Burlöv jobb - lediga jobb

Burlöv jobb Burlöv jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Burlöv. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Burlöv. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. SFI-lärare- Burlöv

 2. Lärare i förskola/Förskollärare- Burlöv

 3. Löneadministratör med intresse för systemförvaltning- Burlöv

 4. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Burlöv

 5. Vårboskolan söker lärare i sv/sva samt franska- Burlöv

 6. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.- Burlöv

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.- Burlöv

 8. Specialpedagog till Vårboskolan- Burlöv

 9. Vårboskolan söker lärare i sv/sva samt tyska- Burlöv

 10. Timvikarier till Vårboskolan- Burlöv

 11. Lärare i grundskolans tidigare år Ma/NO- Burlöv

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.- Burlöv

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.- Burlöv

 14. SFI-lärare- Burlöv

 15. Butikssäljare Burlöv Telenor Stores- Burlöv

 16. Förskollärare- Burlöv

 17. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.- Burlöv

 18. Handläggare ekonomiskt bistånd- Burlöv

 19. Ma/no lärare till Vårboskolan- Burlöv

 20. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Burlöv

 21. Lärare i förskola/Förskollärare- Burlöv

 22. Nämndsekreterare- Burlöv

 23. Butikssäljare, vikariat på deltid 40% till Burlöv köpcentrum- Burlöv

 24. Timvikarier till förskola/skola/fritidshem i Åkarp- Burlöv

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.- Burlöv

 26. Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd- Burlöv

 27. Familjebehandlare- Burlöv

 28. Lärare i grundskolans senare år- Burlöv

 29. Specialpedagog till Stora Dalslundskolan i Åkarp- Burlöv

 30. Lärare i trä- och metallslöjd- Burlöv

 31. Förskollärare till Dungens förskola i Åkarp- Burlöv

 32. Lärare i förskola/Förskollärare- Burlöv

 33. Undersköterska- Burlöv

 34. Socialsekreterare- Burlöv

 35. Specialpedagog/speciallärare- Burlöv

 36. Lärare i bild och ytterligare ett ämne- Burlöv

 37. Butikssäljare Burlöv - Vikariat, Telenor Stores- Burlöv

 38. Familjebehandlare- Burlöv

 39. Förskollärare- Burlöv

 40. Burlövs kommun söker en upphandlingsstrateg- Burlöv


Mer beskrivning

SFI-lärare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Komvux i Burlöv har ca 400 elever. Cirka hälften av eleverna deltar i undervisning i svenska för invandrare (SFI). Inom samma rektorsområde ryms även Introduktionsprogrammet med ett fyrtiotal elever. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på inom svenska för invandrare (SFI)ska Du tillsammans med kollegorna skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når läroplanens och kursplanernas mål. Du ska i samarbete med kollegor planera arbetslagsaktiviteter m m. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av elevernas behov och förutsättningar. Tjänsten omfattar i huvudsak undervisning på studieväg 1. Eventuellt kvällsundervisning fram till kl 19.00. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har behörighet att undervisa inom SFI och är en god pedagog. Det är viktigt att du kan samarbeta i arbetslag. Din förmåga att kommunicera med kollegor, skolledning och elever är också viktig. Du är väl förtrogen med gällande läroplan vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag. Du har en god förmåga att dokumentera ditt arbete och har erfarenhet av bedömning och betygsättning. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang för eleverna och uppdraget. Vi vill att du är initiativrik, strukturerad, ansvarstagande och har en god ledarskapsförmåga. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av undervisning på studieväg 1.
Företag: Burlövs kommun, Komvux
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Burlöv, SFI-lärare Burlövs kommun, Komvux
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Lärare i förskola/Förskollärare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. En 75% tjänst sökes till Grönebo förskola som är en trevlig och utvecklande förskola med två avdelningar och ca 34 barn. Förskolan ligger i ett lugnt och fint område med närhet till såväl natur som god kommunikation. Den reviderade läroplanen är viktig och ligger till grund för all verksamhet på förskolan. En 100% tjänst sökes till Havrens förskola som är en Reggio Emilia inspirerad förskola, där vi tror på det kompetenta barnet. Förskolan har fyra avdelningar och ligger i ett grönområde. Vi hoppas du är kreativ, nytänkande och har en vilja att utveckla den pedagogiska verksamheten enligt Lpfö rev 2010, vi ser hellre möjligheter framför svårigheter. Båda förskolorna ligger i ett mångkulturellt område som är spännande och utmanande att arbeta i. Vi söker dig som är positiv och initiativrik och alltid sätter barnets bästa i centrum. ARBETSUPPGIFTER Förskolläraren ansvarar för att arbetet på förskolan sker i enlighet med målen i läroplanen. Du förväntas vara en drivande förskollärare som tillsammans med ditt arbetslag planerar och utvecklar det pedagogiska arbetet på förskolan. KVALIFIKATIONER Examinerad förskollärare med erfarenhet av arbete på förskola. Vi tar inte emot sökande med barnskötarutbildningen.
Företag: Burlövs kommun, Förskolor Humlemaden
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Löneadministratör med intresse för systemförvaltning
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Löneserviceenheten startade 2012-1001 och administrerar all lön åt kommunerna Burlöv, Kävlinge och Staffanstorp. Vi arbetar med lönesystemet Personec P. ARBETSUPPGIFTER Administration av all form av lön inom gällande avtalsområden. Besvara blanketter och förfrågningar från andra myndigheter rörande lön. Vara behjälplig med viss systemadministration av Personec P som tabelluppdateringar, behörigheter och hitta bakomliggande fel. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av kommunala löner och dess avtal och gärna med erfarenhet av Personec P. Ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå. samt har intresse för siffror. Vi vill att du är initiativrik, strukturerad och ansvarstagande.
Företag: Burlövs kommun, Löneservice
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör med intresse för systemförvaltning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör med intresse för systemförvaltning

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Humlemadskolan ligger i sydöstra delen av Arlöv i Burlövs kommun. På skolan går cirka 270 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolan präglas av stor arbetsgemenskap och ett positivt arbetsklimat. Lärande och utveckling står givetvis i fokus och hälsa och miljö får stor plats. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillhöra och arbeta i skolans fritidshem där du tillsammans med kollegor planerar och genomför verksamheten i samverkan med skola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig fritidspedagog och/eller förskollärare.
Företag: Burlövs kommun, Humlemadskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Vårboskolan söker lärare i sv/sva samt franska
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Våboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan kommer till hösten att ha ca 240 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 11 klasser. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen. Vårboskolan och de andra skolorna i kommunen är inbegripna i ett spännande utvecklings- och förändringsarbete. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig lärare i sv/sva samt franska. Tillsammans med kollegor ska du skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når läroplanens och kursplanernas mål. Din undervisning kommer att bedrivas i årskurs 6-9. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt arbetar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Du kommer även att vara mentor för en klass och träffa dina mentorselever varje dag. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare. Du behärskar dina ämnen och är en kreativ pedagog. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av ämnesintegration och kan skapa lust att lära och nyfikenhet genom entreprenöriellt lärande. Du har även erfarenhet av att samarbeta i arbetslag och ämnesgrupper. Din förmåga att kommunicera med kollegor, skolledning, elever och föräldrar är en viktig kompetens. Du är väl förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag. Du har en god förmåga att dokumentera ditt arbete och har erfarenhet av formativ bedömning och betygsättning.
Företag: Burlövs kommun, Vårboskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vårboskolan söker lärare i sv/sva samt franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårboskolan söker lärare i sv/sva samt franska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Burlövs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Burlövs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.

Specialpedagog till Vårboskolan
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Våboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan kommer till hösten att ha ca 240 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 11 klasser. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen. Vårboskolan och de andra skolorna i kommunen är inbegripna i ett spännande utvecklings- och förändringsarbete. ARBETSUPPGIFTER Du som specialpedagog i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når läroplanens och kursplanernas mål. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt arbetar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Du kommer att ingå i ett team med specialpedagoger där ni gemensamt ansvarar för de specialpedagogiska insatserna på skolan. Du kommer att utreda, dokumentera, planera och genomföra stödinsatser för elever i årskurs 7-9. Skolan strävar efter att i möjligaste mån ha ett inkluderande förhållningssätt och därför sker en stor del av arbetet på ordinarie lektioner och i ordinarie klasser/grupper. Till hösten planeras inrättandet av en skolverkstad för tillfälliga insatser och det handledande uppdraget kommer att utökas. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig specialpedagog. Förutom att du är en god pedagog värdesätter vi din samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är van att dokumentera ditt arbete och är väl förtrogen med Lgr 11 och har erfarenhet av bedömning och betygsättning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha kontakt med externa insatser som t.ex. Bup och SPSM. Även erfarenhet av att handleda pedagoger ses som en fördel.
Företag: Burlövs kommun, Vårboskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Vårboskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Vårboskolan

Vårboskolan söker lärare i sv/sva samt tyska
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Våboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan kommer till hösten att ha ca 240 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 11 klasser. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen. Vårboskolan och de andra skolorna i kommunen är inbegripna i ett spännande utvecklings- och förändringsarbete. ARBETSUPPGIFTER Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når läroplanens och kursplanernas mål. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt arbetar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Din huvudsakliga placering är i förberedelseklass där du har ansvar för elevernas första tid på Vårboskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare sv/sva samt tyska. Du behärskar dina ämnen och är en kreativ pedagog. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en interkulturell miljö och att du ser fördelarna med det.Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av ämnesintegration och kan skapa lust att lära och nyfikenhet genom entreprenöriellt lärande. Du har även erfarenhet av att samarbeta i arbetslag och ämnesgrupper. Din förmåga att kommunicera med kollegor, skolledning, elever och föräldrar är också viktig. Du är väl förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag. Du har en god förmåga att dokumentera ditt arbete och har erfarenhet av formativ bedömning och betygsättning.
Företag: Burlövs kommun, Vårboskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vårboskolan söker lärare i sv/sva samt tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårboskolan söker lärare i sv/sva samt tyska

Timvikarier till Vårboskolan
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Våboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan kommer till hösten att ha ca 250 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 11 klasser. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen. Vårboskolan och de andra skolorna i kommunen är inbegripna i ett spännande utvecklings- och förändringsarbete. ARBETSUPPGIFTER Din arbetsuppgift blir att vikariera för ordinarie undervisande lärare i olika ämnen. Du kommer att undervisa, leda och handleda elever i skolår 6-9. Planering tillhandahålls som regel av ordinarie lärare. Som timvikarie kan du bli inkallad med kort varsel och vikariaten kan sträcka sig från ett par timmar till flera veckor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad eller har erfarenhet av att möta och leda ungdomar. Du har lätt för att skapa relationer och är nyfiken och intresserad av ungdomars vardag och tankesätt. Du är flexibel, lyhörd och har god anpassningsförmåga. Vi ser gärna att du även har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Det är meriterande om du studerar till lärare eller liknande. Även kompetens inom något av skolans ämnen ses som en stor fördel.
Företag: Burlövs kommun, Vårboskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Vårboskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Vårboskolan

Lärare i grundskolans tidigare år Ma/NO
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Stora Dalslundskolan är en år 4-9 skola med ca 460 elever och 45 pedagoger, organiserade i fem arbetslag. Den psykosociala arbetsmiljön bygger på öppenhet, samarbete och nyfikenhet. STORA DALSLUNDSKOLAN ERBJUDER: En verksamhet i utveckling Trygg och stimulerande arbetsmiljö Utveckling i yrkesrollen Inflytande och delaktighet Duktiga elever, förväntansfulla föräldrar och engagerade medarbetare ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i Matematik och No-ämnen vari ingår att planera, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet. Du kommer även att ingå i ett av skolans arbetslag, ha föräldrakontakter och vara mentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen och som är ämnesbehörig att undervisa i Matematik och No-ämnen år 1-7. Du är positiv, engagerad, har god social kompetens och tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling.
Företag: Burlövs kommun, Stora Dalslundskolan 4-9
Ort: Burlöv
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år Ma/NO

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Burlövs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Burlövs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.

SFI-lärare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på inom svenska för invandrare (SFI)ska Du tillsammans med kollegorna skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når läroplanens och kursplanernas mål. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av elevernas behov och förutsättningar.Kvällsundervisning ingår fram till kl 19.00. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har behörighet att undervisa inom SFI och är en god pedagog. Du är väl förtrogen med gällande läroplan vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag. Erfarenhet krävs.Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang för eleverna och uppdraget.
Företag: Burlövs kommun, Komvux
Ort: Burlöv
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Burlöv, SFI-lärare Burlövs kommun, Komvux
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Butikssäljare Burlöv Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare extra Burlöv, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Burlöv.   Lön: Timlön plus provision  Sök: Sök tjänsten via länken nedan. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-09-06.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Burlöv Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Burlöv Telenor Stores

Förskollärare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Östragårdens förskola är en helt nybyggd förskola som ligger mycket naturskönt i Åkarp. Förskolan har sex avdelningar fördelade på tre arbetslag. Förskolans läroplan, Lpfö 98, ligger till grund för vår verksamhet. Vi som arbetar här anser att trygghet, trivsel och glädje är en naturlig del av vår vardag. ARBETSUPPGIFTER I augusti öppnade vi denna helt nybyggda förskola med tre arbetslag. Varje arbetslag består av en 1-3 års avdelning och en 3-5 års avdelning. Vi arbetar enligt förskolans nya läroplan, där det finns många influenser från Reggio Emilia-pedagogiken, som utgår från demokrati ur barnens perspektiv. Vi strävar efter att ha mycket samarbete mellan avdelningarna. Vi har nästan alltid ”dörren öppen” och är ständigt beredda till att hjälpa varandra. Vi har en glad och positiv stämning i huset och vi löser problem allteftersom de uppkommer. Trygghet, trivsel och glädje är en del av vardagen, och ska gälla både barn och vuxna. Föräldrarnas inflytande och delaktighet ser du som en del av verksamheten. Du ska vara inläst på den reviderade läroplanen och ha kunskap om/erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du förväntas bedriva pedagogisk och utvecklande verksamhet i förskolan enligt Lpfö 98. Du ska aktivt arbeta med lärande, omsorg och kvalité på förskolan. Du är en drivande förskollärare i arbetslaget som tillsammans med andra pedagoger planerar, genomför och utvecklar det pedagogiska arbetet i förskolan. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som tillsammans med ditt arbetslag ger alla barn förutsättningar för utveckling och lärande och samtidigt stimuleras att använda hela sin förmåga. Du skall kunna anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar. Vi söker dig som ansvarar för att alla barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt dokumenteras, följs upp och analyseras. Vi söker dig som är nyfiken, öppen och arbetar för ett bra samarbete mellan kollegor och föräldrar. Du ser alltid till barns bästa. Du är examinerad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola.
Företag: Burlövs kommun, Östragårdens förskola
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Burlöv, Förskollärare Burlövs kommun, Östragårdens förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Burlövs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.

Handläggare ekonomiskt bistånd
Vi behöver akut stärka upp vår organsiation med en handläggare som ska arbeta med ekonomiskt bistånd. I första hand är det ett vikariat men det kan finnas öppningar för mer arbete om Du trivs med oss och vi med dig. Du måste vara utbildad socionom och ha erfarenhet av arbeta med handläggning av ekonomiskt bistånd. Det är även viktigt att Du kan börja arbeta omgående.
Företag: Burlövs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare ekonomiskt bistånd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare ekonomiskt bistånd

Ma/no lärare till Vårboskolan
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Våboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan kommer till hösten att ha ca 240 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 11 klasser. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen. Vårboskolan och de andra skolorna i kommunen är inbegripna i ett spännande utvecklings- och förändringsarbete. ARBETSUPPGIFTER Vårboskolan söker en behörig lärare i ma/no. Dina främsta arbetsuppgifter är att bedriva undervisning i ma/no i årskurs 7-9 och att vara mentor. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt arbetar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. KVALIFIKATIONER Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och förmåga att skapa goda relationer. Förutom att du är en god pedagog värdesätter vi din samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är van att dokumentera ditt arbete och är väl förtrogen med Lgr 11 och har erfarenhet av bedömning och betygsättning.
Företag: Burlövs kommun, Vårboskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/no lärare till Vårboskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/no lärare till Vårboskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Södervångskolan är en F-3 skola med ca 100 elever, en mycket trygg skola. Södervångskolan har två fritidshems avdelningar med 86 barn vilka är öppna före och efter skoldagen. Verksamheten på Södervångskolan utgår från elevernas eget intresse och kreativitet och bygger på att eleverna är delaktiga i den pedagogiska planeringen. Södervångskolan erbjuder: En verksamhet i utveckling Trygg och stimulerande arbetsmiljö Utveckling i yrkesrollen Inflytande och delaktighet Duktiga elever, förväntansfulla föräldrar och engagerade medarbetare ARBETSUPPGIFTER Du förväntas bedriva fritidshemsverksamhet och tillsammans med andra pedagoger planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet i fritidshem. KVALIFIKATIONER Du är utbildad fritidspedagog eller har lärarexamen med inriktning mot fritidspedagog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skolan/fritidshem, har lätt för att arbeta med elever och har stort intresse för fritidshemsverksamhet. Vi behöver dig som satsar helhjärtat på eleverna, är flexibel och lyhörd för både barn, föräldrar och kolleger. Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet.
Företag: Burlövs kommun, Stora Dalslundskolan 4-9
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i förskola/Förskollärare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Vi på Svenhög 2 söker nu tre heltidstjänster eftersom vi har pensionsavgångar. Havrens förskola är en Reggio Emilia inspirerad förskola, där vi tror på det kompetenta barnet. Förskolan har fyra avdelningar och ligger i ett grönområde. Vi hoppas du är kreativ, nytänkande och har en vilja att utveckla den pedagogiska verksamheten enligt Lpfö rev 2010, vi ser heller möjligheter framför svårigheter. Vi har en glad och positiv stämning i huset och vi löser problem allteftersom de uppkommer. Trygghet, trivsel och glädje är en del av vardagen, och ska gälla både barn och vuxna. Föräldrarnas inflytande och delaktighet ser du som en del av verksamheten. Du ska vara inläst på den reviderade läroplanen och ha kunskap om/erfarenhet av pedagogisk dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Du förväntas bedriva pedagogisk och utvecklande verksamhet i förskolan enligt Lpfö rev 2010. Du ska aktivt arbeta med lärande, omsorg och kvalité på förskolan. Du är en drivande förskollärare i arbetslaget som tillsammans med andra pedagoger planerar, genomför och utvecklar det pedagogiska arbetet i förskolan. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Vi erbjuder: Förskolor i utveckling Utveckling i yrkesrollen Inflytande och delaktighet Handledning och stöd i arbetslagen Specialpedagog riktad mot förskola Härliga barn och engagerade föräldrar Bra kommunikationer till och från arbetet KVALIFIKATIONER Du är examinerad förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola. Vi söker dig som tillsammans med ditt arbetslag ger alla barn förutsättningar för utveckling och lärande och samtidigt stimuleras att använda hela sin förmåga. Du skall kunna anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar. Vi söker dig som ansvarar för att alla barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt dokumenteras, följs upp och analyseras. Vi söker dig som är nyfiken, öppen och arbetar för ett bra samarbete mellan kollegor och föräldrar.
Företag: Burlövs kommun, Förskolor Svenshög 2
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Nämndsekreterare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Kommunledningskontoret är kommunstyrelsens organ för den strategiska och övergripande nivån för utveckling av kommunen. Dessutom har förvaltningen en servicefunktion åt den politiska ledningen och kommunens övriga intressenter. Burlövs kommun planerar för ett kommungemensamt kansli med placering på kommunledningskontoret. Kansliet ska ansvara för administrationen runt kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, nämnder och utskott samt ge stöd och service till tjänstemannaorganisationen i juridiska och administrativa frågor. ARBETSUPPGIFTER Som nämndsekreterare ansvarar du för en korrekt och tidseffektiv berednings- och ärendehanteringsprocess mellan förvaltning och nämnd. Arbetet omfattar bland annat sekreterarskap i nämnd och utskott. Du ska vara ett juridiskt och administrativt stöd, samt bistå med stöd och utbildning i frågor som gäller administrativa rutiner, arkivering och dokumenthantering. Visst utredningsarbete kan bli aktuellt. Du kommer att upprätta och handlägga yttranden, svara på remisser och författa skrivelser av juridisk karaktär. Andra arbetsuppgifter och ansvarsområden kan tillkomma utifrån nämndsekreterarens kompetens och förvaltningens behov. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot offentlig förvaltning eller juridik. Goda kunskaper i skoljuridik eller socialrätt är meriterande. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter några år. Du är en skicklig användare av Officepaketet och intresserad av de arbetsformer som ny teknik kan erbjuda. Du talar och skriver utmärkt svenska. Du är lösningsfokuserad, noggrann och strukturerad, kan arbeta självständigt och skapar goda relationer. Du har lätt för att lära och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du håller tidplaner och ser det som självklart att alltid leverera högsta kvalitet. Du tar stort eget ansvar för ditt arbetsområde och håller en hög servicenivå. För att trivas hos oss behöver du vara positiv, nyfiken och inspireras av att många saker händer samtidigt. Tjänsten kräver stresstålighet, ett intresse för detaljer och stor integritet. Bredden på uppgifter är stor och du måste ha anpassningsförmåga och en positiv syn på att hjälpa till där det behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Burlövs kommun, Kansli
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Nämndsekreterare jobb, Nämndsekreterare Burlöv, Nämndsekreterare Burlövs kommun, Kansli
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nämndsekreterare

Butikssäljare, vikariat på deltid 40% till Burlöv köpcentrum
Butikssäljare, vikariat på deltid 40% till Burlöv köpcentrum Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Om tjänsten: I rollen som Butikssäljare på Phone House ansvarar du för att hitta den bästa lösningen för varje kund som kommer in i butiken. Kunderna kommer till våra butiker för att få goda råd och för att köpa produkter och tjänster. Ditt jobb är att sälja till dem. Genom en grundlig behovsanalys rekommenderar du en helhetslösning som kan omfatta hårdvara, abonnemang, tillbehör och olika tjänster. Eftersom vi vill att varje kund ska känna att ett besök hos oss ger en upplevelse i absolut världsklass är det av yttersta vikt att du ger dina kunder ett positivt bemötande och mycket hög service. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel och/eller försäljning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, men det viktigaste är att du har en stark drivkraft och är beredd att satsa hårt för att lyckas. God struktur och ett gott sinne för detaljer är också nödvändigt. Stämmer beskrivningen ovan in på dig så har vi en spännande och rolig tjänst att erbjuda! För ytterligare information om tjänsten, kontakta Kim Håkansson på mail kim.hakansson@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail, du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare, vikariat på deltid 40% till Burlöv köpcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare, vikariat på deltid 40% till Burlöv köpcentrum

Timvikarier till förskola/skola/fritidshem i Åkarp
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. I Åkarp finns 5 förskolor och 4 skolor med ca 180 anställda som arbetar med ca 1100 barn och ungdomar. Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg. ARBETSUPPGIFTER Du ska kunna rycka in vid kort varsel när ordinarie personal är på semester, tjänstledighet eller har annan frånvaro. Du får vara beredd att vikariera inom alla skolområden, vilket de flesta vikarier upplever som positivt. KVALIFIKATIONER Vi söker utbildade barnskötare och pedagoger, förskollärare, fritidspedagoger, lärare från år 1-9. Eftersom vikariebehovet just nu är stort tar vi även in lärarstuderande som är i slutet av sin utbildning. Du som söker har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och har lätt för att samarbeta med. Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet.
Företag: Burlövs kommun, Adm/ledning Stora Dalslundskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till förskola/skola/fritidshem i Åkarp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till förskola/skola/fritidshem i Åkarp

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Burlövs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Burlöv.

Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. ARBETSUPPGIFTER Som parkarbetare i Burlövs kommun arbetar du med kommunens för närvarande ca 2 miljoner kvadratmeter ytor. Tjänsten som parkarbetare innebär mycket arbete i naturen där den ena dagen inte är den andra lik. Arbetsuppgifterna består av allt som kan förekomma inom området, såsom gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, sopning, skötsel av vår- och sommarblommor, beskärningsarbeten, skötsel av lekplatser bland annat. Vintertid ingår snöröjning av kommunens gång- och cykelbanor samt fastigheter. Beredskapstjänstgöring vintertid ingår. KVALIFIKATIONER Du har någon form av praktisk trädgårdsutbildning och erfarenhet inom området och innehar minst B-körkort. Det är meriterande med fortbildning inom området såsom växtkunskap och skötsel av vår- och sommarblommor samt maskinvana av relevanta maskiner inom området.Erfarenhet med planteringoch skötsel av utplaceringsväxter är meriterande. Du tycker om att vistas utomhus i alla väder och har ett stort servicetänk. Du har ett flexibelt förhållningssätt och integritet. Du tycker om att ta egna initiativ och ser strävan efter förbättringar som en naturlig och självklar del i arbetet. Du är en ansvarskännande person med inställning att alltid i första hand göra ett gott arbete. Du är vidare en bra teamworker. Arbetsgruppen är liten och alla får hjälpas åt med förkommande arbetsuppgifter
Företag: Burlövs kommun, Kommunteknik
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd jobb, Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd Burlöv, Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd Burlövs kommun, Kommunteknik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Familjebehandlare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningens Individ och familjeomsorg söker en familjebehandlare med inriktning på hemmabaserad familjebehandling. Den aktuella tjänsten ingår i Öppenvårdsenheten Magnolian och kommer främst att vara inriktad på arbete med barn i åldern 0 – 10 år. Du kommer att ingå i ett öppenvårdsteam på fem personer. Huvudsakliga arbetsuppgifter är samtalsbehandling och familjebehandling. Uppdragen kommer från socialtjänsten men det finns också möjlighet att vända sig direkt till Magnolian. Målgruppen är barn och unga och deras föräldrar samt vuxna med missbruksproblem. Övriga arbetsuppgifter inom Magnolian är bland annat föräldrautbildning, familjefrid, medling, ungdomstjänst, rekrytering och handledning av kontaktpersoner och kontaktfamiljer. Öppenvårdsteamet arbetar huvudsakligen utifrån ett lösningsfokuserat synsätt och arbetsgruppen erhåller extern lösningsfokuserad handledning. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt särskild kompetens inom området är meriterande. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och i team. Körkort erfordras.
Företag: Burlövs kommun, Enhet för öppenvård IFO
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Burlöv, Familjebehandlare Burlövs kommun, Enhet för öppenvård IFO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Lärare i grundskolans senare år
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Burlöv har ingen egen gymnasieskola men har Introduktionsprogrammen Språkintroduktion, Individuellt alternativ och preparandutbildningen i egen regi med 40 - 50 elever. Inom samma rektorsområde finns även vuxenutbildning med ca 400 elever. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning på grundskolenivå i matematik och No-ämnen på gymnasieskolans Introduktionsprogram (IM). Du ska tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når målen. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av elevernas behov och förutsättningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig att undervisa i matematik och No-ämnen på grundskolenivå. Vi förutsätter att Du är engagerad, ansvartagande och har en god ledarskapsförmåga. Du är väl förtrogen med gällande läroplan och har lätt för att kommunicera med kollegor, skolledning och elever. Erfarenhet krävs
Företag: Burlövs kommun, Komvux
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Specialpedagog till Stora Dalslundskolan i Åkarp
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Skolan har ett centralt läge med goda kommunikationsmöjligheter med såväl buss som tåg. Stora Dalslundskolan är en år 4-9 skola med ca 470 elever och 42 pedagoger, organiserade i fyra arbetslag. Den psykosociala arbetsmiljön bygger på öppenhet, samarbete och nyfikenhet. Stora Dalslundskolan erbjuder: En verksamhet i utveckling Trygg och stimulerande arbetsmiljö Utveckling i yrkesrollen Inflytande och delaktighet Duktiga elever, förväntansfulla föräldrar och engagerade medarbetare ARBETSUPPGIFTER Som specialpedagog kommer du att ha en viktig roll i skolans elevhälsa och skolutveckling. Din uppgift är att vara pedagogisk stöd för lärare och arbetslag och bidra till att underlätta inlärningen i skolan för de elever som har behov av särskilt stöd.Du kommer att ingå i elevhälsoteamen på skolan, där du arbetar nära elever, lärare och skolledning med skolutveckling. Som specialpedagog arbetar du förebyggande i syfte att skapa en god miljö för elevers lärande och utveckling samt förbättra och förändra arbetsmetoder och arbetssätt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad specialpedagog med lärarexamen. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten. Du förväntas ha en god förmåga att samarbeta i ett team med andra pedagoger samt elever och föräldrar. Har du tidigare erfarenhet som specialpedagog är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som social kompetens, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi behöver dig som är beredd att satsa helhjärtat på barnen/eleverna, är flexibel och lyhörd för både barn och föräldrar. Du bör tålamod och inlevelseförmåga, kunna använda ett lösningsfokuserat arbetssätt och ha förmåga att locka fram elevernas och föräldrarnas tillit. Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet.
Företag: Burlövs kommun, Stora Dalslundskolan 4-9
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Stora Dalslundskolan i Åkarp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Stora Dalslundskolan i Åkarp

Lärare i trä- och metallslöjd
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Svenshögskolan och Humlemadskolan är 2 st F-6 skolor belägna i Arlöv, Burlövs kommun. Vi erbjuder: Stimulerande arbetsplatser i ett mångkulturellt område. Skolorna brinner för utveckling och arbetar hela tiden för att förbättra sig. Du kommer att vara en viktig person i detta arbete. Vi har en träslöjdssal och en syslöjdsal och en dröm för oss är att du vill bidra till utvecklingsarbetet gällande båda dessa. Samtidigt som vi vill att du tar slöjden ut i klassrummen och låter den gå samman med övriga ämnen. Du kan läsa mer om oss på våra respektive hemsidor. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha din arbetsplats på Humlemadskolan där du arbetar med elever i trä- och metallslöjd från två skolor; Humlemadskolan samt Svenshögskolan. Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska ha ett nära samarbete med övriga slöjdlärare. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övriga pedagoger. KVALIFIKATIONER Behörig lärare i slöjd. Du är väl förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag. Du har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du har erfarenhet av bedömning och betygsättning.
Företag: Burlövs kommun, Humlemadskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd

Förskollärare till Dungens förskola i Åkarp
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Förskoleområdet Åkarp 1 består av Dungens förskola, Dalslunds förskola samt pedagogisk omsorg Dungens förskola är en Montessori-inspirerad förskola med fem avdelningar. Förskolan är organiserad i två arbetslag. Arbetslagen har var sin arbetslagsledare som är process- och utvecklingsledare. Förskolan har en stor och härlig utemiljö som erbjuder alla former av aktiviteter. Vi arbetar mycket med att höja kvalitén på vår förskola genom att arbeta aktivt utifrån Lpfö-98 genom nätbaserade Kvalitetskort. Vi använder I-pads i verksamheten till pedagogisk dokumentation och kvalitetsarbete. Vi arbetar med ”öppna dörrar” och en ”vi-känsla” för att alla barn ska få tillgång till alla pedagogers kompetenser. ARBETSUPPGIFTER Du förväntas bedriva pedagogisk och utvecklande verksamhet i förskolan enligt Lpfö 98. Du ska aktivt arbeta med lärande, omsorg och kvalité på förskolan. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad/examinerad förskollärare. Vi söker dig, en engagerad förskollärare, som tillsammans med ditt arbetslag ger alla barn förutsättningar för utveckling och lärande och samtidigt stimuleras att använda hela sin förmåga. Du skall kunna anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar. Vi söker dig som ansvarar för att alla barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt dokumenteras, följs upp och analyseras. Vi söker dig som är nyfiken, öppen och arbetar för ett bra samarbete mellan kollegor och föräldrar. Du ser alltid till barns bästa.
Företag: Burlövs kommun, Dungens förskola
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Dungens förskola i Åkarp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Dungens förskola i Åkarp

Lärare i förskola/Förskollärare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som förskollärare på Virvelhuset som är en förskola med 9 avdelningar. Vi arbetar i arbetslag med både barnskötare och förskollärare. Virvelhuset fick i maj 2012 GRÖN FLAGG, vilket innebär att miljötänk och hållbar utveckling genomsyrar vår verksamhet. I steg 2 av GRÖN FLAGG- arbetet arbetar vi nu med Närmiljön. Vi arbetar även mycket med barns hälsa och rörelse. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning
Företag: Burlövs kommun, Förskolor Virvelhuset
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Undersköterska
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Harakärrsgården avdelning A är ett äldreboende centralt i Åkarp. Vi är ca 30 personer i olika yrkeskategorier såsom undersköterska, sjuksköterska, enhetschef och samordnare som arbetar här. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär individuellt bemötande där varje boende får det stöd och den service som efterfrågas. I uppdraget ingår kontaktamannaskap, städning samt administrativa uppgifter i form av dokumentation. Behovet av omvårdnadsinsatser är betydande, vilket även innefattar hantering av medicin. Det är viktigt att berika den enskildes fritid med meningsfulla aktiviteter utifrån behov, förmåga och intresse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett genuint intresse att arbeta med äldre människor och verka stödjande i deras vardag. Vi har som krav att du har en omvårdnadsutbildning eller annan social utbildning som motsvarar detta. Omvårdnadsutbildning
Företag: Burlövs kommun, Harakärrsgården A
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Burlöv, Undersköterska Burlövs kommun, Harakärrsgården A
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Socialsekreterare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. OM ARBETSPLATSEN Individ och familjeomsorgen är organiserade i en Vuxenenhet, en Barn och familjeenhet, en arbetsmarknadsenhet och en Öppenvårdsenhet. Den aktuella tjänsten ingår i Barn och familjegruppen där arbetet är funktionsindelat vilket innebär att socialsekreterarna i arbetsgruppen arbetar med utredning, uppföljning av insatser och familjehem. Inom gruppen finns även familjerätten. Arbetsgruppen består av tio medarbetare samt en arbetsledare. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningens Individ och familjeomsorg söker en socialsekreterare som skall arbeta med att följa upp insatser när det gäller barn och unga och deras familjer. Arbetet innebär uppföljning av både öppenvårdsinsatser och institutionsplaceringar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Körkort erfordras. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och i team. Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund och kön
Företag: Burlövs kommun, Enheten för barn och familj
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Burlöv, Socialsekreterare Burlövs kommun, Enheten för barn och familj
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Specialpedagog/speciallärare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Tjänsten är placerad på Vårboskolan. Vårboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan har ca 240 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 11 klasser. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen. Vårboskolan och de andra skolorna i kommunen är inbegripna i ett spännande utvecklings- och förändringsarbete. ARBETSUPPGIFTER Du som specialpedagog/speciallärare ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når läroplanens och kursplanernas mål. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt arbetar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Du kommer att ingå i ett team med specialpedagoger där ni gemensamt ansvarar för de specialpedagogiska insatserna på skolan. Du kommer att utreda, dokumentera, planera och genomföra stödinsatser för elever i årskurs 7-9. Skolan strävar efter att i möjligaste mån ha ett inkluderande förhållningssätt och därför sker en stor del av arbetet på ordinarie lektioner och i ordinarie klasser/grupper. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av pedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig specialpedagog/speciallärare. Förutom att du är en god pedagog värdesätter vi din samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är van att dokumentera ditt arbete och är väl förtrogen med Lgr 11 och har erfarenhet av bedömning och betygsättning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha kontakt med externa insatser som t.ex. Bup och SPSM. Även erfarenhet av att handleda pedagoger ses som en fördel.Önskvärd kompetens eller erfarenhet inom språkutveckling samt läs och skriv.
Företag: Burlövs kommun, Vårboskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Burlöv, Specialpedagog/speciallärare Burlövs kommun, Vårboskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Lärare i bild och ytterligare ett ämne
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Vårboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan har ca 240 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 11 klasser. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen. ?Vårboskolan och de andra skolorna i kommunen är inbegripna i ett spännande utvecklings- och förändringsarbete. ARBETSUPPGIFTER Dina främsta arbetsuppgifter är att bedriva undervisning i årskurs 7-9 och att vara mentor. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt arbetar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare i bild och ytterligare ett ämne. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och förmåga att skapa goda relationer. Förutom att du är en god pedagog ser vi att du har god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är van att dokumentera ditt arbete och är väl förtrogen med Lgr 11 och har erfarenhet av bedömning och betygsättning. Det är önskvärt att du har erfarenhet och lösningsfokus när det gäller att arbeta ämnesövergripande.
Företag: Burlövs kommun, Vårboskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild och ytterligare ett ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild och ytterligare ett ämne

Butikssäljare Burlöv - Vikariat, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare - Vikariat -Burlöv, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Just nu söker vi en vikarierande butikssäljare. Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Burlöv, Malmö Anställning:Vikariat Lön: Grundlön plus provision  Sök: Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-10-31.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Burlöv - Vikariat, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Burlöv - Vikariat, Telenor Stores

Familjebehandlare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. ARBETSUPPGIFTER Familjecentralen Samovaren består av mödrahälsovård, barnhälsovård, öppen förskola och social rådgivning. Verksamheterna har en nära samverkan och ett väl utvecklat och strukturerat samarbete. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn 0-6 år. Socinomen på Samovaren är anställd av socialtjänsten och erbjuder samtalskontakt, ansvarar tillsammans med övriga yrkesgrupper för olika föräldragrupper samt deltar i den öppna förskolans verksamhet. På Samovaren strävar vi efter ett salutogent förhållningssätt med en helhetssyn kring familjerna. Olika yrkesgrupper arbetar gemensamt för att främja en god hälsa hos barn och deras föräldrar samtge stöd i föräldraskapet. Vi arbetar enligt programmet Vägledande Samspel (ICDP) både i enskilda möten och i våra grupper. Lösningsfokus är ytterligare ett verktyg som används i samtalskontakterna. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Företag: Burlövs kommun, Adm/ledning IFO
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Burlöv, Familjebehandlare Burlövs kommun, Adm/ledning IFO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Förskollärare
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. ARBETSUPPGIFTER Vi är en förskola med sju avdelningar beläget i det expansiva Svenshögsområdet i Arlöv. Tillsammans är vi i uppstarten av en process med fokus på ett barnnära förhållningssätt och demokrati. Nu söker vi dig, positiva och kreativa förskollärare, med stort engagemang för utvecklingsarbete. I vårt dagliga arbete använder vi oss av den elektroniska dokumentationsplattformen Pluttra, där våra läsplattor är verktyg som underlättar. Enhetens systematiska kvalitetsarbete synliggörs bland annat med hjälp av kvalitetskort, en digital plats där vi dokumenterar, analyserar och följer upp verksamhetens mål och handlingar utifrån våra styrdokument. Vi lägger också stor vikt vid kontinuerlig fortbildning. Som en del i arbetet för att ytterligare höja kvalitén har vi även, sedan årsskiftet, fyra tjänster som arbetslagsledare. Välkommen att söka tjänsten som förskollärare hos oss på Svenshögs förskola! KVALIFIKATIONER Du är legitimerad förskollärare.
Företag: Burlövs kommun, Svenshögs förskola
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Burlöv, Förskollärare Burlövs kommun, Svenshögs förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Burlövs kommun söker en upphandlingsstrateg
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Med sitt läge mellan Malmö och Lund och de fina kommunikationerna, är det nära till allt från Burlöv. Kommunen har planer på att växa de närmaste åren med många spännande projekt. I Burlöv arbetar vi med kunden i centrum och genom ett gott och likvärdigt bemötande, hög tillgänglighet, förtroendefulla möten och dialog skapar vi trygghet. ARBETSUPPGIFTER Som upphandlingsstrateg hör du till kommunledningskontorets stab där även näringslivs- kommunikations- och IT-strategiska frågor ingår. Kontoret som har ett 40-tal medarbetare har avdelningar för ekonomi, personal, planering och kansli. Vi arbetar på uppdrag av kommunstyrelsen. I ditt uppdrag som upphandlingsstrateg är du kommunens kontaktperson i upphandlingsfrågor. Du genomför vissa upphandlingar, ger stöd och råd i upphandlingsfrågor, ansvarar för avtalsbevakning och avtalsregister och inventerar upphandlingsbehovet i kommunens verksamheter. Du informerar om gällande ramavtal, verkar aktivt för avtalstrohet i organisationen, tar fram upphandlingspolicies mm. Allt arbete sker utifrån ett helhetsperspektiv där samarbete med övriga förvaltningar är viktigt. Du rapporterar till kommunchefen. KVALIFIKATIONER Du har relevant högskoleutbildning alternativt mångårig erfarenhet från liknande arbete i kommunal sektor. Du har god förmåga att kommunicera, har servicekänsla samt förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Du är en person som har lätt för att samarbeta och som är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.
Företag: Burlövs kommun
Ort: Burlöv
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Burlövs kommun söker en upphandlingsstrateg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Burlövs kommun söker en upphandlingsstrateg


Sök lediga jobb Burlöv

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se