar. Du får arbeta med varierade arbetsuppgifter tillsammans med ett gott team med hög servicekänsla. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga. Vem är du? Du har en teknisk utbildning och erfarenhet från installation av larm och passagesystem. Du har kunskap från teleregistrering och är en självgående tekniker. Du har en god datorvana då våra system är dator och nätverksbaserade. Elcertifikat är meriterande. Körkort är ett krav. Du är en driven person med framåtanda som har ett stort tekniskt intresse. Du trivs att arbeta på ett kundorienterat sätt och är angelägen om att göra ett bra jobb. Varmt välkommen med din ansökan senast 16 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Teleteniker till Tranås & Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teleteniker till Tranås & Nässjö

Ledande montörer El i Tranås & Nässjö
”Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt”. Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Dina arbetsuppgifter Som ledande montör på Bravida är du länken mellan projektledaren och arbetslaget. Dina arbetsuppgifter består framförallt av att driva våra entreprenader som ledande montör och du har ansvar för inköp av material och samordning av övriga montörers tidrapportering. Utöver detta kommer du även att arbeta med det dagliga installationsarbetet. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga. Vem är du? Vi söker dig som har teknisk utbildning eller flerårig erfarenhet som ledande montör med mångårig erfarenhet av installationsarbete. Du har god kunskap om projektekonomi. Har du dessutom kunskap i entreprenadjuridik och kollektivavtal ser vi det som meriterande. Som person är du uthållig, strukturerad och resultatorienterad. Du behöver ha förmågan att se möjligheter i projekt och klarar av att leda teamet så att projekten slutförs. Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 september. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och Följ oss på Facebook/Bravida Sverige Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montörer El i Tranås & Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montörer El i Tranås & Nässjö

Serviceelektriker Tranås & Nässjö
Dina arbetsuppgifter Till våra serviceverksamheter i Tranås och Nässjö söker vi serviceelektriker. Tjänsten innebär att självständigt planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt våra kunder. Dina arbetsuppgifter består av felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete och frihet under ansvar. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Tjänsten som serviceelektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete med mycket kundkontakt. Du kommer att arbeta i Tranås eller Nässjö med omnejd och får tillgång till en servicebil i arbetet. Vem är du? Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flerårig erfarenheter från yrket, fördelaktigt inom service. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. B-körkort är ett krav. Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan senast 16 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och Följ oss på Facebook/Bravida Sverige Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceelektriker Tranås & Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceelektriker Tranås & Nässjö

Servicemontörer El i Arvika
Dina arbetsuppgifter Till vår serviceverksamhet i Arvika söker vi servicemontörer. Tjänsten innebär att självständigt planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt våra kunder. Dina arbetsuppgifter består av felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete och frihet under ansvar. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Tjänsten som servicemontör är ett fritt och ansvarsfullt arbete med mycket kundkontakt. Du kommer att utgå från Arvika och arbetsområdet är Värmland och Dalsland. Du får tillgång till en servicebil i arbetet. Vem är du? Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flerårig erfarenheter från yrket, fördelaktigt inom service. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. B-körkort är ett krav. Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För mer information om tjänsten kontakta Jan Rosendal Avdelningschef, 054-177744. Välkommen med din ansökan till oss senast 26 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och Följ oss på Facebook/Bravida Sverige Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Arvika
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemontörer El i Arvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemontörer El i Arvika

Bravida söker admininstratör på deltid
Jag har friheten att arbeta självständigt. Det är också ett varierande arbete som innefattar olika arbetsuppgifter, och framförallt så trivs jag med mina kollegor.” Så här beskriver en av våra medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst något för dig.  Dina arbetsuppgifter Arbetet som administratör omfattar i stora drag ekonomi- och löneadministration. Dina arbetsdagar kommer att innehålla fakturering, hantering av leverantörsfakturor, registrera arbetsorder och löneadministration. Du är ett stöd i ekonomifrågor och kommer att arbeta med ekonomiuppföljning och du ansvarar för bevakning av att kundfakturor betalas i tid. Likaså kommer du att arbeta med andra administrativa arbetsuppgifter t.ex. att beställa kontorsmaterial m.m. Som administratör hos oss kommer du ha stor variation i din vardag och ha mycket kontakt med våra medarbetare som arbetar inom el och vs. Till vår verksamhet i Strängnäs söker vi administratör som har känsla för service. Tjänsten vi erbjuder är en deltidstjänst på 50 % vilket innebär att du arbetar fyra dagar per vecka. Vi erbjuder dig På vårt kontor har vi gott samarbete och sammanhållning. Du kommer arbeta nära våra projektledare och montörer. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor, förmånliga försäkringar och friskvårdsbidrag. Vem är du? Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och arbetslivserfarenhet av ekonomi- och löneadministration. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso, erfarenhet av projektekonomi och har tidigare erfarenhet från branschen. Att du har god datavana är ett krav.  Som person är du noggrann, serviceinriktad, flexibel och har förmåga att ta egna initiativ. Vi söker en person som är situationsanpassad och nyfiken på nya utmaningar och har intresse av att ge stöd till verksamhetens olika delar. För mer information ta kontakt med Per Karlsson, avdelningschef el, 016-16 73 43 eller Magnus Löfberg, filialchef el, 0152 33 37 44. Varmt välkommen med din ansökan senast 15 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.   Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Strängnäs
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Bravida söker admininstratör på deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bravida söker admininstratör på deltid

Receptionist
Vill du vara ansiktet utåt för ett framgångsrikt företag? Till Bravidas nybyggda kontor i Mölndal söker vi en receptionist som fungerar som spindeln i nätet för våra verksamheter. Om tjänsten Din främsta arbetsuppgift är att ta emot besök och sköta telefonväxeln. Du kommer organiserara konferenser och events, boka grupprum, sköta posthantering och se till att kontoret är trivsamt. Förutom dessa uppgifter ansvarar du för inköp av kontorsmaterial och är behjälpig vid fakturering och kontorsadministration. Vi erbjuder dig På vårt kontor har vi gott samarbete och sammanhållning. Vi är 200 medarbetare fördelat på Divisions- och Regionskontor. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor, förmånliga försäkringar och friskvårdsbidrag. Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och arbetslivserfarenhet av ekonomiadministration. Du har goda kunskaper i engelska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av växelsystemet Vision och ekonomisystemet Agresso. Att du har god datavana är ett krav.  Som person är du serviceinriktad, flexibel och har en förmåga att organisera. Vi söker en person som är social, stresstålig och ha kan att ta egna initiativ. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Clara Emmoth, Personalspecialist, 031-709 52 77. Varmt välkommen med din ansökan senast den 11 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist jobb, Receptionist Göteborg, Receptionist Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist

VS-montörer Helsingborg och Höganäs
Prenad i Helsingborg och Höganäs söker efter VS-montörer. Här har Du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi värdesätter Din kunskap och hjälper Dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Om tjänsten Prenads VVS-verksamheter i Helsingborg och Höganäs kommer anställa ytterligare vs-montörer vars arbetsuppgifter går ut på att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder. I huvudsak installeras värme eller kylsystem men även vatten och avlopp till kök, badrum eller annan vattenförbrukande enhet. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar. Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort. Vem är du? Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VVS-montör och som har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker Vatteninstallation, goda svetskunskaper och erfarenhet från kyl- och värmesystem. För mer information om tjänsten kontakta Joakim Rosenqvist Avdelningschef, 042-167421. Välkommen med din ansökan till oss senast 27 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga VS-montörer Helsingborg och Höganäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VS-montörer Helsingborg och Höganäs

Projektledare till vår ventilationsavdelning
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Detta är rösten från en av våra projektledare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten i Kiruna något för dig! Dina arbetsuppgifter Som projektledare på Bravida har ansvaret för installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Arbetet innebär även att du självständigt ansvarar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag.  Du ansvarar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vi är ett gott gäng på ventilationsavdelningen med 12 medarbetare. Vårt kontor i Kiruna har även verksamheter inom el och vs och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena.  En gång i veckan ordnar vi gemensam eftermiddagsträning för medarbetarna på sporthallen i Kiruna.   Vem är du? Vi söker dig som tidigare erfarenhet från projektledning inom ventilations- eller byggbranschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp.  Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör eller konstruktör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort är ett krav. För att passa som projektledare är du en engagerad ledare som har förmåga att driva entreprenadverksamheten framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Börje Kellner, avdelningschef, 0980-785 32. Varmt välkommen med din ansökan senast 27  september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till vår ventilationsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till vår ventilationsavdelning

Projektledare inom vs
Är du intresserad av att arbeta på en marknad som växer och där arbetet är fritt och varierande? Då har vi jobbet för dig i Gällivare. Arbetsbeskrivning I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra installationsprojekt från projektplanering till avslut och även våra serviceuppdrag. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Dina arbetsuppgifter består till stor del av att arbeta med att sälja, planera och koordinera uppdragens genomförande för våra entreprenad- och servicemontörer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina serviceuppdrag och projekt. Du kommer att ha mycket kundkontakt och arbeta för att tillgodose befintliga kunder behov samt skapa nya kunder och uppdrag. Du kommer vara direkt underställd avdelningschefen och vi är totalt 18 medarbetare i Gällivare. Du kommer ha ett nära samarbete med både montörer, projektledare, administratör och avdelningschef. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en avdelning som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Företagets satsning på service med lokal närvaro är framgångsrik för såväl kunder, företaget som våra anställda. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, tillgång till fjällstuga med mera. Vem är du? Du bör ha erfarenhet från branschen samt VVS- eller energiutbildning. Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att motivera dina medarbetare och leda gruppen på ett effektivt sätt. Du har god kunskap om projektekonomi och entreprenadjuridik. Som person trivs du i sociala sammanhang och tycker om att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Arbetet som projektledare kräver snabba beslut och ageranden, vilket medför att du bör ha en hög stresstålighet. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Sven Hansson, avdelningschef vs och industri, 0970-77 22 71. Varmt välkommen med din ansökan senast 27 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom vs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom vs

Servicemontör VS
”Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt”. Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Dina arbetsuppgifter Bravidas VS-avdelning Halmstad söker servicemontörer. Tjänsten som montör innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Arbetet innebär att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar. Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VVS-montör och har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som servicemontör eller med injustering. Som person är du utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Varmt välkommen med din ansökan senast 16 oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.   Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemontör VS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemontör VS

Servicekoordinator
”Jag har friheten att arbeta självständigt. Jag kan vara flexibel och planera mina dagar på det sätt jag vill arbeta. Det är också ett varierande arbete som innefattar olika arbetsuppgifter, och framförallt så trivs jag med mina kollegor.” Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst något för dig.  Dina arbetsuppgifter Till vår verksamhet i Halmstad söker vi en servicekoordinator som har känsla för service. Arbetet som servicekoordinator omfattar i stora drag ekonomiadministration, orderregistrering och dessutom kommer ditt arbete att kretsa kring att rätt kund får rätt service i rätt tid. Du kommer att arbeta med att koordinera inkommande serviceuppdrag, förse medarbetarna med arbetsorder och avtalsadministration. Dina arbetsdagar kommer att innehålla fakturering, hantering av leverantörsfakturor, registrera arbetsorder och tidsregistrering. Du är ett stöd i ekonomifrågor och kommer att arbeta med ekonomiuppföljning. Du kommer även ansvara för och upprätta dokumentation i våra projekt samt hantera övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig Vi erbjuder ett varierande och fartfyllt jobb som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. På vårt kontor i Halmstad har vi gott samarbete och sammanhållning. Du kommer arbeta nära cheferna och ha mycket kontakt med våra medarbetare. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor, förmånliga försäkringar och friskvårdsbidrag. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av branschen och det är meriterande med ekonomisk utbildning. Du har mycket god datavana då du kommer arbeta i olika PC-miljöer. Att du har god datavana är ett krav.  Som person är du noggrann, serviceinriktad, flexibel och har förmåga att ta egna initiativ. Vi söker en person som är situationsanpassad och nyfiken på nya utmaningar och har intresse av att ge stöd till verksamhetens olika delar. Varmt välkommen med din ansökan senast 16 oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.   Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Servicekoordinator jobb, Servicekoordinator Halmstad, Servicekoordinator Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicekoordinator

VS-montör
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Om tjänsten Bravidas VVS-verksamhet i Halmstad kommer anställa ytterligare vs-montörer vars arbetsuppgifter går ut på att installera röranläggningar hos våra kunder. Vi arbetar med både nybyggnation och rot-projekt. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VVS-montör och som har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har goda svetskunskaper och har arbetat som ledande montör. Som person är du utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Varmt välkommen med din ansökan senast 16 oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook/Bravida Sverige. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga VS-montör jobb, VS-montör Halmstad, VS-montör Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VS-montör

Driven Key Account Manager
"I och med att vi är ledande inom vårt område ger det också chans till många karriärvägar. Positivt med ett stort företag är att det finns mycket kunskap att lära av, i alla discipliner." Detta är röster från en av våra medarbetare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst något för dig! Key Account Manager Key Account Manager ansvarar för att bibehålla och utveckla relationer och utöka affären med våra befintliga rikstäckande kunder inom service och fastighetsdrift.  Du är övergripande ansvarig för kontrakten såväl för det ekonomiska utfallet som för leveransen. Tjänsten handlar om att vara den sammanhållande länken mellan kunden och Bravidas olika discipliner och orter.  En viktig del i tjänsten är att tolka kontraktshandlingarna och att kunna stå upp för denna tolkning i kontakten med kunderna. Du kommer även att vara delaktig i offertarbetet samt avtalsförhandlingar med nya kunder. Tjänsten utgår från Göteborg eller Malmö. Kvalifikationer Vi söker dig som har teknisk- eller fastighetsrelaterad utbildning. Du ska ha ett intresse av att tolka och arbeta med avtal och det är meriterande om du har erfarenhet av förhandling och upphandling. Som person är du driven, självgående, strukturerad och har ett stort intresse för affärsmässiga lösningar. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du tycker om att kommunicera såväl externt som internt då du kommer vara den sammanhållande länken i uppdragen. Tidigare erfarenhet från liknande verksamhet samt B-körkort är ett krav. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheter och dess livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en spännande arbetsplats med möjlighet att påverka din arbetssituation och vilken riktning din framtid ska ta. Som en del av Bravida har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig! Ansökan Varmt välkommen med din ansökan till oss snarast. Urval och intervjuer sker löpande så låt inte din ansökan dröja. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.  Kontaktpersoner Kent Möller Marknadschef 040-14 50 59 Clara Emmoth HR 031-709 52 77   Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Key Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Key Account Manager

Servicetekniker ventilation
Vill du arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra trevliga kunder? Som servicetekniker kommer du ha mycket kundkontakt och arbeta med att lösa kundernas behov. Vi behöver förstärkning till vår serviceverksamhet i Varberg. Dina arbetsuppgifter Tjänsten som servicetekniker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatserna är i Varberg med omnejd förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen och har teknisk utbildning. Det är meriterade är om du har erfarenheter av styr- och reglerteknik, kylteknik och energibesparingsåtgärder. Det är också meriterande om du har kunskap om injustering av luftflöden, OVK-behörighet eller elbehörighet. Du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus.   Ansökan Varmt välkommen med din ansökan senast 20 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker ventilation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker ventilation

Servicetekniker ventilation
Vill du arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra trevliga kunder? Som servicetekniker kommer du ha mycket kundkontakt och arbeta med att lösa kundernas behov. Vi behöver förstärkning till vår serviceverksamhet i Varberg. Dina arbetsuppgifter Tjänsten som servicetekniker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatserna är i Varberg med omnejd förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen och har teknisk utbildning. Det är meriterade är om du har erfarenheter av styr- och reglerteknik, kylteknik och energibesparingsåtgärder. Det är också meriterande om du har kunskap om injustering av luftflöden, OVK-behörighet eller elbehörighet. Du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus.   Varmt välkommen med din ansökan senast 20 oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och Följ oss på Facebook/Bravida Sverige Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker ventilation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker ventilation

Vitvaruinstallatör sökes till Bravida TSM
?Bravida TSM (Technical Service Management) erbjuder totallösningar för optimal förvaltning av alla typer av fastigheter och är en av Sveriges mer spännande arbetsplatser. Vi behöver förstärka vårt team inom tvätt och vitvaruenheten - och söker nu en Vitvaruinstallatör. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka. Arbetsuppgifter Som vitvaruinstallatör arbetar du mestadels med transport och installation av vitvaror, men också mindre snickeriarbeten. Du kommer att arbeta i ett handdatorbaserat ärendehanteringssystem, viss datorvana krävs. Du kommer att vara ansiktet utåt och ska verka för att utveckla våra goda relationer med kunderna. Din arbetsplats är oftast andras hem, vilket kräver att du är förtroendeingivande, professionell, punktlig och hänsynstagande. Du ska också tillvarata företagets intresse i det dagliga arbetet och se till att företagets verksamhetssystem följs. Du bidrar med: Din servicekänsla, ditt goda humör och din känsla för team. Du är målinriktad, självständig, Du kan planera och utföra arbeten på ett effektivt sätt. Du har god fysik och är flexibel. Kompetens: Relevant utbildning samt erfarenhet av installation av vitvaror - kyl, frys, disk med flera (blandade märken). Du bör ha minst begränsad behörighet inom El. Körkortskrav Du har B-körkort och är van att hitta i Stockholmsområdet. Arbetstider och omfattning Tillsvidareanställning Tillträde Snarast Låter det intressant? Skicka din ansökan (CV och personligt brev) snarast. Sista ansökningsdag är 20 oktober. Vill du veta mer? Kontakta Liana Henjer tel: ??08-6952559 eller Bosse Lundin: 08-6952531. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vitvaruinstallatör sökes till Bravida TSM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vitvaruinstallatör sökes till Bravida TSM

Projektledare vs
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Detta är rösten från en av våra projektledare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst i Västerås något för dig. Dina arbetsuppgifter I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vi är 35 medarbetare som jobbar med vs i Västerås och vi har både service- och installationsverksamhet. Vi har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena.  Vem är du? Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp.  Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Västerås med omnejd. För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarskapegenskaper och du är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Kontaktuppgifter För mer information om tjänsten kontakta Daniel Johansson, avdelningschef, 021-15 48 81. Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare vs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare vs

Bravida söker engagerad kalkylator till Västerås El
”Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!” Detta är rösten från en av våra medarbetare. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst i Västerås något för dig! Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att du självständigt ansvarar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag på vår elavdelning i Västerås. Du kommer ha ett nära samarbete med avdelningschefen i Västerås och vara ett stöd i att ta in offerter och delta vid anbudsgenomgång med avdelningschef och hos kund. Konstruktion av totalentreprenad. Vi erbjuder dig Hos oss får du ett stort ansvar där du får möjlighet att delta i hela installationsprocessen. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. I Västerås har vi verksamhet inom el, värme och sanitet och ventilation. Idag är vi drygt 50 medarbetare på elavdelningen, totalt i Västerås är vi drygt 100 personer. Vem är du? • Du har tidigare erfarenhet från kalkyleringsarbete inom elbranschen alternativt som entreprenadingenjör • Idag har du troligen en roll som kalkylator eller konstruktör • Du är van vid att arbeta med totalentreprenader • Du har erfarenhet av upphandling och inköp • Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör ser vi det som mycket meriterande • Vi ser också att du har erfarenhet av Maxikod Personliga egenskaper Vi söker dig som trivs med affärsmässiga lösningar och har nya idéer/ på kalkylarbete. Du är välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Som person är du också engagerad, samarbetsvillig och förtroendegivande. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig. Kontaktperson För mer information om tjänsten kontakta Bengt-Åke Rosengren, avdelningschef, 021-15 48 24. Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 18 oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetare upplever sin arbetsdag hos oss? Läs intervjuer med några av våra medarbetare genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Bravida söker engagerad kalkylator till Västerås El jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bravida söker engagerad kalkylator till Västerås El

Bravida söker en kvalitetsingenjör, föräldravikariat
Vi söker dig som är starkt engagerad för att utveckla vårt verksamhetssystem med ständiga förbättringar. Verksamhetssystemet (BravidaBas) beskriver vårt sätt att arbeta och ska vara verktyget som underlättar i den dagliga processen. Det ska vara lättillgängligt och självinstruerande. Dina arbetsuppgifter Som kvalitetsingenjör kommer du att tillsammans med medarbetare inom produktionssystem ansvara för helhet och struktur för systemet. Du medverkar och leder förbättringsprocesser, utvecklar nya verktyg i olika arbetsgrupper, samt koordinerar dem inom Bravidakoncernen. Du kommer också med hjälp av internrevisioner öka kunskap och kompetens om rutiner i organisationen. Du ansvarar för revisioner mot system som ISO 9001 och 14001, men även mot andra certifikat och ackreditering. Du kommer även att bli involverad i våra projekt genom att ge stöd och utbildning till organisationen. Arbetet kommer innebära 1-2 resor per månad till våra kontor i Danmark och Norge.   Inom produktionssystem har vi regelbundna sammankomster både i Sverige, Norge och Danmark och mellan dessa träffar driver vi våra projekt på ett självständigt sätt. Du kommer att få arbeta i ett kompetent team med specialister inom kvalité, miljö och arbetsmiljö. Flera av oss har lång erfarenhet av verksamheten som vi inspireras av att förbättra. Inom gruppen arbetar vi också med frågor som driver branschen framåt.  Vi erbjuder dig Erbjuda dig en stimulerande vikariat med spännande arbetsuppgifter där du kommer att få bred insyn i verksamheten. Vem är du? Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning mot kvalitet och processer och som har: • god datavana • goda engelska kunskaper • 5 års arbetslivserfarenhet efter din examen. • Tidigare arbetar som verksamhetsutvecklare eller kvalitets- och miljöansvarig inom koncernbolag Det är meriterande om du erfarenhet inom bygg - eller installationsbranschen. Som person är du strukturerad och resultatorienterad och vet att framgång byggs på lagspel. God pedagogisk förmåga och kommunikativ förmåga är viktiga egenskaper då din roll kommer innebära en del utbildning samt mycket kontakter med medarbetare i organisationen.   Känns detta intressant!? Skicka in din ansökan redan idag.  Läs mer om Bravida på www.bravida.se och följ oss på www.facebook.com Sista ansökningsdag är 15/11 men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på knappen ansök nedan! Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Bravida söker en kvalitetsingenjör, föräldravikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bravida söker en kvalitetsingenjör, föräldravikariat

Bravida TSM söker drifttekniker
Drifttekniker till Bravida TSM i Stockholm Bravida TSM (Technical Service Management) erbjuder totallösningar för optimal förvaltning av alla typer av fastigheter. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Som medarbetare måste du tycka om att arbeta i team och bidra. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka. Att vara drifttekniker Du kommer att med utgångspunkt från ärende svara för det tekniska utförandet och inom ramen för arbetsuppgifterna rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Dessutom ska du tillvarata företagets intresse i det dagliga arbetet samt säkerställa att företagets verksamhetssystem följs. Vi behöver drifttekniker med specialkompetens inom nedan angivna områden: • El • VVS • Styr Vi strävar framåt på Bravida, därför är det även viktigt att du håller ögonen öppna för möjligheter för oss att utvecklas och förbättra driften. Är du beredd att jobba hårt och är engagerad kan du nå långt hos oss. Vi lägger stor vikt vid att du vill lära dig verksamheten från grunden. Tjänsten kan innebära beredskap och resor. Du bidrar med:                                                            Din servicekänsla, kreativitet, gott humör och din känsla för team. Dessutom har du en bra inställning som tar dig och oss framåt. Du ska även vara resultatinriktad, ansvarsfull, drivas av att utföra ett bra arbete och visa goda resultat. Kompetens Driftteknikerutbildning (eller motsvarande) Känsla för service Datorvana B-körkort Elbehörighet BB2 För ytterligare upplysningar kontakta Hamid Bakhtiari, telefon 08-?695 25 33  Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Bravida TSM söker drifttekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bravida TSM söker drifttekniker

VS-montör
”Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt”. Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Dina arbetsuppgifter Bravidas VVS-avdelning i Karlstad söker montörer/tekniker till området södra Värmland. Tjänsten som montör innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. I huvudsak installeras värme eller kylsystem men även vatten och avlopp till kök, badrum eller annan vattenförbrukande enhet. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar. Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VVS-montör men 3 års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation, goda svetskunskaper, kunskaper från kyl- och värmesystem eller OVK. B-körkort är ett krav. Som person är du utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Varmt välkommen med din ansökan senast 25 november. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga VS-montör jobb, VS-montör Karlstad, VS-montör Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VS-montör

Servicetekniker ventilation
Vill du arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra trevliga kunder? Som servicetekniker kommer du ha mycket kundkontakt och arbeta med att lösa kundernas behov. Vi behöver förstärkning till vår serviceverksamhet i Karlstad. Dina arbetsuppgifter Tjänsten som servicetekniker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatserna är i Karlstad och södra Värmland förutsätter vi att du har körkort. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Vem är du? Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från ventilationsbranschen och har teknisk utbildning. Det är meriterade är om du har erfarenheter av styr- och reglerteknik, kylteknik och energibesparingsåtgärder. Det är också meriterande om du har kunskap om injustering av luftflöden, OVK-behörighet eller elbehörighet. Som person är du utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Varmt välkommen med din ansökan senast 25 november. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker ventilation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker ventilation


Sök lediga jobb Bravida Sverige AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se